Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bloody Mary

Amersfoort , Nederland

Nu geopend

Top #27

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

15 jaar

Lees reviews

Meer over Bloody Mary

Waarschijnlijk heb je wel eens van de legende van Bloody Mary gehoord. Er doen vele variaties van het verhaal de ronde, een daarvan is dat Mary jaren geleden een Zuster van het klooster was. Men zegt dat haar wraakzuchtige geest het klooster lange tijd geleden heeft verlaten. Men heeft het mis.. Zeg 3 keer haar naam voor een spiegel en Bloody Mary zal verschijnen. Met alle gruwelijke gevolgen van dien.


Nieuw! Bloody Mary is nu ook te spelen als FAMILY EDITION! Voor dappere onderzoekers vanaf 10 jaar. Kijk op onze website voor meer informatie.


Thema's

Horror

Kinderen

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

137 likes

646 bezoekers

87.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Daam Fockemalaan 22
3818 KG, Amersfoort
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

377 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 6 januari 2018 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2018

Deze had ik niet verwacht, maar WOUW!

Ik dacht een escaperoom in een gebouw wat leeg staat, meestal is dat niet zoveel.
Maar deze kamer echt WOUW. Wat een hoop puzzels, veel samenwerking en veel dingen tegelijk. Veel ruimte, mee genomen in de sfeer en die sfeer is wel echt eng. Je moet er wel tegen kunnen want de spanning wordt goed opgebouwd.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • special effects
 • verhaallijn
 • aankleding
 • Ruimtes
 • BBBRRR ENG

  smits66wvv85

janmaatjanjanmaatjanJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 oktober 2021

Op het nippertje

Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary. We hebben het overleefd. Voordat we bij de escape aan kwamen hebben we in het donker rond gespookt over het terrein om de ingang te vinden. Uiteindelijk toch maar even op de website gekeken waar we nou naar binnen moesten. Bij binnenkomst werden we begroet door een acteur, iets waar onze groep altijd intens over cringed (bij andere escape rooms is dit namelijk nog wel eens iets over the top). Maar gelukkig viel het hier wel mee, naast een enge blik hier en daar konden we het acteerwerk waarderen.

In het begin van de kamer voelde we ons heel erg zoekende over wat we nou moesten doen en waar we moesten beginnen. Er was hier geen rode draad waar je moest beginnen (voor ons gevoel), we voelde ons een beetje verloren.
De puzzels waren uitdagende en vereisten soms wat (logisch) denkwerk. Een deel van de puzzels passen goed in het thema maar een aantal staken een beetje af tegenover het (klooster)thema van de kamer. Ook liepen we lang vast op een puzzel omdat we een stukje niet goed af konden lezen, iedereen uit het team had gekeken maar kwam met dezelfde conclusie terug. Uiteindelijk hebben we hier voor een hint gekregen en konden we eindelijk door.

De ruimtes zelf waren goed bedacht, en we waren aangenaam verrast door het decor. Een van de ruimtes had echt een wow factor, dit hadden we bij andere escape rooms nog nooit eerder gezien.

Al met al hebben wij ons zeker vermaakt bij deze escape, we hebben tot het einde gestreden om aan de vloek van Bloody Mary te ontsnappen en dit is met nog maar 7 seconden op de klok gelukt.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Spannend
 • Originele ruimtes
 • Moeilijk om de rode draad te vinden

  bobbiee

bobbieebobbieeJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 oktober 2021

Bloody hot

Dit was ons eerste bezoek aan RockCity Escape. Toen wij op de locatie aankwamen schoot de spanning er direct in. We hebben laat op de avond geboekt dus het was al donker toen we aankwamen. Dit zorgde gelijk voor een spannende/enge sfeer. We konden de exacte locatie van de escape room niet direct vinden. Google maps geeft helaas de verkeerde locatie aan dus we hebben een aantal rondjes gelopen. Wij hebben later op de site gekeken en daar staat het gelukkig wel duidelijk op.

Toen we eenmaal in de ontvangst ruimte zaten, ontmoette we de host. Die zat goed in zijn rol en zette echt een bepaalde sfeer neer. We kregen na een uitleg over het klooster en zuster Mary nog een intro filmpje te zien. Dit was erg leuk gedaan.

Na het filmpje mochten we de kamer in. Het puzzelen kon beginnen. Je kon meerdere puzzels tegelijk doen. Dit was fijn aangezien we ons team zo konden opsplitsen en iedereen wat te doen had. Het waren vermakelijke puzzels, maar niet heel mind blowing. Sommige puzzles waren wel wat uitdagend. Het finale spel was voor ons niet helemaal duidelijk. Als we geen hint hadden gehad dan waren we er niet uitgekomen. Nu waren we met nog 7 seconden op de klok ontsnapt! Ik ben blij dat de hint net op tijd kwam.

Verder vond ik het decor echt heel mooi gedaan. Veel beter dan in sommige andere 1.0 kamers. Daarnaast vond ik de kamer niet eng, wel af en toe wat spannend. Ook vond het ik erg warm in de ruimtes.. dat was wel een klein minpuntje.

Toen we de kamer uitkwamen konden we gezellig nakletsen met de host. Ook bood hij aan om een foto van ons te maken, erg leuk. We vonden het wel jammer dat er niet is aangeboden om wat te drinken. We hadden al meerdere keren aangegeven dat we het erg warm hadden.

Al met al een fijne ervaring gehad. We komen zeker terug om de andere kamers te spelen!


Reactie door Rock City Escape

1 oktober 2021

Hi Bobbiee, Bedankt voor je review en je mooie rapportcijfer, leuk! Ons hele klooster heeft inderdaad 1 huisnummer, dus wanneer je blind op je navigatie rijdt kom je uit bij de hoofdingang. Kijk je echter op Google Maps, dan zie je wel de pin precies op de plek waar je moet zijn. Ook zijn op het terrein bewegwijzeringsbordjes aanwezig en daarnaast leggen we in de bevestigingsmail, die je ontvangt na reserveren, uit dat onze ingang aan P4 zit. Gelukkig is het een mooi terrein en was het voor jullie dus een fraaie wandeling. :) Je opmerking over de drankjes begrijp ik niet helemaal: er is in onze ontvangstruimte een koelkast aanwezig, waarin de drankjes te zien zijn, met daarnaast een kast vol glazen en kopjes. Vrijwel onmogelijk om over het hoofd te zien. Het is dus vrij duidelijk dat er wat gedronken kan worden, maar dat gaan we uiteraard niemand opdringen. Als jullie hebben aangegeven dat jullie het warm hadden, had de host inderdaad even kunnen vragen of jullie wat verkoeling nodig hadden. Ik zal onze mensen instrueren nog duidelijker op de signalen van onze gasten te letten. Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag. Groet! Rock City Escape


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Geen gelegenheid gehad om te drinken
 • Erg warm in de kamers

  janmaatjan

cobrakjanuscobrakjanusJunior EscaperLid sinds: 31 maart 2019 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2019

Wauw!

Wat een ervaring, ik als horror fanaat vind dit een gruwelijke lokatie!
Creepy gebouw!
Personeel is een dikke 10 waard. aardige gast en goed in zn rol!
puzzels waren echt gebazeerd op de puzzel en waren lekker pittig!
Wij hebben het gehaald en hadden nog wat tijd over een ruime 6 min. dacht ik.
Of ik deze escaperoom aan zou dragen? dikke ja! maar wel met enige ervaring is wel mijn advies.
Al met al een plezierige Avond! (owja wij waren er 's avonds, wat de sfeer net iets spannender maakt!)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • moeilijkheid
 • thematische puzzels
 • personeel

  wim_schoonenberg

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 april 2019

Een donker avontuur.

Op 5-6-7 april waren we voor een weekend in de Efteling met de familie. Dat leest als 3 avonden een kans om escape rooms in de buurt te doen bij mij en zo geschiede...
Vrijdagavond : Boshut 17 - Locks & Keys
Zaterdagavond : Outbreak - Epic Escape
Zondagnamiddag : Bloody Mary - Rock City Escape
Zondagavond : Se7en Sins - Breackout Room

Hoe vermoeiend dat het uiteindelijk ook was, het was de moeite waard.

Op zondag begonnen we met een kamer waar ik al heel lang naar uitkeek, Bloody Mary.

Onthaal :
Qua locatie kan deze kamer wel tellen. een room over een wraakzuchtige non gevestigd in de kelder van je raad het nooit, een supermarkt. Nee grapje, in de kelder van een voormalig klooster.
De ontvangstruimte is lekker authentiek en volledig in het godsdienstig thema, heerlijk. Goed wat puzzels op tafel en de mogelijkheid tot een drankje.
Helaas voor ons stond de dame er alleen voor waardoor we een beetje aan ons lot werden over gelaten.
Het was jammer genoeg zo een geval van aankomen-spelen en vertrekken en dan ben je blij dat je niet speciaal een uur in de auto gezeten hebt hiervoor. Ow wacht, dat hebben we wel gedaan.....

Kamer :
Maar we komen natuurlijk voor de kamer in kwestie. De nr. 9 in de top 10.
Na een korte introductie waar we ons bevonden en een filmpje over het verleden van Mary konden we aan onze zoektocht beginnen.

Net zoals in de vorige kamers dit weekend vonden we vrij snel een opbouwende flow. De kamer zelf begon rustig, maar naar mate dat je meer details over Mary ontdekte, werd het ook enger en werd je meer opgejaagd. Iemand wilde niet dat de waarheid naar boven kwam.
Ja er waren redelijk veel cijfersloten, maar dat stoorde mij niet. Zeker in het begin waren er redelijk veel puzzels die je mooi naast mekaar kon oplossen. Kwam je op een moment dat het niet zo was, had je elkaar weer nodig.
Verder vond ik het hintsysteem geweldig. Als je in de verkeerde richting aan het zoeken bent, lacht Mary je uit. Zo weet je al zonder echte hint dat je het anders moet aanpakken, geweldig gedaan.
De finale is erg tof, wat vooral goed is, is dat je weet dat je met de finale bezig bent.
Verder werd er uitgebreid gebruik gemaakt van licht en geluidseffecten, doe en denkpuzzels en de kans om apart te werken en net samen te moeten werken en dat is alles wat je wilt in een kamer.

Conclusie :
Absoluut zijn plaats in de top 10 waard. Of ik hem nu gehaald had of niet, dit was een zeer leuke ervaring.
De afwerking, thematisering, effecten , verhaal en puzzels waren heel erg goed. Ik kijk uit naar hun nieuwe kamer Soup du jour ( ergens deze zomer)
We vonden het jammer dat de mevrouw er alleen voor stond en dat we aan ons lot werden over gelaten voor en na de kamer, maar daar kon zij op dat moment niks aan doen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • begeleiding
 • thematisering
 • puzzels
 • verhaal + setting
 • ontvangst + napraten

  silkebeerends

Steven (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2018

De beste tot nu toe!!

Wij zijn met onze vaste club escape fanaten naar Bloody Mary geweest. Ik beweer niet dat wij ondertussen heel wat gewend zijn maar deze kamer oversteeg onze verwachtingen. De sfeer wordt al gelijk duidelijk als je het klooster nadert. Een verlaten en verouderd gebouw doemt op uit de bossen. Binnen voelt het ook kil aan. Gelukkig is onze host allervriendelijkst en begeleidt ons door de kelders van het klooster. De kamer zit geweldig in elkaar en er moeten best veel puzzels opgelost worden. Dit wordt je lastig gemaakt door de angstige momenten die voorbij komen. Stalen zenuwen is een must voor deze kamer!! We zijn binnen de tijd ontsnapt met behulp van een paar hints. Na afloop hebben we nog gezellig nagepraat met onze host en we hebben erg gelachen om onze capriolen in de kamer. Ik vond het een geweldige ervaring en ik zal deze kamer absoluut aanbevelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Het verhaal van de kamer is heel goed
 • Het is soms erg donker

  femke_cooijmans

lisse94lisse94Junior EscaperLid sinds: 15 juli 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2021

Griezelig goed!

We begonnen onze dag met een bezoek aan Bloody Mary, daarna gingen we ook nog langs bij Gaston voor een soup du jour. Ik zal eerst al zeggen dat het een aanrader is om deze twee te combineren en ook in deze volgorde. Bij het binnenkomen begon de ervaring al meteen door de host die helemaal in het verhaal was. Na de nodige uitleg die ook goed in thema verwerkt was, konden we eraan beginnen. Ik ben blij dat we met 2 waren, want mijn zenuwen hebben serieus opgespeeld! Zeer mooie aankleding, je merkt aan wat hangsloten dat deze kamer iets ouder is dan hun andere, maar dat is helemaal niet storend. Het verhaal wordt duidelijk verteld, de schrik zit er goed in de hele tijd en de opbouw van het geheel loopt helemaal goed. Ik zou iedereen aanraden om beide kamers te gaan spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Aankleding
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Sfeer

 

paris_meijerparis_meijerJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Spannend en eng, geweldig!

Dit is een hele goede escaperoom met allerlei gave puzzels. Zowel kennis, kunde als handigheid is er nodig. Er zitten een paar hele bijzondere dingen in waar je even bezig bent. Soms met zijn allen en soms even allen. Echt heel goed in elkaar gezet! Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:59 min


 • Origineel
 • Spannend
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Bart KoendersBart KoendersEscape ApprenticeLid sinds: 11 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2021

Geslaagd bedrijfsuitje

Samen met 4 andere collega’s de Bloody Mary gespeeld. Fijn aan deze escape room was dat we verschillende puzzels tegelijkertijd konden doen waardoor iedereen wel iets te doen had. Met 0 hints en nog 17 minuten op de klok zijn we ontsnapt. Erg leuke activiteit om met je collega’s te doen als bedrijfsuitje!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Anja VerdonkAnja VerdonkEscape ApprenticeLid sinds: 30 oktober 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Geweldige ervaring!

Hele gave kamer met hier en daar een schrikmoment en een geweldige gastvrouw, fantastisch in haar rol!

Wel veel hang- en cijfersloten, maar voor ons was dat prima


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:15 min


 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer

 

Sven2Sven2Escape ApprenticeLid sinds: 21 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2021

Uitdagend

We hebben echt genoten van de Bloody Mary Escape Room. Heel goed in elkaar gezet en het laatste stuk was heel eng maar wel echt geweldig.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

lawrence_simonslawrence_simonsSenior EscaperLid sinds: 29 november 2020 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Top kamer, superlatieven schieten tekort!

Geweldig gewoon! De onderdompeling op voorhand was nog meer aanwezig, en dit maakte het alleen maar leuker! En spannender!

De kamer zelf is van hoge kwaliteit en heeft heel veel te bieden. Ook hier zijn de puzzels origineel en is er een leuke schrikfactor aanwezig. Hier kan een escaper toch blij van worden! Geen subtiele hints in deze review, deze moet je gewoon komen doen! We kunnen niet wachten op het vervolg!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: VZW De laatboekers

Ontsnapt: Ja


 • Experience
 • Great host
 • Storyline
 • Difficulty
 • Puzzles
 • Original
 • Great service
 • Ambiance

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperLid sinds: 3 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Geweldige gave kamer

Wij hebben gisteravond de escape room bloody Mary gedaan. Nog voordat we de kamer ingaan zit de sfeer er goed in. De puzzels zijn afwisselend en leuk en met af en toe een kleine hint wordt je goed verder door het spel begeleidt. Spannende momenten wat de kamers nog leuker maakt. Op het eind was het nog even stressen om de kamer op tijd te gaan halen, maar met 1 seconden nog over op de klok, mogen wij toch echt zeggen dat wij het gehaald hebben! Deze kamer zou ik zeker aanraden, spannend verhaal, leuke afwisselende kamers en de sfeer is top! Wij komen zeker terug voor het vervolg.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Annet (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2021

Geweldig!

De sfeer grijpt je al bij de keel bij binnenkomst. Goede host die geweldig in zijn rol blijft. Kamer was spannend om te spelen


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

MarkWegMarkWegJunior EscaperLid sinds: 18 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Old scool experience!

Wat een beleving! Het parkeren in de schemering, de een beetje verweesde voorgangers die nog aan tafel zitten en de ontvangst. Of begon het daar al? Op een fantastische locatie is deze old scool escaperoom (of zou ik het niet zo moeten noemen?) in staat om je vanaf het allereerste begin mee te nemen in het verhaal van Bloody Mary. Intelligente en afwisselende puzzels, veel samenwerking en regelmatig ooh-s en aah-s als weer iemand in het gezelschap onder de indruk is van een vondst. Mooie effecten, spannende beelden en zeer goede begeleiding in de kamer. Wat moet het een feest zijn om mensen hier bezig te zien als begeleider.
Na afloop hartelijk napraten, tot de volgende bezoekers zich melden. Het is bijzonder om te weten waar zij zich in gaan begeven!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Johan van UdenJohan van UdenJunior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2021

Adembenemend spannend!

Horror en alles wat daar bij hoort als het over geesten kleine meisjes etc. gaat is echt niet mijn ding... En ik heb lang getwijfeld of ik wel naar binnen moest gaan....

Maar wat ben ik blij dat ik me heb laten overhalen!!! Wat een sfeer, vanaf het moment dat je binnenkomt en ontvangen wordt door een ijzige non totdat je weer buiten staat en zeker de eerste nacht met een oog open in bed ligt ;)

Erg sfeervolle kamer, logische flow waardoor je geen moment echt stil valt in het spel met het idee "wat moet ik nu weer zoeken/oplossen/vinden" Dat speelt erg fijn.

Dit is echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:00 min


 • Great host
 • Logic
 • Storyline
 • Great service
 • Ambiance

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Mary , Mary , Mary

Bloody Mary stond al heel lang bovenaan mijn verlanglijstje vanaf de dag dat ik begon met escapen. Helaas is het er nooit van gekomen om de kamer eerder te spelen dus ik was extreem blij dat het nu eindelijk zover was. Toch was er wel een beetje angst dat de kamer zou tegenvallen aangezien hij al wat jaartjes open is en de escape scène echt wel flink vooruit is gegaan in de afgelopen jaren. Maar aangezien deze kamer echt wel een all time favorite is binnen de escape community moest deze gespeeld worden. Om maar meteen met de deur in huis te vallen kan ik zeggen dat deze kamer na al die jaren nog steeds mee kan met de top kamers in Nederland. Uiteraard kom je slotjes en sleutels tegen maar in deze kamer is dit absoluut geen probleem maar versterkt het alleen maar de sfeer. Je bent in een klooster en je verwacht dat alles sober is en donker en verouderd. Dit past dus gewoon uitstekend in het thema. De aankleding en de sfeer versterken de kamer en het is constant spannend zonder dat het echt eng wordt. Het mooie van deze kamer vind ik dat het me nog steeds wist te verbazen ondanks de vele kamers die ik al heb gespeeld en de jaren dat deze kamer al open is. Ik heb werkelijk heerlijk kunnen puzzelen en het verhaal was duidelijk en werd perfect afgesloten met de eind puzzel. Ik had deze kamer echt niet willen missen en rock city is dus echt een top locatie met 2 hoogwaardige kamers welke je allebei echt gespeeld moet hebben. Ook als je een stukje moet rijden om naar Amersfoort te komen zal je zeker niet worden teleurgesteld!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:21 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

Steffy RoosSteffy RoosJunior EscaperLid sinds: 11 juli 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Ontzettend mooi (en creepy)

Heel tof, puzzels zitten goed in elkaar, hadden nog maar 2 minuten over met z'n tweeen dus flink aan de slag geweest haha. Mooi verhaal, soms wel echt even geschrokken! En heel tof in zo'n klooster!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Jelle & Steffy

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Sfeer

 

psmulderspsmuldersJunior EscaperLid sinds: 5 oktober 2020 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2021

Geweldig!

Ik heb niet zo zeer één favoriete kamer, omdat elke kamer anders is. Maar deze staat bij mij echt heel hoog!

De locatie, de host, het verhaal! Laat ik beginnen bij de host en het verhaal, je wordt al in het verhaal gezogen nog voor je alles in de kluisjes hebt gestopt en überhaupt naar het verhaal van de kamer gekeken hebt. De host had iets mysterieus en iets engs tegelijk, in mijn ogen echt de beste host die ik ooit mee gemaakt hebt.

In de kamer wordt je lekker opgejaagd, en eignelijk wil je de puzzels gewoon niet af maken omdat je weet dat er iets engs gaat komen.

Wij hebben deze kamer met 6 personen gespeeld, normaal spelen we met 4. Maar, deze kamer was echt prima te spelen met 6 personen.

Bloody Mary je bent me er eentje!!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: Team Ahoe!

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Eline92Eline92Escape ApprenticeLid sinds: 31 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Enorm gaaf!

Mega mooie kamer(s) waarbij je iedere keer weer verbaast bent. Een van de beste/mooiste escaperooms die ik gedaan heb. De persoon die je ontvangt zit direct in zijn rol. Aan het einde nog veel fijne tips gekregen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

 

FransFransEscape ApprenticeLid sinds: 8 september 2018 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2021

Van A tot Z top

Van ontvangst tot einde helemaal goed. Ontvangst was verrassend goed, kamer zat helemaal goed in elkaar met diversiteit aan puzzels. chapeau! We kijken uit naar de derde kamer op deze locatie!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

CarlsieCarlsieEscape ApprenticeLid sinds: 21 september 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2021

Geweldig eng

Dit was mijn eerste horror escape room, en wauw wat geweldig goed! Het verhaal zat heel goed in elkaar en de puzzels waren moeilijk genoeg.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

jo-ann_groenewegenjo-ann_groenewegenJunior EscaperLid sinds: 30 september 2020 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Creepy

De begeleiding tijdens dit spel was echt top! Door hem zaten we helemaal in het verhaal. De adrenalina zit hierdoor al hoog!

Verhaal is top. Ondanks die iets ouder is en wel een likje verf mag gebruiken blijft de beleving op en top.

Hopelijk komt er snel een nieuwe kamer, wij komen zeker terug!


8

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Escapenerds

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend

 

Mika (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Super gaaf!

Wij waren met een groep van 5 en voor ons begon de spanning al voordat we de kamer binnen waren. Wij zochten naar personeel toen wij binnenkwamen en zijn het klooster in gelopen waar wij meteen heel erg schrokken van een dichtklappende deur en de gastvrouw die ineens achter ons stond. De opbouw naar de start van het spel was super goed en spannend. De kamer zelf was leuk om te doen maar door de spanning verloren wij veel tijd waardoor wij helaas niet zijn ontsnapt. Maar we komen zeker terug voor het vervolg.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Fam Furster (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Enerverend

De sfeer die al vanaf moment één wordt gecreëerd zorgt voor een heerlijk spannende escape-room setting! Uitdagend en erg leuk om te doen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer/setting
 • Geen

 

leonie_snijdersleonie_snijdersJunior EscaperLid sinds: 24 december 2018 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Vrij klassieke kamer die goed in elkaar zit

Genoten van het verhaal van Bloody Mary, gave locatie in het klooster, sfeer zit er in de ontvangstruimte al helemaal in, ook de gastheer en gastvrouw helemaal in stijl. De kamer is vrij klassiek met veel slotjes, niet erg en met vier ook wel fijn dat je in het begin veel parallel kunt doen. In vervolgruimtes wel verrassender puzzels. Gave visuele effecten.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:30 min


 • Gastvrouw
 • Sfeer
 • Thema

 

Laad meer reviews