Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Vault

Amsterdam , Nederland

Nu gesloten

90 minuten

4 - 6 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Vault

Are you ready to break in?
You will form a team of highly skilled thieves, challenged to steal a mysterious object from deep inside Amsterdam’smost secure safe.
You will get up to 90 minutes to infiltrate the safe complex, decrypt its security protocol, steal the object, and get out.
Beware: should you get caught, it’s game over and, as always, we will deny any knowledge of this operation.

Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

67 likes

470 bezoekers

54.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Damrak 247
1012ZJ, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

206 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 1 januari 2022 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Movie like experience

Deze kamer heb ik gespeeld met het team ''Nicht die kinder'' dit team bestaat uit 5 personen.
Voor dit dagje Amsterdam hadden we meerdere escape rooms / experience geplanned. ondanks dat ik zeer benieuwd was had ik geen specifieke verwachtingen voor ''The Vault'' maar vanaf minuut 1 voelde het als een fantastische ervaring.

Je begint je experiece op een uitermate creatieve manier die ik nog niet eerder had meegemaakt met het escape, hier krijg je een beeld van wat je missie is., Het stelen van een mysterieus object! Je word direct opgenomen in het verhaal en voelt je langzaam comfortabeler worden in je rol die je voor jezelf vorm kan geven wat ik persoonlijk super cool vond. Al gauw vergeet je dat je in een spel zit en voel je je de crimineel die je je voordoet. Alles wat het echt kon maken was ''on point'' de omgeving, de afgelegde route, het daadwerkelijke gebouw & het interieur dit maakte het meteen al indrukwekkend.

De puzzels op zich zelf waren goed afgestemd op het verhaal & het thema, het maakte het verhaal duidelijk en daarom intressanter om te spelen voor de echte storyfreaks (Just like myself), het enige punt hieraan is is dat alles per puzzel gaat stap 1 stap 2 stap 3 enzv. wij speelde deze kamer met 5 wat prima te doen was, maar de ideale groep grote zou 4 zijn.

Na dat we klaar waren met de escaperoom (Een zeer succesvolle overwinning) kregen we nog een babbeltje tijd om vragen te stellen & gingen we op de foto dit gaf me een prettig gevoel en iets wat ik in de andere escaperooms in Amsterdam enorm misten.
Alles bij elkaar maakte dit voor mij een super gave ervaring en een van mijn favoriete escaperooms, zeker de moeite waard.9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede service

  GijssambeekVictor van DoornDrs-jlcsjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Kluisjesmelker 👓

Tegenwoordig word er vaak gesproken over ‘experiences’ in plaats van ‘escape rooms’. De lijn hiertussen is flinterdun en laat veel over voor eigen interpretatie. Echter The Vault van Sherlocked in Amsterdam is absoluut een ‘experience’ 🤗!

We waren met het team ‘Nicht die Kinder!’ (5 personen) in Amsterdam voor een escapedagje. Ook The Vault stond op de planning. De experience begint al ruim voor de gereserveerde datum en tijd. Je wordt via verschillende media ‘opgehyped’ voor de roof van je leven. Want dat is wat je gaat doen als je The Vault gaat spelen; Een roof van een bijzonder en geheimzinnig object in de best bewaakte kluis van Amsterdam 😎.

De experience begint niet zoals een gewone escape room begint. Verwacht géén ontvangstruimte óf welkomstwoordje van een gamehost. Vanaf exact de gereserveerde tijd ben jij een overvaller en wordt je meegezogen in een spannend avontuur. Je wordt gedwongen om op te gaan in je rol en het spel mee te spelen. Dit wordt op een super gave manier gedaan. Daarnaast ben je vanaf minuut 1 vergeten dat je een spel aan het spelen bent. De experience is zó echt, dat je er ook echt in gaat geloven. De locatie waar het geheel zich afspeelt is prachtig. Dit is het al van zichzelf, maar de decoraties en thematisering die zijn toegevoegd maken het helemaal af.

De escape-aspecten in de ‘kamer’ – de puzzels – passen volledig in het thema en in het verhaal. Het zijn logische dingen die moeten gebeuren om de roof succesvol te laten zijn. Je speelt deze experience volgens een vaste structuur, dus je kunt stellen dat het lineair is (puzzel voor puzzel oplossen). Je merkt dat de kamer op vier personen is gebouwd, dus ik zou ook aanraden om ‘m met vier personen te spelen. Wij speelde met vijf en dat is ook prima te doen, maar vier personen heeft de voorkeur.

We wisten de roof succesvol te laten zijn én daarmee dus binnen de gegeven tijd te ontsnappen. Aan het einde wordt er kort nagepraat en wordt er een foto gemaakt. Wat ook een ontzettend groot pluspunt is van deze ‘kamer’, is dat ‘ie (in tegenstelling tot bijna alle andere escape rooms in Amsterdam) volledig in het Nederlands te spelen is.

Al bij al; Een super gave ervaring. Het is absoluut de moeite waard om hiervoor naar Amsterdam te gaan ongeacht waar je vandaan komt. Dit is een echte experience van begin tot eind!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel dit spel bij voorkeur met 4 personen i.v.m. dat de kamer gebouwd is op 4 personen;
- Ga met een leuke groep, want dit zal bijdragen aan de experience;
- Ben niet bang dat je te nuchter bent om mee te gaan in het verhaal, want je komt er vanzelf helemaal in;
- Als je in Amsterdam een escape room wilt doen, doe dan deze! Dit is de beste die wij op onze escape dag in Amsterdam hebben gespeeld.

Beste mensen van Sherlocked, bedankt voor het bieden van deze toffe ervaring. Wij hebben ontzettend genoten! Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere ‘kamer’!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Locatie
 • Verhaal
 • Diversiteit

  Drs-jlcVictor van Doornsjephanie

Liz (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2018

A true experience

The Vault is not your ordinary escape room. You not only have to figure out puzzles and riddles; you are on a mission! And to be on this mission you have to take on a new idenity and play your character. It is fantastic! It all almost feels real. The people who take part in the experience really stick to their character as well so it all comes together perfectly. In order to maximize the experience you really have to go with an open mind and willingness to just have FUN and talk your way through situations. I highly recommend it! The escape room in itself is also well done and informative. Lots of information is given and a thorough storyline is explained. You can tell that this escape room was well thought of not only in puzzles and riddles but in making it into a plausible situation. I was and still am very impressed.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • More than your ordinary escape room
 • Rooms you can move around in

  Victor van Doornjose_martins

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2017

Geweldige, filmische, ervaring!

Wat een ontzettend gave ervaring was dit. Zoals hier al vaker wordt gezegd, vanaf het moment van reserveren tot het daadwerkelijke spelen van deze ervaring wordt de spanning perfect opgebouwd. Qua storytelling / ervaring is dit denk ik het beste wat we tot nu toe hebben meegemaakt. Geweldig. Er wordt goed gebruik gemaakt van het prachtige gebouw en er zitten enkele leuke, maar pittige puzzels in. We speelden in een nieuwe samenstelling, maar wisten toch een heel eind te komen. Terwijl we bezig waren aan de laatste puzzel liep de tijd helaas af. Maar dat maakt allemaal niks uit, dit wil je absoluut gespeeld hebben! Wel jammer dat je geen mogelijkheid hebt om even rustig na te praten / borrelen. Maar goed, daar zijn in Amsterdam verder genoeg mogelijkheden voor.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Geweldige spanningsopbouw
 • Geweldige ervaring
 • Geen ruimte om na te praten / borrelen

  Victor van Doornproject-escape-nijmegen

lieke_verdonklieke_verdonkEscape ApprenticeLid sinds: 7 mei 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2022

Unieke escaperoom

De escaperoom was een super ervaring! Weinig slotjes en veel variatie in de puzzels. Echt een aanrader in combinatie met een dagje Amsterdam


Reactie door Sherlocked

22 oktober 2022

Erg fijn om te lezen! Hebben jullie vandaag (za 22 okt) gespeeld? Trouwens, binnenkort lanceren we The Alchemist, ik denk dat als jullie The Vault waardeerden om de varieteit in puzzels en de beleving, jullie die ook wel tof gaan vinden :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving

  Victor van Doorn

Robin*Robin*Senior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2023

Kunstenaars kluis

Een escaperoom op een hele toffe locatie in hartje Amsterdam. Via de email krijg je vooraf al documentatie en de escape begint al vanaf het moment je de auto geparkeerd hebt, heel tof gedaan.
De locatie is geweldig waardoor je erin meegesleept wordt.

Verderop in de kamer werden we helaas een beetje uit de beleving getrokken omdat de puzzels ons niet heel goed bevielen. Als deze puzzels je wel liggen is dit echt een topkamer!

Ondanks dat hebben we het erg naar ons zin gehad en zou ik de kamer nog steeds wel aanraden om te gaan spelen


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 2 december 2021 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2023

Een vreemde kluis

Het begint vanaf minuut, je word direct in het verhaal meegenomen. En dit had ons allemaal
Op scherp gezet. Een hele mooie locatie en dat liet de adrenaline alleen maar meer door ons lijf gieren.

Gedurende het uur, zakte dit wel af. De puzzels lagen ons als team niet en dat ‘verpeste’ de ervaring. Jammer want als deze iets meer aansloten hadden wij het zeker veel leuker gevonden.

Desondanks objectief bekeken is het een leuke maar vooral mooie kamer die je zeker gespeeld moet hebben. Puzzels zoals gezegd waren ok maar een top locatie!

Deze zou ik niet aanraden met twee personen te spelen. Minimaal 3 a 4 personen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Puzzels

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Experience!

Toen we instructies kregen over de start van deze experience, waren we gelijk nieuwsgierig: wat gaat er gebeuren tijdens deze 'roof van ons leven'? Tof hoe het direct in thema is en hoe je meteen in je rol moet stappen. Je moet echt bluffen, maar daar hou ik wel van!
Er zitten een aantal leuke actie- en spanning momenten in, die de experience helemaal af maken!

Dit is natuurlijk een prachtige locatie om in te mogen puzzelen en ook de puzzels passen mooi in thema! Wij speelden de kamer met 6, maar het is nog leuker denk ik om de kamer met 4 te spelen, omdat die daar 'meer op gebouwd is'.

Dankjewel aan onze host, die erg goed in haar rol was!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Locatie

 

SibrenSibrenEscaperLid sinds: 24 februari 2020 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Leuke kamer, met toffe effecten

[104] Met z'n vijven vertrokken we naar Amsterdam om beide kamers hier te spelen..

De kamer begint origineel en ook de manier van communiceren met je host is leuk.

Helaas waren er bij het 'turnen' van de kamer een paar dingen niet goed gegaan, waardoor er in ieder geval twee dingen anders liepen dan gepland. Hiermee ook wat tijd verloren.

Uiteindelijk net gehaald.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Dingen waren al open die nog dicht moesten

 

GoldielockGoldielockSenior EscaperLid sinds: 18 december 2019 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 november 2022

Mooie locatie maar weinig puzzels

De start van de escape room is uniek en draagt bij aan het verhaal maar was onnoodzakelijk niet gesitueerd in het pand zelf. Qua beleving ging het super vanaf de start maar zwakte heel sterk af naar het einde toe. Er waren ook veel te weinig puzzels vonden we persoonlijk. Puzzels waren wel OK. In het algemeen was het wel een OK escape room. De host zelf was een toffe heer :-)


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Locatie
 • Originele start
 • Leuke host
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Prijs
 • Gebrek aan verhaal

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (170 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Hoe goed kan jij acteren?

Op mijn verjaardag speelden we beide kamers bij dit bedrijf.

Het begint al erg leuk en de spanning was bij ons meteen gezet. Vervolgens op naar de beurs van berlage waar we redelijk lang ons best moesten doen om binnen te komen. Ik had op een gegeven moment niet het idee dat het nog ging lukken.

Vervolgens de kamer in waar we lekker bezig zijn geweest. Dat deze kamer eigenlijk voor 4 personen is, was te merken. Er was voor ons een uitzondering gemaakt dat we met 2 mochten komen, maar dat was erg aanpoten!

De puzzels vond ik behoorlijk pittig en we liepen dan ook vaak vast! Gelukkig kregen we hulp van een bijzonder hint systeem.

Op een gegeven moment komt de bewaker langs en toen steeg de spanning weer. Ook het einde met de bewaker voelt erg spannend aan en moet ik plots gaan improviseren. Dit zorgde voor hilariteit bij mij beste vriendin en de acteur.

Leuke uitdagende escape!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • tof begin

 

CuriaCuriaEscape ApprenticeLid sinds: 14 augustus 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Really nice experience

The Vault is a different approach as you need to break in instead of escape (well, no spoilers but you need to at some point). It is a nice interactive experience because you are in touch with the game hosts. Really recommend this was.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Original
 • Storyline
 • Great host

 

rosa_kuijerrosa_kuijerJunior EscaperLid sinds: 29 juli 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2022

Moderne kamer met mooie ruimtes

Een sterk begin had deze kamer, waar je in het verhaal werd meegenomen. Daarna veel moderne puzzels en een mooie speelruimte.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels

 

rosabrugtsrosabrugtsEscaperLid sinds: 6 september 2020 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Toffe kamer

Vernieuwend thema, met een verhaal wat super mooi door de kamer verwerkt is. Echt een mooie belevenis, tot in de puntjes afgewerkt. Vereist teamwork en snelheid. Veel verschillende puzzels en mooie technische toevoegingen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

 

stijnuijterlindestijnuijterlindeEscaperLid sinds: 24 juli 2021 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2022

Ontzettend toffe kamer!

Geweldig om te spelen, absolute aanrader! Creatief, anders, en spannend!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel

 

margodegraafmargodegraafJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2022

Emerging experience

Really cool, a must see but I don’t recommend this for your first escape room. It can be quite tricky at some parts.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Ambiance
 • Great service
 • Storyline
 • Experience
 • Great host
 • Original
 • Difficulty

 

Suzanne Reesink (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

It was Amazing

From the fist second I believe the story! The make great use of there surrounding and it’s all very convincing. I would do it again


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Adriaan van der Heijden (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

Amazing and thrilling

This was the most exciting room that i’ve ever done. I don’t wanna give to much away but when it starts, you don’t expect it. Very well done!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Juliusm (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

Most immersive escape room

We entered the escape room and honestly from the first minute it really felt like you were part of the story. Had a really good 10/10 recommend!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 6 april 2019 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juni 2022

Leuke ervaring, maar meer van verwacht

Allereerst is de escaperoom heel mooi vormgegeven. Je waant je echt in het verhaal door de prachtige ruimtes. Het is daardoor een hele leuke ervaring. De puzzels zijn leuk, maar er zijn er niet heel veel en bij ons stonden dingen al open die niet open hadden moeten zijn en een aantal puzzels werkte niet goed. Op onze vragen hoe dingen ineens open waren kon ook geen antwoord gegeven worden. We vinden het leuk om te horen hoe puzzels in elkaar zitten en lossen dingen graag zelf op en kregen nu alleen te horen dat we geluk hadden dat het al open stond. Wij vinden dit juist heel jammer. Omdat we er zulke geweldige verhalen over hadden gehoord hadden we er veel meer van verwacht en was dit toch wel een teleurstelling.


6

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 1.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte begeleiding

 

Nmr1996Nmr1996Escape ApprenticeLid sinds: 2 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Verrassend en erg leuk!

Hele goeie ervaring! Dit was mijn eerste keer meedoen aan een escape room. Maar door de unieke start en jezelf een weg te banen naar de locatie krijg je een beter inlevingsvermogen en gevoel in het verhaal. De backstory van Sherlocked the Vault was ook erg interessant en door het regelmatig wisselen van scenery ook zeker niet saai! Eerder was ik nogal sceptisch over escape rooms. Maar Sherlocked heeft ten alle opzichten het tegendeel bewezen. Daarnaast heeft het gevoel van slagen en behalen van het openen van de kluis ook een volledig gevoel gegeven. Het team van Sherlocked heeft uitstekend bijgedragen aan het optimaliseren van onze ervaringen. Met dank aan Sherlocked ben ik zeker in de toekomst in voor nog een escape room! De locatie was erg authentiek en passend en de details waren goed uitgedacht. Daarnaast had je ten alle tijden een hulplijn die je kon inschakelen waardoor je ook niet het gevoel hebt dat je aan je lot over wordt gelaten. 10/10 immersive experience!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Spannend
 • Enkel minpunt, een van onze zak lampen was leeg

 

Lou (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Super toffe ervaring!

Aan het begin wisten we niet zo goed wat ons te wachten stond toen we op de startlocatie aankwamen. Meteen werden we meegesleept in het verhaal en in onze missie. De informatie per mail vond ik wat veel en had ik daardoor niet zo goed doorgelezen (ben niet zo'n lezer), maar dat was geen enkel probleem omdat de host ons goed introduceerde.
De locatie is super en het feit dat het niet simpelweg om één kamer draait draagt bij aan een goede ervaring. Omdat van ons enig acteerwerk vereist was, gingen we uiteindelijk helemaal op in onze missie.
De puzzels vereisen wat denkwerk maar de host staat altijd stand-by om in te bellen en je op het goede spoor te helpen zonder dingen te verklappen.
Enige minpuntje is dat de deurbel niet werkte, maar gelukkig loste onze host het op een geloofbare wijze op. Hulde!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

lanawortellanawortelEscape ApprenticeLid sinds: 2 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Wauw!

Echt een hele coole ervaring. Dit is de eerste escape room die ik heb gedaan. Had niet verwacht er zo van te genieten. Je werd echt het verhaal ingezogen door de verschillende acteurs en het feit dat je al vóórdat je binnen bent begint met het verhaal.
Ben zelf niet per se fan van spelletjes, maar toch ging ik er bij deze escape room helemaal in op haha.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend

 

RumanaRumanaEscape ApprenticeLid sinds: 2 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Phenomenal

This has been my 2nd escape room, and it looks like it's the best expi have ever had! I loved how the team had to get into characters and play along. My favourite part about the whole experience was that it was a combination of being outside to do something and then going into the vault. I have never had that experience before! So I would recommend people to go and soak in all the experience. Smashing!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Storyline
 • Experience
 • Exciting
 • Puzzles
 • Great host

 

SarciSarciEscape ApprenticeLid sinds: 2 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Amazing experience

This was my first escape room visit and it was amazing. The overall experience feels real as you and the team have to step into a role. the sherlocked team embodies their characters superbly! It was great fun. I would do it again and again and can only recommend everyone to have the experience!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Experience
 • Not only one room
 • Great host

 

Een hele grote teleurstelling

Wat een ontzettende teleurstelling was deze escape room. We hadden er zoveel zin in en hebben meer dan een uur gereden naar Amsterdam vanuit Brabant. Er zat totaal geen logica in de kamer. Wanneer we om hulp vroegen kregen we geen reactie, terwijl de host via walkietalkie meeluisterde en ons kon horen in de kamer. Hij zei later dat wij iets verkeerds deden. Verwachtingen waren hoog, maar we hebben geen een keer gehad dat iets meteen werkte of lukte. Geen aanrader voor 160 euro.


Reactie door Sherlocked

30 mei 2022

Hey guys, wat jammer om te lezen! Klinkt alsof het helemaal niet lekker ging en ik zou graag uitzoeken wat er allemaal gebeurd is! Wanneer hebben jullie gespeeld? Dan kan ik bij jullie begeleider navragen en kijken wat we kunnen doen om dit in de toekomst tegen te gaan. Hartelijke groet, Victor


4

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 3.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Slechte service
 • Prijs
 • Beleving
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig