Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jumanji

Geel , België

Nu geopend

70 minuten

3 - 5 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Jumanji

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen.

Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning.

Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.


Thema's

Avontuur

Jungle

Magie

Mysterie

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

81 likes

457 bezoekers

92.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

211 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Jumanji

The Missing Link heeft een goed vindbaar pand met een behoorlijke spelletjes verkoop afdeling. Goed om te weten als je nog naar bepaalde spellen op zoek bent!

Wij kwamen Jumanji spelen. Ik ga in mijn review eerlijk zijn… First and formost, alles wat je leest en/of hoort ten aanzien van decor en setting is waar. Wat ontzettend gaaf gemaakt! Je waant je echt in een jungle waarbij de Jumanji vibes optimaal zijn.

De afwerking in, maar ook buiten (kom ik zo op), de kamer laat wel écht te wensen over. Ik heb duidelijke witte verlengstekkerdozen gezien, gedurende het spel heb ik op meerdere plekken los hangende kabels van het plafond naar beneden gezien en ook ligt er in een en andere hoek een rol met kabels. Dit kán mijn inziens echt niet. Naast dat het er gewoon lelijk uitziet en afdoet aan de beleving is het ook nog eens gevaarlijk. Ook buiten de kamers vind ik het niet representatief, wél beneden in de lounge maar eenmaal boven niet. Er lag veel gereedschap verspreid op de grond, stof en spullen van klussen waardoor het allemaal erg rommelig oogt. Voor mij doet dit echt af aan de geheel sfeer, waarin ik de rommel buiten de kamers echt erg vind want zet er een scherm voor, een doek overheen of leg het weg want dan is een deel van het ‘probleem’ al verholpen. Dit is ook de reden dat het cijfer dat ik geef voor ‘sfeer’ lager uitvalt, dan dat ik had gegeven als dit soort dingen beter afgewerkt/verstopt zouden zijn.

De puzzels in de kamer heb ik als leuk ervaren. Wel is het zo dat de puzzels niet origineel zijn, ik heb ze ook al op andere plekken gezien. Wel moet ik hierbij voegen dat de manier waarop de puzzels vorm gegeven zijn, passend binnen het decor en stijl, de puzzels wel een beetje extra speciaal worden. Dat is leuk! Ik heb me tijdens het spelen niet verveelt en me erg vermaakt!


Reactie door The Missing Link

27 juli 2021

Dag SandraIris ! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosbilipedcmarieke

Mieke Vandermeeren (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2020

Topkamer met waanzinnige host!

Een review over the missing link kan niet starten zonder het over hun lockers te hebben: dit zijn niet gewoon functionele lockers, het zijn designlockers en in zekere zin ook al je eerste kans om voor aap te staan met een slotje in je handen. Alle gekheid op een stokje, hoe waanzinnig aangenaam is de host? Eigenaar heeft een gouden zaak gedaan door deze collega aan te werven: grappig, gastvrij, kennis van zaken en goede begeleiding, she’s got it all. De zeer persoonlijke verwelkoming en het gevoel dat er geen haast is, dat je niet gewoon een klant met een tijdslot bent maar eerder een gelijkgezinde onderscheidt deze dames ver van sommige concullega’s. En dan komt de kamer zelf. WAUW. Hier is zo enorm veel werk ingestoken dat de vergelijking met een filmset hen nog geen recht doet. Hier voel je pure passie voor het vak. Na afloop nog uitgebreid nagekaart over escape rooms maar ook over een nieuw project in de zaak: boardgames. Mij gaan ze daar nog terug zien!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Persoonlijke aanpak
 • Zeer gedetailleerde uitwerking van verhaal
 • Host is hilarisch

  queenphie

Tom AdriaensenTom AdriaensenSenior EscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Geweldig

Deze keer een uitstap voor mijn verjaardag. Ik wist pas in de namiddag dat we een escaperoom gingen doen. En dan meteen zo'n leuke.

Bij aankomst moesten we even wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt door de leuke Gamehost. We kregen een hartelijke ontvangst en je merkte meteen dat ze zelf ook heel geïnteresseerd was in escape rooms. Dan zit de kamer meestal wel goed.

De kamer zelf startte een beetje speciaal voor mij. Diegene die hem gedaan hebben, die weten wat ik moest doen. Heel leuk, maar niks voor de vrouwen in ons gezelschap.

Het verdere verloop van de kamer was heel leuk. We zaten in een goeie flow en hebben leuke puzzels gehad. Volledig in thema en origineel uitgewerkt. Niet te moeilijk, maar een beginner geraakt er niet uit denk ik.

Blijkt dat de kamer de laatste weken nog enkele updates had gekregen.

Alle kabels en dergelijke waren mooi weggewerkt. Het decor was helemaal af.

Een topkamer die in het rijtje van The Orphanage, Erszebeth, Honeymoon Hotel, Kamer 237, ... past.

Achteraf zijn we nog meer dan een uur blijven plakken om na te praten met de eigenaars. Heel leuke mensen.

Wel jammer dat we de film niet gezien hebben op voorhand.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakaway Bandits

Ontsnapt: Ja  64:00 min


 • Originele puzzels
 • Mooi decor
 • Goeie ontvangst
 • Leuke nabespreking
 • Iets te laat daar

  predoesjer

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Escaped the Jungle

Vandaag zijn we begonnen aan onze escape trip in België. Met een overnachting in Geel hebben we voor dit weekendje 5 kamers geselecteerd. We beginnen met Jumanji, een kamer die (net als de andere in België) al lang op onze wishlist staat, wat al snel terecht bleek. Een geweldig mooie kamer, ga absoluut eens stilstaan om te genieten van het decor. Er zijn leuke herkenbare elementen gebruikt vanuit de films, het verhaal is duidelijk en goed uitgewerkt. Er zitten veel verrassingselementen in en unieke puzzels. We zijn zeer enthousiast ontvangen en goed begeleid. Na een avondje op stap in Geel moesten we er even inkomen en hadden we wat hints nodig, dit werd goed aangevoeld en met een prima systeem gecommuniceerd. Al met al echt een leuke kamer, zeker als het thema je aanspreekt. Houd er rekening mee dat het geen nieuwe kamer is, en daarmee niet te vergelijken met een 2.0 kamer. Voor ons heerlijk om juist dit soort kamers af en toe te spelen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

Tom (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Super leuke ervaring

Leuk verhaal, goede sfeer. Vriendelijk en goede uitleg vooraf. Je krijgt tips tijdens het spel als je de oplossing niet ziet.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Stephanie (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2022

Super, een aanrader

Originele en afwisselende room. Toegankelijk voor iedereen, en supermooi aangekleed. Vriendelijke spelbegeleiding die op het juiste moment een tip gaf. Een aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sarah BeusenSarah BeusenEscape ApprenticeLid sinds: 27 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2022

Wauw!

We hebben al heel wat escape rooms gedaan (een stuk of 15), maar dit was voor ons echt de leukste. Supermooie aankleding. Je waant je echt in de jungle. Alles werkte zoals het moest. Vriendelijke hosts. We kijken er naar uit om ook de andere kamer te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:48 min


 • Goede service
 • Parking voor de deur
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperLid sinds: 7 augustus 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2022

Avontuurlijk Prachtig

De Jumanji kamer is echt een fantastische kamer met sterke en leuke puzzels in combinatie met het geweldige verhaal van Jumanji. Een dikke aanrader voor iedereen die liefhebber is van Escaperooms en avontuur!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:27 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Dentette-666Dentette-666Escape ApprenticeLid sinds: 28 augustus 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Wat een beleving 🥰

Nog niet zoveel ervaring in het escape room wereldje . Maar wat een aankleding , je voelt u helemaal in de wereld van jumanji , leuke aankleding , leuke puzzels , leuke host

Als er dan echt een minpuntje moet zijn , mss wat gebrekkig onderhoud .

Maar zoizo een aanrader .


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

The Escapers The Escapers Junior EscaperLid sinds: 13 juli 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2022

Leuke ervaring in een fijne wereld!

Mooi aangekleed.
Spannend.
Fijne eerste ervaring voor onze zoon van 10.
Goed verhaal!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

Suzy.claes (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2022

Fantastisch

Heel mooi decor, mooi in elkaar gestoken. Voelde ons echt in het thema. Toffe puzzels. Echt een kamer die je is gedaan moet hebben! Hebben ons super geamuseerd! Echt een aanrader....


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

purdeyrpurdeyrJunior EscaperLid sinds: 21 september 2020 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2022

Out of this world! Alleen niet doen gedurende warme dagen!

Hele leuke escape room om te doen als gezin. Kindvriendelijk, goede en gevarieerde puzzels. Leuk gebaseerd op de films.

Alleen is er weinig frisse luchtdoorvoer. Ik zou deze kamer dan ook niet gedurende deze warme dagen doen. De host heeft hier wel aandacht aan besteed door oplaadbare ventilatortjes mee te geven, maar met het puzzelen wordt het je soms wel te warm.

Kinderen vonden het geweldig. Papa en mama vonden stiekem "Till Death Do Us Part" net iets sterker. Maar zeker niet 1 om te missen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  63:57 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica

 

AmbarianAmbarianSenior EscaperLid sinds: 18 juli 2020 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2022

Wat verouderd maar leuk

Deze kamer hebben we snel met ons 10 jarig zoontje gespeeld.
Een jaar eerder hadden we till death do us part gespeeld en verwachtingen lagen dus hoog.
Zeker een leuke kamer met een kind. Sommige puzzels zijn soms wat moeilijk voor kinderen, maar met volwassen support lukt het wel :).
De kamer is wel wat verouderd, wat zeker in het midden van de kamer heel erg opvalt. De start is super en eigenlijk het laatste gedeelte ook, maar tussenin is toch een beetje jammer, vooral omdat je de passie voelt en ziet dat er heel wat moeite in gestoken is.
Ook best leuke en originele puzzels. Ook daar, jammer genoeg veel slijtage in het middelste stuk, waar we 1 puzzel ook helemaal niet zagen. De enige niet-logische puzzel volgens ons, maar deze ging aangepast worden. Dat, samen met wat opfrissen maakt hier weer een topkamer van.
Een leuk thema dat veel terugkomt, maar mooi uitgewerkt!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • creatief
 • mooi decor
 • Leuke overgangen
 • Origineel
 • Bordspellenwinkel beneden de kamer :)
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzel

 

chriskchriskSenior EscaperLid sinds: 24 december 2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2022

Je waant je écht in de setting van de film

Na een aantal weken geleden 'Till death do us part' gespeeld te hebben waren we erg benieuwd naar Jumanji.
We werden opnieuw ontvangen door dezelfde super enthousiaste host die zowel voor als na de escaperoom uitgebreid de tijd nam om een praatje te maken.

In escaperoom Jumanji waan je je écht in de setting van de film. Verschillende elementen van de film komen terug en de kamer is dan ook erg mooi uitgewerkt.

Zoals bij veel escaperoom is ook hier samenwerking een must. Helaas waren voor ons niet alle puzzels even logisch, waardoor een aantal hints nodig waren. Ondanks dat vonden we deze escaperoom een super toffe ervaring.

En tja... al die games die je bij deze escaperoom kunt kopen... dat maakt he echt enorm hebberig. Zoveel keus dat het bijna moeilijk is om te kiezen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  67:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Ruben Ceuppens (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2022

Super !!!

Vandaag met 4 personen deze heel leuke escape room gedaan. Met een unieke setting en coole puzzels is deze escape room een grote aanrader. Buiten de coole ervaring door de jungles van jumanji zijn we ook zeer vriendelijk bediend!!! Dit maakte de ervaring nog 100x leuker. Wij komen zeker nog eens terug voor de andere room te proberen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:32 min

 

Tom2Tom2Escape ApprenticeLid sinds: 30 mei 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Mooie kamer, leuk verhaal

Zeer goede ontvangst gehad.
Kamers zijn zeer mooi aangekleed en de setting geeft echt het verhaal weer van de jungle en van de film.
Soms inderdaad wat donker, maar in de jungle is het ook niet overal even licht, dus dit hoort erbij.
Nadien nog wat nagekaart en gezellige babbel gehad met de uitbaatster.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  61:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

hangmanhangmanEscaperLid sinds: 19 januari 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Waan je even een ontdekkingsreiziger...

The Missing Link is buiten een escape room ook een winkel met een groot aanbod aan board games, waardoor je bij het binnenkomen meteen je ogen uit kijkt bij het zien van zoveel leuke games. Aangezien we kwamen om Jumanji te spelen, hadden we echter geen tijd om hier te lang naar te kijken en na een gezellige ontvangst door een super sympathieke host werden we naar de kamer geleid.

De kamer begon al met een leuke twist waarbij er een kleine en tijdelijke opsplitsing was die mooi uitgewerkt was. Aangezien ik zelf door onze groep altijd naar voor geduwd wordt om dit soort dingen te doen (wat ik stiekem ook niet erg vind), was ik de chinese vrijwilliger hiervoor, maar dit was zeker niet erg en gaf meteen al een leuke twist aan de kamer.
Ook de rest van de kamer zat vol met leuke twists. Als je houdt van af en toe wat klimwerk (zonder dat de kamer echt een grote fysieke inspanning vereist), ben je hier zeker aan het goede adres, wat ik altijd een leuke afwisseling vindt tegenover de standaard puzzels. Sommige puzzels deden je ook echt een ontdekkingsreiziger ergens in een jungle voelen, wat absoluut top was!
Hierdoor kom ik ook meteen bij de inkleding van de kamer: op het eerste zicht straalt dit gewoon een top-sfeer uit! Van de eerste kamer tot de effectieve jungle, alles voelt geloofwaardig aan. Ook als je de films gezien hebt, zijn er enkele leuke knipogen wat ook weer erg leuk is. Het enige spijtige (en meteen ook het enige echte minpunt) was dat er soms wel wat onderhoud nodig was. Sommige decorelementen hebben duidelijk al wat afgezien en ook stukken van de puzzels vielen soms bijna letterlijk uit elkaar. Hierdoor kwamen we ook regelmatig vast te zitten omdat we de puzzel wel door hadden, maar de techniek het wat liet afweten en we heel specifiek op een bepaalde positie iets moesten zetten of aanraken, waardoor het soms wat trial & error werd. Wel complimenten voor de host om ons in zo'n geval altijd via de hints duidelijk te maken dat we op de goede weg waren en aan te geven wat we konden proberen.
Al bij al, ondanks sommige technische gebreken en slijtage, hebben we ons wel ongelooflijk geamuseerd en gingen de meeste puzzels ook vlot (op een enkele minder duidelijke na) en was alles ook ongelooflijk leuk en sfeervol.

Complimenten ook nog voor onze host. Ze had een hele duidelijke passie voor escape rooms en deelde met plezier veel tips en we konden nog even super gezellig met haar napraten. Ze toonde ook echt interesse in ons, wat wel fijn was, een absolute tophost!

Wij gaan alleszins zeker eens terug komen om de andere kamer te spelen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:53 min


 • Sfeer
 • Leuke puzzels
 • Top host!!
 • Afwisselend
 • Jumanji!!
 • Hier en daar onderhoud nodig

 

Evelien van HoveEvelien van HoveJunior EscaperLid sinds: 2 oktober 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Prachtige en actieve escape room

Hele knappe kamer met mooie effecten en logische puzzels. Knap gemaakt! Ook een vriendelijke ontvangst. Het was een knappe en leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

raderosaraderosaJunior EscaperLid sinds: 22 augustus 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Een echt avontuur

Ik had hoge verwachtingen na de till death do us part kamer, en deze werden zeker ingevuld! Het is een avontuurlijke kamer met enorm oog voor detail. De puzzels zijn orgineel en leuk bedacht. Er komen regelmatig toffe verrassingen waardoor de kamer een uniek, speels en magisch gevoel krijgt. Het verhaal loopt mooi door van begin tot einde.
Wij speelden met 5 en dat was soms wel een beetje krap en warm omdat de ruimtes niet heel groot zijn. Dit doet wel absoluut geen afbreuk aan het spelplezier. Chapeau aan de makers, jullie hebben 2 super toffe kamers!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

 

TomTomJunior EscaperLid sinds: 11 oktober 2021 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Zeer mooi decor maar niet altijd duidelijk!

Alles wat je leest en hoort over het decor van de escape is zeker waar, zeer mooie en originele kamer met leuke aspecten. Echter zijn de puzzels zelf niet altijd even duidelijk en logisch. Ook is de kamer zeer donker en staat de muziek zeer luid.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:30 min


 • Origineel
 • Spannend
 • Decor
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Duidelijkheid

 

Robin*Robin*EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2022

Mooie aankleding

De aankleding van de kamer is mooi, wel een leuke kamer. Puzzels waren soms wat onlogisch en de muziek stond te hard om de juiste dingen te kunnen horen. Heb wel eens betere kamers gespeeld, maar voor de afwisseling wel leuk.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:58 min


 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 2 december 2021 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Ik had meer verwacht

Een kamer kijkend naar de recensies waar ik meer van had verwacht. Het verhaal proberen zij goed terug te brengen. Helaas komt dat er niet helemaal goed uit. De kamer begon goed maar werd minder.

Bepaalde onderdelen waren niet goed onderhouden. Jammer. Een kamer die meer potentie kan hebben mits goed aangeboden.
Leuk om gedaan te hebben maar niet zoals verwacht.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels

 

Nick NysNick NysJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juni 2022

Aan het begin veelbelovend, maar eindigt in mineur

Door de zeer lovende reactie’s van vrienden gingen we hier hene, maar helaas viel deze ook tegen zoals de andere, deze locatie zijn niet onze stijl, we hebben ondertussen andere gespeeld die zeer veel beter zijn als deze, ook de ontvangst is deze triestig, net zoals vorige keer.

Over de kamer dus:
Veelbeloven aan het begin maar geen logica en niet zo leuk, wij krijgen normaal de reactie dat wij zeer goed als team samenwerken, maar helaas bij deze niet, het was echt niet goed! Geen aanrader voor ons…


6.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 1.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:55 min


 • Verhaal
 • Origineel
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slechte begeleiding
 • Prijs

 

thamarathamaraJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2018 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2022

Erg genoten van deze kamer!

Erg leuke escape room waar je liever niet uit wil ontsnappen in tegenstelling tot hun andere kamer daar wil je het liefst zo snel mogelijk uit hahaha 😜 Jumanji is erg leuk om te spelen en zit van begin tot eind erg goed in elkaar!

We hebben erg genoten van onze eerste Belgische escape room 😁 En komen graag terug als er een nieuwe kamer komt! 😁


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Hadden er graag nog een uur willen doorbrengen!

 

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 7 november 2017 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

Mooie kamer met veel variatie maar een beetje versleten

De kamer heeft veel verrassingen. Maar de autoriten waren wat versleten. Dat kwam de sfeer niet ten goede.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: DOGMA escape team

Ontsnapt: Ja  57:47 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

Een leuk thema

Na het lezen van de reviews hadden we meteen zin om erin te vliegen. De aankleding was leuk al waren er wel enkele gebreken zoals voorgaande te lezen kabels stekkerdozen maar deze kwamen ons niet als storend over. Het laat je dan wel merken dat je in een spel zit. Sommige delen van de kamer waren soms wel wat te weinig verlicht waardoor je echt wel goed moest kijken om te lezen. De puzzels waren vrij goed op te lossen mits toch wel wat tips te krijgen het was onze 2e escape room en 1 seconde binnen de tijd kunnen ontsnappen. Wat op zich nog wel goed is. Er waren hele leuke kamers en alles paste goed bij het thema. Je moet niet echt de film gezien hebben om het spel te kunnen spelen. Het was een leuke ervaring.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:59 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig