Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jumanji

Geel , België

Nu gesloten

70 minuten

3 - 5 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Jumanji

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen.

Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning.

Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.


Thema's

Avontuur

Jungle

Magie

Mysterie

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

96 likes

599 bezoekers

93.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 111+ kamers

257 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2023

In het spel zitten…

Met een nieuw gelegenheidsteam (4 personen) keerden ik terug naar het Belgische Geel om bij The Missing Link de kamer Jumanji te gaan spelen. Deze kamer stond al lang op mijn wishlist, want deze hebben we de vorige keer moeten laten schieten, omdat Jumanji enkel te spelen is met meer dan twee personen. Wij waren toen louter met z’n tweeën om bij The Missing Link de andere kamer te spelen.

De ontvangstruimte bij The Missing Link is tof, want deze is ingericht als bordspellenwinkel. Voor de spelletjesfanaten is het dus verstandig om hier ruim op tijd te zijn (óf langer te blijven), zodat je nog even kunt rondsnuffelen. Verder kun je hier wat drinken en naar het toilet. Parkeren kan ook gemakkelijk gratis voor de deur 👌.

Een vriendelijke gamehost kwam ons een instructie/introductie geven voordat we de escape room mochten betreden. De kamer is volledig gebaseerd op de gelijknamige films (zowel de nieuwe als de oude) én het is zeker aan te raden om deze film(s) van te voren te bekijken. Tijdens het spel komen dingen uit de film Jumanji terug én het is altijd tof als je dit kunt herkennen. Het is overigens géén must om de film te kijken vooraf. Je kunt deze kamer ook prima spelen als je vooraf niets weet van het verhaal.

De kamer begint op een leuke manier. Al direct valt op dat de natuurlijke spelflow goed is. Je kunt snel door van de ene naar de andere puzzel. Deze kamer is ook goed parallel te spelen (= je kunt meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen), wat ervoor zorgt dat telkens iedereen iets om handen heeft. Hier en daar zitten er wat technische verrassingen in de kamer, die ook bijdragen aan de toffe spelbeleving. Wél komt het bij Jumanji ontzettend nauw hoe je elementen neer moet leggen óf hoe je antwoorden op puzzels in moet voeren. Dit is tijdens de instructie ook benoemd; ‘Iets kan goed zijn opgelost, maar zorg ervoor dat het PRECIES goed ligt.’ Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, anders gaat dit je frustreren.

De decoratie en thematisering is op bepaalde momenten verrassend en over het algemeen passend bij het thema/verhaal. Echter zie je teveel dat de kamer ‘gebruikt’ is. De afwerking is matig. Dit komt doordat er weinig zichtbaar onderhoud aan de kamer is gepleegd. Als je met je hand tussen de liane voelt, kan het zomaar zijn dat je in eens een stekkerdoos vast hebt waar zwarte tape om is gedraaid 😅. Dit is ontzettend jammer, want als deze gebruikssporen worden gewist en de techniek wat beter wordt weggewerkt heeft deze kamer een super gaaf decor.

We wisten ontzettend snel uit deze kamer te ontsnappen én dat geeft nogmaals aan dat de flow hier prima is. We hebben nog gezellig nagepraat met onze vriendelijke gamehost en konden weer met een voldaan escaped gevoel naar huis.

Al bij al; Een prima kamer qua puzzels en spelbeleving, maar Jumanji mist hier en daar wat sfeer door gebrek aan onderhoud, afwerking, het wissen van gebruikssporen én het wegwerken van techniek. Neem dit ook mee in je verwachtingen én dan kun je hier een hele fijne tijd hebben.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, speel dan eerst deze én sluit af met de andere kamer;
- Ga hierheen met de verwachting dat je een toffe puzzelkamer komt spelen, dan ga je hier een prima tijd hebben.

Beste mensen van The Missing Link, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij komen graag weer terug, mochten jullie een nieuwe kamer openen.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Spelbeleving
 • Flow
 • Goede begeleiding

  sjephanieCelineSTimoS

Domina TempusDomina TempusSenior EscaperLid sinds: 09 november 2018 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Jumanji

The Missing Link heeft een goed vindbaar pand met een behoorlijke spelletjes verkoop afdeling. Goed om te weten als je nog naar bepaalde spellen op zoek bent!

Wij kwamen Jumanji spelen. Ik ga in mijn review eerlijk zijn… First and formost, alles wat je leest en/of hoort ten aanzien van decor en setting is waar. Wat ontzettend gaaf gemaakt! Je waant je echt in een jungle waarbij de Jumanji vibes optimaal zijn.

De afwerking in, maar ook buiten (kom ik zo op), de kamer laat wel écht te wensen over. Ik heb duidelijke witte verlengstekkerdozen gezien, gedurende het spel heb ik op meerdere plekken los hangende kabels van het plafond naar beneden gezien en ook ligt er in een en andere hoek een rol met kabels. Dit kán mijn inziens echt niet. Naast dat het er gewoon lelijk uitziet en afdoet aan de beleving is het ook nog eens gevaarlijk. Ook buiten de kamers vind ik het niet representatief, wél beneden in de lounge maar eenmaal boven niet. Er lag veel gereedschap verspreid op de grond, stof en spullen van klussen waardoor het allemaal erg rommelig oogt. Voor mij doet dit echt af aan de geheel sfeer, waarin ik de rommel buiten de kamers echt erg vind want zet er een scherm voor, een doek overheen of leg het weg want dan is een deel van het ‘probleem’ al verholpen. Dit is ook de reden dat het cijfer dat ik geef voor ‘sfeer’ lager uitvalt, dan dat ik had gegeven als dit soort dingen beter afgewerkt/verstopt zouden zijn.

De puzzels in de kamer heb ik als leuk ervaren. Wel is het zo dat de puzzels niet origineel zijn, ik heb ze ook al op andere plekken gezien. Wel moet ik hierbij voegen dat de manier waarop de puzzels vorm gegeven zijn, passend binnen het decor en stijl, de puzzels wel een beetje extra speciaal worden. Dat is leuk! Ik heb me tijdens het spelen niet verveelt en me erg vermaakt!


Reactie door The Missing Link

27 juli 2021

Dag SandraIris ! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosbilipeMarieke

TrudyTrudyEscape ExpertLid sinds: 30 oktober 2022 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2023

Prachtig decor

Als liefhebbers van de Jumanji-films verheugden we ons enorm op deze kamer. We zijn niet teleurgesteld. Wat een fantastisch decor! We zullen niet te veel verklappen, maar we keken onze ogen uit. En als liefhebber van zeker de eerste film vond ik het spel in de laatste kamer echt super om te zien. Overigens is dit ook een toffe kamer om te spelen als je de films niet kent.
De puzzels zijn goed te doen. Je moet soms wel even in het Engels denken. Wij begonnen erg goed en liepen in de laatste kamer enigszins vast, maar dat lag voornamelijk aan ons. Op zaterdagochtend moet je toch even wakker worden.
Er zijn net wat veranderingen in de room aangebracht, werd ons verteld. Wellicht dat ons daarom liefst 3 uiterst vriendelijke gamehosts opwachten. Zelf hebben we er niets van gemerkt dat er nieuwe puzzels waren, er was alleen een klein reset foutje gemaakt, maar dat was geen ramp. De service was top. We kregen de foto’s direct gemaild, wisselden ervaringen met rooms uit en kregen ook goede tips voor restaurants in Geel, dank daarvoor nog. Bij Brasserie de Post krijg je inderdaad meer eten dan je aan kan. ;-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Decor

  oodzzz

vrcaitjevrcaitjeEscaperLid sinds: 27 september 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2023

Wat een ervaring!

Het is al een tijdje geleden dat ik deze kamer heb gespeeld, maar nog nooit had ik de tijd gevonden om een reviewtje te schrijven. Mijn ervaring met deze kamer was niet de beste, maar zeker niet slecht. Ik heb me geamuseerd en vond de decoratie zeker mooi, zeker als je in de laatste kamer aankomt! Echter stonden er bij ons enkele deuren open en leek het alsof niet elke puzzel werkte zoals het zou moeten.

Echter desondanks alles hebben we ons goed geamuseerd en was het zeker niet storend! Het personeel is er enorm vriendelijk en de bordspellen winkel is ECHT een pluspunt! Ik raad deze game zeker aan als je een Jumanji fan bent, maar ook als je dat niet bent. Voorkennis is hier namelijk niet nodig!

En reken zeker genoeg tijd in, zodat je misschien nog een bordspel kan uitproberen en ineens kopen als het je bevalt!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Badeendjes

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Experience
 • Decor
 • Great host
 • Sommige puzzels

  Astradid

Mieke Vandermeeren (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2020

Topkamer met waanzinnige host!

Een review over the missing link kan niet starten zonder het over hun lockers te hebben: dit zijn niet gewoon functionele lockers, het zijn designlockers en in zekere zin ook al je eerste kans om voor aap te staan met een slotje in je handen. Alle gekheid op een stokje, hoe waanzinnig aangenaam is de host? Eigenaar heeft een gouden zaak gedaan door deze collega aan te werven: grappig, gastvrij, kennis van zaken en goede begeleiding, she’s got it all. De zeer persoonlijke verwelkoming en het gevoel dat er geen haast is, dat je niet gewoon een klant met een tijdslot bent maar eerder een gelijkgezinde onderscheidt deze dames ver van sommige concullega’s. En dan komt de kamer zelf. WAUW. Hier is zo enorm veel werk ingestoken dat de vergelijking met een filmset hen nog geen recht doet. Hier voel je pure passie voor het vak. Na afloop nog uitgebreid nagekaart over escape rooms maar ook over een nieuw project in de zaak: boardgames. Mij gaan ze daar nog terug zien!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Persoonlijke aanpak
 • Zeer gedetailleerde uitwerking van verhaal
 • Host is hilarisch

  queenphie

Tom AdriaensenTom AdriaensenSenior EscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Geweldig

Deze keer een uitstap voor mijn verjaardag. Ik wist pas in de namiddag dat we een escaperoom gingen doen. En dan meteen zo'n leuke.

Bij aankomst moesten we even wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt door de leuke Gamehost. We kregen een hartelijke ontvangst en je merkte meteen dat ze zelf ook heel geïnteresseerd was in escape rooms. Dan zit de kamer meestal wel goed.

De kamer zelf startte een beetje speciaal voor mij. Diegene die hem gedaan hebben, die weten wat ik moest doen. Heel leuk, maar niks voor de vrouwen in ons gezelschap.

Het verdere verloop van de kamer was heel leuk. We zaten in een goeie flow en hebben leuke puzzels gehad. Volledig in thema en origineel uitgewerkt. Niet te moeilijk, maar een beginner geraakt er niet uit denk ik.

Blijkt dat de kamer de laatste weken nog enkele updates had gekregen.

Alle kabels en dergelijke waren mooi weggewerkt. Het decor was helemaal af.

Een topkamer die in het rijtje van The Orphanage, Erszebeth, Honeymoon Hotel, Kamer 237, ... past.

Achteraf zijn we nog meer dan een uur blijven plakken om na te praten met de eigenaars. Heel leuke mensen.

Wel jammer dat we de film niet gezien hebben op voorhand.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakaway Bandits

Ontsnapt: Ja  64:00 min


 • Originele puzzels
 • Mooi decor
 • Goeie ontvangst
 • Leuke nabespreking
 • Iets te laat daar

  predoesjer

Jasper MaerienJasper MaerienEscape ApprenticeLid sinds: 03 juni 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 03 juni 2023

Gewoonweg bangelijk!

We hadden al goede verwachtingen uit een eerdere ervaring, maar het was nog beter dan verwacht! Echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Puzzels
 • Diversiteit

 

Leuke decoratie

Aanrader! Mooie, lineaire opgebouwde kamers met mooie decoratie. Echt gebaseerd op de film.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

Mooie kamer

Erg mooie kamer. Super aankleding


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving

 

SaskiasfxSaskiasfxEscape ApprenticeLid sinds: 29 mei 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

bijzonder mooie en avontuurlijke escape

heerlijke gezinsescape, decoratie top, originele raadsels, ideaal voor een 4 personen, goed te doen met kinderen vanaf 10, samenwerken noodzakelijk


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Diversiteit

 

TomtinenoorfreTomtinenoorfreEscape ApprenticeLid sinds: 07 mei 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 mei 2023

Top kamer

Zeer leuke doe-kamer met geweldige decoratie en memorabele puzzels. Echt een aanrader om te doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Ons5kesOns5kesEscape ApprenticeLid sinds: 01 mei 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 mei 2023

De beste die we al deden!

Super leuke escape room! We deden deze met ons gezin met 3 kinderen van 8 tem 13. De kinderen hadden de films al gezien, dus ze keken er enorm naar uit. En onze verwachtingen werden ruimschoots ingelost, want we kwamen echt in een andere wereld terecht. Toen we aankwamen, kregen we het voorstel om het einde iets gemakkelijker te maken aangezien we met kinderen speelden. Toen we tegen het einde van het spel kwamen, kregen we het voorstel om toch de echte puzzel te spelen ipv de gemakkelijkere, omdat we nog genoeg tijd over hadden. Super fijn dat het spel zo opgevolgd wordt, zodat je de beste ervaring krijgt!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

jasmien Jacobs (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2023

Super leuke en mooie escape room!

zeer mooi aangekleed, voer bepaalde handelingen uit en de deur zal open gaan.
niet altijd even gemakkelijk, toffe uitdagingen, samenwerking nodig, TOP


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel

 

silkevdvsilkevdvEscape ApprenticeLid sinds: 23 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2023

Leukste escaperoom ooit

Escape room was helemaal ingekleed in het thema met aangename technologische verassingen. Dit was voor mij de leukste escape ervaring tot nu toe!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Joei89Joei89Junior EscaperLid sinds: 31 maart 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 april 2023

Leuke kamer.

Leuke kamer. Zitten zeer leuke effecten in.
Goede spelbegeleiding.

Verbeterpunt in deze kamer is dat sommige onderdelen wat versleten eruit uit.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

Valentina (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2023

Uitdagende en variërende escaperoom!

Verschillende kamers met verschillende soorten puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jens De JonghJens De JonghEscape ApprenticeLid sinds: 16 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2023

Top

Kamer zat super in elkaar. Veel bewegende delen. Leuke puzzels, ook met team werk.

Zeker een aanrader


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

chrisleeuwenchrisleeuwenJunior EscaperLid sinds: 12 april 2023 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2023

Super mooi en goed in thema

De kamer is erg goed in thema. Uitdagende en vernieuwende puzzels zeker een aanrader om heen te gaan.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Marvin Marvin EscaperLid sinds: 01 december 2022 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2023

Super toffe kamer

Na een vriendelijk ontvangst kwamen we direct terecht in het verhaal.

De kamer ziet er super tof uit en zijn op een paar schoonheidsfoutje na in perfecte staat.

De puzzels zijn creatief vorm gegeven en zijn echt anders dan de standaard rooms.

Al met al een super fijne plek met goede host!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Storyline
 • Decor

 

KelseyKelseyEscape ApprenticeLid sinds: 11 april 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2023

Indrukwekkende escape room

Dit was voor mij persoonlijk een indrukwekkende escape room die ik zeker zou aanraden. Heel leuke, originele opdrachten met vereist teamwerk.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:30 min


 • Origineel
 • Beleving
 • Indrukwekkend
 • Klimmen

 

Nele MichielsNele MichielsEscape ApprenticeLid sinds: 10 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2023

Geweldige escaperoom

Mijn man en ik hebben al enkele escape rooms gespeeld, maar onze twee kinderen (12 en 10) vragen al langer om ook eentje te spelen. Vandaag was het dus zover, met veel goeie moed en met als voorbereiding de hele reeks Jumanji films, trokken we naar Geel.
We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en konden meteen van start na een duidelijke uitleg.
De kamers waren goed te spelen met de kinderen. Zij en wij waren echt onder de indruk van de inkleding van de kamers. Het was niet eng maar gewoon heel leuk. Het is echt een technische doe kamer en minder een denk kamer. Uiteindelijk en met wat hints wisten we toch te ontsnappen met nog 1 min op de klok!
Ik las vooraf dat de kamer verouderd zou zijn, maar hier heb ik niet veel van gemerkt. De enige opmerking is dat het donker is en dat het soms moeilijk is om dingen goed te zien. Langs de andere kant creëert dit ook wel een hele leuke sfeer in de kamers.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

JesicaJesicaEscape ApprenticeLid sinds: 09 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2023

Een fantastische beleving

Zeer leuke en enthousiaste ontvangst. De Jumanji room is echt een pareltje met prachtig uitgewerkte puzzels we gingen helemaal op in het verhaal. Bijzonder leuk en spannend. We hebben genoten van het avontuur!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great host
 • Puzzles
 • Experience
 • Exciting
 • Ambiance
 • Original
 • Great service
 • Difficulty
 • Storyline
 • Diversity
 • Logic
 • Great price

 

Sofie BoonsSofie BoonsEscape ApprenticeLid sinds: 07 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Geweldig

We speelden deze escaperoom samen met de dochters van 11 en 13. Superleuk, heeeeel mooi gemaakt!!! Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:10 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels

 

roel_van_rijswijkroel_van_rijswijkEscaperLid sinds: 03 oktober 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 april 2023

Toffe kamer. Leuke diversiteit aan puzzels

Superfijne ontvangst door een hele hartelijke gastvrouw. Deze kamer vraagt op sommige plekken om een flinke onderhoudsbeurt, maar dat zegt niks over de sfeer en de puzzels. Jumanji is echt een hele toffe kamer. Spanningsopbouw mag wat steviger.


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

HardeKern2.0HardeKern2.0Junior EscaperLid sinds: 14 oktober 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2023

Geweldige kamer!

We hebben deze kamer nu 2keer gespeeld, is recent vernieuwd, stelt nooit teleur. Heel knappe aankleding, originele puzzels, toffe hosts,... Dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:06 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

eveline_vdceveline_vdcEscape ApprenticeLid sinds: 12 maart 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2023

Topervaring!

Wij hebben de escaperoom in thema Jumanji gespeeld en wat een ervaring was dat! Het was onze allereerste keer en het verliep heel vlot. We waren onder de indruk van de prachtige aankleding en de coole technologie die gebruikt werd op deuren of kastjes te openen. Zeker aan te raden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig