Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jumanji

Geel , België

Nu geopend

70 minuten

3 - 5 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Jumanji

Jullie beste vriend Alan Parrish is op mysterieuze wijze verdwenen uit zijn ouderlijk huis. Zijn ouders hebben jullie gevraagd om eens een kijkje te komen nemen op de zolder waar ze hem als laatst zagen.

Zijn fascinatie met de zolder was op zijn minst vreemd te noemen. Alan sprak over jungledrum geluiden die hem zouden lokken. Er wordt gespeculeerd dat Alan’s onderzoek naar deze geluiden gelinkt zou zijn aan zijn verdwijning.

Hopelijk vinden jullie meer aanwijzingen op zijn zolder en kunnen jullie achterhalen wat er met Alan gebeurd is.


Thema's

Avontuur

Jungle

Magie

Mysterie

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

73 likes

382 bezoekers

92.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

190 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Jumanji

The Missing Link heeft een goed vindbaar pand met een behoorlijke spelletjes verkoop afdeling. Goed om te weten als je nog naar bepaalde spellen op zoek bent!

Wij kwamen Jumanji spelen. Ik ga in mijn review eerlijk zijn… First and formost, alles wat je leest en/of hoort ten aanzien van decor en setting is waar. Wat ontzettend gaaf gemaakt! Je waant je echt in een jungle waarbij de Jumanji vibes optimaal zijn.

De afwerking in, maar ook buiten (kom ik zo op), de kamer laat wel écht te wensen over. Ik heb duidelijke witte verlengstekkerdozen gezien, gedurende het spel heb ik op meerdere plekken los hangende kabels van het plafond naar beneden gezien en ook ligt er in een en andere hoek een rol met kabels. Dit kán mijn inziens echt niet. Naast dat het er gewoon lelijk uitziet en afdoet aan de beleving is het ook nog eens gevaarlijk. Ook buiten de kamers vind ik het niet representatief, wél beneden in de lounge maar eenmaal boven niet. Er lag veel gereedschap verspreid op de grond, stof en spullen van klussen waardoor het allemaal erg rommelig oogt. Voor mij doet dit echt af aan de geheel sfeer, waarin ik de rommel buiten de kamers echt erg vind want zet er een scherm voor, een doek overheen of leg het weg want dan is een deel van het ‘probleem’ al verholpen. Dit is ook de reden dat het cijfer dat ik geef voor ‘sfeer’ lager uitvalt, dan dat ik had gegeven als dit soort dingen beter afgewerkt/verstopt zouden zijn.

De puzzels in de kamer heb ik als leuk ervaren. Wel is het zo dat de puzzels niet origineel zijn, ik heb ze ook al op andere plekken gezien. Wel moet ik hierbij voegen dat de manier waarop de puzzels vorm gegeven zijn, passend binnen het decor en stijl, de puzzels wel een beetje extra speciaal worden. Dat is leuk! Ik heb me tijdens het spelen niet verveelt en me erg vermaakt!


Reactie door The Missing Link

27 juli 2021

Dag SandraIris ! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosbilipedcmarieke

Mieke Vandermeeren (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2020

Topkamer met waanzinnige host!

Een review over the missing link kan niet starten zonder het over hun lockers te hebben: dit zijn niet gewoon functionele lockers, het zijn designlockers en in zekere zin ook al je eerste kans om voor aap te staan met een slotje in je handen. Alle gekheid op een stokje, hoe waanzinnig aangenaam is de host? Eigenaar heeft een gouden zaak gedaan door deze collega aan te werven: grappig, gastvrij, kennis van zaken en goede begeleiding, she’s got it all. De zeer persoonlijke verwelkoming en het gevoel dat er geen haast is, dat je niet gewoon een klant met een tijdslot bent maar eerder een gelijkgezinde onderscheidt deze dames ver van sommige concullega’s. En dan komt de kamer zelf. WAUW. Hier is zo enorm veel werk ingestoken dat de vergelijking met een filmset hen nog geen recht doet. Hier voel je pure passie voor het vak. Na afloop nog uitgebreid nagekaart over escape rooms maar ook over een nieuw project in de zaak: boardgames. Mij gaan ze daar nog terug zien!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Persoonlijke aanpak
 • Zeer gedetailleerde uitwerking van verhaal
 • Host is hilarisch

  queenphie

Tom AdriaensenTom AdriaensenEscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Geweldig

Deze keer een uitstap voor mijn verjaardag. Ik wist pas in de namiddag dat we een escaperoom gingen doen. En dan meteen zo'n leuke.

Bij aankomst moesten we even wachten, maar dit werd meteen goed gemaakt door de leuke Gamehost. We kregen een hartelijke ontvangst en je merkte meteen dat ze zelf ook heel geïnteresseerd was in escape rooms. Dan zit de kamer meestal wel goed.

De kamer zelf startte een beetje speciaal voor mij. Diegene die hem gedaan hebben, die weten wat ik moest doen. Heel leuk, maar niks voor de vrouwen in ons gezelschap.

Het verdere verloop van de kamer was heel leuk. We zaten in een goeie flow en hebben leuke puzzels gehad. Volledig in thema en origineel uitgewerkt. Niet te moeilijk, maar een beginner geraakt er niet uit denk ik.

Blijkt dat de kamer de laatste weken nog enkele updates had gekregen.

Alle kabels en dergelijke waren mooi weggewerkt. Het decor was helemaal af.

Een topkamer die in het rijtje van The Orphanage, Erszebeth, Honeymoon Hotel, Kamer 237, ... past.

Achteraf zijn we nog meer dan een uur blijven plakken om na te praten met de eigenaars. Heel leuke mensen.

Wel jammer dat we de film niet gezien hebben op voorhand.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakaway Bandits

Ontsnapt: Ja  64:00 min


 • Originele puzzels
 • Mooi decor
 • Goeie ontvangst
 • Leuke nabespreking
 • Iets te laat daar

  predoesjer

Evelien van HoveEvelien van HoveJunior EscaperLid sinds: 2 oktober 2021 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Prachtige en actieve escape room

Hele knappe kamer met mooie effecten en logische puzzels. Knap gemaakt! Ook een vriendelijke ontvangst. Het was een knappe en leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

raderosaraderosaJunior EscaperLid sinds: 22 augustus 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Een echt avontuur

Ik had hoge verwachtingen na de till death do us part kamer, en deze werden zeker ingevuld! Het is een avontuurlijke kamer met enorm oog voor detail. De puzzels zijn orgineel en leuk bedacht. Er komen regelmatig toffe verrassingen waardoor de kamer een uniek, speels en magisch gevoel krijgt. Het verhaal loopt mooi door van begin tot einde.
Wij speelden met 5 en dat was soms wel een beetje krap en warm omdat de ruimtes niet heel groot zijn. Dit doet wel absoluut geen afbreuk aan het spelplezier. Chapeau aan de makers, jullie hebben 2 super toffe kamers!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

 

SirClaySirClayEscaperLid sinds: 2 december 2021 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Ik had meer verwacht

Een kamer kijkend naar de recensies waar ik meer van had verwacht. Het verhaal proberen zij goed terug te brengen. Helaas komt dat er niet helemaal goed uit. De kamer begon goed maar werd minder.

Bepaalde onderdelen waren niet goed onderhouden. Jammer. Een kamer die meer potentie kan hebben mits goed aangeboden.
Leuk om gedaan te hebben maar niet zoals verwacht.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels

 

TomTomJunior EscaperLid sinds: 11 oktober 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Zeer mooi decor maar niet altijd duidelijk!

Alles wat je leest en hoort over het decor van de escape is zeker waar, zeer mooie en originele kamer met leuke aspecten. Echter zijn de puzzels zelf niet altijd even duidelijk en logisch. Ook is de kamer zeer donker en staat de muziek zeer luid.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:30 min


 • Origineel
 • Spannend
 • Decor
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Duidelijkheid

 

Robin*Robin*Junior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2022

Mooie aankleding

De aankleding van de kamer is mooi, wel een leuke kamer. Puzzels waren soms wat onlogisch en de muziek stond te hard om de juiste dingen te kunnen horen. Heb wel eens betere kamers gespeeld, maar voor de afwisseling wel leuk.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:58 min


 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

Nick NysNick NysJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juni 2022

Aan het begin veelbelovend, maar eindigt in mineur

Door de zeer lovende reactie’s van vrienden gingen we hier hene, maar helaas viel deze ook tegen zoals de andere, deze locatie zijn niet onze stijl, we hebben ondertussen andere gespeeld die zeer veel beter zijn als deze, ook de ontvangst is deze triestig, net zoals vorige keer.

Over de kamer dus:
Veelbeloven aan het begin maar geen logica en niet zo leuk, wij krijgen normaal de reactie dat wij zeer goed als team samenwerken, maar helaas bij deze niet, het was echt niet goed! Geen aanrader voor ons…


6.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 1.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:55 min


 • Verhaal
 • Origineel
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slechte begeleiding
 • Prijs

 

thamarathamaraJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2018 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2022

Erg genoten van deze kamer!

Erg leuke escape room waar je liever niet uit wil ontsnappen in tegenstelling tot hun andere kamer daar wil je het liefst zo snel mogelijk uit hahaha 😜 Jumanji is erg leuk om te spelen en zit van begin tot eind erg goed in elkaar!

We hebben erg genoten van onze eerste Belgische escape room 😁 En komen graag terug als er een nieuwe kamer komt! 😁


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Hadden er graag nog een uur willen doorbrengen!

 

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 7 november 2017 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

Mooie kamer met veel variatie maar een beetje versleten

De kamer heeft veel verrassingen. Maar de autoriten waren wat versleten. Dat kwam de sfeer niet ten goede.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: DOGMA escape team

Ontsnapt: Ja  57:47 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

Een leuk thema

Na het lezen van de reviews hadden we meteen zin om erin te vliegen. De aankleding was leuk al waren er wel enkele gebreken zoals voorgaande te lezen kabels stekkerdozen maar deze kwamen ons niet als storend over. Het laat je dan wel merken dat je in een spel zit. Sommige delen van de kamer waren soms wel wat te weinig verlicht waardoor je echt wel goed moest kijken om te lezen. De puzzels waren vrij goed op te lossen mits toch wel wat tips te krijgen het was onze 2e escape room en 1 seconde binnen de tijd kunnen ontsnappen. Wat op zich nog wel goed is. Er waren hele leuke kamers en alles paste goed bij het thema. Je moet niet echt de film gezien hebben om het spel te kunnen spelen. Het was een leuke ervaring.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:59 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving

 

debby_roukensdebby_roukensEscaperLid sinds: 22 januari 2019 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Ietwat verouderde jungle

We speelden deze kamer na Till death do us part. Die eerste kamer verraste ons, deze viel helaas wat tegen. Zoals al meer mensen hebben geschreven; de kamer is prachtig aangekleed, maar sommige puzzels zijn niet duidelijk en meerdere dingen werkten net niet lekker. De kamer voelde wat verouderd aan. Als dat aangepast wordt gaat Jumanji zeker richting de 9,5/10, nu maakt de kamer in onze ogen de 9,4 (waar hij op dit moment op staat) echt niet waar.
NB: Voor je met het complete team aan de slag gaat wordt 1 persoon in een donkere ruimte apart gehouden. Misschien wel aardig om van te voren te weten. Ik was blij dat we een dappere dodo in ons midden hadden, ik geloof niet dat ik het zelf zonder trauma's gered zou hebben.

Mijn 48e kamer


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels

 

ChaosDMChaosDMSenior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2022

De beste van de 2 Jumanji's in België...en veruit de beste!

#36 : Vandaag stonden er 4 ER's op het programma. Overkill? NEEN, tuurlijk niet. Wel was het zo dat we VEEL te laat waren bij the Missing Link door een ernstig ongeval op de weg naar daar. Maar, gelukkig in deze moderne tijden, via WhatsApp hen kunnen verwittigen en op de hoogte gehouden van ons uiteindelijke aankomstuur en ze hebben hun schema wat kunnen aanpassen aan ons te laat komen. Waarvoor dank natuurlijk!

Zo...we gingen de dag beginnen met Jumanji. Ooit al eens een ander Jumanji (in Leuven) gespeeld en daar waren we niet zo enthousiast over. Hopelijk ging deze beter zijn.

En of deze beter was? JA! Volmondig! Het decor was hier echt heel knap gemaakt. Ik lees in andere reviews hier dat het wel "een rommeltje was hier en daar van materiaal en kabels e.d. die rondslingerden" maar ik moet zeggen dat ik daar niets van heb gemerkt! Misschien hier en daar een klein "dingetje" dat loshing, maar in welke ER is dat niet het geval? Neen....qua afwerking niets over te klagen zou ik zeggen.

Het spel zelf...de start is heel leuk...net zoals in TDDUP wordt je "gescheiden"...en van seconde 1 moet je dus goed samenwerken (ok, ok, dat moet je altijd natuurlijk in een ER, maar hier is het "anders"). Prima eerste deel van de kamer, door een stommiteit een hint moeten krijgen, maar puzzelgewijs, prima eerste deel en, zoals de rest van deze ER, top sfeer in dit deel van de kamer.
Deel 2...vanaf hier, en zeker in deel 3, ben je in de jungle en ik moet zeggen (weeral) heel knap. Je waant je (bijna) echt in de jungle. Gelukkig is het hier niet te warm en vochtig en zijn er geen muggen!

Leuke puzzels in dit deel weeral...weer op het einde een tip moeten krijgen (het was nodig) maar anders, alles "logisch" genoeg.

Hierna speelden we de 2de kamer van The Missing Link, Till death do us part...review daarvan kan je natuurlijk ook gaan lezen op de betreffende pagina.

We kijken al uit naar de volgende uitvinding/ER van deze dames die dit alles tot in de details prima hebben uitgewerkt/gemaakt! Bravo!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

 

kiwanikiwaniJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2022

Geweldige kamer!

Wij gingen met hoge verwachtingen naar deze kamer en of ze allemaal werden ingelost ja zeker! De kamer was heel indrukwekkend in thema. Je waant je echt in de Jungle. Het decor was af tot in de details. De kamer zelf stak prima ineen, geen sloten maar alles technologisch. Natuurlijk heb je dan dat dit niet altijd 100% kan werken, maar dat stoorde ons niet al bij al ging alles vlot.
Als je nog een kamer zoekt, stop met zoeken en speel Jumanji!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape if you can

Ontsnapt: Ja  52:51 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

jumperkeejjumperkeejEscape ExpertLid sinds: 11 januari 2018 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2022

Mooie Junglekamer

We kregen hier een bijzonder vlot onthaal. Twee enthousiaste jongedames die met veel passie een babbeltje met ons deden. Dat is altijd een goed begin. Na een snel toiletbezoekje konden we starten.

De start van de kamer is heel tof gedaan en vereist meteen goeie samenwerking, hoewel ze hier méér mee zouden kunnen doen vind ik. Het is duidelijk dat ze bij The Missing Link goed kamers kunnen bedenken en dan is het een gemiste kans wanneer ze origineel starten en die start nét niet ver genoeg pushen om echt een wauw-effect te geven. Maar goed, dat is een detail. Het is en blijft een originele start.

Qua decor ben ik enerzijds verbluft en blijf ik anderzijds op mijn honger zitten.
1) het decor werd heel goed gebruikt om een verhaal te vertellen. Er zit echt een evolutie in en het is heel duidelijk dat je start op een zolderkamer en geleidelijk aan in de jungle terecht komt. Dus qua sfeer zit dit héél goed. Ook is het jungle gedeelte zo rijk gedecoreerd met vele details dat het echt een hele mooie ruimte is.
2) jammer genoeg is er al veel slijtage in het decor. Slijtage die simpel op te lossen is: losgekomen onderdelen waaraan je het rubbercement nog kan zien hangen, dingen die los hangen zodat je plots met een kabel of lamp in je handen staat terwijl dat duidelijk niet de bedoeling is, een afgebrokkelde verflaag,... Die details leiden enorm af van het feit dat het eigenlijk een prachtige kamer is.
Mits enkele oplapwerkjes zou ik niets dan lof hebben over de aankleding.

Qua beleving verraadt de naam al meteen dat de kamer op een film gebaseerd is. Dat vind ik altijd jammer. Ik hou meer van originele verhalen dan van het gebruik van IP van anderen. Het positieve is wel dat je de films niet moet gezien hebben om te kunnen volgen. Voor de rest is er een tof gebruik van licht en decor om de sfeer te zetten.

De puzzels zijn tof gevonden. Een combinatie tussen handigheid, samenwerking en denkwerk. Het jammere is wel dat je niet altijd meteen feedback krijgt van de puzzel of dat de feedback niet altijd duidelijk is. Zo heb je soms het gevoel van "wat doen we verkeerd?" terwijl we eigenlijk goed bezig zijn. Daarnaast doet het voor mij ook afbreuk wanneer je met puzzelstukken moet wiebelen en schuiven om een goed contact te maken tussen de magnetische stukken die de oplossing triggeren... Als je als hint moet krijgen "probeer nog eens en zorg dat alle stukken goed in het midden van het contactoppervlak liggen" dan neemt dat voor mij het plezier weg. Techniek moet werken ten alle tijden, zonder te schipperen met de puzzelstukken tot ze exact goed liggen, zonder ruimte voor slecht contact.

Al bij al een toffe kamer en zeker de moeite waard om te spelen als je toch daar bent voor de andere kamer op deze locatie, die een echt toppertje is!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebruik van een bestaand verhaal

 

lisse94lisse94Junior EscaperLid sinds: 15 juli 2019 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2022

Leuk thema met veel mogelijkheden maar de uitwerking kan beter

Deze kamer heeft een leuk thema en vele mogelijkheden, maar ik heb toch het gevoel dat de uitwerking niet goed is.

Allereerst ga ik al zeggen dat we de kamer niet hebben kunnen uitspelen vanwege een technisch mankement bij 1 van de puzzels op het einde. De host heeft heel veel moeite gedaan om dit in orde te brengen, maar het is helaas niet gelukt. Op zich is dit iets dat kan gebeuren, en hiervoor geef ik ook geen mindere score. Wat mij wel stoort, is dat de kamer niet goed ontworpen is om deze puzzel te kunnen omzeilen en verder te kunnen spelen. Blijkbaar kan de host niet enkel deze puzzel uitschakelen. Ook bij het resetten van alles is de "fail-safe" van deze puzzel niet zo dat het spel verder kan zonder. Dit is toch wel een serieuze ontwerpfout volgens mij.

Daarnaast is de aankleding heel mooi, maar zijn er een aantal dingen echt al kapot. De gebruikte materialen lijken niet stevig genoeg, er zijn stukken afgebroken van onderdelen. Dit is heel jammer en haalt de sfeer wat weg.

Het begin van deze kamer is origineel, maar past voor mij niet in het verhaal. Er zijn zoveel mogelijkheden om dit concept te integreren gebruik makend van het Jumanji spel, bordspel of videospel, maar helaas wordt dit anders en onlogisch gedaan. We werden ook teruggefloten door de host met een hint dat we eerst met een bepaalde puzzel moesten beginnen, omdat we al met de volgende bezig waren. Dit kan toch opgelost worden door de volgende puzzel nog niet beschikbaar te maken zodat er geen verwarring is...

De begeleiding was heel enthousiast en vriendelijk, en we hebben ook niet moeten betalen omdat we de kamer niet konden uitspelen. Ik vond wel dat er heel snel hints gegeven werden, en het leek toch alsof we ruim tijd gingen hebben om de kamer te halen. Ook zijn blijkbaar niet alle oplossingen van de puzzels duidelijk bij de begeleider.

In samenvatting heeft deze kamer veel potentieel, maar zijn er veel gemiste kansen, en dat ook zonder het meenemen van de technische problemen voor mij.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Vriendelijke begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slecht ontwerp van technologie achter de puzzels
 • Te snel geven van hints
 • Onlogisch begin in het verhaal

 

Michael.Michael.Junior EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

1e kamer van de avond

Het was weer een tijdje geleden dat we nog eens mochten escapen, daarom beide kamers geboekt op deze locatie.
Voor sfeer en aankleding krijgen beide kamers een dikke 10 op 10.9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels

 

wakkuwakkuwakkuwakkuJunior EscaperLid sinds: 13 juli 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2022

Je waant je in de jungle

Eindelijk na de lockdown mochten we weer. Dus gelijk de beide kamers bij The Missing Link geboekt. We begonnen met Jumanji.

De auto kun je voor de deur parkeren. Eenmaal binnen kom je in een ruimte vol met bordspellen. Heel gaaf.
Na een klein gesprekje vooraf gingen we naar de kamer. Een van ons startte ergens anders. Niet iedereen zal deze start prettig vinden. Degene die Jumanji al gespeeld hebben weten waar ik het over heb.
Het decor is prachtig. Je waant je in de jungle. Wat we wel jammer vonden is dat er duidelijke gebruikerssporen waren. Waardoor we het soms wel goed hadden maar het niet precies lag hoe het moest liggen.
Desondanks hebben we het goed naar ons zin gehad.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Origineel
 • Heeft onderhoud nodig

 

Super toffe kamer!

Je waant je echt in de film, leuke verschillende ruimtes en toffe puzzels!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Heeft onderhoud nodig

 

Game over BEGame over BEJunior EscaperLid sinds: 15 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2022

Amazing

Deze kamer gespeeld met enkele Hosts van Game over Heusden zolder.
En Wauw wat een mooie kamer.
De kamer zat heel goed in elkaar prachtig gewoon.
super vriendelijke host en we hebben zowiezo de 2de kamer er vlak na ook gedaan.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:46 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend

 

bart_vermeylenbart_vermeylenJunior EscaperLid sinds: 1 september 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2022

Van zolderke tot Jungle.

Wij hebben achter elkaar de twee kamers van de Missing Link gespeeld en als je de moeite doet om te komen, raden we sowieso aan hetzelfde te doen. Beide kamers hebben een totaal ander thema, waardoor ze zich prima lenen tot een combi zonder saai te worden. Bovendien kan je in de spelletjeswinkel op de benedenverdieping op je gemak iets drinken en naar de wc als je even moet wachten tussen de twee tijdsloten door. De hosts zijn ook super vriendelijk en komen met plezier een babbeltje doen.

Heel fijn is verder dat de dames van dienst je echt wel goed in de gaten houden tijdens het spel. Ze geven hints op maat die goed getimed zijn. Je krijgt de tijd om zelf te zoeken, maar frustratie wordt voorkomen. Top gedaan.

Specifiek voor de Jumanji kamer dan. Je start met één teamlid op een aparte locatie, wat de fun er al meteen extra in brengt. De opzet en opeenvolging van de decors is heel tof georganiseerd, zodat je net als in de film vanuit deze wereld in de junglewereld van het spel gezogen wordt. De jungle aankleding is ook echt super met enkele indrukwekkende attributen, sfeervolle belichting en oog voor detail. Voor zover wij konden zien, hebben de makers ook rekening gehouden met de eerdere reviews en zijn de decorfoutjes intussen rechtgezet, op enkele gebruikssporen hier en daar na.

Er zijn totaal geen sloten in deze kamer te vinden, in tegenstelling tot in de andere kamer, wat een heel ander type ervaring met zich meebrengt en een ander soort van puzzelen. De puzzels zijn ook mooi ingewerkt in het decor. Wel moet je af en toe voldoende volhardend en precies zijn om het gewenste resultaat te bekomen. Wij waren soms goed bezig, maar dachten iets te snel ‘oei, dit doet niets, het zal wel iets anders zijn’ waardoor we toch een hint nodig hadden. Niet te snel opgeven dus!

Alles tezamen een heel toffe ervaring waarbij je je echt even in een andere wereld waant.

Voor de angsthazen: in deze kamer zijn er, in tegenstelling tot de andere kamer, geen jumpscares. Wel moet je effectief degelijk te been zijn.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:44 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

StephanieVStephanieVEscape ApprenticeLid sinds: 12 december 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Fantastisch

Alleen al voor de effecten en het decor moet je geweest zijn, een echte aanrader was een super leuke ervaring. Mijn favoriet tot hier toe.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:43 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Origineel
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Prijs
 • Tech vraagt echt om precisie

 

GitskeGitskeJunior EscaperLid sinds: 4 oktober 2021 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

fantastische kamer

topkamer die op ieders verlanglijstje moet staan. De ontvangst was wat snel snel, maar wel hartelijk.
De room zat heel goed in elkaar, het verhaal klopte en de puzzels waren leuk.
Hier en daar toch heel wat gebruikssporen te zien bij de decoratie.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Team d'ajointjes

Ontsnapt: Ja  45:44 min


 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Spannend
 • Beleving
 • Origineel
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

aurelieviaurelieviJunior EscaperLid sinds: 8 juli 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2021

Topkamer

Eén van de mooiste kamers die wij ooit gedaan hebben qua setting en afwerking.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:10 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

Beasty_LauraBeasty_LauraEscape ApprenticeLid sinds: 18 november 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2021

1 woord: wauw!

De kamer is vanaf het begin prachtig! Het is onmogelijk om je niet in te leven.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Original
 • Storyline
 • Great host
 • Experience
 • Ambiance
 • Logic

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig