Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Chernobyl

De kernramp van Chernobyl was de grootste kernramp die ooit heeft plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op 26 april 1986. Reactor 4 van de kerncentrale explodeerde bij dit ongeluk!

35 jaar later lanceert TheStart® de 1ste Chernobyl escape room in de Benelux!

Deze 'Mystery' thriller' is op de kernramp geïnspireerd. Er is 2 jaar gewerkt om de deze live escape room van 180m² zo realistisch mogelijk te maken. Als medisch escapeteam zal je een verboden deel van de kerncentrale betreden en op zoek gaan naar Het Serum!

Ruim 30 jaar na de kernramp werd een nieuwe en gevaarlijke vorm van radioactieve straling ontdekt in een verboden deel van de kerncentrale. Mens en dier kunnen hierdoor een uiterst gevaarlijke mutatieziekte oplopen. Een militair team van medische geleerden slaagt erin om in het grootste geheim een serum te ontwikkelen om deze mutatieziekte te neutraliseren, maar het noodlot slaat toe...

Alle communicatie met het militair medisch team ter plaatse is abrupt verbroken. Gedacht werd dat iedereen was omgekomen. Geruchten doen nu echter de ronde dat één van de onderzoekers het alsnog heeft overleefd, doch zelf de uiterst gevaarlijke mutatieziekte heeft opgelopen. De ziekte kan zorgen voor plotse zichtvermindering, afbladerende huid en een onweerstaanbare drang om op geluiden af te komen. Besmette mensen of dieren verstoren stroombronnen in hun onmiddellijke nabijheid! Een werkende camera heeft recentelijk nog beweging gedetecteerd in het verboden deel van de centrale. Vage beelden tonen een onherkenbare, verwarde persoon...


Thema's

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

12 likes

53 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Liersesteenweg 172
2520, Ranst (Lier)
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

61 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Voor 71 minuten 35 jaar terug in de tijd

Het is nog niet zo lang geleden toen we nog bij The Start waren voor hun andere rooms. Chernobyl zat me toen al aan te loeren en ik wou dolgraag weten wat ze hier van deze beleving gemaakt hadden.
Amsterdam catacombs, Entered, stay in the dark en nu Chernobyl...

Onthaal:
The Start ligt langs een drukke baan en beschikt over een aantal privé parkeerplaatsen. De ontvangstruimte is groot en mooi ingericht.
Vooral de controlekamer is een echt pareltje.
Ze beschikken hier momenteel over 2 rooms die je al kan spelen (de 3de vanaf 6/8) en een vr gedeelte.
Na de nodige uitleg, de tig wc-bezoekjes en het opbergen van de spullen, konden we eindelijk aan ons nieuw avontuur beginnen.

Kamer:

De start is apart dan kan ik je meegeven. Meteen wordt duidelijk dat het bittere ernst is om dit verhaal tot een goed einde te brengen.
Je geraakt natuurlijk niet zomaar in Chernobyl. Dat is enkel voor de beste weggelegd, dus voor ons zat het er al meteen op :-)
Chernobyl is werkelijk prachtig gethematiseerd en met prachtig bedoel ik verschrikkelijk realistisch. Het voelt haast of de deur naar hier al 35 jaar dicht is. Maar toch blijken we niet alleen te zijn.

We hebben 71 minuten de tijd om het serum terug te vinden en te ontsnappen voor we worden blootgesteld aan de dodelijke straling.
Helaas voor ons is er iemand voor ons te lang blootgesteld met alle gevolgen van dien.

Chernobyl is net als de andere experiences met acteur een stuk afhankelijk hoe jij als speler het spel speelt. Je kan je het zo moeilijk maken als je zelf wilt en dat is wel tof.
De puzzels vergen een combo van communicaties en teamwork, net het gene wat simpel is in normale condities maar nu allesbehalve.
Hier en daar vergen de puzzels wel wat leeswerk, maar uiteindelijk is ook dat weer een extra moeilijkheid.

De acteur is ook hier weer van toegevoegde waarde en het maakt het verhaal een stuk aannemelijker. Niks zo leuk om als een groep volwassen mensen ergens muisstil in een hoekje te zitten :-)

De kamer bouwt prima op naar een finale en heel tof dat je dit als team moet doen!

Conclusie:

Chernobyl is een erg toffe expercience met acteur. Qua spanning of "engheid" denk ik dat het een perfecte opstap is naar de andere kamers in deze klasse, maar daarom niet moet onderdoen voor de rest. Het gaat dan vooral om de spanningsboog en de duurtijd van de room.

Ik vond het aantal van 4 perfect om deze room te spelen maar ik kan me inbeelden dat heel veel mensen liever meer mensen om zich heen hebben. Dit is net als bij de andere ervaringen met acteur leuker als je met meer bent.
Er is een soort van perfecte manier van spelen al lijkt het me net toffer als je af en toe eens goed in de fout gaat.

België heeft er opnieuw een topkamer bij!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  TheStart EscapeRoomsBenEscapedMarindeanthonyteunenJohan Le Van

glenn_jespersglenn_jespersEscape ApprenticeLid sinds: 28 juni 2021 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Waanzinnige ervaring

Vanaf het begin word je direct in de ervaring meegenomen door de acteur, deze is zeer goed in zijn vak en maakt het ook een prachtig leuke ervaring.

In de kamer hangt een juiste sfeer voor het thema heel grimmig en donker, en de kamer is perfect ingekleed!

Puzzels waren leuk en straight to the point.

De acteur in de kamer maakt het echt superspannend en laat je hart ongeloofelijk racen, maar wordt niet hinderlijk om op tijd alles klaar te krijgen.

Een superervaring die ik iedereen aan raad!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Sfeer

  BenEscapedanthonyteunenNikita Van Riet

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Chernobyl

The Start ligt aan een doorgaande weg met prima parkeervoorzieningen. De locatie is goed vindbaar. De ontvangst voelt hartelijk en warm aan, zowel vanuit onze gamemasters als vanuit de aankleding in de lounge. Precies ook een plek waar je ‘s avonds nog met vrienden zou afspreken om een drankje en een spelletje of iets dergelijks te spelen! Zeer uitnodigend en strak ingericht.

Tijdens de safety briefing kwamen we tot de conclusie dat deze escape echt thuishoort in de rij van een ‘immersive experience’. De term op de poster “psychologische triller” dekt mijn inziens perfect de lading van het 71 minuten durende tripje naar Chernobyl. Nu wisten wij van te voren dat Gloeidraad (o.a. Corpse Inc. en Entered) hun aandeel gehad hebben in de ontwikkeling van deze beleving en met ook die experiences op onze escaperoom-teller begonnen we wat nattigheid te voelen. De spanning steeg aanzienlijk en maakte mij erg alert.

De ruimte waardoor je je beweegt is fantastisch gedecoreerd. Echt alsof je terug in de tijd stapt. Na even te kunnen wennen aan de sfeer was daar de eerste kennismaking met de acteur. Phoeee, even in een hoekje staan schuilen. Daarna jezelf weer herpakken en door! De acteur geeft oprecht zo’n knappe dimentie aan het verhaal, mooi bedacht en top uitgevoerd. Lieve lezer, ik ben echt angstig aangelegd maar dit was precies op de grens die je wilt dat gehonoreerd wordt als er acteur betrokken is. Laat dit je alsjeblieft(!!) niet afschrikken want het is zo gaaf en je mist echt iets als je niet mee gaat…

De puzzels vind ik zelf wel wat minder; ze zijn ondergeschikt aan de storyline en de experience maar dragen weldegelijk bij! Ook leuk dat er slotjes zijn om open te maken (is toch even een euforisch momentje in de algehele spanning). Omdat de puzzels toch bijdragen op een, volgens mij zo ontworpen en bedoelde, manier scoor ik ze toch hoog ondanks wat ik hierboven schrijf.

Als de volgende experience te spelen is, kom ik zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  BenEscapedanthonyteunendcmarieke

Marijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2021

Topper!

Heel toffe ervaring, met heel fijne crew en prachtig ingekleed.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Emobb (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2021

Zeer leuke ervaring

Heel leuke escape room.
Het schrik effect gaf zeker een meerwaarde.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Jolien peeters (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 november 2021

De max!

Beste escaperoom tot hiertoe gedaan. Super vriendelijk mensen! Het spel zit heel goed in elkaar en niet te moeilijk! Niet twijfelen om te komen spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:15 min

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Bob VerbekeBob VerbekeEscape ApprenticeLid sinds: 7 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 november 2021

Super spannende escaperoom

Een leuk ingekleede escaperoom, een spannende ervaring en puzzels waarbij je goed moet nadenken


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Marco Weyns (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 november 2021

Episch ervaring!!!

Beste actie-escaperoom die ik al deed…. Dit alles met kwalitatieve begeleiding en meesterlijke acteerschap! Ook de nabespreking was enorm uitgebreid en tof gedaan (incl fotomateriaal).


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Bo (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2021

Super toffe ervaring!

de beste escaperoom die we tot nu toe deden. Super vriendelijk personeel ook! Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

famke_sillisfamke_sillisJunior EscaperLid sinds: 5 september 2020 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Unieke beleving

Anders dan eerder gespeelde escaperooms. De acteur zorgt voor een aparte beleving. Je wordt helemaal meegezogen in het verhaal, heel tof, afgewerkt tot in de details.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Marijke VerwimpMarijke VerwimpEscape ApprenticeLid sinds: 30 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Innovatieve en actieve escaperoom

We hebben ondertussen al wel een aantal escaperooms gedaan, maar deze is veruit de beste die we al hebben gedaan. Het was een actieve beleving met uitdagende puzzels en genoeg spanning.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:24 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Brent Smits (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Mega spannende en uitdagende ervaring

Aan te raden voor iedereen die van een gezonde dosis adrenaline houdt. Spannend van begin tot einde met uitdagende en zeer toffe puzzles. Het live acteerwerk is echt iets dat je moet hebben meegemaakt.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:45 min

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Elle Bokken (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Ongelofelijk fijn!

Spannend en ongelofelijk fijn om te doen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  71:00 min

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Bert (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Super leuk

echt een super toffe escape room. Samen de interactieve acteur word de beleving extra leuk!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  70:45 min

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

GE-WEL-DIG

Ik had zelf wat schrik in het begin. Maar het was een top ervaring! Ik ben onder de indruk :))


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  71:00 min


 • Spannend
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Eva (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Zenuwslopend fantastisch

Next level! Zenuwslopend maar fantastisch leuk. Een escape experience die je niet eerder meemaakte!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

sunnynlyfsunnynlyfEscape ApprenticeLid sinds: 27 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Echt plezant

Shout out naar onze Afrikaanse sergeant, merci om met ons te spelen! Ruimte, acteur en sfeer zorgen voor een quality immersive experience die we in België niet snel vinden. Vond het écht spannend. No rushing bij de inleiding en afronding, sfeervolle puzzels waar je tegelijkertijd aan kan werken, bijzonder vriendelijk personeel en propere toiletten. Heb maar één feedback puntje en dat is veel tekst (maar uitleg is in meer talen, dus lijkt meer leeswerk dan het is gelukkig).


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:18 min


 • Original
 • Exciting
 • Great host
 • Experience
 • Difficulty
 • Great service
 • Ambiance
 • Some reading

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Jonas GoossensJonas GoossensEscape ApprenticeLid sinds: 23 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2021

Een unieke, spannende ervaring met veel schrikmoment

Zeer mooi uitgewerkte kamers met geweldige thematisering, verschillende angstaanjagende elementen die het een enorm fijne ervaring maken. Zeer gevarieerde opdrachten die duidelijk en eenduidig te begrijpen zijn om gericht te kunnen zoeken.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

Remco (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Enorm verrast door deze escape room

We hebben tijdens de escape room het gevoel gehad dat we zelf echt deelnamen aan de missie sinds het verlaten van de centrale ruimte. De acteur voegt enorm veel spanning toe en neemt je helemaal mee in het verhaal.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  BenEscapedanthonyteunen

Claire (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Wauw!!!!

Beste escape room dat ik ooit gedaan heb!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  61:00 min

  BenEscapedanthonyteunen

Janny De PotterJanny De PotterEscape ApprenticeLid sinds: 14 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2021

Unieke ervaring

Geweldige setting en superleuke ervaring. Zeer vriendelijk ontvangst en ongelooflijk spannend! Echte aanrader!!!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

  BenEscapedanthonyteunen

AswinAswinEscape ApprenticeLid sinds: 14 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2021

Super

Spanneund, zeker een aanrader


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer

  BenEscapedanthonyteunen

Top, leuke setting en live actie!

55 min 55sec leuke tijd, en setting veel afwisseling en live actie,


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer

  BenEscapedanthonyteunen

schnitserschnitserEscape ApprenticeLid sinds: 1 september 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Absolute aanrader, zeker als je van wat spanning houdt

We hadden het geluk om nog een plekje op de parking voor de deur te bemachtigen waarna we zeer warm werden onthaald en de nodige uitleg kregen. Na een sanitaire stop en het aantrekken van onze schort begon ons avontuur en werd onmiddellijk duidelijk dat het bittere ernst was en dus gedaan met lachen. Omwille van Covid-19 was het een tijdje geleden dus we moesten er terug een beetje in komen. Op het moment dat de acteur voor het eerst onverwachts ten tonele verscheen schrokken we ons uiteraard een hoedje en verstopte iedereen zich snel ergens in een hoekje. Zo spannend zeg! Nadien vond ik het persoon moeilijk om koelbloedig te blijven en mijn aandacht bij het spel te houden omdat de ronddwalende radioactieve persoon te allen tijde uit het niets kon binnenvallen en ik hiervoor vooral waakzaam en alert was. Het was dan ook regelmatig schrikken en als kleine bange kinderen in het wilde wegrennen om een schuilplek te zoeken. Grappig eigenlijk hoe je zo kan opgaan in een spel en fictie en non-fictie vermengd kunnen worden terwijl je goed genoeg beseft dat er in realiteit geen gevaar bestaat en de angst dus compleet ongegrond en onterecht is. Gelukkig wisten we op de duur wanneer we bezoek konden verwachten. Het was alleszins een, met momenten zelfs letterlijk, adembenemende ervaring met heel toffe puzzels en geweldige decors! Heerlijk vond ik het ook dat er nadien door alle om ter vriendelijkste werknemers nog uitgebreid tijd werd genomen om na te kaarten alsook dat er foto's en filmpjes werden getoond. Vooral de compilatie van filmpjes met de leukste schrikreacties van eerdere spelers vond ik uitermate lachwekkend. We vonden het zo'n fantastische en unieke ervaring, dat we meteen onze volgende escape hier hebben vastgelegd. Ditmaal voor het eerst een VR Escape, dus ik ben benieuwd en kan niet wachten tot het zover is!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

  TheStart EscapeRoomsanthonyteunen

lida_scholtelida_scholteEscaperLid sinds: 4 september 2017 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Spannende, mooi aangekleden escape met uitdagende puzzels

Chernobyl was de tweede escape die wij tijdens een escapeweekend in België deden, nadat we eerst Harbor Hotel al hadden gedaan. En ook van Chernobyl hebben we genoten.

Chernobyl is een prachtige escaperoom, een echte experience; de orginele start brengt je meteen helemaal in het verhaal. De ruimtes zijn heel mooi aangekleed, waardoor je je echt in een kerncentrale waant. De puzzels zijn fijn: logisch, niet lineair, waardoor ieder van ons team wel steeds wat te doen had! Wij vonden zelf de puzzels wel wat lastiger (en soms minder logisch) als in Harbor Hotel, maar dat is persoonlijke smaak. En er zaten, zelfs na meer dan 90 escaperooms gespeeld te hebben toch weer nieuwe, originele puzzels tussen die ons verrasten.
Voor deze escape heb je wel soms stalen zenuwen nodig, maar wij houden wel van een beetje spanning en schrikmomenten tijdens het escapen, dat houdt ons scherp ;).

Als bonus ook nog een onwijs leuke ontvangstruimte en hele vriendelijke hosts, die ruimschoots de tijd namen om na te bespreken (met hilarische foto's en filmpjes). Kortom; we hebben genoten!

Deze escape was zeker de moeite waard om voor naar België te komen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  BenEscapedanthonyteunen

Laura naenen (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 oktober 2021

Super leuk!

Dit was echt een heel leuke escape room en ik heb er al verschillende gedaan. Er was ook een live actor wat het nog interessanter maakte.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  BenEscapedanthonyteunen

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig