Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Vaudeville

Breda , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Vaudeville

Vaudeville is een naam voor een populair rondreizend theatervorm van rond 1900 die lijkt op wat we in Nederland en België verstaan onder variété en het kan daarom worden beschouwd als de voorloper van het hedendaagse cabaret en stand-upcomedy. De voorstellingen waren vaak raar en bizar, van vrouwen met baarden tot optredens van Siamese tweelingen en degenslikkers.

Reis terug in de tijd van het vaudeville theater en rariteitenkabinetten. Jullie mogen op bezoek in de kleurrijke, bewonderenswaardige woning van wijlen waarzegster Miss Fortune.

Ze houdt van gezelschap en is nog altijd op zoek naar nieuwe contacten...

Willen jullie haar nieuwe ''vrienden'' worden? Volgens de verhalen zijn vriendschappen met de gekke, oude waarzegster vriendschappen voor het leven!


Thema's

Avontuur

Battle

Circus

Geschiedenis

Magie

Muziek

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

14 likes

120 bezoekers

90.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Karnemelkstraat 1
4811 KJ, Breda
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

51 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2022

Waar zegt ze?!

Mijn vriendin heeft een forumberichtje geplaatst op escapetalk.nl om contact te zoeken met andere escape-fanatiekelingen. Vandaag zouden we voor het eerst een stel ontmoeten dat gereageerd heeft op dit bericht. We hadden als het ware een ‘escape-blind-date’ met een ander stel. Super spannend, want we hadden bij de escape room zelf afgesproken én zouden direct gaan starten met spelen 😅. De escape room die we hadden uitgekozen voor deze escape-date was Escape Room 076 in Breda. Hier zouden we de kamer ‘Vaudeville’ gaan spelen.

Wij waren als eerst aanwezig bij de escape room en werden daar super vriendelijk ontvangen door één van de twee gamehost die ons zou begeleiden tijdens het spel. Parkeren kan in de buurt tegen betaling, gezien de escape room midden in het centrum van Breda ligt. De ontvangstruimte van Escape Room 076 is enorm qua omvang en super gezellig. Er is een grote bar aanwezig, dus het is géén straf om hier te wachten óf om na te praten. Voor het eerst in mijn ‘escape-carrière’ werd ik, door de gamehost, herkend van mijn reviews op escapetalk.nl. Fijn om te horen dat er toch mensen zijn die mijn ellelange verhalen op escapetalk.nl lezen 😜.

Toen onze blind-date (het andere stel) arriveerde, konden we meteen beginnen. Met vier personen gingen we Vaudeville spelen; een kamer over een waarzegster... De instructie en introductie wordt gedaan bij de kamer door de gamehost en middels een filmpje. De kamer zelf ziet er prima en netjes uit. Het is mooi gedecoreerd en volledig in thema. Er zitten bepaalde special effects in de escape room die een toevoeging zijn op het verhaal én de spelbeleving. De puzzels passen ook goed in het thema. De kamer is voornamelijk parallel, wat betekent dat je tegelijkertijd verschillende puzzels op kunt lossen. We merkte dat, doordat we elkaar nog niet goed kenden, het in het begin best ongemakkelijk was om je vol op de puzzels te storten, maar na een tijdje blijkt dat ‘escapen’ een prima manier is om elkaar snel te leren kennen.

Je doorloopt een verhaal wat duidelijker wordt gedurende het spel en dit is mooi uitgevoerd, zonder dat er al te veel ‘letterlijk’ wordt verteld. Daar houd ik van 😇. Aan het einde werd het nog spannend óf we op tijd zouden ontsnappen, maar door een sprintje te trekken wisten we net op tijd uit de kamer te geraken. Na onze ontsnapping werd met ons de kamer nog eens doorlopen én werden dingen duidelijk die we niet van elkaar hadden gezien. Altijd top als hier de tijd en de aandacht voor wordt genomen 👌.

In de ruime ontvangsthal konden we nog gezellig napraten én kennismaken met elkaar. Onze gamehost kwam af en toe gezellig mee kletsen. Het schept een band als je allemaal dezelfde hobby hebt. We hebben het erg naar ons zin gehad en deze escape-date smaakte naar meer!

Al bij al; Een hartstikke leuke kamer, die mooi gedecoreerd is met puzzels die goed passen binnen het verhaal. Absoluut een aanrader!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 óf 5 personen i.v.m. parallelle puzzels;
- Vooral geschikt voor mensen die van beleving én puzzels houden in een kamer;
- Neem je tijd om gezellig na te kletsen in de gezellige ontvangsthal.

Escape Room 076 Breda, bedankt voor de gezellige middag! We hebben het erg naar ons zin gehad bij jullie en komen wellicht nog terug voor jullie andere kamers. Speciale dank aan onze super vriendelijke en gastvrije gamehost; het was super gezellig!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Ontvangstruimte

  Robin*markgoedegebuuredcmariekesjephanie

Robin*Robin*EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2022

Gezellige kamer!

Leuke kamer echt in een thema, mooie aankleding van de kamer. Puzzels zijn origineel en leuk om te doen.

De escaperoom zelf heeft een gezellige ontvangst ruimte waar je terecht kan voor een drankje en een gezellig praatje met de host!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:45 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

  markgoedegebuuresjephanieDrs-jlc

SirClaySirClaySenior EscaperLid sinds: 2 december 2021 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Ervaring en leuke puzzels

Dit zijn die kamers waarvan je denkt..hmmmmm wat vind ik er achteraf van. Het is namelijk een kamer waar ze zeker met alle aspecten rekening hebben gehouden:
- sfeer
- goede puzzels
- stuk beleving
- goede service

Lijkt alles te hebben wat een kamer moet bezitten. En toch moet je goed nadenken wat je ervan vind. Het klopte allemaal maar toch niet perfect. Hetgeen dat niet kan maar juist omdat het alles heeft verwacht je dan meer. Na nagedacht te hebben vind ik het een kamer die zeker goed is en ook voor de minder ervaren escaper. Voorzien van alle aspecten en nagedacht over de logica en uitvoering.

Kortom een kamer die je zeker moet toevoegen aan je escape list


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit

  Drs-jlcmarkgoedegebuure

pauperloospauperloosEscaperLid sinds: 10 december 2018 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2020

Sfeervolle, originele kamer

Allereerst, leuk thema! Goed ontvangst.

Het thema is mooi uitgewerkt in decor en puzzels. We hebben ons erg vermaakt!

Leuk is dat het verhaal, en dus de clou heerlijk duidelijk is. Dat zie je niet altijd in escape rooms tegenwoordig. Erg fijn, pluspunt dus!

Veel win momentjes wat fijn speelt. Leuke kamer, echt een aanrader!

We hebben deze kamer met zijn tweeen gespeeld en met wat hints was dat goed te doen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Win momentjes
 • Thema
 • Decor
 • Verhaal
 • Sfeervol

  Escape Room 076marjolein_huijsmans

psmulderspsmuldersSenior EscaperLid sinds: 5 oktober 2020 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2022

Tof!

Deze kamer gespeeld met 6 personen. Wat voor ons echt prima was, omdat de ervaring heel verschillend was in de groep. Variërend van 2 kamers tot 50+.

Voor deze kamer is voor ieder wat wils. Van doe puzzels tot lekkere denk puzzels. De flow in de kamer is erg fijn en je hoeft niet op elkaar te wachten. De aankleding is ook erg tof en er zitten zeker wat leuke wow momentjes in.

Als je wat ervaring hebt is dit zeker een kamer die je goed met 2 personen kunt spelen. We hebben een erg leuke tijd in de kamer gehad.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Goede service
 • Puzzels

  markgoedegebuure

Yannick Boers (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2022

Wow - Deze wil je gespeeld hebben!

Wat een ervaring! Vaudeville is echt een top escaperoom. Mijn complimenten voor iedereen die aan deze ervaring heeft meegewerkt.
Tijn was een geweldige host en ging above en beyond onze verwachtingen.

Design
De immersiveness van het design is geweldig, ik vind escaperooms altijd een beetje "meh" als er niet voldoende is gedaan om je in die wereld mee te nemen, denk aan de welbekende gipsplaten boven een gestileerde kamer, props die bij de xenos of action vandaan komen en herkenbaar zijn of gewoon geen oog voor de "wereld" waar je je in bevind.
Niks van dat alles bij Vaudeville. De thematisering is waanzinnig en neemt je mee naar de excentrieke woonkamer van Miss Fortune.

Gameplay:
De flow van de kamer is waanzinnig en bijna perfect, wij hebben hem met 2 man gespeeld, waarbij de host exact aanvoelde waar we soms een klein duwtje nodig hadden tov een groep van 4 man, maar de ervaring voor ons was alsnog ontzettend rewarding, vol AHA momentjes en toffe realisaties.
0 CIJFERSLOTEN, interessante, weldoordachte puzzels en verscheidene dingen die ik nog nooit ergens anders had gezien, of geimplementeerd op een compleet nieuwe manier.
Het is ook echt een leuke escaperoom waarbij je continu het idee hebt íets nuttigs te kunnen doen.

Er waren 2 (mini) puzzeltjes waar een (kleine) stretch in logica nodig was, toevallig allebei georiënteerd rondom een zeker persoon die een beentje voorzetten (hopelijk geen spoilers).
Maar van de escaperooms die ik heb gespeeld staat deze nu op een gedeelde eerste plaats.

Host
Tijn, je bent een baas, we waarderden hoe welkom we ons voelde en hoe tof de dingen waren die je ons hebt kunnen laten zien, wordt ontzettend gewaardeerd.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:30 min

  markgoedegebuure

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2019

Hele gave kamer

Hele andere manier van escape. Hele leuke kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:21 min


 • Hele gave kamer

  Escape Room 076

ineineEscaperLid sinds: 1 juli 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Jammer genoeg niet zo mijn ding

We werden vriendelijk ontvangen en hadden op voorhand nog tijd voor een drankje.

We kregen een inleidende uitleg van de gamemaster, waarna we een filmpje te zien kregen met eigenlijk exact dezelfde uitleg.
Daarna kwam de gamemaster terug binnen om ons in gang te zetten. Nou, 3 keer is wel iets te veel van het goede en het haalde ons zo helemaal terug uit het thema.

De kamer was zeer mooi in thema aangekleed.
Er zitten leuke puzzels en effecten in. Vooral het begin kon me wel bekoren.
Daarna vond ik vooral dat het veel zoek- en speurwerk was, wat dan niet helemaal mijn ding is.
Ik miste goede, klassieke denkpuzzels.

Als je op een bepaald moment begint te gokken naar antwoorden, dan vrees ik dat er iets niet helemaal duidelijk wordt aangegeven in de kamer of dat de gamemaster niet aandachtig aan het volgen is.
Nadien hebben we wel nog de juiste uitleg gekregen over hoe we tot bepaalde antwoorden hadden kunnen komen.

Bij het laatste deel van de kamer was mijn aandacht dan ook helemaal weg.
Ik zag door de bomen het bos niet meer en snapte niet wat de bedoeling juist was.
Hierdoor ging ik wel met een wrang gevoel buiten.
Een ander teamlid had hetzelfde gevoel hierover, terwijl de andere 2 wel positief waren over de kamer.
Zo zie je maar dat iedereen een ander gevoel kan hebben over hetzelfde spel.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  49:52 min


 • Sfeer
 • Vriendelijk
 • Ontvangstruimte
 • Puzzels

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2022

Leuk kamer, maar niet mijn ding

Mijn ploeggenoten vonden de kamer wel leuk maar het was voor mij persoonlijk minder mijn ding (niets mis mee).

Ontvangst was goed, grote ontvangstruimte en je kan er ook iets drinken. De gamemaster was vriendelijk, maar de manier van intro was niet zo mijn ding: uitleg, filmpje, nog uitleg, daarmee demp je een beetje het enthousiasme.

Een groot deel van de puzzels bestaat uit zoekwerk wat op zich wel oké is maar het is misschien wat te veel van het goede, het tweede deel van het spel vond ik zelf wat verwarrend. De kamer is wel mooi aangekleed en andere puzzels zijn dan wel weer origineel.

We zijn ontsnapt mits wat gokwerk :)


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  49:52 min


 • Sfeer
 • Puzzels

 

ashley_groenlandashley_groenlandJunior EscaperLid sinds: 15 oktober 2020 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 april 2022

Geweldig leuke kamer!

Wat hebben we een onwijs leuke avond gehad in deze kamer. Een fijne locatie, en bovenal een hele leuke kamer. Leuke effecten, toffe puzzels en vooral veel spelplezier! Wij hebben genoten! Daarnaast was de gastheer fantastisch! Onwijs gastvrij, vriendelijk en altijd in voor een praatje.


Reactie door Escape Room 076 Breda

29 april 2022

Hi Ashley! Goed om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad! Daar doen we het natuurlijk voor. Hopelijk komen jullie snel nog eens, we sluiten jullie graag nog eens op :) Mvg, Mark van Escaperoom076


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit

 

MargreetMargreetEscape ApprenticeLid sinds: 24 april 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2022

Geweldig!! wat een superkamer!

Na een heel hartelijk welkom door de gastheer en spelbegeleider werden we naar de escaperoom gebracht. Door het introductiefilmpje zit je er meteen helemaal in. Alles is in stijl en goed gedacht. Elke ruimte is weer een verrassing met nieuwe uitdagingen en raadsels. Ga deze kamer zeker spelen het is absoluut niet standaard en in alle opzichten vernieuwend en innovatief! Na ontsnapt te zijn nog uitleg gekregen over de kamer (sommige puzzels hadden we per ongeluk goed) waardoor je een compleet beeld krijgt van alle puzzels. Daarna nog gezellig wat gedronken in de sfeervolle ontvangstruimte en gekletst met de gastheer over de fantastische beleving.


Reactie door Escape Room 076 Breda

29 april 2022

Wat een mooie woorden! Bedankt voor de review, dit word zeer gewaardeerd. Hopelijk zien we jullie nog eens voor de andere escaperooms :) mvg, Mark Escaperoom076


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

RicardoVD90RicardoVD90EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2022

Geweldige kamer!

Op zoek naar een last minute escape room hadden we de Vaudeville kamer gevonden. Het thema sprak ons aan, maar was er nog wel plek? Even bellen en er zou nog een kamer om kwart over 4 kunnen, maar dan zou wel de host iets langer moeten blijven. Maar dat was geen probleem! Gelijk vertrokken richting Breda en gelukkig was er vlakbij de escape room een parkeergarage. Klein stukje lopen en we waren er!

Onthaal:
Eigenlijk moest er op een knop gedrukt worden en dan wordt je aan de deur opgehaald, maar wij konden al naar binnen. En een klein beetje verrast door een van de werknemers werden we hartelijk ontvangen. Onze spulletjes konden in een kluis en we moesten even wachten tot de kamer gereset was. Na eventjes wachten werden we opgehaald en konden we aan de kamer beginnen!

Kamer:
Als eerste kregen we een leuk introfilmpje wat al goed in thema was gedaan. Na dit filmpje werden we naar de deur begeleid en de gang waar we doorliepen was al goed in thema gemaakt. Na dat we binnen waren begeleid konden we aan de kamer beginnen. Niet goed wetend wat te doen kregen we eerst nog een kleine interactie over het verhaal, wat naar mijn mening hartstikke leuk en goed is gedaan, en konden we beginnen. Na even goed te moeten kijken zijn we beide apart aan de puzzels begonnen. De eerste ruimte had even een langzame start voor ons gevoel, maar bij de volgende kamer kreeg je een echte impressie van het gehele gebeuren. Hartstikke goed in thema en de puzzels waren ook leuk in het thema en het decor verwerkt. Langzaam aan vonden we steeds meer waardoor we steeds verder konden komen. Maar wat mij opviel is dat je altijd kon zien waar de volgende ruimte zou kunnen zitten, maar bij deze kamer had ik geen idee. En na een tijdje kregen we het te zien hoe we verder moesten, alles nog steeds goed en leuk in thema kwamen we de volgende ruimtes door. Bij de laatste ruimte is samenwerking cruciaal, maar dat was bij ons deze dag meer dan in orde. Na de puzzels een voor een opgelost te hebben ging de laatste deur open en waren we ontsnapt. Met een klein applausje werden we onthaald, want volgens de host hebben wij het heel erg goed gedaan. Zonder hints en met nog iets meer van 13 minuten over waren we ontsnapt. En dit was volgens de medewerkers dan wel de pittige kamer. Beetje trots dat dit ons gelukt is zijn we terug naar de bar gegaan en konden we onze teamnaam op het scorebord zetten! Een 4de plaats, maar dat wel met maar 2 personen! Daarna nog even met de medewerkers aan het kletsen geweest welke kamers we allemaal hadden gedaan en welke we allemaal nog wilden doen. Al met al was dit een geweldige kamer en een geweldige service.

Conclusie:
Qua aankleding, kan ik vooral over het begin bijna niks aanmerken. Het enige wat ik nog miste was iets van een glazen bol om toch iets meer het hele thema optimaal te krijgen. En er is een confirmatie geluidje, dit zou ik persoonlijk niet gebruiken. Ik zou een wat spannender geluid gebruiken van bijvoorbeeld de hoofdrolspeelster. Dit zou het denk ik de belevenis nog net wat spannender kunnen maken. Alle puzzels waren leuk gedaan en er was veel logica en denkwerk aan te pas in deze kamer. Hartstikke goed gedaan allemaal en hopelijk zijn de rest van de kamers ook zo goed, want dan komen wij zeker nog eens terug!


Reactie door Escape Room 076 Breda

29 april 2022

Beste Ricardo, Wat een prachtige review! Dit is precies waar we het voor doen. Jullie waren onwijs gezellige gasten en we verwelkomen jullie graag nog eens! Hopelijk tot een volgende keer en nogmaals dank voor de mooie woorden. Doet ons goed om te weten wat jullie er van vonden :) Mvg, Mark van Escaperoom076


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Team Morningwood

Ontsnapt: Ja  46:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

Freya Ruiter (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2022

We Escaped!

Gisteren hebben we Veaudeville gespeeld. Wat een mooie en spannende kamer zeg! Zonder al te veel te verklappen kun je je voorbereiden op kamers waarbij je slim moet denken, verbanden moet leggen en je ogen goed open moet houden.

Een aanrader!


Reactie door Escape Room 076 Breda

16 februari 2022

Bedankt voor de mooie woorden! We zijn heel blij dat jullie het zo leuk hebben gehad. Tot snel voor de andere kamers? Groet, Escaperoom076


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:47 min

 

Tijn10Tijn10Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Unieke escaperoom

Sowieso de beste van de 3 bij Escaperoom076. Een hele unieke kamer waar je echt op een andere manier moet denken dan dat je normaal zou doen bij een escaperoom. Met nog 55 seconde over kwamen we uit de kamer en vooral de laatste hint was daar essentieel. We hadden namelijk 2 dingen omgewisseld waardoor we er niet uit kwamen dus duimpje omhoog naar de monitor.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

aotezaotezEscaperLid sinds: 15 juli 2018 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2021

#67 Zoeken

Gespeeld met vaste team van 4, mooie grote ontvangstruimte. Dan de kamer zelf: 1e gedeelte zit een puzzel die vooral tijd rekt, niet super leuk is om te doen, jammer. Eenmaal hier doorheen is het zoeken geblazen. Als dit een favoriet onderdeel van je escape ervaring is, dan zeker spelen deze. Goed om te oefenen met zoeken deze kamer, van makkelijk tot moeilijk te vinden. En dan kom je verder en mag je ... weer alleen maar zoeken. Wij waren niet zo enthousiast helaas... Decor is mooi gedaan, begeleiding is ook goed.


Reactie door Escape Room 076 Breda

16 februari 2022

Hi! Wat jammer dat deze style van puzzelen jullie niet ligt... Hopelijk hebben jullie wel plezier genmaakt! Zou u ons een mailtje kunnen sturen met uitleg over een ''tijd rekkende'' puzzel? Wij horen graag welke puzzel u hier mee bedoeld? We zouden het graag horen zodat we onze kamers kunnen verbeteren of indien nodig aanpassen. Groet, Escaperoom076


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Maanhiel

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Eentonig

 

linda1995linda1995Junior EscaperLid sinds: 18 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Heel erg leuk aangekleed

Deze kamer is heel leuk aangekleed. Wel handig om te weten dat je dingen moet ophouden wat het hele spel terug komt. Met 3 personen gespeelt en we konden allemaal wat doen


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving heel goed
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

dylansteinhauerdylansteinhauerEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Erg spannend en leuke uitdagende puzzels!

Eenmaal binnen kwamen erachter dat we de verkeerde dag gereserveerd hadden, maar alsnog mochten we de kamer spelen! De kamer was mooi gedecoreerd en de puzzels waren uitdagend maar niet te moeilijk.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Gastvrijheid

 

bartbiancabartbiancaEscape ApprenticeLid sinds: 14 augustus 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

2de kamer op dezelfde dag

Nadat we Camera 4 hadden gespeeld zijn we later teruggekomen om ook deze kamer te spelen.

Sfeer:
De woning van Miss Fortune is the place to be. Deze is goed aangekleed en bevat net als Camera 4 een aantal verrassende wendingen. Miss Fortune mag echter wel een keelsnoepje want ze was wat moeilijk te verstaan vonden wij waardoor je haar informatie toch maar matig meeneemt.

Puzzles:
Ook hier, goede puzzels met leuke twist. Het grootste deel van de puzzels vergt doordenken en goed observeren. Er zitten echter ook een aantal 'obvious' hints in de kamer. Juist dat maakt het dan ook wel weer leuk, je denkt snel te moeilijk.

Service:
Ook bij deze kamer topservice. Zie ook onze review van camera 4 hiervoor.


Reactie door Escape Room 076 Breda

27 augustus 2021

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad! Miss Fortune heeft een keelsnoepje gekregen en is weer luid en duidelijk te verstaan. Thanks voor de feedback! Hopelijk tot een volgende keer, we sluiten jullie met liefde nog eens op! Escaperoom076 (Mark)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: B²G

Ontsnapt: Ja  45:38 min

 

Mark (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Goeie sfeer, vriendelijke mensen, leuke puzzels

Met z'n tweeën de kamer in en meteen staat alles aan! Sommige puzzels zijn op een 'bijzondere' manier op te lossen. 1 geboden oplossing werd ons pas duidelijk toen we later met de persoon achter de knoppen zaten te evalueren. Alle puzzels zijn met z'n twee prima te doen (soms zelfs beter met 2) en bieden een leuke uitdaging. Je wordt gaandeweg meegezogen in een spannend verhaal, waar zelfs het hintsysteem aan bijdraagt. Hoe dichter bij het eind hoe sfeervoller de ambiance! Uiteindelijk net op tijd de laatste puzzel opgelost en dan sta je buiten! topkamer!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • ook met 2 te spelen! (wel wat ervaring vereist)
 • Erg sfeervol

 

manoniemanonieEscape ApprenticeLid sinds: 14 december 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Top!

Leuk verhaal, weer eens wat anders. Ook toch weer nieuwe soorten puzzels, wat verademend is.


Reactie door Escape Room 076 Breda

8 augustus 2021

Hi Manon! Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik heb even met miss Fortune gesproken en heb haar een keel snoepje gegeven. Ze zal nu weer luid en duidelijk te horen zijn! Bedankt voor jullie gezelligheid en tot ziens!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  11:48 min


 • Aankleding
 • Details
 • Stem van miss Fortune was iets te zacht.

 

besnaardekennersbesnaardekennersJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2021

Uitdagende kamer met mega entourage

The greatest showman(film) meats escape room. Aanrader voor liefhebbers van de film. En prachtige kamer met zeer originele en uitdagende puzzels. Een mooie dosis spanning erbij, en de ervaring was compleet. Voor een team van 2 personen is het zeker doorwerken, maar als we het niet gehaald zouden hebben was dit het spelen helemaal waard.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Besnaarde Kenners

Ontsnapt: Ja  52:53 min


 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Vriendelijk personeel

 

Melissa (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Prachtig decor en een unieke ervaring!

Een leuke escape met verschillende verrassende puzzels. De kamers zijn erg mooi ingericht, waardoor het verhaal echt tot leven kwam. De gastheer gaf de juiste hints op de goede momenten, wat heel fijn was. Meerdere mooie kamers, een leuke gastheer en een goed verhaal, waardoor het een erg leuke ervaring was!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi decor
 • Leuke gastheer

 

lilian_leijslilian_leijsEscaperLid sinds: 9 september 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Top

Geweldige kamer


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:58 min

 

steven_bakkersteven_bakkerEscape ApprenticeLid sinds: 2 juli 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Top kamer, top service!

De Vaudeville room gespeeld. Na eerder al diverse kamers gedaan te hebben in Rotterdam en Dordrecht, waren de verwachten hoog. Het verhaal zat goed in elkaar, de opdrachten waren afwisselend en uniek ten opzichte van eerder gespeelde kamers en hij was goed te spelen met meerdere mensen. De service vooraf en na de escape was ook top! Kortom, de verwachtingen overtroffen. Wij komen zeker nog eens terug voor een andere kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Afwisseling in de opdrachten
 • Mooie ambiance
 • Goede moeilijkheidsgraad
 • Goed te spelen met meerdere personen (6)
 • Niks, was gewoon goed!

 

Lisenka (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Beste escaperoom die ik gedaan heb

Deze escaperoom was top! Het thema was doordacht, iedereen doet mee en de puzzels waren leuk! Je zit helemaal in het thema en de ruimte was heel mooi ingedeeld. De mooiste en leukste escaperoom die ik tot nu toe gedaan heb. Goed te doen met 6 personen. De host was een aardige en sympathieke man. Hij komt gezellig kletsen en weet waar hij het over heeft. Hij is enthousiast over zijn werk en neemt je mee in een leuk avontuur.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

ViennaViennaJunior EscaperLid sinds: 29 oktober 2018 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Schitterende kamer

Heel toffe ervaring en absolute aanrader!


Reactie door Escape Room 076 Breda

20 augustus 2021

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! We sluiten jullie graag nog eens op in onze andere kamers :)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig