Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Advertenties

Waarom advertenties?
Escapetalk.nl is met meer dan 60.000 bezoekers per maand een druk bezochte website. Het is een passieproject waar we met liefde veel tijd en geld insteken maar voor de lange termijn is het gezond om in ieder geval een deel van de kosten (hosting en ontwikkeling) te dekken. Het beïnvloeden van de zoekresultaten of andere verborgen verdienmodellen zijn wat ons betreft echter een absolute no-go. We willen hierin volledig transparant zijn. We hebben daarom gekozen voor een advertentiemodel en optionele abonnementen voor eigenaren. De basisfunctionaliteiten zijn en blijven altijd gratis.

Wat voor advertenties?
Wees gerust, er zullen geen vreemde advertenties voorbijkomen. We zullen alleen escaperoom gerelateerde advertenties toelaten. We behouden ook te allen tijde het recht om een advertentie te weigeren. Advertenties worden ook niet getoond op de locatie- en kamerpagina’s, zodat er op pagina’s van een escape room nooit reclame voor een concurrent te vinden zal zijn. We stimuleren het gebruik van advertenties voor acties zodat zowel onze bezoekers als de escape rooms er profijt van hebben, maar daar zijn adverteerders geheel vrij in.

Hoe kan ik adverteren op escapetalk.nl?
Adverteren werkt via credits. Je betaald alleen voor de banners die ook echt in beeld komen van onze bezoekers. Met een abonnement krijg je korting op de credits en heb je meer mogelijkheden. Ook worden de credits goedkoper naarmate je grotere bundels koopt.

We hebben twee categorieën banners:

  • Premium zijn de banners bovenin.
  • Regular zijn de banners die wat verder naar beneden staan.
Advertenties zullen automatisch willekeurig afwisselend worden getoond. Vertoningen en kliks worden anoniem bijgehouden en we houden de kosten voor een advertentie laag zodat deze zich met 1 boeking al terugverdiend heeft.

We hanteren 728 x 90 als formaat. Mobiel zal dit kleiner worden geschaald. We accepteren .JPG, .PNG en (animated) .GIF als bestandsformaten. Maximale bestandsgrootte is 150kb.

Ik wil graag zo'n advertentie!
Mooi! Je kan zelf een campagne starten in ons advertentiebeheer. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag!