Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Let's Rob the Bank!

Breda , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Let's Rob the Bank!

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!

Kindvriendelijk

Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

11 likes

123 bezoekers

96.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Boschstraat 114
4811GK, Breda
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

30 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

jorismathijssenjorismathijssenEscape ApprenticeLid sinds: 25 juni 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Een leuke en mooie Escaperoom voor beginners

We werden, ondank dat we wat later waren, fijn en netjes ontvangen.

De kamer is leuk en divers. Het is misschien voor gevorderde wel wat makkelijker maar voor ons (met twee nieuwe en twee ervaren escapers) was het een prima kamer!

Aankleding is leuk maar had misschien net wat meer gemogen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Decor

 

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Flinke buit binnengehaald!

Altijd fijn als je vrienden net zo escape verslaafd zijn als jijzelf. Na een middagje kermis, wilden we kijken of we nog wat gezelligs konden doen. Meteen werden onze lijstjes van gespeelde kamers naast elkaar gelegd om te zoeken of we ergens nog een kamer wilde spelen. Ondanks dat we beiden al onwijs veel kamers gespeeld hebben, lukte het toch om een kamer te vinden. Samen met mijn grote vriend De Milde Dictator besloten we 'Let's Rob the Bank' te gaan spelen bij Escaping Breda.

Een flinke tijd geleden had ik op deze locatie Patient X al gespeeld. Ik was toen al aangenaam verrast over die kamer. Escaping is natuurlijk een franchise en dat betekent (over het algemeen) vaak niet veel goeds. Toch had ik destijds onwijs lekker gepuzzeld. Hopelijk zou dat deze keer weer zo zijn. We komen aan op locatie en je bevindt je meteen in een prachtige ontvangruimte. Er is hier mogelijkheid genoeg om nog even lekker wat te drinken of een bordspelletje te spelen. Onze host kwam ons even kort begroeten, daar bleef het ook bij.

Na even wat gedronken te hebben, konden we beginnen aan onze bankoverval. Onze host legde kort de regels uit en daarna konden we starten. Waar ik me vorige keer nogal aan geërgerd had, was het hintsysteem. Escaping maakt gebruik van een automatisch hintsysteem, daar was ik niet zo'n fan van. Echter is het nu zo dat je op een knop moet drukken voor een automatische hint. Flinke verbetering dat deze niet meteen op het scherm komt te staan. Wij gaven onze host aan dat wij deze knop niet zouden gebruiken en dat hij zelf in moest grijpen als hij dacht dat we een hint nodig hadden.

Het concept van de kamer is simpel; breek in in de kluis. Wat ik een leuk aspect vind, is dat je in de beginruimte zelf bepaald hoeveel geld je weghaalt. Zo'n soort spelelement zat ook in Patient X. Je hoeft in feiten dus niet alles op te lossen. Maar om de maximale score te halen, zul je flink moeten puzzelen, zelfs als je flink ervaren bent. Toen we eenmaal op dreef waren, ging ik er vanuit dat we met nog 30 minuten op de klok zouden ontsnappen uit deze kamer. Niets was minder waar, onze reis zette zich voort.

Dat was al een grote verrassing, verder bleken de puzzels en het decor ook best een verrassing te zijn. De puzzels waren leuk bedacht en prima in thema. Ook het decor was tot op zekere hoogte leuk gekozen. Ook richting het einde ligt het aan jezelf met hoeveel geld je daadwerkelijk naar buiten komt, ook dat vind ik wederom erg leuk gekozen. Al bij al waren we allebei best verbaasd dat we zo'n puzzelplezier hebben gehad.

Let's Rob the Bank is een leuke beginnerskamer óf een leuke kamer voor twee à drie ervaren spelers. Er is genoeg te doen (zowel paralel als lineair) en het thema is best leuk uitgewerkt. Hier en daar kan de afwerking wel echt een stuk beter. Achteraf krijg je nog een leuk aandenken mee. Wel was de service op sommige momenten wat onpersoonlijk. Enfin, wij hebben ons toch zo'n 50 minuten heel erg vermaakt!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (281 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Leuke kamer voor met 2/3 personen

Na Tilburg kermis wil je natuurlijk nog iets echt leuks doen, alleen heb ik alles wat in Tilburg ligt al gespeeld.
Bij Escaping Breda kan je via de website heerlijk last minute zelf boeken en dat kwam ff lekker goed uit.

Onthaal:

Parkeren kan in de straat of in een parkeerterrein vlakbij. Waar wij stonden was het na 18 uur ook gratis parkeren.
De escaperoom zelf zie je heel duidelijk liggen, het is een nette en mooie zaak.

Binnen werden we ontvanger door een van de medewerkers, maar van een echte babbel was niet echt sprake. De ontvangstruimte is erg mooi en zeer ruim opgezet. Je kon er echt van de grond eten en die netheid zette zich ook door naar de wc's, gangen en later ook de kamer.

Kamer:

Let's Rob a Bank.
Escaping Breda hoort bij een keten, je kan deze room ook op andere locaties spelen en daar ben ik steeds wat huiverig voor.
Via onze podcast werd hier Patient X aangeraden, maar aangezien mijn maatje Stan deze al gespeeld had, werd het deze.

Nu voor een bank te beroven ben ik ook wel in, dus kom maar op.

Voor we starten kregen we een korte maar duidelijke uitleg. Waar de hints hier vroeger echt automatisch kwamen, kun je nu op een knop duwen en dan krijg je een geautomatiseerde. Ik heb hier zelf een gruwelijke hekel aan omdat je nooit weet van voor "hulp" zo ding er gaat uitspuwen. Waar een mens natuurlijk zich echt gaat richten op hetgeen waar je mee bezig bent, kan het hier wel eens anders lopen.
We spraken af dat we de knop niet gingen gebruiken en dat de GM maar zelf moet ingrijpen als het nodig is, daar dient hij ten slotte ook voor.

De kamer start verhaaltechnisch wat onlogisch want we staan al in de bank nog voor we begonnen waren. Het was leuk geweest moesten we ook daadwerkelijk inbreken...
De kamer zelf ziet er netjes, maar basic uit, maar tegelijk ook realistisch. De kluis stelt zoals altijd wat teleur en toen we het ding na 30 seconden al open hadden konden we niet anders als denken dat het of een resetfout was, of een technisch probleem.
Maar blijkbaar was dit toch echt de bedoeling.

In het begin van de kamer hangt het puur van jezelf af hoe ver je geraakt. Je krijgt namelijk een bepaalde tijd en in die tijd dien je zoveel mogelijk kluisjes open te krijgen en zo dus zoveel mogelijk geld te stelen.
De puzzels zijn niet enorm moeilijk, sterker nog, soms ga je door hun eenvoud het zelf te ver zoeken.
Maar het liep voor ons wel erg lekker en we kregen dan ook het maximaal aantal kluisjes open met slechts 1 hint, dat er iets open was gegaan.

Nu ik had verwacht dat het hierna gedaan zou zijn, maar de kamer bleef op dat vlak verrassen en ondanks dat we goed aan het doorpuzzelen waren, zagen we de tijd verder wegtikken en vroeg ik me op een bepaald moment echt af of we hem wel zouden halen.
De afwerking doorheen de kamer is best ok, al zijn er hier en daar echt goedkope keuzes gemaakt. Maar de room is wel goed onderhouden en van echte slijtage was geen sprake. De spanning is ok, maar een beetje eentonig.

Het einde was voor ons het minste stuk. Je snapt als speler de bedoeling wel, alleen zijn de puzzels totaal niet meer in thema.

Er waren ook wat minpunten:
De filmpjes die je tijdens de game te verwerken krijgt zijn er best wat en je tijd tikt door. Dat is jammer. Het haalt je uit je flow en tegelijk voel je gewoon je tijd wegtikken. De reset van de kamer gebeurd terwijl je erin zit en dat is prima, want je kan het niet zien, maar wel enorm goed horen. Ook de groep in de andere kamer konden we goed horen en dat haalt je natuurlijk opnieuw een beetje uit het verhaal.
Verder ben je heir om het geld te stelen en had ik liever tastbaar geld gezien als een bankkaart. het had me echt gaaf geleken als ik met een tas vol geld zou moeten slepen, maar ik snap hun keuze ivm het verhaal. een combo was miss leuk geweest.


Conclusie:

Let's Rob a bank is echt een leuke verrassing. Het is een kamer met een lekkere flow, een simpel maar duidelijk verhaal en betaalbaar voor 2 personen.
Dit is een tevens een kamer voor 2 a 3 ervaren escapers, dan heb je echt een prima tijd. Zeker in het begin is er redelijk wat parallel te doen, maar dat is ook het enige punt.
De kamer kan echt nog wat winnen op vlak van gebruikte materialen om het zo realistischer te krijgen, want nu kwam het af en toe echt cheap over.
Het hintsysteem is echt niet mijn ding en ik ben tenminste blij dat we nu in ieder geval zelf de keuze hadden om een hint te vragen ipv dat de kamer ze zelf ongevraagd geeft. Niet dat ik iets tegen hint heb, maar ik wil geen oplossing krijgen of ene hint voor iets waar ik niet mee bezig ben.

Uiteindelijk haalden we de kamer met nog 9 minuten op de klok en dat met 1 hint.
Er wordt een leuke foto gemaakt, die je ook tastbaar meekrijgt als aandenken wat zeer tof is.

Ik weet niet of het aan onze medewerker lag of dat het hier altijd zo gaat, maar echt passie was hier wel niet te bespeuren.
Je komt spelen en je gaat weer, tenzij je een drankje doet. Ik miste denk ik wel een beetje de babbel erbij.

Maar desondanks heb ik me hier prima vermaakt en 51 minuten lekker gepuzzeld.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

De betere kamer op deze locatie

We hebben met z'n tweetjes beide kamers gespeeld op deze locatie. Eerst was Let's rob the bank aan de beurt en daarna Patient X.

Rob the bank was naar mijn mening de leukste van de 2. De kamer is niet zo moeilijk en als je ervaren bent zou ik ook maar met max 3 personen gaan spelen. Veel ''doe'' opdrachten en een aantal puzzels. Waar deze kamer naar mijn mening het meest in uitblinkt is de grote van de kamer en de decoratie. Het ziet er netjes uit, niks bijzonders maar gewoon goed in thema en netjes verzorgd.

Waar ik moeite mee had was het ''concept'' wat beide kamers aan het begin hanteren. Bij Rob the bank moest je aan het begin zo veel mogelijk geld verzamelen ipv ontsnappen. Dat is leuk, alleen na een bepaalde tijd word je door geforceerd... Dat betekend dat als je iets minder snel bent, je gewoon een heel deel van de puzzels niet kan spelen! Slechte zaak als je het mij vraagt... Nu hadden wij gelukkig alles kunnen doen en konden we daarom door. Maar ben er geen fan van!

Al met al een prima Escaperoom waar je met 2 ervaren spelers een leuk uurtje (of korter in ons geval) werk aan hebt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  46:58 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Begin ''concept''

 

sannesmeekenssannesmeekensJunior EscaperLid sinds: 21 oktober 2017 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Spannende en leuke room

Leuke kamer, verschillende puzzels en mechanismen. Geschikt om met gezin te spelen. Spannend, maar vanaf 8 jaar goed te doen met begeleiding.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  47:35 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

 

DR_EscapeDR_EscapeJunior EscaperLid sinds: 4 oktober 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Wat een gave kamer!

Wat een leuke ervaring was dit! Deze kamer zit vol met leuke puzzels, verassingen en spanning! Wij vonden de toevoeging van video's bij de kamer erg leuk!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Imke (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Super ervaring

Aller eerste super fijn dat we last minute nog langs konden komen! De game master stond op het punt van vertrekken maar liet ons nog binnen! Erg fijn ontvangst we voelde ons echt welkom! Het ziet er sfeervol uit. De uitleg was erg duidelijk, het was een leuk verhaal. De kamer was super de puzzels waren echt goed. Originele puzzels aankleding echt een 10+! We komen snel terug voor patiënt X


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  36:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

 

ermlaarbeekermlaarbeekJunior EscaperLid sinds: 28 februari 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2021

Leuke kamer inclusief fysieke herinnering

Mooie kamer in hartje Breda waar het ons met 7 personen gelukt is om de rust te bewaren en binnen 45 minuten de bank te overvallen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Verhaal

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2020

Leuke kamer!

Leuke escape room, zeker voor als je nog niet zo veel ervaring hebt! Wij hebben de kamer zonder hints gespeeld en dat vinden we altijd erg fijn. Dat betekent (volgens ons) dat er een logische opbouw in de kamer zit en de puzzels logisch zijn. De filmpjes waren niet echt mijn ding. Ik puzzel liever door, maar dat is persoonlijk. Verder waren de puzzels heel afwisselend en sommige ook heel origineel. Zeker een leuke escape room om te spelen dus!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  47:00 min


 • Logische opbouw en puzzels
 • Afwisseling in puzzels
 • Vrij makkelijk voor de ervaren escaper

 

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2020

Leuk!

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gespeeld als Patient X en was als tweede aan de beurt. Deze kamer heeft ook weer een duidelijk doel en je wordt ook hier door het verhaal geleid aan de hand van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Hierbij geldt hetzelfde als wat ik heb vermeld in de vorige review: Af en toe waren de filmpjes storend. Dit kwam mede doordat de tijd zichtbaar afliep tijdens het filmpje. Het verhaal was wel duidelijk met een leuke plottwist. In deze kamer konden er meerdere dingen tegelijk worden gedaan waardoor deze geschikter is voor grotere groep dan Patient X. De puzzels waren leuk en in thema en de aankleding was ook prima.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

StellaStellaJunior EscaperLid sinds: 13 december 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 maart 2020

Super leuk!

Elke kamer is anders. Veel verschillende puzzels. Voor ieder wat wils!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Divers
 • Veel kamers
 • Leuk verhaal

 

Lisa (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 januari 2020

Leuk

Met 2 personen deze kamer gespeeld. Leuke kamer met leuke puzzels. Goed verhaal en de kamer inrichting past goed bij het verhaal. Logische en geen ingewikkelde puzzels waardoor wij lekker vlot door de kamer gingen. Gewoon logisch nadenken. Goed te doen met 2 personen, al zijn wij wel al wat meer ervaren spelers. Leuk en enthousiast ontvangen door de spelbegeleider die het verhaal leuk wist te vertellen. Na afloop nog bijna een uur gezellig met hem nagepraat. Niet alleen over deze kamer maar ook over andere escaperooms. Dat geeft het gevoel dat je welkom bent en niet na afloop weg gekeken wordt. Kortom, leuk bedrijf, leuke kamers, leuk personeel.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Mooi ingerichte kamer
 • Gezellige en sociale spelbegeleider

 

Suzanne1804Suzanne1804Escape ApprenticeLid sinds: 7 november 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 november 2019

Geweldig!

Geweldig vormgegeven, veel variatie in puzzels en ontzettend vriendelijk personeel. Het verhaal is goed en houdt je constant in zijn greep.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Angelique076Angelique076Junior EscaperLid sinds: 16 juli 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2022

Leuke kamer

Het was een leuke kamer en daarna hebben we daar op locatie nog bordspelletjes gespeeld.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Lampies

Ontsnapt: Ja  49:40 min

 

johan_adersjohan_adersSenior EscaperLid sinds: 31 januari 2018 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 oktober 2019

Gave, verrassende ervaring!

Tweemaal in één weekend naar dezelfde organisatie en niet voor niks. Na Patiënt Zero wilden we meer en kwamen we hier uit. Wederom is er sprake van een prettige relaxte ontvangst en een vlotte start. De kamer is perfect in stijl en thema, waardoor je je in een verhaal waant. In het verhaal heb je een zogenaamde medespeler, die het verhaal een extraatje geeft. De puzzels zijn leuk, uitdagend, afwisselend en soms zelfs redelijk fysiek.

Ook hier wordt gebruik gemaakt van het auto-solve systeem. Niet iedereen is daar misschien blij mee. Het komt erop neer dat bij te weinig tijd in het begin van het verhaal, het verhaal je een zetje geeft. Het gevolg is dat je misschien niet alle puzzels kan doen, maar het gevolg is ook dat je niet in het begin al vast zit, en je dus meer van de hele beleving en verhaallijn mee krijgt. Wat ons betreft een originele aanpak.

Los van het auto solve systeem, een erg leuke kamer, redelijk goed te doen met twee personen. Echt een topper die met zijn tijd meegaat. We kunnen niet wachten tot deze organisatie in 2020 hun derde kamer opent.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaallijn waar je echt in zit
 • Geheel in kloppend thema
 • Ontvangst en service
 • Weinig slotjes of andere standaard zaken
 • Een enkele puzzel is erg fout-gevoelig

 

besnaardekennersbesnaardekennersJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2019

Erg leuk

Mooi en verzorgde kamer, verrassende puzzels. Goed te doen met een team van 2, je voelt de spanning als je probeert weg te komen met het geld


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Besnaarde Kenners

Ontsnapt: Ja  52:38 min


 • Variatie
 • Kleine ruimtes

 

jelle_meersmanjelle_meersmanJunior EscaperLid sinds: 3 maart 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2019

Got the cash

Zeer leuke en verassende escape


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Minimale Slijtage

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 6 april 2019 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juni 2019

Mooie kamer met een leuk thema

Wij waren met twee personen, maar deze kamer is voor grotere groepen ook zeer leuk omdat je meerdere dingen tegelijk kunt doen. Daardoor liepen sommige opdrachten echter wel door elkaar er was het niet altijd even duidelijk. De aankleding van de kamers was echt heel top.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

KrootjesKrootjesEscaperLid sinds: 24 september 2018 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2019

Super leuke room!

Hele leuke room met veel afwisselende puzzels 😀. Duidelijke instructies tussendoor en leuk acteerwerk. Ook het ontvangst was erg leuk en gezellig!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Krootjes

Ontsnapt: Ja

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2019

Heel toffe kamer

Goed opgezet, toffe spellen


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2019

Goed vermaakt

#126 Mooie ontvangstruimte waar je een drankje kan drinken of spelletjes spelen, introductiefilmpje in de kamer, ruimte aangekleed in thema, leuke puzzels, medium moeilijkheidsgraad, vooral in het begin mogelijkheid meerdere spellen tegelijk te spelen. Helaas geen tijd op de 'finishfoto', ondanks dat t zelfs de recordtijd bleek!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2019

Super kamer

Hele leuke kamer, duidelijke verhaallijn en duidelijke/ goede puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja


 • Hele mooie kamers
 • Goede puzzels
 • Door de stempels zijn je handen helemaal inkt

 

angela_van_leuverenangela_van_leuverenEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Leuke kamer met een goede sfeer.

Bij binnenkomst zaten we direct goed in het spel.
De puzzels waren logisch opgebouwd, waardoor wij makkelijk door de kamer konden gaan. De flow zat er goed in.

Helaas hadden wij een kleine technische storing. De spelleiders konden ons niet horen, waardoor we even niks hebben staan doen, daarna werd het spel snel herstart.

Na afloop of vooraf kun je hier leuk een drankje pakken en/of een bordspel spelen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Knop linksboven

Ontsnapt: Ja  43:01 min


 • Goede aankleding
 • Leuke locatie om langer te verblijven
 • Enthousiast personeel
 • Geen microfoon in de kamer

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (170 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 maart 2019

Het begint mwa en eindigt leuk!

Het begin van de Escape is kaal en verwarrend. Je moest de puzzelsnin een bepaalde volgorde doen, anders kon je andere puzzels niet meer oplossen.

Hoe verder je in de Escape kwam, hoe mooier het decor werd.

Ik was op verrast dat we op een bepaald punt nog niet waren ontsnapt, maar nog verder gingen.

De puzzels zijn niet heel moeilijk en daarom stonden we met nog 15 minuten op de klok alweer buiten de Escape.

Een prima Escape. Lekker toegangkelijk met van alles wat!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  15:29 min


 • Geen lastige puzzels
 • Top begeleiding
 • Volgorde puzzels is belangrijk
 • Niet voor mensen die slecht ter been zijn

 

timjanssen88timjanssen88Junior EscaperLid sinds: 7 oktober 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2019

Leuke kamer

Prima kamer. Met 3 personen gespeeld. Puzzels zijn simpel en leuk. Kamer die zeker aan te raden is als je met onervaren spelers speelt.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  44:17 min


 • Foto aan het eind
 • Leuke puzzels
 • Vrij gemakkelijk voor ervaren escapers

 

kayleekayleeJunior EscaperLid sinds: 30 juni 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2021

Hightech leuke kamer

Een hele gave kamer waar je nieuwe dingen blijft ontdekken. Een goed en spannend verhaal dat heel soepel speelt. Het enige minpuntje vind ik de type kamer. De kamer is volledig geautomatiseerd, waaronder ook de hints, hierdoor komen de hints soms een beetje onpersoonlijk over. Maar buiten dat echt een super leuke kamer!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  05:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig