Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Amsterdam Catacombs

Amsterdam , Nederland

Nu geopend

90 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Amsterdam Catacombs

De Catacomben van Amsterdam zijn recentelijk opengebroken zodat dappere zielen en dwaze speurders af kunnen dalen naar haar duistere diepten. Durf jij de uitdaging aan? Heb jij stalen zenuwen en een mes-scherpe geest? Ja? Oh, echt? Waar wacht je dan op? Kies het tijdstip van je hoogstwaarschijnlijke overlijden.

Thema's

Avontuur

Horror

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Escapetalk.nl statistieken

42 likes

241 bezoekers

71.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Haarlemmerstraat 124K
1013 EX, Amsterdam
Nederland

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

92 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Sandra (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2018

DIVINE

Waar moet ik beginnen? Na meer dan 30 kamers te hebben gespeeld, met o.a. Bloody Mary, The Experiment, Jason's Curse, Kamer 237 en Catch Me If You Can komen we aan bij The Catacombs van Logic Locks.... Alles in deze experience klopt. Van toiletbezoek tot jassen ophangen, van begin tot eind klopt alles. De host vertelt een geweldig verhaal, waardoor je al direct in de sfeer zit. Tijdens de experience hebben wij ons meerdere malen verbaast over hoe mooi alles opgezet en ingericht is. Werkelijk prachtig! De sfeer van de kerk, in combinatie met het verhaal, de acteurs en het spel is echt geweldig. Hoe intens je het spel ervaart, ligt volledig aan je eigen persoonlijkheid maar dat het een interactieve horror experience is, is geen discussie over mogelijk. Het spel heeft vele raakvlakken met escape rooms en een paar uitdagende puzzels maar de 'twists and turns of events', 'storytelling/storyline' en 'horroraspects' zijn meedogenloos en staan voorop. Zorg ervoor dat je gaat met wat ervaring in je zak en met een groep mensen waar je bekend mee bent. Laat je alsjeblieft helemaal meeslepen door deze fantastische escape experience, het is het dubbel en dwars waard! Ook de slapeloze nacht erna, niet vanwege de horror maar omdat je nog uren later strak staat van de adrenaline omdat het gewoonweg veel te tof is, is alles meer dan waard! Ohja, en of je het nu haalt of niet; het maakt echt niets uit want welk pad de eindscene ook kiest, deze is hoe dan ook sensationeel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Alles klopt van begin tot het eind
 • Decor(atie) is volledig afgewerkt en heel erg mooi
 • Medewerkers zijn te gek!

  WepsieChariss

CarfixerCarfixerEscaperLid sinds: 6 september 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2022

Filmische ervaring

Catacombs stond al 2 jaar op mijn todo lijst, en vandaag eindelijk kunnen spelen. Met enge kamers zoals "I Can Hear You", "Stay in the Dark" en "Crazy Mister Hunter" dacht ik dat niets mij echt meer kon verassen, maar deze kamer heeft een zeer goede spannende opbouw. Introductie van de kamer door de ontvangst host was leuk gedaan, en ook in de kamer wordt je goed aan het verhaal geïntroduceerd. De kamer begint zeer goed en er zijn leuke onderdelen, alleen hadden we op het einde niet heel erg door wat er van ons verwacht werd.

Onze "hulp" praat via een portofoon met je, maar door een nogal sterk Engels accent, de luide achtergrond geluiden en de ruis van de portofoon maakte het moeilijk hoorbaar, waardoor wij het idee kregen dat we het niet goed deden of belangrijke informatie miste. Uiteindelijk hebben we het einde wel gehaald.

Enige punt van kritiek was het ontvangst. Er wordt verwacht van je dat je PRECIES op de aankomst tijd aanbelt bij de kerk. Aangezien de harde regen, probeerde wij al 5 minuten van te voren. Maar geen gehoor. Ook 2 minuten en 1 minuut voor tijd werd er niet gereageerd. Echt stip op de tijd werden we binnen gelaten op het kerkpleintje, waar we uiteindelijk nog 5 minuten in de regen moesten wachten voordat we werden opgehaald. Iets meer clementie had wel gemogen.

Verder, zeker een must-do voor elke Escape liefhebber


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Spannend
 • Verhaal
 • Creepy
 • Beleving
 • Einde licht onduidelijk wat er verwacht werd
 • Hadden we echt niet even iets eerder naar binnen g

  Lisette

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2018

Sacred Soul

Geweldige ervaring. Thema horror is zeer sterk uitgewerkt. Verwacht niet te veel puzzels, maar het denkwerk heb je zeker nodig, en dat onder hoge adrenaline druk. Deze kamer geeft echt een geweldige beleving. Top gamemaster(s) die het thema ook zeer goed uiteenzetten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  ellendewilde

daantje1302_daantje1302_Junior EscaperLid sinds: 7 juli 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Gaaf!

Vanaf begin tot eind een enorm goede kamer! Het is zeker geen escape room maar meer een ervaring vind ik zelf. De host verteld je een spannend verhaal waardoor je gelijk al in het verhaal zit! Ik raad deze kamer zeker aan!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  80:00 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Spannend
 • Prijs

 

Heel gaaf!

Vanaf de eerste minuut zit je in het gevoel wat je moet hebben om deze escaperoom te gaan spelen. Je wordt meteen meegenomen in het verhaal. Het verhaal, de plaats de setting, de opbouw van alles, erg mooi uitgewerkt. Gave elementen!! Oftewel, een echte aanrader!!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

LabelloLabelloEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 april 2022

The Catacombs

#98 - De kamer begint met een uitgebreid intro door een acteur. Op zich leuk gedaan, een duidelijk en spannend verhaal en een originele start, maar het duurde voor mij net te lang. Ik had de verwachting dat de kamer echt behoorlijk eng (of spannend) zou zijn, maar dat viel me behoorlijk mee.

Ik vond het verhaal en de uitwerking daarvan echt heel tof gedaan en het bouwt heel goed op. De puzzels zijn echt wel ondergeschikt aan het verhaal, maar dat vond ik geen probleem. Wel vond ik het minder prettig dat het soms onduidelijk was of we een opmerking kregen die hoorde bij het spel of dat het een hint was. Desalniettemin was het echt een hele leuke ervaring.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

ThijsJVO98ThijsJVO98Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2022

Top ervaring

Van begin tot eind is dit een enorme “beleving”. Van het moment dat je aan de poort staat tot het moment dat je de kerk verlaat leeft het verhaal. Het is een totaal andere ervaring dan een ‘normale’ escaperoom maar zeker niet minder waardig. Sommige puzzels zijn soms wat ver gezocht maar dat kan ook aan onze kunde in de Engelse taal liggen. Ook de aankleding, manier van hinds en het verhaal maken deze kamer. Je kan echt zien, Naja meer voelen, dat er veel werk zit in deze escape. Of het deze kamer nu haalt of niet, de ervaring is zeker niet minder. Al met al een super top ervaring!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

melissa_postmamelissa_postmaJunior EscaperLid sinds: 25 oktober 2017 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Geweldige ervaring

Zoals er op meerdere plekken staat een experience en geen echte puzzel escape room.
Neemt niet weg dat dit echt een geweldige ervaring was.
Ik ben niet echt stoer aangelegd en was ook af en toe echt op mn hoede, maar had dit niet willen missen.

Goed gemaakt!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

SemSemSenior EscaperLid sinds: 15 juni 2018 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2021

Wauw

#50
Na eerder deze dag "The architect" gespeeld te hebben bij Sherlocked, was het nu tijd voor deze ervaring. We stapten de kamer in met veel spanning voor wat er komen ging, maar alle verwachtingen werden overtroffen. Heel erg toffe kamer met prima puzzels die helemaal meesleurt in het verhaal en waarin je toewerkt naar een geweldige ontknoping! Ik ben niet snel bang, maar deze kamer trok mij volledig uit mijn comfort zone en ik zag 1 element wat zo super goed paste in de kamer, super eng was maar heel goed uitgevoerd! Geweldig!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

denise_hermansdenise_hermansEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Waanzinnig angstaanjagend!

Als je een echte horrorfanaat bent, dan mag je deze ervaring zeker niet missen. Mijn partner en ik hebben deze escape room gisteren met zijn tweeën gedaan. Ik was er best een beetje zenuwachtig voor, aangezien we nog niet zo veel escape room ervaring hebben en we slechts met zijn tweeën waren. Ik raad beginners wel aan om met meer dan twee personen te komen, met zijn vieren zou het denk ik het best zijn. We zijn een heel eind gekomen, maar hebben het toch niet gehaald. Wat wel onwijs tof is, is dat je alsnog alle scenes en kamers krijgt te zien. Je bevindt je echt even middenin een horrorfilm en het doel van deze escape room is dan ook om je ware angst te laten ervaren. Ben je niet bang aangelegd en houdt je van out of the box puzzels, dan MOET je deze escape room doen. De locatie, in de catacomben onder de Posthoornkerk, is erg indrukwekkend. De acteurs zitten zo erg in hun rol en maken de sfeer en het verhaal fantastisch. Een uur later had ik nog steeds mijn hart in mijn keel zitten van alle adrenaline die door me lijf heen gierde. Wow, wat een ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Unieke locatie
 • Verassende puzzels
 • Gigantisch spannend
 • Duidelijk thema en verhaal
 • Enthousiaste host
 • Live acteurs

 

michael_reijersemichael_reijerseJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Wel een leuke ervaring.

Het was een leuke ervaring maar het viel voor ons toch een beetje tegen. De puzzels redelijk onduidelijk en de horror viel redelijk mee.


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Acteurs goed in rol
 • Puzzels onduidelijk
 • Weinig tips/hints
 • Teveel gepraat

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31 december 2018 (124 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Spannende beleving!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (139 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Spannende ervaring

Spannende ervaring, had hem eerlijk gezegd enger verwacht dan dat hij was, mede door de geplaatse reviews hier.
Het is een echte ervaring, niet zo zeer een puzzelkamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Belevingskamer

Een belevingskamer, je moet er van houden. Effecten zijn goed, mooi in elkaar gezet. Maar geef mij maar een echte escaperoom met puzzels etc.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja

 

ceessiejjceessiejjJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Creepy

Ik heb lang uitgekeken naar deze escape. Gezien ons onregelmatige werk is het soms lastig plannen, vooral omdat Amsterdam voor ons niet om de hoek ligt. Vandaag was het dus eindelijk zover en mochten we!

Het gebouw zie je in de verte al opkomen. Zodra we op de bel drukte werd de spanning al opgebouwd. Even twijfelde ik of we wel goed zaten en niet daadwerkelijk is iets duivels terecht waren gekomen. Van begin tot eind is het super creepy en ben je continu op je hoede. Want stel je voor dat er nu iemand tevoorschijn springt. Brrr. Doodeng.
Regelmatig wordt de spanning nog eens lekker extra opgevoerd. De puzzels waren leuk, maar desondanks soms toch wat onduidelijk.
Ter "voorbereiding" heb ik de afgelopen weken veel reviews gelezen en daardoor een bepaald beeld gevormd. Zoals je weet is de realiteit altijd anders dan wat je je voorstelt en hierdoor.. tja.. wat zal ik zeggen: viel het toch wat tegen. Begrijp me niet verkeerd. Het was een geweldige ervaring, het theatrale gedeelte was subliem, maar ik had nog een tandje meer verwacht. Al met al geen nummer 1, maar zeker een aanrader. Zulke kamers zijn we namelijk nog niet tegengekomen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Puzzels soms wat wazig

 

Spannende ervaring

Een hele bijzonder en leuke ervaring. Van begin tot eind goed doordacht en uitgevoerd.

Spanning zit goed in de kamer en ook de puzzels zijn verassend leuk ondanks dat de experience de boventoon voert. Verassend finale met goede effecten.

Leuke medewerkers en goed acteerwerk. Minpuntjes vond ik het lastig verstaanbaar zijn van het Engels over een walkietalkie en soms niet duidelijk zijn of iets goed opgelost was.

Al met een al een aanrader om te doen voor iedereen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Locatie
 • Spanning
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Finale
 • Slecht verstaanbaar engels over walkietalkie

 

If you love horror, you MUST do this experience!

Lekker lang, lekker duister, top verhaal van begin tot einde. Game master en ( spoiler alert ) de acteurs zijn top! Geen seconde verveeld.
Ik zou kunnen blijven schrijven maar ga het kort houden.
Staat in mijn top 3 momenteel samen met Molly's Game en Het Geheim Van Sint Romoldus.
Proficiat aan Logic Locks.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top experience
 • begeleiding en acteurs
 • afwerkingsgraad
 • soundeffects
 • lighteffects
 • storyline

 

ShannaShannaEscape ExpertLid sinds: 6 oktober 2017 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Geweldige locatie!

Wat een toffe locatie voor een escape room! Het thema en verhaal zijn hierop gebaseerd en dat maakt het een mooi totaalplaatje. De gamemaster brengt je van tevoren al goed in de juiste sfeer, dit draagt zeker bij aan een spannende start van het spel. Het verhaal is goed en komt mooi terug in de kamer. In deze kamer is het meer beleven en minder puzzelen, hoewel je richting het einde van het verhaal nog wel veel te doen hebt. Voor we het wisten waren we in de eindfase van het verhaal beland en word je getrakteerd op een spannend einde. Achteraf is er nog genoeg tijd om even na te praten, maar is er geen aparte ruimte waar je dit kan doen. Daarna word je door de achterdeur weer naar buiten gebracht.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Intro door gamemaster
 • Locatie!
 • Geen ruimte om even na te zitten

 

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2021

Wat een locatie!

Ondanks dat ik mijzelf heb laten overhalen (ben vaak beetje bang voor schrik momenten) heb ik wel enorm genoten van deze kamer en viel de angst enorm mee.
De intro was erg goed, voelde niet gespeeld maar gaf gelijk de juiste sfeer aan. De locatie leent zich echt geweldig voor dit verhaal en de uitvoering was top!
Er was een spel onderdeel waar we na afloop onze vraagtekens bij hebben gezet maar ik wil niks spoileren dus ga hem vooral gewoon lekker spelen en geniet!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Escaperoom is helemaal in thema bij locatie
 • Begeleiders deden het erg goed
 • Finale opbouw klopte in ons idee niet helemaal

 

Sylvia (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Geweldige ervaring

Hele leuke spannende ervaring! Je moet stressbestendig zijn want er gebeurd veel om je heen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

echteescapeechteescapeEscape ApprenticeLid sinds: 16 augustus 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 december 2020

Meeslepend verhaal op unieke locatie

Een geweldige experience escape room waarbij je echt je hoofd koel moet houden. Ik zal niet teveel vertellen.. ervaar het zelf.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meeslepend verhaal
 • Unieke locatie
 • Geweldige setting
 • Adrenaline
 • Horror

 

kingofthenordkingofthenordEscaperLid sinds: 6 september 2020 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 oktober 2020

Bizar!

Als we het over een horor thema hebben is dit het puur sang...
Wij als wel wat gewend hebben hem toch geknepen.
Zeer sterk neergezet.
Wat een bizar thema.
Ik had soms het idee dat io deelnam aan een film waarin wij de hoofdrol vertolkte.
Geweldig.
Ik snap dat mensen zeggen dat ze het niet durven.

Ik snapte alleen niet of we hem gehaald hadden of dat het om een puntentelling ging?
Is ook niet benoemd.

Ondanks een beleving!!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Aankledin
 • Ruimtes van het spel
 • Doel: gehaald/ of niet?

 

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 10 juli 2017 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2020

Meeslepend avontuur in een andere dimensie

De locatie is gemakkelijk te vinden: een aardig kerkje midden in het centrum. Dankzij de mail-instructies wisten we wat te doen. De GM ontving ons op gepaste wijze en na wat papierwerk werden we al snel op scherp gezet. De volledige introductie, instructie, het spel en alle overige communicatie is in het Engels; op zich geen probleem maar ik zag de meerwaarde niet en kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen prettig is.

Het spel is zeer meeslepend. De atmosfeer is griezelig, wat ondersteund wordt door slim lichtgebruik, geluid en overige effecten. De kamer ziet er fantastisch uit: volledig in thema en goed afgewerkt, zeer geloofwaardig. De puzzels maken ook goed gebruik van de omgeving en voelen nooit out-of-place. Constant stonden we op scherp, hoewel er (gelukkig) niet wordt ingezet op grote schrikeffecten.

Ik vond het af en toe best lastig om te verstaan wat ons verteld werd en daardoor was niet altijd duidelijk wat de bedoeling was. Het verstaan van de hints en communicatie is in mijn beleving ook het grootste verbeterpunt, misschien is het toch wat lastiger in het Engels, zeker als je hoog in de spanning zit. Het zou ook kunnen helpen als de muziek soms een tandje zachter ging.

En dan de finale....Heel prettig is dat ook als je niet goed speelt, je de finale altijd meemaakt. Deze kwam hierdoor voor ons wel wat onverwacht en voelde een beetje rommelig, misschien omdat we nog wat beduusd waren. Evengoed was het einde absoluut spectaculair en uniek en iets om nooit te vergeten.

Achteraf konden we onze vragen nog stellen (mocht nu weer in het Nederlands) en kon er een toffe foto worden gemaakt, die netjes dezelfde dag nog per mail verzonden werd.

De ideale groepsgrootte is 4 spelers, we merkten met z'n drieën dat het allemaal soms net iets te langzaam ging.

Erop terugkijkend kan ik niet anders dan concluderen dat de kamer terecht hoog scoort op Escapetalk. Het predikaat "escape room" is wat beperkend voor dit soort escape ervaringen: Je bent 90 minuten lang onderdeel van een avontuur in een andere dimensie.
9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst in thema
 • Perfecte setting
 • Geweldige effecten
 • Epische finale
 • Communicatie alleen in Engels
 • Instructies lastig te verstaan
 • Finale onverwacht

 

annabuitenannabuitenEscape ApprenticeLid sinds: 2 oktober 2020 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2020

WOW

Heel erg spannend!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

margodegraafmargodegraafJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2020

Online versie

Gezien corona nog wel even onder ons team heeft Logic Locks een online experience van deze escape room gemaakt en ik moet zeggen dat hij zeker de moeite waard is. Je helpt met je team een acteur door de escape room heen. Het verhaal en de puzzels kloppen en het voelt als één geheel.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mogelijkheid voor online
 • Verhaal
 • Inleving acteur
 • Decor
 • Even wennen aan vertraging (youtube)

 

SirClaySirClayEscaperLid sinds: 2 december 2021 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 april 2022

Belevenis escape

Een kamer die meer gericht is op de belevenis dan de puzzels. Leuk om gedaan te hebben.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig