Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Patiënt X

In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jullie mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Voltooi de test en krijg ook buiten het laboratorium toegang tot dit medicijn. En het is allemaal veilig, toch? Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Thema's

Thriller

Eigenschappen

NL

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

81 bezoekers

90.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Boschstraat 114
4811GK, Breda
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

31 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Prima beginnerskamer

In een prachtige ontvangstruime komen wij binnen. Dit is een heerlijke plek om de tactiek even voor te bespreken (ideaal wanneer je speelt met 3 teamgenoten die nog nooit een kamer gespeeld hebben). Na even voorgesproken te hebben, is het tijd om de kamer te betreden. We kregen een korte introductie over het verhaal. Wat fijn is, is dat de gamemaster aan ons vroeg wat wij wilde m.b.t. hints. Hier gaven we aan: laat ons maar lekker puzzelen, alleen als je ziet dat we écht heel erg struggelen, dan is het goed om een klein duwtje in de rug te geven. Het was nu tijd om de kamer te gaan betreden!

De ruimte voelt wat steriel aan, wat overigens wel in thema past, al snel weet je dat de eerste ruimte volledig linear is. Opsplitsen is amper mogelijk. Wat hier echter wel goed werkt, is dat je na elke puzzel een klein succesmomentje hebt zodat je door kunt in het verhaal. Zeker voor beginners is het erg fijn om te weten dat je op het juiste spoor zit. De puzzels zijn simpel en niet heel origineel, voor beginners echter wel weer erg leuk gevonden. Waar ik me vooral aan stoorde, was de laatste puzzel in de eerste ruimte. Na onze eerste poging (die net fout was), werden we meteen doorgeduwd en werd de puzzel goedgekeurd. Erg jammer want we lagen erg voor op schema.

De volgende ruimtes zagen er een stuk beter uit in thema, wederom ga je hier verder linear te werk. Voor beginners is dit erg fijn, maar wanneer je met 2/3 personen aan één puzzel bezig bent, staan de andere personen op dat moment niets te doen. Het 'verhaal' werd hier beetje bij beetje duidelijker, hoewel het vrij oppervlakkig is. De puzzels richting het einde van de kamer zijn leuk en in thema. Het einde was wat slapjes en had wat bombastischer gemogen.

Samenvattend is het een prima kamer. Voor beginnende escapers weet ik zeker dat dit een topervaring is! Veel verschillende puzzels, leuke effecten en een hele goede flow. Voor escapers die wat meer ervaring hebben, voelt de kamer wellicht wat gemakkelijk aan. Wij hebben in ieder geval 45 minuten lekker gepuzzeld met een heerlijke flow!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2021

Zit goed in elkaar

#175 Ik kan zelf de stijl van de escapes van Escaping erg waarderen, zo ook bij deze kamer. De vormgeving is lekker strak, alles is netjes en zonder overbodige poespas. Er zijn volop puzzels, ze zitten logisch in elkaar, en daardoor ervaar je regelmatig kleine overwinningsmomentjes. Deze kamer is volledig lineair opgezet, en daardoor voor ervaren escapers en grotere groepen wel wat eenvoudig. De maximale IQ score die je kan bereiken had wat mij betreft nog wel hoger mogen liggen voor het spectaculaire effect. Na afloop krijg je een mooie foto mee en kun je nog even napraten in de sfeervolle ontvangstruimte. Alles bij elkaar een hele leuke escape ervaring.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  44:17 min

 

SusanSusanEscape ApprenticeLid sinds: 3 september 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2021

Prima kamer

Wij vonden dit een leuke kamer, in vergelijking met sommige andere die we gedaan hebben vrij simpel qua puzzels en inrichting. Er wordt gewerkt met een systeem die je automatisch doorstuurt als je ergens te lang vast blijft lopen. Daardoor hadden wij een aantal keer een ‘huh’ gevoel. We hadden de oplossing nog niet maar mochten wel door. We hadden nog 9 minuten over aan het einde dus hadden liever nog wat langer gepuzzeld om alle opdrachten af te maken.
Wat wel zeker positief is naar onze mening is dat er geen sloten in de kamer zijn.
We kregen aan het einde ook het gevoel van. Jullie zijn klaar bedankt en tot ziens. Geen na praatje. De volgende groep moest naar binnen.


6.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geen slotjes
 • Inrichting
 • Je wordt automatisch doorgelaten.

 

prodigyprodigyEscape GuruLid sinds: 26 januari 2017 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2020

Patient slaat terug

#180 Indrukwekkende volautomatische kamer waar geen slotje of sleuteltje aan te pas komt! Als proefpersonen van een experimenteel geneesmiddel moet je je gekke opdrachtgever-medicijnmaker te slim af zijn door op tijd allerlei opdrachten te vervullen. De kamer is lineair opgezet, dus geschikt om met tweeën te spelen, maar dan moet je wel doorwerken, want je kwelgeest maakt het je niet makkelijk...

Zeer diverse mechanismen en meestal niet superingewikkelde puzzels die goed aansluiten op het thema. Klein nadeel van het volautomatisch karakter vond ik persoonlijk dat je na verloop van tijd ook automatisch een audiovisuele hint krijgt (ook bv. als je net op het punt staat het raadsel op te lossen).

Ruime en gezellige ontvangstruimte met bar waar het in niet-coronatijden waarschijnlijk gezellig 'antichambreren' of nakaarten is :-).


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangstruimte
 • Puzzels sluiten mooi aan op themas
 • Geen slotjes of sleutels
 • Automatische hints

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (107 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2020

Zeker een aanrader!

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen in een ruime en nette ontvangstruimte. Na het opbergen van de spullen werden we naar de kamer begeleid waar ze kort maar krachtig even de belangrijkste dingen herhaalde zoals waar de noodknop zit etc. De kamer heeft een duidelijk verhaal en het gehele verhaal is goed doorgevoerd door de kamer heen. Dit doen ze met name door het gebruik van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Voor mij was dit soms een storende factor. Dit komt met name doordat je de tijd door ziet tikken terwijl je het filmpje aan het kijken bent. Of het filmpje wordt midden in een puzzel afgespeeld. Dit haalt je uit je focus. De spellen zijn leuk en gevarieerd, maar wel lineair. Daarom raad ik aan om deze kamer met 2 of 3 personen te spelen. Verder zijn er geen hangsloten te vinden in de kamer.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ideaal voor 2 personen
 • lineair

 

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 11 mei 2018 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2020

Heerlijke puzzelkamer

Nadat we de Escape Bistro van deze locatie hadden gespeeld, waren we erg benieuwd naar deze kamer! Gelukkig tijdens ons etentje geen spoilers gehad, dus dat had de organisatie al goed geregeld :)

In deze kamer is het heerlijk puzzelen geblazen. De puzzels zijn veelzijdig en ik vind het leuk hoeveel je kunt samenwerken. Wat mij betreft is dit een ideale tweepersoonskamer voor twee ervaren spelers! Ook zijn de puzzels mooi verwerkt binnen het thema.

De kamer is prima afgewerkt. Ondanks het thema hoef je geen schrikmomenten te verwachten. Iets waar ik alleen maar heel blij mee ben en wat ik ook wel eens anders heb gezien met een soortgelijk thema.

Wat ik echt heel jammer vind in deze kamer is het (volgens mij) automatische hintsysteem. We hadden een puzzel die we direct hadden opgelost, maar door een storing ging deze niet open. Vervolgens bedenk je nog een stuk of zeven steeds minder logische oplossingen en probeer je contact te leggen met de gamemaster en om een hint te vragen, maar daar kwam geen feedback op via het scherm. Andere reden waarom ik denk dat het automatisch is, is dat je hints krijgt over puzzels net voordat je ze hebt opgelost (of zelfs op het moment zelf). Voelt toch altijd een beetje frustrerend.

Toch met een euforisch gevoel ontsnapt, ondanks de verloren tijd aan de start. De gamemaster zei niets over de storing en bevestigde dit pas toen we ernaar vroegen. Ik had het fijner gevonden als ze dit gewoon zelf had benoemd en had uitgelegd waarom ze niet eerder ingreep (want het automatische hintsysteem heb ik nu zelf bedacht als reden). Afgezien daarvan wel een hele vriendelijke ontvangst!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Ju&Mi

Ontsnapt: Ja  48:19 min

 

maarten_dingsmaarten_dingsEscaperLid sinds: 3 januari 2018 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 oktober 2020

Leuke kamer, niet bijzonder

Kamer speelt automatisch: duurt het te lang dan krijg je een hint. Lukt het dan nog niet dan gaat het spel gewoon door, ook al heb je de puzzel niet opgelost. Dat zorgt soms voor verwarrende situaties, maar van de andere kant krijg je zo wel veel van het verhaal mee.
Er zitten een paar leuke verrassingen in de kamer.
De muziek staat inderdaad hard, waardoor je elkaar niet altijd goed kunt verstaan.
Helaas hebben we het net niet gehaald. De laatste puzzel was ook mwa.

Ontvangst en uitleg is prima.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer is vooral later in het spel goed.
 • Enkele leuke verrassingen
 • Verhaal
 • Sommige puzzels zijn echt heel vaag

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31 december 2018 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2020

Voor een beetje escaper/puzzelaar vrij makkelijk, maar wel een leuke kamer


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  43:12 min

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (118 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2020

Aardige kamer

Leuke kamer, maar voor de meer geoefende escaper erg makkelijk.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  43:12 min

 

sibren_boumansibren_boumanJunior EscaperLid sinds: 24 februari 2020 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2020

Verrassend originele kamer


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

dcmariekedcmariekeEscaperLid sinds: 2 maart 2020 (139 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2020

Leuk en verrassend!

Allereerst: hele leuke sfeervolle locatie om nog even wat te drinken en voor en/of na te praten.

Hele leuke kamer is erg leuk met veel verrassende elementen.
Voor de mensen die dat van belang vinden: geen slotjes in deze kamer.
Alles is heel goed aansluitend op het thema.
Je valt van de ene verrassing in de andere, ook qua sfeer, heel leuk vond ik dat aan deze kamer.

Niet geschikt voor hele kleine kinderen omdat het een beetje spannend is soms.

Niet ontsnapt, maar we waren er bijna en mochten hem wel afmaken, dat was wel leuk.

Een hele leuke kamer om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (112 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2019

Leuke escape-room!

Locatie is erg prettig om even lekker te zitten. Grote ruimte en prima faciliteiten zoals kluisjes, toilet en om iets te drinken.

De kamer is erg leuk met verrassende elementen. De puzzels zijn niet overdreven moeilijk, maar je krijgt het allemaal niet kado.
De uitvoering van de kamer en ruimtes is in ieder geval erg goed uitgevoerd en zeker goed aansluitend op het thema.
Laatste gedeelte was een beetje onduidelijk, maar met een beetje creativiteit zijn we daar ook wel weer uitgekomen.
Het moet ook wel nog een beetje moeilijk blijven allemaal.

In ieder geval een hele leuke kamer om te spelen!
9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Ja  54:51 min


 • ontvangst erg vriendelijk
 • thema goed uitgevoerd in de kamer
 • kamer mooi uitgevoerd

 

Suzanne1804Suzanne1804Escape ApprenticeLid sinds: 7 november 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2019

Super!

De andere escaperoom op deze locatie hadden we al gedaan en dat was zo goed bevallen dat we vandaag terug zijn gekomen voor deze. En dat was wederom de moeite waard! Ook al vonden wij de Rob The Bank room net iets leuker, we hebben ons hier ook zeker vermaakt. Het verhaal was boeiend tot het eind en de puzzels zeker te doen. De rooms zijn mooi ingericht en ook de manier van hints geven vonden wij prettig.
Zeker een aanrader.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:40 min


 • Leuke puzzels
 • Boeiend verhaal
 • Mooi ingerichte ruimtes
 • Lineair

 

johan_adersjohan_adersEscaperLid sinds: 31 januari 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2019

Pittige maar leuke ervaring

Na een prima ontvangst konden we vlot beginnen. Alles komt goed georganiseerd over. De kamer is erg lineair. Hierdoor kun je je afvragen met hoeveel tegelijk je de kamer kan spelen. Sommige puzzels zijn wat makkelijk. Echter, naarmate je vordert, neemt de moeilijkheidsgraad toe. Waar erg goed over nagedacht is, is het hint/hulpsysteem. Slagen is niet gegarandeerd, maar hierdoor krijg je wel meer van de verhaallijn mee, in tegenstelling tot andere kamers waar je soms meer dan de helft niet meekrijgt, omdat iedereen zijn eigen ding doet.

Wij waren met z'n tweeën, en hoewel de kamer erg leuk is, denken we dat je hier beter met minimaal 3 spelers moet zijn, omdat een twee- of drietal puzzels anders erg lastig is omdat je letterlijk handen en voeten tekort komt. Wij zijn er uit gekomen met z'n tweeën, maar hoorden achteraf dat we stiekem wat extra minuutjes hadden gekregen (toch een kleine 'smet'). Verder een prima afsluiting en een praatje achteraf. We komen zeker terug voor de 2e kamer.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variatie in puzzels en moeilijkheid
 • Hint/hulpsysteem
 • Verhaallijn, krijg je goed mee
 • Erg lastig voor teams van 2 man

 

r3llik89r3llik89Escape ApprenticeLid sinds: 22 augustus 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2019

Geniaal en verrassend

Bij binnenkomst al meteen een prima gevoel over dit bedrijf, een net en verzorgd pand met een wat industrieel uiterlijk maar niets té.

De kamer was erg leuk opgezet en de puzzels waren niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk! Je valt van de ene verrassing in de anderen, ik wil niet al te veel spoilen, maar de gedachte die je bij binnenkomst direct hebt over deze kamer is totaal niet het geval, merk je na een minuut of 20!

Wij hebben deze kamer gespeeld met 2 volwassenen (29 en 30 jaar) en 2 kinderen (13 en 15 jaar) en voor een ieder was dit echt goed te doen, teamwork is wel een vereiste.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed verhaal
 • Uiteenlopende tests
 • Leuke foto achteraf
 • Goede begeleiding
 • Goeie puzzels
 • Verrassend
 • De muziek stond enorm hard

 

besnaardekennersbesnaardekennersJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2019

Uitdagend en actief

Zeer mooi opgezette en ingerichte kamer. Zeer wisselende puzzels met soms een hoog uitdagingslevel voor 2 personen. Een handje meer was soms handig geweest.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Besnaarde Kenners

Ontsnapt: Ja  57:35 min


 • Duidelijke instructies
 • Afwisselend
 • Sfeervol

 

Aron GAron GJunior EscaperLid sinds: 12 november 2018 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2019

Leuke escape room voor beginnende spelers.

Vandaag in de tropische temperaturen de verkoeling opgezocht bij Escaping Breda. We hebben gekozen voor Patient X en dat is een goede keus gebleken.
Ons team bestond uit 3 beginnende spelers met weinig tot geen ervaring en voor ons was deze kamer erg goed te doen. De aankleding is goed en verrassend. Er wordt gebruik gemaakt van beeldschermen om het verhaal nog iets meer kracht bij te zetten, wat de kamer echt ten goede komt. De puzzels zelf waren leuk; niet te moeilijk maar wel uitdagend. Vooral later in de kamer.
Enig minpunt zou zijn dat de puzzels wat lineair zijn. Wij waren met z'n drieën en zaten op een bepaald moment even vast, maar door de rechte lijn die door de kamer liep, was er verder niet veel te doen dan puzzel A oplossen om door naar B te kunnen.
De host was leuk en vriendelijk en gaf waar nodig een kleine hint.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Goede kamer voor beginnende spelers
 • Leuke aankleding
 • Leuke ruimte om voor- en achteraf samen te komen
 • Lineaire puzzels/kamerverloop

 

jelle_meersmanjelle_meersmanJunior EscaperLid sinds: 3 maart 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2019

een leuke pittige ervaring


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Inkleding

 

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2019

Leuk thema met meer mogelijkheden

Ik kan me ergens wel voorstellen dat als je het verhaal leest, zoiets hebt van laboratoroum thema, mwa. Ik ben ook niet van dat thema, maar deze Escape vond ik heel leuk.

Leuke puzzels, maar als je eerder bij dit bedrijf bent geweest zie je wel wat onderdelen terug. Ook moest je af en toe op elkaar wachten. Zo had niet iedereen wat te doen.

Schrikeffecten waar sommige mensen het over hebben niet gezien of misschien van geschrokken. Ik ben eem vreselijke angsthaas, maar deze Escape is echt goed te doen!

Begeleidster vertelde iets teveel over de inkomsten van het bedrijf, waarvan we met een bedenkelijke blik naar elke keken.

Er is zoveel meer uit de escape te halen. Zo was er een deel wat er niet echt in thuis hoorden.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 4.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Drankje...
 • Leuke puzzels
 • Op elkaar wachten
 • Begeleiding....

 

melissa_maesmelissa_maesJunior EscaperLid sinds: 24 januari 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 mei 2019

Erg leuke en afwisselenden kamer

Super leuke kamer, erg afwisselend. Anders dan anders, hij is niet heel eng, maar als je schikkerig aangelegd bent kan ik me voorstellen dat je een aantal keer flink schrikt. Wij waren met 7 en dat vond ik wel veel persoonlijk, in het begin ben je steeds met één ding per keer bezig en met 7 is dat erg veel. Verder super aangekleed, goede verhaallijn en een grimmige sfeer die goed is weggezet.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  12:40 min


 • Sfeer
 • Creatieve puzzels
 • Aankleding
 • Niet met teveel personen doen

 

GwaythielGwaythielEscape ExpertLid sinds: 14 augustus 2016 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 mei 2019

Leuke escape

Deze kamer heeft mij verrast! Ik vind laboratoria kamers altijd een beetje mhua.. Maar hier heb ik mij prima vermaakt, of dit nu kwam door dat mysterieuze drankje?

Ontvangst was super, ruime lounge met de mogelijkheid om een gezelschapsspel te spelen en een bar met veel keuze. Toiletten waren netjes en ruime kluisjes.

Onze host Sam was super, duidelijk verhaal en vroeg ook hoe wij het liefst speelden qua hints.

De kamer was prima in thema, de puzzels erg afwisselend maar niet zo lastig. We vlogen er doorheen. Wij waren met 5 personen, dit is voor een liniaere kamer soms wat veel... Het eind was mij helaas niet helemaal duidelijk, jammer want het is een leuk verhaal!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Thema aankleding
 • Afwisselende puzzels
 • Ontvangst
 • Verhaallijn warrig
 • "Hints"

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2019

Doordenker, mooi gemaakt


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2019

Super kamer

Mooie kamer, veel doordenkers in het spel. Goede puzzels, mooi thema.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja


 • Goed thema
 • Mooie kamer
 • Goede puzzels

 

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2019

Enorme aanrader voor 2 ervaren personen!

Bij binnenkomst in de kamer en rondgekeken te hebben had ik het idee dat het prima kamer zou zijn. Laten we zeggen een zeven op zijn hoogst. Eenmaal in het spel werden we wat mij betreft continu aangenaam verrast en bleek het een super toffe kamer te zijn met veel sfeer, beleving en variërende, toffe en haalbare puzzels!

We hebben de kamer met twee personen gedaan met veel ervaring en ik had het niet anders willen doen. Het betreft een lineaire kamer, waardoor het ideaal is om te doen met twee personen. De ervaring heb je wel nodig om de hoeveelheid puzzels in de tijd af te kunnen ronden. Als je niet ervaren bent zou ik maximaal met vier personen gaan en ik zou nooit met een ervaren groep gaan, maar meer omdat dat zou afdoen aan de kamer.

De kamer raad ik aan om te doen, omdat het een goed neergezet thema heeft met voldoende storytelling. Daarnaast leuke puzzels heeft die haalbaar zijn en de kamer zo ontworpen is dat er een lekkere flow is gerealiseerd.

De begeleiding was prima. Je merkt dat het een wat grootschaliger bedrijf is en de mensen die er werken wellicht wat minder gepassioneerd zijn over het escapen. Verder vond ik het jammer dat we hints hebben gekregen, terwijl we geen hints nodig hadden. We waren al met de puzzel bezig, we wisten wat we moesten doen en kregen er toen een hint over. Het kan gebeuren dat de spelleider even niet had opgelet, maar het voelt toch altijd een beetje stom.

Wij hebben er echt een hele fijne ervaring aan over gehouden. We waren helemaal happy en tevreden met onszelf. Een gevoel die je volgens mij wilt hebben als je uit een escape room komt.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  43:08 min

 

kayleekayleeJunior EscaperLid sinds: 30 juni 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2021

Leuke kamer

Een heel mooi gedecoreerde kamer die heel satisfying is om te spelen. Wij hebben hem met zijn tweeën gespeeld en hadden zonder hints alsnog 15 minuten over, dus niet een hele moeilijke kamer. Maar zeker een perfecte kamer voor beginners! (Niet voor kinderen want kan best als eng ervaren worden)


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  15:00 min


 • Spannend
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

Lisa (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2019

Goed

Leuke en verrassende kamer. Puzzels zitten goed in elkaar en zijn goed te begrijpen. Er wordt in de kamer goed aangegeven hoe je de puzzels en raadsels kunt oplossen. Puzzels zijn niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk eigenlijk precies goed. Wij hebben eigenlijk nergens lang vastgehangen en konden het spel lekker doorspelen. Leuke (schrik)effecten! Wij hebben met 2 personen gespeeld en hadden nog 10 sec op de klok over! Kamer is goed te doen met zijn 2e, maar een extra stel hersenen erbij is altijd fijn!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende kamer
 • Leuke puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig