60 minuten
16 jaar
Min. 2 -~ Max. 6 - Aanbevolen 4-5

The Mad Magician

Video

Ooit stond er in Dordrecht een prachting theater waar The Magician zijn shows opvoerde. Helaas is zijn vertrouwde theater verwoest tijdens een grote brand. Niet alleen het theater is verwoest maar ook de assistente van the Magician heeft de brand niet overleefd.
Vol van woede en verdriet heeft De Magician zijn intrek genomen bij MJescape en heeft meteen zijn naam veranderd in the MAD Magician...

Ben jij klaar voor een geweldige en spannende escape ervaring en wil jij onderdeel worden van zijn show...?

Video

 • Thema's

  Magie, Mysterie

 • Likes

  8

 • Aantal keer gespeeld

  80 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  97.1% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL

  Gratis parkeren


Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Are you watching closely?

Eindelijk nog eens een escapedagje met team Grensloos.
Deze keer op de planning:
Wescape : Payback en Kidnapped
MJ Escape : The Mad Magician
Met Wescape achter ons was het tijd voor MJ Escape.

Onthaal:
Mj Escape ligt op een pleintje met parkeerplaats voor de deur.
We werden welkom geheten door een vriendelijke medewerkster die meteen in was voor een leuke babbel.
De ontvangstruimte is basic, maar wel leuk. Een beetje zoals bij de bomma 
Overal spelletjes, een oude piano en een boekenkast.
Onze host sloeg gelukkig het bekende praatje over en haalde terecht de coronaregels aan.
Spelen moet hier met handschoenen die je gratis krijgt.

Kamer:
The Mad Magician…. Als er 1 thema is wat mij bij uitstek geschikt lijkt voor een escape room, dan is het dit wel.
Maar ik had ook reeds veel reviews gelezen over deze kamer, van goed tot slecht wat me op voorhand een beetje deed twijfelen.
Met open geest en een goede vibe toch maar de kamer in.
We worden in de kamer toegesproken door the mad magician en het is meteen ernst!
De opzet van de kamer is vrij basic, maar wel leuk gedaan.
Hij barst van de puzzels en ik denk dat het voor sommige spelers best een beetje overweldigend kan zijn om te zien waar ze mee moeten beginnen . Dat probleem hadden wij absoluut niet en wij konden ons haast in 3 opsplitsen, zoveel puzzels waren er. Het lijkt allemaal wat random, maar als je wat beter oplet wordt al snel duidelijk wat je kan combineren.

Met echt een rotvaart vlogen wij door deze room en ik moet bekennen dat ik op een bepaald moment echt vreesde dat we er bijna waren met nog een berg tijd over.
Ik heb absoluut niks met records en baal ook meestal als ik met 20+ minuten over uit een kamer geraak.
Gelukkig was ik mis en houden de makers je flink bezig.
De kamers is wel old school maar zo hebben wij ze graag. Ik heb niks tegen techniek, zolang het maar niet ten koste gaat van puzzelplezier en dat heb je hier zeker en vast.
De kamer zit dan ook vol met cijfer en hangsloten en gezien het thema stoorde mij dat niet. Natuurlijk nodigt het thema ook uit tot wat wow elementen of een goed wtf momentje en dat miste ik wel. Het einde kon je van ver al raden en dat vond ik wel wat jammer.

Conclusie:
Wel ik had niet gelogen dat deze kamer ons wel lag. Met ons klein team doorliepen wij de kamer zoals hij bedoeld is, lekker zonder hints en met een diepe buiging van onze GM die duidelijk even blij was als wij.
Ik hou dan ook een goed gevoel aan deze kamer over. Door de logica die wij zagen, een goede duidelijke rode draad, toffe puzzels die lekker afwisselende in moeilijkheid, aantal personen en type.

Dat in combinatie met een gm die duidelijk wist dat ze ons met rust kon laten maakte dat ik me 40 minuten goed geamuseerd heb.
Ook even meegeven dat wij de kamer in september geboekt hadden en dat MJ escape de kortingsactie voor oktober netjes voor ons toepaste. Mooie service.

1Meest gewaardeerd
8
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Heerlijk om te spelen, top voor teamwork!

Na the Boss mocht the mad magician niet ontbreken, dit keer met ons voltallig team van 5 (4 volwassenen en 1 kind van 11).
De kamer is heerlijk opgezet, onverwachte elementen, niet lineair waardoor je lekker met 2/3 tegelijk aan een puzzel kunt werken en samen een prachtige ervaring hebt.

1 deel was wat eng voor onze zoon van 11 (bloedspatten/botten) maar zeker niet zoiets als een horror-kamer (die niet door ons als team gespeeld worden), voor ons als volwassen was dat niet eng.

Puzzels top, begeleiding, heerlijk en goed in elkaar gestoken.
Ons teamwork werd zeker getest maar we zijn niet voor niets een goed team dus dat zit wel snor!

Bedankt voor deze heerlijke ervaring!

 • Puzzels
 • Niet lineair
 • Gastvrijheid
0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Weer heerlijk gepuzzeld :D

Na een aantal weken geleden the Boss gespeeld te hebben, gingen we dit keer van start met de Mad Magician.
Aangezien we die dag nog een escaperoom gepland hadden (wat enigszins kort op elkaar gepland was) hebben we vooraf nog even contact gehad om te vragen of we wellicht wat eerder konden beginnen. Dat was zeker mogelijk. Super fijn dat hierin meegedacht werd!

De ontvangst bij de escaperoom was erg enthousiast (volledig volgens de huidige Covid maatregelen, voldoende afstand, mondkapje en handschoenen).

En dan de kamer zelf... wat hebben we weer heerlijk gepuzzeld :D Vanaf de eerste minuut waren we met z'n vijven (4 volwassenen en een kind van 11) druk aan de slag en teamwork was hierbij ontzettend belangrijk. We zaten direct in een heerlijke flow, waarbij er genoeg te doen was voor iedereen. Ook de begeleiding was erg prettig. Een enkele klein hint waar nodig... en er werd rekening gehouden met het niet te hard zetten van de muziek en schrikeffecten voor m'n neefje.
Het laatste deel van de kamer was iets te eng voor mijn neefje, maar hier heeft hij mooi op afstand vanuit een ander deel van de escaperoom kunnen helpen met puzzelen.

Met nog ruim 5 minuten op de teller kwamen we de kamer uit... wat zelfs goed was voor een ere vermelding bij de records van oktober!

Jammer dat we nu beide kamers bij MJ Escape gespeeld hebben, want we zouden graag nog eens terug komen!

 • Leuke puzzels
 • Heerlijke flow
 • Leuke en goede begeleiding
 • Flexibiliteit
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Abracadabra POEF: een leuke puzzelkamer!

Met heel erg weinig verwachtingen ging ik deze kamer spelen. Ik had The Mad Magician en The Boss al een tijdje op mijn wishlist staan, waardoor ik geen recente reviews meer had gelezen of überhaupt wist waar de kamer over ging. Ik denk dat het achteraf goed was dat ik de kamer ging spelen zonder een verwachting, waardoor de kamer positief is uitgevallen.

De kamer is vrij simpel aangekleed. Het doet de truc (pun intended), maar het is vrij basaal. In eerste instantie komt er een hoop op je af. Je hebt een aantal plekken waar je kan gaan puzzelen, wat wellicht verwarrend kan werken, zeker als je niet zo ervaren bent. Dat is denk ik voor ervaren spelers of grotere groepen ook het mooie aan de kamer, je kunt parallel aan de slag. Voor ons was het in eerste instantie even bedenken wat we moesten doen, maar na het oplossen van een puzzel kwam de flow goed op gang. De puzzels zijn divers en sommige uitdagender dan andere, maar het zijn er vooral veel. Ik vind het echt een heerlijke puzzelkamer die leuk in thema is gezet.
Al met al, zeker ook voor de actieprijs van de maand oktober, was het een kamer die wat mij betreft een mooie prijs-kwaliteit hanteert.

De service was overigens top! We hadden geboekt in september (volle prijs) en konden uiteindelijk voor de actieprijs spelen. Daar werd totaal niet moeilijk over gedaan en is top afgehandeld. Verder zijn we ook heel fijn begeleid in de kamer en gaf ze ons de ruimte. Ook het inspelen op onze ervaring in het beginpraatje vind ik altijd top! Niets zo vervelend als mensen alsnog het jullie-spelen-voor-de-eerste-keer-praatje gaan afsteken. Ik zou de kamer zeker gaan spelen en denk ook dat ervaren spelers de kamer erg kunnen waarderen vanwege de puzzelhoeveelheid.

0
8
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Hele leuke, klassieke kamer.

Echt leuk om weer eens een klassieke kamer zonder veel elektra maar met veel slotjes te spelen. Het is ook de leukste klassieke kamer die ik gespeeld heb. Pas op dat als je al veel ervaring hebt je niet te moeilijk gaat denken. En als je met z'n tweeën bent zet er dan wel vaart achter anders red je het niet :). Zeker een aanrader om te spelen!

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Toch best pittig

Na the boss te hebben gespeeld zijn we overgehaald om deze kamer ook.te spelen. Deze zou simpeler in elkaar steken en iets makkelijker zijn. Maar voor de ervaren escape kan deze moeilijk zijn. Het verhaal is niet helemaal duidelijk maar word tijdens het spelen steeds duidelijker. Opzichte veel sloten maar door de flow heb je daar geen last van. Qua aankleding is deze kamer iets minder dan the boss, maar dat mag de pret niet drukken. Wij hadden moeite met het niet te ver nadenken bij de puzzels. Sommige zijn zo voor de hand dat je moeilijker denkt dan nodig is. Wel goed dat het thema goed doorgetrokken word. Ook hier kan iedereen iets doen en hoef je niet altijd op elkaar te wachten. Vier man is voor deze kamer prima. Ook hier weer duidelijke hints die niet te vroeg of te laat werden gegeven. Ook weer het nabespreken voelde prettig aan met de super enthousiaste gamemaster.
Top locatie dit.

 • Voor ieder wat wils
 • Simpel maar toch moeilijk
 • Goede opbouw
 • Goed te doen met 4
0
8
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

klassieke kamer, maar wel leuk

Door eerdere reviews gelezen te hebben wist ik dat we een klassieke kamer konden verwachten met veel slotjes, maar dat was in deze kamer echt niet erg. Alles spreekt voor zich en het is niet zo, wat je in andere kamers weleens hebt, dat je een code op een x-aantal sloten moet uitproberen.
De logica in deze kamer beviel ons goed. We gingen met z'n 2en de uitdaging aan en waren bang dat we tijd te kort zouden komen, maar mede dankzij de spelleider hebben we het toch tot een goed einde weten te brengen.
Het is wel merkbaar dat het een wat oudere kamer is, en qua afwerking zijn er mooiere kamers, maar ik heb mij een uur lang uitstekend vermaakt en nergens aan gestoord.

 • zaklamp
 • sfeer
 • leuke puzzels
0
8
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Leuke, klassieke puzzel kamer

Een leuke, klassieke puzzel kamer vol met cijfersloten. Er zijn heel veel puzzels, dus je bent lekker bezig. De meeste puzzels waren voor ons ook duidelijk en waar we vastliepen, kregen we een hint. We hadden alleen niet altijd door dat we een hint kregen, doordat het geluid niet zo hard was.

 • Lekker veel puzzelen
 • Hints werden niet heel duidelijk aangegeven
0
7.5
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 7

Kamer met veel puzzels en hangsloten

The mad magician is een klassieke escape room met veel puzzels en hangsloten. Meeste puzzels waren goed op te lossen. De aankleding van de kamer is prima, maar daar kan wat ons betreft nog meer uitgehaald worden. Het was voor ons niet altijd even duidelijk wanneer we een hint kregen. In de kamer moet je heel goed samen werken en dat is leuk!

 • Heel veel puzzelen
 • Je moet samen werken
 • Onduidelijk hint systeem
0
7.5
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 7
Meer reviews tonen

Aanrader voor puzzelaars

Leuke old-school puzzel kamer, fijn om weer in het escape ritme te komen! Toffe logische puzzels, ook goed te doen met 2 personen. Begeleiding door Vera was top!

0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Toffe kamer

Toffe kamer met uitdagende puzzels.
Super aardig personeel. Leuk thema.

0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Ian — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 februari 2020 - 15:00
 • Gespeeld met 15 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Zeer geslaagde avond

We hebben met voetbalteam in 3 groepen zowel The Mad Magician als The Boss gespeeld. Er was hier echt iets van een competitie voor opgezet. Beide Escape rooms zijn door iedereen heel goed ontvangen. Goed aangekleed, gevarieerde puzzels en een goede begeleiding. Er waren altijd 2 groepen tegelijk een Escape room aan het spelen. De 3e groep had dan even rust en kon tussendoor genieten van een hapje en drankje. Al met al dus een hele complete avond gehad.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke, afwisselende kamer

We werden zeer vriendelijk ontvangen. We deden twee kamers na elkaar. We begonnen met the mad magician. Door het verhaal vooraf kwamen we al aardig in de stemming. Er waren verschillende puzzels en er moest aardig nagedacht en samengewerkt worden. Uiteindelijk hadden we nog maar een paar minuten maar eind het eind ging het verassend snel. Ondanks dat er weinig techniek gebruikt is, is het een leuke afwisselende kamer.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Annette — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 februari 2020 - 21:26
 • Gespeeld met 5 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Allebei de kamers gedaan: The Mad Magician en The Boss, leuke middag gehad!

We werden heel gezellig ontvangen en hebben op één middag allebei de kamers gedaan. De kamers zijn heel verschillend qua thema, maar ook het soort puzzels. Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van de kamers. Er moest flink gepuzzeld worden en de ene hebben we wel gehaald, maar de andere helaas niet.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Leuk opgezette kamer, goede puzzels, goed personeel.

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Leuke kamer, origineel thema!

Leuke kamer met een origineel thema. Haalbaar voor het hele gezin!

 • Origineel thema
 • Vriendelijk personeel
 • Geschikt voor het gezin
 • Veel sloten
0
7
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 6
 • Service: 8

Toffe kamer, leuk thema!

Leuke kamer, zaten wat elementen in die wij nog niet kenden. Erg vriendelijk ontvangst en bij binnenkomst zit je al gelijk in de goede sfeer/beleving.

Niet de makkelijkste kamer maar zeker goed te doen voor minder ervaren mensen.

 • Vriendelijk personeel
 • Thema goed uitgewerkt
 • Originele puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Spannend tot op de laatste minuut

Super aardig personeel. Het thema was leuk. Het spel
had verrassende elementen. Veel diverse puzzels en spellen waarbij je teamwork op de proef wordt gesteld. Wij hebben al heel veel escape rooms gedaan en deze staat echt in onze top 10.

 • Verrassend
 • Divers
 • Uitdagend
0
8.5
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Miranda — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 17 november 2019 - 15:37
 • Gespeeld met 6 personen in november 2019. Ontsnapt: Ja

Genieten gewoon!

Waren met 6 pers voor het eerst als groepje naar een escaperoom. En wat hebben we gelachen, en wat was die leuk om te doen!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Prima

Een leuke escape room.

Leuke puzzels , deze zijn niet overal te vinden. Of de puzzels allemaal met het thema te maken hebben? Niet allemaal dat vinden wij jammer.

De aankleding in de eerste kamer had wat beter gekund of in ieder geval beter afgewerkt.

De spelbegeleider gaf al snel hints.. dat vonden wij soms best jammer omdat we wel goed op het spoor zaten. Zeker omdat we 10+ minuten nog over hadden na eruit te zijn gekomen.

Kortom een leuke kamer! Het kan wel hier en daar beter! Maar het is wel een leuke kamer om te spelen!

Of ik het zou aanraden? Ja maar verwacht niet heel veel special effects en geluidseffecten die top escaperooms allemaal wel hebben. Het is gewoon een leuke normale escape room met leuke puzzels.

 • Aardig personeel
 • Er wordt goed op je gelet!
 • Drank gelegenheid
 • Afwerking
0
7
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 7
 • Service: 8

Leuke spannende kamer

 • Leuke puzzels
 • Leuke sfeer
 • Duidelijk
 • Aardig personeel
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Leuke ervaring op een regenachtige zaterdag

Een klein theater, het is donker en de show kan zo beginnen, denk je.
Nadat de deur gesloten is gaan de lampen aan en kunnen we we beginnen.
Met 3 is het goed te doen (met 2 is het lastig)

De puzzels zijn leuk, wel met een aantal sloten (maar hoe kun je dit anders op lossen)

De tijd vloog in ieder geval om en we hadden net een paar minuten te weinig.
Het vriendelijke personeel vroeg of we extra tijd wilden om het toch uit te spelen.
Daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt. Ontsnapt Ja maar niet binnen de tijd.

Een aanrader. Het was jammer dat de andere kamer nog in test staat. Die gaat binnenkort open.
Anders hadden we deze ook wel willen doen. En niet alleen omdat het regenachtig was.

 • Vriendelijk ontvangst/mensen
 • kregen de mogelijkheid iets langer door te spelen
 • prima sfeer (ietsje donker, maar er is een zaklamp
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Puck — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 20 juli 2019 - 17:45
 • Gespeeld met 5 personen in juli 2019. Ontsnapt: Ja

Toffe kamer!

Mooie en spannende kamer met veel puzzels. De muziek maakte de sfeer helemaal af. Zeker een aanrader!

 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Spannend en leuk verhaal

Met ons vaste team deze kamer gedaan, omdat we de andere kamer van deze makers zo gaaf vonden.

We werden niet teleurgesteld, weer een super kamer waarbij alle aspecten van puzzelen aan bod komen.

Met nog 22 minuten op de klok braken wij het record!

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

The mad magician

Op zich een leuke kamer, maar er zaten wel wat haken en ogen aan die ons spelplezier verminderde. De sfeer op zich was wel prima neergezet en een pluspunt vond ik dat er veel te doen was. Wat ik echt beduidend minder vond, was dat er veel sloten waren, die lang niet allemaal goed werkten. Ik raakte er op een gegeven moment echt een beetje geïrriteerd door. We wisten eigenlijk wel zeker dat de code goed was, maar alsnog zijn we ruim 5 minuten met dat slot bezig geweest.. Er was ook een ander spelonderdeel dat niet goed werkte, waardoor we ook weer tijd verloren. Daarna zijn we zo gefocust geweest op dingen die niet werkten, dat je er ook niet meer vanuit durfde te gaan dat een code gewoon fout was als het niet werkte.

0
7.5
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 6.5
 • Service: 8
 • Martine — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 juni 2019 - 19:21
 • Gespeeld met 4 personen in juni 2019. Ontsnapt: Ja

Top kamer!

Spannende, uitdagende kamer! Er zit echt een opbouw in, en de muziek maakt de sfeer af. Verder zijn de puzzels afwisselend, uitdagend en soms echt even omdenken. Al met al een topkamer!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke kamer!

 • Vriendelijk
 • Puzzels
 • Leuke kamer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Niks mis mee

Prima kamer. Puzzels zitten goed elkaar. Veel slotjes.

Leuke kamer om een keer te spelen

 • Goede sfeer muziek
 • Veel slotjes
0
7
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 7
 • Service: 9

Toffe kamer

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Goede kamer.

Goede en mooie kamer, goede uitstraling. Veel denkwerk, duidelijke lijn in het spel. Helaas liep op het einde het systeem vast waardoor we ineens de laatste minuten kwijt waren. Hierdoor gaf het spel aan dat we het niet gehaald hadden, de gamemaster kwam binnen en gaf aan dat we het wel gehaald hadden maar er iets fout ging in de tijd/ systeem.

Aanrader.

 • Goede verhaallijn
 • Puzzels
 • Tijd/ systeem liep vast
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

super gaaf

2e kerstdag met gezin geweest. Werden zeer vriendelijk ontvangen. Was onze eerste ervaring en we hebben een top tijd gehad met elkaar om de puzzels op te lossen. We gaan zeker nog een keer als de nieuwe kamer open is.

 • verassend op gezet
 • leuke puzzels
 • mooie kamer
 • vriendelijk ontvangst
 • moeilijkheids graad perfect
 • geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Cheryl — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 26 november 2018 - 19:42
 • Gespeeld met 5 personen in november 2018. Ontsnapt: Ja

Geweldig

Top! Goede aansluitende puzzels bij het verhaal. Dit was m'n tweede keer escape room en met spanning en nog zes seconden op de klok zijn wij ontsnapt.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Spannende escape

Diverse verrassingen welke het spel zeker positief beïnvloeden.

0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9
 • Pascalsijde — 40 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 juni 2018 - 22:41
 • Gespeeld met 4 personen in juni 2018. Ontsnapt: Ja

GEWELDIG

De safe house was onze eerste kamer en zo is onze verslaving begonnen. Na 40 kamers verder konden wij vandaag de The Mad Magician spelen wat een ontzettende leuke kamer. Ik zeg zeker doen!!!

 • Puzzels
 • Alles was perfect
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie