Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

The Freakshow

Delft, Nederland

Nu gesloten

Top #27

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Freakshow

Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Dat je bent opgesloten is duidelijk, maar waar en door wie? Naast je hoor je iets sissen, is dat een slang? Je handen voelen iets roestigs, lang dun metaal. Tralies? Is dat een leeuw die je hoort grommen? Je voet blijft hangen achter een stuk ketting. Er blijkt een haak aan te zitten. Op de tast probeer je door de tralies heen te hengelen, maar naar wat? Plotseling klinkt de stem van een klein meisje. ‘Niet bang zijn’, zegt ze. ‘Ik zal je helpen ontsnappen, maar we moeten snel zijn, want de voorstelling duurt maar een uur en dan… komen ze terug… de freaks’.


In 2015 won The Freakshow de titel Beste Escape Room van Nederland. 


The Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw. Ontsnap uit de circustent waar de freaks je hebben opgesloten en verken het circusterrein. Breng de oude kermisspellen tot leven, trotseer het bassin van de zeemeermin en ontdek wie er woonde in die oude woonwagen.


Bij The Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de ontvoerde kinderen voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard is The Freakshow ook weer voorzien van spectaculaire lichteffecten, unieke special effects en een betoverende soundtrack zoals we van DarkPark gewend zijn.


Kortom, tijdens The Freakshow ben je gegarandeerd van een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!


Thema's

Avontuur

Circus

Horror

Magie

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

155 likes

765 Escapetalk bezoekers

97.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Wateringsevest 7C
2611 AV, Delft
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

281 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

jannie_de_vriesjannie_de_vriesJunior EscaperLid sinds: 19-08-2017 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2017

WoW! Een van de beste escape rooms op dit moment

Goede ontvangst, tof begin van de escape room. Verschillende kamers, het thema is PERFECT uitgewerkt waardoor je meegesleept wordt in het verhaal. Je beleeft de freakshow en je waant je al snel in een andere omgeving. Hele technische puzzels, geen cijfersloten. Geweldig gebruik van licht, geluid en props. Enkele schrikeffecten zonder bloedige toestanden. Wel verschillende WOW! - en HUH?! - momenten. Na 22 escape rooms is dit onze nr. 3. Kan zich meten met meisjeskamer en the experiment. Echt waanzinnig goed!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Huh?! En WoW! Momenten
 • Fantastisch uitgewerkt thema
 • Originele puzzels
 • ?

  bilipeessejjtientienjohan_van_drunenDarkPark

Mark SmolenaarsMark SmolenaarsJunior EscaperLid sinds: 17-02-2017 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 februari 2017

Vet! Voor mij de beste Escape Room die ik nog toe heb gespeeld. De aankleding, gebruik van muziek en licht vind ik echt subliem gedaan. Je zit in een complete ervaring waar aan alle details is gedacht. De rekwisieten, de afwerking van de kamer zijn volledig in het thema. Er is niets te vinden wat daar afbreuk aan doet. De beleving van deze room is echt een 10+++. En daarbij is het niveau van de kamer niet extreem moeilijk gemaakt.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  bilipeessejjtientienDarkPark

LabelloLabelloEscaperLid sinds: 15-05-2019 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2019

The Freakshow

We hebben deze kamer met 4 personen gespeeld en ik was er meteen weg van. De aankleding is gigantisch indrukwekkend en de variatie in puzzels is super. De puzzels waren op prima niveau, wat ons betreft. Eén van de grootste voordelen vond ik dat iedereen continu betrokken was en de puzzels geschikt waren om op te lossen met de hele groep. Deze kamer heeft me vaak verrast en we werden helemaal meegenomen in de sfeer. We hadden ruim 21 minuten over, maar dat gevoel hadden we totaal niet. Zeker een enorme aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:37 min

  bilipeessejjtientien

Vonne (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 januari 2018

Verrassend voor een ervaren escaper!

Alhoewel het erheen rijden voor ons anderhalf uur in beslag nam, zou ik dit opnieuw meteen weer doen! Het was een TOP kamer! En toch een beetje jammer dat het alweer voorbij is :'(


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer, spanning, geluid en attributen
 • Variatie
 • Verrassend

  essejjtientienDarkPark

Juna (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2016

Oké, ik schreef net een review voor the Dentist (ook in hetzelfde gebouw) en die was al fantastisch, maar daarna gingen we met ons clubje escape meiden the Freakshow doen en die was niet normaal!! Geen cijfersloten en codes wat de kamer in onze ogen echt heel speciaal maakt met echt andere puzzels dan je gewend bent, maar de ster in deze kamer is toch wel het decor. Wat is hier veel tijd en aandacht gestoken in alle details en de prachtige afwerking. Waar hebben ze al die spullen vandaan en hoe kom je op het idee van die briljante finale? Ik wil niks verklappen, maar in deze escape room zitten een paar elementen die je nergens anders gaat tegenkomen, tenminste niet voor zover ik weet of me kan voorstellen. De muziek, de belichting, de effecten alles klopt en maakt het tot een geheel waar wij nog lang van onder de indruk zijn geweest. Nog steeds eigenlijk ;-) Als je van escape rooms houdt, zet deze dan op je lijstje, want dit wil je meemaken!! Ik heb gehoord dat dit zelfde team nieuwe kamers aan het bouwen is in Zoetermeer, als ik al zie wat ze in Delft hebben neer gezet kan ik niet wachten om ook de kamers in Zoetemeer te gaan proberen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientienDarkPark

Wout VWout VEscape ExpertLid sinds: 8-03-2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2018

Van de troon gestoten door 'The Dome - Bunschoten' maar lange tijd mijn #1 geweest.

Op aanraden zijn we afgedaald naar Delft om deze Escape te spelen. Naar het schijnt was dit TOTAL MINDFUCK. Daar ben ik nu niet zo akkoord mee, maar meer na jaar na ons bezoek staat deze nog steeds op kop als mijn absolute nummer 1! In de tussentijd hebben we ook een bezoekje gebracht aan 'The Honeymoon Hotel' en 'The Dentist', maar misschien omdat dit de eerste van de reeks was dat de indruk het grootst was. Ik kijk uit naar 'The Orphanage'.
We kwamen toe terwijl het donker was buiten en het waaide als en gek. Hoe we probeerden niet van de trap te vliegen om uiteindelijk te kunnen aankloppen leek wel een filmscène, we hadden de spanning al te pakken. Vervolgens werden heerlijk in karakter onthaald en opgejaagd tot we binnen mochten in de kamer. We waren allen echt in spanning.
De muziek in de kamer was fantastisch, dit maakte de beleving nog intenser. Gek hoe extreem muziek kan bijdragen. De kamer was echt een plaatje. Kleurrijk, knap, geheimzinnig, verrassend & it tells the story.
De puzzels zijn zo knap verwerkt in het decor. Op het eerste zicht is er eigenlijk niets opvallends, dus het is echt een zoektocht. Eens je een spoor hebt is het ook nog eens superleuk om op te lossen en vraag je je steeds af wat het volgende zal zijn waarmee je verrast wordt. Één puzzel was behoorlijk beschadigd qua look, maar dat heeft me verder niet afgeleid. Ik was te hard onder de indruk van alles om me heen, de hele tijd. Ik vond het echt verbazend. En als laatste ben ik fan van dit hintsysteem.
Top sfeer, top puzzels, top kamer! Brainwash me, please.

P.S.: Mooi logo!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fijn hintsysteem
 • Goede moeilijkheidsgraad
 • Mooi logo
 • Muziek in de kamer is echt een pluspunt
 • Leuke locatie
 • Ontvangst in karakter
 • Knap bedachte kamer van begin tot eind
 • Supermooi afgewerkt
 • Knap verwerkte, leuke puzzels
 • Ongelooflijk feeërieke sfeer
 • Geen klok

  essejjtientienDarkPark

arthurarthurJunior EscaperLid sinds: 18-08-2017 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2017

Wow

Van het begin, voor het spel al begint, voel je de adrenaline. Ontvangst: zalig! Spel: fantastisch! Nababbel: de max!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • toffe puzzels
 • geen sloten
 • origineel

  essejjtientienDarkPark

marcel_meulsteemarcel_meulsteeJunior EscaperLid sinds: 25-08-2018 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2018

Echt de meest gave escaperoom die we tot nu ervaren hebben :-)

Vanaf het duistere begin hebben we genoten tot aan het einde waar maar geen einde aan komt ;-) Geen cijfersloten maar echt coole puzzels in een sfeer die je helemaal te pakken neemt. Het is één groot avontuur en dus echt genieten! Met 4 zijn we met nog maar 1.45 minuut over ontsnapt maar dat was wel doorwerken, met tips op de juiste tijd. Hebben er de hele dag nog van nagenoten dus super bedankt voor deze ervaring! De lat voor andere rooms ligt nu zeker wel te hoog LOL


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • de spannendste ervaring in je leven
 • zou het echt niet weten...

  bilipeessejjtientien

mn3mn3Junior EscaperLid sinds: 28-02-2017 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 mei 2017

Wat een geweldige kamer! Zelfs na 15 kamers nog hele verrassende elementen! Erg enthousiast, maar jammer dat we de kamer maar 1x kunnen doen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientienDarkPark

cathycathyEscaperLid sinds: 5-07-2018 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2019

Toppertje!

De spanning is voelbaar zodra je het pand betreed.
Eenmaal ‘opgesloten’ begint de zoektocht naar de uitweg.

Wat een leuke kamer vol verrassingen.
Paar keer geschrokken, lekker gepuzzeld en me ook weer even terug gewaand in mijn kindertijd.
Dit is er eentje die je echt gedaan móet hebben! Mijn nieuwe nummer 1


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking was super mooi
 • Leuke opbouw van het spel
 • Ruimte om wat te drinken na afloop
 • Verrassend

  bilipeessejjtientien

Stefan van HultenStefan van HultenJunior EscaperLid sinds: 4-04-2017 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2017

Geweldig

Topkamer die je gespeeld moet hebben. Alles ziet er fantastisch uit, de puzzels zijn heerlijk intuïtief en de spanning wordt bij vlagen geweldig opgevoerd.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientienDarkPark

Eleanna (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2019

Fantastisch !!!

Een absoluut geweldige ervaring!! Leuke puzzels/raadsels... spooky maar ook niet dat je in je broek pist!!! Een aanrader om met vrienden, familie of collega's te doen!!! Je moet wel samen kunnen werken 😉!! The freak show is echt super !!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Ontvangst
 • Raadsels
 • Sfeer

  essejjtientien

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16-11-2018 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2018

Fantastische kamer!

Deze kamer is ontzettend gaaf gemaakt! De puzzels zijn origineel en goed te doen voor zowel ervaren als niet ervaren escapers. Alle puzzels passen in het thema en de aankleding en sfeer in de kamer zijn perfect. Leuke host met wie we nog gezellig hebben zitten nakletsen over escape rooms. Top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • originele puzzels
 • prachtig ingericht

  essejjtientien

GregorGregorEscape ApprenticeLid sinds: 15-09-2018 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2018

Erg leuk

Het spel had een leuk scenario, mooj decors, verrassende wendingen, lvriendelijk personeel en was uitdagend maar niet té moeilijk ... Leuk dus ! Ook tof dat heel de omgeving opgaat in het thema. Wij komen zeker terug !


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientien

soisoiEscape ExpertLid sinds: 13-06-2017 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 januari 2019

Fantastic room!!!

This was the last room we were missing from Escape Challenge, and what a room it was!!! In my opinion the best begin of all four rooms! Great ambientation, interesting and fun puzzles and a few not so usual elements round up a great experience. Maybe it is worth remarking, specially for experienced groups, to stick to the recommended number of players (or less). It is also worth noting the improvement (since we were there last to play the Dentist) of the reception area, which is now similar to the one in Zoetermeer. We are eagerly awaiting a new room!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Milongueros

Ontsnapt: Ja  48:51 min

  essejjtientien

jackojackoJunior EscaperLid sinds: 28-07-2017 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2019

A big woooooooooow!!!!!!

I don't know why but I had the (wrong) idea that it was not one of the top rooms in the NL, not even of Escape Challenge (having already done the 3 others).
Mistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake!!!
Well maybe the fact that I did not have expectations was the best thing ever. It is a brilliant room in so many respects, which I will not mention here to avoid spoilers of course. But wow I had a great great time!
Puzzles are really creative, atmosphere is there, service is there. What can I say?
Looking forward to the new room in April 2019!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Milongueros

Ontsnapt: Ja  48:51 min

  essejjtientien

ellepelellepelJunior EscaperLid sinds: 11-12-2018 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2018

Een van de leukste kamers ooit!

Heel gave, verrassende kamer.
Net anders dan de standaard kamers die vaak met hang- of cijfersloten geopend moeten worden. De eindpuzzel was het leukste van allemaal!
Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassend
 • sfeer en beleving

  essejjtientien

denisdenisEscape ApprenticeLid sinds: 7-11-2018 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 december 2018

Leuk!

Met vrienden Room of Riddles gedaan. We vonden het allemaal hardstikke leuk om te doen, creativiteit en competitie ten top!! Het duurt ook niet superlang, zodat je nog allerlei andere dingen kunt doen, en is niet duur :


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientien

JeanettevanderBijlJeanettevanderBijlEscaperLid sinds: 12-07-2018 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2018

Super!

Onze eerste ervaring met Escapechallenge Delft.
En wat voor 1 :-)
De ontvangst was perfect, de toon was gelijk gezet.
Daarna de Freakshow gespeeld. Wat was dat leuk om te doen.
Perfecte sfeer, mooie aankleding, waanzinnige geluids en lichteffecten.
We haalden het net niet, maar dat mocht de pret niet drukken.

we hebben enorm genoten en hebben inmiddels (helaas) alle kamers van Escape challenge (Delft en Zoetermeer) gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • flow
 • licht en geluidseffecten
 • Ontvangst!
 • we hebben alle kamers gehad

  essejjtientien

Elisa Mesland (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2018

Dit was mijn eerste escape room en ik ben bang dat ik nooit meer een leukere kamer ga tegenkomen dan deze!

Wat een ervaring! Vanaf binnenkomst bij Escape Challenge waan je je in een andere wereld. De verrassende ruimte is prachtig opgezet en elk detail klopt met het thema. De puzzels zijn origineel en zetten je echt even aan het werk.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • co-op puzzels
 • elk detail klopt
 • goede host
 • originele puzzels
 • bij sommige puzzels had niet iedereen wat te doen

  essejjtientien

Nanda (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2018

Ontzettend leuk, verrassend en origineel!

Na ontsnapt te zijn uit the Dentist wilden we heel graag the Freakshow proberen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Volgende keer gaan we zeker naar Zoetermeer! Was een topavond!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Echt even iets heel anders dan anders
 • Effecten
 • Sfeer
 • Decor

  essejjtientien

unonaunonaEscape ApprenticeLid sinds: 25-10-2018 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2018

Great show!

That was an unforgettable adventure. Scary but still doable. The room didn't look that much at the beginning, but then the surprises came! It's a good escape room and it's a good way to spend time even in 2 or more persons.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fuuun!
 • Story line
 • Actors
 • Ambience

  essejjtientien

el_van_leeuwenel_van_leeuwenJunior EscaperLid sinds: 23-05-2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2019

Fantastisch

Dit is echt de leukste escaperoom die wij ooit gedaan hebben . Het is echt van voor tot achter fantastisch in elkaar gezet . Puzzels zijn erg leuk en gevarieerd . We hebben zo gelachen . Deze escaperoom wil ik. Echt iedereen aanraden


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:38 min


 • Einde
 • De variatie
 • Echt supertof

  essejjtientien

katerinakaterinaEscape ApprenticeLid sinds: 4-09-2018 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2018

Super leuke escape room

Spannende, orginele escape room, vol onverwachte spelelementen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  essejjtientien

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23-08-2016 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 november 2018

Wow wow wow

Ik heb toch al best wat kamers gespeeld maar deze komt meteen in mijn top 3. Vindingrijke puzzels van begin tot eind. Je vergeet de tijd en wordt volledig onderdeel van de freakshow. Wow wow wow. Echte aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:27 min


 • Host was ook top
 • Top variatie aan puzzels
 • Geen cijfersloten
 • Smarte puzzels
 • Helemaal niets

  essejjtientien

ReggieReggieEscaperLid sinds: 17-02-2018 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2018

Prachtig!! ALLES KLOPT!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:46 min


 • Prachtig gebruik van licht en geluid
 • Thema is super tof
 • Prachtige kamer
 • Geweldige ontvangst

  essejjtientien

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig