Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Hangover

Rijswijk , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende.
Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet.
Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen.
Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest.
Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……

Thema's

Humor

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

52 likes

582 bezoekers

89.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

185 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Antal BekendamAntal BekendamEscaperLid sinds: 11 mei 2017 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2017

Zeker niet de moeilijkste kamer maar zeker een aanrader. Gebaseerd op DE FILM. Zie je avond maar weer terug in beeld te krijgen. Voor beginnende spelers een perfecte startkamer en voor ervaren spelers blijft het de uitdaging om een scherpe tijd weg te zetten.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  JeffreyMoessOuterGround

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2023

Whoa-ooh-oh

Door de opening van hun nieuwe escape room werden we – De Drie Duitsers (3 personen) - naar OuterGround in Rijswijk gelokt. Toen dit escape-bedrijf nog Escape Room Rijswijk heette, hebben we hier al enkele kamers gespeeld. Voor één escape room ga je niet twee uur rijden, dus al snel besloten we er een middagje van te maken én meteen de andere kamers van OuterGround mee te pakken.

We trapte af met The Hangover. Ik weet niet precies óf dit de oudste kamer van OuterGround is, maar het is in ieder geval een klassieker en eentje van het eerste uur. We konden gratis voor de deur parkeren én we werden vriendelijk ontvangen in de ruime ontvangstruimte, waar we na de lange reis ook een lekker drankje konden nuttige, alvorens we gingen starten met The Hangover.

Tja en dan wordt het een beetje vaag… Ik herinner me niet alles meer zo goed… Misschien hebben we tóch te veel gedronken die avond van te voren? Plots worden we wakker in een strandhuis en het is er een grote zooi 😁². Het wordt tijd om op onderzoek uit te gaan over wat er precies allemaal gebeurd is de avond van te voren.

The Hangover is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige film. Die verhaallijn is een super tof uitgangspunt voor een escape game én die is hier ook goed neergezet. De decoratie en thematisering is simpel doch doeltreffend. De kamer is goed onderhouden, want alles ziet er netjes uit en er is prima gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten. De sfeer die neergezet wordt is vooral luchtig en grappig.

Qua puzzels is eigenlijk de gehele kamer lineair opgebouwd, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand even niets staat te doen. Desalniettemin hebben we ons met z'n drieën prima vermaakt en heeft iedereen wat kunnen bijdragen aan onze ontsnapping. Ik stoor me niet zo snel aan ‘even niets doen en rondkijken'. De puzzels zijn divers. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast is de spelflow zeer optimaal in deze kamer. Je gaat heel gemakkelijk en op een logische wijzen van de ene naar de andere puzzel.

Het is een klassieke kamer, zoals ik al eerder benoemde, met voornamelijk hang- en cijfersloten. Hier en daar zit er wél een technisch puzzeltje in, maar het komt toch vooral neer op het openen van sloten. Wat ik hier ontzettend goed gedaan vind, is dat er een hele duidelijke structuur is aangebracht én dat daardoor heel duidelijk is welke oplossing je op welk slot moet invoeren. Zo ben je nooit onnodig codes aan het invoeren op verkeerde sloten 👌.

Binnen de gegeven tijd wisten we uit de kamer te ontsnappen en was ons geheugen weer helemaal terug. In de ontvangstruimte konden we ons vervolgens opmaken voor de volgende kamer bij OuterGround onder het genot van een lekker bakje koffie ☕.

Al bij al; Een prima escape room met leuke diverse puzzels en een goede puzzelflow. Als je in de buurt van Rijswijk bent, kun je deze prima meepakken. Ik zou ‘m vooral aanraden aan de wat minder ervaren escaper.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met een klein groepje (max. vier personen) i.v.m. lineaire puzzels;
- Als je meerdere kamers op deze locatie speelt, zou je het beste met deze kunnen beginnen;
- Deze kamer is vooral geschikt voor de echte puzzelaar én voor de beginnende escaper;
- Ken je het concept van ‘Hangover' niet? Kijk dan de film van te voren (dat is géén noodzaak, maar een leuke toevoeging).

OuterGround, bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben een hele toffe middag/avond gehad bij jullie.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Logica
 • Structuur
 • Diversiteit

  sjephanieanouk

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2022

Leuke puzzel kamer

We spelen deze avond zowel The Hangover als Mystery of Whitechapel.

The Hangover is als eerste. Dit is een leuke klassieke puzzel kamer die zeer veel puzzels bevat!
Er zit een leuk begin in de kamer. Later zit er een duidelijke structuur in de kamer.
De puzzels zijn variërend en uitdagend. We gingen eigenlijk zonder veel moeite door de kamer en hebben hem met een paar kleine hintjes kunnen uitspelen binnen de tijd.

Prima kamer, maar niks uitmuntends.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Prijs
 • Heeft onderhoud nodig

  Drs-jlc

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (254 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Randstadse hangover

Hij valt op in het aanbod van OuterGround. Tussen alle duistere thema's hebben we ineens The Hangover, een luchtige kamer over een avond die we misschien iets te bont hebben gemaakt. Ik zeg misschien, want we weten er helemaal niks meer van! Blijkbaar zijn we nogal hard gegaan en moeten we ondanks de kater onze best gaan doen om onze herinneringen binnen het uur terug te krijgen.
OuterGround heeft een heerlijk ruime ontvangstruimte waar je gemakkelijk even kan zitten en een drankje kan doen. Onze host is vriendelijk, maar de basisuitleg is behoorlijk overbodig. We hebben al gezegd vaker gespeeld te hebben en dan krijgen we alsnog alle basics. Dit is daarbij de eerste keer dat ik letterlijk uitgelegd ben wat een hangslot is...

Eerste indrukken van de kamer zijn helaas niet best. De kamer is klein en daarbij ook niet bepaald mooi ingericht of onderhouden. Het is duidelijk een kamer die al een tijd mee gaat en hij kan wat mij betreft wel een upgrade gebruiken. Qua sfeer, decor, afwerking, het is allemaal niet de beste kwaliteit en zelfs lelijk. Er speelt de hele tijd één stukje muziek op loop en qua licht gebeurt er ook weinig. Stift op de muren, sfeerloze witte muren, onafgewerkte kabels, gebrekkig onderhoud, het stapelt behoorlijk op. Voor een kamer van deze prijs van zo een groot bedrijf als OuterGround vind ik dat je wel meer zou mogen verwachten.

Nou goed, we staan ondanks dat allemaal open voor een luchtige kamer om gewoon domme lol te hebben en dat is DE instelling voor The Hangover. De kamer begint gelijk leuk, al heb ik wel een klein veiligheidsdingetje waar ik hier nerveus van word. Ja, het gaat zeer zeker niet fout hier, maar stel dat... Het duurt gelukkig niet te lang.
Al snel wordt duidelijk wat de structuur van de kamer is. We lossen delen van de kamer op en krijgen zo herinneringen terug. De video's die het verhaal vertellen zijn grappig gedaan en totaal niet serieus te nemen. De humor van The Hangover is ontzettend laagdrempelig en simpel, maar dat maakt het ook juist leuk. We hebben het hier nou eenmaal over een kamer waarvan een van de bekendste foto's van het toilet is...
De puzzels zelf zijn leuk en afwisselend, old school style. Veel slotjes, met wat grappige opdrachtjes. De ene puzzel is wat creatiever dan de ander, maar heel erg stoorde me dat niet. De kamer stagneert nooit en behoudt altijd een lekkere flow. De puzzels zijn wel overduidelijk gewoon puzzels die je meer moet zien als metaforen van het terugkrijgen van je herinneringen. Een paar dingen zijn te verklaren maar veel dingen zijn wel heel moeilijk logisch te plaatsen in deze setting. De kamer is daarbij best makkelijk en in combi met de kleine ruimte zou ik aanraden om met max 4 spelers te komen.

Ik voel me dubbel over deze kamer. Aan de ene kant heb ik me prima vermaakt en heb ik een paar keer echt goed gelachen. Aan de andere kant vind ik dit voor OuterGround en voor deze prijs niet helemaal op niveau. Vooral decor, sfeer, en thematisering kunnen flink wat werk gebruiken. Als ik kijk naar The Mystery of Whitechapel vind ik dat een uitstekend voorbeeld van hoe je een oude kamer weer nieuw leven in kan blazen, dus het kan zeker. Misschien is The Hangover ook aan een dergelijke upgrade toe?


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:12 min


 • Puzzelflow
 • Luchtig thema
 • Laagdrempelige humor
 • Fun factor
 • Gebrekkig decor en afwerking
 • Mist sfeer
 • Thematisering van de puzzels
 • Prijs / kwaliteit

  Marieke

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape ExpertLid sinds: 28 februari 2019 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2022

lekker bezig geweest

Vandaag gingen wij, voor het eerst in deze samenstelling, met 3 personen The Hangover spelen.
Nadat Kevin ons hartelijk welkom heeft geheten, beginnen wij met de kamer.

We hadden even nodig om erin te komen.
Bij sommige puzzels is snel duidelijk wat er moet gebeuren, bij andere zijn we lekker bezig, maar wel met het verkeerde ;)

Al met al hebben we de kamer binnen de tijd uitgespeeld. Zeker niet onze beste kamer, maar hé, gehaald is gehaald.

Achteraf nog even gezellig nagepraat met Kevin.
Bedankt weer voor een leuke ervaring.
En The Execution? Daar denken we toch nog even over na.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Geoscapers

Ontsnapt: Ja  57:38 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Jelle_van_Gladbach

Sam_DLSam_DLJunior EscaperLid sinds: 13 april 2017 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2018

Leuke logische kamer met een origineel thema

Akkoord er zijn nieuwere kamers met veel meer techniek. Dus het zegt iets over de kwaliteit van de kamer als deze niet verbleekt tegen de zogenaamde 2.0 kamers. Eerst en vooral is er het originele thema. De horror-kamers reizen als paddenstoelen uit de grond, dus het is altijd een plus als er eens voor een ander thema gekozen wordt. Het begin is zonder twijfel één van de leukste starten in een escaperoom. En de puzzels die je doorheen de kamer vindt, zijn logisch. Iets wat ik bijzonder aangenaam vind. Het is leuk als je weet wat je moet doen of toch tenminste een idee hebt waar je naartoe moet (iets dat in sommige kamers niet het geval is omdat de puzzels extreem ver gezocht zijn). De kamer is niet al te moeilijk, dus zeker ook een aanrader voor beginners. Vriendelijke begeleiding ook.

Binnenkort verhuizen ze van locatie en The Hangover verhuist mee. Naar het schijnt gaan ze hem volledig herwerken. Voor mij mogen ze gerust nog meer over de top gaan (nog meer humor zoals bij het vragen om een tip). En aangevuld met wat nieuwe technische snufjes kan deze kamer zelfs bij de top van Nederland gaan behoren. We komen hem zeker uittesten op de nieuwe locatie!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema (feel-good)
 • Humor
 • Logische puzzels
 • De start
 • Gemakkelijk voor ervaren escapers

  OuterGround

pauperloospauperloosEscaperLid sinds: 10 december 2018 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2019

Echt leuk

De hangover is een heerlijke kamer om te spelen.
Originaliteit blinkt uit. Vooral in het thema is erg goed gedacht.
Veel plezier gehad met het spelen van deze kamer.

Aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema
 • puzzels in thema
 • orgineel
 • grappig
 • goede gameflow

  Karina

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2018

Originele kamer

Het begin van de kamer is wat anders dan normaal gesproken bij een escape room (uiteraard is dat erg leuk!). Kamer is heel origineel. Je komt in een soort van "fases" (de herinneringen), het lijken wel kleine verhaaltjes die het samen een groot geheel maken. Super leuk dus! De begeleiding is zeer goed. Op moment van vastlopen wordt er meteen ingegrepen, maar je krijgt ook niet te snel hints.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:16 min


 • Origineel
 • Verschillende puzzels
 • Simpele kamer

  Walter G4I

kortekaasjekortekaasjeEscaperLid sinds: 30 augustus 2018 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2018

Leuke kamer met goed verhaal

Als je naar Escape-room Rijswijk gaat, weet je dat het goed zit, en nu ook weer. Goede en gezellige ontvangst. De kamer begint anders, erg leuke insteek. Je bent zo dronken geweest dat je niet meer weet wat er gebeurd is en door alle verschillende en afwisselende puzzels kom je daar weer achter.
Het oogt misschien niet high tech maar het is door de zeer afwisselende puzzels en de goede volgorde een goed te volgen verhaal en erg leuke kamer!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  07:44 min


 • Anders dan anders
 • Gevarieerde puzzels
 • Zeer goede begeleiding
 • Goede opbouw
 • Eenvoudige kamer

  Walter G4I

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2019

Erg leuke kamer!

Dit is een kamer die zowel leuk is voor ervaren als onervaren escape room teams! De kamer heeft een origineel begin, dat is ook tof! Hij is erg toegankelijk, maar niet te makkelijk. Leuke gevarieerde puzzels, samenwerking is belangrijk en je hebt vooral veel plezier in deze kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: SSR Crew

Ontsnapt: Ja  45:56 min


 • Origineel begin
 • Gevarieerde puzzels
 • Plezier in de kamer
 • Toegankelijk voor zowel ervaren als onervaren esca

  OuterGround

Eline (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2023

Leuke kamer maar niet goed voorbereid

De kamer was leuk om te spelen, verhaal was leuk. Helaas waren er wel fouten gemaakt met de voorbereiding van de kamer, waardoor we meerdere keren vastliepen in het spel. Dit was erg jammer. Ter compensatie wel een drankje gekregen. De begeleider was erg aardig en heeft ondanks de fouten heeft jij zijn best gedaan om het op te lossen. Toch zou ik niet nogmaals hier een escaperoom doen.


6

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min

 

Mariska Vijlbrief (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2023

Hilarisch ?

Vriendelijk ontvangen, goede uitleg en zeker iemand met veel ervaring.

De kamer was super leuk om te spelen, echt puzzelen.
De hangover is een kamer met veel sloten maar dit vinden wij geen bezwaar.
We hebben erg gelachen om te ontdekken wat de avond ervoor is gebeurd :-)
Net ontsnapt binnen de de tijd
Daarna lekker drankje gedaan en ja gebabbeld :-)

We gaan zeker terug voor de andere kamers


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

NienzNienzEscape ApprenticeLid sinds: 24 juli 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2023

Tof!

ontvangst was heel leuk, enthousiaste medewerker die vooraf en achteraf spontaan en enthousiast was.
Kamer zelf begon meteen goed en was erg herkenbaar door de afwisseling van spel en video’s


7.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:58 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Zou nog meer in de beleving van the hangover kunne

 

Sue-Anny Perez (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2023

Leuke ervaring !

Medewerkers ontvangen je erg vriendelijk en respectvol op.
Wisten gelijk wie bij welke reservering hoort. De spelregels worden op een leuke en zeer duidelijke manier uitgelegd.
Escape room zelf is erg leuk en grappig ontworpen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

'Ouderwets' mega leuke puzzelkamer!!

The Hangover is een wat klassiekere escape room met leuke puzzels en grappen. Het was een hartstikke leuke kamer! Zeker weten een aanrader om als eerste te doen op deze locatie. Grote complimenten naar de gamehosts (Bart & Tim) die ons keer op keer vriendelijk hebben ontvangen en een mooie ervaring hebben gegeven.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Sfeer

 

Ronald v g, met buren (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2023

Top avond uit met vrienden

We zijn een groep van oude buren en collega's, en zijn de strijd aan gegaan in één betel van de heren tegen de dames ( heren hadden gewonnen 😜), de meeste in onze groep hadden nog nooit een escape room gedaan, maar naar deze gaan we zeker meerdere escape room proberen, het is zeker de moeite waard, de mensen zijn vriendelijk en nemen de tijd om dingen uit te leggen!

Nog mals een TOP ervaring.


9

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja

 

JeromePJeromePEscape ApprenticeLid sinds: 15 mei 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2023

Leuke escaperoom, ook voor onervaren spelers

Na een prettige ontvangst kregen we goede uitleg. We waren net op tijd van onze kater af (met een paar hints).
Als je met een nieuwe groep, ontspannen en zonder teveel technische snufjes een kamer wil spelen is dit zeker een aanrader.9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:11 min


 • Goede begeleiding
 • Logica

 

CivisCivisJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2023

Heel leuk

The Hangover is hun eerste en dus oudste kamer heb ik begrepen. Ondanks dat het een echte ''slotjeskamer'' is heeft deze kamer toch verrassende elementen. Erg leuk!
Ook de ontvangst was erg enthousiast. Wij gaan zeker terug om de andere kamers te spelen. Binnenkort opent er weer een nieuwe kamer. Dus reden genoeg om terug te gaan.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:42 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

CCKBCCKBEscape ApprenticeLid sinds: 19 maart 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Leuk

Leuke maar niet al te moeilijke kamer. Jammer dat er storing kwam waardoor we het laatste onderdeel niet hebben kunnen doen. Waren wel verbaasd dat er geen compensatie of korting voor een volgende keer werd aangeboden, want doordat we niet zelf de laatste stappen hebben kunnen uitvoeren, hebben we niet zelf de kamer kunnen openen. Dat verpestte het wel een beetje.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Janneke_xxJanneke_xxEscaperLid sinds: 25 augustus 2019 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2023

Leuke kamer!

Ik heb deze kamer last minute geboekt en ze waren flexibel met de reservering. We zouden eerst met drie mensen de kamer spelen, maar helaas kon dat niet doorgaan. Uiteindelijk hebben we hem met zijn tweeën gedaan en dat was gelukkig geen probleem. Het spel werd van tevoren kort uitgelegd, omdat wij ook meerdere kamers al hebben gespeeld, hoefde wij niet de hele uitleg en daar hielden ze goed rekening mee.

De kamer begint op een hele leuke manier, iets wat ik in andere kamers nog niet ben tegengekomen. Wij hadden een heel stroef begin, maar met een goede hint kwamen we er toch snel uit. Echter waren de hints soms niet helemaal goed te horen door de achtergrond geluiden, maar dan kan je de hint gewoon opnieuw vragen en dan kan je hem wel horen. We hebben de kamer net aan gehaald, zeker een aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Huize Bevaart

Ontsnapt: Ja  59:42 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Je hoort de geluiden buiten de kamer wel goed

 

Annemarie (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2022

Super leuke ervaring!

Een hele leuke avond gehad. Met een groep vrienden geweest en wij hadden allemaal nog nooit een escape room gedaan. De escape room zelf was grappig opgezet en erg leuk om de puzzels op te lossen. Vooral ook mijn complimenten voor het personeel. De jongen die ons het spel uitlegde en meekeek was heel vriendelijk, en gaf een duidelijke & grappige uitleg. Zeker een aanrader om te gaan!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Mabel van Haaften (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2022

GEWELDIG!!!

Aan het begin werden we goed uitgelegd door de medewerkers, tijdens het spel kregen we af en toe wat tips. We hebben het allemaal als geweldig ervaren en zeker de moeite waard om te doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:32 min

 

ValkieValkieJunior EscaperLid sinds: 02 juli 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2023

Leuk om met vrienden te doen

Erg leuke kamer die uiteraard gebaseerd is op de gelijknamige film. Bij het ontwaken na een wilde avond moet je binnen een uur zien te ontrafelen wat er gebeurd is. Leuke puzzels die goed te doen zijn met aan het begin een uitdagende twist.

Misschien een wat oudere kamer met minder blitse puzzels maar erg leuk en erg vermakelijk!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Debby RoukensDebby RoukensSenior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2022

Kater-kamer zonder kater

We hebben hier met heel veel plezier The Execution en met nóg meer plezier Jason's Curse (rip Jason) gespeeld. Deze kamer is wat minder spectaculair, maar zeker vermakelijk. Een veel kleinere escaperoom, veel meer 'ouderwets' puzzelen, maar we hebben veel lol gehad. We speelden hem met 6 personen wat voor het leuke misschien net een beetje veel is, maar iedereen heeft toch genoeg te doen gehad. Je mist alleen wat puzzels omdat je niet overal bij betrokken bent. De kamer is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2009, maar geen enkel probleem als je die niet gezien hebt. We haalden hem netjes binnen de tijd zonder kater. Alleen met een beetje hoofdpijn van de hoge temperatuur binnen misschien.

Mijn 56e kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Maar 1 kamer
 • Wat gedateerd
 • Basic
 • Prijs

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Leuke puzzelkamer

Vanavond weer op pad geweest om 2 kamers te spelen. Deze en natuurlijk Execution. Er werd ons aan het begin al verteld dat Hangover echt een puzzel kamer is en we dus niet al teveel moesten verwachten maar toch was deze kamer echt super tof.
Aan het begin moet je een van je teamleden opofferen. En die zal apart van de rest starten. Zodra deze was opgesloten mochten wij van start.

De kamer is goed in thema en de bijgevoegde filmpjes maakt alles wat duidelijker. Je gaat namelijk heel veel spullen tegen komen maar het wordt al snel duidelijk wat je hier allemaal mee moet. Ga deze kamer gwn niet spelen met hoge verwachtingen en gewacht geen technische hoogstandjes maar verwacht wel een uurtje puzzelwerk. Zeker een leuke opwarmer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:57 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

anne_ter_horstanne_ter_horstEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2021 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Mooie oude kamer met twist!

Deze kamer was ons opwarmertje! Heel erg leuk hoe de kamer begint…

Kamer is iets ouder maar doet zeker niet onder voor de rest. Verder is de kamer goed gevuld dus niet een lege ruimte wat je bij sommige oude kamers wel eens hebt!

Zeker de moeite waard om te spelen!

+ Mega vriendelijk personeel! :)


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig