Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Hangover

Rijswijk, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The Hangover

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende.
Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet.
Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen.
Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest.
Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……

Thema's

Humor

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

55 likes

647 bezoekers

90.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

203 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Antal BekendamAntal BekendamEscaperLid sinds: 11 mei 2017 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2017

Zeker niet de moeilijkste kamer maar zeker een aanrader. Gebaseerd op DE FILM. Zie je avond maar weer terug in beeld te krijgen. Voor beginnende spelers een perfecte startkamer en voor ervaren spelers blijft het de uitdaging om een scherpe tijd weg te zetten.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  JeffreyMoessOuterGround

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (215 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2023

Whoa-ooh-oh

Door de opening van hun nieuwe escape room werden we – De Drie Duitsers (3 personen) - naar OuterGround in Rijswijk gelokt. Toen dit escape-bedrijf nog Escape Room Rijswijk heette, hebben we hier al enkele kamers gespeeld. Voor één escape room ga je niet twee uur rijden, dus al snel besloten we er een middagje van te maken én meteen de andere kamers van OuterGround mee te pakken.

We trapte af met The Hangover. Ik weet niet precies óf dit de oudste kamer van OuterGround is, maar het is in ieder geval een klassieker en eentje van het eerste uur. We konden gratis voor de deur parkeren én we werden vriendelijk ontvangen in de ruime ontvangstruimte, waar we na de lange reis ook een lekker drankje konden nuttige, alvorens we gingen starten met The Hangover.

Tja en dan wordt het een beetje vaag… Ik herinner me niet alles meer zo goed… Misschien hebben we tóch te veel gedronken die avond van te voren? Plots worden we wakker in een strandhuis en het is er een grote zooi 😁². Het wordt tijd om op onderzoek uit te gaan over wat er precies allemaal gebeurd is de avond van te voren.

The Hangover is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige film. Die verhaallijn is een super tof uitgangspunt voor een escape game én die is hier ook goed neergezet. De decoratie en thematisering is simpel doch doeltreffend. De kamer is goed onderhouden, want alles ziet er netjes uit en er is prima gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten. De sfeer die neergezet wordt is vooral luchtig en grappig.

Qua puzzels is eigenlijk de gehele kamer lineair opgebouwd, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand even niets staat te doen. Desalniettemin hebben we ons met z'n drieën prima vermaakt en heeft iedereen wat kunnen bijdragen aan onze ontsnapping. Ik stoor me niet zo snel aan ‘even niets doen en rondkijken'. De puzzels zijn divers. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast is de spelflow zeer optimaal in deze kamer. Je gaat heel gemakkelijk en op een logische wijzen van de ene naar de andere puzzel.

Het is een klassieke kamer, zoals ik al eerder benoemde, met voornamelijk hang- en cijfersloten. Hier en daar zit er wél een technisch puzzeltje in, maar het komt toch vooral neer op het openen van sloten. Wat ik hier ontzettend goed gedaan vind, is dat er een hele duidelijke structuur is aangebracht én dat daardoor heel duidelijk is welke oplossing je op welk slot moet invoeren. Zo ben je nooit onnodig codes aan het invoeren op verkeerde sloten 👌.

Binnen de gegeven tijd wisten we uit de kamer te ontsnappen en was ons geheugen weer helemaal terug. In de ontvangstruimte konden we ons vervolgens opmaken voor de volgende kamer bij OuterGround onder het genot van een lekker bakje koffie ☕.

Al bij al; Een prima escape room met leuke diverse puzzels en een goede puzzelflow. Als je in de buurt van Rijswijk bent, kun je deze prima meepakken. Ik zou ‘m vooral aanraden aan de wat minder ervaren escaper.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met een klein groepje (max. vier personen) i.v.m. lineaire puzzels;
- Als je meerdere kamers op deze locatie speelt, zou je het beste met deze kunnen beginnen;
- Deze kamer is vooral geschikt voor de echte puzzelaar én voor de beginnende escaper;
- Ken je het concept van ‘Hangover' niet? Kijk dan de film van te voren (dat is géén noodzaak, maar een leuke toevoeging).

OuterGround, bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben een hele toffe middag/avond gehad bij jullie.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Logica
 • Structuur
 • Diversiteit

  sjephanieanouk

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertLid sinds: 07 augustus 2022 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2024

We Got A Hangover Woohooohoooo...

# 74
Zullen we last minute iets gaan escapen?! HAHA Grappig 1 April leukk... nee.. niet..??! Owh oké nou zoeken dan maar haha..
Al vrij snel kwamen we uit bij OuterGround om daar Whitechapel te spelen, na even gebeld te hebben kon dit gelukkig en stelde we heel brutaal de vraag of we ook The Hangover zouden mogen spelen en dit was ook nog mogelijk dus hoppakee 2 vliegen in een klap, op naar Rijswijk.

Bij aankomst in Rijswijk kun je gemakkelijk voor de deur parkeren (als er plek is) en anders kun je de auto vast wel aan de overkant van de straat kwijt, de straat is vrij lang en op alle plekken is het gratis parkeren. Aangezien we net uit The Mystery Of Whitechapel kwamen was dit natuurlijk onveranderd voor ons. Dus waar we net met vol enthousiasme konden we vrijwel meteen door om The Hangover te spelen, waar ik tussendoor nog als verassing voor onze mede escaper had geregeld dat we na The Hangover in thema opgehaald zouden worden om zo door te gaan richting Jason's Legacy maar voor nu eerst The Hangover.. letsgo!

The Hangover is een type kamer waar ik helaas aan begin te merken dat dit gewoon niet mijn type kamers zijn omdat het verhaal vrijwel altijd op hetzelfde neer komt, wat jammer is want het idee is super leuk maar dit heeft puur met het soort kamer te maken, niks met de aankleding puzzel of service. Want de puzzels waren super leuk bedacht en perfect in thema, net als bij Whitechapel was dit echt een klassieke puzzelkamer die weer net een stapje meer geeft en doet als een standaard puzzelkamer met her en der toch wat grappigere en mooiere puzzels als die je normaal tegen komt. Het was flink stressen maar uiteindelijk op 1 minuut over hadden we onze kater overwonnen en wilde we met enthousiasme naar buiten stormen maar dit ging deze keer niet omdat een buurtbewoner vanuit het dorp van de familie Blackwire ons stond op te wachten om te gaan helpen zoeken naar Jason.. maar dit voor later.. :)

Conslusie: The Hangover is een leuke grappige klassieke puzzelkamer die gewoon leuk is om te spelen en perfect te combineren is met alle andere mooie kamers bij OuterGround!

Team OuterGround, namens ons team willen we jullie heel erg bedanken voor de flexibiliteit en super service. Last minute bellen om 1 kamer te spelen wat er telefonisch al 2 werden en vervolgens bij aankomst ook nog kunnen regelen dat we in thema opgehaald werden om als verassing voor onze teamgenoot nog Jason's Legacy te kunnen/mogen spelen.. ja geen woorden voor! Echt grote klasse van jullie. Nogmaals onze dank hiervoor, ook complimenten aan onze hosts die het fantastisch hebben gedaan! Laat de paaseitjes jullie lekker smaken :)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 3 personen

Team: Team Daredevil

Ontsnapt: Ja  58:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Complimenten aan onze Hosts!
 • Topservice vanuit OuterGround!

  EscapEline

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (192 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2022

Leuke puzzel kamer

We spelen deze avond zowel The Hangover als Mystery of Whitechapel.

The Hangover is als eerste. Dit is een leuke klassieke puzzel kamer die zeer veel puzzels bevat!
Er zit een leuk begin in de kamer. Later zit er een duidelijke structuur in de kamer.
De puzzels zijn variërend en uitdagend. We gingen eigenlijk zonder veel moeite door de kamer en hebben hem met een paar kleine hintjes kunnen uitspelen binnen de tijd.

Prima kamer, maar niks uitmuntends.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Prijs
 • Heeft onderhoud nodig

  Drs-jlc

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Randstadse hangover

Hij valt op in het aanbod van OuterGround. Tussen alle duistere thema's hebben we ineens The Hangover, een luchtige kamer over een avond die we misschien iets te bont hebben gemaakt. Ik zeg misschien, want we weten er helemaal niks meer van! Blijkbaar zijn we nogal hard gegaan en moeten we ondanks de kater onze best gaan doen om onze herinneringen binnen het uur terug te krijgen.
OuterGround heeft een heerlijk ruime ontvangstruimte waar je gemakkelijk even kan zitten en een drankje kan doen. Onze host is vriendelijk, maar de basisuitleg is behoorlijk overbodig. We hebben al gezegd vaker gespeeld te hebben en dan krijgen we alsnog alle basics. Dit is daarbij de eerste keer dat ik letterlijk uitgelegd ben wat een hangslot is...

Eerste indrukken van de kamer zijn helaas niet best. De kamer is klein en daarbij ook niet bepaald mooi ingericht of onderhouden. Het is duidelijk een kamer die al een tijd mee gaat en hij kan wat mij betreft wel een upgrade gebruiken. Qua sfeer, decor, afwerking, het is allemaal niet de beste kwaliteit en zelfs lelijk. Er speelt de hele tijd één stukje muziek op loop en qua licht gebeurt er ook weinig. Stift op de muren, sfeerloze witte muren, onafgewerkte kabels, gebrekkig onderhoud, het stapelt behoorlijk op. Voor een kamer van deze prijs van zo een groot bedrijf als OuterGround vind ik dat je wel meer zou mogen verwachten.

Nou goed, we staan ondanks dat allemaal open voor een luchtige kamer om gewoon domme lol te hebben en dat is DE instelling voor The Hangover. De kamer begint gelijk leuk, al heb ik wel een klein veiligheidsdingetje waar ik hier nerveus van word. Ja, het gaat zeer zeker niet fout hier, maar stel dat... Het duurt gelukkig niet te lang.
Al snel wordt duidelijk wat de structuur van de kamer is. We lossen delen van de kamer op en krijgen zo herinneringen terug. De video's die het verhaal vertellen zijn grappig gedaan en totaal niet serieus te nemen. De humor van The Hangover is ontzettend laagdrempelig en simpel, maar dat maakt het ook juist leuk. We hebben het hier nou eenmaal over een kamer waarvan een van de bekendste foto's van het toilet is...
De puzzels zelf zijn leuk en afwisselend, old school style. Veel slotjes, met wat grappige opdrachtjes. De ene puzzel is wat creatiever dan de ander, maar heel erg stoorde me dat niet. De kamer stagneert nooit en behoudt altijd een lekkere flow. De puzzels zijn wel overduidelijk gewoon puzzels die je meer moet zien als metaforen van het terugkrijgen van je herinneringen. Een paar dingen zijn te verklaren maar veel dingen zijn wel heel moeilijk logisch te plaatsen in deze setting. De kamer is daarbij best makkelijk en in combi met de kleine ruimte zou ik aanraden om met max 4 spelers te komen.

Ik voel me dubbel over deze kamer. Aan de ene kant heb ik me prima vermaakt en heb ik een paar keer echt goed gelachen. Aan de andere kant vind ik dit voor OuterGround en voor deze prijs niet helemaal op niveau. Vooral decor, sfeer, en thematisering kunnen flink wat werk gebruiken. Als ik kijk naar The Mystery of Whitechapel vind ik dat een uitstekend voorbeeld van hoe je een oude kamer weer nieuw leven in kan blazen, dus het kan zeker. Misschien is The Hangover ook aan een dergelijke upgrade toe?


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:12 min


 • Puzzelflow
 • Luchtig thema
 • Laagdrempelige humor
 • Fun factor
 • Gebrekkig decor en afwerking
 • Mist sfeer
 • Thematisering van de puzzels
 • Prijs / kwaliteit

  Marieke

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape GuruLid sinds: 28 februari 2019 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2022

lekker bezig geweest

Vandaag gingen wij, voor het eerst in deze samenstelling, met 3 personen The Hangover spelen.
Nadat Kevin ons hartelijk welkom heeft geheten, beginnen wij met de kamer.

We hadden even nodig om erin te komen.
Bij sommige puzzels is snel duidelijk wat er moet gebeuren, bij andere zijn we lekker bezig, maar wel met het verkeerde ;)

Al met al hebben we de kamer binnen de tijd uitgespeeld. Zeker niet onze beste kamer, maar hé, gehaald is gehaald.

Achteraf nog even gezellig nagepraat met Kevin.
Bedankt weer voor een leuke ervaring.
En The Execution? Daar denken we toch nog even over na.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Geoscapers

Ontsnapt: Ja  57:38 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Jelle_van_Gladbach

Sam_DLSam_DLJunior EscaperLid sinds: 13 april 2017 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2018

Leuke logische kamer met een origineel thema

Akkoord er zijn nieuwere kamers met veel meer techniek. Dus het zegt iets over de kwaliteit van de kamer als deze niet verbleekt tegen de zogenaamde 2.0 kamers. Eerst en vooral is er het originele thema. De horror-kamers reizen als paddenstoelen uit de grond, dus het is altijd een plus als er eens voor een ander thema gekozen wordt. Het begin is zonder twijfel één van de leukste starten in een escaperoom. En de puzzels die je doorheen de kamer vindt, zijn logisch. Iets wat ik bijzonder aangenaam vind. Het is leuk als je weet wat je moet doen of toch tenminste een idee hebt waar je naartoe moet (iets dat in sommige kamers niet het geval is omdat de puzzels extreem ver gezocht zijn). De kamer is niet al te moeilijk, dus zeker ook een aanrader voor beginners. Vriendelijke begeleiding ook.

Binnenkort verhuizen ze van locatie en The Hangover verhuist mee. Naar het schijnt gaan ze hem volledig herwerken. Voor mij mogen ze gerust nog meer over de top gaan (nog meer humor zoals bij het vragen om een tip). En aangevuld met wat nieuwe technische snufjes kan deze kamer zelfs bij de top van Nederland gaan behoren. We komen hem zeker uittesten op de nieuwe locatie!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema (feel-good)
 • Humor
 • Logische puzzels
 • De start
 • Gemakkelijk voor ervaren escapers

  OuterGround

pauperloospauperloosEscaperLid sinds: 10 december 2018 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2019

Echt leuk

De hangover is een heerlijke kamer om te spelen.
Originaliteit blinkt uit. Vooral in het thema is erg goed gedacht.
Veel plezier gehad met het spelen van deze kamer.

Aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema
 • puzzels in thema
 • orgineel
 • grappig
 • goede gameflow

  Karina

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2018

Originele kamer

Het begin van de kamer is wat anders dan normaal gesproken bij een escape room (uiteraard is dat erg leuk!). Kamer is heel origineel. Je komt in een soort van "fases" (de herinneringen), het lijken wel kleine verhaaltjes die het samen een groot geheel maken. Super leuk dus! De begeleiding is zeer goed. Op moment van vastlopen wordt er meteen ingegrepen, maar je krijgt ook niet te snel hints.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:16 min


 • Origineel
 • Verschillende puzzels
 • Simpele kamer

  Walter G4I

kortekaasjekortekaasjeEscaperLid sinds: 30 augustus 2018 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2018

Leuke kamer met goed verhaal

Als je naar Escape-room Rijswijk gaat, weet je dat het goed zit, en nu ook weer. Goede en gezellige ontvangst. De kamer begint anders, erg leuke insteek. Je bent zo dronken geweest dat je niet meer weet wat er gebeurd is en door alle verschillende en afwisselende puzzels kom je daar weer achter.
Het oogt misschien niet high tech maar het is door de zeer afwisselende puzzels en de goede volgorde een goed te volgen verhaal en erg leuke kamer!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  07:44 min


 • Anders dan anders
 • Gevarieerde puzzels
 • Zeer goede begeleiding
 • Goede opbouw
 • Eenvoudige kamer

  Walter G4I

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2019

Erg leuke kamer!

Dit is een kamer die zowel leuk is voor ervaren als onervaren escape room teams! De kamer heeft een origineel begin, dat is ook tof! Hij is erg toegankelijk, maar niet te makkelijk. Leuke gevarieerde puzzels, samenwerking is belangrijk en je hebt vooral veel plezier in deze kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: SSR Crew

Ontsnapt: Ja  45:56 min


 • Origineel begin
 • Gevarieerde puzzels
 • Plezier in de kamer
 • Toegankelijk voor zowel ervaren als onervaren esca

  OuterGround

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2024

Nog steeds hoofdpijn..

Ik moet bekennen: wij waren hier helemaal niet voor The Hangover. Een maand geleden zijn we zo hartelijk ontvangen door Marc (en collega’s) dat we graag terugkwamen voor de overgebleven kamers. We wisten dat The Hangover en Whitechapel voor ervaren spelers niet veel uitdaging zouden bieden, maar voor 2 spelers misschien nog wel. Dus, door die bril: alsnog een dikke 10+ voor de service en dit duo gaat graag de uitdaging aan!

The Hangover is geinspireerd op de film, maar werkt prima zonder voorkennis. Voor een oude kamer is de start in ieder geval erg verrassend en valt er genoeg te puzzelen voor 2 personen. 4 ervaren spelers zou ik niet aanraden, 6 lijkt me de hel. Maar ondanks dat de kamer wat gedateerd overkomt hebben we ons bijna 60 minuten prima kunnen vermaken.

Maar wat vandaag echt de hoofdprijs verdient is de gezelligheid waarmee we (opnieuw) verwelkomd werden. Het is fijn om te zijn dat er net zulke enthousiaste escapers als wij in dienst zijn hier en dat er voluit gepraat kan worden over de mooiste hobby die er is. Er wordt de tijd genomen voor een babbel, zij het met een schuin oog op de klok en voordeur, maar dat maakt het plaatje compleet. Jammer dat we hier voorlopig uitgepuzzeld zijn.. maar wij komen hoe dan ook terug!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:48 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

MarjoleinvKMarjoleinvKJunior EscaperLid sinds: 12 maart 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 maart 2024

Leuk instapmodel

We werden vooraf al gewaarschuwd dat deze kamer niet zo moeilijk is als je al meerdere escaperooms hebt gedaan. Dat klopte, hij was niet super moeilijk en sommigen puzzels hadden wel iets meer uitgebreid kunnen worden. Neemt niet weg dat er een paar leuke verrassingen in zaten. Goed kunnen hoofdrekenen is vereist voor deze kamer!


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 5 personen

Team: Escaperoom toppers

Ontsnapt: Ja  53:28 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

Sanne DeHart Sanne DeHart EscaperLid sinds: 31 mei 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2024

Een leuke ouderwetse puzzelkamer

Super grappige kamer, een echte oldskool escape room.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 6 personen

Team: Bende van Ellende

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

 

SuperteamSuperteamEscaperLid sinds: 16 september 2021 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2024

Puzzelen zoals het hoort

Wat een puzzelkamer. Dit is een kamer die echt voor de puzzelliefhebbers is gemaakt. Er zijn veel puzzels en er is voor ieder wel een puzzel waar ze goed in zijn. Deze kamer bevat ook spellen die wij hiervoor niet hebben gedaan, wat niet vaak gebeurt. In het begin was er veel te ontdekken en het duurde ook best een tijdje voordat we echt op gang kwamen. Zeker een goede kamer om je puzzelkennis aan te scherpen!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: Superteam

Ontsnapt: Ja  58:45 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

agneshennemanagneshennemanEscape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2024

Film niet gezien, toch leuke kamer

Lekker puzzelen en stap voor stap alles oplossen


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:17 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Nancy1981Nancy1981Junior EscaperLid sinds: 03 oktober 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2024

Een echt feestje

Wij waren met 2 volwassen en 2 kids van 13 en 14. Het was een echte puzzelkamer. Maar zeker weten erg leuk en het waard. Een echt feestje.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: De Boefjes

Ontsnapt: Ja  59:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

melanieluttgemelanieluttgeEscape ExpertLid sinds: 04 oktober 2020 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2024

Wederom een leuk avondje uit bij OuterGround!

Dit is een luchtige en wat klassiekere escaperoom in het arsenaal van OuterGround. Het verhaal begint op het punt dat je wakker wordt met, hoe kan het ook anders, een hangover en flink geheugenverlies. Al puzzelend is het vervolgens aan jou om erachter te komen wat er precies is gebeurd.

De puzzels zijn afwisselend en bevatten een combinatie van slotjes en techniek. Het geheel wordt ondersteund door beelden en muziek, wat het verhaal compleet maakt. Wij hebben hem gespeeld met 2 mensen, maar ik denk dat hij ook vermakelijk is met een grotere groep. Maar is jouw groep heel ervaren, dan zou ik niet met meer dan 4 personen gaan.

Hoewel de kamer niet te vergelijken is met hun absolute parel, Jason's Legacy, is hij zeker de moeite waard om mee te pakken. Vooral als je gewoon zin hebt in een luchtig avondje puzzelen. De hosting was uiteraard ook weer dik in orde en wij hebben ons dan ook heel goed vermaakt.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Team: Jongens, even rustig!

Ontsnapt: Ja  57:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

KayleighKayleighJunior EscaperLid sinds: 25 februari 2020 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 februari 2024

Leuke kamer

Leuke kamer, niet al te moeilijk met wel wat verrassende elementen in het spel ondanks de vele slotjes.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels

 

KatjaDKatjaDEscaperLid sinds: 10 juli 2022 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2024

Hele berg puzzels

Start was wat rommelig maar nadat we eindelijk konden was het nog flink doorpuzzelen eer we net nog op tijd wisten te ontsnappen. Wat meer klassieke slotjes/ puzzels en af en toe wel weer wachten op elkaar (we speelden met 3 en met een bepaalde puzzel was het praktischer met 2 te spelen dus de derde stond nog even te niksen). Maar dat was gelukkig maar met 1 bepaalde puzzel, de rest liep wel goed door. Wel wat hints nodig gehad omdat we dan 90% kloppend hadden maar net niet alles. Chapeau voor de host die precies goed wist te timen wanneer we even het 'zetje' nodig hadden. Al met al hebben we ons weer prima vermaakt!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Creatieve puzzels

 

renzovandalenrenzovandalenJunior EscaperLid sinds: 14 maart 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2024

Kleine kamer met veel puzzels

Kleine saaie kamer. Wel veel puzzels. Niet leukste kamer helaas maar vermakelijk met de groep


5.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:49 min

 

Jessica-VandyckJessica-VandyckJunior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 januari 2024

Leuke kamer

Als je van de klassieke escaperooms houdt is deze zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:45 min


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Beleving

 

DoubleDDoubleDEscape ApprenticeLid sinds: 07 oktober 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2024

Hangingover

Onze vijfde kamer ooit. Een lekkere puzzelkamer zonder al teveel visual effects of kruip door sluip door. Gewoon ouderwets nadenken en logica gebruiken. Wij vonden hem erg leuk. Drie seconden over, maar hadden soms even hulp nodig. Mede doordat we redelijk nieuw zijn maar ook omdat we maar met zijn tweeen waren. Maar heel.fijj daardoor de kamer.kunnen uitspelen, plus naderhand uitleg gekregen zodat je alles snapt ! Top!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:57 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

LeetjuhLeetjuhJunior EscaperLid sinds: 10 december 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2023

Grappig.

Het is onwijs grappig maar vrij simpel. Het is echt een klassieke escape room.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal

 

ZenfaldZenfaldJunior EscaperLid sinds: 15 november 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 februari 2024

Leuk en vrolijke kamer !

Leuke kamer, unieke puzzels met een leuke wending!
Goed voor beginnende escape room speler en voor kleine groepen, gewoon een leuke kamer met veel plezier er in.

Perfect voor het stappen!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

Eline (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2023

Leuke kamer maar niet goed voorbereid

De kamer was leuk om te spelen, verhaal was leuk. Helaas waren er wel fouten gemaakt met de voorbereiding van de kamer, waardoor we meerdere keren vastliepen in het spel. Dit was erg jammer. Ter compensatie wel een drankje gekregen. De begeleider was erg aardig en heeft ondanks de fouten heeft jij zijn best gedaan om het op te lossen. Toch zou ik niet nogmaals hier een escaperoom doen.


6

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig