Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Architect

Amsterdam , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Architect

We have recently discovered a mysterious room, hidden in the very heart of Amsterdam, inside the catacombs of the old Beurs van Berlage.
This room has not been used or altered since 1934 and it appears to have been the old office of the architect himself, HP. Berlage.
It has long been rumoured that mr. Berlage was a high-ranking member of the most secretive Society of the Crossed Keys, a group of luminaries that has guarded the world’s most powerful secrets, until the year Berlage died in 1934.

Thema's

Klassiek

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Escapetalk.nl statistieken

33 likes

243 bezoekers

88.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Damrak 247
1012ZJ, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

68 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MichaelMMichaelMJunior EscaperLid sinds: 29 november 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2022

Leuke ervaring

De escape is gelegen in een uniek gebouw. We werden onthaald door een nogal mysterieuze man, wat eigenlijk wel bij het thema past. We verschoten van de grootte van de escape. We waren maar met 2 personen, maar het is zeker te doen met 4+ personen. De sfeer in de kamer past perfect bij het verhaal. Ook de puzzels zijn goed in thema, met leuke en unieke effecten die we nog nergens anders gezien hadden. Deze kamer is zeker de moeite om te spelen!


Reactie door Sherlocked

11 april 2022

Hoi Michael, de mysterieuze man is blij dit te lezen! Heel fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten. En als je de grootte van The Architect tof vond, ga je The Vault helemaal leuk vinden. Die is zo groot dat we er een minimum van 4 spelers voor hebben gekozen (ook vanwege wat andere redenen uiteraard ;) Hopelijk tot de volgende keer! Hartelijke groet, Victor


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal

  Victor van Doorn

metscapemetscapeJunior EscaperLid sinds: 28 augustus 2020 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2022

Zeer chaotisch, op een goede manier

Dit was echt een toffe escaperoom. Niet beter dan de vault in mijn ervaring, dat is echt nogsteeds mijn favoriete escape ter alle tijden.
Mijn team had Peróngeluk een la geopend zonder de sleutel te gebruiken, wat later voor lichtelijke paniek zorgde. Maar alles kwam wederom goed en er zaten toch nog aardige verassingen in voor ons. Het enige minpuntje was eigenlijk dat de techniek er mee op hield en wij het onder begeleiding zelf moesten maken. Maar ook dat was wel een bijzondere ervaring.

Ik mag echt niks te klagen hebben overigens want dit was echt een hoog kwalitatieve escape, die ik niet zo vaak tegenkom. Ik raad het zeker aan!


Reactie door Sherlocked

14 april 2022

Wat een leuke blast from the past! Dank voor de leuke review! Fijn dat jullie van de chaos hebben kunnen genieten én dat jullie er bijna een jaar later nog zo blij over vertellen. Ik heb 'm gedeeld met ons hostteam :) Hartelijke groet, Victor (eigenaar)


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Technische problemen

  Victor van Doorn

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

Speciale locatie voor een leuke escape room voor twee personen

#85 The Architect heeft niet super veel reviews op Escapetalk (65) en met een 8,6 een goed cijfer maar ook niet een heel hoog cijfer. We wisten dus dat we een leuk puzzel-uurtje tegemoet gingen en de verwachtingen niet te hoog moesten leggen. De locatie is super, in het centrum van Amsterdam in de historische Beurs van Berlage. Ze hebben met deze kamer goed gebruik gemaakt van deze locatie, zowel in de sfeer als in het verhaal. Het verhaal zat verweven in de puzzels, de puzzels pasten bij de tijdsgeest maar niet alle puzzels vond ik even logisch in de kamer passen en ik denk dat ze nog meer met het thema 'de architect' hadden kunnen doen.

De kamer is lineair en daarom super geschikt om met twee personen te spelen. De kamer is niet heel uitdagend, maar bevat een leuke mix van afwisselende puzzels waarbij je uitgedaagd wordt in de samenwerking. Persoonlijk vond ik de raadsels een hele originele en leuke toevoeging.

Wij hebben een snelle tijd neergezet van 34 minuten en in die tijd zelfs soms nog even blijven hangen omdat we nét niet goed genoeg zochten. Kortom: een leuke kamer, aan te raden om lekker te puzzelen met twee (ervaren) spelers voor een leuke tweepersoonsprijs. Als feedback voor de kamer zou ik aanraden om nog een spannend muziekje toe te voegen op de achtergrond, wij vonden het zo zonder muziek wel erg stil en denken dat dit bij kan dragen aan de sfeer, spanning en gevoel van druk.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  34:00 min


 • Historische locatie
 • Sfeer
 • Afwisselende puzzels
 • Goede tweepersoonsprijs
 • Leuk aandenken
 • Stil, muziek ontbrak
 • Niet heel uitdagend
 • Geen ontvangstruimte om na te praten

 

SemSemSenior EscaperLid sinds: 15 juni 2018 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2021

Leuk!

#49

Heel lang heel erg gefixeerd op welke kamer ik als #50 zou mogen spelen. Uiteindelijk deze samen met "The Amsterdam Catacombs" geboekt. Heel erg leuke kamer met toffe puzzels en twists. Alles stak prima in elkaar en de flow was goed. Een redelijk groot minpunt vond ik wel dat de helft van de kamer gewoonweg niet werkte zoals het moest. Een heel aantal dingen waren kapot (waarschijnlijk door ouderdom want de kamer is niet meer gloednieuw) en sommige dingen waren slecht "verstaanbaar". De gamehost heeft dit prima opgelost door ons extra tijd te geven voor de dingen die kapot waren. Beetje jammer, maar niet ontevreden over deze kamer. Als alles werkt zou ik hem zeker aanraden!


Reactie door Sherlocked

14 oktober 2021

Hey Sem, dank voor de uitgebreide review! Ik heb even nagevraagd bij jullie gamehost en er werkten inderdaad twee dingen niet goed, die we nu allebei hebben gefixed. Dank voor het flaggen! En fijn dat jullie het verder leuk hebben gehad; met z'n tweeën kan The Architect best een uitdaging zijn! groetjes, Victor


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service

 

lisse94lisse94Junior EscaperLid sinds: 15 juli 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2021

Leuke kamer!

Bij het binnengaan merk je meteen dat dit een mooi gebouw is, waar goed van gebruik gemaakt is voor de escaperoom. De puzzels zijn leuk en de twist die erin zit is heel origineel! Wij waren met 2, wat het wat moeilijker maakte, maar dankzij onze vriendelijke host die ons goed op weg zette, zijn we kunnen ontsnappen met een mooie tijd. Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels, leuke twist
 • Vriendelijke begeleiding
 • Ruime kamer, maakt goed gebruik vh gebouw
 • Ingang in de Beurs vinden is al de 1e puzzel :)

 

RoosmarijnRoosmarijnEscaperLid sinds: 24 februari 2020 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

Mooie kamer in een prachtige locatie

De locatie is al prachtig en het ontvangst vriendelijk. De kamer is lineaire en gevuld met mooie antieke spullen. De puzzels pasten mooi in het thema en er gebeurde halverwege ook iets wat wij totaal niet hadden verwacht, maar wat er wel weer wat spanning bracht! De spanning had misschien nog wat meer aangedikt mogen worden en we misten soms ook nog wat meer verhaalelementen in de kamer. Maar al met al, een leuke kamer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • De locatie
 • Afwisseling in de puzzels
 • Sfeer
 • Verhaalelement mag nog wel meer uitgebreid worden
 • Helaas geen soundtrack

 

Kevin (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2021

Great experience, would recommend!

Great experience and we had such a nice host! We did the architect as a couple and we had a great time. Would recommend!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Steffy RoosSteffy RoosJunior EscaperLid sinds: 11 juli 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2021

Mooi en uitdagend!

Heel mooie ruimte, met een bijzondere twist! Liepen alleen totaal stuk op 1 puzzel. Leuker met meer dan 2 spelers denk ik!


Reactie door Sherlocked

20 september 2021

Hi Steffy, dank voor de review! Met z’n 2’en is inderdaad een flinke klus (leuk dat jullie ‘m alsnog aangingen!). Als je tips hebt over hoe we onze service zouden kunnen verbeteren, hoor ik dat heel graag! Hartelijke groet, Victor (mede-oprichter)


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Jelle & Steffy

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

rosabrugtsrosabrugtsJunior EscaperLid sinds: 6 september 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2021

Leuke escaperoom op toplocatie

In de mooie kelder van de beurs van Berlage is deze super ruime kamer echt een aanrader voor een wat grotere groep. Je loopt elkaar niet voor de voeten, kunt zo mooi de verschillende soorten puzzels oplossen. Er zaten veel verrassende elementen in en we waren echt even onder de indruk van de ruimte! Echt een aanrader!!
Geen mogelijkheid om ter plekke een drankje te doen, je staat na afloop meteen weer op straat :) Dit kan natuurlijk door de goede locatie wel overal op loopafstand.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aandenken achteraf
 • Grote ruimte, lekker ruim
 • Super sfeer neergezet
 • Verschillende soorten puzzels

 

stijnuijterlindestijnuijterlindeJunior EscaperLid sinds: 24 juli 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Leuke sfeervolle kamer met verassingen!

Geweldige kamer! Super toffe sfeer met leuke puzzels. Het is echt een avontuur waarin je niet weet wat je te wachten staat. De kamer lijkt wat betreft puzzels op de Architect in Rotterdam. Deze had ik eerst gespeeld, daardoor wist ik al wat dingen wat iets afdeed aan de ervaring. Het is goed om dit van te voren te weten. Als je 1 van de 2 recentelijk hebt gespeeld, wacht dan een tijdje voordat je de andere speelt.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Divers
 • Verassend
 • Lijkt op de Architect in Rotterdam

 

AmbarianAmbarianEscaperLid sinds: 18 juli 2020 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Wow

Als je de kamer binnenkomt word je overweldigd door de grootte en de opties die er zijn.
Eén puzzel leek eerder onlogisch te zijn in de zin dat de startpositie van belang is. Als je dit niet goed bekijkt en onthoudt lijkt het me onmogelijk om deze op te lossen.
Wat technische mankementjes waardoor we op een bepaald moment zelf een stekker van een toestel moesten uittrekken om een puzzel te resetten. Die puzzel bleef nadien zich de hele tijd resetten.
Ook een andere puzzel was blijkbaar per ongeluk nog open, wat we enkel doorhadden doordat we 1 sleutel niet gebruikt hadden op het einde.
Al bij al kunnen deze mankementjes echter het totale wow-gevoel niet onderdrukken. Zeker een aanrader!
Ook de puzzels zelf waren leuk om te doen en dagen meer zintuigen uit dan gewoonlijk in escaperooms.

De kamer is doenbaar met 2, maar ik zou dit niet aanraden voor beginners, daarvoor lijkt hij me wat overweldigend.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Leuke en originele puzzels
 • Zintuigen gebruiken
 • Technische mankementjes

 

jbo1976jbo1976Junior EscaperLid sinds: 20 oktober 2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2020

Leuke kamer

Leuk verhaal op een prachtige locatie. Vriendelijke ontvangst.
De kamer was mooi gedecoreerd met veel antieke spullen. Verder waren er weinig cijfersloten en veel sleutels, wat het wel leuk maakt. Ook waren er veel opeenvolgende/samenhangende puzzels. De puzzels waren niet erg lastig, maar wel leuk om te doen.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • locatie
 • aandenken na afloop

 

Yannick (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2020

Gave escape room met originele puzzels

Wij hebben afgelopen weekend met de familie in de Beurs van Berlage deze ervaring meegemaakt. Wow!! We hebben er nog lang over nagepraat, zoveel verschillende dingen maak je mee. De puzzels zijn origineel en op perfect niveau, de host was aardig en er zitten spannende verassingen in!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bijzondere locatie
 • Veel gebeurtenissen
 • Spannend

 

Sylvia van Wirdum (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2020

Verrassende escaperoom in een bijzondere omgeving!

Met z'n vijven in de prachtige beurs van Berlage op het nippertje "Escaped" uit een bijzondere escape-room in de catacombes van dit gebouw. Verrassende elementen, waarvan sommige items mooi en gedetailleerd uitgevoerd waren. Halverwege gebeurt er iets waarvan ik dacht dat we het zo fout hadden gedaan dat het niet meer zou goed komen. Gebruik van veel zintuigen wat het ook bijzonder maakte. Kortom leuk en aan te raden.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bijzondere locatie
 • Entree beetje moeilijk te vinden

 

Camilla (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2020

Amazing experience at beautiful location

This is the best room I have played so far. The location is stunning in the middle of the city centre in a historical building. The room is completely in style of the location and has many very creative and surprising details. I was in a complete rush playing the room with 4 others. It’s cool that everybody was able to contribute in their own way. Happy I finally got to play this room, can’t wait to also play the other one!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Centrally located
 • Nice details
 • Beautiful location
 • Creative and surprising elements

 

leuke kamer personeel slecht op de hoogte

Leuke kamer. Echter blijkt dit dezelfde kamer als L’Architecte in Rotterdam van dr. Watson.
Van te voren nog na vraag gedaan of dit dezelfde kamer was maar dit was niet zo ze hadden geen locaties in Rotterdam.
Echter eenmaal in de kamer was dit wel degelijk dezelfde kamer als in Rotterdam, Zelfde puzzels dus we waren er zo uit.
Erg zonde om 129,- te moeten betalen terwijl we vooraf hadden gevraagd of de kamer anders was, geen compesatie.
Gastheer zag ons in de kamer en is snel gaan googlen en kwam er toen pas achter dat het dezelfde kamer was, dit wist hij ook niet.
erg zonde van het geld


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 4.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • zelfde kamer als rotterdam
 • personeel niet op de hoogte

 

kasvkasvEscaperLid sinds: 24 maart 2019 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

Beter dan de vault! Doen!

De leukere van de twee kamers van sherlocked. De puzzels zijn zeer innovatief en qua decoratie is dit echt een vette kamer. De game master deed het echt top en was heel vriendelijk. Wij waren met een groep van 5 en hebben het enorm naar ons zin gehad! Enige minpuntje was de afwerking van sommige delen (je kan soms bij bedrading of achter kasten stappen wat niet de bedoeling is)


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: It takes 2 (and then some more)

Ontsnapt: Ja  42:56 min


 • Decoratie
 • Groot
 • Niet lineair
 • Ambiance
 • Afwerking

 

corlijncorlijnEscaperLid sinds: 30 mei 2019 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2019

Ssssht niet verder vertellen

Dit is een klein pareltje. Goed verhaal dat past bij de locatie en de omgeving. Aankleding was prima. Wij waren er ietwat snel doorheen waardoor het als een kleine kamer voelde, maar daardoor niet minder leuk.
Leuk hierbij is dat je net als bij de wintertuin echt al je zintuigen kan/moet gebruiken voor de puzzels.
Klein minpuntje is dat de puzzels verder niet bijzonder origineel, verrassend of creatief zijn.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja  33:00 min


 • Gebruik zintuigen
 • Vertaal
 • Locatie
 • Misschien ietwat makkelijk?

 

kaibouterkaibouterEscaperLid sinds: 24 februari 2019 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2019

Lachuh

Leuke kamer, wederom enorm veel ruimte!
Deze kamer was super leuk, de puzzels waren creatief. Ik ben inmiddels op een punt gekomen waarbij ik denk ik kan zeggen dat ik de meeste "technieken" en puzzel elementen ben tegenkomen. Zeker niet allemaal, maar deze bevatte voor mij geen snufjes of foefjes die ik niet al eerder had gezien. Ligt er natuurlijk absoluut aan waar je begint met spelen en welk nummer deze kamer voor je is. Want deze kamer doet niet aan hangslotjes enzo of wel maar dan kan ik ze me niet herinneren en dan is wat mij betreft de missie ook geslaagd want hangslotjes zijn alleen vervelend als je er ook echt hinder aan hebt. Ik hou van kamers waar je kan of moet opsplitsen. We gingen als een dolle door deze kamer heen en stonden snel weer buiten. We zaten echt lekker in de flow en alles viel op zijn plek, soms heb je dat. Ik vind niet dat onze snelle tijd echt te wijten valt aan de kamer en denk dat mensen met minder en ongeveer evenveel ervaring heel veel plezier aan deze kamer kunnen beleven net zoals wij ook hebben gedaan. Voor ons was ie die dag alleen een beetje kort ^_^


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja  33:00 min


 • gave puzzels
 • Locatie
 • Beetje kort xD

 

fredjefredjeEscape ApprenticeLid sinds: 4 april 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 april 2019

Alsof het echt gebeurt!

Mooi ingerichte kamer, alsof je er echt bij bent. Superleuke puzzels. Goede sfeer!
We zijn benieuwd naar de andere kamer.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke ontvangst
 • Mooi ingeriichte kamer
 • Leuke locatie

 

atholyatholyJunior EscaperLid sinds: 23 juni 2017 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 april 2019

Knap decor en fijne kamer!

We waren jammergenoeg maar met 2 in Amsterdam deze keer, waardoor we The Vault niet konden spelen en ons tevreden moesten stellen met hun 'mindere' kamer The Architect!
Maar de kamer is echt super leuk! Het pand (de oude beurs) is zo authentiek en prachtig dat je meteen in de sfeer van toen zit! Hele originele puzzels ook gedaan! Eén keer bijna iets helemaal afgebroken, ondanks alle ervaring die we hebben :)! Leuke en onverwachte twist ongeveer in het midden van de kamer! Spannend einde... helemaal hoe we het graag hebben! Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • authentiek karakter
 • sfeer in de kamer
 • verrassende twist
 • spannende slot

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperLid sinds: 18 juni 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 mei 2019

Leuke kamer!

Leuke kamer met leuke opdrachten. Geen must do maar zeker een goede kamer.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: EscapeGoats

Ontsnapt: Ja  47:00 min

 

wimarojawimarojaSenior EscaperLid sinds: 3 september 2017 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 december 2018

Mooie ruime kamer in het centrum van Amsterdam

Leuke uitgebreide mysterieuze kamer!
Puzzels zaten goed in elkaar. Prachtige locatie, waardoor de kamer echt enorm is en goed in de sfeer past.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Ab (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 november 2018

Meeslepend!

Vandaag naar the 'The Architect' van Sherlocked geweest. Leuke verhaal, uitdagende puzzels, mooie decor en vriendelijke personeel. Kortom, een echt aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Originaliteit
 • Verhaal
 • Inrichting
 • Locatie

 

daph-daph-Junior EscaperLid sinds: 21 november 2018 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 januari 2019

Mooie kamer op een toffe locatie

Hele ruime kamer waarbij je goed moet samenwerken. Met een paar leuke en verrassende elementen, goede puzzels. Ik vond de host wel wat 'droog' het verhaal vertellen. Verder een mooie locatie en een leuk verhaal.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Toffe locatie
 • Goede puzzels

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 6 januari 2018 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Toffe kamer

Een tijd geleden speelde ik al de andere kamer op locatie. Nu was het tijd voor deze.
Mooie grote escaperoom. Gaaf hoe alle oude spullen gebruikt worden. We waren met 6 en hadden vrijwel allemaal wel iets te doen. Kamer bestaat uit logische puzzels en heeft leuke afleidingsplekjes!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Team:

Ontsnapt: Ja


 • Ruimten
 • Begeleiding

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig