Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Over escapetalk.nl

Geschiedenis
Het eerste bezoek aan een escaperoom in januari 2016 was genoeg. We waren hooked. Meteen de volgende dag hebben we de volgende kamer geboekt. En sindsdien, als budget en tijd het toelaten, hebben we aardig wat escaperooms bezocht. Maar welke escaperooms waren de moeite waard? En welke kamers dan? Want sommige kamers van de ene escaperoom zijn te gek en andere een stuk minder. En hoe kom je in contact met mede-enthousiastelingen? Dat enthousiasme wil je toch delen? Dat vonden we niet voldoende op de reeds bestaande vergelijkingswebsites. Dus wat doe je dan als fanatiek webdeveloper (Pim) en lerares Nederlands (Nathalie)? Dan begin je je eigen site. En zo werd escapetalk.nl datzelfde jaar nog geboren.

Inmiddels zijn we de nodige versies verder, is Nathalie al een tijd niet meer bij de site betrokken en zijn we met meer dan 43.000 reviews uitgegroeid tot het grootste escape room platform van de BeNeLux. Tot een plek waar duizenden enthousiaste escape room liefhebbers en eigenaren samen komen.

Wat heeft escapetalk.nl te bieden?

 • Een ontzettend grote database aan escape rooms en spellen met een elke dag groeiende database aan reviews.
 • Toplijsten. Op basis van die reviews en onze algoritmes berekenen we elke nacht een top lijst voor locaties en kamers.
 • Elke week maken we een Escape Weekly waarin we al het escape room gerelateerde nieuws samenvatten.
 • Profielen. Het aanmaken van je eigen profiel heeft veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld lijstjes bijhouden met kamers die je gespeeld hebt of kamers die je juist nog wil gaan spelen.
 • Een forum. Voeg je bij andere fanatieke escapers en wissel tips uit!
 • Maak een pagina aan voor je escape team en bekijk hoe je het doet in vergelijking met andere teams.
 • Reviews zijn niet op locatieniveau, maar op kamerniveau. Zo kun je dus precies zien welke kamer je moet hebben op elke locatie en welke je misschien beter kan vermijden.
 • Escaperoomeigenaren kunnen een gratis account krijgen en zelf hun escaperoomlisting bijhouden en reageren op reviews. Als je bijvoorbeeld iemand wil bedanken voor zijn/haar review of je wil verweren tegen een slechte review. En neem je een abonnement als eigenaar dan krijg je nog meer opties.
 • En natuurlijk nog veel meer zoals de routeplanner, onze kamersuggestie tool, onze shop etc.
   
Wat we niet doen:
 • Spoilen. Het moet voor iedereen leuk blijven en op spoilers zit echt niemand te wachten.
 • Tegen betaling locaties / kamers hoger plaatsen in de resultaten. We zijn niet op zoek naar de best betalende locaties, maar de best beoordeelde locaties.
 • Niet relevante advertenties tonen. Je kan alleen op escapetalk.nl adverteren met escape room gerelateerde advertenties.
   
Enthousiast?
Maak dan een account aan en doe mee! Of kom ons team versterken! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons helpen met nieuws en het up to date houden van onze database.