Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Hangover

Winterswijk , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over The Hangover

Tijdens het spelen van onze Escape Room ‘The Hangover’ waan je je even in een andere wereld. Je gaat je een uur lang verplaatsen in het verhaal van onze hoofdpersoon. Maar wie dat is? Tja.. Daar zul je zelf achter zien te komen..
“Je wordt wakker in een politiecel. Je hebt een gigantische kater en hebt geen idee wat er gebeurd is. Het enige dat je weet is dat er iemand dood is en dat jij hoofdverdachte bent in die zaak. Maar wie is er dood? Wie ben jij? En wat is er gebeurd? Je hebt geen idee. Door uit de politiecel te ontsnappen ga je terug in de tijd en krijg je de kans om de waarheid te achterhalen en (hopelijk) je onschuld te bewijzen.”

Thema's

Avontuur

Detective

Gevangenis

Kroeg

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

17 likes

127 bezoekers

93.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weurden 78
7101 NL, Winterswijk
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

58 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape GuruLid sinds: 28 november 2021 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2022

Ik hangover de wc na zo’n avond…

Met vier personen zijn we afgereisd voor een dagje escapen in Winterswijk, naar… jawel; Winterswijk 🤣. In de achterhoek zijn niet veel escape rooms die op onze wishlist staan op de drie kamers van Lock’d - Escape Room Winterswijk na. Hierom hadden we besloten om ze dan maar alle drie achter elkaar te gaan spelen. We trapte af met de oudste kamer: ‘The Hangover’.

Allereerst werden we super hartelijk ontvangen bij Lock’d door de eigenaar en tevens onze host van de dag. We waren aan de late kant door de verre reis en onverwachte files e.d., maar daar ging onze host super begripvol mee om en we kregen een lekker bakje koffie om bij te komen alvorens we met de kamer zouden gaan starten. Helemaal top!

Al snel raak je aan de praat over escape rooms en komt de gedeelde passie bovendrijven. We hadden haast al niet meer in de gaten dat we nog moesten beginnen met spelen. Op een gegeven moment hebben we toch maar besloten om te gaan starten met The Hangover 😂.

The Hangover begint door een instructie en introductie in een donkere kamer. Je hebt nog even géén idee waar je bent en waar je aan begint. Al snel wordt het doel van het spel héél duidelijk; je bent opgepakt door de politie, maar je hebt géén idee meer wat er is gebeurd vanwege de vele glazen drank die je achter de kiezen hebt. Jij moet gaan achterhalen wat er is gebeurd en je onschuld bewijzen. Het is altijd ontzettend fijn als je een duidelijk doel voor ogen hebt in een escape room 👌.

Vervolgens begint het spel. De kamer is prima gedecoreerd en gethematiseerd. Er is gebruik gemaakt van leuke licht- en geluidseffecten die passend zijn bij de verschillende scenes. Ja, ik spreek bij deze kamer van scenes, want om deze kamer, louter ‘kamer’ te noemen is te min. Je gaat van de ene scene naar de andere. De omvang van de totale ‘kamer’ is enorm en telkens wordt je weer verrast door een nieuwe setting. Het verhaal is logisch en telkens kom je een beetje meer te weten over wat je afgelopen nacht hebt uitgespookt 😂.

Bij The Hangover is de fun-factor groot. Ja, het heeft een beetje een politie/serieus-thema, maar toch beleef je grappige situaties en onverwachte wendingen, die je met een korreltje zout kan nemen. Dit vind ik vooral een leuke toevoeging aan het geheel.

De puzzels zijn tof en passen in de meeste gevallen perfect bij het thema en verhaal. Ze zijn niet moeilijk en ook niet gemakkelijk; wat mij betreft een prima balans. De manier van invoeren is voornamelijk hang- en cijfersloten, dus het is een 1.0 kamer te noemen. Toch denk ik dat er weinig 1.0 kamers zijn waarbij het belevingsgehalte zo groot is als bij deze kamer. Daarbij vind ik altijd dat het draait om de puzzels en niet om dat waarop je de oplossing in moet voeren.

We wisten nét binnen de gegeven tijd onze onschuld te bewijzen bij de politie en dus uit de kamer te geraken. De enthousiaste eigenaar wachten ons op en legde ons nog het een en ander uit, waardoor voor ons de ervaring helemaal compleet werd. Hij vertelde dat deze kamer stamt uit 2015 en dus al betrekkelijk oud is. Dat is absoluut niet te merken. Hieruit maak ik op dat de kamer ontzettend goed onderhouden is en dat oude kamers je nog altijd op een positieve manier kunnen verbazen 👌.

Al bij al; Een super leuke en grappige escape room met telkens weer een nieuwe setting. De kamer blijft verrassen. Zeker een aanrader om te spelen, ook al moet je er wat verder voor reizen. Speel ze dan gewoon alle drie en maak er een leuke dag van. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, is dit een goede om mee te beginnen i.v.m. van oud naar nieuw spelen;
- Zowel voor ervaren als onervaren escapers een prima kamer om te spelen i.v.m. moeilijkheidsgraat;
- Als je er verder voor moet reizen, zou ik gelijk alle andere kamers bij Lock’d ook meepakken;
- Neem een leuk gezelschap mee, waar je plezier mee kunt hebben 😜.

Beste mensen van Lock’d – Escape Room Winterswijk, bedankt voor deze toffe ervaring. De kamer heeft een zeer goede indruk op ons gemaakt én ontzettend goed dat jullie zo’n oude kamer nog in prima staat kunnen aanleveren. Bedankt voor de geweldige middag!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Fun-factor
 • Diversiteit aan scenes
 • Thematisering en decoratie
 • Licht- en geluid

  sjephanieRobin*

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Leuke 1.0 kamer met net dat tikje meer.

De laatste keer dat ik bij Lock'd was, speelde ik Sences. I know, een beetje de verkeerde volgorde, maar mijn team van dat moment had de andere 2 reeds gedaan en had zich goed geamuseerd.
Meteen maar op de wishlist dan maar :-)

Onthaal:
Lock'd ligt net voor het echte centrum, je kan er vlot geraken.

Parkeren: In de straten langs Lock'd kan je gratis parkeren. Miss een paar minuutjes voor uittrekken aangezien het er wel eens druk kan zijn.
Wc: aanwezig
Ontvangstruimte: ruim en gezellig.

We hadden net The sleepover gespeeld en moesten normaal 1u15 nog wachten omdat er 2 uur tussen room zit. Zelf ben ik daar niet zo fan van, want daar zit je dan. Een drankje kon helaas niet door een kapotte koeling. En dan is een uur eigenlijk te kort om echt te vertrekken en ergens iets te gaan drinken en te lang om te wachten. Maar wel moet ik zeggen dat ze dit uur gebruiken om elke groep in principe de kamer te laten uitspelen en een babbeltje te doen. Dat is wel een toffe service.
Geluk voor ons dat de groep voor ons er bijna was en dat we zo ook eerder de room in konden.

Kamer:

Na The Sleepover komt natuurlijk The Hangover :-)

Een heel andere room en volgens onze GM ook moeilijker.
Ook hier weer iets teveel info vooraf over de room, maar het was al een heel stuk beter dan bij de vorige.

Ook hier weer start de room met een duidelijk verhaal. Simpel, maar to the point.
Net als bij the sleepover is deze room leuk gemaakt. je reist echt door het verhaal, alles werkte, niks was kapot of vol met gebruikssporen.
Alleen waren de puzzels hier niet altijd even logisch als je op het verhaal let. Ze waren wel allemaal leuk in thema van de desbetreffende room en prima te doen met een lekkere flow tot gevolg.

We vonden het ook tof dat je echt info moet verzamelen doorheen de kamer en dat zorgt voor een iets hogere dynamiek.
Ook hier weer een lekkere combo tussen verschillende soorten puzzels en lineair en parallel puzzelen.
Wel is dit een oudere kamer qua techniek en is het vooral cijfersloten die je open moet maken.

En net als bij The sleepover is dit een kamer dit je prima met 2 ervaren spelers kan doen en heel veel puzzelplezier krijgt. 4 zou echt de max zijn bij minder ervaring gezien de soms beperkte ruimte en dat je een beetje staat te wachten op elkaar.

Op het einde van de room moet je ook echt tot een conclusie komen, anders kom je er gewoonweg niet uit.

Waar het hintsysteem bij The sleepover nog mooi in thema was, was het hier een walkie talkie. Niet mijn favo manier van hints geven.

Conclusie:

Wel ik zou denk ik met deze room beginnen. The sleepover is toch net wat meer het completere pakket.
Het verhaal is duidelijk, de afwerking ok, de puzzels zijn in thema, maar ooit wat vergezocht.
De prijs van the hangover is iets lager als de andere 2, maar nog steeds pittig voor 2 personen.

Maar het is zeker een erg leuke room om te doen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigydcmarieke

Robin*Robin*EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Katertje

Vandaag hadden we een dagje Winterswijk geboekt met z'n 4en. Niet naast de deur voor ons, dus na 2 uur rijden hoopte we dat de rit het waard was.

De eerste kamer was The Hangover; een (zoals achteraf begrepen) wat oudere kamer, die heel goed en mooi onderhouden is. Een leuk thema, leuke puzzels en een mooie aankleding.

De eerste kamer was een goede start en we hadden erg veel zin in de overige kamers op deze locatie. Echt een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  Drs-jlc

MassiMassiJunior EscaperLid sinds: 2 april 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2022

super leuke escape room!

Super leuke verhaallijn het decor en de puzzels zorgen ervoor dat je helemaal in het verhaal zit! Erg leuke onverwachtse dingen en verschillende soorten puzzels. Wel iets te veel sleutel en cijfersloten was bij de andere kamer sleepover al meer met techniek gewerkt is. Maar verder echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

 

KitbeKitbeJunior EscaperLid sinds: 5 juni 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2022

Geweldige kamer!

Echt een hele gave room, mooie grote kamers, ontzettend goed aangekleed. Puzzels waren logisch en volgden elkaar goed op. Verhaal zat ook ontzettend goed in elkaar. Wat ons betreft een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

hkbdhkbdJunior EscaperLid sinds: 8 september 2019 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2022

Hangover

Deze kamer gedaan de dag na de kamer van de Slag om Grolle.
Ook al is deze kamer een 1.0 Escaperoom, dit heeft de pret niet mogen drukken.
Erg leuke kamer en goed in elkaar.
Het is echt net alsof jezelf ook een kater hebt, het personeel in ieder geval wel.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 2 december 2021 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Oldskool maar Nice!

Dit een kamer dat blijkt uit 2015. Een kamer die behoort tot de old G’s. Ondanks de kamer wat ouder is zie je t er niet aan vanaf. Heel goed onderhouden en ondanks weinig high tech snufjes very nice! Decor goed aangekleed met een logisch, meeslepend verhaal.

Uiteindelijk uitgekomen maar omdat er zoveel diverse elementen zijn je niet door hebt je zolang in de kamer bent. Een kamer die je zeker moet spelen en de moeite waard is naar de andere kant van de wereld voor te reizen ;)

Ohh en de eigenaar is vriendelijk en toegankelijk. Altijd leuk om het plaatje compleet te maken!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (187 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2022

Verrassend leuk

Op de planning stonden 3 escape rooms in het Oosten van het land (dit werden er uiteindelijk 4), waarvan we The Hangover uiteindelijk als 4e erbij hebben gespeeld. Parkeren kan super makkelijk in de straten rondom het pand. Nadat we met veel plezier The Sleepover en Senses hadden gespeeld, vroegen we of we dan toch ook niet The Hangover nog erbij konden doen. Nu we er toch waren.. :-) Dat was geen probleem voor de 2 dames die ons begeleidden en na een korte pauze (zij moesten de kamer nog even klaarzetten en wij zaten wat te drinken), gingen we van start. We hadden ons niet echt ingelezen, maar het verhaal was niet al te ingewikkeld. We zouden onszelf terug vinden in een cel en moesten er achter gaan komen wat er die avond ervoor gebeurd was.. The Hangover is een klassieke escape room vol met sloten, daar word ik altijd blij van. In het begin gingen we wat stroef (de vermoeidheid speelde op?), maar na een tijdje kwamen we in een flow en lukte het ons uiteindelijk om onze onschuld te bewijzen. Verwacht in deze kamer geen special effects, maar boek deze om een uur puzzel plezier te beleven. Ook hier sloten we weer af met het maken van een foto en mochten we onze naam en tijd op de muur schrijven :-)

We speelden uiteindelijk hier alle 3 de kamers in een beetje een gekke volgorde. We eindigden met The Hangover en ik zou als tip geven om daar mee te starten. Persoonlijk zou ik daarna Senses als 2e spelen en als 3e The Sleepover.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Besseges

Ontsnapt: Ja  54:33 min


 • Goede begeleiding
 • Oldschool puzzelen

 

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2022

1.0 kamer, maar wel een ontzettend goede!

Het was weer zo ver, we mochten onze verslaving gaan voeden met een heerlijk dagje escapen. Lang in de auto, maar dat is juist een goed excuus om meteen meerdere kamers op een dag te plannen. Onze dag begon in Winterswijk, om de drie kamers bij Lock'd te gaan spelen. Na een lange autorit - en even zoeken naar het juiste adres - konden we gaan beginnen aan onze escapedag.

We werden op locatie onthaald door een enthousiaste gamehost, die gedurende de dag ons door de kamers begeleidde. Nog voordat we onze eerste kamer speelde, hadden we het al uitgebreid gehad over escaperooms en andere toffe belevingen. Gezellig was het in ieder geval zeker! Toen was het tijd om toch écht te gaan starten aan onze eerste kamer: "The Hangover". Onze gamehost waarschuwde ons wel voor deze kamer. De kamer was namelijk al redelijk op leeftijd en we moesten dus echt rekening houden met een 1.0 kamer. Onze verwachtingen zakte dus een klein beetje, maar dat was achteraf juist goed!

Het verhaal van de kamer is duidelijk; je wordt wakker, hebt een kater, zit vast in de gevangenis omdat je een moord gepleegd zou hebben. Aan ons de taak om onze onschuld te bewijzen. Enfin, eenmaal wakker in de cel viel ons op dat de afwerking er stiekem best tof uitzag. Verwacht geen hele heftige thematisering, maar voor een kamer van deze leeftijd, zat het echt wel heel goed. Na wat kleine opstartproblemen binnen ons team, ging de flow voor ons ook zijn werk doen.

Ons avontuur bleef maar doorgaan en we bleven ons telkens weer verbazen over zowel de aankleding, de puzzels en de flow. Want, wat zaten we er lekker in! Het verhaal werd beetje bij beetje duidelijker. Er is tof gebruik gemaakt van de ruimte en er zitten leuke humoristische punten in het verhaal. De puzzels passen allemaal goed in het thema en zijn over het algemeen goed te doen. Ik moet wel zeggen dat wij met vier ervaren spelers, genoeg te doen hadden. Hoewel de kamer over het algemeen vrij linear is, stoort dat in geen enkel opzicht.

Eenmaal ontsnapt, waar het verhaal zich samenvouwt, werden we weer opgewacht door onze enthousiaste gamehost. Wat hadden we hier meegemaakt? We hadden echt even de tijd nodig om alles te laten bezinken. Dit kwam vooral doordat wij er met de perfecte verwachtingen zijn gestart aan dit avontuur (waarvoor dank aan de gamehost). The Hangover is een heerlijke oldschool kamer, maar wel uniek in zijn soort. Ga hier in met de insteek lekker te kunnen puzzelen en te genieten van het toffe verhaal wat is neergezet, dan ga je je zeker vermaken in deze kamer! We konden nu al niet wachten op de volgende twee kamers!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Patricia Döbber (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Geweldig, wat een super escaperoom.!

Wat was het gaaf. Deze escaperoom zit top in elkaar. Echt een aanrader. Wij hebben t gered in 55 min. We komen zeker nog terug voor de andere 2 escaperooms.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

MarkieZMarkieZEscape ApprenticeLid sinds: 26 mei 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Echt ff puzzelen

Qua sfeer minder dan Sleepover, maar uitdagender qua puzzels.

Verassende elementen en grappige momenten.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:13 min

 

TjemTjemEscape ApprenticeLid sinds: 2 april 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

Erg leuke kamer

Een geweldige kamer met wat leuke uitdagingen. Niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk. Het begin was een beetje lastig maar toen we dit door hadden ging het als een trein.

Begeleiding was ook super.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving

 

LouiLouiEscape ApprenticeLid sinds: 5 april 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 april 2022

Super leuk!

Dit was mijn eerste ervaring met escape room. We hebben gelachen, t kwam op onze zenuwen het was een leuke teambuilding en zeker een aanrader! We komen terug voor de sleepover!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • De blacklight was hilarisch
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

De Beesten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2022

Erg leuk

Wij hebben deze kamer met 4 personen gespeeld, collega's. 1 ervaren, 1 bekend en 2 totaal nieuw met escaperooms.
Erg leuke ervaring voor ons allemaal, en met goede verhaallijn. Uitleg voor aanvang door enthousiaste jongedame.


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:33 min

 

Lisa (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2022

Verrassend en uitdagend!

Aanrader :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Bo Kemna (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2022

GEWELDIG!

Leukste escape room die ik tot nu toe heb gespeeld. Spannende sfeer. Super goed in elkaar gezet.
Ook het personeel is erg vriendelijk!
We komen zeker een keer terug voor de andere kamers ☺️


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

MarkWegMarkWegEscaperLid sinds: 18 september 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 december 2021

Mooi verhaal met mooie verrassingen

Met zijn vijven (waaronder twee rookies) deze kamer gespeeld. Kamers gespeeld. Het verhaal is sterk en consistent en de puzzels kloppen met de opdrachten. Met een enkele aanwijzing lukte het ons om in de bijna maximale tijd de kamer uit te spelen. Samenwerking is van belang!
Een heerlijke kamer om mensen mee voor escaperooms te winnen en om te adviseren aan anderen die het wel eens willen proberen. Net als de sleepover (in hetzelfde huis) zijn de puzzels logisch en goed te volgen, zonder dat het te gemakkelijk wordt. Ze wijzen zichzelf, zijn op een prettige manier verrassend en net als je denkt dat je alles gezien hebt....


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:17 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica

 

Thijs (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Was. Erg leuk om te doen


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:36 min

 

Lot (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2021

Vet cool!

Super leuk ontvangst, echt een geweldige ervaring! De verschillende kamers maakt het leuk.. Aanrader voor iedereen die een leuke avond wilt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De verschillende kamers
 • Het ontvangst
 • Niets!

 

nancy_ritzernancy_ritzerJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Super kamer met goed verhaal

Een hele leuke kamer met een goed verhaal die gedurende de kamer steeds duidelijker wordt. Op het einde moet je een conclusie trekken waardoor alles samen valt.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:49 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Manon (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Leuke verrassende escape room!

Een erg leuke verhaallijn die het gehele spel terug komt, het bouwt echt op naar een leuk einde. Ook een leuke toevoeging is dat je steeds in een nieuwe kamer komt die bij het verhaal hoort. Met een leuke verrassende twist aan het eind! Verder was de begeleiding erg leuk, we zijn met enthousiasme ontvangen en geholpen tijdens het spel. Een echt aanrader dus!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verschillende kamers
 • Leuk doordacht verhaal
 • Verrassende twist

 

marco_jansenmarco_jansenEscape ApprenticeLid sinds: 17 mei 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2021

Ook online een topbeleving!

Vanwege Corona deze escaperoom online gespeeld met 4 man. Een acteur speelt de verdachte en wordt door de spelers geïnstrueerd. Acteerwerk is top en tilt het verhaal nog wat hoger. Met maar 1 oog (camera), en 2 handen is het wat pittiger. Ondanks dat de acteur alles weet, doet hij geloofwaardig onwetend en met een fijn gevoel van stress en urgentie als zou passen in de rol en als speler. Na meerdere online escaperooms te hebben gespeeld was dit de eerste échte escaperoom. Echt compliment!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Acteerwerk
 • Sfeer
 • Bestaat uit meerdere kamers

 

Daan (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2021

Toffe online ervaring

Wij hebben de hangover online gespeel. Super leuke ervaring in corona tijd. Leuke puzzels en een gastheer die goed in zijn rol bleef, maakt het dat de ervaring er dichtbij een echte escape komt.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Gastheer die goed in zijn rol bleef

 

LAMM WESTLAMM WESTEscape ApprenticeLid sinds: 24 oktober 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2021

Uitdagende room

Opzoek naar wat er gebeurd is die nacht erg leuk in elkaar gezet. Veel verschillende ruimtes. Veel puzzels.
Prima kamer


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:50 min

 

Nicolette (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Lekker ontsnappen aan de realiteit in de coronatijd!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Thema
 • Variatie in puzzels
 • Veel cijfersloten

 

Marijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2020

Een kamer vol verassingen!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig