Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Le Prince

Retie , België

Nu gesloten

Top #12

90 minuten

2 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Le Prince

Louis Le Prince was een Franse uitvinder, die bekend staat als één van de pioniers op het gebied van film. Veel filmhistorici zien hem als dé vader van de film.

Le Prince bracht zijn jeugd door in de fotografiestudio van zijn vaders vriend, Louis Daguerre. Hier leerde hij de mechanische en chemische processen van de fotografie.

Le Prince wilde echter verder gaan dan één enkel beeld vast te leggen op foto; hij wilde ook een manier vinden om bewegende beelden te kunnen vastleggen. Eerst ontwikkelde hij een camera met 16 lenzen die elk achter elkaar een foto namen en zo dus samen een film van 16 beelden konden maken. Na vele verbeteringen en verdere ontwikkelingen aan dit toestel, kwam hij als eerste tot een camera met één enkele lens.

Voor deze bijzondere uitvinding moest en zou hij een patent gaan aanvragen in New York. Hij moest wel snel zijn want hij had al enkele weken het gevoel gevolgd te worden, alsof iemand hem constant in de gaten hield…

Le Prince besluit zich te haasten en zo snel mogelijk naar het station te gaan. Eenmaal op het perron aangekomen, merkt hij dat hij zijn prototype wel bij zich heeft maar zijn plannen is vergeten.

Zelf durft hij niet meer naar het atelier te gaan dus neemt hij contact op met de enigen die hem kunnen helpen: jullie!

Hij vraagt jullie onopgemerkt naar zijn atelier te gaan om zijn plannen te vinden en deze naar hem te brengen alvorens de trein vertrekt.

Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

116 likes

917 bezoekers

93.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Kasteelstraat 67
2470, Retie
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

265 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

A must play voor elke escaper!

Het is van februari 2019 geleden dat ik nog eens bij escaping belgium was.

Erzsébet was voor België grensverleggend, hoog tijd om te kijken of Le Prince hetzelfde doet.Onthaal:

Escaping Belgium ligt op een domein.

Parking: aanwezig - niet privaat - gratis
Van daaruit is het een klein stukje wandelen naar het gebouw waarin de room zich bevind.
Ontvangstruimte : basic
Wc : aanwezig

Kris en Steven (eigenaars) ontvingen ons erg hartelijk en waren duidelijk trots op hun nieuwste room. We popelden dan ook om te starten.Kamer:

Veel had ik expres vooraf niet gelezen over de room en buiten de naam en het feit dat het iets met film/foto's te maken had, wist ik niks. Net omdat ik wou zien of de kamer mij het verhaal kon doen vertellen.

De start gebeurd in een aparte kamer waar je de introfilm te zien krijgt. Waar de intro van Erzsabet nog echt een product was van zijn tijd, zag ik hier plots een intro van hoge kwaliteit. En dat helpt je natuurlijk om in de juiste stemming te komen, om de kamer net dat tikje geloofwaardiger te maken.
Wat het filmpje, afgezien van de kwaliteit, nog goed doet is ons heel duidelijk maken wat ons doel is in deze room. Het kan dus toch…  

En dan gaat er een schitterende deur voor je open, een deur letterlijk naar een andere wereld. Binnen de eerste 10 seconden riep ik al hardop wauw en zat ik in de sfeer van de kamer. Over een start gesproken. En die sfeer zou me niet meer loslaten.
De makers hebben dankbaar gebruik gemaakt van het gekozen thema en het komt overal terug.
De puzzels bleven maar komen en gaande weg begon ik te beseffen waarom deze room momenteel niet speelbaar is in 75 minuten (op het moment van schrijven kregen wij 90 minuten) Alleen al met te kijken naar alle details in het decor verlies je 15 minuten :-)

Links en rechts merkte ik al snel kleine knipogen op naar andere rooms, heerlijk van die toffe easter eggs. Het geeft zo net dat fijne gevoel van een grapje moet kunnen.
De puzzellijn wisselt lekker af en hoewel ze in het begin nog niet veel raakvlak hebben met ons eigenlijke doel, veranderd dat ook steeds meer naar mate je verder geraakt.

Le Prince speel je best met 4 ervaren spelers. De puzzels zijn vaker parallel als lineair. Maar ondanks dat geeft het je vooral de rust om te genieten van de schitterende details in deze room, de easter eggs en het decor.
Conclusie:

Het is lang geleden dat ik nog eens een room in België had waar ik echt trots op was. Een kamer die ik met plezier met iedereen deelde, van ga deze spelen en bedank me later maar.
Wat ben ik blij dat te kunnen zeggen over deze kamer!

Le Prince is geniaal in zijn eenvoud. Le Prince wil helemaal niet de meest vernieuwde kamer van de benelux zijn, de meeste wtf momenten bevatten of 250m2 groot zijn.
Het is een grandioze puzzelkamer, een volwaardige 2.0 zonder 1 hang of cijferslot, maar tot de max gedreven. Geluid, sfeer, geur, effecten, maar bovenal decor , verhaal en puzzels.

En daarvoor maak ik een diepe buiging.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  JosterkeSylfariTijs Grevinkmar_loesEpic Escape Waalwijkmaarten_dingsMariekeanoukTheekopjeWepsiedown-the-hatch

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (282 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 oktober 2021

Le Roy!

Vanaf eind 2017 al uitgekeken naar een nieuwe kamer van Escaping Belgium. Daar was die dan, Le Prince, en wat was het het wachten waard.

We kregen als eerste een filmpje te zien waarin het verhaal werd verteld. Een supermooi filmpje die je nog enthousiaster maakt om de kamer in te gaan. We mochten na het filmpje door de prachtige deur naar binnentreden en wat we daar aantroffen was prachtig! Wat een realistisch, prachtig decor, waar je niets anders kan dan kijken, kijken, voelen en nog eens kijken. Maar goed, ik had natuurlijk ook de reviews gelezen en dacht twee personen voor Le Prince... dat gaat pittig worden, dus aan de slag!

Het begon meteen met een fijne puzzel. Een puzzel die goed te doen is, je zelfvertrouwen voedt en waarbij je aan de slag kan met meerdere personen, mocht je het met meer doen. De kamer is prachtig, maar echt prachtig aangekleed. Het is een enorm sfeervolle kamer vol fantastische details. Dit betekent natuurlijk ook ruis in de kamer, maar ik moet zeggen dat je goed wordt geholpen in de kamer om een goede flow te pakken te krijgen.

De puzzels waren eveneens prachtig uitgewerkt, van hoge kwaliteit en passend in de kamer. Sommige puzzels gingen ons goed af en sommige puzzels vonden we een echte uitdaging en hadden we er graag een derde persoon bij gehad om net even een andere denkwijze te geven of iemand die wel wat beter kan kijken dan wij. Ik denk dat met meer dan twee personen het net wat comfortabeler spelen is, zowel gericht op de puzzels als het staren naar alle details van de kamer.

Het zal je niet verbazen dat ik deze kamer een must play vind en iedereen aanraad om de auto in te springen om misschien wel de beste kamer van België te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  76:05 min

  SylfariMarieke

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertLid sinds: 23 september 2019 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2021

Marcus! Jumanji! Conductor! 237! Hunting! ....

Geparkeerd en wel kwamen wij aan op de... tja, aparte locatie. Vooraf was ons al verteld dat zodra je het gebouw in loopt direct aan de rechterkant een grappig, interactief mini-showtje zat verstopt. Een soort etalage waarbij je met knopjes het een en ander kan aansturen. Dit prachtige stukje interactie beloofde veel voor de kamer zelf! Eenmaal beneden in de kelder werden we vriendelijk ontvangen door de host, borgen we onze spullen op en konden we van start gaan.

Vanaf de allereerste ruimte is er direct 1 ding duidelijk: deze kamer is buitengewoon mooi, sfeervol, en afgewerkt. Het decor, de belichting, de geluiden en de geuren zuigen je als speler op naar een compleet nieuwe wereld. De eerste puzzel is meteen prachtig verwerkt in het thema. En buiten dat niet al te lastig op te lossen waardoor je direct in een bepaalde flow terecht komt. Le Prince neemt je vervolgens mee door een verhaal vol details. Het is ongelofelijk hoe deze makers zo veel detail in hun ruimtes hebben verwerkt zonder dat het afleid van de puzzels. Je weet als speler ondanks de vele decoratie exact wat een puzzel is en wat niet. En dan nog word je richting het einde duidelijk dat er tussen al die details nog clue's en aanwijzingen zitten voor een van de latere puzzels, briljant!

De puzzels in Le Prince zijn stuk voor stuk in thema en goed uitgedacht. Er is voor iedereen wat wils. Waar de ene puzzel mij persoonlijk wat minder lag, vond een ander teamlid die weer geweldig. Er is een mooie afwisseling van de nodige denk puzzels versus de fysieke puzzels. Le Prince bevat daarnaast 1 van mijn favoriete puzzels of all time! Zo simpel, maar zo leuk bedacht. De eindpuzzel vond ik persoonlijk wat minder. Het vereiste weinig samenwerking en was meer een kwestie van op elkaar wachten + kijken naar wat de ander doet. Het voelde niet aan als een ontknoping, ondanks mooi verwerkt in thema. De puzzel ervoor voelde meer als een einde/slotstuk.

Dit allemaal gezegd hebbende hoop ik duidelijk te makend dat Le Prince hoogstwaarschijnlijk een van de mooiste puzzelkamers van België is. De echte puzzelliefhebbers gaan hier met plezier uitkomen. Spelers zoals ik, die iets meer houden van het belevingsaspect van een kamer , gaan hier misschien met een ander gevoel naar buiten komen. Ik kan deze kamer niet anders dan een hoog cijfer geven, maar daarbij wil ik dus wel gezegd hebben dat ik persoonlijk een stukje beleving miste, een stukje spanning en/of een stukje adrenaline. De kamer is gewoon erg puzzelgericht met weinig beleving. Maar dat is deels een persoonlijke noot. Ik raad iedereen deze kamer met liefde aan en kijk uit naar het volgende project van Escaping-Belgium.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor (VOL met details)
 • Afwerking (vakmanschap)
 • Sfeer (je waant je in een andere wereld)
 • Belichting
 • Geluid + muziek
 • Puzzels, puzzels, puzzels
 • Flow
 • Service!
 • Verwijzingen naar andere kamers
 • Mist beleving en spanning
 • Heel erg puzzelgericht

  Casturiibilipe

BlobalexBlobalexJunior EscaperLid sinds: 19 juli 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 augustus 2023

Prachtig en creatief gemaakt

Het is duidelijk waarom "Le Prince" zo hoog staat in de escaperooms. Het decor is geweldig mooi, ook zijn de geluidseffecten toepasselijk en leuk. Verder zijn de puzzels van deze kamer zeer creatief opgesteld. Ook is het verhaal duidelijk gemaakt en door heen heel de escaperoom terug te vinden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  79:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

  hipyxl

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (128 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 mei 2023

RaRa, wie ben ik?

Vandaag gingen we op pad met een grote groep, we gingen beide kamers spelen bij ‘Escaping Belgium' en deelde ons zelf op in 2 verschillende teams. Ik heb beide kamers gespeeld met 3 personen wat voor mij daarbij ook aanvoelde als het perfecte aantal, meet 4 personen zou ook geen issue zijn.

Parkeren is hier top! Zat plek en lekker op wandel afstand. Nadat we op deze locatie de andere kamer hadden gespeeld was het tijd voor ‘'Le Prine'' een kamer die al ontzettend lang op mijn wish-list staat en vandaag was de dag.

We kregen een filmpje op voorhand van de kamer en deze dat ongekend goed in elkaar, het zag er allemaal super goed uit en daarvoor alle liefde. Ik zei halverwege het filmpje nog ‘'als de kamer half zo goed is word het top'' en ik kan je verzekeren dat het ZEKER half zo goed was.

De eerste stap die we binnen zetten in de ‘'kamer'' was ongekend, we waren even verbaasd over wat ons werd voorgeschoteld. De afwerking en decor stukken in deze kamer zijn merkwaardig en fantastisch ik heb zelfde zulke mooie kamers en zulke mooie opgezette kamers gezien. Dit blijft sterk van begin tot eind.

Het verhaal van de kamer is heel creatief en speelt in een bepaald tijdperk waarna de kamer ook volledig gebouwd en gedecoreerd is. Je doel is vanaf het begin duidelijk en weet dus welk pad je moet gaan bewandelen.

De puzzels zijn super leuk ik heb me hier geen enkel moment geërgerd aan een puzzels, alles had zijn eigen charme en denkwijzen teamwork is hier een echte must. Het is een kamer met erg veel decor en je loopt daarmee vaak het risico op vervelende ‘'ruis'' echter is dit hier ontzettend goed opgepakt. Je weet precies wat je wel en niet nodig hebt en dat is ontzettend fijn, hierdoor was onze flow in de kamer hier ook prettig.

Effecten en verassingen in deze kamer zijn awesome, ik heb hier ontzettend van genoten. Vooral van de ‘'kleinere'' dingen die gebeurde waar we ook om hebben kunnen lachen.

Al met al,
Een super kamer die iedereen moet spelen, pak meteen lekker de andere kamer op deze locatie mee want die wil je ook niet missen. Deze kamer zijn sterke punten zijn afwerking en puzzels en raad aan om het met 3 of 4 man te spelen.

Mensen van Escaping Belgium super bedankt voor de leuke ervaringen en gast vrijheid ik hoop jullie nog een te treffen wie weet bij een nieuwe kamer??


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Logica
 • Afwerking

  Larsschimmel

Pierre-is-kaasPierre-is-kaasJunior EscaperLid sinds: 29 januari 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Goed bedachte puzzels

De puzzels waren erg goed bedacht en de sfeer is geweldig


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De dozy's

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Moeilijkheidsgraad

  Pierre-is-kaas

dayennexdayennexJunior EscaperLid sinds: 31 augustus 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 mei 2022

WAUW

Op 26 mei zijn we met twee stelletjes deze escaperoom gaan spelen.
Mijn eerste indruk van de kamer was wow!
Wat is hier veel tijd en liefde in gestoken! Na de intro waan je je direct in de juiste sfeer.
Je hebt echt teamwork nodig om de eerste puzzel op te lossen. Ik vond het ook prettig dat de kamer niet lineair was en iedereen dus bezig kon blijven.
Er zaten leuke verrassingen in de kamer en ik raad ook zeker iedereen aan om hem eens te spelen.

Wij konden ontsnappen met nog dik twaalf minuten op de klok.

De host was vriendelijk en wist ook veel te vertellen over zijn eigen kamers & andere kamers die hij gespeeld had. Ik kom zeker nog eens terug voor erzebet!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Logica

  anouk

Fantastisch!

Ontzettend gave ervaring met heel erg veel oog voor detail. Vakmanschap komt heel erg naar voren en de puzzels en het design zijn heel erg goed uitgedacht. Echt niets op aan te merken, de flow was ook perfect!

Ook de ontvangst en service waren uitstekend en fijn. Super kamer en locatie!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  71:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  anne_ter_horst

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2022

Filmisch!

Samen met mijn vriendin (2 personen) ben ik naar Retie afgereisd om daar bij Escaping Belgium twee escape rooms te gaan spelen. We sloten af met de kamer: ‘Le Prince'. Een kamer die gaat over de uitvinder van de film; ‘Louis le Prince'. We waren al in-ge-escaped door de ander kamer te spelen van Escaping Belgium, dus we konden niet wachten om te beginnen aan dit nieuwe avontuur.

We kregen een introfilmpje te zien van hoge kwaliteit. Je kon zien dat we te maken hadden met een ‘filmmaker'. Ik was hier positief verrast over, want vaak zijn de filmpjes bij escape rooms niet zo fantastisch. Door deze goede film, zaten we meteen in het verhaal. Wat ook heel prettig was, was dat je een duidelijk taak kreeg. Het doel – en daarmee hoop ik niets te spoilen – was de kluis vinden en openmaken. Ik hou ervan als het doel van een kamer duidelijk is, zodat je ook echt weet waar je naartoe werkt.

Toen we daadwerkelijk de kamer binnengingen, viel mijn mond open. Dit had ik niet verwacht! Wat een prachtige decoratie. Het was haast alsof je door het sprookjesbos van de Efteling wandelende, zo idyllisch en verfijnd. Het duurde ook even voordat we daadwerkelijk aan het puzzelen gingen, want ik wilde dit goed in me opnemen.

Later in het spel wordt de decoratie zeker niet minder verbazingwekkend. Alles is zo verfijnend en gedetailleerd. Je hebt aan twee ogen niet genoeg om alles in je op te nemen. De puzzels zijn ook mooi verwerkt in de decoratie. Daarnaast zijn de licht- en geluidseffecten ook zeer passend en goed gedaan. Over het effect in het begin hebben we het nog lang gehad op onze terugweg 😂

De puzzels zijn variërend, voornamelijk lineair en echt een uitdaging 😁…. Ik geef het niet graag toe, maar het was voor ons even zweten in de kamer. Vaak als een kamer zo mooi gedecoreerd is, is er minder aandacht geschonken aan de puzzels. Dit is bij ‘Le Prince' zeker niet het geval. We hadden veel hints nodig en die kregen we gelukkig ook. Net als bij de andere kamer voelde de host ons perfect aan.

Het was voor ons geen verrassing dat we er niet uit zouden komen. We blijken toch beter te functioneren in een wat grotere groep. Maar daar gaat het ons ook niet om. We hebben enorm genoten van ‘Le Prince'. We hebben onze ogen uitgekeken en we hebben vaak hardop ‘Wauw!' en ‘Wat leuk gedaan!' kunnen roepen. Na het spelen hebben we ons enthousiasme lang en breed besproken met de host die ons weer heel vriendelijk te woord stond. Zeer attente en vriendelijke mensen bij Escaping Belgium! Dat is altijd een dikke plus.

Al bij al; Een prachtig gedecoreerde kamer met pittige puzzels. Zeker een aanrader.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Als je een uitdaging houdt qua puzzels is dit helemaal jouw ding!
- Perfecte groepsgrote is, naar mijn idee, 3 á 4 personen (voor ons was 2 te weinig, maar je loopt hier elkaar waarschijnlijk wel snel in de weg i.v.m. bewegingsruimte en lineaire puzzels).
- Als je beide kamers speelt op deze locatie, speel dan eerst de andere (als opwarmertje) en daarna deze… Ik beloof je dat je dan helemaal een wauw-factor hebt, omdat je dit niet verwacht 😉

Escaping Belgium, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Dit is een ware topkamer! Ik ben heel blij dat we dankzij jullie dit hebben mogen ervaren.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decoratie
 • Details
 • Easter eggs
 • Goede begeleiding

  sjephanie

xoxo Kittyxoxo KittySenior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Wat een decor!

Dat ze weten wat ze doen was meteen duidelijk. Het decor was gewoonweg fantastisch. Ik had het gevoel dat ik in een wachtrij van Disney stond. Een echte aanrader voor elke Escape fan! Wij komen binnenkort ook jullie andere kamer spelen!

Onthaal was zeer vriendelijk en ze namen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden! Gewoonweg fantastisch!!!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Badeendjes

Ontsnapt: Ja  81:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Spannend

  Astradid

anthony_boelaertanthony_boelaertEscape GuruLid sinds: 28 september 2020 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

WAUW! Mag ik hier blijven slapen?

Hoe ik genieten kan van deze kamer! Misschien ligt het aan mijn passie voor interieur want interieurarchitect is mijn hoofdberoep maar hoe ongelooflijk geweldig het was om doorheen deze kamer te lopen... Gewoon top!

We wisten niets over Le Prince en hadden als team zelfs onderling gegokt waarover het zou kunnen gaan. Ik dacht een arabische prins en verwachtte dus een 1001 nacht interieur. :-) Dat was het dus niet.

Bij het binnenkomen in de eerste kamer krijg je al meteen een klein voorproefje van hoe de afwerking van de rest eruit zal zien. Compleet met geur-, sound- en lichttechnieken die je meteen meenemen in het verhaal.

Mijn team moest me wel vaker wakker schudden om te focussen op de puzzels want ik vergat vaak dat ik in een ER was. Gewoon elk hoekje, elk detail in deze kamer is af. Eén van de eigenaars is dan ook interieurarchitecte en dat valt ook meteen op.
Als je je net zoals ik kan storen aan een room waar b.v. het thema zich afspeelt in een ver verleden en dan zie je moderne witte hanglampen of fel gekleurde cijfersloten dan ben je hier aan het goeie adres. Elk detail klopt.

De puzzels zelf waren ook heel slim in elkaar gezet en ik mag hopen dat de spelers ook even stil staan bij het ENORME werk dat hier verzet is om sommige puzzels in elkaar te steken. Toen ik dan ook vroeg aan Steven hoe lang ze hier aan gewerkt hadden verschoot ik ook niet toen ik vernam dat dit een project van 2,5 a 3 jaar was.

Wel team Escaping Belgium, echt CHAPEAU! Bedankt om de Belgische ER scene om hoog te krikken!

( Kom hier maar eens kijken beste Nederlandse vrienden ;-) )


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ongelooflijke details
 • ontvangst
 • verhaallijn
 • geur
 • licht
 • soundeffects
 • interieur !!!!!!!
 • ALLES

  Marinde

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Wat een toffe Escape

Een hele leuke en toffe Escape waarin je je volledig in een andere wereld bevind.

Puzzels zijn goed in thema en de sfeer in de Escape is met oog voor detail uitgewerkt!

Dikke aanrader!

Erg leuk dat de eigenaar mij nog herkende! Ze zijn altijd ontzettend vriendelijk en erg gastvrij bij dit bedrijf!

Kom maar op met de 3de escape!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Eigenaar

  bilipe

vawi1980vawi1980Junior EscaperLid sinds: 26 maart 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2023

Wauw

Wat een knappe escape room! Niet de klassieke slotjes maar alles hoogtechnologisch gestuurd waardoor je toch eens door een ander soort puzzels uitgedaagd wordt. Af en toe moet je ook gewoon eens de tijd nemen om naar de aankleding van de kamer te kijken, wat een oog voor detail. Misschien niet de kamer voor echte beginners maar desondanks een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  81:18 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede prijs

 

Talisa89Talisa89Junior EscaperLid sinds: 21 juli 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2023

Verhalend, prachtig aangekleed en goede puzzels

Begint al met een schitterend intro, daarna een decor waar je echt je ogen uitkijkt. Alleen dat is al een 10!

De meeste puzzels zitten goed verstopt in het decor, je moet allerlei kamers en zaken linken. Dat maakt hem echt leuk voor de speurneus en puzzelaar. Het verhaal klopt heel goed en je bouwt echt naar het einde toe. Weinig kamers gespeeld waar je het verhaal de hele tijd goed voor ogen hebt.

Goede begeleiding ook die ons achteraf nog van alles wilde laten zien.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  75:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

mezensmezensJunior EscaperLid sinds: 08 augustus 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2023

terechte top 10 kamer (België)

Hebben we weer goed gedaan, en deze opdracht binnen de tijd uitgevoerd.
Sommige puzzels gingen vlot en andere zagen we letterlijk niet, maar dat lag dan meer aan onze 'we zoeken het weer te ver' - blindheid dan aan de puzzels. Op zeker moment overwegen we zelf om één hint echt letterlijk uit te voeren, goed wetende dat dat eigenlijk op niets slaagt en dat de spelleider daar alvast hartelijk om zal lachen, omdat we dat ook effectief gedaan hebben. Maar achteraf vertrouwde hij ons toe dat we niet de eersten waren die die piste op gingen , oef..

Hoe mooi de kamer in detail is uitgewerkt , ga ik hier niet verklappen en moet je zelf maar gaan ontdekken.
Dit is meer dan een puzzelkamer, je bent zelf het puzzelstukje , dat gelukkig regelmatig tussendoor beseft : wat is dit toch allemaal weer piekfijn en vernuftig uitgedacht en en uitgewerkt. Wie zijn toch die mensen , die hier tot in staat zijn en hun tijd en creativiteit in steken ?

En hadden wij even geluk , dat ze ons alledrie zaten op te wachten in het onthaal. Ideale moment voor nabespreking dus , bij een drankje natuurlijk en zelf een korte rondleiding tijdens de reset van de kamer. En nu begint het me te dagen wat van deze escape room een top kamer maakt : naast de puzzels en de inkleding , is het bovenal de passie van de ontwerpers/makers/begeleiders die ze hebben om voor creatie te kunnen tonen aan elke nieuwe groep.

Zijn wij als escaperoom spelers niet allemaal de gelukzakken , dat er mensen zijn die zo'n mooie kamers willen bouwen en bedenken ?
Wij kijken al vast uit naar jullie volgende kamer ....

en btw. veel plezier volgende maand in het "testament" , wij zijn zeker dat jullie daar zelf ook van gaan genieten..


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

jsm_vsjsm_vsEscaperLid sinds: 14 november 2017 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2023

Prachtig prachtig prachtig

Wat een pracht van een kamer was le prince voor ons. Een ongekend puzzelavontuur met prachtige aankleding en puzzels volledig in thema.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  87:34 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Origineel

 

Lauratje03Lauratje03Junior EscaperLid sinds: 20 september 2021 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2023

Briljante kamer

Deze kamer deed ons escape hart sneller kloppen. Alles zit prachtig in elkaar. Voor de ervaren speler zitten er veel knipogen in naar andere kamers wat wij erg konden waarden. De kamer is fantastisch mooi gebouwd, de puzzels zijn uitdagend. Wij speelden de kamer met zijn tweeën en hebben ons uitstekend vermaakt. Gaat deze spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  82:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Monique27Monique27Junior EscaperLid sinds: 05 oktober 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 oktober 2023

One of the best escape rooms

I went there yesterday together with my husband. The experience was really great and we had a lot of fun. The room is well put together, puzzels are smart and entertaining. We did receive a couple of hints, but at no moment did we feel frustrated or stuck. The game master was also great and fun to work with. For us, this escape room is definitely in the top 3 of our favourite ones (we played in other countries as well). Will definitely come back to try the other room as well. Absolutely recommend!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  86:24 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Difficulty
 • Original
 • Storyline
 • Experience
 • Logic
 • Diversity
 • Exciting
 • Great service
 • Great price
 • Great host

 

Noa YasmineNoa YasmineEscaperLid sinds: 05 oktober 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2023

Wat mooi!

Supermooie kamer, prachtig decor waar je je ogen uit kunt kijken. Alle zintuigen worden geprikkeld hier. Uitdagende puzzels!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal

 

HHEscaperLid sinds: 20 september 2020 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2023

Mooi decor

De kamer is mooi bekleed wat zorgt voor een leuke sfeer. Aanrader


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Logica

 

BaksteentjeBaksteentjeJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2023

Loved it!

Bij aankomst was het even zoeken waar we heen moesten maar redelijk snel konden we het juiste gebouw vinden om naar binnen te lopen. Na een korte uitleg konden we beginnen!
In het begin liepen we wat vast en ging het wat stroef, maar al snel hadden we de smaak te pakken en ging het fantastisch. De kamer is prachtig! De makers hebben aan alle details gedacht en je komt soms ogen tekort. Het heeft voor mij echt de "wauw" factor! Leuke details ook naar andere grote namen binnen de escaperoom wereld voor degene die dat opvalt. We hebben ons zeker geamuseerd in de kamer.
Na afloop hebben we nog even nagepraat met de eigenaar die vol passie spreekt over de kamer en ons alle details laat zien die we hebben gemist. Al met al een super ervaring en een dikke aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

roman_robroekroman_robroekEscaperLid sinds: 07 januari 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

Genoten van deze heerlijke puzzel kamer!

Een jaar of 5 geleden hebben we de andere kamer van deze locatie gespeeld, en gisteren was het eindelijk tijd om deze kamer te spelen. Wat een genot!! Een fantastische mix tussen beleving en puzzelen. Veel puzzels, de een wat lastiger dan de ander. Met 4 personen hadden we constant wel iets te doen en hoefden we niet op elkaar te wachten. Hier en daar een leuke knipoog naar andere bekende kamers. Er zitten ook zo veel geweldige details in deze kamer. Aan alles lijkt wel gedacht te zijn. De afwerking is subliem en het verhaal zit goed in elkaar.. Eerder op de dag hadden wij ook The Movies gespeeld, en Le Prince vind ik misschien wel net zo goed maar is wat meer geschikt voor de puzzel liefhebber. Spelen deze kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  78:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

johan_adersjohan_adersEscape ExpertLid sinds: 31 januari 2018 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2023

Heel goed werk, en toch een kanttekening

Jaren geleden hebben we Erzsebet gedaan, en Le Prince stond al enkele jaren op ons lijstje. Vandaag dan eindelijk.

De goede punten:
De ontvangst is al uitstekend. Er is geen moeite bespaard voor de ontvangstruimte waar je je prima kan vermaken. Het ziet er uitstekend uit. De gastheer zelf is ook erg prettig en heeft de tijd voor een praatje, welke hij kort en to the point houdt als je al ervaring hebt. Al bij het 1e onderdeel van de escape merk je dat ze een prachtig decor hebben gebouwd, waar ze al je zintuigen prikkelen. Eén grote wauw, en de 1e puzzel is al meteen een super vondst, gericht op creatief denken en samenwerken! Ook in de ruimte daarna hebben de makers duidelijk moeite gedaan om werkelijk elke vierkante centimeter uit te werken. Het hele project is een juweeltje.

Enkele kanttekeningen:
Ondanks alle lof hebben we toch enkele aanmerkingen. Dit haalt het cijfer niet omlaag, maar juist omdat de kamer zo goed is, vinden we dat constructieve kritiek er bij hoort. Ten 1e vonden we de kamer te moeilijk voor 2 personen. Hij is wel te halen, maar we moesten zo hard werken dat het een beetje ten koste ging van het rustig samenwerken en de omgeving tot je door laten dringen voor het spelplezier. Waar we ons echt aan stoorden, is dat meerdere puzzels meer een trial & error thema waren. Zonder iets te verklappen, moet je denken aan bepaalde handelingen in volgorde doen. Deze handelingen waren langdurig, repetitief en foutgevoelig. Hier raak je, ook al heb je de puzzel door, heel veel tijd en energie kwijt. Met 3 of 4 zou zo'n puzzel beter tot z'n recht komen. Dit soort puzzels zijn er hier te veel en te lang. Zeker bij de paar puzzels waar je samen MOET werken, verspreid over de ruimte is dit een manco.

Wat we ook erg jammer vonden, is dat het voor ons opviel dat hoe goed de puzzels ook waren, ze soms niks te maken leken te hebben met het verhaal of het thema. Je bent dan puur op het puzzelen gericht, en niet op het verhaal of de omgeving, waardoor de ervaring wat 'random' wordt.

Conclusie:
De kamer is een topper en de moeite die er in is gestoken is zichtbaar en voelbaar. Echter, we denken dat de kamer nog beter tot zijn recht komt als hij niet gepromoot wordt als 2-persoonskamer, of als je er zelf simpelweg voor kiest om met 3 a 4 man te komen. Ook denken wij dat als een enkele puzzel wordt vervangen door een puzzel die meer met het verhaal te maken heeft, dit de spelbeleving en de flow ten goede komt. Al met al toch een topper die in de top 10 van België thuishoort en door iedere escaper een keer bezocht hoort te worden.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: The Kardashian Killers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Unieke puzzels en vondsten
 • Diversiteit
 • Perfect tot in detail uitgewerkt
 • Begeleiding en hints
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad
 • Mismatch tussen verhaal en puzzels
 • Repetitief / trial & error

 

Jill BoeykensJill BoeykensJunior EscaperLid sinds: 27 mei 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2023

totaalbeleving

Na een uitgebreide, persoonlijke en humoristische ontvangst, worden we zonder al te veel voorbereiding richting start gebracht. En dat is ook hoe je deze kamer best beleeft, alles op je laten afkomen, van de ene verwondering in de andere tuimelen. met veel 'yes', 'ooh' en 'aahs' onderweg. Deze kamer werd ontworpen met veel oog voor detail en liefde voor het vak. De mechanismes werken feilloos en laten je soms geloven in een sprookjeswereld. Meerdere kamers te doorlopen (al is dat lopen relatief), met veel afwisseling qua puzzels, die meestal wel pas laagje per laagje hun intenties prijsgeven.
We kregen, gezien de onervarenheid van de helft van de groep, relatief veel hints, met humor gebracht. Zo ging de flow er nooit uit en konden we toch nog net op tijd onze opdracht volbrengen. Verrassend, mooi en met liefde gemaakt!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  88:15 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

De_EscapiesDe_EscapiesEscape ApprenticeLid sinds: 30 juli 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2023

Wat een plaatje!

Wat een fijn onthaal, wat een indrukwekkende kamer, een totaalervaring waar aandacht is voor alle zintuigen! Je mond valt van verbazing open, zoveel aandacht voor detail en daarbovenop ook nog heerlijke puzzels.
We werden fijn en warm onthaald door Steven en bereidden ons voor om van start te gaan. Bij de start van het spel waren we al meteen onder de indruk van het professionele filmpje als intro voor de kamer, de verwondering groeide enkel maar des te verder we de kamer ingingen. Als team voelden de puzzels fijn en intuïtief, we hebben met één puzzel wat moeite gehad, maar dankzij Steven zagen we nadien dat we iets over het hoofd hadden gezien in ons enthousiasme, waardoor het antwoord makkelijker was gevonden.
Uitdagend, prachtige details en een heerlijke totaalervaring - we kijken uit naar hun toekomstige projecten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  64:09 min


 • Ambiance
 • Great service
 • Great host
 • Original
 • Puzzles
 • Great price

 

hangmanhangmanSenior EscaperLid sinds: 19 januari 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 september 2023

Wauw!

Het is intussen alweer enkele weken geleden dat we deze kamer speelden, maar wanneer ik er aan terug denk, is dat nog altijd met een hele grote glimlach. Deze kamer is dan ook zo mooi en zo fijn om te spelen... Maar goed, we beginnen bij het begin!

Om meteen met een minder puntje (en - spoiler - eigenlijk het enige minpuntje) te beginnen: de ontvangst was wat warrig. Parkeren kon gemakkelijk vlakbij, we volgden de pijlen en kwamen in de mooie ontvangstruimte terecht. Daar aangekomen was het echter niet meteen duidelijk of we nu eigenlijk juist zaten en of ze ons wel verwachtten. Eén van de eigenaars was met een groepje mensen een gezelschapsspel aan het spelen, een andere groep zat blijkbaar na te praten in een andere ruimte, maar voor de rest was het niet echt duidelijk waar we konden wachten en gaf er ons ook niemand aandacht. De persoon die met de andere groep bezig was, had minstens even kunnen opkijken en "welkom, zet jullie, er komt meteen iemand bij jullie" kunnen zeggen ofzo. Maar goed, tien minuutjes later werden we dan toch door iemand anders welkom geheten en na nog een korte wachttijd konden we eraan beginnen.

De binnenkomst in de kamer is meteen al "wauw". Je waant je meteen in een hele andere setting, alles klopt en ziet er realistisch uit, zowel qua decor als geluid en licht. Na een minuutje onder de indruk te zijn van het decor, vonden we wat we moesten doen en waren we vertrokken voor onze ontdekkingstocht doorheen de verschillende ruimtes. Ik ga hier niet teveel in detail gaan en laat je het graag zelf ontdekken, maar alles zit echt super knap in elkaar, zowel qua flow als qua ontdekking en techniek. Er zitten elementen in die het verhaal op een vrij realistisch aanvoelende manier vooruit duwen en die je helemaal onderdompelen in de ervaring. De puzzels zelf zijn eerder pittig en hoewel er zeker dingen in zitten die we al gezien hadden, zitten er veel originele elementen in en moesten we toch vaak even goed nadenken en alles samenleggen voor we een "aha"-momentje hadden. Dat gezegd zijnde is de kamer zeker niet té moeilijk, gewoon een fijne uitdaging wat voor ervaren spelers als ons zeker tof was.
Door de combinatie van het verhaal en de breinbrekers, hadden we niet echt door dat we plots al aan het einde waren, de tijd was voorbij gevlogen! Blijkbaar hadden we het ook best goed gedaan, 59:59 zonder hints, pas het 19e team dat erin geslaagd was om onder het uur en zonder hints uit te spelen, dus we waren wel trots op onszelf :-)
Complimenten ook voor onze host dat we ook nergens te snel een hint kregen waardoor we de kamer op deze manier uit konden spelen. De extra tijd werd ook gebruikt om de kamer nog eens rustig samen met de host te bekijken om alle leuke easter eggs te spotten, top!

Ik zou deze kamer dan ook aan iedereen aanraden, laat je onderdompelen in het verhaal en laat de iets hogere moeilijkheidsgraad je zeker niet afschrikken! Wij kijken alvast uit naar Erszebet die binnen twee weken op de planning staat!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Knap decor
 • Pittige maar leuke puzzels
 • Easter eggs
 • Goeie flow
 • Sfeer
 • Ontvangst was wat warrig

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig