Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Het Geheim van Sint-Rumoldus

Een legende vertelt hoe Sint-Rumoldus, de patroonheilige van Mechelen, rond het jaar 770 op laffe wijze werd vermoord.

In de buurt van Mechelen, ergens diep in de rustige Hombeekse bossen, liet Rumoldus een kleine kerk bouwen. Tegen de toenmalige tijdsgeest in, betaalde hij de arbeiders hiervoor een billijk loon. Het vermoeden rees dat hij daarom wel bijzonder rijk moest zijn. Toen Rumoldus op een avond aan het wandelen was nabij zijn kerk, werd hij overvallen door twee mannen. Ze sloegen hem dood en beroofden hem van het weinige geld dat hij op zak had. Daarna gooiden ze hem in de Dijle en namen de benen. Enkele dagen later merkte een toevallige passant een wonderbaarlijk licht boven het water. Het lijk van Rumoldus werd op die plek bovengehaald en werd in alle sereniteit opgebaard in zijn kerk. 

Sindsdien waakt een toegewijde priesterorde over zijn graf en kerk. Af en toe gebeuren er “mirakels” in de kerk van Sint-Rumoldus: er verschijnen tranen op heiligenbeelden en kaarsen lichten plotsklaps op in de buurt van het schrijn. Gelovigen komen daarom van heinde en verre om Sint-Rumoldus te vereren. 

Onverwacht worden jullie gecontacteerd door priester Albay, de huidige bewaarder van de Sint-Rumoldus kerk. Hij moest de kerk ontvluchten, omdat er dingen gebeuren die naar zijn zeggen “niet meer normaal zijn”. Hij vraagt jullie hulp om deze zaak uit te klaren en de oorzaak van de mirakels te achterhalen...


Thema's

Avontuur

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Statistieken

48 likes

205 Escapetalk bezoekers

97.9% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Haverwerf 7
2800, Mechelen
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

141 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

Het Geheim van St. Rumoldus

De escape experience ligt aan een plein en is goed te vinden. De ontvangst ziet er zeer verzorgd, groots en hartelijk uit. De gamemaster ontving ons vriendelijk en nam ons, met een mooi verteld verhaal, mee in wat ons te wachten stond.

Eenmaal de kamer in, was ik positief verrast over het decor. Hiervoor echt een dik compliment want het zag er waanzinnig uit! Het decor maakt de kamer ook extra speels. Een onvoorziene hoek hier en een onverwachts gangetje heeft een additionele dimentie aan de experience, wat ook de gehele sfeer overtuigd neer zet.

De puzzels waren in lijn met het verhaal en prima van niveau. Ik denk voor de beginnend escaper een pittige uitdaging. Laat je hier niet door afschrikken want een of twee tips erbij is nooit erg! Wij als escapers met allemaal 80+ kamers op de teller vonden de puzzels logisch en goed te doen. Ik heb me tijdens de beleving erg geamuseerd!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

karolien_clkarolien_clJunior EscaperLid sinds: 12 januari 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Het geheim ontrafeld.

Er valt zoveel te zeggen over deze room. Maar laten we nog wat ruimte houden voor het mysterie. Het belangrijkste om te weten is dat deze room echt de moeite waard is. Je wordt ondergedompeld in het verhaal waardoor de spanning en sensatie opgebouwd wordt. De talrijke puzzels zijn haalbaar en aangenaam. De spelbegeleiding is goed. Nog eens een duidelijke uitleg en richtlijnen voor het spel. En tijdens het spel geen onnodige tussenkomsten. (Waar we ook echt geen nood aan hadden.) Je krijgt voor deze kamer 10 minuten extra speeltijd. Maar deze hadden wij alvast zelf niet nodig. De rooms werden indrukwekkend ingekleed en hierdoor waan je jezelf ook echt in het verhaal.
Voor ons was er echter een anticlimax toen we het geheim ontrafeld hadden. Nu ik daag je uit om dit zeker zelf te ondervinden. Want uiteindelijk is de reis belangrijker en tevens mooier dan de bestemming zelf.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De nachtegalen

Ontsnapt: Ja  59:16 min


 • 10 minuten extra speeltijd. (Niet nodig voor ons)
 • Goede spelbegeleiding
 • Interessant verhaal dat zorgde voor inleving
 • Haalbare en uitdagende puzzels
 • Indrukwekkende rooms
 • Anticlimax: Geen realistisch einde.

  bo_bellemans

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2020

Een goddelijke beleving!

Zoveel rooms al gedaan en deze nog niet gespeeld, gewoon schande.
Als Belg mag ik toch wel trots zijn op deze room, die als enigste Belgische kamer in de lijst van Top Escape Rooms Project voorkomt en nog wel op de 27ste plaats.

Op een koude regenachtige zondag was het dan zover: Het geheim van Sint-Rumoldus!
Opnieuw een escape experience, iets waar ze zelf ook de nadruk op leggen en zeer duidelijk in zijn op hun website.
Volledig terecht ook.

Onthaal:

Wel voor het onthaal begon de pret al. Een paar dagen voor de boeking, post. Digitale post. Het verhaal met een super opbouwend filmpje.
Onze groep was al enthousiast nog voor we begonnen waren.

De ontvangstruimte is enorm en voelde nu nog wat leeg aan, nu ze gaan hier op termijn kamers bijbouwen, dus we snappen de opzet wel.
Onze gamemaster van dienst was vriendelijk en correct alleen misten we een beetje de hartelijk babbel.

Wel popelden we om aan de slag te kunnen gaan.

Kamer:
Na een korte uitleg van de gamemaster over de veiligheid, vertelde hij ook het verhaal achter Sint-Rumoldus.
Voor ons had dit meer in thema gemogen. Het is tenslotte een experience.
Na het verhaal kwamen we in een soort voorshowtje waar we helaas opnieuw dezelfde film kregen die ook in de mail zat.
Dat vond ik jammer. Nu de film is super profi gemaakt en het bouwt goed op, dus moest je hem niet gezien hebben is het absoluut een meerwaarde.
(een dag later heb ik toevallig de eigenaars (Bert en Jan) gesproken en ze weten dit, bij hun volgende project wordt dit ook anders aangepakt, wat wil een mens nog meer)

En dan gaat een deur open....
Vanaf het eerste moment weet je dat dit een avontuur gaat worden. een groot avontuur waar 15 maanden aan gewerkt is, en dat zie je.
Al puzzelend geraak je steeds verder, verder in de room, verder in het verhaal, verder richting het geheim.

De puzzels gaan van zoek, naar denk, naar doe en er zijn er zat aanwezig. Telkens mooi in thema van het verhaal.
De afwerking is enorm, net als de schaal, het voelt haast authentiek aan, dan weet je waar die 15 maanden ingezeten hebben.

Een ander pluspunt, de gamemaster. Doordat we 70 minuten hadden, liet hij ons echt met rust. Slechts 2 of 3 keer heeft hij ons geholpen, maar dat was echt op zo een moment dat het ook nodig was. Dus kudos!

Er zijn 2 punten die ik kan aanhalen waar ik niet helemaal van overtuigd was.
1 de kamer kan je vanaf 2 personen spelen en dat merkten we in de puzzels. Die zijn allemaal prima, alleen daagden ze onze groep niet uit om samen te moeten werken.
2 het einde vonden wij "raar", niet echt anticlimax, want dat doet teveel afbreuk, maar het voelde gewoon te vreemd ten opzichte van de rest van de room. Daar had ik tevens graag gezien dat we als team moesten samenwerken om de kamer te halen.

Conclusie:

Wel dit is een topper hoor, ondanks mijn gezeur over de paar persoonlijke puntjes.
Als dit de lat is waar De Gouden Kooi zich op richt, prima voor mij, laat die andere 3 belevingen maar komen.

Rij hier gerust een uur of langer voor, je gaat het je niet beklagen.
Ondanks dat je hem met 2 kan spelen, zou ik deze room echt aanraden om met 4 te doen. De kamer is te mooi en de ervaring te groot om die niet te delen met andere stervelingen.
10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  63:15 min


 • its huge
 • Gamemaster
 • Beleving
 • 70 minuten
 • Afwerking
 • Thema
 • meer moeten samenwerken

  silkebeerends

Waiyan (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2019

Met recht en rede ‘experience’ genoemd!

Dit is niet zomaar een kamer waaruit je moet ontsnappen, dit is inderdaad een totaalbeleving waarin je terecht komt. De hele setting draagt ertoe bij dat je volledig opgaat in het verhaal. Heerlijke, zeer afwisselende puzzels. Niet enkel hangsloten met cijfercodes die moeten worden gekraakt, maar ook echt onverwachte raadsels. Dit zorgt ook voor verrassende momenten in het spel omdat je niet altijd exact kan inschatten wat er staat te gebeuren. Het zit echt knap in elkaar en zorgt er op die manier voor dat je geboeid blijft en de tijd razendsnel voorbij gaat. We zijn nog geen doorwinterde ‘escape gamers’, maar het niveau van de puzzels zat goed volgens ons om een groot doelpubliek uit te dagen. Je wordt als team niet zozeer op je afzonderlijke puzzelkwaliteiten getest, maar samenwerking en communicatie worden ook echt op de proef gesteld en zijn cruciaal. Ontsnappen nog nét binnen de tijd: wat een ontlading!! Zo meeslepend! Een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Tips op het juiste moment
 • Zeer afwisselende puzzels
 • Prachtig, gedetailleerd decor
 • Sfeer trekt je meteen in het verhaal
 • Rollenspel start al nog voor je aankomt op locatie
 • Warm in de escape room

  Marinde

lisse94lisse94Escape ApprenticeLid sinds: 15 juli 2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2019

Fantastische ervaring!

Zeer indrukwekkende escape room!
De decoratie en aankleding zijn fantastisch en zetten meteen de juiste sfeer. De speelruimte is enorm groot.
De puzzels zijn niet makkelijk maar ook niet te moeilijk, er worden enkel tips gegeven als je echt ergens lang bij vast blijft zitten.
Zeer weinig slotjes, en als die er dan toch al zijn, enkel op "logische" plaatsen, waar je in het echte leven ook een slot zou kunnen tegenkomen. Alle technische dingen werkten perfect.
Ook de start van het spel is heel leuk gedaan, door verder te gaan op het promofilmpje.
Dit is de mooiste kamer die ik tot nu toe al gedaan heb.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Effecten
 • Vriendelijke ontvangst
 • Enkel tips indien het echt nodig is
 • Goed niveau van puzzels
 • Zeer ruim
 • Mooie aankleding

  Marinde

Claire (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 september 2021

Top aanrader!

Geweldige ervaring! Spannend, veel variatie & zit goed in elkaar!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor top
 • Uniek
 • Veel variatie

 

Criccerd (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Stressvol maar exciting

1 persoon gaf ons ejorm veel stress, maar goeie gast. Dankzij hem zijn we er met ruim genoeg tijd over geraakt #Takoyaki


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mood settings
 • Uniek

 

mareille_gubbelsmareille_gubbelsJunior EscaperLid sinds: 22 juli 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2021

De moeite waard.

Leuke ruimte’s. Goed en passend gedecoreerd.
De puzzels zijn vrije duidelijk en vloeien in elkaar over.
Duidelijk samenhangend verhaal.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke afwisselende pussels
 • Te weinig spanning

 

EL (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 september 2021

Fantastisch

Zeer veel moeite gestopt in het decor. De beleving staat hier centraal en je gaat helemaal in het verhaal op. Ongetwijfeld de moeite.


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Speelt zich af in meerdere ruimtes
 • Sfeer
 • Decor
 • Hoeveelheid puzzels aanpassen aan aantal personen

 

carolinecarolineJunior EscaperLid sinds: 7 augustus 2020 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2021

Een echte beleving, zoals beloofd

Deze escaperoom beloofd een echte beleving, en dat is niet gelogen. Het verhaal zit goed in mekaar, het decor is heel erg knap gemaakt. Je waant je 70 minuten in een andere wereld. De kamer heeft een fijne flow, waar ieder lid van je team nodig is om verder te geraken. Een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • kindvriendelijk
 • verhaal
 • flow
 • haalbare puzzels
 • decor en inkleding

 

RickRickJunior EscaperLid sinds: 27 mei 2018 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Top ervaring!

Met zijn tweeën een super leuke kamer gespeeld.. Af en toe een beetje hulp in de juiste richting.. Maar verder zit het goed in elkaar! "Leuk" verhaal van begin tot eind en diverse verrassende effecten..

Wij vonden het ook fijn dat we net die paar minuutjes extra kregen van de host, om de kamer op eigen kracht uit te spelen..
Maar officieel dus niet ontsnapt 😉


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannende sfeer..
 • Goede verdeling van puzzels, kamer "loopt" lekker
 • Goed te spelen met 2 personen
 • Locatie / ontvangst ruimte
 • N.v.t.

 

SemSemEscaperLid sinds: 15 juni 2018 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Geweldig

#48
Wat was dit een prachtkamer.
Het decor is stuk voor stuk prachtig uitgewerkt en hier is absoluut geen tijd nog moeite op bespaard gebleven.
De puzzels passen allemaal perfect in het thema en zijn echt enorm goed.
Het verhaal dat zich door de kamer ontwikkelt en ontpopt is ronduit geweldig. Ik had deze twist nog nooit eerder zien terugkomen in een escape room, echt enorm mooi!
De manier van hints geven en ook de timing hiervan was heel prettig, waarschijnlijk mede omdat je 70min de tijd hebt ipv 60.
Deze kamer is erg lastig, dus wellicht niet voor de beginnende escaper.
Ook zou ik deze kamer niet met teveel mensen spelen; 2 is mijns inziens voldoende en 4 is echt maximaal.
Nieuwe #1 van mijn lijst!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  69:40 min


 • Personeel
 • Twist
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Decor

 

Fantastisch

Zeer vriendelijke mensen, zeer goed spel met toffe opdrachten.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laura (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Geweldige ervaring!

Wij deden deze escape room als teambuilding en dit was geweldig. Het is een spannend thema en je moet samenwerken om de puzzels op te lossen. Zeker voor herhaling vatbaar met een groepje vrienden :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk ontvangst
 • Thema is spannend
 • Spannend
 • Puzzels steken goed in elkaar
 • Niet ideaal vr mensen die minder goed te been zijn

 

Caroline (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Fantastisch !


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

familievfamilievJunior EscaperLid sinds: 10 oktober 2020 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Topervaring

Een prachtig afgewerkt decor met mooi uitgewerkte puzzels die aansluiten bij het verhaal. Met een paar gerichte tips en een paar extra minuten speelden we (2 volwassenen en 2 kinderen) het spel uit. Een meerwaarde dat je het spel mag uitspelen. Met al een aantal kamers op onze escape-ervaring-teller kan je niet anders als zeggen dat alles, werkelijk alles, in deze kamer klopt: van de tot in details afgewerkte ruimtes tot de puzzels. Werkelijk een topkamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Decor

 

willemwesthoffwillemwesthoffJunior EscaperLid sinds: 21 december 2019 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2021

Lekkere grote en uitgebreide room

Leuk historisch gegeven dat mooi is uitgewerkt in een kamer waarin je steeds dieper in de wereld van het mysterie geraakt. Fijne afwisselende puzzels. De trip naar België helemaal waard. Zeker in combinatie met een overnachting en bezoek aan de stad. Aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  61:47 min


 • Afwisselende puzzels
 • Lekker veel ruimtes
 • Thema
 • Belichting en effecten mochten iets spannender

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2021

Geweldige kamer!!

Deze kamer was de 5e achtereenvolgende tijdens ons België-weekend.

Wat een geweldige kamer is dit zeg!
Alles is tot in de puntjes uitgevoerd en het thema is ook geweldig in de kamer.
Er hangt een luguber sfeertje, maar dat moet zeker aanwezig zijn in deze kamer. Het is echter geen enge kamer, dus daar hoef je niet bang voor te zijn.
De puzzels zijn superleuk uitgevoerd en goed doordacht.

Deze kamer was 1 van de leukste en meest energieke kamer van ons weekend!

Deze moet je echt spelen!
Wel jammer dat onze host een beetje "mat" was, waardoor je niet met een beetje spanning de kamer in gaat. Het is des te leuker als de host je in de sfeer van de kamer brengt.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Junkies

Ontsnapt: Ja  64:37 min


 • goed doordachte en uitgevoerde puzzels
 • uitvoering perfect
 • thema is top doorgevoerd
 • matte host

 

Diane (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Top avontuur met spanning tot het einde!

Samen met collega's deden we deze escape room als teambuilding, waar het ideaal voor is! De setting en de hele experience is uitdagend maar ontzettend leuk. Je wordt helemaal meegenomen in een andere wereld, een volledig avontuur waarbij je van de ene verbazing in de andere valt en de spanning tot het einde hoog blijft! Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede ondersteuning wanneer gevraagd
 • Puzzels zitten heel goed in elkaar
 • Heel mooie en goed gemaakte kamers
 • Algemene sfeer is top
 • Niet aan te raden voor minder mobielen
 • Muziek staat soms erg luid

 

tom_adriaensentom_adriaensenEscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

Top ervaring

Één van de beste kamers van de Benelux en misschien wel de beste van België. Zeker een kamer die je moet gedaan hebben. Ga na deze kamer niet één van de andere kamers doen van de Gouden kooi, maar hou ze voor het einde.
De moeite om speciaal voor naar Mechelen te rijden.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min

 

LabelloLabelloEscaperLid sinds: 15 mei 2019 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

Het geheim van Sint-Rumoldus

#79. Wat een mooie ontvangstruimte heeft deze escape. We begonnen met een introductiefilmpje en meestal slaan die voor mij volledig de plank mis. In dit geval niet; ik vond het een goede toevoeging en het was mooi gemaakt.

Wauw, wat een prachtig decor heeft deze escape. Ik keek echt m’n ogen uit. De puzzels zijn op zich prima qua niveau en passen in het thema, maar er met name één puzzel vond ik echt matig en drukte bij ons een beetje een stempel op de groepssfeer. De puzzels nodigden niet erg uit om met de heel groep (4 personen in ons geval) te spelen, maar meer om in subgroepjes aan de slag te gaan. Al met al een prachtige kamer die ik zeker zou aanraden.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:34 min

 

Zoë Verschooten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2021

een enorm leuke, spannende ervaring!

het was de eerste keer dat ik een escape room deed, zeker zo een expierience. het was echt super leuk en er zat echt een goed verhaal achter! er waren ook veel verschillende kamers, zeker de centen waard en ik heb direct zin om nog escape room's te doen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Andre (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2021

GE-WEL-DIG (65kamers gespeeld)

Wat een kamer was dit ! Het decor is echt 1 van de beste die ik gezien heb . Puzzels zijn mooi in thema en er zijn er genoeg . Kijk hier goed rond als je de tijd hebt want hier is echt heel veel aandacht aan besteed . Alles wat een escape room moet hebben vind je in deze kamer . Hele vriendelijke host ook . Kortom , deze moet je echt op je lijstje zetten en zeker doen . Voor mij echt een 10 waard , komt zeker in mijn top 3 tot nu toe


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Intro goed (wel lang Haha)
 • Techniek
 • Geluid
 • Veel puzzels
 • Decor !!!!
 • Eindpuzzle konden we niet helemaal plaatsen

 

sander_coolssander_coolsEscape ApprenticeLid sinds: 20 oktober 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2021

Spannende experience

Deze kamer hebben we op aanraden van anderen gespeeld. Vanaf de eerste seconde word je meegenomen in een verhaal dat je niet meer los laat. Door de enorm variërende en uitdagende puzzels en prachtige decors was dit een van de beste escape rooms die we tot nu toe gespeeld hebben. Voor ons nog een enorm extra pluspunt: de kamer is groot en je kan vaak aan verschillende raadsels op hetzelfde moment werken. Daardoor is het een ideale escape room om met een grotere groep te spelen zonder dat je elkaar in de weg loopt.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed voor grotere groepen
 • Leuke en variërende puzzels
 • Goed verhaal

 

jessie_verduycktjessie_verduycktJunior EscaperLid sinds: 9 november 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Wauw

Beleving was top


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Evie Van Extergem (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2021

Brilliant ineengestoken,uitdagend om te beleven

Superleuke uitdaging en fantastische service!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Tof verhaal/legende
 • Meerdere kamers

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig