Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bella Ciao!

Katwijk , Nederland

Nu gesloten

Top #25

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Bella Ciao!

De Munt is verlaten... Alles is extra beveiligd en de "Policía" staat op scherp. "El Profesor" en zijn specialisten zijn nergens meer te bekennen.

Het is "El Profesor" niet gelukt de gehele buit mee te nemen. Hij roept jullie op om te helpen de resterende miljarden te bemachtigen. 

De spanning is om te snijden!! Een perfecte planning, geldtransport, gijzelnemers, wapens, maskers, miljoenen euro’s en maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Durven jullie de uitdaging aan?


Thema's

Avontuur

Bank

Misdaad

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

224 likes

984 bezoekers

92.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Sandtlaan 52 A
2223GG, Katwijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

460 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

jessjessJunior EscaperLid sinds: 6 februari 2018 (140 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2019

Awesome!

Met ons zeer ervaren team deze kamer mogen spelen
Buiten dat ik een groot fan van de serie ben, ben ik dat nu ook van deze kamer!
De kamer neemt je mee door het verhaal van de serie, wauw wat waren wij overrompeld door de prachtige afwerking en puzzels. Ik kan wel zeggen dat dit, na ruim 200 kamers er eentje is die in mijn topfavorieten is gekomen!
Aarzel vooral niet en ga deze kamer zsm spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel details uit serie
 • Mooie afwerking
 • Verhaal klopt
 • Jammer dat ik m nu al gespeeld heb, wil nog een ke

  MrSmartDonkeydayennexJohan Le Vanivanavandelftkenneth_ringootcorne_ouwehandthijs_meijerrolf

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2019

Feest van herkenning!

Nathalie en ik zijn liefhebbers van de serie, maar we hadden ook twee mensen in ons team die de serie nog nooit gezien hadden. Mooie graadmeter voor deze kamer dus. Na een gezellig ontvangst zit je meteen helemaal in de sfeer van de serie. Leuke, logische puzzels en van het begin tot het einde een groot feest der herkenning. De begeleiding was super en de kamer speelde echt heerlijk weg. Maar ook onze medespelers vonden het een geweldige kamer, dus je hoeft de serie niet te gezien te hebben. Tel daar de enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren bij op en ik snap volledig waarom deze kamer uit het niks in onze top 10 terecht gekomen. Dik verdiend en een absolute aanrader wat mij betreft!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een groot feest van herkenning
 • Logische puzzels
 • Speelt heerlijk weg
 • Enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren

  Johan Le Vanivanavandelftcorne_ouwehandthijs_meijer

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2020 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2021

Mooie themakamer met fijne gameflow

Deze kamer is perfect in thema en ziet er fantastisch uit, je waant je echt op locaties uit de serie, je kunt zien dat er veel werk is gestopt in de aankleding. De puzzels zijn logisch, kloppend, goed te doen en uitdagend, leuk en passend in het thema. De hints werden goed getimed, niet te snel en niet te veel. De ontvangst en het nagesprek met de game master waren enthousiast en erg gezellig. We komen hier graag terug voor de aanstaande nieuwe kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

  MVJohan Le Vankoen_burgerhof

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 4 september 2019 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juni 2021

De Beste Reden om La Casa De Papel te Kijken!

7 maanden zaten we in de duisternis te wachten tot de escape rooms weer open gingen. 9 juni was het voor ons eindelijk zo ver! Bella Ciao stond op dit punt bij ons al zo lang op de planning dat het niet meer grappig was. We konden niet wachten om de leegte in ons bestaan eindelijk te vullen met een goede room.
Na een zeer aangename ontvangst van Johan en een korte babbel waarbij wij ons vooral konden ontspannen gingen wij met veel zin de kamer in.

Een kort filmpje begroet je in een kleine tussenruimte. Nou ben ik zelf geen fan van 'het filmpje voor de kamer', maar dit is een aangename uitzondering. Het is aardig gemaakt en ze zijn verstandig geweest om het niet in de kamer af te laten spelen. Geen stock footage en al helemaal geen afleiding! Als het filmpje af is gaat de deur open en mag het spel beginnen.
De kamers zijn stuk voor stuk prachtig in het thema van de serie en hebben een aankleding van jewelste. Alle kleine details zijn er en het thema is op een leuk bedachte manier in de puzzels verwerkt. Indien je de serie hebt gezien zul je veel terug zien (en horen), maar kennis van de serie is absoluut niet essentieel.
De structuur van de kamer is daarnaast ook heel goed uitgedacht. Naar mijn ervaring speel je de kamer als een soort serie snapshots en dit houdt de flow gaande. De overgangen zijn creatief, maar toch soepel. De kamer blijft hierdoor ook verrassen en vooral lekker door gaan.

Dat brengt me op het beste punt van deze kamer: Deze ongelooflijke FLOW. Zelden heb ik een kamer gespeeld die zo vloeiend en soepel door speelt terwijl je toch af en toe even stil staat om even goed na te denken. De afwisseling is geniaal. Het ene moment heb je een simpele logica puzzel, het volgende moment zoek je een complexere code, dan wordt je behendigheid op de proef gestelt. Dit wisselt elkaar af op zo een logische en soepele manier dat het bijna eng is.
De puzzels zijn daarbij niet extreem uitdagend, waar niks mis mee is. Persoonlijk heb ik veel liever dat ik lekker door puzzel en geniet van de ervaring dan dat ik bij elke puzzel 300 IQ moet hebben en met hoofdpijn naar huis ga. Ik kan mij voorstellen dat dit een uitstekende kamer is voor beide beginnende en ervaren spelers.

Ten slotte, de (veel te bescheiden) host en eigenaar, Johan! Wat een service! Één van onze leden kwam door file te laat en terwijl daar nog meer narigheid bij kwam in de vorm van een ontplofte maaltijd in een tas pakte hij dat heel fijn op. In plaats van ons op te haasten en te stressen creëerde hij juist een rustige, ontspannen sfeer waardoor we toch allemaal met een goed humeur de kamer in gingen.
After the fact konden we de kamer rustig doornemen en alles bespreken. Er was veel ruimte voor feedback en vragen, wat ik altijd waardeer. Daarnaast krijg je nog een leuke foto mee. Het hoort er immers toch bij, he?

Verwacht hier vooral niet een next-level-holy-shit kamer met mindfuck na mindfuck of iets dergelijks. Dit is voornamelijk een prachtige kamer met oog voor detail en een ongekend goede flow. De kracht komt uit zijn simpliciteit. Als alle elementen kloppen, wat heb je dan nog nodig? Vooral voor een allereerste kamer is dit absurd goed en het smaakt naar meer. Als dit nu al zo goed is, what is next? Ik zie het graag!
Zijn er kritiekpunten? Als ik ga graven, ja. Één effect kwam niet echt over op mij en de spanning kon op sommige punten voor mij hoger, vooral richting het einde. Stoor ik mij hier zo aan dat ik dit niet een 10 ga geven? Zeker niet. Ik spreek voor mijn hele team als ik zeg dat we een top tijd hebben gehad en dat we niet kunnen wachten op Here I Am! Veel succes en tot ziens!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Het Dronkenmansslot

Ontsnapt: Ja  46:03 min


 • DEZE F L O W JONGUH
 • Aankleding
 • Als je de serie hebt gezien...
 • Johan!
 • Afwisseling
 • Verwerking van thema
 • Structuur
 • De kleine details
 • Napraten in de kamer
 • Mooie foto

  Johan Le Vankeyhouse

murtiemurtieSenior EscaperLid sinds: 20 januari 2020 (144 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2020

Super toffe kamer

Voordat we deze kamer gingen spelen, hebben we eerst de serie gekeken. Achteraf vonden wij dat echt wel een pluspunt, omdat je alles herkent uit de serie in de escape room. Het is ontzettend goed nagebouwd en ziet er heel mooi en tof uit. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar door de hele beleving en spanning, werden wij een beetje chaotisch. Uiteindelijk wel ontsnapt gelukkig :-). Ze hebben hier echt een top kamer neergezet en we zijn benieuwd naar een nieuwe kamer, dan komen we zeker weer langs!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Thema super goed uitgewerkt
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Spanning

  ivanavandelftJohan Le Van

lin1530lin1530EscaperLid sinds: 3 augustus 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2019

Uitmuntend

Wát een vette kamer! Als je de serie hebt gezien is het een feest der herkenning. Alle details kloppen (zelfs de muziek! wat een feest!) en het ruime decor is echt schitterend afgewerkt.
Maar ook de mensen uit onze groep die de serie niet gezien hebben, vonden het fantastisch - dus het is zeker geen must om te kijken voor je Bella Ciao speelt (maar zou het je toch aanraden want deze serie wil je net als deze escape room niet missen).

We hebben ons zo'n 45 minuten lang vermaakt met afwisselende en originele puzzels, die precies in het verhaal passen. Daardoor voelt het alsof alles klopt en dat alles wat je oplost je ook verder brengt in de verhaallijn. De balans tussen beleving en puzzelen is wat ons betreft perfect.
We waren met een afwisselende groep van zes personen, van onervaren tot zéér ervaren, maar hebben niet het gevoel gehad dat we met teveel waren.

Ook nog een dikke shout-out naar de service. Door een file des doods kwam een deel van onze groep bijna een uur te laat. De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons toch te laten spelen. Wat een service! Sowieso een top ontvangstruimte en heel leuk om met deze escape enthousiastelingen gekletst te hebben. Ook heel leuk dat je de kamer nog uitgebreid doorloopt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Gratis parkeren
 • Sfeer
 • Decor
 • Verhaal

  Johan Le Vanivanavandelft

The only thing we need to do is buy time.

Vrienden hebben aan de kant van Rotterdam heeft een groot voordeel. Het aantal rooms dat je in die regio vindt is gewoon enorm.
Tijd dus voor weer opnieuw een bezoekje te brengen aan 2 kamers die 2 dingen gemeen hebben. 1 ze zijn beide pas open en 2 ze krijgen beide erg goede cijfers. Tijd voor een review dus.

Onthaal:
Wel deze kamer ligt net zoals de volgende (rebecca) op een industrieterrein. Geen gedoe met parking etc. gewoon lekker comfortabel voor de deur parkeren. Buiten is goed duidelijk aangegeven waar de escaperoom zich bevind. Dat kan nog wel eens een probleem zijn.

Eens binnen werden we erg warm welkom geheten door Johan de eigenaar. De ontvangstruimte is lekker knus en voorzien van het nodige comfort. Erg gezellige start.

Kamer
Bella Ciao of misschien nog beter La Casa de Papel, in ieder geval een kamer die gebaseerd is op de hitreeks uit Spanje.
Ik kende de reeks van Netflix, vond hem ok maar heb het einde niet gehaald.
Moet je de reeks gezien hebben om de kamer te spelen, nee, want 3 van ons kende de reeks niet, maar het geeft wel absoluut een meerwaarde. Een feest van herkenning zeg maar.
De kamer zelf zat goed in mekaar. Leuke puzzels, goed of zelfs bijna perfect in de verhaallijn. Alles had met je doel te maken. Er was een goede afwisseling tussen samen moeten werken en individuele puzzels.
Verder zat er een mooie opbouw in de kamer die ook een stuk de serie weer volgt en natuurlijk het verhaal. Het verhaal leent zich ook naar een lineaire kamer, maar dat vond ik persoonlijk niet storend en het lijkt me zelfs moeilijk om het anders te doen.
Zeker achteraf is het leuk om de links naar de reeks te horen, die zelfs tot in het kleinste detail zaten.

Conclusie
Wel dit is een erg goede kamer. Het is een beleving maar dan wel nog als een escaperoom gebracht en dat vind ik helemaal top. Die 3.0 kamers zijn prima, maar dit is gewoon lekker puzzelen maar dan net dat extraatje er nog bovenop.
Wij hebben ons prima geamuseerd, fijn ontvangst, goede kamer, alles was in orde, proper en werkte.
Ook achteraf erg leuk om de kamer even te doorlopen en zo ook te zien wat een ander heeft opgelost.
Wij haalden de kamer uiteindelijk met nog 7 minuten. Zelfs met 5 personen was er genoeg te doen. Tja en dan heb je het als bouwer goed gedaan.

Er zijn 2 zaken die ik persoonlijk nog zou aanpassen om de kamer nog net dat duwtje richting de toppers te geven.
1 De inleiding/videoverhaal zou ik liever niet in de kamer zelf hebben, er is plaats ervoor en dat zou een stuk beter zijn. Jullie doen het wel goed door het licht te doven, maar intro’s in de kamer zelf, tja zoals eerder al gemeld in vorige reviews, dan ben je mijn aandacht al kwijt.

2 Ik miste door de kamer heen wat spanning om gepakt te worden. De muziek die jullie hebben voegt heel veel toe, maar ik miste een echte dreiging. Ff wat dingen die bij ons in de auto ter sprake kwamen : kloppen op de deur, met wat geroep, zaklampen die door een raam proberen te schijnen, het geluid van politiewagens of miss wel een helikopter….

Nadien heb ik nog vernomen dat deze eigenaars steeds elke puntje van opbouwende "kritiek/tips" van harte nemen en dat bepaalde zaken al reeds in de planning zaten tot aanpassing. Super toch!

Beide zaken zijn pure opwaarderingen die niets afbreuk doen aan de huidige kamer want die is prima.
Knap dat jullie dit neergezet hebben met jullie ervaring. Doe zo door en ik hou je aan je belofte van een 2de kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer
 • Afwerking
 • Verhaallijn
 • alles in thema
 • ontvangst/napraten
 • toffe foto

  Johan Le Vansilkebeerends

martin_kwzmartin_kwzEscape ApprenticeLid sinds: 7 juni 2019 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2019

Echt suuper

Echt een top kamer mooi gemaakt echt een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Papzakken

Ontsnapt: Ja


 • Mooie gemaakt

  Johan Le Vantonja

Dennis (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2019

Geweldig!

Eindelijk een kamer in de buurt! Deze kamer overtrof echt de verwachtingen wat een GOEDE kamer. Inmiddels al meer als 100+ kamers gespeeld en deze hoort zeker in de top 5. Gewoon geweldig. Nu al zin in eventueel de tweede kamer! Entree was ook top en de medewerkers zijn ook hartstikke vriendelijk! Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Vancorne_ouwehand

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2019

Onwijs gaaf!

Als echte fans van de serie deze kamer gaan spelen!
Ze hebben zeker onze verwachtingen waar gemaakt!
Leuke ontvangst, vriendelijke eigenaren en een gave kamer.
Alles wat je wilt als je een escape room gaat spelen.
Een echte aanrader om te gaan spelen, of je de serie kent of niet.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Vancorne_ouwehand

michelemicheleJunior EscaperLid sinds: 6 augustus 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 februari 2023

Geweldige belevenis als gezin met pubers

We hebben het als een geweldige belevenis als gezin ervaren (2 volwassenen, 1 meisje van 11, 1 jongen van 14)
We konden allemaal lekker meedoen. Er is een mooie variatie in puzzels. Er zijn leuke effecten en alles is netjes afgewerkt.
De begeleiding is super!!!
Heel veel dank voor deze mooie belevenis!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit

  Johan Le Van

Wendy1990Wendy1990Escape ApprenticeLid sinds: 26 mei 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 februari 2023

Super

Erg uitdagend en goed te begrijpen ook zonder de serie te hebben gezien


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Gezelligheid

Ontsnapt: Ja  58:21 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertLid sinds: 4 oktober 2021 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2023

Chiao bella!

Met zijn 4en heerlijk vermaakt in de escaperoom die goed gebruik maakt van licht, geluid en verrassende ruimtes. Ik vond de puzzels uiterst leuk om te doen, zowel voor beginnende als ervaren escapers. Bedankt voor de leuke tijd en hopelijk tot snel!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

RandomYouriRandomYouriEscaperLid sinds: 12 november 2021 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 februari 2023

Super kamer!

Als je de kans krijgt en in de buurt bent, absoluut doen! Uiteraard kon deze kamer niet achter blijven na ik Here I Am gespeeld had.

De kamer is echt een perfecte balans en mix tussen de serie met de knipogen ernaar en de mate waarin je de kamer ook kan spelen zonder de serie te hebben gezien. Leuke puzzels, leuke flow, goede mate van fysieke inspanning, gegarandeerd een uur plezier en genieten geblazen. Super shout out naar Sjaak en uiteraard naar Johan voor alle gastvrijheid! We verheugen ons nu al op de toekomst.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Beleving

  Johan Le Van

Pris_escaperPris_escaperJunior EscaperLid sinds: 18 december 2022 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2023

Superleuk!

De kamer is echt in het thema van La Casa De Papel! Alles klopt van begin tot eind! Leuke puzzels en ook erg origineel! De spelleider is ook erg vriendelijk en ze nam echt de tijd voor ons. Wij hebben een leuke middag gehad, bedankt! Volgende maand gaan we terug om hun tweede kamer (here I am) te spelen. Bella Ciao is in ieder geval een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service

  Johan Le Van

AcastCAcastCEscape ApprenticeLid sinds: 16 november 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 december 2022

Super!

Heel goed bedacht en in elkaar gezet, je waant je echt in een totaal andere wereld! We zijn mega enthousiast en komen zeker terug voor de andere kamer :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  00:29 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

Ian DuursmaIan DuursmaEscape ApprenticeLid sinds: 24 maart 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2022

Tof!

Mooie kamer, super gave puzzels en heel veel passie in deze kamer.
Veel herkenning als je de serie gezien hebt maar ook zonder deze gekeken hebt zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

Geweldige ervaring

Wij zijn als bedrijfsuitje hierheen geweest en wij vonden het allemaal erg leuk! De ontvangst was warm/gezellig, lekker iets drinken en zelfs een borrelhapje erbij. Eenmaal binnen in de escape room zit je helemaal in het verhaal en is het heel erg sfeervol, spannend en vol met leuke verschillende puzzels om op te lossen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Johan Le Van

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 5 oktober 2020 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 december 2022

Geweldige puzzelkamer

Deze kamer gespeeld met 4 ervaren escapers.

Hier voor hadden we here i am gespeeld, en zelf waren we eigenlijk een beetje bang dat de volgorde misschien iets of wat verkeerd zou zijn. Omdat here i am een nieuwere kamer is. Maar gelukkig was dit absoluut niet het geval.

Wat heb ik genoten in deze kamer, een kei tof begin wat je meteen al in de goede stemming brengt. En echt super leuke puzzels. Dit is nou echt een puzzelkamer met super vette techniekjes en effecten waar de nadruk echt op het puzzelen ligt. En ik hou ervan!

Je hoeft de film niet gezien te hebben wat heel tof gedaan is. Want we hebben het verhaal hierdoor toch begrepen.

Kortom echt een kamer die je gespeeld moet hebben. Wij hebben ervan genoten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Ahoe!

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Van

MichaelVerheijMichaelVerheijEscape ApprenticeLid sinds: 2 oktober 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2022

Mega leuke en spannende kamer.

Deze escape room klopte helemaal. Mega leuk om dit me een groepje vrienden te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

StijnpStijnpEscape ApprenticeLid sinds: 6 september 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2022

Geweldig

Interieur was enorm indrukwekkend. Zelfs kleine details zijn in de kamers verwerkt. Puzzels zijn lastig maar wel leuk. Personeels is vriendelijk en heeft duidelijk verstand van escape rooms.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  57:04 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

ThijsKeijzerThijsKeijzerEscape ApprenticeLid sinds: 26 september 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2022

Geweldige Bella Ciao ervaring!

Deze Escape Room verbaasde mij zeer in een positieve zin. Het ontvangst en de service was fantastisch waardoor onze groep zich erg prettig voelde. Het verhaal was duidelijk en niet te lastig. De kamer zelf zat vol met kleine details over de serie wat ik kan waarderen als er een oog voor detail is. Deze kamer is een must voor elke liefhebber!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Puzzels
 • Spannend
 • Verhaal

  Johan Le Van

KajsKajsEscape ApprenticeLid sinds: 30 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2022

Geweldig!

Kwam beide kamers spelen en was erg tevreden, service wordt voorop gesteld en de compleetheid van de kamer wordt naderhand nog eens toegelicht wat wij erg fijn vonden. Overigens was het decor nog goed bijgehouden en de puzzels origineel. Super ervaring !


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Great host
 • Logic
 • Exciting
 • Storyline
 • Great price
 • Original
 • Great service

  Johan Le Van

AKOAKOEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Bella Ciao.....DOEN!!!!

In april deden wij onze eerste escaperoom ever in Apeldoorn. Daar vonden wij het gouden ei, waarmee wij een bezoek aan een andere escaperoom wonnen. De keuze viel op Bella Ciao van Escape room Katwijk. We kunnen wel zeggen dat we het escaperoom virus te pakken hebben gekregen.

Na een lange heenreis werden we gastvrij ontvangen met koffie en fris en konden we even onthaasten. Daarna begonnen we aan Bella Ciao. Een mooie, goed afgewerkte kamer met verrassende wendingen, en logische puzzels die ook voor beginners goed te doen is. In de laatste minuut konden we de opdracht van El Professor volbrengen. De kamer was niet extreem spannend, daar houden wij niet van, terwijl je toch de kick krijgt van het op tijd oplossen van alle opdrachten. Ook wanneer je niet de serie gekeken hebt is deze kamer goed te doen en voor de fans is het een feest van herkenning.

Fijn is dat er na afloop nog een keer door de kamer gelopen werd om alles uit te leggen.
Bella Ciao.........DOEN!!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:03 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Goede begeleiding

  Johan Le Van

QuintyVQuintyVEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Geld bemachtigt!

Wij zijn afgelopen weekend de auto ingestapt om naar Leiden en Katwijk te gaan.

We speelde deze kamer als eerste. We werden goed ontvangen. Geen ellende lange uitleg.
Deze kamer heeft ons verbaasd. Omdat we dachten dat dit een oudere kamer was. Maar niets is minder waar goed onderhouden en leuke puzzels. Erg divers.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

  Johan Le Van

slinger13 slinger13 Escape GuruLid sinds: 2 november 2020 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Gave kamer !!!

Ontvangst : wij werden vandaag ontvangen door de eigenaar zelf : Johan , leuke enthousiaste kerel ! Prima ontvangstruimte waar de mooie deur naar bella cioa duidelijk zichtbaar naar je lonkt . Ook de andere deur naar here i am is duidelijk te zien en heel mooi vorm gegeven .

Kamer : bij binnenkomst was gelijk duidelijk , aan deze kamer is aandacht aan besteed aan alles . Alles zag er prachtig uit en voor de mensen die de serie gezien hebben een herkenning van alles uit de serie . Erg mooi en leuk gedaan . De puzzles waren prima te doen en verschillend in moeilijkheid maar wel allemaal logisch . Een paar hele leuke en onverwachte dingen meegemaakt . Zonder de serie gezien te hebben ook prima te spelen . Wij zaten in een heerlijke flow en haalden het met nog bijna 5 minuten over . Het decor heeft echt veel werk in gezeten en dat is in de hele kamer te zien . Ook de geuren in de kamer was erg leuk . Genoten hebben we vandaag !

Nazorg : na het halen van de kamer nog de hele kamer terug mogen kijken en dat is ook erg fijn omdat je sommige puzzles niet mee krijgt als je opsplitst . Gebeurd helaas ook niet vaak dat je de kamer terug kan kijken dus dit was erg prettig voor ons .

Conclusie : een top kamer met goede puzzles , lekkere flow en een hele aardige host en een decor wat prachtig is . Voor iedereen die deze nog niet gespeeld heeft zou ik zeggen : een must do !!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:31 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Logica

  Johan Le Van

Laad meer reviews