Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bella Ciao!

Katwijk , Nederland

Nu gesloten

Top #27

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Bella Ciao!

De Munt is verlaten... Alles is extra beveiligd en de "Policía" staat op scherp. "El Profesor" en zijn specialisten zijn nergens meer te bekennen.

Het is "El Profesor" niet gelukt de gehele buit mee te nemen. Hij roept jullie op om te helpen de resterende miljarden te bemachtigen. 

De spanning is om te snijden!! Een perfecte planning, geldtransport, gijzelnemers, wapens, maskers, miljoenen euro’s en maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Durven jullie de uitdaging aan?


Thema's

Avontuur

Bank

Misdaad

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

236 likes

1108 bezoekers

92.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Sandtlaan 52 A
2223GG, Katwijk
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

483 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

jessjessJunior EscaperLid sinds: 06 februari 2018 (140 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2019

Awesome!

Met ons zeer ervaren team deze kamer mogen spelen
Buiten dat ik een groot fan van de serie ben, ben ik dat nu ook van deze kamer!
De kamer neemt je mee door het verhaal van de serie, wauw wat waren wij overrompeld door de prachtige afwerking en puzzels. Ik kan wel zeggen dat dit, na ruim 200 kamers er eentje is die in mijn topfavorieten is gekomen!
Aarzel vooral niet en ga deze kamer zsm spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel details uit serie
 • Mooie afwerking
 • Verhaal klopt
 • Jammer dat ik m nu al gespeeld heb, wil nog een ke

  anne_ter_horstMrSmartDonkeydayennexJohan Le Vanivanavandelftkenneth_ringootcorne_ouwehandthijs_meijerrolf

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (122 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2019

Feest van herkenning!

Nathalie en ik zijn liefhebbers van de serie, maar we hadden ook twee mensen in ons team die de serie nog nooit gezien hadden. Mooie graadmeter voor deze kamer dus. Na een gezellig ontvangst zit je meteen helemaal in de sfeer van de serie. Leuke, logische puzzels en van het begin tot het einde een groot feest der herkenning. De begeleiding was super en de kamer speelde echt heerlijk weg. Maar ook onze medespelers vonden het een geweldige kamer, dus je hoeft de serie niet te gezien te hebben. Tel daar de enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren bij op en ik snap volledig waarom deze kamer uit het niks in onze top 10 terecht gekomen. Dik verdiend en een absolute aanrader wat mij betreft!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een groot feest van herkenning
 • Logische puzzels
 • Speelt heerlijk weg
 • Enthousiaste, en veel te bescheiden, eigenaren

  Johan Le Vanivanavandelftcorne_ouwehandthijs_meijer

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2020 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2021

Mooie themakamer met fijne gameflow

Deze kamer is perfect in thema en ziet er fantastisch uit, je waant je echt op locaties uit de serie, je kunt zien dat er veel werk is gestopt in de aankleding. De puzzels zijn logisch, kloppend, goed te doen en uitdagend, leuk en passend in het thema. De hints werden goed getimed, niet te snel en niet te veel. De ontvangst en het nagesprek met de game master waren enthousiast en erg gezellig. We komen hier graag terug voor de aanstaande nieuwe kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

  MVJohan Le Vankoen_burgerhof

The only thing we need to do is buy time.

Vrienden hebben aan de kant van Rotterdam heeft een groot voordeel. Het aantal rooms dat je in die regio vindt is gewoon enorm.
Tijd dus voor weer opnieuw een bezoekje te brengen aan 2 kamers die 2 dingen gemeen hebben. 1 ze zijn beide pas open en 2 ze krijgen beide erg goede cijfers. Tijd voor een review dus.

Onthaal:
Wel deze kamer ligt net zoals de volgende (rebecca) op een industrieterrein. Geen gedoe met parking etc. gewoon lekker comfortabel voor de deur parkeren. Buiten is goed duidelijk aangegeven waar de escaperoom zich bevind. Dat kan nog wel eens een probleem zijn.

Eens binnen werden we erg warm welkom geheten door Johan de eigenaar. De ontvangstruimte is lekker knus en voorzien van het nodige comfort. Erg gezellige start.

Kamer
Bella Ciao of misschien nog beter La Casa de Papel, in ieder geval een kamer die gebaseerd is op de hitreeks uit Spanje.
Ik kende de reeks van Netflix, vond hem ok maar heb het einde niet gehaald.
Moet je de reeks gezien hebben om de kamer te spelen, nee, want 3 van ons kende de reeks niet, maar het geeft wel absoluut een meerwaarde. Een feest van herkenning zeg maar.
De kamer zelf zat goed in mekaar. Leuke puzzels, goed of zelfs bijna perfect in de verhaallijn. Alles had met je doel te maken. Er was een goede afwisseling tussen samen moeten werken en individuele puzzels.
Verder zat er een mooie opbouw in de kamer die ook een stuk de serie weer volgt en natuurlijk het verhaal. Het verhaal leent zich ook naar een lineaire kamer, maar dat vond ik persoonlijk niet storend en het lijkt me zelfs moeilijk om het anders te doen.
Zeker achteraf is het leuk om de links naar de reeks te horen, die zelfs tot in het kleinste detail zaten.

Conclusie
Wel dit is een erg goede kamer. Het is een beleving maar dan wel nog als een escaperoom gebracht en dat vind ik helemaal top. Die 3.0 kamers zijn prima, maar dit is gewoon lekker puzzelen maar dan net dat extraatje er nog bovenop.
Wij hebben ons prima geamuseerd, fijn ontvangst, goede kamer, alles was in orde, proper en werkte.
Ook achteraf erg leuk om de kamer even te doorlopen en zo ook te zien wat een ander heeft opgelost.
Wij haalden de kamer uiteindelijk met nog 7 minuten. Zelfs met 5 personen was er genoeg te doen. Tja en dan heb je het als bouwer goed gedaan.

Er zijn 2 zaken die ik persoonlijk nog zou aanpassen om de kamer nog net dat duwtje richting de toppers te geven.
1 De inleiding/videoverhaal zou ik liever niet in de kamer zelf hebben, er is plaats ervoor en dat zou een stuk beter zijn. Jullie doen het wel goed door het licht te doven, maar intro’s in de kamer zelf, tja zoals eerder al gemeld in vorige reviews, dan ben je mijn aandacht al kwijt.

2 Ik miste door de kamer heen wat spanning om gepakt te worden. De muziek die jullie hebben voegt heel veel toe, maar ik miste een echte dreiging. Ff wat dingen die bij ons in de auto ter sprake kwamen : kloppen op de deur, met wat geroep, zaklampen die door een raam proberen te schijnen, het geluid van politiewagens of miss wel een helikopter….

Nadien heb ik nog vernomen dat deze eigenaars steeds elke puntje van opbouwende "kritiek/tips" van harte nemen en dat bepaalde zaken al reeds in de planning zaten tot aanpassing. Super toch!

Beide zaken zijn pure opwaarderingen die niets afbreuk doen aan de huidige kamer want die is prima.
Knap dat jullie dit neergezet hebben met jullie ervaring. Doe zo door en ik hou je aan je belofte van een 2de kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer
 • Afwerking
 • Verhaallijn
 • alles in thema
 • ontvangst/napraten
 • toffe foto

  flejanoJohan Le Vansilkebeerends

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (211 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juni 2021

De Beste Reden om La Casa De Papel te Kijken!

7 maanden zaten we in de duisternis te wachten tot de escape rooms weer open gingen. 9 juni was het voor ons eindelijk zo ver! Bella Ciao stond op dit punt bij ons al zo lang op de planning dat het niet meer grappig was. We konden niet wachten om de leegte in ons bestaan eindelijk te vullen met een goede room.
Na een zeer aangename ontvangst van Johan en een korte babbel waarbij wij ons vooral konden ontspannen gingen wij met veel zin de kamer in.

Een kort filmpje begroet je in een kleine tussenruimte. Nou ben ik zelf geen fan van 'het filmpje voor de kamer', maar dit is een aangename uitzondering. Het is aardig gemaakt en ze zijn verstandig geweest om het niet in de kamer af te laten spelen. Geen stock footage en al helemaal geen afleiding! Als het filmpje af is gaat de deur open en mag het spel beginnen.
De kamers zijn stuk voor stuk prachtig in het thema van de serie en hebben een aankleding van jewelste. Alle kleine details zijn er en het thema is op een leuk bedachte manier in de puzzels verwerkt. Indien je de serie hebt gezien zul je veel terug zien (en horen), maar kennis van de serie is absoluut niet essentieel.
De structuur van de kamer is daarnaast ook heel goed uitgedacht. Naar mijn ervaring speel je de kamer als een soort serie snapshots en dit houdt de flow gaande. De overgangen zijn creatief, maar toch soepel. De kamer blijft hierdoor ook verrassen en vooral lekker door gaan.

Dat brengt me op het beste punt van deze kamer: Deze ongelooflijke FLOW. Zelden heb ik een kamer gespeeld die zo vloeiend en soepel door speelt terwijl je toch af en toe even stil staat om even goed na te denken. De afwisseling is geniaal. Het ene moment heb je een simpele logica puzzel, het volgende moment zoek je een complexere code, dan wordt je behendigheid op de proef gestelt. Dit wisselt elkaar af op zo een logische en soepele manier dat het bijna eng is.
De puzzels zijn daarbij niet extreem uitdagend, waar niks mis mee is. Persoonlijk heb ik veel liever dat ik lekker door puzzel en geniet van de ervaring dan dat ik bij elke puzzel 300 IQ moet hebben en met hoofdpijn naar huis ga. Ik kan mij voorstellen dat dit een uitstekende kamer is voor beide beginnende en ervaren spelers.

Ten slotte, de (veel te bescheiden) host en eigenaar, Johan! Wat een service! Één van onze leden kwam door file te laat en terwijl daar nog meer narigheid bij kwam in de vorm van een ontplofte maaltijd in een tas pakte hij dat heel fijn op. In plaats van ons op te haasten en te stressen creëerde hij juist een rustige, ontspannen sfeer waardoor we toch allemaal met een goed humeur de kamer in gingen.
After the fact konden we de kamer rustig doornemen en alles bespreken. Er was veel ruimte voor feedback en vragen, wat ik altijd waardeer. Daarnaast krijg je nog een leuke foto mee. Het hoort er immers toch bij, he?

Verwacht hier vooral niet een next-level-holy-shit kamer met mindfuck na mindfuck of iets dergelijks. Dit is voornamelijk een prachtige kamer met oog voor detail en een ongekend goede flow. De kracht komt uit zijn simpliciteit. Als alle elementen kloppen, wat heb je dan nog nodig? Vooral voor een allereerste kamer is dit absurd goed en het smaakt naar meer. Als dit nu al zo goed is, what is next? Ik zie het graag!
Zijn er kritiekpunten? Als ik ga graven, ja. Één effect kwam niet echt over op mij en de spanning kon op sommige punten voor mij hoger, vooral richting het einde. Stoor ik mij hier zo aan dat ik dit niet een 10 ga geven? Zeker niet. Ik spreek voor mijn hele team als ik zeg dat we een top tijd hebben gehad en dat we niet kunnen wachten op Here I Am! Veel succes en tot ziens!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Het Dronkenmansslot

Ontsnapt: Ja  46:03 min


 • DEZE F L O W JONGUH
 • Aankleding
 • Als je de serie hebt gezien...
 • Johan!
 • Afwisseling
 • Verwerking van thema
 • Structuur
 • De kleine details
 • Napraten in de kamer
 • Mooie foto

  Johan Le Vankeyhouse

murtiemurtieSenior EscaperLid sinds: 20 januari 2020 (144 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juni 2020

Super toffe kamer

Voordat we deze kamer gingen spelen, hebben we eerst de serie gekeken. Achteraf vonden wij dat echt wel een pluspunt, omdat je alles herkent uit de serie in de escape room. Het is ontzettend goed nagebouwd en ziet er heel mooi en tof uit. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar door de hele beleving en spanning, werden wij een beetje chaotisch. Uiteindelijk wel ontsnapt gelukkig :-). Ze hebben hier echt een top kamer neergezet en we zijn benieuwd naar een nieuwe kamer, dan komen we zeker weer langs!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Thema super goed uitgewerkt
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Spanning

  ivanavandelftJohan Le Van

lin1530lin1530EscaperLid sinds: 03 augustus 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 november 2019

Uitmuntend

Wát een vette kamer! Als je de serie hebt gezien is het een feest der herkenning. Alle details kloppen (zelfs de muziek! wat een feest!) en het ruime decor is echt schitterend afgewerkt.
Maar ook de mensen uit onze groep die de serie niet gezien hebben, vonden het fantastisch - dus het is zeker geen must om te kijken voor je Bella Ciao speelt (maar zou het je toch aanraden want deze serie wil je net als deze escape room niet missen).

We hebben ons zo'n 45 minuten lang vermaakt met afwisselende en originele puzzels, die precies in het verhaal passen. Daardoor voelt het alsof alles klopt en dat alles wat je oplost je ook verder brengt in de verhaallijn. De balans tussen beleving en puzzelen is wat ons betreft perfect.
We waren met een afwisselende groep van zes personen, van onervaren tot zéér ervaren, maar hebben niet het gevoel gehad dat we met teveel waren.

Ook nog een dikke shout-out naar de service. Door een file des doods kwam een deel van onze groep bijna een uur te laat. De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons toch te laten spelen. Wat een service! Sowieso een top ontvangstruimte en heel leuk om met deze escape enthousiastelingen gekletst te hebben. Ook heel leuk dat je de kamer nog uitgebreid doorloopt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Gratis parkeren
 • Sfeer
 • Decor
 • Verhaal

  Johan Le Vanivanavandelft

martin_kwzmartin_kwzEscape ApprenticeLid sinds: 07 juni 2019 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2019

Echt suuper

Echt een top kamer mooi gemaakt echt een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Papzakken

Ontsnapt: Ja


 • Mooie gemaakt

  Johan Le Vantonja

Dennis (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juni 2019

Geweldig!

Eindelijk een kamer in de buurt! Deze kamer overtrof echt de verwachtingen wat een GOEDE kamer. Inmiddels al meer als 100+ kamers gespeeld en deze hoort zeker in de top 5. Gewoon geweldig. Nu al zin in eventueel de tweede kamer! Entree was ook top en de medewerkers zijn ook hartstikke vriendelijk! Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Vancorne_ouwehand

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2019

Onwijs gaaf!

Als echte fans van de serie deze kamer gaan spelen!
Ze hebben zeker onze verwachtingen waar gemaakt!
Leuke ontvangst, vriendelijke eigenaren en een gave kamer.
Alles wat je wilt als je een escape room gaat spelen.
Een echte aanrader om te gaan spelen, of je de serie kent of niet.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Vancorne_ouwehand

Kim83Kim83Junior EscaperLid sinds: 10 maart 2023 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

Zit goed in elkaar, goed verhaal!

Prachtige kamer. Perfect in het Casa de Papel thema, met logische en uitdagende puzzels met een goede verhaallijn en opbouw.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Eric

Ontsnapt: Ja  57:28 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica

  Johan Le Van

JeroenSchuyJeroenSchuyEscaperLid sinds: 25 april 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2023

Mooi gebouwd, leuke puzzels!

Deze stond op de agenda na Molly's game. Moeilijk om te overtreffen natuurlijk maar we hebben deze niet met elkaar vergeleken.
Deze kamer is iets traditioneler maar is nog steeds enorm leuk om te spelen. Je hoeft de serie niet gezien te hebben, maar als je hem gezien hebt herken je veel dingen en dat maakt het des te leuker.

Eerst en vooral was de host supervriendelijk, ook na de kamer hebben we nog lang blijven kletsen en kregen we nog wat tips voor onze trip naar Barcelona.

In de kamer zelf vond ik vooral de eerste kamer heel leuk en herkenbaar, de tweede kamer had ik dan weer totaal niet verwacht en was echt tof gedaan.
Daar hebben we slechts 1 tip nodig gehad om verder te geraken. De puzzels waren leuk, niet al te moeilijk maar zeker origineel.
Het einde haalden we eigenlijk supervlot, al snel hadden we de finale puzzel door, die ook leuk opgebouwd was.
Uiteindelijk hadden we 7 min over en hadden we de extra 10 min voor 2 personen niet eens nodig.

We hebben ons top geamuseerd en komen graag terug voor Here I Am, en we kijken al uit naar de derde kamer die eraan komt!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:48 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Verwijzingen naar de serie

  Johan Le Van

LisaKoekLisaKoekEscape ApprenticeLid sinds: 30 april 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2023

Een geweldig, uitdagend en leuke escaperoom gebasseerd op het eerste seizoen van La casa de papel.

Als een van onze eerste escape rooms vonden wij het erg leuk om te doen. Het ontvangst en de service waren erg fijn. De escaperoom zit goed in elkaar en heeft uitdagende puzzels. Wat wij vooral leuk vonden is dat je echt dingen uit de serie herkent. De escaperoom is zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Logica
 • Goede begeleiding

  Johan Le Van

LynetteLynetteJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Wauw, wat een ervaring!

Wat een geweldige escape room!
Logische puzzels, aankleding perfect in 't thema, goede begeleiding en lekker napraten - een super ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  56:43 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  Johan Le Van

Lea (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2023

Geweldige beleving!

Met ons groepje al aardig wat goed beoordeelde kamers gespeeld. Bella Ciao kregen we dan ook vaak te horen als aanrader, en terecht!

De sfeer en het verhaal zitten er goed in. En het geeft niet als je de serie niet hebt gezien.

De onderdelen waren uitdagend, maar goed te doen. Met leuke verassingseffecten.

En wat een gezellige ontvangst en begeleiding. Ook super leuk hoe ze de tijd nemen om na te praten (met passie).

Aanrader! Voor de complete ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Van

Lauratje03Lauratje03Junior EscaperLid sinds: 20 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2023

Bankovervaller in wording

De kamer neemt je geheel mee in het verhaal, welke ook heel goed te volgen is zonder dat je de serie hebt gezien.
De combinatie van technische puzzels en 'ouderwetse' puzzels met slotjes is goed in balans.
Er is continue een toffe spanning voelbaar, want je moet natuurlijk op tijd weg zijn!

Wij speelden de kamer met zijn tweeën, dat was doorpuzzelen maar doordat je 10 min extra krijgt goed te doen.

Hele toffe kamer met een super leuk en enthousiast team!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

Wendy1990Wendy1990Junior EscaperLid sinds: 26 mei 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2023

Super

Erg uitdagend en goed te begrijpen ook zonder de serie te hebben gezien


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Gezelligheid

Ontsnapt: Ja  58:21 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

michelemicheleJunior EscaperLid sinds: 06 augustus 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2023

Geweldige belevenis als gezin met pubers

We hebben het als een geweldige belevenis als gezin ervaren (2 volwassenen, 1 meisje van 11, 1 jongen van 14)
We konden allemaal lekker meedoen. Er is een mooie variatie in puzzels. Er zijn leuke effecten en alles is netjes afgewerkt.
De begeleiding is super!!!
Heel veel dank voor deze mooie belevenis!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit

  Johan Le Van

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (129 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 februari 2023

Chiao bella!

Met zijn 4en heerlijk vermaakt in de escaperoom die goed gebruik maakt van licht, geluid en verrassende ruimtes. Ik vond de puzzels uiterst leuk om te doen, zowel voor beginnende als ervaren escapers. Bedankt voor de leuke tijd en hopelijk tot snel!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2023

Super kamer!

Als je de kans krijgt en in de buurt bent, absoluut doen! Uiteraard kon deze kamer niet achter blijven na ik Here I Am gespeeld had.

De kamer is echt een perfecte balans en mix tussen de serie met de knipogen ernaar en de mate waarin je de kamer ook kan spelen zonder de serie te hebben gezien. Leuke puzzels, leuke flow, goede mate van fysieke inspanning, gegarandeerd een uur plezier en genieten geblazen. Super shout out naar Sjaak en uiteraard naar Johan voor alle gastvrijheid! We verheugen ons nu al op de toekomst.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Beleving

  Johan Le Van

Pris_escaperPris_escaperJunior EscaperLid sinds: 18 december 2022 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2023

Superleuk!

De kamer is echt in het thema van La Casa De Papel! Alles klopt van begin tot eind! Leuke puzzels en ook erg origineel! De spelleider is ook erg vriendelijk en ze nam echt de tijd voor ons. Wij hebben een leuke middag gehad, bedankt! Volgende maand gaan we terug om hun tweede kamer (here I am) te spelen. Bella Ciao is in ieder geval een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service

  Johan Le Van

vjenneboervjenneboerJunior EscaperLid sinds: 13 december 2020 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2023

Een aanrader als escape room met een erg goede gameflow

Deze kamer met 5 personen gespeeld, de sfeer is er vanaf het begin goed aanwezig. De puzzels zijn goed verwerkt in het verhaal en alles wat je ziet past in het thema.

De flow in deze kamer is naar mijn mening erg goed. We hadden altijd iets te doen en een ieder kon bijdragen zonder het gevoel te hebben “er maar bij te staan”. Ook de begeleiding was van een zeer goed niveau en hints als nodig, kwamen op het juiste tijdstip wat de flow ten goede kwam.

Ontvangst was gezellig en we hebben het napraten als erg gezellig ervaren. Je merkt dat de mensen passie hebben voor wat ze doen.

Al met al een aanrader als escape room.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede gameflow

  Johan Le Van

melanieluttgemelanieluttgeEscaperLid sinds: 04 oktober 2020 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 februari 2023

Zeker spelen!

Deze kamer is geweldig als je fan bent van de serie casa de papel, maar nog steeds een absolute topper als je de serie niet gezien hebt. De kamer is op een gedoseerde manier spannend gemaakt, zonder dat het echt eng wordt en is daardoor in allerlei samenstellingen heel goed te spelen. De aankleding, muziek en geur zijn tot in de puntjes verzorgd.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Jongens, even rustig!

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Johan Le Van

AcastCAcastCEscape ApprenticeLid sinds: 16 november 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 december 2022

Super!

Heel goed bedacht en in elkaar gezet, je waant je echt in een totaal andere wereld! We zijn mega enthousiast en komen zeker terug voor de andere kamer :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  00:29 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend

  Johan Le Van

AngelUndercoverAngelUndercoverEscaperLid sinds: 03 mei 2022 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Je waant je in de serie

17* Wie kent deze serie niet?! Nu weet ik dat er veel kamers zijn met dit thema, maar deze staat hoog aangeschreven en is bij mij om de hoek. Dus dan kan je niet anders dan boeken en spelen, toch? Binnenkomst: leuke host, vlotte babbel, duidelijkheid. Gewoon zoals het hoort.
De kamer: Spanning, tijdsdruk, een te behalen doel, gave effecten, geur. Het klopt, het loopt, het is een kamer die je laat nadenken, lekker laat puzzelen. Onwijs genoten. Aangezien we met twee personen speelden, kregen we tien minuten extra. Deze hebben we niet nodig gehad. Ik vind deze kamer een absolute aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  57:51 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

  Johan Le Van

Ian DuursmaIan DuursmaEscape ApprenticeLid sinds: 24 maart 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2022

Tof!

Mooie kamer, super gave puzzels en heel veel passie in deze kamer.
Veel herkenning als je de serie gezien hebt maar ook zonder deze gekeken hebt zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Johan Le Van

Laad meer reviews