Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Till death do us part

Geel , België

Nu gesloten

Top #24

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Till death do us part

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven.

Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren.

Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?

 

 

 


Thema's

Detective

Horror

Hotel

Kroeg

Liefde

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Escapetalk.nl statistieken

44 likes

264 bezoekers

93.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

97 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Till escape rooms do us part

Tijd voor nummer drie van ons ‘escapeweekend’ in België. Tot nu toe hadden we alle escape rooms niet gehaald, dus dit was onze laatste kans om toch nog een beetje eer te behalen. Onze vorige escape room was ook in Geel, dus nadat we wat gegeten hadden – in de drukte van Geel kermis 😅 – gingen ik en mijn vriendin naar The Missing Link voor de kamer ‘Till death do us part’.

We wilde deze kamer graag spelen, omdat vrienden van ons deze kamer hadden gespeeld en hadden vertelt dat het zó eng was, dat twee van hen vroegtijdig de kamer hadden verlaten. Wij wilde wel eens even weten wat deze kamer dan zó eng maakte. Echter – achteraf – denk ik dat we hierdoor wél met een totaal verkeerde verwachting de kamer ingingen, maar daar kom ik straks wel op terug.

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van the Missing Link. Leuk om te vermelden is dat deze escape room tevens een bordspellen winkel is. Dus het is absoluut géén ramp als je wat te vroeg naar deze kamer komt (dikke tip! 👍). Ook aan de eigenaressen vertelde wij het verhaal over onze vrienden en zij keek ons met open mond aan. ‘Deze kamer zó eng?’. Hieruit maakte we al een beetje op dat wellicht de ‘scare-grens’ van onze vrienden betrekkelijk laag ligt in plaats van dat de kamer zó eng is. Maar goed, we moesten het nog gaan ervaren.

We kregen kort een introductie/instructie van onze gamehost en konden daarna meteen starten. Het begin is super creatief. Ik ga er niets over zeggen i.v.m. spoilers, maar het is echt leuk om zo een kamer te beginnen. Daarnaast is het ook meteen aanrader om deze met twee personen te spelen onder andere i.v.m. het begin.

De decoratie is inderdaad een beetje scary/spooky en ook de muziek draagt bij aan een spannende sfeer. De puzzels zijn lineair en vrij nauwkeurig, merkte we al snel op. Het is belangrijk om goed op te letten dat je dingen heel juist en precies neerlegt om iets te activeren (zonder al te veel weg te geven). De puzzels zijn verder van een prima niveau en of je nu ervaren óf onervaren bent, denk ik dat je je er wel mee kunt vermaken.

Dan nog even een groot compliment; wat wordt het verhaal hier goed en duidelijk vertelt! Vaak zit er in escape rooms een storyline, die óf heel simpel is óf naar de achtergrond verdwijnt. Maar bij deze kamer staat het verhaal voorop. Je komt steeds een stukje verder en je komt zonder vragen over het verhaal de escape room uit. Love it 😍.

Tja en nu de grote vraag, was het zó eng zoals tegen ons verteld werd? Oké, doordat ons dit verteld was gingen wij met een hele hoge verwachting naar binnen en daardoor viel het qua engheid tegen. Ik durf gerust te zeggen, dat het spannend en scary kan zijn op bepaalde momenten, maar absoluut niet doodeng. Ik denk wél dat als je er zonder verwachtingen naartoe gaat, je verrast kunt worden door sommige stukjes én ik denk dat dat het geval was bij onze vrienden. Dus: Nee, het is niet doodeng, maar spannend af en toe.

We hadden echt onze dag niet, want opnieuw zijn we niet binnen de gegeven tijd uit de kamer ontsnapt. Gelukkig hebben we alles tot het einde toe meegekregen. Dat vind ik altijd het belangrijkste. Zo fanatiek zijn we nou ook weer niet. Dus van de vijf kamers van dit weekend in totaal, was dit de derde op rij dat we er niet in slaagde te ontsnappen. Wellicht moeten we bij de volgende kamers maar niet meer vertellen dat we ‘ervaren’ zijn 🤣.

Nadat we de kamer gespeeld hadden hebben we nog lang gezellig zitten kletsen met onze gamehost en de eigenaresse. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Zo werd voor ons: ‘Till death do us part’, ‘Till escape rooms do us part’.

Al bij al; een leuke kamer met een spannend tintje. Zeker een aanrader om te doen als je eens een beetje wilt griezelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel bij voorkeur met 2 personen i.v.m. het begin van de kamer;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Stel je verwachtingen goed af van tevoren en voorkom zó dat de kamer óf te eng is óf te soft 😉.

Bedankt lieve mensen van The Missing Link voor deze leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Vriendelijke host/eigenaar
 • Verhaal

  sjephanie

AlexAlexEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super leuke kamer!

Het was echt een heel leuke kamer, leuke puzzels en goede mechanismes. Een boeiend verhaal en alles zat goed in elkaar.

Het was wel eng met momenten. Als referentie: als ik een horrorfilm kijk slaap ik met het licht aan.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

  verscapen

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Een spannende verrassing

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens bij the Missing link was. Ik hoorde een tijd geleden al dat het de bedoeling was om Breaking Enigma te gaan vervangen en ondanks dat ik dat een leuke puzzelkamer vond, was het een goede beslissing.

Till death do us part... daar kan je alle kanten mee op. Ik was dan ook erg benieuwd wat het team in Geel gerealiseerd had in een toch wel erg korte tijd.

Onthaal:

De escape room ligt langs een drukke baan en ondanks dat het goed staat aangegeven, rij je er zo voorbij. Parkeren kan voor het pand als was parkeren voor ons een kleine uitdaging door de basic fit die er langs ligt.

De ontvangstruimte is omgetoverd tot een boardgameshop. Het was er best druk om dat moment en dat gaf een beetje een onwennige sfeer.
Onze GM grote ons in ieder geval vriendelijk en als we wouden konden we meteen naar boven om te starten.

Kamer:

De start van de room is erg apart, maar enorm leuk gedaan. Qua opstelling klopte het niet, maar ik kon enorm waarderen hoe de makers ons mee proberen te nemen in het verhaal. Zeker met een grotere groep kan het begin nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)

En dat start de kamer pas echt. Een schitterend decor staart ons toe en deze kamer ademt gewoon een bepaalde sfeer uit. Spannend, maar niet eng, duister, maar nooit horror.
Samenwerken wordt hier meteen afgedwongen op een absurde, maar gave manier.

Deze kamer is een combinatie van technieken en er zijn nog hangsloten aanwezig, maar echt raar is dat gezien het thema en de setting helemaal niet. Wel krijg je daardoor het effect dat bijna elke puzzel tot een cijferresultaat komt en daar had misschien wat meer afwisseling in gemogen. De kamer bouwt de spanningsboog mooi op en ook tijdens het spelen kom je pas achter het echt verhaal. Die spanningsboog kent echt een geniaal hoogtepunt wat je echt niet gaat verwachten en geniaal is door zijn eenvoud. Het creëert ook een bepaalde spanning die je vanaf dat moment niet meer los gaat laten...

Het einde bied de conclusie die je zoekt en je draagt ook bij tot de afsluiter wat opnieuw versterkt werd door licht en geluid en met zo een gevoel wil je de kamer verlaten.

Conclusie:

Petje af voor wat ze hier gebouwd hebben. Ik zag regelmatig lovende reviews voorbij komen en ik kon alleen maar hopen dat ik er ook zo over ging denken.
Wij speelden deze kamer met 2 personen en hadden 26 minuten over. We zaten lekker in de flow en alles ging gewoon erg vlot.
Mijn advies voor ervaren spelers zou dan ook meteen zijn: kom met niet teveel. De kamer is volledig lineair van begin tot einde en met 2 is dat niet erg.
De puzzels zijn tof en mooi in thema, maar leiden bijna steeds tot cijfercombo's, maar of dat echt erg is...

Hier en daar waren er nog wel afwerkingspuntjes, maar deze worden aangepakt.

Het enige echte minpunt dat ik had was dat de groepen onder (boardgames) best gehorig waren en dat was bij de start goed hoorbaar. Ook bij het uitkomen van de kamer heb je weer dat buitenstaandergevoel en onze GM moet zich splitsen tussen deze spelers en ons wat het napraten wat bemoeilijkt.

Maar jullie lezen het al, Till death do us part heeft mij aangenaam verrast en het is absoluut een kamer die je gespeeld wilt hebben.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigy

Limoentje86Limoentje86Escape ApprenticeLid sinds: 30 oktober 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2022

Machtig!

Zeer leuke escaperoom met goede flow en verhaallijn. Puzzels waren gevarieerd en opbouw van de kamer had veel verassende elementen! Enorm goede sfeerelementen en effecten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Puzzels
 • Logica
 • Origineel

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2022

Lekker eng bezig zijn!

We waren al eerder op deze locatie geweest om Jumanji te spelen en wilden nu graag de nieuwe kamer spelen.
Locatie is netjes verzorgt en je wordt ontvangen in een lekker gezellig en vol met spelletjes gevulde ontvangstruimte.

De kamers zijn wel wat aan de warme kant op deze locatie, maar ze bieden wel wat afkoeling in de vorm van handige blowers.

Dit was onze eerste kamer van ons België-tripje en het was ook een lekkere kamer om mee te beginnen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en naar ons rijtuig begeleidt om te gaan starten. Het begin is erg leuk en dwingt je om (zonder dat de tijd al loopt) in een escape-modus te komen.
Daarna kom je in een kamer die perfect in het thema past. Lekker duister met hier en daar creepy details. Verhaal zit goed in elkaar en er zitten zeker enge momenten in het verhaal. Het zou op zich nog wel ietsje enger mogen, maar dat is voor iedereen weer anders.
De puzzels zijn erg leuk en sommige ook zeker origineel, maar prima te doen.

Leuk begin van onze dag en zeker een leuke wat enge kamer om te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Junkies

Ontsnapt: Ja  72:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Temperatuur!

 

DorienliebenDorienliebenEscape ApprenticeLid sinds: 21 juni 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2022

Top top en nog eens top

Wauw, wat een superleuke ervaring. De eerste escape room OOIT voor mijn vriend. Ikzelf heb er al enkele gedaan! Maar ik denk dat ik (buiten Hunting Season gerekend) nog nooit zo'n coole escaperoom gedaan heb.
Eerst en vooral een supergoed onthaal, we kregen handwaaiertjes mee aangezien het de dag ervoor 33 graden was in ons Belgelandje. Ook kregen we een bus water mee om te sproeien.
Zonder al te veel te spoilen is dit een escaperoom die echt goed in elkaar zit, basic leuke puzzels, niets té high-tech, gewoon leuk. De sfeer van de kamer is TOP, er zijn hier en daar wat onafgewerkte/beschadigde plekjes maar dat zijn wat kleine puntjes kritiek.
Mijn vriend, die naar eigen zeggen een held is in horrorfilms (yeah right...) heeft de hele tijd niets anders gedaan dan rondgekeken naar waar er mogelijke 'scares' konden gebeuren. Bibi hier heeft goed haar best mogen doen om de puzzels op te lossen.
Met nog 1 minuut en drie seconden over en nog wat veel geklungel zijn we er toch uiteindelijk uit geraakt!
Zeker een top ervaring, onze gastvrouw was top!!! We hebben erna nog wat rondgeneusd in het grote spelaanbod aanwezig in de winkel. Wij komen alvast terug voor Jumanji!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Hier en daar wat onderhoud nodig

 

FloortjevdbFloortjevdbEscape ApprenticeLid sinds: 27 maart 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Zeer spannende kamer!

Heel leuke puzzels met leuke afwisseling, heel makkelijk in te leven in het verhaal


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2022

Till death do us part

#115 - De kamer begint origineel. Dat stukje had naar mijn idee wel iets meer aankleding kunnen gebruiken, zeker als ik kijk naar de rest van de kamer waar de aankleding en sfeer erg goed is neergezet.

Het verhaal is erg duidelijk en je wordt er goed in meegenomen. Dat zorgde er bij ons alleen wel voor dat we een beetje uit de flow werden gehaald. Het is zeker een spannende kamer, máár voor de meeste mensen goed te doen, denk ik. De meeste puzzels vond ik erg tof en origineel. Zeker een aanrader deze kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  58:18 min

 

LiesLiesEscape ApprenticeLid sinds: 5 juni 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Top kamer, spannend en leuk!

Het verhaal past mooi bij elkaar, leuke beleving. De puzzels volgen elkaar goed op. Spannende room, goed werkende puzzels. Mooie effecten.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  09:45 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

MrjlnStrMrjlnStrEscape ApprenticeLid sinds: 26 mei 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Fan-tas-tisch!

We hebben vandaag deze ER gespeeld, of laat ik beter zeggen overwonnen. In 1 woord: 'subliem'!

Knappe setting, veel inleving, puzzels waren goed te doen mits extra focus en voor een keertje een iets langere beleving dan de standaard ER van een uurtje.

Schrik gehad, gehuild, geroepen enz. Maar er toch mooi uitgeraakt. Een dikke aanrader voor iedereen, zelfs al moet je er een tijdje voor rijden. Wij komen graag terug voor de Jumanji kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

LindsayTLindsayTJunior EscaperLid sinds: 28 november 2021 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Superleuk

Hele leuke originele kamer! Niet voor de scaredycats onder ons!! Dikke aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  67:40 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend
 • Beleving

 

leen_jacobsleen_jacobsEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Kleine hartaanval

Zeer sfeervolle escape room met een goede horrorsfeer zonder angstverlammend te werken.
De puzzels zijn lineair. Wij waren met een team van 3 en dit lijkt mij een zeer goed aantal.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  69:22 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Puzzels

 

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2022

Kippenvel

Oke, waar ben ik beland!
Ten eerste super leuk ontvangst! Maar in ruimte nummer 1 (waar je in feiten alleen maar het verhaal hoorde) begint het gevoel al. We hadden niet iedereen in de groep op de hoogte gebracht naar wat voor room we gingen dus dat gaf nog meer belevenis.

De kamer is heel mooi aangekleed en gebouwd. Goed afgewerkt en er is veel moeite gestoken in de details.

Je hebt het idee dat het huis je liever niet binnen heeft en dat is juist zo goed.

De begeleiding in de kamer is super, actief mee gegeven en een hint geven als het echt moet. Dit werd heel goed aan gevoeld.

De show was goed afgewerkt. Ik ben een escaper die is wilt ervaren. Dus ik kijk om me heen en wil dingen zien gebeuren. Deze kamer zit er vol mee.

Het thema was duidelijk en liep lekker door de kamer heen. Je kunt achter veel dingen iets zoeken maar uiteindelijk is de puzzel logisch en toch een doordenker.

Er zit gevoel in deze kamer, dat merkte we ook toen er uit kwamen. Onze host wist alles wat we gedaan hadden heeft al mijn opmerkingen mee gekregen en kensen elk hoekje en elk gaatje en alles had een verhaal.

Na zo'n avond praten wij graag na en onze host had de pech dat wij 1 iemand net leerde kennen dus zaten vol met verhalen. Maar de host vond het volgens mij heel leuk om mee te praten en te luisteren. (Of ze kan goed acteren).

Al met al moet deze kamer op je lijst, het liefst heel hoog.

Super !!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Spannend

 

Cindy_SCindy_SEscape ApprenticeLid sinds: 20 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2022

Onze eerste ervaring met een escaperoom

We zijn met 4 vrienden "Till Death Do Us Part" gaan spelen. Onze eerste escaperoom en dat was eraan te zien : we hadden heel veel hints nodig, maar we zijn er uiteindelijk wel uitgeraakt. We hebben duidelijk nog wat meer oefening nodig. Het concept stak heel goed in elkaar. We hadden soms wel problemen omdat het te donker was om alles goed te zien, vooral de kleine cijferslotjes lijken dan wel ondoenbaar. Bovendien was het superwarm binnen, maar dat was het buiten ook... We hebben alle 4 genoten van het spel. We zijn heel vriendelijk ontvangen en super begeleid, wat nodig was voor onze eerste escaperoom. Voor ons voor herhaling vatbaar!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig

 

PelingPelingJunior EscaperLid sinds: 16 december 2021 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2022

Angstaanjagende ervaring

Orgineel begin, pittige puzzels. Mooi ingerichte kamer en goed samenhangende verhaallijn. Kortom: een topkamer en absolute aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  72:37 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend

 

BiebelotBiebelotEscape ApprenticeLid sinds: 8 mei 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2022

Superspannend!

Zit super goed in mekaar, erg spannend. Wij hebben er enorm van genoten deze te spelen!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal

 

thamarathamaraJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2018 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2022

Spannende kamer

Nadat we Jumanji hebben gespeeld. Besloten we meteen deze kamer te boeken voor verderop in de week.

Kamer zat wederom goed in elkaar en we vonden het een erg intense belevenis! Ik was blij dat we eruit waren. 🤪

Spannende maar erg leuke kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

NininekeNininekeEscape ApprenticeLid sinds: 29 april 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2022

Fantastisch!

Leuke, goed in elkaar gestoken escape room. Geeft adrenaline/spanning door het thema en de effecten in de kamer. Leuke opdrachten en raadsels. Zeker aan te raden en je kan deze kamer ook gerust met 2 personen doen! Vriendelijk personeel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  68:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Logica
 • Origineel
 • Prijs

 

TandartstomTandartstomJunior EscaperLid sinds: 27 februari 2022 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2022

Spannend

Sfeer overheerst de puzzels


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Slechte begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 7 november 2017 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

Lekker enge kamer die wat onderhoud nodig heeft

Lekker spannende kamer met veel leuke wendingen. Hij is wel toe aan onderhoud.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: DOGMA escape team

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

lynn_hermanslynn_hermansEscape ApprenticeLid sinds: 27 juli 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2022

Doen!

Echt een toffe escaperoom. Zat goed in elkaar. Leuke puzzels en overzichtelijk geheel. Knap gemaakt.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:20 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

debby_roukensdebby_roukensEscaperLid sinds: 22 januari 2019 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Verrassende bonus

We gingen eigenlijk naar Geel voor Jumanji. Zoals wel vaker; als het een eind rijden is doen we er liefst gelijk twee en dat was ook nu het geval. Till death do us part speelden we als eerste en dat was een aangename verrassing. Het begin is gelijk al origineel, niet een gewone kamer in, maar net even anders. Geen gewoon startfilmpje, maar op originele wijze toegesproken. De sfeer was goed, lekker duister maar niet té, de aankleding goed en het verhaal ook duidelijk. Een paar puzzels die we nog niet eerder hadden gezien, dat is natuurlijk ook altijd een pré. Aardig wat slotjes, maar niet op een vervelende manier. Gewoon een leuke kamer die voor mijn gevoel wat abrupt afgelopen was, maar erg de moeite. We stonden tevreden buiten, met nog aardig wat tijd op de teller over.
Helaas geen doorloop van de kamer na afloop en ook geen foto. Dat zijn kleine dingen maar simpele dingen die net dat extra geven.

Mijn 47e kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal
 • Geen doorloop achteraf
 • Geen foto

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2022

Geweldige kamer met mega enthousiaste host

De review kan ik niet anders beginnen dan bij het enthousiasme van de host. Een mega enthousiaste dame waarmee we zowel voor als na de escape heerlijk hebben staan kletsen over escaperooms. Altijd erg fijn om zo ontvangen te worden. Ook niet te vergeten, de fantastische collectie aan spellen... je kijkt je ogen uit!

En dan de escaperoom... een top ervaring! De start is erg origineel, waarna je terecht komt in een prachtig 'decor'. Het verhaal is erg goed verwerkt door de kamer. En de kamer is met heel veel detail uitgewerkt. Leuke originele puzzels waarbij samenwerking erg belangrijk is, goede effecten en genoeg spannende momenten!

Een absolute aanrader als je van wat spannendere kamers houdt!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  71:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

ChaosDMChaosDMSenior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2022

Wow! Creepy and cool at the same time

#37 : Vandaag stonden er 4 ER's op het programma. Overkill? NEEN, tuurlijk niet. Wel was het zo dat we VEEL te laat waren bij the Missing Link door een ernstig ongeval op de weg naar daar. Maar, gelukkig in deze moderne tijden, via WhatsApp hen kunnen verwittigen en op de hoogte gehouden van ons uiteindelijke aankomstuur en ze hebben hun schema wat kunnen aanpassen aan ons te laat komen.

"Till death do us part" was de 2de kamer van de dag, we waren op dezelfde locatie met Jumanji begonnen (review daar te lezen natuurlijk) en als TDDUP even goed zou zijn als Jumanji, dan was het prima. MAAR...dit was niet het geval...neen, TDDUP was mijns inziens (en dat van de groep) nog beter!

De start was zeer origineel en wat volgde zeker ook. Leuk dat je "gescheiden" werd in de beginfase en zo wel goed moest samenwerken. Het decor was echt af, net zoals bij Jumanji, en de sfeer die werd gecreëerd was er "boenk op".

De filmpjes die we op "kantelmomenten" te zien kregen waren ook van goede kwaliteit (oh ja...indien je geen Engels verstaat zal je wat van het verhaal missen misschien, maar niet veel).

De puzzels...perfect...niet TE moeilijk, niet TE makkelijk, op eentje na (durf te trekken en hard los te laten)...maar daar kwam de tip prima op tijd.

Leuke babbel gehad met de 2 bedenksters/uitbaatsters die ons lieten weten dat Didier van Al Capone/Alcatraz (Best Escape) diezelfde avond ook langs kwam om TDDUP te spelen...en waar gingen wij hierna naartoe? Inderdaad...naar Al Capone! Coincidence?

TDDUP was voor ons de beste kamer van de dag...benieuwd naar wat de dames ons in de toekomst nog gaan voorschotelen...wij komen dan zeker weer langs!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Euh...niets eigenlijk

 

The Escapers The Escapers Junior EscaperLid sinds: 13 juli 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2022

Spannend

Origineel begin
Leuke verhaallijn
Uitdagende puzzels


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend

 

vrcaitjevrcaitjeJunior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2022

Wat een teletijdsmachine

Wow! Dat is het eerste dat in me opkwam toen mijn team en ik waren ontsnapt.

Je komt binnen in een schattig winkel barretje, waar je gezeldschapsspellen kan kopen en testen, waarna je de trap omhoog wordt begeleidt.

De uitleg was kort en krachtig, je wist perfect wat je wel en niet mocht. Daarna begon ons avontuur! Schrikmomenten waren er wel, gezien het gillen van mijn team. Voor mij mocht het zelfs nog een tikkeltje griezeliger, maar voor de andere was het al de limiet. Het was echt een fantastisch spel met spanning tot de laatste minuut.

De kamer zelf was gewoonweg prachtig. De puzzels zijn leuk en vernieuwend, maar toch waren er ook nog de ouderwetse en zeer geliefde cijfersloten.

Wij komen zeker teug voor de andere escape en de spelletjes!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig