Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Till death do us part

Geel , België

Nu geopend

Top #30

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Till death do us part

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven.

Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren.

Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?

 

 

 


Thema's

Detective

Horror

Hotel

Kroeg

Liefde

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Escapetalk.nl statistieken

62 likes

456 bezoekers

95.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 110+ kamers

150 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (144 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Wat een toffe kamer!

Deze dag gingen wij twee kamers spelen. De eerste van de dag was Till Death do us Part. De laatste keer dat ik hier ben geweest was de ontvangstruimte nog best kaal, maar nu zit er een spellenwinkel in wat ik ontzettend gaaf vond. Alleen hier al kon ik me een uur vermaken. Ze waren nog bezig met de kamer opruimen waardoor we tijdens het ontvangst onszelf moesten vermaken, maar dit was door de spelletjes geen groot probleem :). Uiteindelijk werden we door een vriendelijke host meegenomen naar de kamer. De start vind ik erg origineel en schept meteen wel een sfeer, maar hier moet je zeker niet met te veel man zijn. Ik vond de kamer ontzettend mooi aangekleed en er hing een heel maar sfeertje. De puzzels vond ik ook echt ontzettend leuk en afwisselend met goede samenwerkingselementen. Het verhaal wordt gaandeweg in de kamer verteld. Ik heb het maar vaag meegekregen, omdat ik de kaner op bepaalde punten nogal eng vond. Nou ben ik normaal niet zo n angsthaas en denk dat dit dan puur met de verwachting van de engheid van de kamer te maken heeft. Ik was hier totaal niet op voorbereid en dat maakte waarschijnlijk dat ik het op bepaalde punten flink spannend vond, maar ik vind deze kamer 100% een aanrader! Ik vond de kamer echt heel tof!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

  dayennexStan

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Till escape rooms do us part

Tijd voor nummer drie van ons ‘escapeweekend’ in België. Tot nu toe hadden we alle escape rooms niet gehaald, dus dit was onze laatste kans om toch nog een beetje eer te behalen. Onze vorige escape room was ook in Geel, dus nadat we wat gegeten hadden – in de drukte van Geel kermis 😅 – gingen ik en mijn vriendin naar The Missing Link voor de kamer ‘Till death do us part’.

We wilde deze kamer graag spelen, omdat vrienden van ons deze kamer hadden gespeeld en hadden vertelt dat het zó eng was, dat twee van hen vroegtijdig de kamer hadden verlaten. Wij wilde wel eens even weten wat deze kamer dan zó eng maakte. Echter – achteraf – denk ik dat we hierdoor wél met een totaal verkeerde verwachting de kamer ingingen, maar daar kom ik straks wel op terug.

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van the Missing Link. Leuk om te vermelden is dat deze escape room tevens een bordspellen winkel is. Dus het is absoluut géén ramp als je wat te vroeg naar deze kamer komt (dikke tip! 👍). Ook aan de eigenaressen vertelde wij het verhaal over onze vrienden en zij keek ons met open mond aan. ‘Deze kamer zó eng?’. Hieruit maakte we al een beetje op dat wellicht de ‘scare-grens’ van onze vrienden betrekkelijk laag ligt in plaats van dat de kamer zó eng is. Maar goed, we moesten het nog gaan ervaren.

We kregen kort een introductie/instructie van onze gamehost en konden daarna meteen starten. Het begin is super creatief. Ik ga er niets over zeggen i.v.m. spoilers, maar het is echt leuk om zo een kamer te beginnen. Daarnaast is het ook meteen aanrader om deze met twee personen te spelen onder andere i.v.m. het begin.

De decoratie is inderdaad een beetje scary/spooky en ook de muziek draagt bij aan een spannende sfeer. De puzzels zijn lineair en vrij nauwkeurig, merkte we al snel op. Het is belangrijk om goed op te letten dat je dingen heel juist en precies neerlegt om iets te activeren (zonder al te veel weg te geven). De puzzels zijn verder van een prima niveau en of je nu ervaren óf onervaren bent, denk ik dat je je er wel mee kunt vermaken.

Dan nog even een groot compliment; wat wordt het verhaal hier goed en duidelijk vertelt! Vaak zit er in escape rooms een storyline, die óf heel simpel is óf naar de achtergrond verdwijnt. Maar bij deze kamer staat het verhaal voorop. Je komt steeds een stukje verder en je komt zonder vragen over het verhaal de escape room uit. Love it 😍.

Tja en nu de grote vraag, was het zó eng zoals tegen ons verteld werd? Oké, doordat ons dit verteld was gingen wij met een hele hoge verwachting naar binnen en daardoor viel het qua engheid tegen. Ik durf gerust te zeggen, dat het spannend en scary kan zijn op bepaalde momenten, maar absoluut niet doodeng. Ik denk wél dat als je er zonder verwachtingen naartoe gaat, je verrast kunt worden door sommige stukjes én ik denk dat dat het geval was bij onze vrienden. Dus: Nee, het is niet doodeng, maar spannend af en toe.

We hadden echt onze dag niet, want opnieuw zijn we niet binnen de gegeven tijd uit de kamer ontsnapt. Gelukkig hebben we alles tot het einde toe meegekregen. Dat vind ik altijd het belangrijkste. Zo fanatiek zijn we nou ook weer niet. Dus van de vijf kamers van dit weekend in totaal, was dit de derde op rij dat we er niet in slaagde te ontsnappen. Wellicht moeten we bij de volgende kamers maar niet meer vertellen dat we ‘ervaren’ zijn 🤣.

Nadat we de kamer gespeeld hadden hebben we nog lang gezellig zitten kletsen met onze gamehost en de eigenaresse. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Zo werd voor ons: ‘Till death do us part’, ‘Till escape rooms do us part’.

Al bij al; een leuke kamer met een spannend tintje. Zeker een aanrader om te doen als je eens een beetje wilt griezelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel bij voorkeur met 2 personen i.v.m. het begin van de kamer;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Stel je verwachtingen goed af van tevoren en voorkom zó dat de kamer óf te eng is óf te soft 😉.

Bedankt lieve mensen van The Missing Link voor deze leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Vriendelijke host/eigenaar
 • Verhaal

  sjephanie

AlexAlexEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super leuke kamer!

Het was echt een heel leuke kamer, leuke puzzels en goede mechanismes. Een boeiend verhaal en alles zat goed in elkaar.

Het was wel eng met momenten. Als referentie: als ik een horrorfilm kijk slaap ik met het licht aan.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

  verscapen

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (306 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Een spannende verrassing

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens bij the Missing link was. Ik hoorde een tijd geleden al dat het de bedoeling was om Breaking Enigma te gaan vervangen en ondanks dat ik dat een leuke puzzelkamer vond, was het een goede beslissing.

Till death do us part... daar kan je alle kanten mee op. Ik was dan ook erg benieuwd wat het team in Geel gerealiseerd had in een toch wel erg korte tijd.

Onthaal:

De escape room ligt langs een drukke baan en ondanks dat het goed staat aangegeven, rij je er zo voorbij. Parkeren kan voor het pand als was parkeren voor ons een kleine uitdaging door de basic fit die er langs ligt.

De ontvangstruimte is omgetoverd tot een boardgameshop. Het was er best druk om dat moment en dat gaf een beetje een onwennige sfeer.
Onze GM grote ons in ieder geval vriendelijk en als we wouden konden we meteen naar boven om te starten.

Kamer:

De start van de room is erg apart, maar enorm leuk gedaan. Qua opstelling klopte het niet, maar ik kon enorm waarderen hoe de makers ons mee proberen te nemen in het verhaal. Zeker met een grotere groep kan het begin nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)

En dat start de kamer pas echt. Een schitterend decor staart ons toe en deze kamer ademt gewoon een bepaalde sfeer uit. Spannend, maar niet eng, duister, maar nooit horror.
Samenwerken wordt hier meteen afgedwongen op een absurde, maar gave manier.

Deze kamer is een combinatie van technieken en er zijn nog hangsloten aanwezig, maar echt raar is dat gezien het thema en de setting helemaal niet. Wel krijg je daardoor het effect dat bijna elke puzzel tot een cijferresultaat komt en daar had misschien wat meer afwisseling in gemogen. De kamer bouwt de spanningsboog mooi op en ook tijdens het spelen kom je pas achter het echt verhaal. Die spanningsboog kent echt een geniaal hoogtepunt wat je echt niet gaat verwachten en geniaal is door zijn eenvoud. Het creëert ook een bepaalde spanning die je vanaf dat moment niet meer los gaat laten...

Het einde bied de conclusie die je zoekt en je draagt ook bij tot de afsluiter wat opnieuw versterkt werd door licht en geluid en met zo een gevoel wil je de kamer verlaten.

Conclusie:

Petje af voor wat ze hier gebouwd hebben. Ik zag regelmatig lovende reviews voorbij komen en ik kon alleen maar hopen dat ik er ook zo over ging denken.
Wij speelden deze kamer met 2 personen en hadden 26 minuten over. We zaten lekker in de flow en alles ging gewoon erg vlot.
Mijn advies voor ervaren spelers zou dan ook meteen zijn: kom met niet teveel. De kamer is volledig lineair van begin tot einde en met 2 is dat niet erg.
De puzzels zijn tof en mooi in thema, maar leiden bijna steeds tot cijfercombo's, maar of dat echt erg is...

Hier en daar waren er nog wel afwerkingspuntjes, maar deze worden aangepakt.

Het enige echte minpunt dat ik had was dat de groepen onder (boardgames) best gehorig waren en dat was bij de start goed hoorbaar. Ook bij het uitkomen van de kamer heb je weer dat buitenstaandergevoel en onze GM moet zich splitsen tussen deze spelers en ons wat het napraten wat bemoeilijkt.

Maar jullie lezen het al, Till death do us part heeft mij aangenaam verrast en het is absoluut een kamer die je gespeeld wilt hebben.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigy

lotte_vlaklotte_vlakJunior EscaperLid sinds: 31 augustus 2016 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 maart 2023

Spannend leuk

Met zn tweeën deze kamer gespeeld. De kamer is mooi gemaakt, veel sfeer. Een paar spannende elementen in de kamer, daar moet je wel een beetje tegen kunnen. Gevarieerde puzzels en soms ook gewoon wat logisch nadenkwerk. Wij zijn redelijk ervaren, maar voor ons had hij wat moeilijker gemogen, dus ook zeker geschikt voor beginners. Al met al een aanrader om te gaan spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:45 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

Geweldige escaperoom

we waren met 6. we hebben er echt allemaal van genoten


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  74:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

davidschretlendavidschretlenJunior EscaperLid sinds: 2 december 2017 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2023

Heel leuke, spannende kamer!

Na al wel wat kamers op de teller toch heel blij verrast dat we nog zulke kamers als deze tegenkomen.
Het verhaal, de puzzels, de inkleding, de ruimtes, alles was super in orde!
Bedankt voor de ervaring.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  43:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Elke Bergen (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2023

Absoluut de moeite waard

De opbouw van deze escape room is uitmuntend.
Het verhaal zit heel goed in mekaar, wil je meer weten moet je de escape room zeker boeken!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 maart 2023

Come Inn

Wij vonden dit een vette kamer waar echt van alles in zit. Met twee moet je flink aan de slag maar de flow is te gek. Divers en goed verhaal


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  71:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding

 

BrechtBrechtEscape ApprenticeLid sinds: 26 februari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2023

Een echte aanrader!!!

Het zat mooi in elkaar, het was spannend.
Zeer vriendelijk personeel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:43 min


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Logica

 

roosboogaertsroosboogaertsEscape ApprenticeLid sinds: 22 februari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2023

Echt een hele leuke escape room!

Je word heel goed ontvangen. Ook zijn er lockers waar je je spullen veilig in kunt opbergen waarvan je de sleutel ook nog zelf bijhoud. Wij hebben deze escape room met alleen maar kinderen gespeeld. Zowel van 17 als van 15,...
Ik ben 14, jonger zou ik deze escape room wel niet doen.
Maar voor wat oudere kinderen is dit zeker een aanrader!
Er zijn namelijk wel wat schrikpuntjes. Samen zijn wij er 5 minuten na tijd uitgeraakt. Alle raadsels zijn heel goed en leuk bedacht. Geen negatieve puntjes voor deze fantastische escape room. Wij komen zeker nog eens terug om de anderen te doen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Origineel
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Heerlijk duistere kamer

Na ons bezoek aan het Escape Hotel in dezelfde plaats, was het nu tijd voor de nieuwste Missing Link kamer. Het was alweer wat jaartjes geleden dat we hier Jumanji speelden, die we te gek vonden. De ontvangst heeft sindsdien een metamorfose ondergaan, we werden heel vriendelijk ontvangen in een prachtige spellenwinkel. Onze hostess wist veel te vertellen over de spellen en mede door haar enthousiasme verlieten we de zaak dan ook met een behoorlijk aantal extra dozen :-)
Maar we kwamen natuurlijk voor de kamer. We waren nogal op onze hoede door de reviews. De kamer is spannend met een paar goede schrikmomenten. Maar zeker geen horror en de spanning zorgt er ook niet voor dat je niet kunt puzzelen. Eigenlijk precies goed dus.
Na afloop nog even lekker nagepraat met de vriendelijke hostess en nog eens door de spellenwinkel gegaan, waarna we Geel met 2 ontsnappingen en een auto vol spellen en puzzels weer verlieten :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Zuid

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Xanthe (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 februari 2023

Fantastisch!

Een heel leuke escaperoom met goede aankleding van de ruimtes met leuke effecten in functie van het verhaal.
Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Niels (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 februari 2023

Heel mooie kamer!

De kamer is erg mooi ingericht. Er zijn ook enkele jumpscares die de ervaring compleet maken.
Leuke raadsels en puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  11:33 min

 

Vlien Vlien Escape ApprenticeLid sinds: 25 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Super spannend

Hele mooie en leuke room, met veel spanning! Leuke puzzels en leuk verhaal!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Af en toe Eng

 

SwiebeltjeSwiebeltjeEscape ApprenticeLid sinds: 25 januari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 januari 2023

Dolle enge pret !!!

Top ervaring. Slechts onze 3 de escaperoom maar super ervaring. Beetje eng maar dat mag zeker voor een escaperoom.
Toffe ontvangst en achteraf wat nakaarten en tips voor nog toffe escaperooms meekrijgen voor de toekomst.
Was onze 2 de room op deze locatie. We hebben de smaak helemaal te pakken, dit wordt onze nieuwe hobby.
Was zeer goed te doen met slechts 2 personen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Puzzels

 

LambrechtsjLambrechtsjEscape ApprenticeLid sinds: 15 januari 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Super toffe kamer!

Al enkele kamers gespeeld, maar deze keer vonden we het eens tijd om een spannendere kamer te spelen. Deze kamer loste de verwachtingen zeker in. Spannend verhaal, toffe puzzels en de sfeer klopte perfect... Kortom: zeker een aanrader! Hadden wel 8 minuten extra nodig om er uiteindelijk uit te geraken maar dit deed geen afbraak aan de beleving!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

AikoAikoEscape ApprenticeLid sinds: 2 december 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2023

Meegezogen in het verhaal van A tot Z

De ontvangst was super vriendelijk, niets op aan te merken. Daarna een kleine veiligheidsinstructie zoals bij elke escaperoom.

Eerst wordt het verhaal uitgelegd in een ruimte die ook direct bij het verhaal hoort, dit is wel een fijn begin. Daarna begint het spel echt en moet je puzzel na puzzel oplossen. De puzzels zijn logisch opgebouwd en volgen elkaar op. Als team hebben wij nooit het gevoel gehad dat we mis waren en totaal met andere zaken bezig waren. De moeilijkheidsgraad van de puzzels liggen door elkaar, als is dit voor iedereen anders.

Het verhaal zet zich doorheen heel de escaperoom verder, wat wij persoonlijk een heel tof element vonden. In de kamer zijn inderdaad cijfersloten aanwezig, wat ik persoonlijk geen probleem vind. Soms zijn de ruimtes wel iets te donker waardoor het moeilijk is om de cijfertjes goed te zien.

De afwerking van de kamer is hoog, dat zie je ook in elk element terugkomen.

Wat ik ook fijn vond is dat de tips niet in overvloed kwamen, ze kwamen echt op momenten wanneer ze ons zagen sukkelen.

Fijne ervaring en zeker de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

slinger13 slinger13 Escape GuruLid sinds: 2 november 2020 (167 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 februari 2023

Heel gaaf !

Wij hebben deze in de test fase gespeeld en dat is al een hele tijd terug . Weet niet meer precies wanneer het was dus de datum klopt niet helemaal . Wel weet ik nog precies hoe de kamer was . Heel gaaf gemaakt . Gave puzzels en het begin en einde vond ik echt gaaf . De acteur vond ik precies goed . Het goede moment op de juiste plek zal maar zeggen . Decor vond ik prima in orde . Heel erg genoten van deze gave kamer ! Echt een top kamer !


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min

 

Veerle (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 januari 2023

Superleuk! Aanrader!

We hadden de Jumanji game een aantal maanden geleden gedaan en waren wel nieuwsgierig naar de engere versie.
Zeer zeer tevreden over heel de lijn....


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

JeroenSchuyJeroenSchuyJunior EscaperLid sinds: 25 april 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2022

Meegezogen in het verhaal van begin tot eind

Deze stond al lang op ons lijstje, meer dan een jaar nadat we Jumanji hadden gespeeld was het eindelijk zover.

De start is heel leuk gedaan, alleen een beetje vreemd dat de eerste puzzel niet meetelt binnen de tijd maar op zich leuk om er rustig in te komen.
Vantevoren wisten we wel dat het een 'spannende' kamer zou zijn en die spanning begint ook direct als je de kamer binnenkomt, en is de volgende 75 minuten niet gestopt. Alle effecten zetten je constant op scherp.
Zelf ben ik geen held in dergelijke kamers dus ik heb een aantal keer een halve hartstilstand gekregen maar gelukkig toch overleefd ;)

De kamers zelf waren super aangekleed, je waande je echt in een behekste herberg. De aankleding was sober waardoor het heel snel duidelijk was waar je iets mee moest doen. Overdreven aankleding had ook raar geweest in een verlaten herberg.
De puzzels zijn zeker niet heel moeilijk, even zoeken en logisch nadenken brengt je heel ver.
De kamer is ook heel lineair, wij speelden met 2 personen dus dan is dit ideaal. Het lijkt mij nogal lastig om deze kamer met 6 personen te spelen.

Over het algemeen speelde de kamer heel vlot, het was snel duidelijk wat er moest gebeuren, de puzzels waren meestal redelijk logisch. Even nadenken en je kwam er wel. We hadden uiteindelijk 2 tips nodig toen we even vast zaten.
De 75 minuten vliegen voorbij maar ergens was ik ook opgelucht dat we eindelijk konden ontspannen!

Topkamer, zeker doen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  63:30 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

karolien_clkarolien_clJunior EscaperLid sinds: 12 januari 2019 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 maart 2023

Just the 2 of us.

Na meerdere kamers met een heel team te spelen... Heb ik deze kamer met enkel mijn partner gespeeld. Wat een ervaring was dit. Wij met z'n 2 in grote kamers met vele puzzels. Een spannend verhaal waar je je snel in, in gaat leven. De kamers zijn mooi ingekleed en tot in detail aan het verhaal gelinkt. De puzzels waren voor ons van een aangenaam niveau. Er was voor ons hierin ook zeker voldoende variatie. De begeleiding van de room was ook inorde. Kortom een aanrader.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

 

Marjan CoddéMarjan CoddéEscape ApprenticeLid sinds: 17 november 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 december 2022

Sfeervol in mooie omgeving

We hebben de kamer met vier personen gedaan, een sfeervol en originele startplaats zette onmiddelijk de toon. Daarna volgden de verschillende ruimten die verrassend groot waren voor een escape room. Tof thema, leuk dat je iets oplost ipv wegloopt en leuke puzzels.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

 

FiennaFiennaJunior EscaperLid sinds: 5 december 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 december 2022

Spannend en ENG! 👀

Het verhaal was iets minder spectaculair, maar het decor zat wel goed in mekaar! Om maar te zwijgen over de special effects... We waren niet bang hoor! 🙈


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal

 

Mirjam (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 december 2022

Genoten!

Prachtige kamer, goede sfeer en verhaal, lekker spannend, met vieren continu bezig, verrassende effecten en fijne mensen die je ontvangen en begeleiden


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

HeidiGeertHeidiGeertEscape ApprenticeLid sinds: 30 december 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Mooie escape room

Dit was een heel aangename ervaring.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig