Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Till death do us part

Geel , België

Nu geopend

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews
Vanaf heden airco aanwezig! Lekker koel escapen kan gelukkig ook vanaf nu bij The Missing Link, tot snel! :)

Meer over Till death do us part

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven.

Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren.

Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?


Thema's

Detective

Horror

Hotel

Kroeg

Liefde

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

78 likes

598 bezoekers

96.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 113+ kamers

203 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (187 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Wat een toffe kamer!

Deze dag gingen wij twee kamers spelen. De eerste van de dag was Till Death do us Part. De laatste keer dat ik hier ben geweest was de ontvangstruimte nog best kaal, maar nu zit er een spellenwinkel in wat ik ontzettend gaaf vond. Alleen hier al kon ik me een uur vermaken. Ze waren nog bezig met de kamer opruimen waardoor we tijdens het ontvangst onszelf moesten vermaken, maar dit was door de spelletjes geen groot probleem :). Uiteindelijk werden we door een vriendelijke host meegenomen naar de kamer. De start vind ik erg origineel en schept meteen wel een sfeer, maar hier moet je zeker niet met te veel man zijn. Ik vond de kamer ontzettend mooi aangekleed en er hing een heel maar sfeertje. De puzzels vond ik ook echt ontzettend leuk en afwisselend met goede samenwerkingselementen. Het verhaal wordt gaandeweg in de kamer verteld. Ik heb het maar vaag meegekregen, omdat ik de kaner op bepaalde punten nogal eng vond. Nou ben ik normaal niet zo n angsthaas en denk dat dit dan puur met de verwachting van de engheid van de kamer te maken heeft. Ik was hier totaal niet op voorbereid en dat maakte waarschijnlijk dat ik het op bepaalde punten flink spannend vond, maar ik vind deze kamer 100% een aanrader! Ik vond de kamer echt heel tof!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

  dayennexStan

KrubensKrubensEscape ApprenticeLid sinds: 17 juli 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Here’s to you mrs Brown

Leuk verhaal en tof uitgewerkte puzzels. Was erg mooi van sfeer waardoor je helemaal werd ondergedompeld in de opdrachten. Het begin was niet eenvoudig, maar we raakten daarna wel steeds beter op pad!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving

  Rointhewoods

Marvin Marvin EscaperLid sinds: 01 december 2022 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2023

Wat een kamer!!

Wat een te gekke kamer!

Van a tot z een top kamer. Je stapt echt het verhaal in vol spanning . De kamer is spannend en niet eng (op wat schrik effecten na).

Meestal worden bij enge kamers de puzzels super makkelijk! Maar in deze kamer is het gelukt om goede puzzels de combineren met een spannende sfeer!!

Al met al een aanrader!

Het bedrijf heeft fantastische enthousiaste personeelsleden! Ze gaan heerlijk mee in de energie van de groep en hebben super gevoel voor humor!

Dank dank dank voor jullie welkom en gezelligheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving

  chrisleeuwen

Leuke escaperoom

Leuke puzzels , leuke sfeer, schrikeffect


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad

  mats_lunders

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Till escape rooms do us part

Tijd voor nummer drie van ons ‘escapeweekend' in België. Tot nu toe hadden we alle escape rooms niet gehaald, dus dit was onze laatste kans om toch nog een beetje eer te behalen. Onze vorige escape room was ook in Geel, dus nadat we wat gegeten hadden – in de drukte van Geel kermis 😁… – gingen ik en mijn vriendin naar The Missing Link voor de kamer ‘Till death do us part'.

We wilde deze kamer graag spelen, omdat vrienden van ons deze kamer hadden gespeeld en hadden vertelt dat het zó eng was, dat twee van hen vroegtijdig de kamer hadden verlaten. Wij wilde wel eens even weten wat deze kamer dan zó eng maakte. Echter – achteraf – denk ik dat we hierdoor wél met een totaal verkeerde verwachting de kamer ingingen, maar daar kom ik straks wel op terug.

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van the Missing Link. Leuk om te vermelden is dat deze escape room tevens een bordspellen winkel is. Dus het is absoluut géén ramp als je wat te vroeg naar deze kamer komt (dikke tip! 👍). Ook aan de eigenaressen vertelde wij het verhaal over onze vrienden en zij keek ons met open mond aan. ‘Deze kamer zó eng?'. Hieruit maakte we al een beetje op dat wellicht de ‘scare-grens' van onze vrienden betrekkelijk laag ligt in plaats van dat de kamer zó eng is. Maar goed, we moesten het nog gaan ervaren.

We kregen kort een introductie/instructie van onze gamehost en konden daarna meteen starten. Het begin is super creatief. Ik ga er niets over zeggen i.v.m. spoilers, maar het is echt leuk om zo een kamer te beginnen. Daarnaast is het ook meteen aanrader om deze met twee personen te spelen onder andere i.v.m. het begin.

De decoratie is inderdaad een beetje scary/spooky en ook de muziek draagt bij aan een spannende sfeer. De puzzels zijn lineair en vrij nauwkeurig, merkte we al snel op. Het is belangrijk om goed op te letten dat je dingen heel juist en precies neerlegt om iets te activeren (zonder al te veel weg te geven). De puzzels zijn verder van een prima niveau en of je nu ervaren óf onervaren bent, denk ik dat je je er wel mee kunt vermaken.

Dan nog even een groot compliment; wat wordt het verhaal hier goed en duidelijk vertelt! Vaak zit er in escape rooms een storyline, die óf heel simpel is óf naar de achtergrond verdwijnt. Maar bij deze kamer staat het verhaal voorop. Je komt steeds een stukje verder en je komt zonder vragen over het verhaal de escape room uit. Love it 😍.

Tja en nu de grote vraag, was het zó eng zoals tegen ons verteld werd? Oké, doordat ons dit verteld was gingen wij met een hele hoge verwachting naar binnen en daardoor viel het qua engheid tegen. Ik durf gerust te zeggen, dat het spannend en scary kan zijn op bepaalde momenten, maar absoluut niet doodeng. Ik denk wél dat als je er zonder verwachtingen naartoe gaat, je verrast kunt worden door sommige stukjes én ik denk dat dat het geval was bij onze vrienden. Dus: Nee, het is niet doodeng, maar spannend af en toe.

We hadden echt onze dag niet, want opnieuw zijn we niet binnen de gegeven tijd uit de kamer ontsnapt. Gelukkig hebben we alles tot het einde toe meegekregen. Dat vind ik altijd het belangrijkste. Zo fanatiek zijn we nou ook weer niet. Dus van de vijf kamers van dit weekend in totaal, was dit de derde op rij dat we er niet in slaagde te ontsnappen. Wellicht moeten we bij de volgende kamers maar niet meer vertellen dat we ‘ervaren' zijn 🤣.

Nadat we de kamer gespeeld hadden hebben we nog lang gezellig zitten kletsen met onze gamehost en de eigenaresse. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Zo werd voor ons: ‘Till death do us part', ‘Till escape rooms do us part'.

Al bij al; een leuke kamer met een spannend tintje. Zeker een aanrader om te doen als je eens een beetje wilt griezelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel bij voorkeur met 2 personen i.v.m. het begin van de kamer;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Stel je verwachtingen goed af van tevoren en voorkom zó dat de kamer óf te eng is óf te soft 😉.

Bedankt lieve mensen van The Missing Link voor deze leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Vriendelijke host/eigenaar
 • Verhaal

  sjephanie

xoxo Kittyxoxo KittySenior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2022

Wat een teletijdsmachine

Wow! Dat is het eerste dat in me opkwam toen mijn team en ik waren ontsnapt.

Je komt binnen in een schattig winkel barretje, waar je gezeldschapsspellen kan kopen en testen, waarna je de trap omhoog wordt begeleidt.

De uitleg was kort en krachtig, je wist perfect wat je wel en niet mocht. Daarna begon ons avontuur! Schrikmomenten waren er wel, gezien het gillen van mijn team. Voor mij mocht het zelfs nog een tikkeltje griezeliger, maar voor de andere was het al de limiet. Het was echt een fantastisch spel met spanning tot de laatste minuut.

De kamer zelf was gewoonweg prachtig. De puzzels zijn leuk en vernieuwend, maar toch waren er ook nog de ouderwetse en zeer geliefde cijfersloten.

Wij komen zeker teug voor de andere escape en de spelletjes!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Badeendjes

Ontsnapt: Ja  65:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

  Astradid

AlexAlexEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super leuke kamer!

Het was echt een heel leuke kamer, leuke puzzels en goede mechanismes. Een boeiend verhaal en alles zat goed in elkaar.

Het was wel eng met momenten. Als referentie: als ik een horrorfilm kijk slaap ik met het licht aan.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

  verscapen

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (315 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Een spannende verrassing

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens bij the Missing link was. Ik hoorde een tijd geleden al dat het de bedoeling was om Breaking Enigma te gaan vervangen en ondanks dat ik dat een leuke puzzelkamer vond, was het een goede beslissing.

Till death do us part... daar kan je alle kanten mee op. Ik was dan ook erg benieuwd wat het team in Geel gerealiseerd had in een toch wel erg korte tijd.

Onthaal:

De escape room ligt langs een drukke baan en ondanks dat het goed staat aangegeven, rij je er zo voorbij. Parkeren kan voor het pand als was parkeren voor ons een kleine uitdaging door de basic fit die er langs ligt.

De ontvangstruimte is omgetoverd tot een boardgameshop. Het was er best druk om dat moment en dat gaf een beetje een onwennige sfeer.
Onze GM grote ons in ieder geval vriendelijk en als we wouden konden we meteen naar boven om te starten.

Kamer:

De start van de room is erg apart, maar enorm leuk gedaan. Qua opstelling klopte het niet, maar ik kon enorm waarderen hoe de makers ons mee proberen te nemen in het verhaal. Zeker met een grotere groep kan het begin nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)

En dat start de kamer pas echt. Een schitterend decor staart ons toe en deze kamer ademt gewoon een bepaalde sfeer uit. Spannend, maar niet eng, duister, maar nooit horror.
Samenwerken wordt hier meteen afgedwongen op een absurde, maar gave manier.

Deze kamer is een combinatie van technieken en er zijn nog hangsloten aanwezig, maar echt raar is dat gezien het thema en de setting helemaal niet. Wel krijg je daardoor het effect dat bijna elke puzzel tot een cijferresultaat komt en daar had misschien wat meer afwisseling in gemogen. De kamer bouwt de spanningsboog mooi op en ook tijdens het spelen kom je pas achter het echt verhaal. Die spanningsboog kent echt een geniaal hoogtepunt wat je echt niet gaat verwachten en geniaal is door zijn eenvoud. Het creëert ook een bepaalde spanning die je vanaf dat moment niet meer los gaat laten...

Het einde bied de conclusie die je zoekt en je draagt ook bij tot de afsluiter wat opnieuw versterkt werd door licht en geluid en met zo een gevoel wil je de kamer verlaten.

Conclusie:

Petje af voor wat ze hier gebouwd hebben. Ik zag regelmatig lovende reviews voorbij komen en ik kon alleen maar hopen dat ik er ook zo over ging denken.
Wij speelden deze kamer met 2 personen en hadden 26 minuten over. We zaten lekker in de flow en alles ging gewoon erg vlot.
Mijn advies voor ervaren spelers zou dan ook meteen zijn: kom met niet teveel. De kamer is volledig lineair van begin tot einde en met 2 is dat niet erg.
De puzzels zijn tof en mooi in thema, maar leiden bijna steeds tot cijfercombo's, maar of dat echt erg is...

Hier en daar waren er nog wel afwerkingspuntjes, maar deze worden aangepakt.

Het enige echte minpunt dat ik had was dat de groepen onder (boardgames) best gehorig waren en dat was bij de start goed hoorbaar. Ook bij het uitkomen van de kamer heb je weer dat buitenstaandergevoel en onze GM moet zich splitsen tussen deze spelers en ons wat het napraten wat bemoeilijkt.

Maar jullie lezen het al, Till death do us part heeft mij aangenaam verrast en het is absoluut een kamer die je gespeeld wilt hebben.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigy

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscaperLid sinds: 07 augustus 2022 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2023

Here Comes The Bride, There Was The Bride!

Escapedag! Samen met vriendinlief en een vriend stonden er vandaag 2 escaperooms op de planning waar we onwijs veel zin in hadden, namelijk: starten bij Al Capone om te kijken of we geschikt waren onderdeel te worden van zijn smokkelaarsbende en vervolgens nog een stop bij Baron Beeckman om is in het huisje van tuinman Valere te kijken aangezien er een vreemd Testament gevonden was.

Eenmaal klaar bij Al Capone hadden we wat tijd te overbruggen en besloten we iets te gaan eten waar het idee gekomen is om na een bezoekje bij de Baron ook nog eens een bezoekje aan Geel te brengen om te kijken wat er met Mrs.Brown gebeurd was. Altijd leuk die onverwachte dingen. Dus vanuit Diest trokken we door richting Geel richting The Missing Link.

Bij aankomst konden we makkelijk voor de deur parkeren en werden we zeer vriendelijk ontvangen door onze host die ons een korte introductie gaf met wat uitleg over wat dingetjes en vervolgens werd ons verzocht om in de koets te stappen en zo zou onze koetsier ons naar de desbetreffende herberg brengen om te kijken waar Mrs. Brown toch gebleven was, dus we stapten in en daar dingen we..

Till Death Do Us Part.. Ja voor mij was dit persoonlijk echt een super vette kamer! De sfeer, de muziek, de puzzels, de belichting, de spanning.. ja het was echt een super vette kamer. Met nog een kleine minuut op de klok over kwamen we succesvol weer buiten. Zoals op de site vermeld staat is het een spannende kamer die gewoon te spelen is waar echte puzzels ipv een horror kamer die heel makkelijk is omdat je zo hoog in de spanning zit dat je niet meer kan puzzelen. Daarom moet ik ook echt zeggen dat de puzzels heel origineel waren en perfect binnen het sfeertje paste. Muziek speelt altijd een grote rol bij spannendere kamers en dat was hier zeer geslaagd. Dit was voor mij de 2de/3de spannende kamer die ik gespeeld heb en was bij verre weg de beste.

Conclusie: Till Death Do Us Part is een topkamer die ik aan iedere escaper kan aanraden die ook wel van spanning houd. Er zitten bepaalde elementen in die je nog lang bij zullen blijven in de escapewereld.

Open tip voor angsthazen: Dit is een spannende kamer waar af en toe je ijzeren wil wel echt op de proef gesteld gaat worden. Ik vond het echt vet! Dus wat is spannend.., als je niet van horror houd moet je deze (hoe gaaf die ook is) overslaan heel kort gezegd. Als je enigszins tegen horror kan zul je hem wellicht wat spannend vinden maar sla hem dan zeker NIET over want daar is hij echt veelste mooi en gaaf voor.

Complimenten nog voor onze lieve host die ons perfect begeleid heeft en goed voor ons gezorgd hebben toen we de herberg onderzocht hadden :)
Als de nieuwe kamer open gaat komen we hier zeker nog voor terug!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  74:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Host

 

Noa YasmineNoa YasmineEscaperLid sinds: 05 oktober 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2023

Leuke kamer

Origineel ontvangst. Aantal leuke en spannende elementen. Goed spannend, maar niet te eng. De spanning blijft wel voortduren. En een mooie finale!

Maar de afwerking was wel een minpunt. loskomende meubels, bedrading etc zichtbaar. Ook enigszins gehorig in de kamer.

Maar zeker leuk om te doen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

ElisaElisaEscape ApprenticeLid sinds: 04 september 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2023

Wauw

Wat een leuke escape room. Het verhaal klopt gewoon en de puzzels volgen elkaar goed op. De muziek , geluid , decoratie , alles klopt. Er staat horror bij wat mij al zeker aansprak. De spanning was echt goed. Alles kwam op het juiste moment . Het was echt super. Zeker de moeite om langs te gaan , ook de jumanji is een grote aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Bram VancluysenBram VancluysenEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2023

Epic

An epic room with an awesome storyline and awesome puzzles.
Great for a scream and a laugh.
High quality props and room.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Storyline
 • Exciting

 

chienchienJunior EscaperLid sinds: 17 januari 2020 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 september 2023

Geweldig

Leuke effecten, boeiend!
Zowel puzzelplezier als verhaallijn goed bedacht.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

schnitserschnitserJunior EscaperLid sinds: 01 september 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Aanrader als je van een beetje spanning houdt

Zeker doen! Is niet echt eng, maar houdt de spanning er wel wat in.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving
 • Puzzels

 

roman_robroekroman_robroekEscaperLid sinds: 07 januari 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

Leuke kamer, prima puzzels maar geen 'wauw'

Op een dag waarop we ook The Movies en Le Prince hebben gespeeld, vond ik dit de minste kamer van de drie (de andere 2 kamers leggen de lat ook wel erg hoog). De ontvangstruimte is hier wat druk, smal en als er veel mensen zijn komt het wat chaotisch over. Start van de kamer is leuk gedaan, eenmaal in de eerste ruimte valt op dat het misschien wel iets te donker is af en toe. Dat maakte het net iets te lastig om de eerste puzzels op te lossen. De 'flow' kwam er daardoor vanaf het begin niet echt lekker in maar kwam in het laatste half uur wel terug. De kamer voelde een beetje leeg aan en miste wat mij betreft wat afwerking en details om je echt in het verhaal mee te sleuren. Er zit een leuke twist in de kamer die even voor wat spanning zorgt. Past prima erbij en laat je daardoor niet tegenhouden om de kamer te spelen. De kamer is verder niet eng. Complexiteit van de puzzels viel best mee, zaten een paar originele puzzels bij (leuk!) en die pasten ook bij het verhaal. Ik zou de kamer alsnog aanbevelen om te spelen, maar de lat ligt ondertussen zo hoog (en steeds hoger) dat deze kamer daar dan toch een beetje voor onder doet.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  61:30 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Weinig origineel
 • Decor

 

SuperozzSuperozzEscape ApprenticeLid sinds: 18 augustus 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2023

Erg mooi en spannend!

De lat lag hoog voor deze kamer omdat we Jumanji al hadden gespeeld en die beviel enorm goed. Maar ze hebben onze verwachtingen waar gemaakt met wederom een uitgebreide en zeer rijk gedecoreerde kamer met originele puzzels. En uiteraard de nodige spanning! De uitleg voor en na het spel was ook uitgebreid en goed, erg leuk. De spellenwinkel is er niet meer, wel de mogelijkheid om bordspellen te spelen. Er komt een extra kamer bij, maar daar moeten we nog lang op wachten helaas...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

TrishkeTrishkeJunior EscaperLid sinds: 15 augustus 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Sfeervolle kamer

Sfeer zit helemaal goed in deze kamer. Enige minpuntje is de belichting. Die is namelijk zo goed als niet aanwezig. Draagt bij tot de sfeer maar voor 40 plussers niet erg handig om cijfersloten in te stellen ;-).


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

mr_khodakowskymr_khodakowskyEscape ApprenticeLid sinds: 19 september 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2023

Spanning à volonte

Van het begin tot het einde met een goede portie adrenaline gezeten in deze kamer. Leuke puzzels en je zit helemaal in het verhaal


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2023

Die zag ik even niet aankomen

Vandaag stonden er weer 2 kamers op de planning die lang op de wishlist stonden. Wij begonnen met till death do us part om vervolgens met Jumani af te sluiten.

Parkeren:
Parkeren kan voor de deur bij de basic fit.

Ontvangst:
Het ontvangst was vriendelijk door onze 2 hosts van vandaag. Na een korte uitleg werden wij naar de kluisje begeleidt en werd het tijd om te starten.

De kamer:
De start van de kamer is erg leuk waarna je na een korte video gelijk van start mag gaan. Bij binnenkomst van de kamer wordt gelijk de toon gezet. Het is donker en grimmig. Binnen de eerste 10 minuten kregen wij al 2 hints wat ons wel snel leek (en uiteindelijk ook bleek te zijn) de puzzels zijn allemaal in thema en de kamer wordt steeds spannender en bereikt halverwege het spel een piek spanning met een nogal ongewenste verassing? Dit was wel een hele vette touch aan de kamer. Gedurende de kamer krijg je ook steeds meer te weten over het verhaal wat erg goed in elkaar zit. Uiteindelijk weten wij te ontsnappen met 19:25 over met 3 hints. Hierdoor ontsnappen wij wel een beetje met een dubbel gevoel. Omdat we we hier toch wel mee zaten hebben wij dit neergelegd bij onze host maar de host kon zich hier niet helemaal in vinden dus helaas voelde wij ons niet helemaal begrepen. Ook duurt het een aantal tellen voordat je weet of je de puzzel goed hebt opgelost. Dit was niet heel storend maar iets wat wel (net zoals bij jumani) vooraf benoemd mag worden bij de uitleg dan weet je waar je aan toe bent. Nogmaals het was niet heel storend maar wel iets wat ik wil benoemen.

Conclusie:
Een super vette kamer die ideaal is als je een beetje van spanning houdt. En waar het verhaal erg goed te volgen is. Helaas was bij deze kamer de begeleiding wat minder waardoor we toch met een dubbel gevoel ontsnapte.
Mocht je beide kamers spelen maakt de volgorde in mijn ogen niet heel veel uit. Till death do us part is naar mijn mening iets lastiger dus wellicht dat je jumani eerst wil spelen om in het ritme te komen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:35 min


 • Verhaal
 • Spanning
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Begeleiding
 • Onlogische puzzels

 

Stefan Van BaelenStefan Van BaelenJunior EscaperLid sinds: 28 juni 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 augustus 2023

Super

Super thematische aankleding!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

GyongyiGyongyiEscape ApprenticeLid sinds: 27 juli 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2023

RIP Mary…

Ik heb deze escape room cadeau gekregen van mijn partner. Normaliter plan ik de escape room en let erop dat alles is zoals we willen: niet in het Engels en een ongenode gast tijdens het spel met ons 2 hmm… liever niet.
Toen ik te horen kreeg wat mijn verrassing zou zijn ging ik zelf op onderzoek uit en bleken deze twee dingen wel het geval te zijn… we besloten om de host hierover in te lichten en het wel gewoon door te laten gaan en wat zijn we daar blij om!!!

We kwamen aan bij een bandencenter waar The missing link naast bleek te liggen. Daar aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen en hebben we meteen ons ‘probleempje’ uitgelegd. Meteen werd hier heel vriendelijk en geruststellend op ingespeeld. We hoefden ons om ‘de gast’ geen zorgen te maken en als we er in het Engels niet uitkwamen zouden ze dit via het hintsysteem duidelijk maken.

Klaar om te starten!! Een onwijs leuke start, waarbij ik bij voorbaat al zou zeggen: ga niet met meer dan 4 deze kamer spelen! Na de start begon het dan echt.
Er is goed gebruik gemaakt van licht, geluid en decor! Al snel de eerste spannende, maar ook gave opdracht!! We waren met twee en samenwerken is een must, wat wij erg leuk vinden! We liepen heerlijk door deze kamer heen.
Er zijn zeker engere stukken, maar wat ons betreft niet enger dan vele andere kamers!! De ongenode bezoeker is het engst, maar ook dat was inderdaad, zoals vooraf beloofd, goed te doen en kortstondig.
Leuke opdrachten. Nieuw maar ook die we in andere kamers al gezien hadden. Veel sloten en sleutels, maar dat vinden wij ook wel bij het thema passen en lekker puzzelen vinden we ook nog altijd erg fijn!

Al met al een hele goede kamer die goed te doen is met 2 ( volledig lineair) mits je wel beide al wat ervaring hebt. Hij is spannend maar zeker niet te eng!!
Met een kleine hint en dik 11 minuten over hadden we de missie volbracht.
Het Engels bleek totaal geen struikelblok te zijn. Hulp hebben we hierin niet nodig gehad en zelfs het verhaal volledig goed begrepen.

Achteraf nog een drankje gedaan. Leuk nagekletst over de spellen (winkel is er vanwege de grote online concurrentie helaas niet meer), maar wel de mooie collectie van de eigenaresse zelf.

Wij komen terug voor Jumanji en uiteindelijk ook voor de nieuwste kamer die in aanbouw is!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  63:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal goed te begrijpen
 • Goede begeleiding
 • Spannend maar wel goed gedoseerd
 • Vriendelijkheid
 • Heeft hier en daar wel wat onderhoud nodig

 

Team_Onze_ZaakTeam_Onze_ZaakEscape ApprenticeLid sinds: 03 augustus 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2023

Creepy

Een tijdje geleden de Jumanji-kamer gedaan die zo indrukwekkend was dat we terug zijn gekomen voor deze kamer.
Met nog 18min op de teller zijn we ontsnapt.
Indrukwekkende, enge, spannende kamer die ik iedereen aanraad. Leuke en logische puzzels met een goed verhaal!
Wij kijken uit naar de derde kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

BSEBSEEscaperLid sinds: 18 januari 2023 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2023

Eindelijk rust voor Mrs Brown

Nadat we jumanji al gespeeld hadden gespeeld, keerden we met hoge verwachtingen terug naar Geel om met versterking (lees een grotere durf al) Till death do us part te spelen. Vanaf de intro (zonder spoiler) tot aan het einde, wordt je meegenomen in het verhaal van de bruid. We zijn niet zo’n grote lefgozers, vandaar dat we wel heel wat schrikmomenten beleefd hebben, maar ook voor ons type escapers is dit een aanrader! Jammer genoeg is er geen 3e room meer van deze eigenaars meer beschikbaar om te komen ontdekken…


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  60:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Lichte renovatie/retouches nodig

 

Emeline23Emeline23Escape ApprenticeLid sinds: 05 augustus 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Geweldig!

Enorm leuke escaperoom! Verhaal zit goed in mekaar! Ook een aantal keer geschrokken waardoor we enorm moesten lachen! Zeker voor herhaling vatbaar! Ook een heel aangename, vriendelijke gastvrouw.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Lieve (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2023

Eng, maar wel fijn

Onze eerste ervaring met een escape room. We wisten niet goed wat te verwachten maar het was super fijn. Leuke opdrachten, en af en toe erg schrikken. Het zat heel goed in elkaar. Een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marcovh1984Marcovh1984EscaperLid sinds: 03 januari 2023 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2023

Tot de dood…

Erg leuke opgezette kamer!
Leuke puzzels in stijl.
Aankleding klopt.
Er zit spanning in maar mocht voor mij nog net wat meer opgevoerd worden! Al heb ik wel wat spannende momenten gehad.

En daarbij erg vriendelijke ontvangst door een hele leuke host! Nog niet lang aan het werk daar zoals die zei maar merkte je niets van.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig