Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Till death do us part

Geel , België

Nu geopend

Top #24

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Till death do us part

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven.

Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren.

Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?

 

 

 


Thema's

Detective

Horror

Hotel

Kroeg

Liefde

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Escapetalk.nl statistieken

52 likes

364 bezoekers

95.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

126 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (130 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Wat een toffe kamer!

Deze dag gingen wij twee kamers spelen. De eerste van de dag was Till Death do us Part. De laatste keer dat ik hier ben geweest was de ontvangstruimte nog best kaal, maar nu zit er een spellenwinkel in wat ik ontzettend gaaf vond. Alleen hier al kon ik me een uur vermaken. Ze waren nog bezig met de kamer opruimen waardoor we tijdens het ontvangst onszelf moesten vermaken, maar dit was door de spelletjes geen groot probleem :). Uiteindelijk werden we door een vriendelijke host meegenomen naar de kamer. De start vind ik erg origineel en schept meteen wel een sfeer, maar hier moet je zeker niet met te veel man zijn. Ik vond de kamer ontzettend mooi aangekleed en er hing een heel maar sfeertje. De puzzels vond ik ook echt ontzettend leuk en afwisselend met goede samenwerkingselementen. Het verhaal wordt gaandeweg in de kamer verteld. Ik heb het maar vaag meegekregen, omdat ik de kaner op bepaalde punten nogal eng vond. Nou ben ik normaal niet zo n angsthaas en denk dat dit dan puur met de verwachting van de engheid van de kamer te maken heeft. Ik was hier totaal niet op voorbereid en dat maakte waarschijnlijk dat ik het op bepaalde punten flink spannend vond, maar ik vind deze kamer 100% een aanrader! Ik vond de kamer echt heel tof!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

  dayennexStan

Drs-jlcDrs-jlcEscape GuruLid sinds: 28 november 2021 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Till escape rooms do us part

Tijd voor nummer drie van ons ‘escapeweekend’ in België. Tot nu toe hadden we alle escape rooms niet gehaald, dus dit was onze laatste kans om toch nog een beetje eer te behalen. Onze vorige escape room was ook in Geel, dus nadat we wat gegeten hadden – in de drukte van Geel kermis 😅 – gingen ik en mijn vriendin naar The Missing Link voor de kamer ‘Till death do us part’.

We wilde deze kamer graag spelen, omdat vrienden van ons deze kamer hadden gespeeld en hadden vertelt dat het zó eng was, dat twee van hen vroegtijdig de kamer hadden verlaten. Wij wilde wel eens even weten wat deze kamer dan zó eng maakte. Echter – achteraf – denk ik dat we hierdoor wél met een totaal verkeerde verwachting de kamer ingingen, maar daar kom ik straks wel op terug.

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van the Missing Link. Leuk om te vermelden is dat deze escape room tevens een bordspellen winkel is. Dus het is absoluut géén ramp als je wat te vroeg naar deze kamer komt (dikke tip! 👍). Ook aan de eigenaressen vertelde wij het verhaal over onze vrienden en zij keek ons met open mond aan. ‘Deze kamer zó eng?’. Hieruit maakte we al een beetje op dat wellicht de ‘scare-grens’ van onze vrienden betrekkelijk laag ligt in plaats van dat de kamer zó eng is. Maar goed, we moesten het nog gaan ervaren.

We kregen kort een introductie/instructie van onze gamehost en konden daarna meteen starten. Het begin is super creatief. Ik ga er niets over zeggen i.v.m. spoilers, maar het is echt leuk om zo een kamer te beginnen. Daarnaast is het ook meteen aanrader om deze met twee personen te spelen onder andere i.v.m. het begin.

De decoratie is inderdaad een beetje scary/spooky en ook de muziek draagt bij aan een spannende sfeer. De puzzels zijn lineair en vrij nauwkeurig, merkte we al snel op. Het is belangrijk om goed op te letten dat je dingen heel juist en precies neerlegt om iets te activeren (zonder al te veel weg te geven). De puzzels zijn verder van een prima niveau en of je nu ervaren óf onervaren bent, denk ik dat je je er wel mee kunt vermaken.

Dan nog even een groot compliment; wat wordt het verhaal hier goed en duidelijk vertelt! Vaak zit er in escape rooms een storyline, die óf heel simpel is óf naar de achtergrond verdwijnt. Maar bij deze kamer staat het verhaal voorop. Je komt steeds een stukje verder en je komt zonder vragen over het verhaal de escape room uit. Love it 😍.

Tja en nu de grote vraag, was het zó eng zoals tegen ons verteld werd? Oké, doordat ons dit verteld was gingen wij met een hele hoge verwachting naar binnen en daardoor viel het qua engheid tegen. Ik durf gerust te zeggen, dat het spannend en scary kan zijn op bepaalde momenten, maar absoluut niet doodeng. Ik denk wél dat als je er zonder verwachtingen naartoe gaat, je verrast kunt worden door sommige stukjes én ik denk dat dat het geval was bij onze vrienden. Dus: Nee, het is niet doodeng, maar spannend af en toe.

We hadden echt onze dag niet, want opnieuw zijn we niet binnen de gegeven tijd uit de kamer ontsnapt. Gelukkig hebben we alles tot het einde toe meegekregen. Dat vind ik altijd het belangrijkste. Zo fanatiek zijn we nou ook weer niet. Dus van de vijf kamers van dit weekend in totaal, was dit de derde op rij dat we er niet in slaagde te ontsnappen. Wellicht moeten we bij de volgende kamers maar niet meer vertellen dat we ‘ervaren’ zijn 🤣.

Nadat we de kamer gespeeld hadden hebben we nog lang gezellig zitten kletsen met onze gamehost en de eigenaresse. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Zo werd voor ons: ‘Till death do us part’, ‘Till escape rooms do us part’.

Al bij al; een leuke kamer met een spannend tintje. Zeker een aanrader om te doen als je eens een beetje wilt griezelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel bij voorkeur met 2 personen i.v.m. het begin van de kamer;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Stel je verwachtingen goed af van tevoren en voorkom zó dat de kamer óf te eng is óf te soft 😉.

Bedankt lieve mensen van The Missing Link voor deze leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Vriendelijke host/eigenaar
 • Verhaal

  sjephanie

AlexAlexEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2021 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super leuke kamer!

Het was echt een heel leuke kamer, leuke puzzels en goede mechanismes. Een boeiend verhaal en alles zat goed in elkaar.

Het was wel eng met momenten. Als referentie: als ik een horrorfilm kijk slaap ik met het licht aan.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

  verscapen

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Een spannende verrassing

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens bij the Missing link was. Ik hoorde een tijd geleden al dat het de bedoeling was om Breaking Enigma te gaan vervangen en ondanks dat ik dat een leuke puzzelkamer vond, was het een goede beslissing.

Till death do us part... daar kan je alle kanten mee op. Ik was dan ook erg benieuwd wat het team in Geel gerealiseerd had in een toch wel erg korte tijd.

Onthaal:

De escape room ligt langs een drukke baan en ondanks dat het goed staat aangegeven, rij je er zo voorbij. Parkeren kan voor het pand als was parkeren voor ons een kleine uitdaging door de basic fit die er langs ligt.

De ontvangstruimte is omgetoverd tot een boardgameshop. Het was er best druk om dat moment en dat gaf een beetje een onwennige sfeer.
Onze GM grote ons in ieder geval vriendelijk en als we wouden konden we meteen naar boven om te starten.

Kamer:

De start van de room is erg apart, maar enorm leuk gedaan. Qua opstelling klopte het niet, maar ik kon enorm waarderen hoe de makers ons mee proberen te nemen in het verhaal. Zeker met een grotere groep kan het begin nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)

En dat start de kamer pas echt. Een schitterend decor staart ons toe en deze kamer ademt gewoon een bepaalde sfeer uit. Spannend, maar niet eng, duister, maar nooit horror.
Samenwerken wordt hier meteen afgedwongen op een absurde, maar gave manier.

Deze kamer is een combinatie van technieken en er zijn nog hangsloten aanwezig, maar echt raar is dat gezien het thema en de setting helemaal niet. Wel krijg je daardoor het effect dat bijna elke puzzel tot een cijferresultaat komt en daar had misschien wat meer afwisseling in gemogen. De kamer bouwt de spanningsboog mooi op en ook tijdens het spelen kom je pas achter het echt verhaal. Die spanningsboog kent echt een geniaal hoogtepunt wat je echt niet gaat verwachten en geniaal is door zijn eenvoud. Het creëert ook een bepaalde spanning die je vanaf dat moment niet meer los gaat laten...

Het einde bied de conclusie die je zoekt en je draagt ook bij tot de afsluiter wat opnieuw versterkt werd door licht en geluid en met zo een gevoel wil je de kamer verlaten.

Conclusie:

Petje af voor wat ze hier gebouwd hebben. Ik zag regelmatig lovende reviews voorbij komen en ik kon alleen maar hopen dat ik er ook zo over ging denken.
Wij speelden deze kamer met 2 personen en hadden 26 minuten over. We zaten lekker in de flow en alles ging gewoon erg vlot.
Mijn advies voor ervaren spelers zou dan ook meteen zijn: kom met niet teveel. De kamer is volledig lineair van begin tot einde en met 2 is dat niet erg.
De puzzels zijn tof en mooi in thema, maar leiden bijna steeds tot cijfercombo's, maar of dat echt erg is...

Hier en daar waren er nog wel afwerkingspuntjes, maar deze worden aangepakt.

Het enige echte minpunt dat ik had was dat de groepen onder (boardgames) best gehorig waren en dat was bij de start goed hoorbaar. Ook bij het uitkomen van de kamer heb je weer dat buitenstaandergevoel en onze GM moet zich splitsen tussen deze spelers en ons wat het napraten wat bemoeilijkt.

Maar jullie lezen het al, Till death do us part heeft mij aangenaam verrast en het is absoluut een kamer die je gespeeld wilt hebben.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigy

lndwbbnlndwbbnJunior EscaperLid sinds: 11 februari 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Leuk verhaal met twist!

Start van het spel was heel tof. Verder is de kamer wel wat donker wat het soms extra lastig maakt.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:40 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

ineineEscaperLid sinds: 1 juli 2018 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

In goede en slechte tijden.

We werden vriendelijk ontvangen door de gamehost. We waren best vroeg gearriveerd, maar konden ons nog even bezighouden in de spellenwinkel beneden.

Daarna kregen we de richtlijnen mee (hou je daar zeker aan!) en mochten we aan de kamer beginnen.
Het start vond ik zelf heel origineel, omdat het weer eens iets anders was.
Hierbij was echter wel het nadeel dat je nog veel geluiden van buitenaf opving, waardoor dat de sfeer weghaalde.

De kamer zelf is zeer mooi aangekleed, volledig in thema. Je voelt al meteen dat het ernstige business is en bent gelijk op je hoede. De muziek, het licht, geluiden,… zorgen ervoor dat je constant over je schouder aan het kijken bent.
(Als angsthaasje ben ik dan ook een paar keer geschrokken en ben ik wel eens dichter bij mijn teamleden gekropen! Maar het gaat er zeker niet over)

De puzzels zelf waren origineel. Het was een goeie mix tussen mechanische delen en slotjes.
De kamer is lineair opgebouwd, waardoor samenwerken echt wel een must is.
De puzzels lagen ons duidelijk heel goed, want we hebben de kamer zonder hints kunnen uitspelen.

De kamer was behoorlijk donker, dit paste natuurlijk goed bij de sfeer. Maar hierdoor was het soms moeilijk om bepaalde puzzels op te lossen omdat je gewoon niet zag wat je aan het doen was. Of je pakte zelf licht af van je medecompagnons.

Wij speelden de kamer met 5 personen en dat was naar ons gevoel te veel. Doordat de puzzels lineair waren, had je niet altijd iets te doen en was je aan het wachten tot de anderen klaar waren.

Met het einde van de kamer kwam de rust terug en werden we weer begroet door onze gamehost.
We hebben achteraf nog een tijdje gezellig gepraat.
Toch wel een kamer die je gedaan moet hebben.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Queens en de sjarels

Ontsnapt: Ja  52:45 min


 • Ambiance
 • Vriendelijk host
 • Exciting
 • Experience
 • Beetje eng, maar nooit té
 • Aankleding in thema
 • Soms iets te donker

 

ZahraLachappelleZahraLachappelleEscape ApprenticeLid sinds: 13 november 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Super kamer!

Spannend!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend

 

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Heerlijke Thrill

Vandaag zijn we begonnen aan onze escape trip in België. Met een overnachting in Geel hebben we voor dit weekendje 5 kamers geselecteerd. Na Jumanji speelde we de 2e kamer op deze locatie: Till Death do us part. Omdat bij de vorige groep een onderdeel kapot is gegaan moesten we even wachten. Gelukkig stond de volgende kamer pas later gepland dus hebben we op ons gemak in de spelletjes kamer gewacht, ook geen probleem met de hoeveelheid spellen die ze verkopen.
Uiteindelijk was het zover, de kamer begint uniek, erg leuk waardoor je direct ik de sfeer komt. Ondanks het thema was bij ons nog niet het kwartje gevallen dat het een spannende kamer zou zijn maar daar kwam snel verandering in. Dit is weer een heerlijk thrill ervaring waar we letterlijk nog een uur van hebben na gebeefd. We hebben continu op spanning gestaan en ondertussen de puzzels opgelost. Inmiddels was de kater voorbij en gingen we in een lekkere flow door de kamer. Er is genoeg te doen met 4 personen hebben we bijna niet stilgestaan. De kamer heeft een lineaire opbouw waardoor het continu logisch is wat je moet doen. Er wordt veel met (cijfer)sloten gewerkt wat voor ons prima werkt. Ook hier heeft de gamemaster ons perfect begeleid. Erg enthousiaste dames.
Dus als je van spanning houdt is dit zeker een aanrader!!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

marjo_leinmarjo_leinJunior EscaperLid sinds: 2 december 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Wat is er gebeurd met Mary?

Gave, vooral spannende kamer


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Sfeer
 • Goede service

 

BOschBOschEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Leuke uitdagende kamer

Leuke uitdagende kamer, goed in elkaar gestoken. Wij hebben ons geamuseerd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Verhaal
 • Spannend
 • Sfeer

 

Joeri & Nathalie (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2022

ongelooflijk fijne setup, spanning, plezier alom !

Met vijf deelnemers mochten we kennismaken met deze prachtige escape room, vanaf de eerste seconde tot het moment van voltooien van de escaperoom was het spanning, zoeken en denken waar we met 5 deelnemers ontzettend veel plezier mochten beleven (ook af en toe lekker griezelen) heel knap gebouwd en ontzettend positieve ervaring !


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min

 

VerokeVerokeJunior EscaperLid sinds: 1 november 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2022

Heerlijke enge kamer

Met een klein hartje ben ik deze kamer binnengewandeld na het lezen van andere reviews. De start van de room was super. De kamers zelf hing een heerlijke enge sfeer met hier een daar een goed schrikmoment. Ik denk dat de host zich goed geamuseerd heeft met mij te volgen op scherm. 😂

De gastvrouw was trouwens op en top. Zeer vlotte aangename dame. Je voelde je opslag welkom

Ook de puzzels hier waren leuk en origineel.

Ben blij dat we deze ook weer ontsnapt zijn met nog een 5,20min op de klok. Aanrader voor mensen die houden van wat adrenaline.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  05:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Logica

 

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertLid sinds: 7 mei 2017 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Lekker griezelen

Dit was de tweede kamer in onze escape reeks in België.

Eerst hebben we nog even rondgekeken in hun spelletjeswinkel. Een echte toevoeging! Na nog een spel te hebben gekocht, mochten we beginnen.

Het begin van de escape was een leuke toevoeging. Daarna de kamer in. Het verhaal wordt door het spel verteld en hielp mee naar het einde.

De puzzels zijn leuk gedaan en vallen in thema. Ook zitten er leuke schrik momenten in. Het einde is ook heel leuk gedaan en paste precies in het verhaal.

Ik ging alleen met een "nieuwe kamer vibe" naar binnen. Echter merkte ik hier en daar wat slijtage aan de kamer. Ook kwamen de puzzels regelmatig uit op cijfersloten. Begrijp me niet verkeerd, dit is helemaal geen issue. Maar ik stapte zelf met een hogere verwachting de kamer in.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

Oudere kamer met goede sfeer

We werden ontvangen in een 'snoepwinkel' voor ons, allemaal stellingen met bordspellen. Maar hoe leuk deze ook zijn, daar kwamen we niet voor.

We gingen naar boven en konden instappen in de escaperoom. Het was eens een andere manier van beginnen.

Hierna begon de kamer pas echt, aan het begin kwamen we moeilijk in de flow maar langzaam ging het beter.

Er zaten leuke elementen in die we nog niet eerder hadden gezien en halverwege was het voor ons even schrikken door een actie van de host.

De rode draad in de kamer was goed en wij hebben genoten. Uiteindelijk met een paar hints en nog 10 minuten op de teller uit de kamer weten de komen.

Een paar opmerkingen:
- de kamer ziet eruit alsof deze al wel even open is. Het ziet er mooi uit maar zou qua aankleding iets gemoderniseerd kunnen worden.
- kijk naar de veiligheid! Na een beweging kun je een 'deur' open laten staan wat tot onveilige situaties kan leiden.
- waarom de klok zo overduidelijk in beeld overal. Een van ons ging hier gehaaster door spelen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Black Avenue & kid(s)

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Origineel begin
 • Voelde soms alsof er een vertraging inzat

 

ManonverbeekManonverbeekEscape ApprenticeLid sinds: 2 oktober 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2022

Wauw

Wat een mooie en spannende kamer.
De ontvangst was super en wat leuk al die spellen, meteen het favoriete spel van de gastvrouw gekocht.
De kamer was heel afwisselend met leuke puzzels.
Wij schrokken ons af en toe een hoedje.
Er hangt een goede spannende sfeer.
Maar wat ik eigenlijk het leukste vond, was onze ontvangst!
Wat een ontzettend lief, betrokken en vriendelijke gastvrouw ;-)
Jij hebt mijn dag gisteren nog een extra zonnestraal gegeven.
PS spelletje gisteren meteen gespeeld en inderdaad top!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

anne_ter_horstanne_ter_horstEscaperLid sinds: 30 augustus 2021 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2022

Toffe kamer

Voor iets meer dan een uurtje spanning ben ue hier aan het juiste adres! Super toffe kamer en zeker de moeite waard om te gaan spelen


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:41 min


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

PortolaniPortolaniEscape ApprenticeLid sinds: 16 oktober 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Top!

Eerst en vooral zijn we hier goed ontvangen. Duidelijke uitleg gekregen en zeer vriendelijk. Eenmaal in de kamer kwam ik er snel achter dat hier wel een eng sfeertje hing, ik ben nogal een bange dus ben ook een aantal keren verschoten. Voor mij is dit één van de betere kamers, leuke puzzels die goed in elkaar steken. Zeker geen gemakkelijke escape room en net daarom ook de moeite! Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving

 

jeroen_ottojeroen_ottoSenior EscaperLid sinds: 21 oktober 2016 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2022

belacheLIJKe goede kamer

Wat een origineel begin, wat een origineel vervolg, wat een origineel eind.
Verschrikkelijk goede, leuke en "spannende" kamer. Volgens sommige teamleden soms eng, maar ik hou wel van een gespannen sfeer in een escaperoom (en dan bedoel ik niet tussen de teamleden) Goed verhaal (gebaseerd op een film) waarvan ik ook hou. We zaten lekker in de flow en de setting plus aankleding waren erg mooi waardoor er een duidelijke sfeer werd gecreëerd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Bangelijk

Op het begin was het even wennen en zoeken, zit echt goed in elkaar, heel mooi, goeie effecten!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

mezenmezenJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2022

Top totaalbeleving

Boven een bandencentrale verwacht je niet dadelijk een escapeRoom, maar laat jezelf ver(r)assen....
Heel tof concept en ervaring, zeker niet de moeilijkste puzzels, maar wel origineel.
Prima spannende en duidelijk story-line en nog betere uitwerking en inkleding.
Goed gebruik van technologie, maar ook leuke mechanische puzzels.
Kippenvel tijdens de slotpuzzel .
Mentaal waren we goed voorbereid, we waren sterk gestart, maar halverwege toch uit ons lood geslagen, waardoor we iets meer tijd nodig hadden om de volgende puzzel op te lossen. Maar dan onze focus terug gevonden en volle snelheid naar het einde.

Doordat alle puzzels echt prima verband houden met het verhaal , is het heel makkelijk om snel in het spel te kruipen en daardoor hebben wij nadien nog enkele leuke details onderling besproken. Eigenlijk logisch dat deze hoog in de ranking staat. ( Bij ons in onze top 3 )

Aanrader dus, zelfs voor beginners.
9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving

 

KokocherryberryKokocherryberryJunior EscaperLid sinds: 14 september 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2022

Till death..

Hou je van een wat "engere" type kamer in met een lichte horrortoets en een mooie verhaallijn, dan is dit zeker een aanrader.

Goed gebruik van licht en muziek, waardoor de spanning stijgt.

Toffe Gamemaster die duidelijk met passie haar werk doet.

We deden zowel de Jumanji als de till death, beide top kamers.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend

 

BrammieVdLBrammieVdLJunior EscaperLid sinds: 11 juli 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2022

Super

Het was een zeer mooie kamer. Alles in thema en mooi verzorgd. Wij hebben de kamer met 4 gespeeld en het heeft ons allen vlot bezig gehouden.

Kortom een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel

 

LoreLoreEscape ApprenticeLid sinds: 17 augustus 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Mijn nieuwe favoriet!

Ik was echt onder de indruk van deze escaperoom. Heel mooi aangekleed en leuke puzzels! Natuurlijk was dit in een enge sfeer, maar laat je dit zeker niet afschrikken om deze escaperoom te doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Storyline
 • Experience
 • Great host
 • Great service
 • Puzzles
 • Exciting

 

kristof_ramoskristof_ramosEscaperLid sinds: 8 juni 2019 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2022

Prachtige kamer! Soms eens schrikken, maar minder eng dan verwacht

Kamer #130

- Ontvangst:
Je komt binnen in een mooie ruimte vol gezelschapsspelen die je kan kopen. Neem zeker de tijd om even rond te kijken.

Na even rond te snuisteren werden we meegenomen door onze sympathieke game master naar de kamer.

- De kamer (sfeer/inkleding) 
Ik heb deze kamer lang vermeden omdat ik een echte angsthaas ben en blokkeer als ik bang ben. Toch wou ik deze absoluut spelen.
Voor de mensen die net als mij heel bang zijn van enge kamers: Deze kamer is spannend, maar heel eng is deze uiteindelijk niet.

Ik was met een bang hartje gestart, maar nadien moet ik toegeven dat het oprecht meeviel. It’s all in the mind. Er wordt een bepaalde spanning opgebouwd. Als je daar volledig in meegaat, zal je hard schrikken. Als je tegen jezelf zegt dat het allemaal wel meevalt, dan valt het ook daadwerkelijk mee.

Er wordt mooi gebruik gemaakt van licht en geluid om een sfeer te scheppen. Nice job van de makers van deze kamer.

Het verhaal wordt gaandeweg duidelijk gemaakt. Wat de beleving van het spel nog beter maakt. 

- De kamer (puzzels) 
De puzzels kloppen bij het verhaal. Iets wat ik enorm belangrijk vind.
Leuke logische puzzels die in een goede flow zitten. 

Conclusie: 
Ook al ben je bang, speel deze kamer want het is oprecht een heel mooie kamer. Neem misschien wel net als mij iemand mee die minder schrik heeft om je te helpen kalmeren 😃 (extra bedankt aan mijn goede en stoere vriend, Bavo)


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

KrisjokeKrisjokeEscape ApprenticeLid sinds: 6 augustus 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 augustus 2022

Geweldig

Onze eerste Escape Room dus we wisten niet wat te verwachten. Maar het was echt te gek! De vriendelijkheid, de sfeer, het spel,... echt top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Charlotte2Charlotte2Escape ApprenticeLid sinds: 14 oktober 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2022

Angstaanjagend goed

Het was een hele goede kamer. De kamer was prachtig aangekleed en volledig in thema. Mooie opbouw van de schokeffect.


9.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Puzzles
 • Experience
 • Storyline

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig