Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Till death do us part

Geel , België

Nu geopend

Top #30

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Vanaf heden airco aanwezig!

Lekker koel escapen kan gelukkig ook vanaf nu bij The Missing Link, tot snel! :)

Meer over Till death do us part

Verhalen doen zich al enige tijd de ronde over de verschijning van een jonge bruid. Het zou gaan om Mrs. Brown die na haar trouwdag als vermist werd opgegeven.

Inmiddels is de herberg waarin ze haar eerste huwelijksnacht doorbracht volledig verlaten, hoewel ... zolang Mrs Brown geen vrede vindt zal haar ziel dit terrein nog lang terroriseren.

Men kan alleen maar speculeren over wat er zich heeft afgespeeld op die tragische nacht. Brengen jullie duidelijkheid ?


Thema's

Detective

Horror

Hotel

Kroeg

Liefde

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

92 likes

735 bezoekers

96.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Antwerpseweg 79A
2440, Geel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 106+ kamers

247 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Wat een toffe kamer!

Deze dag gingen wij twee kamers spelen. De eerste van de dag was Till Death do us Part. De laatste keer dat ik hier ben geweest was de ontvangstruimte nog best kaal, maar nu zit er een spellenwinkel in wat ik ontzettend gaaf vond. Alleen hier al kon ik me een uur vermaken. Ze waren nog bezig met de kamer opruimen waardoor we tijdens het ontvangst onszelf moesten vermaken, maar dit was door de spelletjes geen groot probleem :). Uiteindelijk werden we door een vriendelijke host meegenomen naar de kamer. De start vind ik erg origineel en schept meteen wel een sfeer, maar hier moet je zeker niet met te veel man zijn. Ik vond de kamer ontzettend mooi aangekleed en er hing een heel maar sfeertje. De puzzels vond ik ook echt ontzettend leuk en afwisselend met goede samenwerkingselementen. Het verhaal wordt gaandeweg in de kamer verteld. Ik heb het maar vaag meegekregen, omdat ik de kaner op bepaalde punten nogal eng vond. Nou ben ik normaal niet zo n angsthaas en denk dat dit dan puur met de verwachting van de engheid van de kamer te maken heeft. Ik was hier totaal niet op voorbereid en dat maakte waarschijnlijk dat ik het op bepaalde punten flink spannend vond, maar ik vind deze kamer 100% een aanrader! Ik vond de kamer echt heel tof!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

  dayennexStan

BrawljeffBrawljeffEscaperLid sinds: 29 juli 2023 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2023

Een hele mooie nachtmerrie

Kamer 3/4 van ons Escape weekend in België.

Na Chernobyl en Undercover was het tijd voor de volgende escape room. De vermoeidheid was al toegeslagen door slechte nacht, een lange autorit en twee eerdere spellen. Het moest wel een hele leuke escape room zijn om mij wakker te houden. En dat was het zeker! Op voorhand wist ik eigenlijk niet dat dit zo'n spannende kamer zou gaan zijn. Door een specifieke scene vond ik deze kamer zelfs nog spannender dan Chernobyl. Complimenten voor de bouwers voor de mooie decors, kostuums en lichteffecten, wat zeker heeft bijgedragen aan de beleving. De kamer is een mooie combinatie tussen een moderne escape experience en een klassieke escape room. Na het spel nog erg leuk opgevangen door de eigenaresse van de escape room. Een echte aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Spannend
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  Emma

KrubensKrubensEscape ApprenticeLid sinds: 17 juli 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Here’s to you mrs Brown

Leuk verhaal en tof uitgewerkte puzzels. Was erg mooi van sfeer waardoor je helemaal werd ondergedompeld in de opdrachten. Het begin was niet eenvoudig, maar we raakten daarna wel steeds beter op pad!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving

  Rointhewoods

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2023

Wat een kamer!!

Wat een te gekke kamer!

Van a tot z een top kamer. Je stapt echt het verhaal in vol spanning . De kamer is spannend en niet eng (op wat schrik effecten na).

Meestal worden bij enge kamers de puzzels super makkelijk! Maar in deze kamer is het gelukt om goede puzzels de combineren met een spannende sfeer!!

Al met al een aanrader!

Het bedrijf heeft fantastische enthousiaste personeelsleden! Ze gaan heerlijk mee in de energie van de groep en hebben super gevoel voor humor!

Dank dank dank voor jullie welkom en gezelligheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving

  chrisleeuwen

jessie_verduycktjessie_verduycktEscaperLid sinds: 09 november 2019 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2022

Leuke escaperoom

Leuke puzzels , leuke sfeer, schrikeffect


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad

  mats_lunders

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Till escape rooms do us part

Tijd voor nummer drie van ons ‘escapeweekend' in België. Tot nu toe hadden we alle escape rooms niet gehaald, dus dit was onze laatste kans om toch nog een beetje eer te behalen. Onze vorige escape room was ook in Geel, dus nadat we wat gegeten hadden – in de drukte van Geel kermis 😁… – gingen ik en mijn vriendin naar The Missing Link voor de kamer ‘Till death do us part'.

We wilde deze kamer graag spelen, omdat vrienden van ons deze kamer hadden gespeeld en hadden vertelt dat het zó eng was, dat twee van hen vroegtijdig de kamer hadden verlaten. Wij wilde wel eens even weten wat deze kamer dan zó eng maakte. Echter – achteraf – denk ik dat we hierdoor wél met een totaal verkeerde verwachting de kamer ingingen, maar daar kom ik straks wel op terug.

We werden super vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van the Missing Link. Leuk om te vermelden is dat deze escape room tevens een bordspellen winkel is. Dus het is absoluut géén ramp als je wat te vroeg naar deze kamer komt (dikke tip! 👍). Ook aan de eigenaressen vertelde wij het verhaal over onze vrienden en zij keek ons met open mond aan. ‘Deze kamer zó eng?'. Hieruit maakte we al een beetje op dat wellicht de ‘scare-grens' van onze vrienden betrekkelijk laag ligt in plaats van dat de kamer zó eng is. Maar goed, we moesten het nog gaan ervaren.

We kregen kort een introductie/instructie van onze gamehost en konden daarna meteen starten. Het begin is super creatief. Ik ga er niets over zeggen i.v.m. spoilers, maar het is echt leuk om zo een kamer te beginnen. Daarnaast is het ook meteen aanrader om deze met twee personen te spelen onder andere i.v.m. het begin.

De decoratie is inderdaad een beetje scary/spooky en ook de muziek draagt bij aan een spannende sfeer. De puzzels zijn lineair en vrij nauwkeurig, merkte we al snel op. Het is belangrijk om goed op te letten dat je dingen heel juist en precies neerlegt om iets te activeren (zonder al te veel weg te geven). De puzzels zijn verder van een prima niveau en of je nu ervaren óf onervaren bent, denk ik dat je je er wel mee kunt vermaken.

Dan nog even een groot compliment; wat wordt het verhaal hier goed en duidelijk vertelt! Vaak zit er in escape rooms een storyline, die óf heel simpel is óf naar de achtergrond verdwijnt. Maar bij deze kamer staat het verhaal voorop. Je komt steeds een stukje verder en je komt zonder vragen over het verhaal de escape room uit. Love it 😍.

Tja en nu de grote vraag, was het zó eng zoals tegen ons verteld werd? Oké, doordat ons dit verteld was gingen wij met een hele hoge verwachting naar binnen en daardoor viel het qua engheid tegen. Ik durf gerust te zeggen, dat het spannend en scary kan zijn op bepaalde momenten, maar absoluut niet doodeng. Ik denk wél dat als je er zonder verwachtingen naartoe gaat, je verrast kunt worden door sommige stukjes én ik denk dat dat het geval was bij onze vrienden. Dus: Nee, het is niet doodeng, maar spannend af en toe.

We hadden echt onze dag niet, want opnieuw zijn we niet binnen de gegeven tijd uit de kamer ontsnapt. Gelukkig hebben we alles tot het einde toe meegekregen. Dat vind ik altijd het belangrijkste. Zo fanatiek zijn we nou ook weer niet. Dus van de vijf kamers van dit weekend in totaal, was dit de derde op rij dat we er niet in slaagde te ontsnappen. Wellicht moeten we bij de volgende kamers maar niet meer vertellen dat we ‘ervaren' zijn 🤣.

Nadat we de kamer gespeeld hadden hebben we nog lang gezellig zitten kletsen met onze gamehost en de eigenaresse. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Zo werd voor ons: ‘Till death do us part', ‘Till escape rooms do us part'.

Al bij al; een leuke kamer met een spannend tintje. Zeker een aanrader om te doen als je eens een beetje wilt griezelen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel bij voorkeur met 2 personen i.v.m. het begin van de kamer;
- Wees nauwkeurig bij het oplossen van de puzzels;
- Stel je verwachtingen goed af van tevoren en voorkom zó dat de kamer óf te eng is óf te soft 😉.

Bedankt lieve mensen van The Missing Link voor deze leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Vriendelijke host/eigenaar
 • Verhaal

  sjephanie

xoxo Kittyxoxo KittySenior EscaperLid sinds: 27 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2022

Wat een teletijdsmachine

Wow! Dat is het eerste dat in me opkwam toen mijn team en ik waren ontsnapt.

Je komt binnen in een schattig winkel barretje, waar je gezeldschapsspellen kan kopen en testen, waarna je de trap omhoog wordt begeleidt.

De uitleg was kort en krachtig, je wist perfect wat je wel en niet mocht. Daarna begon ons avontuur! Schrikmomenten waren er wel, gezien het gillen van mijn team. Voor mij mocht het zelfs nog een tikkeltje griezeliger, maar voor de andere was het al de limiet. Het was echt een fantastisch spel met spanning tot de laatste minuut.

De kamer zelf was gewoonweg prachtig. De puzzels zijn leuk en vernieuwend, maar toch waren er ook nog de ouderwetse en zeer geliefde cijfersloten.

Wij komen zeker teug voor de andere escape en de spelletjes!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Badeendjes

Ontsnapt: Ja  65:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

  Astradid

AlexAlexJunior EscaperLid sinds: 18 september 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super leuke kamer!

Het was echt een heel leuke kamer, leuke puzzels en goede mechanismes. Een boeiend verhaal en alles zat goed in elkaar.

Het was wel eng met momenten. Als referentie: als ik een horrorfilm kijk slaap ik met het licht aan.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Great host
 • Logic
 • Exciting

  verscapen

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (320 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Een spannende verrassing

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens bij the Missing link was. Ik hoorde een tijd geleden al dat het de bedoeling was om Breaking Enigma te gaan vervangen en ondanks dat ik dat een leuke puzzelkamer vond, was het een goede beslissing.

Till death do us part... daar kan je alle kanten mee op. Ik was dan ook erg benieuwd wat het team in Geel gerealiseerd had in een toch wel erg korte tijd.

Onthaal:

De escape room ligt langs een drukke baan en ondanks dat het goed staat aangegeven, rij je er zo voorbij. Parkeren kan voor het pand als was parkeren voor ons een kleine uitdaging door de basic fit die er langs ligt.

De ontvangstruimte is omgetoverd tot een boardgameshop. Het was er best druk om dat moment en dat gaf een beetje een onwennige sfeer.
Onze GM grote ons in ieder geval vriendelijk en als we wouden konden we meteen naar boven om te starten.

Kamer:

De start van de room is erg apart, maar enorm leuk gedaan. Qua opstelling klopte het niet, maar ik kon enorm waarderen hoe de makers ons mee proberen te nemen in het verhaal. Zeker met een grotere groep kan het begin nog wel eens een leuke uitdaging worden ;-)

En dat start de kamer pas echt. Een schitterend decor staart ons toe en deze kamer ademt gewoon een bepaalde sfeer uit. Spannend, maar niet eng, duister, maar nooit horror.
Samenwerken wordt hier meteen afgedwongen op een absurde, maar gave manier.

Deze kamer is een combinatie van technieken en er zijn nog hangsloten aanwezig, maar echt raar is dat gezien het thema en de setting helemaal niet. Wel krijg je daardoor het effect dat bijna elke puzzel tot een cijferresultaat komt en daar had misschien wat meer afwisseling in gemogen. De kamer bouwt de spanningsboog mooi op en ook tijdens het spelen kom je pas achter het echt verhaal. Die spanningsboog kent echt een geniaal hoogtepunt wat je echt niet gaat verwachten en geniaal is door zijn eenvoud. Het creëert ook een bepaalde spanning die je vanaf dat moment niet meer los gaat laten...

Het einde bied de conclusie die je zoekt en je draagt ook bij tot de afsluiter wat opnieuw versterkt werd door licht en geluid en met zo een gevoel wil je de kamer verlaten.

Conclusie:

Petje af voor wat ze hier gebouwd hebben. Ik zag regelmatig lovende reviews voorbij komen en ik kon alleen maar hopen dat ik er ook zo over ging denken.
Wij speelden deze kamer met 2 personen en hadden 26 minuten over. We zaten lekker in de flow en alles ging gewoon erg vlot.
Mijn advies voor ervaren spelers zou dan ook meteen zijn: kom met niet teveel. De kamer is volledig lineair van begin tot einde en met 2 is dat niet erg.
De puzzels zijn tof en mooi in thema, maar leiden bijna steeds tot cijfercombo's, maar of dat echt erg is...

Hier en daar waren er nog wel afwerkingspuntjes, maar deze worden aangepakt.

Het enige echte minpunt dat ik had was dat de groepen onder (boardgames) best gehorig waren en dat was bij de start goed hoorbaar. Ook bij het uitkomen van de kamer heb je weer dat buitenstaandergevoel en onze GM moet zich splitsen tussen deze spelers en ons wat het napraten wat bemoeilijkt.

Maar jullie lezen het al, Till death do us part heeft mij aangenaam verrast en het is absoluut een kamer die je gespeeld wilt hebben.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigy

DevoskesDevoskesEscape ApprenticeLid sinds: 16 februari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2024

Super toffe kamer

Voor haar 16de verjaardag koos onze dochter deze escaperoom uit. Het werd een geweldige ervaring. Zeer mooi ingerichte ruimtes, toffe puzzels en met de nodige verschiet momentjes.....Er werd wel eens een gilletje of meer geslagen...Maar we brachten Mary op tijd naar haar eeuwige rustplaats. Denk dat we ook de andere ruimte eens een bezoekje gaan brengen....


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

MagdaMagdaEscape ApprenticeLid sinds: 10 februari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2024

Mooi ingerichte kamers met leuke puzzels

Wij hebben veel plezier beleefd met de verrassende en leuke puzzels. Super vriendelijk ontvangen geweest en tips gekregen op de juiste momenten


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Soms wat meer licht voor 55 plussers zou goed zijn

 

BigShaqnuBigShaqnuEscape ApprenticeLid sinds: 10 februari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2024

Een geweldige spannende escape room.

De escape is heel mooi ingekleed. Spannende muziek op de achtergrond. De puzzels zijn uitdagend en zeer goed te doen. Het horror element is ook heel goed uitgewerkt


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

DwarrelDwarrelEscape ApprenticeLid sinds: 10 februari 2024 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2024

Geweldig!

Geweldige escaperoom met spannende wendingen. Moeilijk, maar niet oneerlijk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

angeloke92angeloke92Escape ApprenticeLid sinds: 18 september 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2024

Wat een sfeer!

Gisteren zijn we afgezakt voor deze kamer.
We vonden het verhaal enorm meeslepend en de sfeer die in deze kamer hangt is fantastisch.
Het is een kamer die je echt moet meemaken.
Wij komen zeker nog terug om de andere kamer te spelen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Verhaal
 • Spannend

 

lluytslluytsEscape ApprenticeLid sinds: 07 augustus 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 februari 2024

Waow, wat een ervaring.

Leuke aankleding en effects en goede variatie in puzzels.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

evleeuwenevleeuwenJunior EscaperLid sinds: 17 januari 2020 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 februari 2024

Arme Mary…

Met z’n vieren trotseerden we de boerenprotesten en kwamen we op tijd aan in Geel.

We konden snel beginnen; de host hield het praatje kort en dat was prima.

We werden geacht om erachter te komen wat er met Mary was gebeurd. Dat hebben we geweten. Arme vrouw.

De puzzels waren goed te doen. We kregen 1 hint op het moment dat het nodig was en verder konden we rustig puzzelen. De host wist precies was we nodig hebben om in de flow te blijven. Complimenten.

Met nog ongeveer 12 minuten op de klok, gaven we Mary de rust waar ze om vroeg.

De kamer is niet eng, maar wel echt even spannend op momenten. Ik zal het bruidsboeket niet snel vergeten, zullen we maar zeggen.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad

 

Zeker een aanrader

Super hard gelachen en nog harder geschreeuwd van het schrikken.
Goede begeleiding en tips op de juiste momenten. Mooie kamer en mooi verhaal. Wij gaan zeker nog terug voor de andere kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Geen

 

Hanne (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2024

Fantastische kamer!

Heel goede escapekamer met veel uitdaging!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Ronny (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2024

Geweldige spannende ervaring

Een mooie verrassende escape room met verschillende kamers. Zeer verzorgde setting. Goed gebruikt gemaakt van technologische trucjes zonder afbreuk te doen op de sfeer van de kamer. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:01 min

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (183 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2024

You got peace now

The missing Link was het eerste adres waar wij een escaperoom zouden gaan spelen op onze escape tour door België heen. Voor de deur kan je gratis parkeren maar het kan in het weekend wel druk zijn aangezien de escape naast een sportschool zit en zijn parkeerplaatsen deelt. Gelukkig konden wij nog makkelijk een plekje vinden bij aankomst. Bij binnenkomst word je vriendelijk welkom geheten en kan je rustig even zitten wachten tot je aan de beurt bent. Hierna loop je met je host mee naar boven toe en daar krijg je voor het binnengaan van de kamer even een korte uitleg. Hierna mag je de kamer betreden. Het binnengaan van de kamer is leuk in elkaar gezet en zorgt gelijk voor "knusheid" als je met een groep van 6 man bent. De kamer zelf is leuk en duister ingericht. De puzzels volgen elkaar heel goed op en het thema is goed te volgen. Voor een ieder die denkt dat dit een horror kamer is kan ik gelijk gerust stellen want de kamer is meer een beetje spannend dan dat er horror is. Deze kamer is echt door iedereen prima te spelen dus ook als je bang bent aangelegd. Het verhaal van de kamer is goed te volgen en wordt perfect en leuk afgesloten. Wat ons betreft is dit zeker een kamer die je gespeeld moet hebben als je een dagje in België bent.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  52:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving

 

queenie4everqueenie4everEscape ExpertLid sinds: 28 oktober 2018 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2024

Prachtige kamer, goed verhaal, leuke puzzels

Een weekend Belgie met als aftrap Till death do us part van The Missing Link.

We waren veel te vroeg, maar werden hartelijk ontvangen door onze host. Ze hebben een prima ruimte waar je kunt zitten en werkelijk alle spelletjes kunt doen die je je maar kunt bedenken. We hebben ons dus niet verveeld.

Het begin van de escaperoom is al echt een plaatje en leuk opgezet. Wat een leuke manier om te beginnen!
Verder is het een mooie kamer geheel in stijl met het thema, er zijn afwisselende puzzels en het is een logisch verhaal. Her en der wat spanning, maar dat paste goed in het verhaal. Ik zat in deze kamer ook echt helemaal in het verhaal, wat ik niet vaak/snel heb.

Mocht je net als ik bang aangelegd zijn, maak je geen zorgen. Ik was best gespannen ivm de reviews die ik gelezen had, maar voor mij viel het gelukkig heel erg mee. Tip: zorg dat je een teamgenoot bij je hebt die niet snel bang is. Dan kan diegene de 'puzzel' doen die het meest eng is (en dat wijst voor zich als je in de kamer bent). En ja, verder zal er wellicht een schrikmoment langskomen. En waar dat in sommige kamers gebruikt wordt voor de spanning, vond ik het hier echt helemaal passen in het verhaal en was het dus niet (te) eng.

We kwamen dan ook super enthousiast deze kamer uit. Dit is een kamer die de reistijd meer dan waard was!

En als we dan toch twee puntjes van (opbouwende) kritiek mogen geven:
- Je zou nog meer in het verhaal getrokken worden, als je aan het begin een bewegende factor toe zou passen, dat je echt het gevoel hebt dat je onderweg bent.
- De kamer is in een prachtige ouderwetse setting gemaakt, waardoor je niet als een gek overal aan gaat trekken/duwen/etc. Degene die dat wel zouden doen, moeten zich echt schamen, want daar leent deze kamer zich echt niet voor en is ook echt nergens voor nodig. Maar misschien wel goed om bij het onderdeel waar dit wel even nodig is, dit wat duidelijker aan te geven.

Kort gezegd: deze kamer mag niet op je lijstje met gespeelde kamers ontbreken!

Op naar de tweede kamer: Jumanji.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede prijs

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2024

Hotel met een verhaal

Wat ik één van de leukere dingen aan deze kamer vond, is het feit dat de tijd genomen wordt om een verhaal over te brengen. Waar bij sommige kamers het verhaal en de nieuwe puzzels tegelijk onthuld worden, werd in deze kamer fijn de tijd genomen om het verhaal te kunnen volgen. Het is geen genuanceerd verhaal, maar het is fijn om er even bij stil te kunnen staan.

De kamer had een aantal verrassende, spannende elementen. Het begin is erg origineel en ik denk dat, als je deze kamer met z'n tweeën doet, het een nog spannendere ervaring is. Wij waren echter met vier, wat ook een prima aantal was om lekker aan de slag te kunnen gaan.

De kamer voelt als een echt hotel en de puzzels sluiten hier over het algemeen ook goed op aan. De ene puzzel sluit wat meer aan op het hotel thema, de ander wat meer op het verhaal, maar het paste wel allemaal mooi bij elkaar.
Bij de laatste 'puzzel' rond je het verhaal mooi af, waardoor je als speler echt het gevoel hebt dat je 'full circle' bent gekomen, wat ik altijd prettig vind.

Na afloop konden we napraten met onze vriendelijke host. Fijn hoe zij van tevoren aan ons vroeg wat we wilden qua hints en zij ons alleen hints gaf wanneer we er zelf om vroegen (of soms om wat Vlaamse woorden toe te lichten; we zijn weer wat wijzer haha)

Ik zou je aanraden, als je beide kamers gaat doen, om deze kamer als laatste te spelen. Als je een kamer snel spannend vindt zou ik met 3 tot 4 spelers gaan spelen. En kom lekker vroeg, er zijn meer dan genoeg bordspellen bij The Missing Link :)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verrassende elementen
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend

 

femkeishifemkeishiJunior EscaperLid sinds: 04 januari 2020 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2024

Zeer plezant!

Wat een geweldige kamer! Het is een kamer die even op gang komen, maar dat waren we snel vergeten. De sfeer in ge kamer is fantastisch en past heel goed in het thema. Ze zijn bezig met sommige puzzels updaten, waardoor er nog wat te verbeteren is, maar dat doet niet onder aan het spelplezier. Je bent weer heerlijk een goede 60-70 minuten aan het genieten! Na de kamer nog gezellig nagekletst en weer goede tips gekregen. Ga zo door en we komen snel weer langs voor Jumanji.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  73:41 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend
 • Beleving

 

kurt_thenaertskurt_thenaertsEscape ApprenticeLid sinds: 03 oktober 2020 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2023

Wauw! Topkamer

Deze kamer staat vanaf vandaag in onze top 3! Prachtige kamer met super toffe elementen. Heel mooi gemaakt! Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:50 min

 

rvveghelrvveghelJunior EscaperLid sinds: 17 mei 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2023

Geweldige verhaallijn

De verhaallijn past gewoon goed en de puzzels passen daarbij


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

Johan van UdenJohan van UdenEscaperLid sinds: 09 januari 2018 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 januari 2024

Spannende kamer

Een wat lastig begin voor ons, omdat de eerste puzzel niet helemaal begrepen werd. Daarna kwamen we lekker in de flow en begon de tijd te lopen. Spannend verhaal, met best wel wat schrik effecten. Moet je van houden, maar zeker voor degene die er goed tegen kunnen erg leuk. Kamer zat logisch in elkaar en in het begin een heel erg gaaf effect! Zeker een hele goede kamer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:02 min


 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig