Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Haunted Office

Sittard, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

3 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over The Haunted Office


Op dit, reeds 30 jaar verlaten, kantoorpand werden destijds alle merken computers in- en verkocht. Apple, IBM maar ook E.V.I.L. computers. Het handelsbedrijf beschikte over de 2de prototype computer ooit door E.V.I.L. computers gemaakt. E.V.I.L. computers stond bekend om haar revolutionaire chiparchitectuur. Ze claimden de eerste echte artificial inteligency (A.I.) computer te hebben ontworpen. Helaas duurde het succes van E.V.I.L. computers niet lang. Door een onsuccesvolle beursgang werden de aandelen snel minder waard en verlieten investeerders het bedrijf om over te stappen naar Apple en IBM. Het gerucht ging echter dat deze beurscrash bewust werd veroorzaakt omdat de A.I. voor bizarre gebeurtenissen zorgde. Het bedrijf E.V.I.L. computers, gesteund door de overheid en het Amerikaanse leger, hebben alles op alles gezet om de geïnfecteerde prototype computers, waarbij bizarre gebeurtenissen plaatsvonden, op te sporen en te vernietigen. Echter zijn er 2 gevallen bekend waarbij de prototype computer niet meer terecht is gekomen. Het gerucht gaat dat deze ergens achter is gebleven bij een failliet handelsbedrijf….


Eng

Thema's

Horror

Kantoor

Mysterie

Science Fiction

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

16 likes

160 bezoekers

78.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Helstraat 16
6131CZ, Sittard
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

47 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (235 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2023

Goeiesmorgens Juffrouw Jannie!

ENNE? Nou, vandaag waren we met het team Ale Blie (3 personen) weer eens eropuit. Om precies te zijn bij Escape Centrum Limburg in Sittard. We gingen hier alle vier de escape rooms spelen en we trapte ’s ochtends vroeg af met The Haunted Office.

Je kunt bij Escape Centrum Limburg zelf niet parkeren, want dit ligt midden in het centrum. Wél is er een parkeergarage zeer dichtbij de locatie, waar je tegen betalen je automobiel kunt stallen. We werden ontvangen in een ruime ontvangstruimte, waar je ook nog even naar het toilet kan én wat kan drinken. Als je een kamer gespeeld hebt, krijg je daarna een gratis drankje ?.

Onze gamehost voelde prima aan dat ze ons géén ellelange uitleg hoefde te geven over hoe een cijferslotje werkt, dus we konden direct beginnen. Het intro bestaat uit een mooie epische video. Het verhaal is redelijk simpel en lijkt een beetje op het verhaal van de film De Lift van Dick Maas. Er zitten ook toffe referenties naar deze film in de kamer. Kortom: er is een ‘bezeten’ computer in een kantoor én jij gaat met je team onderzoek doen naar hoe dit is gebeurd en nog belangrijker; hoe je dit kan stoppen. Wat ik een beetje jammer vond, was dat we na de intro nog een recap kregen van de belangrijkste regels van de gamehost in de kamer zelf. Dit doet wat af aan het belevingsaspect.

De decoratie en thematisering geeft je het gevoel dat je in een jaren 80/90 kantoor staat, maar daar blijft het ook wel bij. De afwerking van het decor had wat mooier en beter gekund. Ook zorgt de ‘rommel’ in het kantoor voor veel ruis bij het puzzelen. Het geheel ziet er hier en daar wat houtje touwtje uit. Echter hoorde we later dat dit ook een van de oudere kamers is, dus dat verklaard wel het een en ander.

De puzzels in de kamer zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst de ene puzzel oplost voordat je door kunt met de volgende puzzel. Hierdoor komt het regelmatig voor dat je moet kijken hoe één persoon uit je team een puzzel aan het oplossen is. Hierom zou ik aanraden om deze kamer met een zeer kleine groep van maximaal drie personen te spelen. De puzzels zijn op zich prima om te doen en vermakelijk, maar ze voelen wel een beetje random aan soms. Het is pas op het einde dat de puzzels écht ondersteunend zijn aan het verhaal én dan zitten er zelfs nog wat rare uitstappen in. Ik kan hier natuurlijk niet te veel over uitweiden in verband met spoilers.

We wisten binnen de gegeven tijd uit de kamer te ontsnappen én ons onderzoek af te ronden. De groepsfoto’s die vervolgens gemaakt worden zijn ontzettend leuk én krijg je ook als GIF mee naar huis. Een tof aandenken kan ik altijd ontzettend waarderen. We dronken nog wat en maakte ons vervolgens op voor de volgende kamer bij Escape Centrum Limburg.

Al bij al; The Haunted Office is een eerste generatie escape room en dat zie je duidelijk terug. Het decor valt hierdoor wat tegen. De puzzels zijn op zich wel leuk om te doen en divers, maar niet heel vernieuwend en vaak uit thema. Je kunt deze kamer best spelen als je in de buurt bent én als je nog niet zoveel escape rooms hebt gespeeld.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel deze kamer vooral als je nog niet veel escape rooms hebt gespeeld;
- Als je alle escape rooms op deze locatie wilt spelen, is dit een goede kamer om mee te starten.

Escape Centrum Limburg, bedankt voor het ontvangen van ons. We hebben een leuke dag gehad in Sittard.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Puzzels (afzonderlijk van elkaar)
 • Foto/GIF
 • Moeilijkheidsgraad

  sjephanie

Judith1971Judith1971Junior EscaperLid sinds: 07 januari 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2023

Super leuke kamer

Erg verassende, leuke puzzels en een leuk thema!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal

 

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (300 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 augustus 2023

01101100 01100101 01101011 01101011 01100001 00100000 01100110 01101100 01101111 01110111

Het werd wel weer eens tijd voor een dagje escapen. Wanneer je met een groepje gaat spelen waar iedereen 200+ kamers heeft gedaan, is het qua locaties vaak best een zoekwerk. Limburg zou een interessante kunnen zijn, daar hadden we allemaal nog vrijwel niets gespeeld. Na even rondspeuren in de 'Wishlist', kwamen we bij Escape Centrum Limburg uit. Als we dan toch dat hele stuk gaan reizen, kunnen we net zo goed alle kamers meepakken, let's go!

Zoals al in meerdere reviews is gezegd, ligt deze escaperoom in het centrum van Sittard. Reken dus even wat extra tijd om te parkeren, etc. Na een klein stukje wandelen kwamen we aan op locatie, hier kun je niet omheen! De ontvangstruimte is groots opgezet en je hebt hier genoeg te doen (mocht je wat vroeger zijn, of tussen de kamers door). We werden vriendelijk ontvangen door onze host en konden eigenlijk vrij snel beginnen.

Wat ik altijd heel fijn vind, is wanneer een host aanvoelt hoe hij/zij zijn uitleg kan doen. Na de vraag: hebben jullie al veel kamers gespeeld? Werd het hele intro praatje aangepast en konden we meteen naar de kamer toe. Voordat we de kamer binnengingen, kregen we een video te zien die deze kamer introduceert. Ik moet zeggen; de video(s) zijn op deze locatie zijn van hoge kwaliteit en daardoor kom je meteen in de juiste sfeer van de kamer. Maar juist dat is ook meteen een struikelblok voor me. Ná het zien van de toffe video's, word je door de host meegenomen de kamer in en krijg je nog wat laatste uitleg in de kamer zelf. Dat haalt je meteen weer uit die toffe beleving en het is - naar mijn mening - overbodig om dit te doen.

Enfin, we staan in de Haunted Office. Het verhaal gaat erover dat de computer alles heeft overgenomen en dat het onze taak is om deze computer uit te schakelen. De kamer zelf; je reist terug in de tijd en staat in een old school kantoorruimte. De printplaten en Binary vibe is real! Daar blijft het voor mij ook wel een beetje bij qua decor. Het ziet er geleefd uit, is rommelig en de afwerking is op veel plekken echt ondermaats. De kamer mist echt wat sfeer.

We moesten echt even inkomen, maar toen we eenmaal de flow te pakken hadden, bleef deze over het algemeen best oké. De puzzels zelf zijn niet heel vernieuwend en passen prima binnen het thema. Wel vraag ik me vaak af wat we nu eigenlijk aan het doen zijn? Het is duidelijk te zien dat dit een old school kamer is zonder al te veel nieuwigheden. Wel moet ik zeggen dat er op een bepaald moment best een tof effect in deze kamer zit.

De service bij Escape Centrum Limburg is erg netjes. Wanneer je meerdere kamers geboekt hebt, krijg je na het spelen een drankje. Uiteraard wordt er nog een toffe foto (of GIF'je) gemaakt en kun je daarna ontspannen in de ontvangstruimte en wachten op de volgende kamer.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (99 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2023

Toffe kamer. De moeite om te spelen.

Dit is een leuke kamer die aan te raden is om te spelen. Wij hebben ze alle 4 op 1 dag gespeeld. Vandaar deze review die geldt voor alle 4 de kamers. Echter is er zeker wel verschil in de kamers. Dat ga ik in de scores aanduiden. Maar globaal zijn dit goede kamers met leuke puzzels. Wat opvallend is, is dat deze kamers allemaal mooi zijn aangekleed.

Als je in de buurt bent zijn deze alle 4 de moeite om te spelen. Niet veel tijd? Helstraat 666 en The lost wizard zijn de leukste.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

sidneyleenensidneyleenenEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Leuke kamer, niet heel uitdagend

Veel verschillende puzzels en veel techniek. En nog ruim 10 minuten over


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Mestreeeech

Ontsnapt: Ja  49:20 min


 • Veel verschillende elementen
 • Hints vrij snel

 

jolanda_verheesjolanda_verheesEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2019

Super fantastisch!!!

Een van de betere escape rooms met erg verrassende wendingen👌👍


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Richard1980Richard1980Escape ApprenticeLid sinds: 28 maart 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2022

Veel ruimtes

Als ik ergens van houd is het wel nieuwe ruimtes ontdekken. De haunted office is een van de grootste kamers die we gespeeld hebben met vele kamers. Dit maakt de sfeer spannend en afwisselend. Heel erg van genoten.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:28 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

 

Maddy Franssen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2019

Super vet en spannend!

Vooral de diversiteit aan kamers binnen 1 escaperoom vonden we erg gaaf!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Meerdere kamers

 

BradleyBradleyEscaperLid sinds: 07 juni 2018 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2020

Niet slecht

Was niet slechte kamer. maar we hebben ook de andere kamers daar gespeeld en dan vind ik dit toch een van de minste. Leuke puzzels wel en volledig in thema maar als je een kamer bij hun wilt proberen zou ik helstraat 666 of Wizard proberen.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Winner Winner Chicken Dinner!

Ontsnapt: Ja


 • volledig in thema

 

Michael.Michael.EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Leuke kamer


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:33 min

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperLid sinds: 18 juni 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Leuke kamer met leuke effecten

Goede middenmoot kamer. Geen topper maar wel leuk om te doen!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeGoats

Ontsnapt: Ja  42:36 min

 

Nick (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2019

Leuke kamer!

Erg leuke kamer, zowel een aantal “makkelijke” puzzels maar ook een paar flinke doordenkers, goed combinatie van beide! Kamer was mooi gebouwd! Ook erg vriendelijk personeel. Wij gaan zeker nog een keer terug voor de andere kamers!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi gebouwde kamer
 • Goede afwisseling betreft moeilijkheidsgraad van d
 • Leuke effecten
 • Leuk thema
 • Erg vriendelijk personeel
 • Geen

 

Anita Colberts (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2019

Goede sfeer!

Vorige keer Hellstraat en nu Haunted Office. Deze was moeilijker.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede sfeer,zeker als je een computerfreak bent
 • kleinere ruimte, voor zes personen dan.

 

Floor (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2019

Spannend!

Vorige keer Hellstraat gedaan en nu Haunted Office. Allebei niet escaped maar deze was zeker de leukste!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • spannend
 • origineel
 • niet alles even duidelijk

 

BentOOeBentOOeEscape ExpertLid sinds: 14 juli 2019 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2019

Prima

De kamer zit goed in elkaar qua puzzels en heeft een orgineel verhaal. Persoonlijk pakte mij het thema en de aankleding net wat minder dan de andere kamers die Escape Centrum Limburg heeft.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Parents night out

Ontsnapt: Nee


 • Origineel

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (347 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2019

Toffe kamer, maar miste de waw factor.

Een regenachtige zondag, opnieuw een last minute idee. De 3 kamers van Escape Centrum Limburg bleken nog vrij.
The Lost Wizard stond al een tijdje op mijn wishlist en Helstraat 666 sprak ons ook wel aan, dan maar alle 3 ineens.

Onthaal :
Op onze mail werd binnen de 5 minuten netjes gereageerd en na een telefoontje was de boeking zo geregeld.
Dat ging alvast erg vlot.
De locatie zelf is niet voorzien van parkeerplaats voor de deur, maar er zijn genoeg parkeervoorzieningen rondom de escape room.
Tevens ligt deze vlakbij de markt waar er best wat tavernes en restaurants bijeen liggen.

De ontvangstruimte zelf is pure verwennerij. 6 flipperkasten, tv met nintendo, 2 kickertafels, denkspelletjes..... waarvoor waren we alweer hier :-)
Aangezien we 30 minuten te vroeg waren vonden we de extra luxe erg leuk.

Het contact met het personeel was vriendelijk en correct. Het contact met de eigenares was heel erg hartelijk.
Met het personeel misten we een beetje de babbel, maar dat maakte de eigenares meer dan goed. Tof.

Onze planning was :
1 the Haunted Office
2 The lost Wizard
3 Helstraat 666

Kamer :
Het thema van de kamer sprak me wel aan, hoe dit uitgewerkt zou worden was me een raadsel.
Het is moeilijk om deze kamer te omschrijven. Ik had met momenten echt twijfels of het nu achterstallig onderhoud was of het thema van een jaren 80 kantoorruimte. Maar alles werkte en de puzzels vonden wij leuk en waren goed met 2 personen te doen.
Er zat een lekker flow in de kamer met 4 a 5 tips hebben wij hem ook gehaald.
Het verhaal komt zeker op het einde goed tot zijn recht en hoewel dit niet de hoogvlieger is wat afwerking en puzzels betreft is hij leuk om te doen.

Conclusie :
Ga je niet alle 3 de kamers doen, dan zou ik deze overslaan. Wij zijn blij dat we hem gedaan hebben, maar ben je hier met 4 ervaren spelers, dan vlieg je door de kamer. Soms zijn er ook zaken die maar door 1 persoon opgelost kunnen worden en dan staat de rest echt te wachten. De weg naar de kamer toe gaf wel geen al te beste eerste indruk, dat geld ook van de manier van het verhaal brengen. Een tv op een rekjes met wat rommel onder, nee dat was wat minder en kan volgens ons een beetje beter en netter.
Maar ik hoorde veel passie bij de eigenares en ze leggen de lat voor hun zelf ook steeds hoger.
Ook hoor je regelmatig geluiden vanuit andere delen van het pand, dit is tevens een probleem dat we bij de andere kamers ook hadden.
Al bij al een leuk begin van de dag.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:56 min


 • Leuk verhaal
 • Ondanks hangsloten toch leuke puzzels
 • Ontvangstruimte
 • Mogelijkheid om met 2 te spelen
 • geluiden van andere kamers
 • miste een beetje de waw factor

 

marion_stijnenmarion_stijnenEscape ApprenticeLid sinds: 09 januari 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2019

Leuk puzzelplezier!

De aankleding is super goed gelukt, echt jaren 80 kantoor met fax en alles. Veel dingen om te ontdekken, we waren alle 5 de hele tijd bezig. Ook leuk dat je er nog niet bent nadat je uit de ruimte bent gebroken.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • de mis en scene is geslaagd!
 • veel om te ontdekken, je blijft bezig
 • je hersenen worden uitgedaagd

 

Esc-apexEsc-apexSenior EscaperLid sinds: 06 januari 2019 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2019

Leuke kamer

De kamer zit goed in elkaar qua puzzels en heeft een orgineel verhaal. Persoonlijk pakte mij het thema en de aankleding net wat minder dan de andere kamers die Escape Centrum Limburg heeft.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Orgineel Thema
 • Uitdagende puzzels
 • Vriendelijk en behulpzaam personeel

 

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (226 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2019

Leuke kamer

The host was vriendelijk en we mochten al snel aan het spel beginnen. Het is over het algemeen een leuke escape room, maar ik vond helstraat 666 toch beter. In deze kamer zaten een paar elementen die naar mij idee niet helemaal duidelijk waren. Dan weet je wel hoe het moet maar is de uitvoering niet goed en dit levert wat frustraties op. Er zaten ook zeker hele leuke dingen in! Ruimte is goed ingedeeld en het is groot genoeg voor een grote groep mensen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

angela_di_passioangela_di_passioJunior EscaperLid sinds: 15 augustus 2019 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2019

Toffe kamer!

De kamer begint redelijk sober en ouwbollig, maar eindigt in een climax!

Puzzels zijn leuk en niet te gemakkelijk.

Prachtig endgame!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2018

Tweede kamer

Kamer is echt in thema. Dit was de tweede kamer van onze escape dag en deze was ook moeilijker als de eerste maar wel mooi en leuk.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

 

chris_zopfichris_zopfiEscape ExpertLid sinds: 19 mei 2017 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2018

Leuke kamer

Leuke kamer om te spelen. Zitten hele leuke stukken i. Met een goed verhaal


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

daisy_van_de_moosdijkdaisy_van_de_moosdijkSenior EscaperLid sinds: 18 mei 2017 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2018

In thema

Kamer is niet mijn soort thema. Maar hij Is wel mooi gemaakt. En wat moeilijkere puzzels. Wel gewoon een aanrader om te doen


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

dphnesdphnesJunior EscaperLid sinds: 08 september 2017 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2018

Cool

Leuke kamer met veel verrassingen. Cool thema met een spetterend einde.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Spellen
 • Sfeer
 • Personeel

 

joyce_scheffersjoyce_scheffersJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2018

Leuke kamer lol gehad

Leuke extra dingetjes leuk gemaakt veel gelachen


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

RebellyRebellyJunior EscaperLid sinds: 10 december 2017 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2018

Leuke escape zonder extra's

Op zich wel een leuke kamer met leuke puzzels en leuke opdrachten met de bijbehorende special effects. Het decor is niet slecht rekening houdend met het thema. Toch heb je hier niet helemaal het gevoel in een nieuw wereldje terecht te komen. In het begin hebben we veel tijd verspild met een hele hoop boekjes te doorzoeken waar uiteindelijk ergens een papiertje tussen zat. Dit was voor ons een moment waarop de irritatie het van plezier won.
Al bij al geen slechte kamer, maar toch ook niet de beste die ze bij escape centrum aanbieden.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke special effects
 • Moeilijke puzzels
 • Aankleding
 • Slechte verlichting in sommige delen

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

11 andere kamers op deze locatie