Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Levenswater

De magische wereld Emlia is in onbalans geraakt. Een kwade macht heeft de belangrijkste beschermer van het levenswater ontvoerd en de tijd dringt. Eén nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het te laat is...

Jij en je reisgenoten staan voor een keuze: keer je om en ga je terug of stap je de wereld van Emlia via Emmelocked binnen om het werk van Ywflyn te voltooien en de eerste stap te maken om Exos te stoppen?

Met maximaal zes personen stap je de wereld van Emlia binnen om deze te redden van destructie door te doen wat Ywflyn niet meer kon, het tegengif maken om de balans weer te herstellen. 

Een avontuur dat je meer dan een uur lang uitdaagt, fascineert en verrast.

Meer nog dan een Escape Room is Emmelocked een escape from reality!

Thema's

Avontuur

Magie

Middeleeuws

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

31 likes

131 bezoekers

93.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Havenstraat 30
8304 AH, Emmeloord
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

77 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

Er was eens… een magisch avontuur

Emmelocked is zo een kamer die ik al een tijd bewaarde. Niet iets was je ff tussendoor wil spelen, maar wil bewaren voor een leuk moment.
Afgelopen zondag was het dan zover, een room waar ik al 2 jaar naar uitkeek.

Onthaal:

Emmelocked bevind zich op een klein industrieterrein en heeft voldoende parkeerplaats vooraan het gebouw. Een klein kasteeltje lokt je richt de juiste kant en binnenin vonden we onze persoonlijke begroeting.
3 keer kloppen op de deur later werden we volledig in thema begroet door onze gastvrouw Nicole.
Het verhaal start hier echt aan de deur en dat haalt je meteen uit je comfortzone  Omkeren en teruggaan is duidelijk geen optie…
Het was duidelijk dat onze komst hard nodig was want nog geen 10 tellen later kon onze quest beginnen.

Kamer:

Vanaf minuut 1 wist ik dat dit een heerlijke room ging zijn. De sfeer is een ongelofelijke combo van Harry potter, lotr, Narnia, hobbit, Labyrinth, een schitterende droomwereld waar Nicole haar verhaal laat afspelen. De setting haalt je echt uit de dagelijkse werkelijkheid en neemt je 65 minuten mee in de wereld van Emlia.

Door het sprookjesachtige decor vergeet je echt de tijd, die toch subtiel aanwezig is. De puzzels zijn zowel lineair als parallel aanwezig, maar ik wil niks missen van dit sprookje :-) Enige ervaring is wel vereist om het overzicht te bewaren in deze room.

Als snel vinden we met ons 3 de flow en voelt het eigenlijk niet alsof we puzzels aan het oplossen zijn.
De puzzels zelf wisselen af tussen zoek en doe, naar echt samenwerken en hier en daar de betere hersenkraker.
Geen hoogstandjes van techniek hier, maar dat zou ook niet passen in deze oude wereld. Maar daarentegen ook geen hangsloten….

De kamer daagt onze kleine groep met momenten goed uit, maar bied ook rust op momenten dat het nodig is. We voltooien onze quest in net geen 47 minuten zonder echte hints en maken een heerlijke afsluiter mee op het einde!

Conclusie:

Ik ben fan van deze onderdompelende themakamers. Ik juich toe dat het eens iets anders is als moord, hotelkamer, zolder of kelder.
De sfeer wordt lekker neergezet met de juiste materialen, sfeerlicht en decoratie en over alles is goed nagedacht.

Hoewel je het verhaal niet moet kennen om Levenswater te spelen, geeft het wel de nodige diepte om alles een beetje te begrijpen. Ik wist de basis over wat de kamer ging en dat bood genoeg body om alles te begrijpen, van de start tot het einde.
Ik denk wel dat een kleinere groep aangewezen is om deze room te spelen. Het gaat sfeerversterkend werken maar ook zorgen dat je niet op elkaar staat te wachten.

De kamer mist voor mij enkel een goede wending en naar het einde toe had ik graag gezien dat we als team wat meer te doen hadden, maar ondanks dat was ik enorm onder de indruk wat Nicole hier gebouwd heeft en popel ik om te zien wat ze voor de volgende rooms in petto heeft.
Achteraf hebben we nog heerlijk nagepraat en kan ik alleen maar beamen dat je hier echt een gastvrij gevoel krijgt.
Bedankt Nicole voor een heerlijke avond!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja

  prodigyThomas1221Wepsie

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Reisadvies: Ga naar Emlia!

Lang naar uitgekeken, ontzettend veel goede verhalen over gehoord en eindelijk was het zover! Het was gelukkig makkelijk om de magische wereld van Emlia te vinden. Er is voldoende plek om je auto neer te zetten en een persoonlijke boodschap liet ons weten dat ze ons al verwachtten. Het ontvangst is meer dan hartelijk en je kunt niet anders dan instappen in de wereld van Emlia en hoe kan je ook anders? Je hulp is hard nodig om Exos te stoppen voor het te laat is.

Ik ben erg onder de indruk van deze escape room en hoe het verhaal is neergezet. Ik ben niet zo sterk in het volgen van een verhaal in een escape room, maar deze kamer nam me mee en liet me het ervaren van begin tot eind. Met een oog voor detail is de wereld van Emlia gecreëerd. Het geeft je de mogelijkheid om écht even te ontsnappen aan de werkelijkheid en je onder te dompelen in een andere wereld. De puzzels sluiten aan op het thema en zijn bedacht vanuit het verhaal. Er is voor iedereen wat te doen, zowel in kwantiteit van de puzzels en in diversiteit aan puzzels. Er is heel slim nagedacht over de flow en hoe je logischerwijs weet wat je volgende stap is. Dat maakte dat, naast de uitwerking van de kamer, de puzzels en flow heel fijn waren! Wij waren met drie ervaren spelers en ik denk dat dat een mooi aantal was voor de kamer! Ik denk dat het met twee ook wel was gelukt, maar wellicht wat minder tijd was voor verwondering.

Door een fantastisch decor, sfeer, puzzels opgenomen in het thema, voldoende uitdaging en lekkere flow heeft Levenswater alle ingrediënten die nodig zijn om een fantastische kamer te zijn. Levenswater is wat mij betreft zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen, ook als dit betekent dat je hiervoor langer in de auto moet zitten.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  40:12 min

  Claudiiaaa94Thomas1221Miess

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Prachtige queeste in Emlia

Tijdens een lange autorit naar mijn werk, luisterde ik de podcast ‘Beyond the game’, deze aflevering bevatte een interview met Nicole, de eigenaar van Emmelocked. Ik was meteen geënthousiasmeerd om Levenswater te gaan spelen. Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik Levenswater mee wilde gaan spelen, hoefde ik dan ook niet na te denken. Op naar Emmeloord!

Na het zien van de imposante gevel van het pand, liepen we richting de ingang. De deur gaat open en je zit meteen in de beleving. Wat een prachtige ontvangstruimte, volledig in thema. Nadat uitgelegd werd wat wij tijdens deze queeste moesten gaan doen, was het tijd voor ons om Emlia te gaan redden van de bloedmaan.

Even een tip; als je start tijdens je queeste, neem even de tijd om even stil te staan. Om even rond te kijken en alles in je op te nemen. Wat een prachtige kamer is hier neergezet! Je proeft de liefde die in deze kamer zit, abnormaal! Tijdens je queeste word je meegenomen in het verhaal en door middel van puzzels kom je steeds dichter bij je einddoel. Dat in combinatie met mooie muziek en een prachtig decor, maakt dit een echte topkamer! Door het hintsystyeem, wat niet aanvoelt als een echt hintsystyeem, is de flow in deze kamer ook erg goed.

Enig puntje van kritiek voor mij waren de luidruchtige buren in het pand ernaast. Dit is vanuit de kamer erg goed te horen. Zeker wanneer je volledig in het verhaal zit, haalt dat je een beetje uit de beleving.

Samenvattend is dit een echte topkamer was de twee uur durende autorit meer dan waard was! De kamer ziet er prachtig uit, de puzzels zijn leuk gevonden, de flow is erg goed én het napraten was erg gezellig. Een absolute topkamer die elke escaper gedaan moet hebben!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmariekeDe Milde Dictator

sanneee2361sanneee2361Escape ApprenticeLid sinds: 7 september 2020 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2020

Magische ervaring!

Wat een prachtige kamer! Je stapt vanaf het moment dat je binnenkomt gelijk in een magische wereld. Het decor en de puzzels waren helemaal in thema. Wij hebben ontzettend genoten.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decor

  Thomas1221Wepsie

karlijn_docterkarlijn_docterEscape ApprenticeLid sinds: 21 november 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2020

Magisch

Al langere tijd wilden wij onze eerste escape room doen nu konden wij dan eindelijk samen met 2 ervaren spelers.

Bij aankomst werden wij gelijk in een verhaal en sfeer meegenomen die ontzettend goed in elkaar zat.

Van te voren kregen wij te horen een geslaagde escape room is een kamer waar je echt een uur niet meer bezig bent met de wereld erbuiten. Dat is absoluut gelukt. De puzzels zaten goed in elkaar en het was prachtig. Echt magisch.

Bedankt voor de geweldige ervaring.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alle details
 • Geen zichtbare klok

  femkeishi

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2020

Escape from reality

#55 Door de positieve verhalen en goede reviews zijn we vandaag (helemaal) naar Emmeloord gereden. Je komt er, in ons geval, niet zomaar langs maar de rit is het absoluut waard! Wat een onwijs mooie kamer is hier neergezet. De kamer zit op een typische industrie locatie, maar door de route naar de ingang wordt je al direct in de goede sfeer gebracht en dit wordt nog verder versterkt door de ontvangstruimte. Jammer dat door de huidige corona-maatregelen je niks mag blijven drinken, want daar leent deze ruimte zich super goed voor. Na het aantrekken van onze cape waren we er dan echt klaar voor en mochten we de kleine deur door naar Emlia. De kamer begint klein, ik kan mij niet helemaal voorstellen hoe dit met zes personen gaat (?) maar al snel sta je in een ruimte van zo'n formaat en met zoveel indrukken dat je niet weet waar je moet beginnen. Het was genieten! En niet alleen van de aankleding, ook van de puzzels. Een heel aantal die we nog niet eerder op die manier hadden gezien en ontzettend goed verwerkt in het thema. Leuk tot slot hoe je opgejaagd wordt door de onweer, dat maakte ons flink zenuwachtig voor hoe we in de tijd zaten. Aanrader en wij hopen van harte dat er meer kamers gaan volgen.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  51:33 min


 • Aandenken
 • Prijs-kwaliteit
 • Puzzels in thema
 • Sfeer

  Thomas1221

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (107 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Betoverend

Na respectievelijk 2 en 3 uur rijden arriveerden we zaterdagochtend rond 10:30 in Emmeloord. Je moet wat voor je hobby over hebben… bij aankomst heerste dan ook het gevoel “it better be *peeping* worth it!”.

En om een lang verhaal iets korter te maken: Het was het meer dan waard. Een bijzondere ontvangst geheel in thema in een prachtige ruimte. Wow, als dit ook het niveau van de kamer is dan komt dat wel goed.

Eenmaal in de kamer voel je je even helemaal uit de normale wereld. Je wordt het thema ingezogen en vreemd genoeg valt ook het gevoel om het snel te willen doen helemaal weg. Je wil vooral alles meekrijgen wat deze kamer te bieden heeft.

Na afloop nog even lekker nagepraat met de zeer enthousiaste en bevlogen eigenaresse.

Alles klopt, zelfs de lunchtip was 10 punten waard.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Zuid

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer

 

Niko (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Excellent escape room

Great setting, storyline and attention to detail


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:23 min

 

Ivo (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Escape room 4.0


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

VSC (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2021

Mooie, leuke en sfeervolle escaperoom, waarbij je het verhaal ingezogen wordt.

Voor de binnenkomst loop je door een toren, waarbij je al het gevoel hebt dat je een magische wereld instapt. Nadat we netjes hadden gewacht op het tijdstip dat we naar binnen mochten komen, werden we ontvangen door de gastvrouw. Wat zat zij goed in haar rol, de escapebeleving begint echt al vanaf het moment dat je binnenstapt. Door dit goede acteerwerk van de gastvrouw, wil je zo snel mogelijk aan de slag en het werk van Iwflyn te voltooien en Emlia te redden van de duisternis. Omkeren en teruggaan is nooit een optie geweest.

Eenmaal in de kamer valt op dat er veel aandacht is besteed aan het uiterlijk van de kamer, van begin tot eind. Zonder teveel weg te geven, kan je zomaar van de ene verbazing in de andere vallen. Vaak gaat dit dan ten koste van de kwaliteit van de kamer. Maar dat was hier zeker niet het geval, de puzzels zijn leuk om te doen, goed van niveau en divers. Dit allemaal in een sfeer wat voor mij een combinatie was van Harry Potter en The Lord of The Rings. Je waant je een uur lang (of iets korter) echt in een sprookjesbos.

Let wel goed op, want in zo een omgeving is het heel makkelijk om iets over het hoofd te zien, omdat je bezig bent met de omgeving in je op te nemen.

Na de ontsnapping, blijkt de gastvrouw helemaal niet zo eng en serieus te zijn, als dat zij doet voorkomen als je de escaperoom binnen komt. En is er tijd en ruimte voor een drankje en een spelletje aan de bar die in dezelfde sfeer is ingericht en je je dus nog steeds in de magische wereld van Emlia waant

Al met al, hebben wij een leuke escaperoom mogen spelen en wat vooral opvalt is de aandacht waarmee het prachtige decor is gebouwd waar onze quest zich heeft afgespeeld. We wachten met smart op kamer 2 en 3.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

WendierWendierEscaperLid sinds: 3 mei 2018 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Ondergedompeld in het prachtige Emlia

Wat een fijne kamer en ervaring! Al vanaf de reservering kom je terecht in het thema, en ook bij de ontvangst gaat dit door. Als snel kunnen we het bos van Emlia betreden. Wat ziet het er prachtig uit! We zitten in een heerlijke puzzelflow, ondanks dat het soms wel erg donker is om de dingen goed te kunnen lezen. Fijn dat er door heel thematisch passende aanwijzingen linear gespeeld kan worden, maar dat je ook meer parallel aan de slag kunt als je met meer personen bent. Een paar echt originele elementen ("wauw, dit gebeurt echt!"), en zeker tegen het einde wel echt prima om met niet meer dan 3 personen te zijn. Het napraten en fotomoment achteraf was ook erg gezellig. En wat een ontzettend mooi en persoonlijk aandenken, met zoveel aandacht gemaakt. Uniek! Als het avontuur in Emlia vervolgd kan worden, komen wij zeker terug!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede service

 

jessevdsnoekjessevdsnoekEscape ApprenticeLid sinds: 14 januari 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Prachtig verhaal, geweldige kamer

Vanaf binnenkomst werden we direct in het verhaal. meegenomen. Doordat je niet altijd besef hebt van tijd, geven alle prachtige indrukken je het gevoel dat je niet meer in een escape room bent. De puzzels heel tof gemaakt. Een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Spannend
 • Origineel
 • Sfeer
 • Niets

 

ShinysheepShinysheepJunior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2021

WAUW!

Deze escaperoom stond al langer (door alle lovende reacties) op ons verlanglijstje, en besloten dan tóch eindelijk maar te gaan.
De mails naar onze boeking toe waren helemaal in sfeer en stijl, wat ik altijd een leuke toevoeging vind!

Onderweg naar de escape vroegen wij ons al af hoe het eenmaal op het industrieterrein zou zijn: zouden we weten waar we moesten zijn? Hoe zouden ze het thema hebben aangepakt op een modern terrein?

Bij aankomst kregen we hier al heel snel een antwoord op. Bij het parkeren werden we al aangetrokken door het kasteeltorentje, gevolgd door een sfeervol pad. Eenmaal binnen waanden we ons écht in een totaal andere wereld. Wat een prachtige ruimte! Geheel in thema en stijl werden we ontvangen door Nicole, die ons toch éven deed twijfelen of wij de mails (digitale post, haha) wel écht goed hadden gelezen.

Tijd om Emlia te redden (in een zeer comfortabel gewaad die je eigenlijk nooit meer uit wilt trekken).
Tijdens onze queeste had ik echt geen enkele seconde het idee dat we met een escaperoom bezig waren, en kon ik dan ook echt niks aanwijzen wat niet geheel in thema was gemaakt. In deze escape zit enorm veel liefde en aandacht, en dat is echt aan alles te zien!

Ook alle puzzels passen mooi in het thema en er zit ook veel originaliteit in! Ook geen enkele (zichtbare) moderne technieken, wat ook niet gepast was geweest in deze kamer. Het verhaal kende genoeg diepte, alhoewel ik natuurlijk heel benieuwd ben naar hoe het afloopt!

Daarna nog (heel) lang nagepraat met Nicole, die vol enthousiasme vertelde over haar kamer.
Er is ook nog een leuke foto gemaakt die ook weer helemaal in stijl en thema was.

Eindelijk snap ik waar al die lovende reacties vandaan kwamen, en ze zijn geheel terecht!
Bedankt voor de geweldige ervaring Nicole! Hopelijk weer snel tot ziens :-)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Duo Penotti

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding (hebben we lief om gevraagd haha
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service <3
 • Sfeer (oh wat mooooi)

 

debbymarkusdebbymarkusJunior EscaperLid sinds: 1 september 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Even weg naar een magische wereld

Het is gelijk aan op het moment dat je aankomt bij de locatie. Zodra je binnenstapt is de gastvrouw direct in haar rol en zit je middenin het verhaal. We hadden even moeite om op gang te komen, maar de puzzels waren erg leuk. Adembenemende kamer, je zit echt in een sprookje. Hadden t niet gered maar mochten m toch uitspelen. Super beleving echt een aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Alles
 • Niets

 

ellenzuijderduijnellenzuijderduijnEscape ApprenticeLid sinds: 30 juli 2020 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Fantastisch!

Nadat wij bijna een half uur te laat waren omdat we in de file stonden werden we supervriendelijk ontvangen. De kamer zelf was erg mooi met bijzondere puzzels en hebben we ons echt even in een sprookjeswereld gewaand.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Gastvrij

 

Yolanda (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 september 2021

Sprookjesachtig mooi

Bij aankomst, stap je meteen de fantasiewereld binnen. In stijl werden we ontvangen. Sterker nog, er werd met smacht op ons gewacht. Onze hulp was hard nodig. Het was in het begin moeilijk om ons doel voor ogen te houden. Er was zoveel moois te zien. Wat is deze kamer met zorg afgewerkt. De puzzels passen mooi in het verhaal en zijn heel afwisselend. Wij waren met zijn tweeën en hadden eigenlijk wel wat meer questeers samen kunnen zijn. Maar gelukkig kregen we uit onverwachte hoek wat hulp. We hebben het levenswater terug kunnen brengen, maar helaas was de bloedmaan toen al rood gekleurd. Het was gezellig met Nicol na te praten over het ontstaan van het verhaal en het vervolg waar ze mee bezig is. Wij kunnen niet wachten tot het volgende deel klaar zal zijn.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Gastvrij
 • Puzzel variatie
 • Mooi afgewerkt
 • Thema helemaal doorgevoerd

 

LottevssLottevssEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Complete beleving en echte kwaliteit!

Vanaf het moment dat je op de deur klopt tot je weer buiten bent neemt de eigenaresse je helemaal mee in het verhaal. Echt fantastisch gedaan. De kamer is tot in detail afgewerkt en de spellen zijn verrassend, spannend en vernieuwend. Nét even out-of-the-box. Precies lastig genoeg om je uit te dagen maar ook niet te. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Beleving
 • Niets!

 

yazzyyazzyJunior EscaperLid sinds: 10 januari 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2021

Allround goede kamer

Deze kamer is duidelijk met veel liefde gemaakt en voor fantasy lovers zeker een must. Het ontvangst is leuk en ook helemaal in het thema van de kamer. Het decor is mooi, de puzzels hebben veel afwisseling en waren voor ons heel logisch. De hints waren subtiel en de host voelt goed aan wanneer je er eentje nodig hebt en geeft je genoeg ruimte om zelf te puzzelen. Host was echt een super leuke dame die duidelijk heel veel plezier en tijd in haar escape room heeft gestoken. Ik zou zeggen, spelen deze!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema helemaal doorgevoerd
 • Leuke host
 • Niet lineair
 • Mooie kamer
 • Variatie puzzels

 

remon_essersremon_essersEscape ApprenticeLid sinds: 29 juli 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2021

Superb door toewijding eigenaar

Vanaf moment van binnenkomst tot na ontsnappen (of vastzitten) zit je in een compleet andere wereld. Het thema, de aankleding en de presentatie door personeel zijn echt fenomenaal. Als je in de buurt bent, zeker een aanrader. Als je niet in de buurt bent, rijd er alsnog heen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Overal over nagedacht

 

Jeroen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2021

Wauw. Wat een spannend verhaal

Super mooi opgezette room👍🏼. Heel magisch. Geweldige ontvangst ☺️ dan word je al meegenomen in het verhaal die straks gaat "spelen" super spannend was het. Wij hadden net iets te weinig tijd....maar was ooh zo leuk.


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst
 • Mooie room

 

lucasmolenaarlucasmolenaarJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2018 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Prachtige beleving

Qua aankleding kunnen veel kamers veel van emmelocked leren, wat hebben ze dit fantastisch gedaan. Van de ingang die fantastisch in stijl is, tot aan de kleine details in de kamer.
Je word aan het begin al meegesleurd in het verhaal en de sfeer zit er gelijk in. Ik kan niets anders zeggen van ga deze kamer spelen. Prachtig thema geweldig aangekleed en zeer vriendelijke host.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Thema
 • Aankleding

 

Levenswater meer dan een sprookje

Escapies, ga deze kamer spelen. Je waant je daadwerkelijk in een andere wereld. Nicole heeft hier een prachtige kamer gebouwd, met liefde en oog voor detail. De puzzels zijn heel leuk en de aankleding in de lounge en van de gastvrouw is fabelachtig.
Als je komt aanlopen begint het al. Ook de napraat achteraf is heel gezellig.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Parkeren
 • Decor
 • Gastvrouw
 • Lounge
 • Thema

 

romoromoEscaperLid sinds: 7 november 2020 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

pareltje

Bijna een jaar geleden bij Marieke in leiden geweest. Na de evaluatie meteen doorverwezen naar Nicole in Emmeloord. 17 pogingen om een afspraak te maken (door de lockdowns) vandaag gelukt. Marieke heeft niet gelogen ...Wat een mooie escaperoom is dit!!. Nicole is een fantastische gastvrouw met passie voor haar werk. We moesten even mindsetten hoe zij denkt en is opgebouwd. Uiteraard blokken Ro en ik even op hetzelfde moment. Ligt aan ons ( gebeurt wel eens vaker ;) Ik heb hele slecht ogen (schemerig en lezen gaat fout) Tip voor mensen die dat ook hebben geef het even aan het begin aan. Nicole kan daar vast op schakelen. Typisch gevalletje nog met ...."nu denk je te moeilijk"
Al met al "make everything sense" Nicole.... alles klopt!! en we zullen je promoten waar je nog niet bekend bent.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja

 

llaaaarrrllaaaarrrJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Mooie escaperoom

Mooie aankomst, wordt gelijk meegenomen in het verhaal! Leuke opdrachten. Zoveel mogelijk het verhaal echt gemaakt


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja

 

DanielDanielJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Erg leuke escaperoom

Zodra je aankomt rijden is het al snel duidelijk waar je moet zijn. Prachtige poort waar je doorheen loopt. Een super intro waardoor je mee gesleurd wordt in het verhaal. Super gedaan hoe je zo door de natuur loopt. Groot speelveld vergeleken andere kamers, komt veel informatie op je af


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja


 • Effecten
 • Sloten
 • Verhaallijn
 • Host is top
 • Goed aangekleed

 

YorishaYorishaJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Wat een wereld!

Met ontzettend veel smart op deze kamer gewacht en het heeft zeker niet teleurgesteld!

Het is even wennen omdat het een ontzettend groot speelveld is, vergeleken met a dere kamers die we gespeeld hebben.

Er is veel interactie, leuke puzzels en soms moet je echt heel simpel na denken


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja


 • Magisch
 • Super host
 • Gave uitvoering

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig