Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Clinic

Deventer , Nederland

Nu geopend

75 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Clinic

Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten... Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.

Jullie hebben 75 minuten de tijd voordat alle alarm bellen afgaan bij de doktoren.


Thema's

Inrichting

Spionage

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

18 likes

92 bezoekers

94.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

74 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Doktertje spelen...

Escape trip met Team Grensloos :-)
6 rooms op de planning
- Alien encounter
- Room 1803
- 1627 Groenlo
- Vloek van Hof Te Langelo
- The Clinic
- Coprse inc.


Onthaal:
Ruime parkeerplaats voor de deur. Ff een belletje geven dat we er waren en even later kwam Daan ons ophalen.
In de catacomben van het gebouw hebben ze een super leuke ontvangstruimte gebouwd met alle nodige comfort.
Tot mijn grote spijt hadden we door de planning helaas niet al te veel tijd om hier rond te hangen.
We hadden The Clinic al geboekt nog voor hij open was en het was dan ook een beetje een gok.
Hun eerste room was bij Marloes erg goed in de smaak gevallen, dus dat vertrouwen was er wel.

Kamer:
The Clinic start eigenlijk zonder veel uitleg van de gamehost. Met een tof gemaakt filmpje wordt het ons meteen duidelijk wat de bedoeling is. Zo zie ik het graag, simpel en duidelijk.
De sfeer die deze kamer uitademt is perfect, van het soort puzzel tot de moeilijkheidsgraad, alles bouwt stilaan op.
Hoewel de kamer nog vrij lineair begint is bijna alles daarna parallel en dat was met 4 perfect. Onbewust splitsten wij ons steeds op om zo de puzzels, die schitterend in thema zijn, op te lossen. De rode draad van het verhaal loopt doorheen de volledige kamer lekker door en overal was het meteen duidelijk wat we moesten doen en zoiets geeft een hele toffe sfeer in een hele nare setting ;-)

Er waren nog een paar kleine afwerkingsdetails die wat beter konden, maar dat is echt muggenziften op een kamer die zo psychiatrische instelling weer kan geven.

Als groep werden we uitgedaagd op puzzelvlak, doe vlak en samenwerken, er zaten grappig zaken in maar ook spannende, tot een klein WTF momentje toe.

Conclusie:
Ik heb me super geamuseerd in deze kamer. Qua sfeer, qua puzzels en qua spanning. Het onthaal is fijn, het verhaal duidelijk en de kamer heeft een heel lekkere flow. Ze hebben hier goed nagedacht over de puzzels, over samen moeten werken en over hoe ze het verhaal goed kunnen overbrengen zonder bergen leesvoer.

Achteraf nog even gebabbeld over de kamer en we hoorden alleen maar toffe dingen (maar die kan ik hier niet schrijven :-) )

Ideaal aantal: 4
Minder ervaring : 5-6


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja


 • Daan + personeel
 • sfeer
 • puzzels
 • verhaallijn

  claudia_baltesLaruka

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (208 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 september 2020

One Flew over the Cuckoo's Nest is er niets bij!

Dit was nummer 5 op de dag en had er erg veel zin in! Meestal plan ik de vetste escape rooms op het einde of althans degene waarvan ik denk dat ze een grote kans maken om de vetste te zijn. Gelukkig met The Clinic geen verkeerde inschatting gemaakt!

Als eerste hebben ze een ontzettende mooie ontvangstruimte! Eerder al The Classroom gespeeld en toen hadden ze nog een andere ontvangstruimte. Goede upgrade en ook zeker de moeite waard om net iets te vroeg te zijn voor de escape room. We kregen eigenlijk heel weinig informatie alvorens we de kamer ingingen, maar in de kamer werd op passende wijze uitgelegd wat we moesten gaan doen.

Ik vond de kamer direct al heel tof en werd er zelfs heel vrolijk van. Er is in de kamer aan alles gedacht voor de juiste opbouw van het verhaal en ook de spanning! Echt een top sfeer en thema-uitwerking. De kamer is ook zeer ruim opgezet, wat heel fijn is als je met een groep bent. De puzzels sluiten daar ook heel goed op aan, want je kunt al vrij snel parallel aan de gang waardoor iedereen aan de slag kan. De puzzels zijn allemaal in thema gezet, wat voor mij altijd een groot pluspunt is. Dat geldt overigens ook voor samenwerkpuzzels. I love them! Je kamer hoeft er niet doordrenkt mee te zijn, maar een of twee kan ik zeker waarderen.
Ik vond de kamer naarmate die vorderde wel steeds een stukje enger worden en de suspense groeien. Ik raak dan een beetje uit mijn escape-modus en kom dan meer in een -op mijn hoede-modus maar het viel achteraf reuze mee en heb me zeker geamuseerd, ook toen de suspense voor mij groeide.

Achteraf nog gezellig nagepraat en dat hadden we nog veel langer kunnen doen, maar de volgende kamer wachtte op ons. Ze gaan nog een aantal mooie verbeteringen doorvoeren als ik dat zo mag horen! Ga er zeker heen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  46:36 min

  Larukaclaudia_baltes

claudia_baltesclaudia_baltesEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2020

Niet alleen een escaperoom, maar een hele ervaring!

Het begon al goed. De eigenaren hebben ons heel vriendelijk ontvangen. Daarna kwamen we in een mooie ruime wachtruimte. Deze was mooi aangekleed met allerlei spelletjes. Hier kan je jezelf nog wel een uur vermaken als je bijvoorbeeld eventjes moet wachten.

We kregen niet veel uitleg over de kamer, maar zodra we de kamer binnen stapten werd het duidelijk wat er van ons gevraagd werd in de kliniek.

Er zit een goede spanningsopbouw in de kamer! Het begint vrolijk, maar naarmate je verder komt dan bouwt de spanning op. Het is niet zo dat het een hele enge kamer is, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken! Af en toe zitten er wel eventuele schrik momenten in, maar het is maar net hoe bang je jezelf maakt. ;) ik ben in ieder geval wel een paar keer geschrokken haha! Maar ik vind van die momentjes altijd wel leuk in een escape room! Als het maar niet te erg is. Hier paste het goed in het thema.

De puzzels in de kamer lopen parallel, dus iedereen had altijd wat te doen. Er was geen “dode tijd” om het maar eventjes te noemen. De puzzels zijn allemaal goed in het thema en wisselen elkaar goed af.

De verhaallijn komt ook naar voren in de escape room. Deze blijft ook duidelijk door de kamer heen. Dit vind ik ook een goed pluspunt.

Goede afwerking van de kamer! Ik heb de classroom ook gespeeld, maar ik moet zeggen dat de kamers niet echt te vergelijken zijn. De clinic is toch ook meer een hele ervaring inclusief puzzels.

Al met al een hele toffe ervaring gehad! Zeker een aanrader om te gaan spelen!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke wachtkamer
 • Leuk thema
 • Spanningsopbouw
 • Puzzels
 • Eigenaren
 • Verhaallijn

  Laruka

Luca ScaliseLuca ScaliseEscape ApprenticeLid sinds: 23 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Supervet

Dit was mijn allereerste -Escape room en het was echt een topervaring. De puzzels waren geniaal bedacht en wist op momenten niet hoe ze dit bedacht hadden. Ook was het heel spannend en echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dario (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Precies goed

Het is een avontuur van begin tot het eind. De escape room is goed in elkaar gezet met leuke puzzels. We werden leuk ontvangen en een mooie ervaring om op terug te kijken.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Lieke (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2021

Fantastische kamer!

Wat een mooie, goed uitgedachte kamer! Het was spannend maar te doen qua engheid! Technologie is echt goed geïntegreerd!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  73:00 min

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Madness en Fobieen

The Clinic is de laatste en nieuwste kamer van Forsaken escape en je krijgt hier iets meer tijd om de kamer te spelen dan de gebruikelijke 60 minuten. Na de standaard uitleg van onze host mochten wij de eerste ruimte van the clinc betreden. Deze escape is ruim opgezet en is daardoor qua ruimte prima te doen met een grotere groep (al zal het begin wat krap zijn). De aankleding in de escape is heel netjes gedaan. Alles geeft je het gevoel dat je hier in een kliniek bent en dat er toch iets niet helemaal in orde is. Je hoeft niet bang te zijn voor enorme schrik momenten want deze zijn er niet echt maar er zijn wel leuke momenten en de spanning zit er soms goed in. Wij waren met een groep van 4 personen en met deze grootte heb je allemaal constant wel wat te doen. Je wordt ook regelmatig uitgedaagd om echt samen te werken wat ik persoonlijk altijd een grote plus vind in een kamer. De puzzels waren van verschillende niveaus maar zijn goed en logisch. Het minpunt in deze kamer vond ik dat een grote puzzel op het einde helemaal stond uitgeschreven in een boek welke in de ruimte te vinden was. Persoonlijk vind ik dat puzzels zo moeten zijn gebouwd dat je deze door alle elementen in de kamer zelf weet uit te vogelen zonder dat hij uitgelegd moet worden in een handleiding. Dit haalde voor mij een beetje de beleving weg welke verder hartstikke goed is verzorgd in deze kamer. Uiteindelijk hebben wij ons weer weten te bevrijden uit de kliniek. Het achteraf nalopen van de kamer was heel prettig. Helaas maak je hier achteraf geen leuke teamfoto als herinnering.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Geen teamfoto achteraf
 • Handleiding puzzel

 

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (107 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Leuke kamer

Na anderhalf uur rijden hoop je altijd op een enthousiaste ontvangst, maar die ervaarden wij als wat lauwtjes.
Vooraf moesten we nog even wachten omdat de vorige groep wat meer tijd nodig had.
De kamer is mooi aangekleed met goede puzzels en een prima flow. Bij vlagen een tikje spannend zonder ergens echt eng te worden. Het “eindspel” ging wel erg snel voor ons gevoel.
Prima vermaakt, ik denk wel dat we met enthousiastere hosts er misschien een beter gevoel aan zouden hebben overgehouden.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Team CoJoFemKa

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Begeleiding mocht wat enthousiaster

 

romoromoSenior EscaperLid sinds: 7 november 2020 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2021

in het lijstje van de topkamers

75 minuten sfeer, stress, spanning en SCELEROFOBIE. Wat een lekkere kamer is dit.
Zeker aan te raden om eerst de andere toffe kamer de classroom te spelen want die is absoluut de moeite waard maar deze is echt een level up. Heerlijk na een prut dag even onverwachts te gaan spelen en natuurlijk Sabine die last moment ineens geen vrije avond meer heeft maar enthousiast op komt draven speciaal voor ons. Net niet gehaald ( 78,00) maar wel uit mogen spelen en op het gemakje nakletsen en evalueren.

Sabine dank je wel en Forsaken tot snel in de volgende kamer


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Nee


 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Jur Bos (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2021

Fantastische Escape room met fantastisch personeel

Goede ontvangst in mooie ontvangstruimte, goede uitleg gekregen.
Verassende puzzels die steeds weer toegang geven tot een andere ruimte in de Kliniek.
Diverse "wauw" momenten gehad en zelfs een beetje gegriezeld.
Echte aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min

 

MarkWegMarkWegJunior EscaperLid sinds: 18 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Om gek van te worden!

Wat een fijne ervaring in deze kliniek. Na de hartelijke ontvangst was het meteen vanaf het eerste moment raak en zaak om goed samen te werken, elkaar de ruimte te geven en op elkaar te vertrouwen. Een mooi opgebouwde ervaring in deze kamer, waar veel verrassingen en slimme trucs zitten. Mooie special effects en in tegenstelling tot de andere kamer op deze locatie een hele modern uitgevoerde kamer. Veel techniek en veel spanning. Een ervaring die je voortdurend bezig houdt en grijpt en waar we nog lang over doorpraatten.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Spannend

 

Trudy (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Leuke kamer, maar…

Wij hebben deze kamer met 4 personen gespeeld. Leuke kamer, maar sommige puzzels lastig te doen, en de hints kwamen een beetje laat. Uiteindelijk kwamen we er wat beter in en ging ie wel goed. Wat we alleen jammer vonden was dat toen we eruit kwamen en zeiden dat we ‘m dus gehaald hadden, dat er gezegd werd; jullie hebben er een uur en 20 minuten over gedaan… toen zeiden wij; dan hebben we hem dus eigenlijk niet gehaald… maar toen was het antwoord dat de meeste mensen er rond die tijd over doen (!) en we hem dus gewoon gehaald hadden terwijl er 75 minuten voor die kamer staat… nergens dus duidelijk een eindtijd bepaald of het spel gestopt omdat de tijd om is.. Verder zat de volgende groep al klaar dus konden we niet nabespreken, dus dat was ook jammer. Verder wel een leuke, soms spannende kamer


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Beleving
 • Sfeer
 • Slechte begeleiding
 • Prijs
 • Slechte service

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Topper van deze locatie

#71 Forsaken escape is ontzettend goed in het gebruik maken van de locatie in de kamers die zij bouwen, en ook in The Clinic versterkt dit de sfeer in de ruimtes. Maar dan nog met dat tikje spanning en uitdaging extra wat dit voor mij de beste van de drie kamers maakt op deze locatie. De kamer neemt je mee in het verhaal en dit wordt mooi aangevuld met beeld en geluid. Er is geen acteur, maar je bent ook nooit alleen en dat maakt de kamer op een leuke manier spannend.

De puzzels zijn bijna allemaal passend in het thema, op sommige momenten echt uitdagend en ook origineel. Je kon op punten parallel puzzels oplossen, wat wij maar beperkt gedaan hebben, ook omdat tegelijkertijd er veel van de samenwerking gevraagd wordt en dat maakte dat ik alles van de kamer heb meegekregen. Super!

We hebben absoluut genoten en van mij had het zelfs nog wel langer mogen duren. Met twee personen kan ik mij voorstellen dat je de 75 minuten nodig hebt, maar voor een groep met vier ervaren spelers moet je niet een extra uitgebreide kamer verwachten: wij hebben het in ieder geval binnen 60 minuten gehaald. Aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: #DreamTeam

Ontsnapt: Ja  51:34 min


 • Spanning en sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Puzzels in thema
 • Uitgebreide kamer

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2021

Aanrader!

Na het spelen van the classroom hebben we the clinic gedaan. Je merkt direct bij binnenkomst van de kamer dat dit een nieuwere kamer is waarbij oa het filmpje beter tot zijn recht komt en meer met het verhaal te maken heeft. Puzzels zijn goed in thema en er kan op veel punten naast elkaar gewerkt worden waardoor niemand stil staat. Aankleding is niet bijzonder, maar perfect in thema. Je merkt dat door de kamer heen de spanning wordt opgebouwd wat naar mijn mening erg goed gedaan is. Puzzels zijn ook van een goed niveau. De knipoog naar een van mijn favoriete series was ook we heel tof 😉. Achteraf de kamer nog eens doorlopen wat altijd heel fijn is om te doen. Ze nemen hier zeker de tijd voor je!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • knipoog naar tv serie :)
 • Puzzel niveau

 

mandy92mandy92EscaperLid sinds: 31 december 2018 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2021

Spannend!

Wij hebben deze kamer met z'n vieren gespeeld, dit was qua aantal top!
De service was ook super, we werden fijn ontvangen.

De kamer zelf was ook super, het verhaal is spannend maar niet doodeng. Je komt wel voor goeie verassingen en spannende momenten te staan.

De puzzels zitten goed in elkaar en het verhaal loopt ook goed. De kamer ziet er goed uit en de techniek werk super, deze kamer is echt een aanrader om te spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kamer is goed uitgewerkt qua aankleding
 • Techniek werkt top!
 • Verhaal loopt goed
 • Thema goed uitgewerkt
 • Spannend

 

bijchristiaanbijchristiaanEscape ApprenticeLid sinds: 22 september 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2021

Spannende goedwerkende escaperoom

Een goed in elkaar gezette escaperoom, die ook de benodigde spanning met zich mee brengt!

zeker een aanrader als je in de buurt bent!


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:02 min


 • Diversity
 • Experience
 • Storyline
 • Great host
 • Original
 • Puzzles
 • Great service

 

Marieke (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2021

Top kamer! Spannend, veel plezier gehad!

Gave puzzels, prachtig gemaakt. Spannend maar niet té extreem eng. Hele leuke middag gehad met 2 volwassenen en 4 jongeren (16-20 jaar)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend & uitdagend!
 • Thema goed uitgewerkt
 • Gave puzzels

 

Lisanne (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Spanning en sensatie!

Hele toffe room met goede puzzels. Fijne combi tussen sleutels/sloten en veel techniek. Erg leuke, verrassende elementen. Zeker ook een aanrader voor de gevorderde speler.


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Joris Bouwmeester (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Spektakel voor redelijk ervaren escaperoomers

Samen met vrienden bij Forsaken geweest. Eerder al een keer the classroom hier gedaan. Wij zijn redelijk ervaren escape roomers. Dit was een gave kamer om te doen, in overleg niet te snel tips gekregen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere mensen tegelijk aan het puzzelen
 • Leuke puzzels
 • Niet te snel met tips

 

Etiënne (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

De beste kliniek in de buurt!

Zeer spannende en uitdagende escaperoom, die ook voor beginners goed te doen is! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Knappe medewerkers
 • Alles werkt electronisch
 • Kan zo 123 niets bedenken

 

Sanne (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Super!

Na een lange periode van corona mochten we eindelijk weer escape roomen! Wat een super ervaring voor weer een nieuwe kamer. Onze lat ligt weer hoog. Deze kamer heeft alles wat je in een escape room zoekt: spanning, goed thema, en uitdagende puzzels! De variatie in puzzels maakt het voor iedereen te doen. Wat een top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variantie puzzels

 

Isabel (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Heel leuk :D

Mooi afgewerkte kamer, helder verhaal.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 1.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed ontvangst
 • Goede sfeer
 • Groot opgezet

 

Anton (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Aanrader

Super grave kamer :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk
 • Goed verhaal
 • Kan meerdere dingen tegelijk doen
 • Leuke puzzels

 

Ferry & LisaFerry & LisaJunior EscaperLid sinds: 30 juli 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2021

TOP!

Met z'n vieren gingen we deze kamer in en man wat was dit goed zeg! Goede ontvangst door een aardige host en de kamer was echt top.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Niet standaard
 • Toepasselijke locatie
 • Out of the box
 • Gave special effects
 • Goed ingericht

 

melissa_postmamelissa_postmaJunior EscaperLid sinds: 25 oktober 2017 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

Leuke kamer ontvangst ongemakkelijk

Allereerst wil ik aangeven dat dit een leuke kamer is. Leuke puzzels en het thema is prima uitgewerkt.

Bij aankomst werd ons verzocht even plaats te nemen ivm dat ze nog even alles na wilde lopen. Vervolgens kwam de host terug en begon ons uit te leggen wat we moesten doen in bepaalde kamers. Niet even gevraagd of we meer kamers hebben gedaan, jammer want dan had ze geweten dat we de basis regels weten. Vervolgens meerdere dingen uitgelegd gekregen voor in de kamer. Persoonlijk vindt ik als er dingen uit de kamer uitgelegd moeten worden dat er dan iets niet klopt in de kamer. Jammer maar goed misschien zijn we een beetje verwend qua onthaal.

Eenmaal in de kamer zaten we er goed in. De kamer is niet eng maar op bepaalde plekken wel spannend. Leuke puzzels origineel. Niet moeilijk wel uitdagend.
We hebben het ruim gehaald.
Na afloop nog de kamer doorlopen dat vind ik altijd wel fijn.

Al met al een leuke kamer maar hoop dat er aan hrt onvangst wel het eea veranderd voor een gezelligere sfeer


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 10.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Ontvangst

 

tessa (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Super leuke escape room op unieke locatie. Aanrader!

Vorige week deze escape room gespeeld en blij verrast. Het was een echte beleving, spannend maar niet té eng en goed bedachte puzzels. Ook de locatie was super. Deze escape room komt zeker voor in mijn top 5! Ik zal hem aanraden aan mijn vrienden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • gezellige wachtruimte
 • leuke medewerkers, nemen de tijd om na te praten
 • veel beleving en sfeer

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig