Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Clinic

Deventer , Nederland

Nu geopend

75 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Clinic

Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten... Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.

Jullie hebben 75 minuten de tijd voordat alle alarm bellen afgaan bij de doktoren.


Thema's

Inrichting

Spionage

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

128 bezoekers

94.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

88 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 mei 2022

Klinisch escapen 🩺

We waren met het team Ale Blie (3 personen) al bij Forsaken escape room en hadden daar al een kamer gespeeld. We waren helemaal klaar voor de vierde kamer van deze escapedag in Deventer en de tweede kamer bij Forsaken: ‘The Clinic’.

Onze gamehost was super vriendelijk en gaf ons een korte en krachtige instructie en deels introductie van de kamer. In de kamer zelf komt de rest van de introductie middels een filmpje. In het begin hadden we wat opstart problemen, maar later vlogen we door de kamer. Dit toont alleen maar aan dat de flow goed is en dat je dus lekker door kunt puzzelen.

De puzzels zijn leuk en van een prima niveau. Er zit (naar mijn idee) één hele moeilijke puzzel in, maar daarbij zijn er ook genoeg gemakkelijke/gemiddelde puzzels. De kamer is voornamelijk lineair (eerste de ene puzzel oplossen, voordat je aan de andere kunt beginnen) met af en toe een parallel stuk (puzzels die tegelijkertijd opgelost kunnen worden). The Clinic is een 2.0 kamer, wat betekend dat alles volledig automatisch is. Dus als je daarvan houd is het zeker een aanrader om deze te gaan spelen.

De decoratie en thematisering is prima gedaan. Ik was vooral onder de indruk van het stuk net na het begin. Alsof je echt in een gekkenhuis terecht bent gekomen. Hier en daar zitten ook wat verrassingen die de boel een beetje enger maken. Ik zou het zeker niet bestempelen al ‘te’ eng, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen wel een spannende toevoeging kan zijn 😅. Wat dan? Ja, dat zal je zelf uit moeten gaan zoeken door er naartoe te gaan en de kamer te spelen.

We kwamen netjes binnen de gegeven tijd uit de kamer en liepen samen met de host de kamer nog even door. Ik waardeer het enorm als hosts van escape rooms hier de tijd en de aandacht voor nemen. Je kunt zo niet met een onbevredigd gevoel naar huis, want je kunt alles nog vragen wat je niet tijdens het spelen is opgevallen. Complimenten hiervoor 👍.

Al bij al; Een prima kamer met een leuk thema. Er is een goede flow én de decoratie is goed neergezet.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel ‘m gerust als je een angsthaas bent, deze kamer is absoluut niet ‘te’ eng, eerder spannend;
- Zowel voor ervaren escapers als voor onervaren escapers is dit een prima kamer van een goed niveau.

Lieve mensen van Forsaken, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze toffe kamer. We hebben het goed naar ons zin gehad bij jullie. En vooral bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Dat wordt ontzettend gewaardeerd 👌.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Beleving
 • Diversiteit

  dcmariekesjephanie

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Doktertje spelen...

Escape trip met Team Grensloos :-)
6 rooms op de planning
- Alien encounter
- Room 1803
- 1627 Groenlo
- Vloek van Hof Te Langelo
- The Clinic
- Coprse inc.


Onthaal:
Ruime parkeerplaats voor de deur. Ff een belletje geven dat we er waren en even later kwam Daan ons ophalen.
In de catacomben van het gebouw hebben ze een super leuke ontvangstruimte gebouwd met alle nodige comfort.
Tot mijn grote spijt hadden we door de planning helaas niet al te veel tijd om hier rond te hangen.
We hadden The Clinic al geboekt nog voor hij open was en het was dan ook een beetje een gok.
Hun eerste room was bij Marloes erg goed in de smaak gevallen, dus dat vertrouwen was er wel.

Kamer:
The Clinic start eigenlijk zonder veel uitleg van de gamehost. Met een tof gemaakt filmpje wordt het ons meteen duidelijk wat de bedoeling is. Zo zie ik het graag, simpel en duidelijk.
De sfeer die deze kamer uitademt is perfect, van het soort puzzel tot de moeilijkheidsgraad, alles bouwt stilaan op.
Hoewel de kamer nog vrij lineair begint is bijna alles daarna parallel en dat was met 4 perfect. Onbewust splitsten wij ons steeds op om zo de puzzels, die schitterend in thema zijn, op te lossen. De rode draad van het verhaal loopt doorheen de volledige kamer lekker door en overal was het meteen duidelijk wat we moesten doen en zoiets geeft een hele toffe sfeer in een hele nare setting ;-)

Er waren nog een paar kleine afwerkingsdetails die wat beter konden, maar dat is echt muggenziften op een kamer die zo psychiatrische instelling weer kan geven.

Als groep werden we uitgedaagd op puzzelvlak, doe vlak en samenwerken, er zaten grappig zaken in maar ook spannende, tot een klein WTF momentje toe.

Conclusie:
Ik heb me super geamuseerd in deze kamer. Qua sfeer, qua puzzels en qua spanning. Het onthaal is fijn, het verhaal duidelijk en de kamer heeft een heel lekkere flow. Ze hebben hier goed nagedacht over de puzzels, over samen moeten werken en over hoe ze het verhaal goed kunnen overbrengen zonder bergen leesvoer.

Achteraf nog even gebabbeld over de kamer en we hoorden alleen maar toffe dingen (maar die kan ik hier niet schrijven :-) )

Ideaal aantal: 4
Minder ervaring : 5-6


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja


 • verhaallijn
 • puzzels
 • sfeer
 • Daan + personeel

  claudia_baltesLaruka

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (261 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 september 2020

One Flew over the Cuckoo's Nest is er niets bij!

Dit was nummer 5 op de dag en had er erg veel zin in! Meestal plan ik de vetste escape rooms op het einde of althans degene waarvan ik denk dat ze een grote kans maken om de vetste te zijn. Gelukkig met The Clinic geen verkeerde inschatting gemaakt!

Als eerste hebben ze een ontzettende mooie ontvangstruimte! Eerder al The Classroom gespeeld en toen hadden ze nog een andere ontvangstruimte. Goede upgrade en ook zeker de moeite waard om net iets te vroeg te zijn voor de escape room. We kregen eigenlijk heel weinig informatie alvorens we de kamer ingingen, maar in de kamer werd op passende wijze uitgelegd wat we moesten gaan doen.

Ik vond de kamer direct al heel tof en werd er zelfs heel vrolijk van. Er is in de kamer aan alles gedacht voor de juiste opbouw van het verhaal en ook de spanning! Echt een top sfeer en thema-uitwerking. De kamer is ook zeer ruim opgezet, wat heel fijn is als je met een groep bent. De puzzels sluiten daar ook heel goed op aan, want je kunt al vrij snel parallel aan de gang waardoor iedereen aan de slag kan. De puzzels zijn allemaal in thema gezet, wat voor mij altijd een groot pluspunt is. Dat geldt overigens ook voor samenwerkpuzzels. I love them! Je kamer hoeft er niet doordrenkt mee te zijn, maar een of twee kan ik zeker waarderen.
Ik vond de kamer naarmate die vorderde wel steeds een stukje enger worden en de suspense groeien. Ik raak dan een beetje uit mijn escape-modus en kom dan meer in een -op mijn hoede-modus maar het viel achteraf reuze mee en heb me zeker geamuseerd, ook toen de suspense voor mij groeide.

Achteraf nog gezellig nagepraat en dat hadden we nog veel langer kunnen doen, maar de volgende kamer wachtte op ons. Ze gaan nog een aantal mooie verbeteringen doorvoeren als ik dat zo mag horen! Ga er zeker heen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  46:36 min

  Larukaclaudia_baltes

claudia_baltesclaudia_baltesEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2020

Niet alleen een escaperoom, maar een hele ervaring!

Het begon al goed. De eigenaren hebben ons heel vriendelijk ontvangen. Daarna kwamen we in een mooie ruime wachtruimte. Deze was mooi aangekleed met allerlei spelletjes. Hier kan je jezelf nog wel een uur vermaken als je bijvoorbeeld eventjes moet wachten.

We kregen niet veel uitleg over de kamer, maar zodra we de kamer binnen stapten werd het duidelijk wat er van ons gevraagd werd in de kliniek.

Er zit een goede spanningsopbouw in de kamer! Het begint vrolijk, maar naarmate je verder komt dan bouwt de spanning op. Het is niet zo dat het een hele enge kamer is, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken! Af en toe zitten er wel eventuele schrik momenten in, maar het is maar net hoe bang je jezelf maakt. ;) ik ben in ieder geval wel een paar keer geschrokken haha! Maar ik vind van die momentjes altijd wel leuk in een escape room! Als het maar niet te erg is. Hier paste het goed in het thema.

De puzzels in de kamer lopen parallel, dus iedereen had altijd wat te doen. Er was geen “dode tijd” om het maar eventjes te noemen. De puzzels zijn allemaal goed in het thema en wisselen elkaar goed af.

De verhaallijn komt ook naar voren in de escape room. Deze blijft ook duidelijk door de kamer heen. Dit vind ik ook een goed pluspunt.

Goede afwerking van de kamer! Ik heb de classroom ook gespeeld, maar ik moet zeggen dat de kamers niet echt te vergelijken zijn. De clinic is toch ook meer een hele ervaring inclusief puzzels.

Al met al een hele toffe ervaring gehad! Zeker een aanrader om te gaan spelen!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaallijn
 • Eigenaren
 • Puzzels
 • Spanningsopbouw
 • Leuk thema
 • Leuke wachtkamer

  Laruka

PawPawEscaperLid sinds: 15 mei 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2022

It’s all in your head…or is it???

Nieuwsgierig door de goede reviews, op naar Deventer met een team van 5.
Zeer hartelijke ontvangst in een fijne wachtruimte met pooltafel en zelfs 2 schommels.
Uitleg kon in het engels en het startfilmpje met ondertiteling (mijn enthousiaste schoonmoeder uit Zuid-Afrika kon zo fijn meedoen).

Je waant je echt in een psychiatrische kliniek. In het begin was er nog wat weinig om ons allemaal goed bezig te houden, maar verderop in het spel was er veel meer ruimte en puzzels die parallel aangepakt konden worden.

Even stress voor 1 van ons die voor het blok gezet werd met een puzzel, maar dat hoort erbij ;)
Op 1 moment duurde 2 puzzels die we tegelijkertijd aan het oplossen waren wel een beetje erg lang. Beiden waren helaas not cup of tea, maar anderen hebben er misschien weer veel minder moeite mee.
Bij 1 puzzel hadden we iets over het hoofd gezien wat ons achteraf gezien best wel had kunnen helpen (oeps), de andere puzzel deed onze hersentjes een beetje te lang kraken helaas.

Samenwerking was in the clinic op meerdere punten echt nodig. Zeker met een grotere groep wel zo fijn. De spanning wordt goed opgebouwd en op een gegeven moment werden 2 van ons ineens een stuk voorzichtiger terwijl de andere 3 ze voor gek begonnen te verklaren, prachtige spelbeleving! Wait and see…of niet ;)

Voor de bangerikken: ik heb ECHT enge kamers gespeeld. Wees gerust, dit is niet ZO’N kamer. Lekker spannend op momenten, maar kruipt echt niet trillend als een rietje in een hoekje, no worries :)
Je maakt vooral jezelf bang, haha…

Zowel voor de ervaren escaperoomspelers onder onder ons als mijn lieve, giechelende, totaal clueless meedoende schoonmoeder was deze kamer de reistijd meer dan waard.

Er was ook uitgebreid tijd voor nabespreking en terug gaan de kamer in om alle vragen over puzzels die we eventueel nog hadden uitgebreid te bespreken, top!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Sfeer

 

SemSemEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2018 (78 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2022

Beleving en old school puzzelen

#78 The Clinic
Kamer 3 van dit escape weekend en wat was dit een knallende afsluiter!
Van begin tot einde waan je je in de prachtige gemaakte kliniek.
Alle puzzels passen perfect in het thema en sluiten feilloos aan op de beleving. 1 puzzel die me heel veel deed denken aan 237 en de conciërge. You hate it or you love it, voor mij het eerste, maar dat mocht de rest van de pret niet drukken :).
Sfeer is spannend, maar niet doodseng.
Super tof, zeker spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  72:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend

 

Top kamer!

Geweldige kamer! Goed opgezet, heel origineel en over het technische gedeelte is goed nagedacht! Een aanrader om te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Logica
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (142 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Spanning in de kliniek

Op naar kamer 2 bij Forsaken en kamer 4 van de dag, we zijn inmiddels dus goed opgewarmd en gaan vol goede moed van start bij The Clinic. Na even wat gedronken te hebben (en een potje poolbiljart gespeeld te hebben) konden we van start met ons tweede avontuur. Vluchtig werden de regels even doorgenomen, over het algemeen waren die hetzelfde als bij The Classroom. Wel werd ons verzekerd dat we een totaal andere kamer zouden gaan spelen, erg benieuwd dus.

Dat het een ander soort kamer was, merkten we in het begin al meteen. De kamer is mooi afgewerkt en het is duidelijk waar je bent! De start voor onszelf was iets minder succesvol, laten we het erop houden dat we overdonderd waren dat het er allemaal netjes uitzag! Na een wat valse start van de kamer, konden we gelukkig door.

Het decor is wederom netjes uitgewerkt, al zijn er een paar dingen die ik persoonlijk écht heel lelijk vind. Maar; je waant je wel echt in een kliniek. Flow in deze kamer zit erg goed (toen we deze opgepikt hadden tenminste). De puzzels zijn leuk in thema en passen binnen het verhaal. Dat verhaal is overigens ook een heel stuk duidelijker dan bij de vorige kamer. Waar ik me bij de vorige kamer steeds moest afvragen wat ik aan het doen was, is dat bij The Clinic wel heel duidelijk.

Al snel wordt duidelijk dat het in de kliniek niet helemaal pluis is, wat er precies aan de hand is moet je zelf maar gaan ontdekken! De flow blijft voor ons als groep eigenlijk de gehele kamer goed doorlopen tot één bepaalde puzzel. Deze puzzels zie je vaker terug in escaperooms. Wanneer ik dit soort puzzels doe, begin ik lukraak maar dingen te proberen tot hij uiteindelijk een keer goed is. Dat ging hier wat langzamer dan normaal, hierdoor kakte onze flow helaas wat in.

Gelukkig wisten we dit later in de kamer weer op te pakken en konden we dus weer lekker vlot verder. Richting het einde wordt er veel meer duidelijk over het verhaal en wat er nu precies aan de hand is. Dat in combinatie met een prima uitgewerkte kamer, maakt The Clinic echt wel een toffe room om te spelen. Achteraf wordt er ook nog ruim de tijd genomen om door de kamer te lopen om alle puntjes nog eens goed te bekijken, waardeer dat altijd enorm.

The Clinic is wat mij betreft echt wel de topper op deze locatie. Een leuke kamer met onwijs toffe puzzels, eentje in het bijzonder vond ik zelf heel erg leuk. Het verhaal is vrij simpel, maar wel duidelijk. Tot slot waan je je echt in een kliniek en dat is erg netjes uitgewerkt. Al met al echt wel een kamer die je gespeeld moet hebben!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Ja

 

rumarumaJunior EscaperLid sinds: 30 december 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2022

Spannend

Het is een spannende kamers met veel originele puzzels.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

lmatlmatEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2022

Spannend!

Dit is een spannende kamer.

Zeker genoeg te doen voor iedereen. De spanning en puzzels maken deze kamer zeker en vast een aanrader!
En speel dan onmiddellijk ook The Classroom.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Spannend
 • Puzzels

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 april 2022

The Clinic

#107 - De ontvangstruimte bij Forsaken is mooi groot en de begeleiding is prettig. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen. Achteraf hebben we de hele kamer nog even doorlopen en ik begreep dat de kamer hoe dan ook uitgespeeld mag worden. Niet dat we het nodig hadden, maar wel een fijn idee.

Wat een toffe kamer! Ik vond de flow echt heel goed gedaan, we vlogen er doorheen, terwijl we wel allemaal zo goed als alles mee hebben gekregen. De aankleding is goed gedaan en de sfeer klopt. De puzzels zijn afwisselend en uitdagend. Het fijnst vond ik dat er echt geen ruis is in de kamer, zonder dat het kil of onaf lijkt. Daarnaast zat de spanning in de kamer goed in elkaar. Ik zou deze kamer zéker aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  46:06 min

 

SjoerdbSjoerdbEscape ApprenticeLid sinds: 16 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2022

Heel gaaf

Het is een hele gave grote escaperoom. Waar echt is nagedacht over het verhaal. Ook zijn alle slotten zeer creatief en wordt er nouwelijks tot geen gebruik gemaakt van sleutels of codes maar komen hints naar voren of gaan deuren open direct als je de puzzel(s) oplost.

Ik kan iedereen deze kamer aanraden


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Beleving

 

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertLid sinds: 7 mei 2017 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2022

Creepy

Deze escape hebben we als tweede gespeeld! Na de lunch waren we op tijd weer bij de locatie. Wij konden meteen beginnen ook al waren we wat te vroeg. Dat vonden we zelf ook fijn.

De kamer begint klein, dat vind ik ideaal. Dan ben je niet meteen overweldigd en kun je het even rustig op je in laten werken. De puzzels waren dan ook snel duidelijk en we gingen met zn alle aan de slag.

De ruimtes worden groter en de puzzels daarmee ook. De kamers kloppen en ademen sfeer. De puzzels passen helemaal en lagen onze groep goed. We hebben nergens gedacht "wat wordt er nu van ons verwacht", alleen hadden we soms wat langer de tijd nodig om een puzzel tot een goed einde te brengen. Dat zorgde voor fijne samenwerking.

Wij hebben ons met deze kamer goed vermaakt en vonden de technische snufjes erg mooi gedaan.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  62:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend

 

Willem (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 maart 2022

Prachtig, spannend en lekker lang

Wat een ervaring! Echt een van de beste kamers die we ooit hebben gespeeld. Een sterk verhaal dat ijzersterk is doorgevoerd in inrichting, aankleding, puzzels en spannende elementen (die spannende elementen bouwen gaandeweg op en worden, zo hoorden we later, afgestemd op wat bezoekers aan lijken te kunnen; zulk maatwerk is een compliment op zich waard). Technische onderdelen die erg goed passen bij de setting en een uiterst deskundige en vriendelijke gastvrouw, die ons de kamer (die normaal al 75 minuten duurt) na de officiële tijd uit liet spelen om ons zo alles mee te laten maken. Grote complimenten voor de totaalbeleving, echt erg knap neergezet!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

jangeertsenjangeertsenEscape ApprenticeLid sinds: 11 maart 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2022

Dit was me wat!

Op de zelfde dag hadden we ook de contamination gespeeld op deze locatie. Dat was al heel vet om mee te beginnen maar de clinic overtrof alles. Echt heel mooi uitgewerkt en zit goed in elkaar. Zelfs met 2 personen is het goed te spelen (met een beetje hulp).


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

kolibrie88kolibrie88Junior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2022

Spannend, super sfeer met op- en aanmerkingen

De kamer is goed opgebouwd, spannend, orginele puzzels. Vooral de sfeer is erg goed! Helaas liet de techniek ons in de steek, en ondanks dat we een paar keer benoemden dat iets het niet deed, werd het niet opgepikt door de begeleiding. We kregen wel een gratis drankje maar een compensatie in de prijs was passender geweest, zeker omdat hierdoor twee puzzel onderdelen niet of anders uitgevoerd konden worden. Ook is hierdoor onze escape tijd enorm veel langer geworden... Wij zijn ervaren escape roomers en vonden het ook jammer dat sommige puzzels te veel uitgelegd werden in de kamers. Als de techniek het had gedaan was onze beleving echt anders geweest, dan hadden we een hoger cijfer gegeven.


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Puzzels
 • Niet werkend onderdeel
 • Puzzels te veel uitgelegd in de kamer

 

Jane van AlphenJane van AlphenEscape ApprenticeLid sinds: 2 oktober 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 januari 2022

Top kamer

Goede escape room.

Puzzels zitten goed in elkaar en je blijft lekker bezig.
Het is spannend maar niet super eng


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Luca ScaliseLuca ScaliseEscape ApprenticeLid sinds: 23 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Supervet

Dit was mijn allereerste -Escape room en het was echt een topervaring. De puzzels waren geniaal bedacht en wist op momenten niet hoe ze dit bedacht hadden. Ook was het heel spannend en echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dario (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Precies goed

Het is een avontuur van begin tot het eind. De escape room is goed in elkaar gezet met leuke puzzels. We werden leuk ontvangen en een mooie ervaring om op terug te kijken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Lieke (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2021

Fantastische kamer!

Wat een mooie, goed uitgedachte kamer! Het was spannend maar te doen qua engheid! Technologie is echt goed geïntegreerd!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  73:00 min

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Madness en Fobieen

The Clinic is de laatste en nieuwste kamer van Forsaken escape en je krijgt hier iets meer tijd om de kamer te spelen dan de gebruikelijke 60 minuten. Na de standaard uitleg van onze host mochten wij de eerste ruimte van the clinc betreden. Deze escape is ruim opgezet en is daardoor qua ruimte prima te doen met een grotere groep (al zal het begin wat krap zijn). De aankleding in de escape is heel netjes gedaan. Alles geeft je het gevoel dat je hier in een kliniek bent en dat er toch iets niet helemaal in orde is. Je hoeft niet bang te zijn voor enorme schrik momenten want deze zijn er niet echt maar er zijn wel leuke momenten en de spanning zit er soms goed in. Wij waren met een groep van 4 personen en met deze grootte heb je allemaal constant wel wat te doen. Je wordt ook regelmatig uitgedaagd om echt samen te werken wat ik persoonlijk altijd een grote plus vind in een kamer. De puzzels waren van verschillende niveaus maar zijn goed en logisch. Het minpunt in deze kamer vond ik dat een grote puzzel op het einde helemaal stond uitgeschreven in een boek welke in de ruimte te vinden was. Persoonlijk vind ik dat puzzels zo moeten zijn gebouwd dat je deze door alle elementen in de kamer zelf weet uit te vogelen zonder dat hij uitgelegd moet worden in een handleiding. Dit haalde voor mij een beetje de beleving weg welke verder hartstikke goed is verzorgd in deze kamer. Uiteindelijk hebben wij ons weer weten te bevrijden uit de kliniek. Het achteraf nalopen van de kamer was heel prettig. Helaas maak je hier achteraf geen leuke teamfoto als herinnering.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Sfeer
 • Handleiding puzzel
 • Geen teamfoto achteraf

 

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Leuke kamer

Na anderhalf uur rijden hoop je altijd op een enthousiaste ontvangst, maar die ervaarden wij als wat lauwtjes.
Vooraf moesten we nog even wachten omdat de vorige groep wat meer tijd nodig had.
De kamer is mooi aangekleed met goede puzzels en een prima flow. Bij vlagen een tikje spannend zonder ergens echt eng te worden. Het “eindspel” ging wel erg snel voor ons gevoel.
Prima vermaakt, ik denk wel dat we met enthousiastere hosts er misschien een beter gevoel aan zouden hebben overgehouden.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Team CoJoFemKa

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Begeleiding mocht wat enthousiaster

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2021

in het lijstje van de topkamers

75 minuten sfeer, stress, spanning en SCELEROFOBIE. Wat een lekkere kamer is dit.
Zeker aan te raden om eerst de andere toffe kamer de classroom te spelen want die is absoluut de moeite waard maar deze is echt een level up. Heerlijk na een prut dag even onverwachts te gaan spelen en natuurlijk Sabine die last moment ineens geen vrije avond meer heeft maar enthousiast op komt draven speciaal voor ons. Net niet gehaald ( 78,00) maar wel uit mogen spelen en op het gemakje nakletsen en evalueren.

Sabine dank je wel en Forsaken tot snel in de volgende kamer


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Verhaal

 

Jur Bos (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2021

Fantastische Escape room met fantastisch personeel

Goede ontvangst in mooie ontvangstruimte, goede uitleg gekregen.
Verassende puzzels die steeds weer toegang geven tot een andere ruimte in de Kliniek.
Diverse "wauw" momenten gehad en zelfs een beetje gegriezeld.
Echte aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min

 

MarkWegMarkWegJunior EscaperLid sinds: 18 september 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Om gek van te worden!

Wat een fijne ervaring in deze kliniek. Na de hartelijke ontvangst was het meteen vanaf het eerste moment raak en zaak om goed samen te werken, elkaar de ruimte te geven en op elkaar te vertrouwen. Een mooi opgebouwde ervaring in deze kamer, waar veel verrassingen en slimme trucs zitten. Mooie special effects en in tegenstelling tot de andere kamer op deze locatie een hele modern uitgevoerde kamer. Veel techniek en veel spanning. Een ervaring die je voortdurend bezig houdt en grijpt en waar we nog lang over doorpraatten.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Origineel

 

Trudy (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Leuke kamer, maar…

Wij hebben deze kamer met 4 personen gespeeld. Leuke kamer, maar sommige puzzels lastig te doen, en de hints kwamen een beetje laat. Uiteindelijk kwamen we er wat beter in en ging ie wel goed. Wat we alleen jammer vonden was dat toen we eruit kwamen en zeiden dat we ‘m dus gehaald hadden, dat er gezegd werd; jullie hebben er een uur en 20 minuten over gedaan… toen zeiden wij; dan hebben we hem dus eigenlijk niet gehaald… maar toen was het antwoord dat de meeste mensen er rond die tijd over doen (!) en we hem dus gewoon gehaald hadden terwijl er 75 minuten voor die kamer staat… nergens dus duidelijk een eindtijd bepaald of het spel gestopt omdat de tijd om is.. Verder zat de volgende groep al klaar dus konden we niet nabespreken, dus dat was ook jammer. Verder wel een leuke, soms spannende kamer


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Slechte service
 • Prijs
 • Slechte begeleiding

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig