Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over The Clinic

Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten... Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.

Jullie hebben 75 minuten de tijd voordat alle alarm bellen afgaan bij de doktoren.


Thema's

Inrichting

Spionage

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

15 likes

70 Escapetalk bezoekers

96.8% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

63 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18-11-2018 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Doktertje spelen...

Escape trip met Team Grensloos :-)
6 rooms op de planning
- Alien encounter
- Room 1803
- 1627 Groenlo
- Vloek van Hof Te Langelo
- The Clinic
- Coprse inc.


Onthaal:
Ruime parkeerplaats voor de deur. Ff een belletje geven dat we er waren en even later kwam Daan ons ophalen.
In de catacomben van het gebouw hebben ze een super leuke ontvangstruimte gebouwd met alle nodige comfort.
Tot mijn grote spijt hadden we door de planning helaas niet al te veel tijd om hier rond te hangen.
We hadden The Clinic al geboekt nog voor hij open was en het was dan ook een beetje een gok.
Hun eerste room was bij Marloes erg goed in de smaak gevallen, dus dat vertrouwen was er wel.

Kamer:
The Clinic start eigenlijk zonder veel uitleg van de gamehost. Met een tof gemaakt filmpje wordt het ons meteen duidelijk wat de bedoeling is. Zo zie ik het graag, simpel en duidelijk.
De sfeer die deze kamer uitademt is perfect, van het soort puzzel tot de moeilijkheidsgraad, alles bouwt stilaan op.
Hoewel de kamer nog vrij lineair begint is bijna alles daarna parallel en dat was met 4 perfect. Onbewust splitsten wij ons steeds op om zo de puzzels, die schitterend in thema zijn, op te lossen. De rode draad van het verhaal loopt doorheen de volledige kamer lekker door en overal was het meteen duidelijk wat we moesten doen en zoiets geeft een hele toffe sfeer in een hele nare setting ;-)

Er waren nog een paar kleine afwerkingsdetails die wat beter konden, maar dat is echt muggenziften op een kamer die zo psychiatrische instelling weer kan geven.

Als groep werden we uitgedaagd op puzzelvlak, doe vlak en samenwerken, er zaten grappig zaken in maar ook spannende, tot een klein WTF momentje toe.

Conclusie:
Ik heb me super geamuseerd in deze kamer. Qua sfeer, qua puzzels en qua spanning. Het onthaal is fijn, het verhaal duidelijk en de kamer heeft een heel lekkere flow. Ze hebben hier goed nagedacht over de puzzels, over samen moeten werken en over hoe ze het verhaal goed kunnen overbrengen zonder bergen leesvoer.

Achteraf nog even gebabbeld over de kamer en we hoorden alleen maar toffe dingen (maar die kan ik hier niet schrijven :-) )

Ideaal aantal: 4
Minder ervaring : 5-6


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja


 • Daan + personeel
 • sfeer
 • puzzels
 • verhaallijn

  claudia_baltesLaruka

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18-03-2018 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 september 2020

One Flew over the Cuckoo's Nest is er niets bij!

Dit was nummer 5 op de dag en had er erg veel zin in! Meestal plan ik de vetste escape rooms op het einde of althans degene waarvan ik denk dat ze een grote kans maken om de vetste te zijn. Gelukkig met The Clinic geen verkeerde inschatting gemaakt!

Als eerste hebben ze een ontzettende mooie ontvangstruimte! Eerder al The Classroom gespeeld en toen hadden ze nog een andere ontvangstruimte. Goede upgrade en ook zeker de moeite waard om net iets te vroeg te zijn voor de escape room. We kregen eigenlijk heel weinig informatie alvorens we de kamer ingingen, maar in de kamer werd op passende wijze uitgelegd wat we moesten gaan doen.

Ik vond de kamer direct al heel tof en werd er zelfs heel vrolijk van. Er is in de kamer aan alles gedacht voor de juiste opbouw van het verhaal en ook de spanning! Echt een top sfeer en thema-uitwerking. De kamer is ook zeer ruim opgezet, wat heel fijn is als je met een groep bent. De puzzels sluiten daar ook heel goed op aan, want je kunt al vrij snel parallel aan de gang waardoor iedereen aan de slag kan. De puzzels zijn allemaal in thema gezet, wat voor mij altijd een groot pluspunt is. Dat geldt overigens ook voor samenwerkpuzzels. I love them! Je kamer hoeft er niet doordrenkt mee te zijn, maar een of twee kan ik zeker waarderen.
Ik vond de kamer naarmate die vorderde wel steeds een stukje enger worden en de suspense groeien. Ik raak dan een beetje uit mijn escape-modus en kom dan meer in een -op mijn hoede-modus maar het viel achteraf reuze mee en heb me zeker geamuseerd, ook toen de suspense voor mij groeide.

Achteraf nog gezellig nagepraat en dat hadden we nog veel langer kunnen doen, maar de volgende kamer wachtte op ons. Ze gaan nog een aantal mooie verbeteringen doorvoeren als ik dat zo mag horen! Ga er zeker heen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  46:36 min

  Larukaclaudia_baltes

claudia_baltesclaudia_baltesEscape ApprenticeLid sinds: 23-07-2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2020

Niet alleen een escaperoom, maar een hele ervaring!

Het begon al goed. De eigenaren hebben ons heel vriendelijk ontvangen. Daarna kwamen we in een mooie ruime wachtruimte. Deze was mooi aangekleed met allerlei spelletjes. Hier kan je jezelf nog wel een uur vermaken als je bijvoorbeeld eventjes moet wachten.

We kregen niet veel uitleg over de kamer, maar zodra we de kamer binnen stapten werd het duidelijk wat er van ons gevraagd werd in de kliniek.

Er zit een goede spanningsopbouw in de kamer! Het begint vrolijk, maar naarmate je verder komt dan bouwt de spanning op. Het is niet zo dat het een hele enge kamer is, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken! Af en toe zitten er wel eventuele schrik momenten in, maar het is maar net hoe bang je jezelf maakt. ;) ik ben in ieder geval wel een paar keer geschrokken haha! Maar ik vind van die momentjes altijd wel leuk in een escape room! Als het maar niet te erg is. Hier paste het goed in het thema.

De puzzels in de kamer lopen parallel, dus iedereen had altijd wat te doen. Er was geen “dode tijd” om het maar eventjes te noemen. De puzzels zijn allemaal goed in het thema en wisselen elkaar goed af.

De verhaallijn komt ook naar voren in de escape room. Deze blijft ook duidelijk door de kamer heen. Dit vind ik ook een goed pluspunt.

Goede afwerking van de kamer! Ik heb de classroom ook gespeeld, maar ik moet zeggen dat de kamers niet echt te vergelijken zijn. De clinic is toch ook meer een hele ervaring inclusief puzzels.

Al met al een hele toffe ervaring gehad! Zeker een aanrader om te gaan spelen!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke wachtkamer
 • Leuk thema
 • Spanningsopbouw
 • Puzzels
 • Eigenaren
 • Verhaallijn

  Laruka

Janneke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2021

Adrenaline, plezier en spanning in 1!

Super toffe escaperoom. De spanning bouwde zich op gedurende de escape. Divers en origineel in spelmateriaal en erg verassend. Zeker een aanrader!


7.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede uitleg en leuk personeel
 • Goed verhaal door de hele escape heen
 • Ziet er goed uit!

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7-10-2018 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2021

Leuke kamer


Reactie door Forsaken escape room

24 mei 2021

Dag Petra, Als eerst bedankt voor de recensie! Wij zijn altijd opzoek om de escape room te verbeteren en nemen daarom de recensies van mensen heel serieus. Wij vroegen ons af wat u graag anders had willen zien in de kamer of dat u misschien nog suggesties heeft? Dit kan natuurlijk ook anoniem verteld worden via de mail van info@forsakenescaperoom.nl Alvast bedankt voor u feedback!


8.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:00 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31-12-2018 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 mei 2021

Leuke kamer!


Reactie door Forsaken escape room

24 mei 2021

Dag Jeroen, Als eerst bedankt voor de recensie! Wij zijn altijd opzoek om de escape room te verbeteren en nemen daarom de recensies van mensen heel serieus. Wij vroegen ons af wat u graag anders had willen zien in de kamer of dat u misschien nog suggesties heeft? Dit kan natuurlijk ook anoniem verteld worden via de mail van info@forsakenescaperoom.nl Alvast bedankt voor u feedback!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:00 min

 

Jens (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2021

Spannende kamer met veel toffe puzzels

Tof verhaal met leuke puzzels. Goede sfeer neergezet en goed over nagedacht. Eigenaren hebben passie voor het bouwen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Succesbeleving

 

Jay (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2021

Enorm leuke escape room!

Goede combinatie van spanning en thriller. Enorm leuke escape room waar teamwork en moedigheid belangrijk zijn. Absoluut waard om heen te gaan. Achteraf mochten we ook de escape room nog een keer doorlopen waarbij we extra uitleg kregen en enorm hebben kunnen lachen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Enorm gezellig
 • Warm welkom
 • Leuke escape room

 

djalisa (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2021

spannend!

escape room ‘the clinic’ is super leuk en super spannend. als je een beetje fanatiek bent en houd van spanning is deze echt een aanrader! vooral heel erg leuk met een klein groepje.


10

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • gezelligheid
 • gastvrijheid
 • geen

 

Anouk (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juli 2021

Aanrader

Super leuke kamer! Het is niet alleen een escape room, maar ook meer een experience! De spanning wordt heel goed opgebouwd door de kamer. Je begint lekker rustig… Verder zijn de puzzels uitdagend en niet te makkelijk. Echt een aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Eveline (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Deze moet je doen!

Wat een gave kamer…! Echt een die je gedaan moet hebben. Ongelooflijk goede opbouw, prachtige aankleding en puzzels volledig in het thema!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Spanning
 • Verhaallijn
 • Aankleding

 

saron_streupersaron_streuperEscape ApprenticeLid sinds: 8-07-2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2021

Leuke, spannende kamer

Met veel plezier deze escaperoom gespeeld! Leuke puzzels en spannende sfeer.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

merel_jolinkmerel_jolinkEscape ApprenticeLid sinds: 29-07-2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Super toffe kamer

Super leuke ervaring en leuk dat we daarna nog iets konden drinken!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Escapegirls

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

 

Een uitdagende kamer met afwisselende puzzels.

Wij vonden het een buitengewone kamer met een goede spanningsopbouw. De service was goed! Kamer na de tijd langs gelopen, aardige mensen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

stefaniestefanieJunior EscaperLid sinds: 21-04-2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

Erg leuke en spannende kamer

De puzzels waren erg leuk bedacht. Logisch op te lossen en daardoor gingen wij er als een speer doorheen. Het thema was leuk aangekleed. De mensen van daar waren erg aardig en lieten nadien nog een keer de escaperoom zien. Meteen hun 2de kamer spontaan er achteraan geboekt.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gaaf spooky element
 • Goed speelbaar voor 6 personen
 • Leuke puzzels
 • 1 slot hoefde je niet te openen om te ontsnappen

 

Han (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2021

Fantastisch!

Leuke kamer om te spelen. We hadden het voorrecht om deze kamer als één van de eerste te mogen spelen. Goed uitgedachte puzzels met af een toe een heerlijk schrik moment. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer vriendelijk personeel.
 • Spannende momenten.
 • Goed opgezet.
 • Geen.

 

melissa_postmamelissa_postmaJunior EscaperLid sinds: 25-10-2017 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

Leuke kamer ontvangst ongemakkelijk

Allereerst wil ik aangeven dat dit een leuke kamer is. Leuke puzzels en het thema is prima uitgewerkt.

Bij aankomst werd ons verzocht even plaats te nemen ivm dat ze nog even alles na wilde lopen. Vervolgens kwam de host terug en begon ons uit te leggen wat we moesten doen in bepaalde kamers. Niet even gevraagd of we meer kamers hebben gedaan, jammer want dan had ze geweten dat we de basis regels weten. Vervolgens meerdere dingen uitgelegd gekregen voor in de kamer. Persoonlijk vindt ik als er dingen uit de kamer uitgelegd moeten worden dat er dan iets niet klopt in de kamer. Jammer maar goed misschien zijn we een beetje verwend qua onthaal.

Eenmaal in de kamer zaten we er goed in. De kamer is niet eng maar op bepaalde plekken wel spannend. Leuke puzzels origineel. Niet moeilijk wel uitdagend.
We hebben het ruim gehaald.
Na afloop nog de kamer doorlopen dat vind ik altijd wel fijn.

Al met al een leuke kamer maar hoop dat er aan hrt onvangst wel het eea veranderd voor een gezelligere sfeer


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 10.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Ontvangst

 

LarukaLarukaJunior EscaperLid sinds: 22-09-2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2021

Verwachtingen overtroffen

Een heel tijd geleden the classroom gespeeld bij forsaken en dat was heel lang mijn favoriet. Maar met de clinic hebben zij zich dik overtroffen. Wat een dikke aanrader! Niet alleen een escape room maar ook een belevenis heel tof!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Personeel
 • Belevenis

 

TheekopjeTheekopjeEscaperLid sinds: 23-09-2019 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2020

"HALLO, Ik wist niet dat het zo'n soort kamer zou zijn?!"

Na een verlaten klaslokaal te hebben onderzocht was het vrijwel direct daarna de beurt aan The Clinic. Volgens de host zal deze kamer meer draaien om de beleving en is er een flink contrast tussen The Classroom en The Clinic. Na de welbekende uitleg met de gigantisch A3 poster (ik blijf dit komisch vinden) konden we beginnen.

Het intro van de kamer viel voor ons allen een beetje tegen. De issue waar ik bij The Classroom tegen aan liep was hier eigenlijk hetzelfde. Het desbetreffende filmpje was dan wel beter, maar de manier waarop je dit van tevoren te zien krijgt, haalde mij een beetje uit de beleving. Maar goed, het avontuur is nu echt begonnen! Al vrij snel was duidelijk dat we hier waarschijnlijk geen slotjes gaan tegen komen. De puzzels zijn creatief, technisch prachtig afgewerkt, en passen vrijwel allemaal perfect in het thema en de ruimte waar je je bevindt. De oplossing lag vaak verspreid over meerdere elementen wat maakt dat iedereen wat kan doen en je niet op elkaars lip staat te "gluren".

Het decor zag er op de meeste plekken goed en afgewerkt uit al is er wel erg veel gebruik gemaakt van de omgeving en structuur van het gebouw zelf. Dit is niet direct een negatief punt (aangezien het prima binnen het thema paste) maar wel een vrij luie manier van decor waarvan ik niet hoop dat dit te vaak word gedaan. De sfeer in de kamer word super goed neer gezet d.m.v. geluid en licht. De kliniek voelt hierdoor enorm levendig aan. Daarnaast is er slim gebruik gemaakt van bepaalde technieken (en menselijke kracht ;-)) waardoor je op meerdere momenten ECHT het idee hebt dat er dingen gebeuren, zonder dat ze daadwerkelijk gebeuren.

Het plot van het verhaal was voor ons niet helemaal duidelijk wat maakte dat we achteraf (in de auto terug naar huis) met wat vraagtekens zaten. We hebben daarom per mail de eigenaren benaderd en die hebben ons uitgebreid antwoord gegeven op al onze vragen. SUPER service! Toen ik deze mail las was ik verrast over hoe tof het verhaal eigenlijk is, maar vond ik het daarentegen ontzettend jammer dat dit niet goed overkwam in de kamer zelf. Nu gaven de eigenaren wel direct aan dit te herkennen en bezig te zijn met het verhelderen van het verhaal in de kamer.

Ondanks dat het aan het begin aan ons werd verteld zou ik deze kamer niet aanvinken als "belevings-kamer". Ja er zitten wat spannende stukjes in die niet direct draaien om het oplossen van een puzzel, maar je bent als speler wel echt 95% van je tijd bezig met puzzelen. Nog een kleine issue die ik had met deze kamer was het thema; alles wat deze kamer uitstraalt voelde voor mij een beetje cliché aan. Ik weet dat ze al bezig zijn met plannen voor een andere kamer, en ik hoop dat ze daarbij een minder voorspellend thema kiezen.

Al met al hebben mijn team en ik onszelf GIGANTISCH vermaakt in deze kamer. Ik durf dan ook iedereen hierheen te sturen als je opzoek bent naar een toffe escape. Ik kijk nu al enorm uit naar de volgende kamers van dit bedrijf. Als dit pas je tweede kamer is, belooft dat veel goeds voor de toekomst. Forsaken, bedankt voor deze heerlijke kamers!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Spanning!
 • Verhaal met veel potentie (word aan gewerkt)
 • De kamer voelde "levendig" aan
 • Sfeer (d.m.v. geluid & licht)
 • Techniek prachtig verwerkt
 • Iedereen kan wat doen!
 • Puzzels enorm creatief en passend binnen het thema
 • Fijne/sfeervolle ontvangstruimte
 • Service! (host/eigenaren)
 • Thema voelt wat cliché aan (persoonlijk dingetje)
 • Verhaal komt (nog) niet echt over
 • Intro (kan zo veel beter!)

 

marieke_hoebenmarieke_hoebenEscape ApprenticeLid sinds: 17-07-2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

Super leuke escaperoom, echt een aanrader!

Goede spanningsopbouw. Verrassende elementen en uitdagende puzzels. Super leuk ontvangst met vriendelijk personeel. De wachttijd en het napraten in de spelletjeshal maakt het compleet.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende elementen
 • Spanningsopbouw

 

Etiënne (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

De beste kliniek in de buurt!

Zeer spannende en uitdagende escaperoom, die ook voor beginners goed te doen is! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Knappe medewerkers
 • Alles werkt electronisch
 • Kan zo 123 niets bedenken

 

Sanne (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Super!

Na een lange periode van corona mochten we eindelijk weer escape roomen! Wat een super ervaring voor weer een nieuwe kamer. Onze lat ligt weer hoog. Deze kamer heeft alles wat je in een escape room zoekt: spanning, goed thema, en uitdagende puzzels! De variatie in puzzels maakt het voor iedereen te doen. Wat een top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variantie puzzels

 

Isabel (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Heel leuk :D

Mooi afgewerkte kamer, helder verhaal.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 1.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed ontvangst
 • Goede sfeer
 • Groot opgezet

 

Joris Bouwmeester (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Spektakel voor redelijk ervaren escaperoomers

Samen met vrienden bij Forsaken geweest. Eerder al een keer the classroom hier gedaan. Wij zijn redelijk ervaren escape roomers. Dit was een gave kamer om te doen, in overleg niet te snel tips gekregen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere mensen tegelijk aan het puzzelen
 • Leuke puzzels
 • Niet te snel met tips

 

tessa (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Super leuke escape room op unieke locatie. Aanrader!

Vorige week deze escape room gespeeld en blij verrast. Het was een echte beleving, spannend maar niet té eng en goed bedachte puzzels. Ook de locatie was super. Deze escape room komt zeker voor in mijn top 5! Ik zal hem aanraden aan mijn vrienden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • gezellige wachtruimte
 • leuke medewerkers, nemen de tijd om na te praten
 • veel beleving en sfeer

 

Anton (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Aanrader

Super grave kamer :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk
 • Goed verhaal
 • Kan meerdere dingen tegelijk doen
 • Leuke puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig