Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escaperoom Geldrop

Geldrop, Nederland

Nu gesloten

8.6

Sfeer: 8.6

Spelbeleving: 8.4

Service: 8.9

Gebaseerd op 164 reviews

Meer over Escaperoom Geldrop

KEEPING CALM IS KEY


Volop uitdagingen bij Escaperoom Geldrop

Escaperoom Geldrop daagt je uit om de de Geldropse Bank te beroven met KRAAK DE KLUIS, als eerste team de erfenis van Oma te vinden in OMA'S ERFENIS, De gestolen klok te luiden in DE CARILLON CODE , Het grootse geheim van Nederland veilig te stellen in HET GEHEIM, of om veilig thuis te komen met BUS 13!


KRAAK DE KLUIS

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?

Kom dan naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in deze uitdagende escaperoom.

Al maanden zijn jullie bezig met voorbereidingen van deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend.

Binnenkort is de dag!

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en....... waarom er nog steeds niemand is aangehouden?

Of toch niet en loopt alles anders als gedacht? Was de voorbereiding toch niet helemaal goed? Of heeft iemand uit het team jullie verklikt? Daar kom je maar op een manier achter. Hoe?

Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 2 en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!


BUS 13

Wat lijkt op de perfecte vakantieafsluiting..... wordt misschien wel jullie grootste uitdaging!

Het was de ideale afsluiting van jullie vakantie. Prima weer, lekker eten en drinken, heerlijk relaxed met het leukste gezelschap ooit. Kortom perfect! Maar wie had kunnen vermoeden dat deze geweldige vakantie zo zou eindigen? Waar ging het mis. Waarom ging het mis en hoe kon dit voorkomen worden?

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij......

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn, en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen! Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

En anders..... Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

Durf jij nog in te stappen?

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 4 en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!HET GEHEIM.

Redden jij en je partner in crime Nederland van de ondergang?


Bij de AIVD is het grootste geheim van Nederland in goede handen. Althans daar ging men vanuit. Nu een topman van de AIVD ontvoerd is door een criminele bende zijn ze bang dat "het Geheim" niet langer meer veilig is omdat deze topman blijkbaar als enigste op de hoogte is van dat geheim.

Als dit geheim in handen komt van die criminelen dan is Nederland verloren


Nederland is in gevaar en zoekt 2 vrijwilligers

Lukt het jullie 2 om het geheim veilig te stellen???

NEDERLAND REKENT OP JULLIE!


Deze Escaperoom kan gespeeld worden 2 personen en duurt maximaal 1 uur!OMA'S ERFENIS

Welk team vindt het eerste Oma's Erfenis?

Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had en het ontzettend leuk vond om met haar kinderen en kleinkinderen een spelletje te spelen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.


Valsspelen!

Dat Oma graag vals speelde wisten we, maar dat ze ook na haar door nog steeds een spelletje wilden spelen was een verrassing. Het was inderdaad bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc. Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er tegelijkertijd ook andere teams op zoek naar Oma's Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!


Battle

In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team. Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed, is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma's Erfenis.


Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 8 en 24 personen en duurt maximaal 1 uur!DE CARILLON CODE outdoor escape wandeling

Kraak jij de Carillon Code en los je daarmee het mysterie rondom het vals klinkende Carillon van Geldrop op?


Het is 1933 als Barones van Tuyl van Serooskerken-Hoevenaar een 38 koppig klokkenspel kado geeft aan de Geldropse bevolking. Helaas kan niet iedereen dit waarderen en wordt uit wraak een van de klokken gestolen uit het Carillon! Deze klok is nog niet steeds terug gevonden waardoor het Carillon van Geldrop tot op de dag van vandaag nog ieder uur vals klinkt!


Lukt het jou om de missende klok te vinden en deze te luiden?

Alleen dan is het mysterie opgelost en kan de geest van de barones ruste in vrede.


Deze outdoor escape wandeling door het centrum van Geldrop kan gespeeld worden met maximaal 6 personen en duurt maximaal 1 uur!


Website

Bezoek website

Geopend sinds

30 maart 2018

Adres

Vlier 16C
5662 TM, Geldrop
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

10:00

22:00

Donderdag

10:00

22:00

Vrijdag

10:00

22:00

Zaterdag

10:00

22:00

Zondag

10:00

22:00