Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escaperoom Geldrop

Geldrop, Nederland

Nu gesloten

8.6

Sfeer: 8.7

Spelbeleving: 8.4

Service: 8.9

Gebaseerd op 115 reviews

Meer over Escaperoom Geldrop

Volop uitdagingen bij Escaperoom Geldrop

 

Escaperoom Geldrop daagt je uit om de de Geldropse Bank te beroven met KRAAK DE KLUIS, als eerste team de erfenis van Oma te vinden in OMA'S ERFENIS, De gestolen klok te luiden in DE CARILLON CODE of om veilig thuis te komen met BUS 13!

 

KRAAK DE KLUIS

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?

Kom dan samen met je "partners in crime" naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in deze uitdagende escaperoom.

Al jaren zijn jullie bezig met deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend. 

Binnenkort is de dag!

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en....... waarom er nog steeds niemand is aangehouden?

Of toch niet en loopt alles anders als gedacht? Was de voorbereiding toch niet helemaal goed? Of heeft iemand uit het team jullie verklikt? Daar kom je maar op een manier achter. Hoe? 

Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 2 en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!

  

OMA'S ERFENIS

Welk team vindt het eerste Oma's Erfenis?

Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had en het ontzettend leuk vond om met haar kinderen en kleinkinderen een spelletje te spelen.  Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.

Valsspelen! 

Dat Oma graag vals speelde wisten we, maar dat ze ook na haar door nog steeds een spelletje wilden spelen was een verrassing.  Het was inderdaad bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc. Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er tegelijkertijd ook andere teams op zoek naar Oma's Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!

Battle

In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team. Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed, is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma's Erfenis.

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 8 en 32 personen en duurt maximaal 1 uur!


 

BUS 13

Wat lijkt op de perfecte vakantieafsluiting..... wordt misschien wel jullie grootste uitdaging!

Het was de ideale afsluiting van jullie vakantie. Prima weer, lekker eten en drinken, heerlijk relaxed met het leukste gezelschap ooit. Kortom perfect! Maar wie had kunnen vermoeden dat deze geweldige vakantie zo zou eindigen? Waar ging het mis. Waarom ging het mis en hoe kon dit voorkomen worden?

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij......

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn, en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen! Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

En anders..... Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

 

Durf jij nog in te stappen?

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 4 en 8 personen en duurt maximaal 1 uur! 


Website

Bezoek website

Geopend sinds

30 maart 2018

Adres

Vlier 16C
5662 TM, Geldrop
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Openingstijden

Maandag

00:00

00:00

Dinsdag

00:00

00:00

Woensdag

10:00

22:00

Donderdag

10:00

22:00

Vrijdag

10:00

22:00

Zaterdag

10:00

22:00

Zondag

10:00

22:00