Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Room 7

Gent , België

Nu geopend

60 minuten

4 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Room 7

Een inval bij een seriemoordenares loopt helemaal uit de hand.

Voor je het weet, geraken jij en jouw team verzeild in één van haar psychopathische spelletjes... Haar obsessie voor de 7 hoofdzonden drijft jullie team tot het uiterste.

Kunnen jullie het hoofd koel houden? Kunnen jullie ontsnappen? Vinden jullie genoeg bewijs tegen Roxanne en voorkomen jullie de volgende moord?


Thema's

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

16 likes

140 bezoekers

85% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dok-Noord 3 C / 001
9000, Gent
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 110+ kamers

60 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

lisa_degraevelisa_degraeveEscape ApprenticeLid sinds: 23 juni 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2020

Super

Super aangename ervaring. Een mooi uitgewerkte escaperoom en heel vriendelijk personeel. Onze begeleidster Laura stond klaar om ons te helpen met een tip als we eens volledig vast zaten. Het was dus een super fijn bezoek!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  lander

Ems1995Ems1995Junior EscaperLid sinds: 03 april 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juli 2022

Superleuk!

Wij waren een groepje vriendinnen op weekend in Gent en deze activiteit paste hier perfect bij! Het was eventjes zoeken waar het nu juist was want er zijn verschillende voorzieningen op deze locatie. Dit was onze tweede kamer (voor iedereen apart en ook samen). In deze kamer staat samenwerking centraal en dat maakt deze kamer zo leuk! Zeker uitdagend genoeg en mooi uitgewerkt! Een absolute aanrader! We hadden een paar minuten extra nodig om alles op te lossen!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Spannend

  Drs-jlc

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (391 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2023

"Dat is doggy"

Deze vestiging van Lockdown ligt aan de buitenkant van een winkelcentrum op de eerste verdieping. Even zoeken, maar het staat op zich redelijk goed aangegeven. Parkeren kan (betaald) in de parkeergarage. Ontvangstruimte met toilet, kluisjes en eventueel een drankje.

Dit is een oudere kamer van Lockdown, ik geloof zes jaar oud.

Korte intro van onze super vriendelijke host; we moeten in het appartement van Roxanne bewijs tegen haar vinden en de volgende moord voorkomen. Badges op, tablet mee en aan de gang.

Het decor hier is wat je verwacht van een oudere kamer, simpel, sporen van slijtage, stickers met "don't touch". Als verder de puzzels logisch zijn en de gameflow er lekker in zit accepteer je dit en ga je lekker aan de slag!
Puzzels zijn leuk in thema van de zeven zonden.

Wat jammer was is dat het doodstil was in de kamer, een radio met een achtergrondmuziekje was wel leuk geweest en zou ook goed in het thema passen.

Dit is een basic escaperoom, als je hem overslaat heb je er niet veel aan gemist.
Een 9 op Escapetalk is véél te hoog voor een kamer als deze. Stap erin met de juiste verwachtingen, het is een oudere kamer, en ga lekker een uurtje puzzelen.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2023

Room 7

Een dagje Gent stond op de planning met in totaal 5 kamers. We begonnen de dag met Room 7 een escape room gebaseerd op de zeven zonden.

De locatie is gelegen in een pand waar nog meer andere dingen te doen zijn. Het is even goed zoeken maar met de mail en wat bordjes kom je er wel uit. Eenmaal aangekomen werden we vriendelijk ontvangen en na de standaard uitleg konden we beginnen. De kamer is wat je van een oude kamer (+/- 6 jaar oud) kan verwachten; slijtage en weinig tot geen sfeer. Er was ook geen muziek in de kamer aanwezig. Voor de puzzels werd er wel leuk gebruik gemaakt van de zeven zonde. Het einde vond ik wat jammer, omdat je het idee hebt dat je ergens naartoe werkt en voor je idee, moet je echt een mega grote puzzel oplossen maar dit blijkt uiteindelijk met nog geen minuut opgelost te zijn.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kiara (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

Heel leuk

Was een hele leuke escaperoom.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Leuke kamer maar al een oudere

Het was een leuke beleving
Sommige stukken zijn vrij donker , dus zeker je bril meenemen


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

 

ChaosDMChaosDMEscape ExpertLid sinds: 27 september 2021 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2023

Nice room! GREAT service!

#68 : last minute een kamer bij Lockdown Gent geboekt (we waren al in de auto toen ik boekte), nl. The Graveyard. Eénmaal aangekomen bekijken de studenten daar ons een beetje vreemd aan...blijkt dat ik voor de dag erna had gereserveerd voor The Graveyard.
Gelukkig was de student ZEEEEER behulpzaam en belde hij de verantwoordelijke op en konden ze voor ons nog een sessie voor Room 7 regelen. Daarvoor kwam de verantwoordelijke zelfs speciaal naar de kamer terwijl hij eigenlijk al gezellig thuis aan het "chillen" was. Daarom : BEDANKT!!!

De kamer dan. Deze is, wie had dat kunnen raden, losjes gebaseerd op de film Seven. Het is zeker geen supernieuwe kamer, zoals sommigen zouden zeggen een 1.0 kamer, MAAR, dat is zeker geen nadeel. De puzzels waren voor ons 3'en zeer aangenaam en we raakten dan ook tijdig uit de kamer.

Dus...als je in Gent of omstreken bent : check dan zeker dat je de goede dag aankruist op hun webshop en zo niet...dan nog zal men bij Lockdown Gent alles doen om je toch maar op te kunnen sluiten!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

Leuke beginnerskamer!

Allereerst wil ik in het bijzonder Amanda bedanken voor het hosten van deze kamer en het toevoegen van de persoonlijke touch in deze kamer! Daarnaast bedank ik graag ook alle vrienden van Lockdown Escape die langsgekomen zijn om gedag te zeggen. Super leuk!

Dit is echt een kamer die leuk is om mee te beginnen. Alle facetten die je tegenwoordig bij escaperooms tegen kan komen, komen in deze kamer naar voren, zonder daarin teveel te verklappen wat dat dan allemaal is.

Je wordt op een leuke manier helemaal klaargemaakt om de kamer in te gaan en blijft dan ook in die sfeer door puzzelen tot je uiteindelijk weer buiten staat en je doel volbracht hebt. Persoonlijk had er voor mij wel nog muziek in de kamer gemogen en had dat de kamer wel naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. Desondanks zou ik deze kamer zeker aanraden om te kunnen proeven van wat escapen is en geprikkeld te worden om het escape virus te pakken mogen krijgen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:59 min


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

ElienDBElienDBEscape ApprenticeLid sinds: 23 april 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2023

Geweldige eerste ervaring!

Deze room is voor mensen zonder ervaring echt de ideale starter. Niet extreem ingewikkeld waardoor je echt een leuke maar toch nogsteeds uitdagende ervaring hebt. Ook mijn complimenten aan de game master die alles in goede banen weet te leiden met tips indien nodig en de nodige humor waar gewenst.
Met andere woorden: Super.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Amber Van Riet (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2023

Vree wijs!

Wij kozen voor room 7, we waren met 5 man. 3 volwassenen en 2 kinderen. Wij vonden het fantastisch en spannend het is continu vernieuwend waardoor het spannend blijft. Helaas net niet buiten gekomen maar ze geven genoeg tips indien nodig we hebben echt als team gespeeld. Wij zouden graag nu eens in Kortrijk gaan naar een speelroom die ons is aangeraden . Wij hadden al eens een andere escaperoom gedaan via een andere organisatie maar deze is echt de beste die we gespeeld hebben. Voor herhaling vatbaar!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

HeidiHeidiEscape ApprenticeLid sinds: 22 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2023

Top !

Voor ons was het de 1ste keer dat we een escape room deden. We kregen een woordje uitleg en konden als inspecteurs starten aan het oplossen van een moordonderzoek. Jammer genoeg hebben we de opdracht niet kunnen afmaken, binnen het uur. We kregen wat extra tijd en hebben dan toch kunnen "ontsnappen".
Het smaakt in elk geval naar meer !


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend

 

Leuke kamer!

We komen binnen, goed en vriendelijk ontvangst. Je gaat met z'n alle op onderzoek. De puzzels zijn goed te vinden als je nadenkt. We hebben wat tips nodig gehad ;). Dankzij de tips wel binnen de tijd buiten geraakt.


8

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:40 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Shauni PonnetShauni PonnetEscape ApprenticeLid sinds: 12 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2023

Zalig

Plezante room om te doen ,
Veel gelachen super leuk om te doen .


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

Super toffe avond

Voor ons was het de 1 ste keer dat we een escape room hadden gedaan .
Super hartelijk ontvangst, leuke intro en uitleg om dan te starten met de 1 ste kamer.
Deze ging behoorlijk vlot en met enkele bijkomende tips van de begeleidster die op haar scherm aan het mee volgen was geraakten we in de laatste kamer . Jammer genoeg was onze tijd om en zijn we neus niet optijd buiten geraakt , maar toch hebben ze ons wat meer tijd gegeven en extra tips dat we ons spel toch konden afmaken !
Dus kortom een super ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die eens een escape room wil doen .
Ons zie je zeker en vast terug voor een andere room !


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Nick VereeckeNick VereeckeEscape ApprenticeLid sinds: 03 maart 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 maart 2023

Murder case with a twist

Due to a malfunctioning of another room at Lockdown, we were "unexpectedly" submerged into this unsolved murder case in "Room 7". As detectives (me and 2 friends), we started the search of the apartment of the main suspect. While the room is normally played by a minimum of 4 players, it is definitely possible to play with 3. It was our first escape room together. The clues and riddles are great and a total of 4 rooms are available/unlocked throughout the 60 min. escape time. The room is not the "newest" as can be seen in some of the used props, though it does not take away the joy of solving the crime scene. Thanks to the golden hint "if you want to run, do not run" before entering the escape room, we were able to finalize the escape room successfully after re-examining our Kamasutra knowledge.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  43:42 min


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Heeft onderhoud nodig

 

Jolien (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Spannende kamer!

Leuke escaperoom met tof spannend thema en dito puzzels. Een verrassende wending die we niet hadden zien aankomen. Ook een leuke persoonlijke verrassing incluis. Begeleiding voor/tijdens/na het spel door Micah en Celien perfect, erg gezellige nabespreking.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:13 min

 

AlioppaAlioppaEscape ApprenticeLid sinds: 31 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 december 2022

Leuk concept

Gevarieerde en verrassende kamer. Samen met 3 vrienden absoluut van genoten. Fijne begeleiding door Celien en Micah!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:14 min

 

Ben Verleyen (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

leuke kamer

We deden al enkele escape rooms en dit was 1 van de betere. Mooie kamer met verschillende kamers in 1. mooi decor en puzzels volgen elkaar logisch op.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:50 min

 

Carolien WILLE (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

1 van de betere!

Wij deden al meerdere escape rooms, sommigen teleurstellend, andere heel leuk. Ik moet zeggen dat dit echt op nummer 2 staat. Verschillende ruimtes zorgen ervoor dat het spannend en leuk blijft. Verschillende puzzels én je moet samenwerken om er te geraken. Bepaalde delen lukken niet alleen en het is leuk als dat dan samen gelukt is.
Wij komen zeker terug voor hun andere kamers én de vriendelijke begeleiding. We deden Room 7.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:56 min

 

AntoonVercammenAntoonVercammenJunior EscaperLid sinds: 26 september 2021 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2022

Spanning en plezier

Met een internationaal speurteam pluisden we deze mooi aangeklede kamer helemaal uit. Hoewel we in een mooi gedecoreerd appartementje konden rondsnuffelen, waren enkele sfeerelementen misschien niet heel logisch of subtiel. De optie om helemaal ondergedompeld te worden in het thema door een outfit te krijgen, is zeker een meerwaarde voor de kamer. Room 7 was groter dan verwacht en had heel wat leuke en unieke elementen. We hebben ons ten volle geamuseerd. Verder was het onthaal door de geschiedenisstudente heel warm en gezellig. Door de samenstelling van het team speelden we deze kamer in het Engels. We konden dit op voorhand zo reserveren. Enkele puzzels (met name op het einde) zijn echter in het Nederlands. Hoewel dit ook hilarisch was voor mij, maakte het dit wel een stukje lastiger.

Room 7 is zeker een aanrader. Het is een mooie escaperoom met fijne en licht uitdagende puzzels. De kamer is wel echt opgesteld om in het Nederlands te spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Niet volledig in het Engels mogelijk

 

Lien Stroobants (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 november 2022

Keileuke en spannende ervaring!

In het huis van een seriemoordenaar op zoek gaan naar bewijsmateriaal en het volgende slachtoffer was echt spannend! We hebben moeten samenwerken om eruit te geraken maar het is ons gelukt 💪🏼


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min

 

Els Baeyens (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2022

Voor ons groepje de eerste echte escape room ervaring, maar we zijn meteen verkocht!

Hartelijke ontvangst.
Escape room zit goed in elkaar, alles staat er met een reden, uitdagend doch haalbaar!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

janpaquetjanpaquetEscape ApprenticeLid sinds: 21 augustus 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Coole kamer

Room 7 op zondag 21/8/2022 om 13 uur met 6 gespeeld voor de verjaardag van m'n broer. De jongedame die ons uitleg gaf, was oprecht charmant, ken spijtig genoeg haar naam niet. De opdrachten van de kamer zelf waren ook mooi gethematiseerd. Een 'Se7en'-vibe. Een aanrader voor iedereen die zichzelf cool vindt dus.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend
 • Verhaal

 

Justine Thomas (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Spannende escaperoom!

Mooie opeenvolging van de raadsels met een duidelijke logica. Leuke technische extra's bij de puzzels. Zeer toffe escape room, waarbij samenspel belangrijk is. #teamworkmakesthedreamwork

Vlotte en goede begeleiding van Roel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  45:32 min

 

arnoBarnoBEscape ApprenticeLid sinds: 05 juni 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2022

Achter elke deur een spannend avontuur vol plot twists

Super leuke escape room waar samenwerking centraal staat. Leuk ingerichte kamers waarbij er steeds nieuwigheden tevoorschijn komen die je totaal niet verwacht. Super werk geleverd aan de bouwers ervan en de begeleiding van het personeel is tip top.
Dikke aanrader! 5/5


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:41 min


 • Great service
 • Experience
 • Exciting
 • Logic
 • Great host
 • Puzzles
 • Original

 

escapeKAMELescapeKAMELEscaperLid sinds: 11 juni 2017 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2022

Zeven zonden in één kamer

Geen tijd om lui in de zetel te zitten maar direct met veel lust aan de slag gegaan. Deze kamer heeft uitdagende puzzels waar teamwork absoluut vereist is.

Hoewel we de kamer helemaal top vonden, was de ontvangst dat iets minder. Bij het binnenkomen was het wat ‘droogjes' maar de begeleiding tijdens het spel maakte alles wel goed.

Wij zijn dus wel enthousiast over deze escape room.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:20 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Wat ‘droge' ontvangst

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig