Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escapeline

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Een groot liefhebber van escape rooms.


Lid sinds

21-09-2019

Statistieken

Escaperooms

102 reviews

104 kamers gespeeld

83.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

3 gespeelde spellen


Team

EscapeSquad__

4 teamleden

78 kamers gespeeld

102 reviews

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 30 november 2021

Wat een TOPPER!

Of we altijd al een lijk wilden stelen? Nou, nee. Maar ik zou het nu achteraf wel echt iedereen aanraden!

De pret begint vooraf al en het ongemakkelijke gevoel dat je alleen al krijgt bij het idee 'een lijk te gaan stelen', wordt daardoor versterkt. Netjes op tijd melden wij ons op locatie en gelukkig, we mochten naar binnen. Het ongemakkelijke en zenuwachtige gevoel dat we vooraf hadden, verdween langzaamaan en we maakten ons klaar voor onze missie.

Het was in het begin even zoeken naar wat de bedoeling was, maar toen we eenmaal door hadden wat er van ons werd verwacht, namen we onze missie uiterst serieus ;-). Corpse Inc. is een geweldige combinatie van puzzels en een escape beleving waarin de balans naar mijn mening perfect is. Het fijne was, dat je door alle elementen heen het verhaal goed kon volgen en alles klopte. De acteur heeft een leuke rol en voegt iets toe aan de beleving en is geen storende factor of iemand waar je constant voor op je hoede hoefde te zijn. Niets in de escape room was er 'zomaar'. Alles paste goed in het thema en hierdoor waren de puzzels onderdeel van het geheel. Ik ben heel positief over de puzzels die we tegen zijn gekomen, omdat ze volledig in het thema waren en vooral omdat ze logisch en goed op te lossen waren. Tegen het einde aan werd de spanning weer even opgevoerd en konden we onze missie succesvol afronden.

Achteraf even op de foto en mochten we nog kennis maken met de acteur. Leuk dat daar de ruimte voor was! Na kort te hebben na gekletst, was het voor ons tijd om te vertrekken en om na te genieten van dit geweldige avontuur!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  65:09 min


 • Alles heeft een functie
 • Verhaallijn is goed te volgen
 • De acteur
 • Logische, leuke puzzels
 • De gehele beleving

 

Elixir

Wintertuin Experience
Geplaatst op: 30 november 2021

Toffe escape locatie

De escape room bevindt zich op een hele toffe, sfeervolle locatie. We werden vriendelijk welkom geheten en kregen een stukje geschiedenis te horen, erg leuk. Wat leuk is en tegelijkertijd jammer, is dat er 2 dezelfde kamers te spelen zijn. Het leuke daaraan is, is dat je als je met een grote groep wil escapen, je de groep kan verdelen over 2 identieke kamers. Wat ik persoonlijk jammer vond, is dat wij met een andere groep tegelijk de uitleg kregen over de kamer. Hierdoor mis je net een stukje persoonlijke aandacht. Maar goed, we begonnen de escape room toch iet wat fanatiek, want die onbekende groep wilden we wel verslaan :-)

De escape room begon en we kregen een zandloper mee om de tijd bij te houden. Persoonlijk zou ik deze weg laten, want het geeft geen duidelijke tijd weer. De aankleding past goed bij het thema en zag er prima uit. De puzzels vonden we niet allemaal even logisch/leuk, maar dat kan ook aan ons liggen ;-). Tegen het einde aan, merkten we op dat de andere groep al ontsnapt was. Het was ons dus helaas niet gelukt om het andere team te verslaan. We hebben uiteindelijk alle puzzels opgelost, maar of dit helemaal binnen de tijd was..?

Achteraf nog even op de foto, altijd leuk als herinnering en daarna was er helaas geen ruimte meer om na te praten of de kamer door te lopen. Kortom: een escape room die erg leuk is om in teamverband te spelen en zich onderscheid door de prachtige locatie.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Leuk om in teamverband tegen elkaar te spelen
 • Toffe locatie
 • Stukje persoonlijke aandacht ontbrak

 

Het Brabantse Lab

Escaperoom Schijndel
Geplaatst op: 23 november 2021

Leuke kamer

Tijdens onze escape dag afgelopen zondag, was het Brabants lab onze 2 stop tijdens de dag. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten en gingen er vrij open in.

Het ontvangst was vriendelijk en we merkten dat er genoeg tijd voor ons was. Dat is altijd erg fijn, want je voelt je hierdoor welkom. De start van de kamer is aangepast en is passend bij het verhaal. Het zorgt er namelijk voor dat je gelijk goed in het verhaal komt. De kamer bevat leuke puzzels. Onze host heeft lang gewacht met het geven van hints en dat was voor ons erg fijn. Hierdoor was het uitdagend en hebben we bijna alles zelf opgelost. We hadden nog ongeveer 12 minuten over, dus de host heeft ons daarin goed aangevoeld. Het was zonde geweest als we met meer hints nog meer tijd over hadden gehad. De aankleding van de kamer geeft je het gevoel in een drugslab te zijn dat goed verborgen is. Qua licht en geluid zijn er dingen aangepast en ik denk dat dit er voor zorgt dat de beleving leuker is dan hiervoor. Achteraf werd er gevraagd of we nog wat wilden drinken en kletsten we wat na.

Conclusie: een leuke kamer om te spelen :-) Zeker voor onervaren spelers een leuke kamer om het escapen te ontdekken. Voor ervaren spelers zit de uitdaging er vooral in om zo veel mogelijk alles zelf op te lossen en zouden we aanraden om met max. 4 te komen spelen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Verhaal duidelijk en goed te volgen
 • Goede begeleiding en gastvrijheid

 

Topkamer: Na veel kamers te hebben gespeeld, wist deze kamer ons alsnog te verrassen en verbazen!

Ongeveer 1,5 jaar geleden stond Catch me if you can op onze planning tijdens een escape weekend. Helaas kon ons bezoek toen niet doorgaan, omdat het precies in het Carnavals weekend was. Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver en gingen we de uitdaging aan.

Van te voren werden we netjes gebeld met de mededeling dat de deur beneden op slot zou zitten en we even moesten bellen als we voor de deur stonden. Het ontvangst was vriendelijk met een kort praatje vooraf en toen mochten we aan de slag. Het verhaal van de kamer is goed te volgen en goed uitgevoerd. Bijna alle puzzels die je tegenkomt zijn in het thema van de kamer en zijn leuk en uitdagend om op te lossen. Ik denk niet dat alle elementen nog origineel te noemen zijn, maar doordat het totale plaatje klopt, is dat ook niet erg. De kamer draait ook al weer een tijdje mee, dus heel gek is dat niet. Qua aankleding ziet het er goed uit, de thema's zijn mooi uitgewerkt en verder kan ik hier niet veel over zeggen zonder iets te verklappen. Ik snap waarom deze kamer nog steeds zo hoog scoort en vind dat ook zeker terecht. Na veel kamers te hebben gespeeld, wist deze kamer me namelijk enorm te verrassen en verbazen. Het is een kloppend geheel: de puzzels, het verhaal, de aankleding en de muziek zorgen daar samen voor. Jammer genoeg was er achteraf niet veel tijd om nog na te kletsen, hetgeen wat ik altijd erg leuk vind en waardeer. Het volgende groepje zat al weer klaar en wij waren wat later gestart, omdat de kamer nog niet klaar stond. De host vroeg wel nog of er dingen onduidelijk waren en of we op de foto wilden. Altijd leuk een aandenken :-)

Kortom: een kamer die terecht hoog scoort en die elke liefhebber moet spelen!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Kloppend verhaal
 • Aankleding/sfeer
 • Meeste puzzels in thema
 • Totale beleving
 • Weinig tijd om na te kletsen

 

The Competition

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 2 november 2021

"De competitie" was AAN

Na alle 4 de andere kamers te hebben gespeeld op deze locatie, hadden we weer zin om langs te gaan! Dit keer voor "the competition", een kamer waarin je in 2 teams strijd tegen elkaar. Perfect om je familie weer eens mee te nemen naar een escape room.

Het ontvangst was zoals altijd heel vriendelijk en enthousiast. Je voelt je hier welkom en er was aandacht voor ons als groep. Na een korte uitleg, plaspauze en het opruimen van de spullen, konden we beginnen.

De sfeer zat er al goed in: want welk team zou gaan winnen? Daar ben je tijdens het spel veel mee bezig. Je vraagt je toch telkens af hoe ver het andere team zou zijn. De puzzels vragen om samenwerking en zijn niet super ingewikkeld. Niet alles was voor ons even duidelijk en gelukkig kregen we op die momenten een hint. Achteraf hoorden we dat ze hier ook mee bezig zijn, om het spel nog te verbeteren. Leuk was om te zien dat feedback altijd welkom is! Zo hebben we een aantal van onze ideeën en gedachtes op de mail gezet en hoef ik dat hier niet meer te benoemen.

Na afloop werd er nog een groepsfoto gemaakt en nu is het (helaas) weer wachten op een volgende kamer. We komen zeker terug!:-)


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja


 • Wedstrijdelement in de kamer
 • Gastvrijheid: je voelt je welkom

 

Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Locked
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Uitdagend met 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Na een enthousiaste ontsnapping uit The Maze, speelden we als tweede Heineken part 2. De opstart verliep wat stroef en we merkten dat we een minder lekkere flow te pakken hadden dan bij The Maze. Waar je daar veel moet samen werken en veel puzzels op moet lossen, vonden we dat in deze kamer net wat minder. Ook was er een puzzel die (onnodig) veel tijd in beslag nam. We wisten met weer 2 bonusminuten te ontsnappen met het verdwenen geld. Heel fijn dat we ook bij deze kamer net wat extra tijd kregen, want we waren er bijna :-) Als je op zoek bent naar escape rooms voor 2 personen, dan zit je op deze locatie goed!


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs voor 2 personen
 • Puzzel die (onnodig) lang duurt

 

The Maze

Locked
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Uitdagend voor 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Als eerste speelden we The Maze. Waar op de website wordt aangeraden om deze kamer met minimaal 4 personen te spelen, gingen wij de uitdaging met zijn 2en aan. En het was een pittige uitdaging. The Maze zit echt bomvol puzzels en stilstaan is er niet bij. Met 2 extra bonusminuten wisten wij te ontsnappen. De kamer daagt je uit om veel samen te werken en wij kwamen daarom ook heel enthousiast de kamer uit. De aankleding is wat summier en niet alle puzzels zijn in het thema, maar ondanks dat, hebben wij ons prima vermaakt. De puzzels volgen elkaar vrij lineair op en er zit een afwisseling in tussen doe- en denk puzzels. Als je een uur lang veel puzzels wilt oplossen, zit je hier goed! We betaalden voor 2 personen een leuke prijs, waardoor de kamers op deze locatie leuk zijn om met zijn 2en te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel veel puzzels
 • Goede prijs voor 2 personen
 • Goede service

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Escape room in thema

De ontvangsthal op deze locatie ziet er super mooi uit en is al helemaal in het thema van de escape room. Daar worden we enthousiast van :-). Het ontvangst was helaas wat aan de koele kant, maar na een korte uitleg vooraf konden we beginnen. We waren toch wel nieuwsgierig naar hoe de kamer zelf dan uit zou zien. Het duurde even voor we op gang kwamen, maar nadat we waren aangekomen in de mijn, konden we echt beginnen. De kamer ziet er, net als de ontvangsthal, goed uit en bevat een afwisseling tussen doe en denk puzzels die mooi bij het thema en het verhaal aansluiten. De eindpuzzel vonden we minder passend in het thema. Achteraf krijg je een aandenken mee aan de escape, altijd leuk!


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.0

Service: 6.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meeste puzzels in thema
 • Mooie thema kamer

 

De Grootmeester

Clocked-Up
Geplaatst op: 6 september 2021

Fijne puzzelkamer!

Vorig weekend last minute deze kamer geboekt, vanwege de positieve reviews en omdat deze kamer wordt aangeraden om met zijn 2tjes te spelen. Uiteindelijk gingen we toch met het complete team, dus hebben we zelf niet ervaren hoe het is om deze kamer met 2 personen te spelen. Ik kan me voorstellen dat het, zeker voor ervaren spelers, wel een lekkere uitdaging is, want goed samen werken is hier heel belangrijk! Met zijn 4tjes ging dat ons goed af en puzzelden we ons binnen de tijd weer naar buiten. Niet elke puzzel hadden we direct door, dus het bood ons genoeg uitdaging! Ik vond de kamer verrassend leuk en de puzzels zaten soms goed verstopt: goed zoeken is belangrijk!!:-)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Veel puzzels

 

L'Architecte

Doctor Watsons
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Toffe locatie

Deze escape room bevindt zich in de kelder van de arminius kerk. De locatie ademt al een bepaalde sfeer uit en dat werkt zeker in het voordeel van je spelplezier. We werden enthousiast ontvangen door een host die zelf ook graag escape rooms speelt. Daar worden wij altijd blij van :-) We hadden nog weinig gehoord over deze locatie van andere escapers en wisten niet zo goed wat we konden verwachten. De locatie is dus tof en we hebben zeker een leuke tijd gehad. De puzzels vonden wij leuk om op te lossen, alleen niet allemaal even uitdagend, zeker als je ervaren bent. Sommige puzzels moeten je ook maar net echt liggen, anders levert dat veel frustratie op. Gelukkig kregen wij daar wel een aantal hints, anders zaten we er nu nog denk ik ;-). Uiteindelijk hadden we 18 minuten over, best jammer (zeker als je kijkt naar de prijs van de kamer). Al met al dus een escape room op een mooie locatie die, wat ons betreft, vooral geschikt is voor de wat minder ervaren groepen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Locatie
 • Host
 • Prijs

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Op onderzoek in oma's knusse, authentieke huisje

Een nieuwe kamer, dat vraagt weer om een bezoekje aan break out den Bosch! Het ontvangst was wat kort vanwege de drukte op dat moment. Achteraf is dit ruim gecompenseerd door het lange napraten :-) We konden dus direct aan de slag. De ruimtes zien er goed uit en ademen een authentieke sfeer uit. De ruimtes zijn niet heel groot, met 4 personen was het goed te doen. We kregen op de juiste momenten even een duwtje in de goede richting, precies goed om in een fijne flow te blijven. We hebben de 60 minuten goed benut, want met een paar minuutjes over op de klok, wisten wij er achter te komen wie er uit was op de erfenis van oma. De puzzels hebben ons dus zeker genoeg uitgedaagd :-) Al met al een hele leuke escape room, met een afwisseling aan puzzels en slotjes en techniek. Het einde is wel een hoogtepunt van de kamer, alles komt daar samen! Dus doe zeker je best om zo ver te komen :-)


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig napraten
 • Uitdagende puzzels
 • Aankleding en sfeer
 • Kleine ruimtes

 

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 12 juli 2021

Authentiek en mysterieus sfeertje

Gister ein-de-lijk onze eerste 2 escape rooms in België gespeeld, waarvan het escape hotel de eerste was. Lekker last minute besloten we om af te reizen naar onze zuiderburen. Gelukkig was de eigenaar heel flexibel en verzette hij zelfs zijn eigen privé plannen, om ons te kunnen ontvangen. Super leuk!

Eenmaal aangekomen op locatie straalt het gebouw vanaf de buitenkant al een bepaald authentiek sfeertje uit, heerlijk. Ook de entree heeft dit zelfde sfeertje en voordat we begonnen, kletsten we daar eerst een tijdje met de enthousiaste eigenaar.

De start van de kamer is geheel in thema en super leuk, vonden wij. Binnen in de kamer ziet het er mooi uit. We puzzelden ons lekker door de kamer heen, kregen af en toe een hint om in een goede flow te blijven en wisten uiteindelijk er achter te komen wat er gebeurd is in het hotel. Misschien goed om te weten, is dat deze kamer meer valt in de categorie 1.0 kamers, wat volgens ons niet onderdoet aan het plezier wat je kan beleven in de kamer! Dit benoemde de eigenaar ook van te voren, waardoor je weet dat je lekker op zoek mag naar cijfercodes, sleutels enz. (Blijft leuk!)

Achteraf weer een tijdje gekletst en de eigenaar stond open voor feedback. Tof om te horen dat hij nog steeds bezig is met het verbeteren van de kamer! We hebben een leuke tijd gehad en komen zeker terug voor het vervolg.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  46:51 min


 • Onze gastheer (de eigenaar)
 • De locatie ademt sfeer uit

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 13 juli 2021

Avontuurlijk

Eergister ein-de-lijk onze eerste 2 escape rooms in België gespeeld, waarvan jumanji de tweede was. Lekker last minute besloten we om af te reizen naar onze zuiderburen. Al lang stond jumanji op onze wish-list, dus met redelijk hoge verwachtingen gingen we er naar toe en dat maakt het schrijven van de review nu wat lastig. We hebben de 70 minuten speeltijd goed gebruikt, want we gingen er niet heel soepel doorheen. In het begin zijn we veel tijd verloren, waardoor we de druk van de klok voelden en dat was wel jammer. Hierdoor niet uitgebreid de tijd gehad om te genieten van het mooie decor, want voor mijn gevoel moesten we flink door puzzelen. De puzzels passen perfect bij het thema en in de kamer. Ik heb geen moment gedacht van: wat doet die puzzel hier? Dus dat maakte dat de puzzels echt onderdeel zijn van de kamer en het decor. Voor mij was de tropische temperatuur die er hing wel belemmerend in mijn speel plezier en dat maakt dat ik waarschijnlijk iets minder enthousiast ben dan als het niet zo warm was geweest binnen. Het spelen van een escape room blijft een momentopname die je jammer genoeg niet over kan doen. Desondanks is het wel een kamer die ik zou aanraden, omdat het totaal plaatje klopt, de kamer er goed uit ziet en de puzzels goed in thema zijn!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Totaal plaatje klopt
 • Warmte

 

The Contamination

Forsaken escape room
Geplaatst op: 12 juli 2021

Leuke 2-persoons kamer!

We keken erg uit naar het spelen van deze kamer, omdat we de andere 2 kamers op locatie erg tof vonden en omdat deze kamer speciaal voor 2 personen is.

Ontvangst was prima en we konden gelijk starten. Er is perfect gebruik gemaakt van de ruimtes die er waren en dat ademt een bepaalde sfeer uit. Heel tof! De puzzels waren leuk om te doen, maar wel aan de makkelijke kant voor ervaren spelers (hier wordt aan gewerkt). Achteraf de kamer nog even doorgelopen en ervaringen uitgewisseld, altijd erg leuk!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Ruimte is perfect
 • Voor 2 personen
 • Puzzels aan de makkelijke kant

 

Vaudeville

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 21 juni 2021

Zoeken en puzzelen

Last minute deze escape room gespeeld, omdat de reviews er leuk uit zagen en het thema ons aansprak. Eens een keer geen moordzaak die je op moet lossen of een kamer waarbij de spanning om te snijden is.

Het ontvangst was super vriendelijk in een mooie ontvangstruimte (escape café). Na een kort intro filmpje konden we beginnen. De kamer ziet er leuk uit. Als je beter gaat kijken, zie je wel veel slijtage. Door de kamer heen ben je veel aan het zoeken en verbanden aan het leggen. Je moet vooral niet al te moeilijk denken, dan loop je vast, terwijl de puzzels niet heel moeilijk zijn. Je bent een uurtje lekker bezig met puzzelen.

Als je in de buurt bent, is het een leuke kamer om mee te pakken! Zeker voor de prijs die je betaald.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  46:19 min


 • Prijs van de kamer
 • Gastvrijheid
 • Slijtage

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 20 juni 2021

Neem de tijd om te genieten van deze mooie escape beleving!

Na het lezen van wat positieve reviews en het horen van positieve reacties, durfden wij het aan om illusion te boeken. Soms best spannend zo'n nieuwe kamer, want: wat kun je verwachten en kloppen de reviews wel? Maar nadat een mede escape fanatiekeling de lovende woorden kon bevestigen, was dat voor ons genoeg om te gaan boeken. We gingen er dus wel met wat hoge verwachtingen heen.

Bij aankomst troffen we beide enthousiaste eigenaren, kletsten we even en toen mochten we starten. Vanaf dan begint de beleving en ben je 90 minuten volop aan het genieten. Neem echt je tijd om rond te kijken, te bewonderen wat ze gemaakt hebben, want dat is echt prachtig! Qua decor doet het niet onder aan de top kamers in NL. Ze passen daar juist heel goed tussen. Met alle licht- en geluidseffecten word je door het verhaal heen meegenomen. En dat maakt de hele beleving compleet.

Wij denken dat je meer kunt genieten van de hele beleving als je al een paar kamers gespeeld hebt. Daardoor waardeer je nog meer wat er gebouwd is en zie je de passie. Wij waren met zijn 4tjes en dat was prima te doen. Het is een kamer waarbij er een balans is tussen beleven en puzzelen. Er zitten wellicht iets minder puzzels in dan je verwacht in een escape room, maar de balans is hier wel perfect vinden wij. Het ene moment geniet je van de beleving en het andere moment ben je weer gefocust bezig met het oplossen van een puzzel. De puzzels passen trouwens perfect in de kamer. Ze zijn niet zo maar bedacht als opvulling, maar horen thuis in de wondere wereld van Marcus Furore.

We kwamen met hoge verwachtingen en zijn daar niet in teleurgesteld. Ze zijn zelfs overtroffen :)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Balans in puzzelen en beleven
 • 90 min speelplezier
 • Ziet er prachtig uit!!
 • Alle effecten (licht/geluid)
 • Klopt van a tot z

  Epic Escape Waalwijk

The Deal

Escape Rooms Sneek
Geplaatst op: 15 juni 2021

Wat oudere kamer

We speelden eerst the deal en daarna de funhouse. The deal is ouder en dat merk je. Het is een vrij basic escaperoom, zowel qua aankleding als qua puzzels en wij misten een fijne game flow en een enthousiast escape gevoel.


6

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  45:23 min

 

Funhouse

Escape Rooms Sneek
Geplaatst op: 15 juni 2021

Grappige kamer

Hiervoor speelden we "the deal" en je kan wel merken dat deze kamer nieuwer is. De funhouse vonden we dan ook leuker dan the deal. Er zitten grappige elementen in. De puzzels zijn vrij basic en wij vonden ze niet allemaal even logisch. Verder bevat de kamer veel sloten en een kleurrijk decor.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  50:12 min

 

Escape beleving

Na Houdini was deze kamer aan de beurt om te spelen. De kamers zijn niet met elkaar te vergelijken en dat was ons vooraf ook verteld. Waar je bij Houdini echt puzzels aan het oplossen bent, ben je hier meer onderdeel van een beleving waarin je handelingen verricht om verder te komen in het spel. Het decor ziet er waanzinnig mooi uit!! De nadruk ligt meer op de totaalbeleving dan op het puzzelen en dat laatste heeft wel meer onze voorkeur. We kwamen hier dus ook iets minder enthousiast uit, maar dat heeft puur te maken met onze voorkeur. Want qua beleving en story telling zit het hier echt wel goed! Alles wat je doet heeft invloed op het verdere spel dat je speelt en dat zit allemaal goed in elkaar.

Het leuke ontvangst en het tussendoor en achteraf napraten was top! Dat vinden wij altijd heel gezellig, leuk én belangrijk.

Dus bij deze: bedankt alle 5!:-)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Onderdeel zijn van het spel
 • Gastvrijheid en gezelligheid
 • Decor

 

The Lost Ones

Escaperoom Drachten
Geplaatst op: 14 juni 2021

Weer een favoriet er bij!

Op locatie werden we vriendelijk ontvangen door Joël, wat een fijne gastheer! We kwamen 2 kamers spelen: prison break en the lost ones.

Na het spelen van prison break, was deze kamer aan de beurt. De nieuwste kamer op deze locatie. Je kunt zien dat ook aan deze kamer heel veel aandacht is besteed en dat de eigenaren weer een stapje verder zijn gegaan dan bij prison break. Qua aankleding ziet de kamer er prachtig uit en ook de puzzels zijn weer zo goed bedacht en gemaakt!

Dit is absoluut een kamer die tot 1 van onze favorieten behoord! :-) en die dus zeker de moeite waard is om naar het "hoge noorden" af te reizen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels passend bij het thema
 • De aankleding van de kamer
 • Gastheer :-)

 

Prison Break

Escaperoom Drachten
Geplaatst op: 14 juni 2021

Oldschool puzzelen met een heerlijke flow

Op locatie werden we vriendelijk ontvangen door Joël, wat een fijne gastheer! We kwamen 2 kamers spelen: prison break en the lost ones.

Prison break is een kamer die al een aantal jaren meedraaid en een mega goeie game flow bevat! Er zitten leuke en verrassende elementen in, veel cijfersloten en puzzels in het thema van de kamer. Geen puzzels die zo maar bedacht zijn, maar die passen in de kamer. Wat ons betreft een hele goede kamer waarin je lekker oldschool kunt puzzelen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gastheer :-)
 • Goeie game flow

 

W o w. Wat een vette kamer!

Als eerst "echte" groep mochten wij gister deze kamer spelen. Best spannend, zo'n nieuwe kamer, omdat je vooraf nog geen reacties van anderen hebt gehoord.

MAAR, we zijn verrast, verbaasd, uitgedaagd, hebben genoten, plezier gehad én hebben het toelatingsexamen succesvol afgerond! Deze escape room is het meer dan de moeite waard om af te reizen naar het "hoge noorden" voor elke escape liefhebber!

Het decor/ de aankleding ziet er waanzinnig uit, de kamer heeft een hele goede flow en puzzels die perfect in het thema van de kamer passen.

Wij kunnen niks anders zeggen dan dat deze kamer tot 1 van onze favorieten behoord :-)


Reactie door Escape Room 058 Leeuwarden

14 juni 2021

Bedankt voor de lovende review!!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Heerlijke puzzelflow
 • Decor/aankleding
 • Gastvrijheid en gezelligheid van de eigenaren

 

Genootschap 5255

Escape Room 0164
Geplaatst op: 8 juni 2021

Toffe beleving: aanrader!

Deze kamer na lang wachten gister eindelijk mogen testen. We keken er enorm naar uit en zijn zeker niet teleurgesteld.

We zijn er van overtuigd dat het een vette beleving is als je de kamer gaat spelen, want dat was het tijdens het testen al! Hier en daar worden er nog wat dingen aangepast, wat alleen maar van toegevoegde waarde is voor de beleving. Als je de film gezien hebt, is het wel extra leuk om de kamer te spelen, omdat je veel elementen herkent (die trouwens heel tof verwerkt zijn in de kamer). De puzzels zijn goed bedacht en sluiten aan bij het thema van de kamer. Verder schrijven we maar niet te veel. Gewoon de kamer gaan spelen en zelf ervaren!

We hebben er echt van genoten en genieten nog na :-) Bedankt voor de gastvrijheid Antal en veel succes en plezier met het draaien van de kamer!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Service!!
 • Leuke puzzels in thema
 • Toffe elementen
 • Herkenning vanuit de film

  Marinde

The Gym

Escaperoom Zevenhuizen
Geplaatst op: 7 juni 2021

Oldschool puzzelen

Onze eerste escape room weer sinds lange tijd. Wat ons betreft was dit een goede kamer om weer te starten. De escape room bevat een logische opvolging van puzzels waarbij je veel hangsloten moet openmaken. Om een uurtje lekker oldschool te puzzelen zonder te veel poespas, zit je hier goed! :)

Het cijfer geven we op basis van onze ervaring: We hebben lekker een uurtje kunnen puzzelen en hebben lol gehad.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Logisch en duidelijk wat je moet doen

 

Kitchen Disaster

Escaperoom Sliedrecht
Geplaatst op: 7 juni 2021

Kamer met veel potentie!

Wij waren het 1e team die de kamer gingen spelen na de testgroepen. Geen reviews nog op escapetalk, dus we waren benieuwd wat we zouden aantreffen! De escape room ziet er echt goed uit! Het is de 1e kamer van de eigenaar, maar hij heeft echt iets tofs neergezet.

We misten wel een lekkere flow en sommige puzzels vonden we niet helemaald duidelijk/logisch. Maar achteraf vroeg de eigenaar wat we er van vonden en hebben we daar tips over gegeven. De escape room kan volgens ons alleen nog maar beter worden met wat aanpassingen!!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  64:39 min


 • Geluidseffecten
 • Alles werkt automatisch
 • Aankleding en afwerking
 • Mist nog een lekkere spel flow

 

Enigma

Escape010
Geplaatst op: 13 december 2020

Verrassend leuk! Aanrader!

Ons 2e bezoekje aan escape010. We waren benieuwd! Opnieuw kregen we bij binnenkomst wat te drinken aangeboden en ondanks dat we wat te laat waren, kregen we daar toch de tijd voor. Kort daarna konden we starten. De kamer start met een duidelijk filmpje en daarna mag je naar binnen. De start daar vonden wij erg leuk gedaan! De kamer ziet er prima uit, de puzzels zijn afwisselend en dagen je uit om samen te werken. Het verloop van de escape room is verrassend leuk en daar willen we niks over verklappen. Gewoon zelf gaan spelen! De host vroeg ons vooraf wanneer we en of we hints wilden krijgen. Hier heeft ze goed op ingespeeld en ons goed aangevoeld, want het meeste hebben we zelf op kunnen lossen.

Na al heel wat kamers te hebben gespeeld, heeft deze kamer ons weten te verrassen. De kamer zit goed in elkaar, heeft een fijne flow en je hebt 70 minuten de tijd om te ontsnappen. Tijdens het spelen werden er nog een aantal korte filmpjes getoond. Wat echt heel fijn is, is dat de tijd dan even stopt. Bij veel kamers zie je helaas dat de tijd dan gewoon doortikt, maar dat hebben ze hier goed aangepakt!

Wat ons betreft een kamer die je als liefhebber gespeeld moet hebben!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  65:00 min


 • Tijd stil tijdens filmpjes
 • Leuke puzzels
 • Fijne flow
 • 70 minuten

 

Het Koninkrijk

Escape Mijdrecht
Geplaatst op: 13 december 2020

Genoten!

Na een aantal reviews te hebben afgewacht, konden we onze nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en brachten ook wij een bezoekje aan het koninkrijk. We konden last minute terecht en werden vriendelijk ontvangen. Na kort te hebben gepraat, vroeg de eigenaar of we een nieuwe puzzel wilden uittesten om de kamer meer uitdagend te maken voor groepen met ervaring. Super leuk! Die uitdaging wilden we wel aan gaan en na nog een kleine aanpassing, konden we starten.

Wat een fantastische binnenkomst heeft deze kamer! Neem gerust even te tijd om te genieten van al het moois. Het leuke aan deze kamer is dat eigenlijk alle puzzels in het thema zijn en er geen voorwerp te vinden is die niet thuis past in het thema. Zeker een pluspunt! Ook het hint systeem is in thema en er is geen klok (heerlijk!!). Met de nieuwe puzzel kregen we uiteindelijk (zoals afgesproken) even hulp van de eigenaar, zodat we daarna door konden puzzelen. Achteraf alles nog doorbesproken en de eigenaar staat zeker open voor feedback en is nog steeds bezig met het fine tunen van de kamer.

Wij stonden na 45 minuten buiten, maar hadden best wat langer binnen willen blijven om te genieten van de mooie kamer! De nieuwe puzzel is zeker van toegevoegde waarde voor ervaren spelers en daardoor is de kamer voor iedereen leuk om te spelen. Wij zijn benieuwd naar de andere kamer. Hopelijk tot snel!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  45:14 min


 • Afwisseling in puzzels
 • Nieuwe puzzel
 • Volledig in thema
 • Prachtig decor

 

Goeie Mie

Escaperoom071
Geplaatst op: 1 december 2020

Kamer met potentie

Hoewel de locatie op maandag gesloten is, konden wij na een kort belletje 's avonds komen escapen. Super service! We werden enthousiast ontvangen door de vriendelijke host. Vooraf vroeg hij netjes of we wel of geen hints wilden, omdat we aangaven al aardig wat kamers te hebben gespeeld. Heel fijn als er zo wordt meegedacht! De kamer ziet er prima uit en bevat een aantal leuke elementen. Helaas liepen wij op bijna elke puzzel vast, waardoor we niet in een lekkere flow kwamen en de kamer als minder hebben ervaren. We vonden het lastig om de logica te ontdekken en dit hebben we aangegeven bij de host. Desondanks bleef hij heel vriendelijk en voor een goeie service of een last minute escape, zit je hier zeker goed!


6

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Enthousiaste host
 • Prijs van de kamer
 • Logica in de puzzels ontbrak voor ons

 

Het Geheime Genootschap

Escaperoom Nieuw-Vennep
Geplaatst op: 29 november 2020

Heerlijke puzzel kamer!!

Al een tijdje stond deze escape room op onze wish list en vanavond was het zo ver! We werden enthousiast ontvangen en hadden zin om te beginnen. We hebben genoten van het puzzelen! Er zat een goeie flow in de puzzels en hadden geen hints nodig. De kamer ziet er prima uit en het thema is goed uitgewerkt. De kamer zit heel goed in elkaar met uitdagende puzzels, zeker een aanrader! Achteraf nog leuk nagepraat en we zijn heel benieuwd naar de nieuwe kamer!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  52:18 min


 • Aankleding
 • Gastvrijheid
 • Leuke puzzels

 

De Juwelier van de Onderwereld

Escape Room 0164
Geplaatst op: 22 november 2020

Puzzel kamer

Vanwege de reisafstand het elke keer vooruit geschoven om deze kamer te gaan spelen, maar uiteindelijk was het zo ver. Op de site staat duidelijk aangegeven waar je in de omgeving kan parkeren. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Na een korte introductie konden we beginnen. De kamer heeft een origineel thema en het lijkt net alsof je bij de juwelier langs gaat. Het verrassende aan de kamer vind ik zelf de hoeveelheid puzzels die verstopt zitten in de kamer. We vonden de puzzels leuk om op te lossen, origineel en uitdagend. We kregen op de goede momenten hints (niet te snel, niet te laat), zodat we in de flow bleven. Als je een uurtje heerlijk wil puzzelen en wil genieten van goede puzzels, moet je zeker deze kamer spelen! Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe kamer :-)


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  55:05 min


 • Gastvrijheid
 • Thema
 • Puzzels

 

Levenswater

Emmelocked
Geplaatst op: 5 november 2020

Prachtige kamer!

Deze escape room ziet er echt prachtig uit. De ontvangstruimte is in thema en zet gelijk een goede sfeer neer. De kamer zelf is gemaakt met veel passie en ziet er ook echt heel mooi uit. De puzzels passen perfect in het thema van de kamer. Wij vonden ze wel best pittig. Instructies worden cryptisch beschreven en dat maakte het voor ons wat lastig/onduidelijk. Terwijl als je het door hebt, het wel vrij logisch is. Op sommige plekken was het net iets te donker vonden wij. Er was 1 puzzel die het niet helemaal deed. Dat was even vervelend, want daardoor liepen we vast. Gelukkig niet te lang en zijn we wel net nog op tijd ontsnapt!


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  59:41 min


 • Puzzels in thema
 • Thema mooi uitgewerkt
 • Prachtige aankleding
 • Af en toe te donker
 • 1 puzzel was niet helemaal goed

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 5 november 2020

Toffe kamer!!

Wat een heerlijke locatie! Je komt binnen in de mega grote ontvangstruimte waar je je al heerlijk kan vermaken. Super leuk om dus wat eerder te komen of langer te blijven hangen.

De kamer zelf is ook super leuk! Er zit een lekkere spanning in met schrikeffecten, maar is niet eng. De puzzels passen leuk in het thema en volgen elkaar logisch op. Bij ons deed helaas het hint scherm het niet, waardoor we vast liepen en wat tijd verloren. Dit heeft de host uiteindelijk heel netjes opgelost, waardoor we weer fijn door konden spelen en weer terug in de flow kwamen. Achteraf de beelden terug gekeken. Super leuk om zo de kamer nog eens door te lopen en om jezelf terug te zien.

We kunnen niet wachten tot we terug kunnen komen voor the dome :-)


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  54:34 min


 • Service
 • Beelden terug kijken
 • Ontvangstruimte
 • Puzzels passend in thema
 • Niet te spannend

 

The Mission

The Great Escape
Geplaatst op: 3 november 2020

Toffe beleving

Wat een toffe beleving is dit! De nadruk bij deze kamer ligt net wat meer op de beleving dan op het old school puzzelen. De ruimtes waar je doorheen gaat zien er goed uit en het hele thema is super goed uitgewerkt. Vooraf is je missie al duidelijk en tijdens de missie word je ook goed verder geholpen. Super leuk om dit als team te doen! Een hele andere ervaring dan een escape room waarbij de nadruk meer ligt op het puzzelen, maar wel echt heel tof! Er is veel te doen, je moet goed samen werken en flink door werken. Een pittige uitdaging die we niet zouden aanraden als je nog niet zo veel ervaring hebt.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Thema super goed uitgewerkt
 • Duidelijk verhaal
 • Niet voor beginnende escapers aan te raden

 

Room 1803

Escape Ede
Geplaatst op: 3 november 2020

Leuk hotelletje!

Room 1803 is een hotelkamer met verrassingen. De makers hebben goed nagedacht over de opbouw van de kamer en het verhaal is goed uitgewerkt. De puzzels zijn uitdagend en passen perfect in het thema van de kamer. De kamer ziet er goed uit, alsof je echt in een hotelkamer bent. We werden goed geholpen met subtiele hints, waardoor we in een goede flow door konden spelen. Vooraf en achteraf uitgebreid gekletst met 2 van de eigenaren, super leuk! Al met al een super leuke ervaring!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid
 • Mooie kamer

 

The Clinic

Forsaken escape room
Geplaatst op: 2 november 2020

Hele toffe kamer

Na the classroom was the clinic aan de beurt. Wat een goeie kamer!! De spanning bouwt zich langzaam en op een goede manier op. De puzzels passen volledig in het thema en werken allemaal automatisch. Het thema en het verhaal van de kamer zijn goed uitgewerkt. Je kan zien dat de kamer gebouwt is met veel passie en dat er over alles goed is nagedacht! Het verhaal is goed te volgen, de puzzels volgen elkaar goed op en daardoor is het een fijne kamer om te spelen. De host was super enthousiast en nam alle tijd voor ons, super leuk!

We hebben een hele leuke middag gehad en kunnen iedereen aanraden om hier langs te gaan!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  56:45 min


 • 75 min speeltijd
 • Gastvrijheid!!
 • Leuke puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Spanningsopbouw

 

The Classroom

Forsaken escape room
Geplaatst op: 2 november 2020

Leuke kamer in thema

Vandaag eerst the classroom gespeeld en daarna the clinic. We werden enthousiast ontvangen door de host die ruim de tijd voor ons nam, zowel vooraf als achteraf! Super fijn :-) Het thema van de kamer is goed uitgewerkt in de aankleding en de puzzels. Deze kamer is wat ouder en bevat dus cijfersloten, maar dat past prima bij het thema. Het is een fijne, logische puzzelkamer en wat ons betreft een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Gastvrijheid
 • Logische opbouw
 • Afwisseling in puzzels
 • Puzzels in thema

 

Let's Rob the Bank!

Escaping Breda
Geplaatst op: 1 november 2020

Leuke kamer!

Leuke escape room, zeker voor als je nog niet zo veel ervaring hebt! Wij hebben de kamer zonder hints gespeeld en dat vinden we altijd erg fijn. Dat betekent (volgens ons) dat er een logische opbouw in de kamer zit en de puzzels logisch zijn. De filmpjes waren niet echt mijn ding. Ik puzzel liever door, maar dat is persoonlijk. Verder waren de puzzels heel afwisselend en sommige ook heel origineel. Zeker een leuke escape room om te spelen dus!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  47:00 min


 • Afwisseling in puzzels
 • Logische opbouw en puzzels
 • Vrij makkelijk voor de ervaren escaper

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 1 november 2020

Toffe locatie

Wat een super toffe locatie voor een escape room! De ruimte waar je binnenkomt ziet er mooi uit en ook de escape room zelf lijkt net echt. Echt heel tof!! De logica van de opbouw van de puzzels ontging ons een beetje, waardoor we de kamer niet met een goed gevoel gespeeld hebben. Erg jammer en helaas ook net niet ontsnapt.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Toffe locatie!

Heel tof dat deze escape room zich bevindt in een monument, dat brengt gelijk veel sfeer met zich mee. We werden heel enthousiast en vriendelijk ontvangen door de host, waardoor we nog meer zin kregen om aan de slag te gaan. Wij vonden de kamer fijn om te spelen. We vonden de opbouw logisch, de puzzels in het thema van de kamer en we hebben geen hints nodig gehad. Dat zegt wat ons betreft iets over de goede kwaliteit van de kamer. Ondanks dat de kamer wat ouder is, merk je dat niet echt aan de puzzels, want die passen gewoon goed in het thema van de kamer. Wel zie je wat slijtage. Al met al een heerlijke, wat meer klassieke puzzel kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:00 min


 • Toffe locatie
 • Puzzels in thema
 • Wat slijtage

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Geplaatst op: 5 oktober 2020

Goede (klassieke) escape room

Een tijd geleden de andere kamer gespeeld en nu was het tijd voor de zodiac killer. Beide kamers bevatten een hele fijne en logische flow, waardoor het heel fijn is om deze escape rooms te spelen. De zodiac killer is een wat oudere kamer met daardoor veel slotjes. Dit past goed in het thema van de kamer en de kamer zit gewoon goed in elkaar, daardoor stoorde ik me er niet aan en speelt de kamer lekker weg. We vonden de begin puzzel wat aan de lange kant, terwijl alle puzzels die daarna kwamen heel goed waren. De balans vonden we niet helemaal fijn. Verder is de start van de kamer leuk gedaan en ook de eindpuzzel vonden we niet te lang of ingewikkeld, maar logisch in het verhaal en goed op te lossen. Doordat we vooraf aan hadden gegeven al wat ervaring te hebben, heeft de host gewacht met hints geven. Dat was heel fijn, omdat je dan net wat meer ruimte krijgt om puzzels zelf op te lossen. Al met al een goede kamer die leuk is voor iedereen om te spelen. We zijn heel benieuwd naar de 3e escape room en komen daar zeker voor terug.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  54:55 min


 • Eind puzzel
 • Service
 • Goeie flow
 • Begin puzzel wat lang

 

Runaway Train

EscapeTales
Geplaatst op: 5 oktober 2020

Kamer met potentie

Deze kamer last minute geboekt, dat werd goed geregeld. De host was heel vriendelijk en bleef positief. Wij zaten niet in een lekkere flow en de host probeerde ons toch met een goed gevoel naar huis te laten gaan. We vonden sommige puzzels heel leuk en logisch om op te lossen, maar vonden de logica van andere puzzels ver te zoeken. Hierdoor kwamen we er niet lekker in. Qua geluids- en lichteffecten kan er denk ik ook nog meer uit de kamer gehaald worden. We vonden het jammer genoeg een beetje tegenvallen en de prijs die we betaald hebben daardoor echt te hoog. De kamer bevat zeker goede elementen en met wat aanpassingen denk ik dat dit zeker een hele toffe, complete beleving kan worden. Heel leuk is dat je achteraf beelden terug kan kijken, dat is absoluut een pluspunt!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Beelden terug kijken
 • Vriendelijke host
 • Sommige (onlogische) puzzels
 • Prijs

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 27 september 2020

Toffe complete beleving

Na verschillende reacties te hebben gehoord over deze kamer (heel eng/valt wel mee), er voor gekozen om dan zelf maar te gaan ervaren hoe eng de kamer is. Lopend naar de ingang van de kamer bouwt de spanning gelijk op. Het decor ziet er heel vet uit. Het lukte ons om heel rustig te blijven en de spanning zakte al snel. We merkten dat d.m.v. effecten elke x duidelijk werd wat de bedoeling was, super fijn! Hierdoor heeft de kamer een heerlijke spel flow en blijf je gefocust. We kregen op de juiste momenten een hint, zodat we die flow niet kwijt zouden raken. Of de kamer eng is of niet, vind ik lastig om te zeggen. De kamer is wel spannend en daar moet je van houden. Ook in de hele escape room ziet er decor er levensecht uit. Echt heel tof en mooi gemaakt. Er zat 1 behendigsheidspuzzel in die bij ons niet lukte, waardoor de host ons hielp. Dat ze hielp is heel fijn, maar het liefste doe je het natuurlijk zelf. De host was heel vriendelijk en nam achteraf nog even de tijd om met ons de kamer door te spreken.

Ik zou deze kamer niet snel aanraden aan beginnende escapers. Met wat meer ervaring komt de hele beleving beter tot zijn recht.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  49:50 min


 • Geluid en licht effecten
 • Logische opbouw
 • Sfeer
 • Prijs
 • 1 behendigheidspuzzel

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 13 september 2020

Uurtje oldschool puzzelen

Ondanks dat deze escape room al wat ouder is, zat de kamer goed in elkaar. Qua geluid- en lichteffecten weten ze bij darkpark absoluut hoe ze een toffe beleving neer kunnen zetten en dat maakt de beleving leuker en spannender. Het thema kwam in deze kamer terug in alle puzzels, waardoor de puzzels wel een beetje op elkaar leken (veel met cijfers, moet je leuk vinden). Er zijn veel hangsloten in de kamer. Wij blijven het leuk vinden om die open te maken en de bijbehorende puzzel dus op te lossen, dus voor ons geen probleem!

Hou je van een wat meer klassieke escape room, dan is dit zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:15 min


 • Licht- en geluideffecten
 • Puzzels in thema
 • Prijs

 

Book Of Mystery

Escape010
Geplaatst op: 7 september 2020

Fijne puzzel kamer

Ik vond deze escape room verrassend leuk. De kamer is niet heel bekend en we waren er erg benieuwd naar. Je krijgt 70 min speeltijd en die heb je zeker nodig! De kamer bevat best moeilijke, maar voor ons vooral uitdagende puzzels. De puzzels waren in het thema van de kamer en wij vonden ze erg leuk om op te lossen! Het hint systeem werkte ook fijn. Deze kamer bevat geen gekke mindfcks, maar doet daardoor niet onder aan escape rooms die dat wel hebben. In deze kamer kan je heerlijk puzzelen en er zijn zeker ook wat technische dingen in verwerkt (niet alleen maar cijfersloten). Qua afwerking en aankleding ziet de kamer er prima uit. Je ziet wat slijtage en het kan hier en daar misschien nog wat mooier, maar aan de andere kant paste het ook wel goed bij het thema en de sfeer van de kamer.

Kortom, een kamer met uitdagende puzzels, een fijne opbouw en goeie game flow.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  61:52 min


 • Logische opbouw
 • Uitdagende puzzels
 • 70 min

 

Missing Room

Escape Mission Rotterdam
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Kamer met potentie

Deze kamer is een klassieke escape room met heel veel cijfersloten. Dit wisten we vooraf ook al, dus daar hadden we ons op ingesteld. Het verhaal vonden we redelijk ingewikkeld en uitgebreid. Dat is niet nodig denken wij om een leuke gameflow neer te zetten. Door de hoeveelheid puzzels, waren we niet bezig met het verhaal, waardoor we het ook niet mee hebben gekregen. De puzzels zaten leuk in elkaar, niet heel vernieuwend, maar zeker leuk om op te lossen. Doordat er zo veel te doen was, was iedereen druk bezig. Hierdoor mis je wel weer wat de ander doet. Hier en daar zijn de gebruikssporen te zien, dat is jammer.

Degene die ons begeleidde begeleidde op dat moment nog 2 andere groepen. Hierdoor zou het kunnen dat een hint wat langer op zich zou laten wachten. Dat was gelukkig niet het geval, maar zou ook niet moeten kunnen. Dat bevordert niet het spelplezier. Het zelf vragen om een hint is niet echt wat wij prettig vinden, omdat je niet weet hoe ver je bent in het spel. Toen we net waren begonnen met spelen, kwam de host door onze kamer heen naar buiten, om bij een andere groep te helpen. We stonden verbaasd te kijken.. Ik vind dat echt niet kunnen. Vervolgens kwam hij via onze kamer ook weer terug naar de controlroom.. We kregen geen uitleg of sorry op dat moment.. Er werd niks gezegd.. Heel slordig! Achteraf hebben we het wel besproken en werd er gezegd dat de andere groep zo snel ging, dat hij wel daar heen moest..

Ondanks dat, heeft deze kamer zeker leuke puzzels en zijn wij bijna 60 minuten druk bezig geweest. Goed samenwerken is hier zeker van belang!


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.5

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prijs
 • Heel veel puzzels
 • Om hints moeten vragen
 • Host die door de kamer heen kwam

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 23 augustus 2020

Top beleving

Wat een heerlijke kamer om te spelen!! We hebben genoten vanaf het begin tot het einde van de prachtige kamer, de puzzels en de sfeer die er hing. Bloody mary vonden we al geweldig om te spelen, maar met deze kamer hebben ze er net nog een schepje bovenop gedaan. Alles klopte voor mijn gevoel. De kamers zien er top uit, helemaal in de sfeer van het verhaal en je ziet dat het met passie is gemaakt. De puzzels waren afwisselend, pasten goed in het thema en er was echt veel om te doen. Niemand van ons heeft stil gestaan. Zeker ook complimenten voor onze host. Hij zat heerlijk in zijn rol en dat sluit zo mooi aan op de hele beleving. Absoluut een pluspunt! Als wij 1 tip zouden mogen geven, dan hadden wij sommige hints wat later willen krijgen. Inmiddels zijn wij best ervaren en we merkten dat we sommige hints voor ons gevoel vrij snel kregen. We hadden liever het zelf nog even geprobeerd. Zeker omdat we nog ruim 10 minuten over hadden op het einde. De hints waren ook niet altijd even goed te horen. Verder geen tips en alleen maar tops! Deze kamer moet je echt gaan spelen!! Er zit zo'n lekkere flow in de kamer en je geniet van de fantastische beleving die ze hier hebben neergezet!


Reactie door Rock City Escape

23 augustus 2020

Hi Eline, Dank voor je mooie review en wat een eer om jullie weer te mogen ontvangen! Op naar de volgende! :) Groet, Rock City Escape


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Lekkere flow
 • Veel puzzels, afwisselende puzzels
 • Mooie afwerking en aankleding. Kamer ziet er top u
 • Host
 • Hints

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Super leuke ervaring!!

Gister een onwijs leuke avond gehad toen we deze kamer mochten spelen. Al lang stond de kamer op ons lijstje en gister was het eindelijk zo ver! We werden onwijs enthousiast ontvangen door de leuke eigenaren die dit absoluut met veel plezier en passie doen. Er hing een hele relaxte sfeer en vooraf was er al tijd voor een praatje. Wij hebben onwijs genoten van het spelen van de kamer. We zaten er lekker in en volgden de, voor ons, logische volgorde van de kamer en puzzels. De puzzels waren leuk en pasten goed bij de kamer. Voor als je wat onervaren bent, kan de kamer best overweldigend zijn, doordat er veel gebeurd.. voor ons was dat echt een pluspuntje! De kamer ziet er ook nog eens super mooi uit qua aankleding en zit technisch ook goed in elkaar. Zeker terecht dat deze kamer zo goed wordt beoordeeld!! Niet alleen de kamer is top, maar ook zeker voor de gastvrijheid van de eigenaren is deze locatie een bezoekje waard. We mochten zelfs 2 uur later terug komen (23.30 's avonds laat), om hun andere kamer te spelen en ook toen hebben we gezellig gekletst en hing er een relaxte sfeer. We hebben een hele leuke avond gehad :)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Aankleding
 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid
 • Goeie flow
 • Geen

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Leuke, uitdagende kamer!

Na de triplicate institute te hebben gespeeld, was het later op de avond tijd voor deze kamer. Dit was niet zo vooraf gepland, maar voor de eigenaren geen probleem. Super dat dit kon en ondanks dat het wat later op de avond was, waren de eigenaren nog steeds even enthousiast en was er veel ruimte om gezellig te kletsen. Dat vinden wij altijd erg leuk! De opdracht van de kamer is vooraf duidelijk en door het spel heen ook goed te volgen. We hadden best moeite met sommige puzzels en kregen gelukkig wel handige hints, want we bleven soms best even hangen. Gelukkig kregen we goeie hulp en waren we uiteindelijk toch wel verbaasd dat we op tijd waren ontsnapt! De kamer bevat leuke elementen, een leuke spanningsopbouw en is misschien wel wat meer een basic escape room dan hun andere kamer. Je kan ook wel zien dat deze kamer ouder is dan hun andere kamer. Ondanks dat we best een beetje moe waren en het niet helemaal lekker ging, vonden we ook deze kamer leuk om te spelen. En nogmaals, de eigenaren zijn zo relaxt en enthousiast. We hebben een hele leuke avond gehad :)


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • Gastvrijheid
 • Spanning

 

The Caretaker

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 19 juli 2020

Leuk!

Na 4 jaar geleden mijn eerste escape room te hebben gespeeld hier, weer terug bij break out en nu voor de nieuwste kamer! De kamer bevat originele en uitdagende puzzels. De kamer is niet heel groot, maar dat stoorde ons niet. Er is namelijk genoeg te doen! Alles werkt automatisch en zit goed in elkaar. De aankleding van de kamer was wat summier voor een werkkamer van de conciërge. Daar zou nog wat meer uitgehaald kunnen worden, zodat je echt het gevoel hebt dat je in de werkkamer bent. De service was top! We werden vriendelijk ontvangen en er was vooraf en achteraf tijd om even te kletsen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:27 min


 • Leuke host
 • Uitdagende, originele puzzels
 • Aankleding kan beter

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 18 juli 2020

Hele toffe kamer

Vandaag deze kamer gespeeld en wat een belevenis weer! Er is veel aandacht besteed aan de aankleding, muziek en het licht. Daardoor is de totale beleving heel goed. De puzzels vonden wij origineel en volledig in het thema. We hebben nergens gedacht dat een puzzel niet in de verhaallijn paste. Er is heel veel te doen, dus je moet flink door werken en goed samen werken. We hebben best wat hints nodig gehad om verder te raken. Of de kamer echt moeilijk is, vind ik lastig te zeggen. Er zijn vooral veel puzzels die opgelost moeten worden. Qua spanning zit de kamer goed in elkaar. Niet te spannend of heel eng. Kortom, de kamer zit heel goed in elkaar, heeft een goede opbouw en ziet er top uit! De service vonden we helaas wat minder. Het was erg druk, waardoor er geen tijd was voor een gezellig (en wat langer) praatje vooraf of achteraf. Wij vinden dit juist altijd erg leuk. Het leek alsof het allemaal vrij snel moest achter elkaar, jammer! We hadden ook het idee dat degene die ons begeleidde, een stukje had gemist, waardoor we hints kregen die niet van toepassing waren.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:49 min


 • Goeie flow in de kamer
 • Orignele puzzels volledigin het thema van de kamer
 • Kamer ziet er top uit
 • Best prijzig
 • Begeleiding

 

Niet mijn soort escape room

Nu de adrenaline gezakt is en ik ben bijgekomen van het escape avontuur, wil ik proberen om de eerste review te schrijven, best lastig.. Nadat we ontsnapt waren, zat mijn hart in mijn keel en vond ik het lastig om te vertellen wat ik van de kamer vond. Dus ga ik nu een poging wagen om eerlijk mijn mening te geven.

De escape room begint heel leuk en de opdracht is meteen duidelijk. De puzzels die je tegenkomt zijn niet heel moeilijk of ingewikkeld en dat is maar goed ook, want door de spanning lukte het niet allemaal even snel om de puzzels op te lossen. De puzzels zijn deels in het thema van de kamer. Dat kan wat ons betreft nog meer. Ik zelf vond de schrik momenten te heftig, niet mijn ding. Ik had liever van te voren geweten dat die momenten er zouden zijn en dan zelf de keuze gehad: met of zonder.. Mijn voorkeur zou eerder uitgaan naar een kamer die er van zichzelf spannend uitziet. Qua aankleding kan die beleving denk ik nog beter.

Al met al hebben we flink gelachen en was het op het op het moment zelf hylarisch. Achteraf zat de schrik er goed in en is dit blijkbaar niet het type escape room dat ik leuk vind. Met stalen zenuwen kun je dit avontuur wel aan..


Reactie door Escaperoom Amersfoort

20 juli 2020

Beste, Ik vind het erg jammer om te lezen dat je ons zo laag waardeert. Zeker omdat jullie een testgroep waren. Je geeft super veel complimenten (dank daarvoor) maar toch met een naar randje voor mijn gevoel. 6,5 voor iets waarvan we nog aan het bijschaven zijn en nog een juiste weg aan het zoeken zijn wat we moeten bewandelen. En voor puntjes die je wel tof vind, vind ik het wel heel vreemd en jammer om te lezen dat je deze waardering geeft aan de kamer. Dat schrikmomenten niet je ding zijn, kan natuurlijk. Je kan met een cijfer als deze “wat ik persoonlijk niet fair vindt” een kamer door het slijk halen” En dat terwijl je hem mocht testen.....voor nope.... Hopelijk passen jullie je recentie nog aan, of halen hem weg. Ik vind het cijfer zeker niet terecht! Team Laserloods Amersfoort


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gratis parkeren voor de deur
 • Geen moeilijke verhaallijn
 • Begin van de kamer
 • Schrikmomenten te heftig
 • Aankleding kan spannender

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Geplaatst op: 12 juli 2020

Hele leuke kamer met een goede opbouw

We hebben enorm genoten van deze mooie, uitdagende kamer. Het is een heerlijke puzzel kamer met een fijne game flow en variatie in puzzels. Na al wat kamers te hebben gezien, zijn we door deze blij verrast! Doordat de kamer goed is opgebouwd en logisch is, is het echt een fijne kamer om te spelen! Ook complimenten voor degene die ons begeleidde. Hij heeft lang genoeg gewacht met het geven van hints, zodat we alles uiteindelijk zelf opgelost hebben en we dus geen hints nodig hebben gehad.

Deze kamer is zeker een aanrader en wij zijn benieuwd naar de nieuwe kamer. We komen zeker terug :-)


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  51:04 min


 • Spel begeleider
 • Mooie aankleding
 • Originele puzzels
 • Logische opbouw

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 11 juli 2020

Leuke, afwisselende kamer!

Onze eerste kamer bij darkpark, dus we waren heel benieuwd na alle enthousiaste verhalen die we er over hebben gehoord. The freakshow is zeker een leuke kamer met leuke, vooral afwisselende puzzels, waarin je niet alleen goed hoeft na te denken, maar waarbij je ook behendig moet zijn. De kamer ziet er mooi uit en zit goed in elkaar. Je merkt wel dat de kamer al wat ouder is en voor de prijs die je betaald, hadden we er wel meer van verwacht.. De opbouw van de kamer is logisch en speelt lekker weg. De opbouw qua spanning is ook goed gedaan en goed te doen, niet te eng!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Logische opbouw
 • Kamer ziet er goed uit
 • Leuke, afwisselende puzzels
 • Prijs

 

The Mad Magician

MJ Escape
Geplaatst op: 5 juli 2020

Leuke, klassieke puzzel kamer

Een leuke, klassieke puzzel kamer vol met cijfersloten. Er zijn heel veel puzzels, dus je bent lekker bezig. De meeste puzzels waren voor ons ook duidelijk en waar we vastliepen, kregen we een hint. We hadden alleen niet altijd door dat we een hint kregen, doordat het geluid niet zo hard was.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:13 min


 • Lekker veel puzzelen
 • Hints werden niet heel duidelijk aangegeven

 

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 5 juli 2020

Hele toffe, avontuurlijke kamer

Deze kamer heeft ons absoluut verrast! We hebben echt genoten. De opbouw zit heel goed in elkaar en de kamer is best spannend. Je bent continu op je hoede, omdat je niet weet wat er kan gebeuren en je verwacht elk moment dat er dus iets kan gebeuren. Qua spanning is het wel echt te doen en de omschrijving "horror" vinden wij niet van toepassing.

De kamer heeft afwisselende puzzels waarbij wij continu hebben samengewerkt met elkaar. Je maakt dus alles mee van het begin tot het einde, zeker een pluspunt! De puzzels passen goed in de verhaallijn en het thema van de kamer en sommige puzzels zijn wij nog niet eerder tegen gekomen, sommige wel. Maar dat stoorde ons niet. Een sterk punt van de kamer is echt de afwisseling in de puzzels!! De kamer ziet er goed uit en is qua opzet en opbouw heel goed neergezet. Door het spel heen zijn wij daar flink door verrast. We raden aan om de kamer zelf te spelen, om dat zelf te ontdekken! We willen niet te veel verklappen :-)


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Afwisseling in puzzels
 • Complete verhaallijn
 • Goeie spanning en sfeer
 • Verassende kamer
 • Hints hadden iets cryptischer gemogen

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 28 juni 2020

Wauw wauw wauw

We hadden super veel zin om deze kamer te gaan spelen en waren vooral ook heel erg benieuwd! Deze kamer moet je gaan spelen, omdat niet te beschrijven valt hoe tof het is! De aankomst, het begin, alle mindfcks, de puzzels, de ruimtes.. Alles komt bij elkaar en zorgt echt voor een hele toffe escape beleving. Er is een goede balans in het beleven en puzzelen. Je moet echt af en toe de tijd nemen om even te genieten, want voor je het weet sta je weer buiten en kan je alleen nog maar nagenieten en terug denken aan alles wat er gebeurd is. Het verhaal vonden wij wat ingewikkeld en door alles wat er gebeurde, lag onze focus daar ook niet op. Niet erg, want het belemmerde niet ons plezier gelukkig :) Achteraf werd het verhaal ook nog uitgelegd.

We zouden deze kamer wel pas aanraden als je een beetje ervaren bent, dan krijg je denk ik het leukste speelplezier en de leukste beleving!

Al met al een geweldige beleving en we hopen dat er ooit in de toekomst nog een nieuwe kamer bij zal komen, dan komen we zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  79:13 min


 • De toffe mindfucks
 • De hele beleving van begin tot eind
 • Lekker puzzelen

  down-the-hatch

Payback

Wescape
Geplaatst op: 28 juni 2020

Leuke kamer

Wat een leuke, verrassende escape room! Met veel verschillende ruimtes en logische, leuke puzzels.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  46:06 min


 • Gastvrijheid en service
 • Leuke, logische puzzels

 

The Boss

MJ Escape
Geplaatst op: 25 juni 2020

Leuke kamer!

The boss is een leuke escape room met veel uitdagende puzzels in het thema van de kamer. De kamer bevat hier en daar wat technische snufjes, maar is vooral een echte puzzelkamer. De puzzels zijn best pittig en het zijn er veel, dus je moet flink door werken. Dit betekende dat we niet alle 5 alle puzzels hebben mee gekregen, best jammer. Achteraf wel de kamer doorgelopen, zodat je weet wat je hebt gemist, dus dat is heel fijn!

We hebben een hele leuke avond gehad, zeker ook door de enthousiaste eigenaar!


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Goeie begeleiding en enthousiaste host
 • Leuke puzzels in thema
 • Afwerking kan hier en daar beter

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 21 juni 2020

Leuke kamer

Met zijn 2en best lastig om te spelen, maar wel heel leuk! Uiteindelijk gehaald in 65 minuten. We hebben veel tijd verloren in het begin, daar liepen we vast. Daarna ging alles wel vlot en dus extra leuk dat we de kamer mochten uitspelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  65:00 min


 • Leuk verhaal + puzzels

 

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Geplaatst op: 13 juni 2020

Wauw!

Last minute gebeld en gevraagd of we nog konden spelen. De eigenaresse ging dat voor ons regelen, super fijn! We werden heel enthousiast ontvangen.

Wat een geweldige beleving was dit! Prachtig gemaakt, veel oog voor detail, alles werkt goed en automatisch.. Echt geweldig! De puzzels waren volledig in het thema, heel leuk, origineel en mooi gemaakt!

Echt een prachtige escape room! We zijn weer een mooie ervaring rijker :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Mooie en leuke puzzels in het thema
 • Prachtig gemaakt

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 13 juni 2020

Toffe kamer

Absoluut een toffe kamer. Er zit een duidelijke verhaallijn in en de kamer ziet er mooi uit. De puzzels zijn leuk en goed om op te lossen. Alles deed het goed, werkte automatisch en zat logisch in elkaar. We zijn heel enthousiast over deze kamer! Zeker weer een aanrader! We zijn heel benieuwd naar Molly's game!!


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Toffe, verrassende elementen
 • Verhaallijn duidelijk

  down-the-hatch

Leuke/ toffe klassieke kamer

Yes! Eindelijk konden we weer escapen. We waren erg benieuwd naar deze kamer, omdat de kamer omschreven wordt als een klassieke puzzel kamer. De kamer zit heel logisch in elkaar en doordat je veel samenwerkt, mis je niks wat een ander doet. De puzzels vonden wij erg leuk en af en toe moesten we goed nadenken :-). Deze kamer is leuk voor als je er nog niet veel hebt gespeeld, maar ook voor de ervaren escaper. De service is hier altijd top, dus alleen daarvoor al moet je een kamer hier spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend
 • Afwisseling in puzzels
 • Service
 • Leuke puzzels

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 6 juni 2020

Wat een super toffe kamer!

Yes! Eindelijk mogen we weer escapen. Inmiddels alle kamers hier al gespeeld en deze was al laatste aan de beurt. Ook deze kamer is weer super nice, zit goed in elkaar en is van kwaliteit. Ze hebben het thema echt zo goed neergezet en nagemaakt, echt heel tof!! De kamer bevat logische aanwijzingen en speel je met elkaar. Je bent niet los van elkaar bezig. De kamer is absoluut niet eng, maar lekker spannend. Zoals altijd is de service hier top. Als escape liefhebber moet je echt een keer een bezoekje brengen aan 1 van de 4 kamers (of speel ze gewoon allemaal :-)).


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Napraten
 • Service
 • (Logische) opbouw en puzzels
 • Spanning
 • Sfeer
 • Thema heel goed uitgewerkt

 

Rebecca

Your Escape
Geplaatst op: 18 maart 2020

Leuke kamer

Op aanraden vandaag deze escape room gespeeld. We werden gastvrij ontvangen en konden meteen beginnen.
We vonden de puzzels best pittig en kregen hier en daar een goede hint, waardoor we verder konden spelen. We zijn verrast door de grootte van de escape room en de toffe elementen die er in zitten. De puzzels bieden wel veel uitdaging en zijn daarom voor iedereen leuk om op te lossen. Er zaten spannende momentjes in de kamer, maar was zeker goed te doen. Achteraf de kamer nog even doorgenomen en nagepraat. We komen zeker terug als er een nieuwe kamer komt!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Spanning
 • Leuke/toffe/verrassende elementen
 • Gastvrijheid

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 15 maart 2020

Super toffe kamer

Speciaal voor het spelen van deze kamer, eerst de serie gekeken. Het hoeft niet, maar ik vond dat het de hele beleving wel extra leuk en spannend maakte. De herkenning uit de serie in de kamer is super leuk om te zien. De makers hebben daar echt veel aandacht aan besteed en dat goed uitgewerkt. De kamer ziet er dus goed uit en heeft leuke puzzels. We werden gastvrij ontvangen en achteraf hebben we de kamer nog doorgenomen. Vinden wij altijd erg leuk :-).


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gastvrijheid
 • Spanning
 • Thema super goed uitgewerkt
 • Sfeer en aankleding

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 8 maart 2020

Super vette beleving!

Vanaf het moment dat je aan komt rijden, kom je gelijk al een beetje in de spanning van het verhaal en de escape room. Nadat je binnen bent gelopen, weet je ook meteen dat de beleving al van start is gegaan. Dit vonden wij absoluut een pluspunt en zorgde er voor dat je gelijk goed in het verhaal kwam.

De kamer zelf is goed uitgewerkt en ziet er mooi uit. De muziek en alle effecten tillen de hele beleving omhoog en zorgen er voor dat het lekker spannend blijft. De puzzels vonden wij leuk om te doen. Niet te moeilijk of onlogisch en voor iedereen goed te doen. Met 4 personen heeft iedereen wat te doen en je hebt elkaar echt nodig.

Achteraf op de foto en gezellig nagepraat. Wij vonden het een hele leuke, uitdagende beleving en zouden deze kamer absoluut aanraden. We gaan ook zeker terug komen voor de nieuwe kamer!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Totale beleving
 • Gastvrijheid
 • Sfeer en aankleding
 • Locatie
 • Geen

 

The Art Heist

Art Heist Escape Room
Geplaatst op: 6 maart 2020

Tegenvaller

Via groupon deze escape room geboekt. Er waren nog geen reviews, dus gingen er blanco in. Het ontvangst was vriendelijk. We vonden de escape room erg tegen vallen. Het was erg koud binnen, de aankleding was summier en de eindpuzzel totaal niet logisch. Als je escape rooms hebt gespeeld die in de top staan, dan stelt dit eigenlijk niet zo veel voor. We konden ook niet napraten, omdat de volgende groep er al stond. Degene die ons begeleide, had zelf nog nooit een escape room gespeeld. Wat wij erg raar vonden. Wij zouden deze escape room niet aanraden. Er zijn veel mooiere, andere escape rooms met leukere puzzels om te spelen (naar onze mening).


3

Sfeer: 3.0

Puzzels: 3.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Goedkoop via groupon
 • Aankleding
 • Geen foto
 • Niet kunnen napraten
 • Eindpuzzel
 • Kou

 

Dracula's Bedroom

Escaperoom Oss
Geplaatst op: 24 februari 2020

Top kamer!

Of we vanmiddag nog langs konden komen? Dat was geen probleem en ook was de tijd flexibel! We werden heel gastvrij en enthousiast ontvangen en stonden te popelen om de kamer in te gaan. We hadden al veel lovende woorden gehoord over de kamer, dus we waren erg benieuwd. Vanaf het begin wordt je gelijk in het verhaal gezogen en start het puzzelen. De puzzels zijn uitdagend, origineel en wij vonden ze heel leuk! De aankleding van zowel de kamer als de ontvangstruimte zijn in het thema en ziet er heel goed uit! Alles klopt en daardoor heb je echt een volledige escape ervaring. Deze kamer behoort zeker tot 1 van mijn favorieten. Je moet wel flink doorwerken, want er is genoeg te doen, maar dat maakt de uitdaging des te leuker!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gastvrijheid
 • Sfeer
 • Uitdagende puzzels
 • Aankleding is top

 

The Game

Locked
Geplaatst op: 24 februari 2020

Leuke, gezellige kamer

Als je van spelletjes houdt, is deze kamer extra leuk om te spelen!! Het is een gezellige en leuke escape room, vol puzzels die in verband staan met spelletjes. Qua afwerking niet de mooiste kamer die er is, maar dat maakt niet dat het geen leuke kamer is. De kamer is zeker voor beginners heel leuk, omdat de puzzels niet super moeilijk zijn. Ook zijn er veel cijfersloten, dat moet je wel leuk vinden. Wij zouden deze kamer aanraden voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om goed samen te werken en als je op zoek bent naar een escape room die vooral heel gezellig en leuk is om te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Prima te spelen voor iedereen
 • Spelletjes thema is super leuk

 

The Mystic Cabin

Riddle Room
Geplaatst op: 24 februari 2020

Leuke kamer

De mystic cabin is een leuke kamer. We werden heel gastvrij ontvangen. De puzzels in de kamer zijn goed te doen. Het is een kamer waar je veel moet zoeken en moet samenwerken. Het thema was leuk uitgewerkt.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 23 februari 2020

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vooraf waren we best zenuwachtig, omdat we nog nooit een kamer met zijn tweeën hadden gespeeld en niet wisten wat we konden verwachten. Vanaf de aankomst werd je gelijk mee gezogen in het thema van de kamer en kwam je aan in het hotel. De sfeer en de gastvrijheid zijn optimaal en alle lovende reacties kloppen ook echt. Wat een fantastische kamer!! De puzzels zijn uitdagend, origineel en best een beetje pittig, maar goed te doen. Zeker met de eventuele hints die je krijgt. Je valt van de ene verbazing in de andere. De kamer ziet er echt top uit! Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!! De manier waarop de hints worden gegeven, is trouwens echt geniaal bedacht!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Manier van hints geven
 • Originaliteit
 • Aankleding/ afwerking
 • Gastvrijheid
 • Uitdagende puzzels

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 23 februari 2020

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vanaf het ontvangst kom je al gelijk helemaal in het thema van de kamer. Er is super veel aandacht besteed aan de afwerking en aankleding van de kamer. In de kamer ga je van verwondering naar verwondering en word je elke keer opnieuw verrast. De puzzels zijn super leuk en passen in het thema van de kamer. Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Super mooie kamer
 • Gastvrijheid
 • Alles volledig in het thema
 • Zijn er niet

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 22 februari 2020

Leuke kamer

Ik zou deze kamer aanraden als je wat meer ervaren bent, want de puzzels zijn best moeilijk! Wij hebben het niet gered binnen de tijd, maar mochten de kamer wel uitspelen, super! De puzzels zijn uitdagend en dat maakt dat je goed moet samenwerken. De kamer had van ons, gezien het thema, wat spannender gemogen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Gastvrijheid
 • Uitdagende puzzels
 • Misschien iets te moeilijk

 

The Curse Of Captain Kidd

Escape Adventure
Geplaatst op: 22 februari 2020

Mooie kamer

We werden heel gastvrij ontvangen door de enthousiaste eigenaar. Vooraf gekletst en ook achteraf, dat vinden wij altijd erg leuk. Er werd genoeg tijd voor ons genomen. De kamer ziet er mooi uit en bevat verrassende elementen. Als je deze kamer gaat spelen, moet je wel van cijfersloten houden. Wat ons betreft geen probleem. De puzzels passen goed in het thema en we werden goed geholpen als we vast liepen. Er is veel te doen in de kamer! Zeker een aanrader wat ons betreft :)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid
 • Goede hints
 • Thematiek en aankleding

 

THE ARTIFACT

Escape Experience
Geplaatst op: 9 februari 2020

Leuke kamer

De artifact is een leuke kamer waarin veel te doen is. Je moet echt goed samen werken en je hoeft je niet te vervelen! We vonden de puzzels leuk en origineel, alleen vonden we de moeilijkheid en duur van de eindpuzzel te hoog. We hadden de kamer graag uitgespeeld om met een nog geslaagder gevoel naar huis te gaan.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee

 

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 20 januari 2020

Top kamer!

Na Anna's dollhouse een tijd terug te hebben gespeeld, gingen we vol verwachting op expeditie. Ook dit is echt een super leuke en mooie kamer! Het thema is heel goed uitgewerkt en je waant je echt in de jungle. De puzzels sluiten goed aan op het thema en zijn origineel en heel leuk! We kregen duidelijke en bruikbare hints op het juiste moment. Wij zijn echt heel enthousiast over deze kamer!!

Daarnaast zijn we weer heel vriendelijk ontvangen en hebben we achteraf lang na zitten praten. Pluspunt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gewoon top
 • Hele leuke puzzels
 • Prachtig thema
 • Na praten
 • Ontvangst
 • Sfeer

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 18 januari 2020

Leuke kamer

De puzzels in deze escape room zijn volledig in het thema en zijn daardoor heel origineel! Er is veel aandacht besteed aan het thema en dat zie je. Ik vond wel dat er veel informatie op ons af kwam en dat je met zijn allen bezig was met het oplossen van raadsels. Ik miste een beetje het "wauw" effect in de kamer.


Reactie door Sky High escape rooms

19 januari 2020

Beste Eline, Bedankt voor deze mooie review! ik lees alleen maar positieve dingen, en ja het verhaal wat zeker een lastig verhaal is en dus veel info wat op jullie afkomt is de puzzel. Gisteren gaf je ons nog een 8, ben wel benieuwd waardoor deze toch nog een 7 is geworden. We proberen de escape zo groot mogelijk te maken door vooraf al de beleving te laten beginnen, en ontvangst in thema, en de sfeer zo echt mogelijk te laten lijken, in jou bevingen is dat toch nog niet helemaal gelukt. Graag zouden we feedback van jullie ontvangen, wat jullie als WAUW hadden verwacht? info@skyhighescaperoom.nl


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Thema uitgewerkt in puzzels
 • Veel info

 

INFERNO

Timed Adventures
Geplaatst op: 22 december 2019

Super leuk!

We waren erg benieuwd naar deze escape room, zeker vanwege het originele thema. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke instructies. We hadden het zelf nog niet door of we waren al begonnen. We hadden echt het gevoel alsof we bij de brandweer zaten, zo leuk!! Het thema is leuk uitgevoerd en er waren leuke puzzels (niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk). Vooral het einde vonden we hilarisch... :-)


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  54:16 min


 • Ontvangst
 • Ervaring
 • Thema

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 22 december 2019

Wauw!

Wauw!! Wat een prachtige escape room. Je waant je in een soort fantasie wereld waarbij alle details mooi zijn uitgewerkt. Vanaf het ontvangst tot het einde is het een fantastische ervaring. Hele leuke, uitdagende puzzels die passen bij het thema. Zeker een aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagende puzzels
 • Aankleding/ afwerking
 • Thema

 

Leuk thema

Origineel thema van de escape room! Originele puzzels zonder sloten. Kamer zit technisch vooral goed in elkaar. Afwerking zag er leuk uit, maar je kon wel de gebruiks sporen her en der zien. Vooraf werd er verteld dat iets het soms niet doet, erg jammer. Het "wauw" effect ontbrak voor mij. Kamer is leuk voor 2 personen, maar met meer moet je op elkaar wachten.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Geen foto
 • Onderdeel kapot

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 24 november 2019

Wat een super toffe kamer!

Spontaan deze escape room gaan spelen vandaag waar we echt geen spijt van hebben. Wat een mooie kamer en niet eng! Het thema is super goed en mooi uitgewerkt en je waant je echt in de wereld van Anna. De puzzels zijn origineel en heel logisch, dus super leuk om op te lossen. Achteraf nog een heel leuk gesprek gehad met de eigenaresse die daar even de tijd voor nam :) Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding/ hints
 • Originele puzzels
 • Thema

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 17 november 2019

Echt een aanrader!!

Alle andere 3 escape rooms hier al gespeeld, DEA was de laatste op ons lijstje.. en wat hebben we genoten! De escape room bevat originele puzzels, super toffe elementen en er is echt veel aandacht besteed aan de afwerking en aankleding, waardoor het thema echt goed naar voren kwam. We kregen voldoende hints om alles te kunnen doorlopen, wat altijd erg fijn is. Aan het eind weer een foto ontvangen, wat altijd een leuke herinnering is. Deze escape room behoort echt tot 1 van onze favorieten. Je moet deze escape room zelf ervaren, echt een aanrader!!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema goed uitgewerkt
 • Foto
 • Originele puzzels
 • Aankleding/ afwerking

 

Christina's Droom 2.0

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 10 november 2019

Spannende kamer

Vanaf het begin is het spannend, maar wel goed te doen, het is niet eng. Het thema is goed doorgevoerd en er is veel aandacht besteed aan de aankleding!! De puzzels zijn goed te doen en zijn vrij logisch. Wij vonden het een hele leuke beleving en ervaring! Ik denk voor de gevorderde escaper wel vrij makkelijk.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Spanning
 • Thematiek
 • Moeilijkheid puzzels

 

The Hangover

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 21 september 2019

Super leuk thema!

De kamer heeft een origineel thema en het thema is leuk uitgewerkt. Zeker voor de onervaren speler een leuke kamer om te doen. De puzzels zijn niet extreem moeilijk, maar wel leuk bedacht! Het is vooral een leuke, gezellige kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  49:56 min


 • Aanrader voor de onervaren speler

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 21 september 2019

Wat een super toffe kamer!

Wat een ervaring. Deze kamer raden we zeker aan! Het thema was tot in detail uitgewerkt en de kamer zit vol met verrassingen. Het is een spannende kamer, maar het is niet eng, dus voor iedereen wel te spelen! We kregen op tijd de juiste hints en werden heel gastvrij ontvangen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  57:26 min


 • Toffe ervaring
 • Mooie aankleding
 • Spannend, maar niet eng
 • Super tof thema
 • Geen

 

Verdieping 13

Escape Experience
Geplaatst op: 21 september 2019

Een hele leuke kamer!

Verdieping 13 is een spannende kamer, maar is niet eng! De puzzels in de kamer zijn logisch en het thema is goed uitgewerkt. Wij vonden het een hele leuke kamer om te spelen en raden de kamer zeker aan!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 21 september 2019

Wauw

Dit was echt een fantastische ervaring! De kamer zit vol verrassingen, technische snufjes en is echt super mooi gemaakt. Het is wel een moeilijke kamer vonden wij. De puzzels volgden elkaar logisch op en waren origineel. Voor de ervaring en belevenis, zeker een aanrader! We werden ook heel gastvrij ontvangen door enthousiaste medewerkers.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Gastvrij
 • Aankleding is top
 • Belevenis
 • Best moeilijk

 

The Mansion

Operation Exit
Geplaatst op: 21 september 2019

Een hele leuke kamer!

The mansion is echt een hele leuke kamer om te spelen. De puzzels zijn origineel, de aankleding is heel mooi en past goed bij het thema. Wij waren met zijn vieren en waren allemaal de hele tijd bezig.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gastvrij ontvangst
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels

 

Willy's Chocolate Factory

Escaperoom Berkel
Geplaatst op: 21 september 2019

Middelmatige kamer

De kamer heeft een grappig thema, alleen de uitstraling/afwerking is in vergelijking met andere escape rooms, niet van grote kwaliteit. De puzzels zijn leuk bedacht en origineel, maar voor de ervaren speler niet heel uitdagend.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Kwaliteit
 • Slechte aankleding

 

The Gold Mine

Escape Room Zandvoort
Geplaatst op: 21 september 2019

Super leuk

Deze kamer is echt heel erg leuk! Niet spannend of eng, maar echt heel leuk! Het thema is heel mooi uitgewerkt en er zitten hele toffe elementen in de kamer. De puzzels waren niet heel moeilijk, maar wel uitdagend genoeg.


Reactie door Escape Room Zandvoort

5 november 2019

Dank je wel! Blij dat jullie het leuk hebben gehad!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding is top

 

Rembrandts Geheime Atelier

Escaperoom Leiden
Geplaatst op: 21 september 2019

Mooie kamer

Wat een toffe, mooie kamer! De sfeer is echt goed neergezet, waardoor het thema goed naar voren komt. Jammer dat er weinig verrassingen in de kamer zijn. De puzzels zijn origineel en heel leuk! We kregen helaas een onlogische hint, waardoor we net niet zijn ontsnapt. Maar de kamer is wel echt een aanrader, alleen al voor de prachtige locatie en aankleding.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Prachtige locatie
 • Weinig verrassingen

 

Unsolved

Escape Room Ter Aar
Geplaatst op: 21 september 2019

Middelmatige kamer

Het was even zoeken naar de ingang van het gebouw waar we vriendelijk werden ontvangen. Ik zelf vond dat er niet echt logica zat in de verhaallijnen van de kamer. Het einde vond ik wel heel verrassend en uniek! Er waren een aantal punten waar we op vastliepen en niet gelijk goed werden geholpen, waardoor we het niet gehaad hadden binnen de tijd.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Origineel einde
 • We werden niet goed geholpen

 

Gascape

Escape Room Woerden
Geplaatst op: 21 september 2019

Leuke kamer

Hele leuke escape room met een leuk thema en originele puzzels! Zeker een aanrader. We werden enthousiast ontvangen en achteraf was er genoeg tijd om de escape room even door te lopen en te bespreken. Er zijn zeker kamers die meer een "wauw" effect hebben en dit is gewoon een hele leuke kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Leuke puzzels
 • Origineel thema

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 21 september 2019

Uitdaging

Er is veel aandacht besteed aan bepaalde elementen in de kamer die voor verrassingen zorgen. Ik vond de puzzels niet allemaal even logisch en had soms het gevoel dat we niet allemaal bezig waren. De kamer was erg moeilijk en we hebben het ook niet gehaald. Als je meer van puzzelen houdt, zou ik deze kamer niet aanraden.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitwerking
 • Moeilijk

 

Pandora Escape Room

Ayers Rock
Geplaatst op: 23 september 2019

Prima escape room

We werden heel gastvrij ontvangen door een enthousiaste medewerker. Ik vond dat de kamer mooi is gemaakt en dat er leuke en verrassende elementen in zitten. Wel waren de puzzels vrij moeilijk en hebben we niet alles van de kamer kunnen ontdekken. Dat was erg jammer.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Mooie aankleding
 • Niet alles kunnen doen

 

Café Voorburg

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 21 september 2019

Echt een café

Het thema is echt super goed neergezet. Je hebt echt het gevoel alsof je in een café bent. Ik vond zelf niet alle puzzels even logisch, maar het was echt een toffe ervaring! Het is een hele leuke kamer.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer

 

Koelcel

SS Rotterdam
Geplaatst op: 21 september 2019

Hele leuke kamer

Een hele leuke en uitdagende escape room met een leuk verhaal. Zeker een aanrader! Na een aantal rooms te hebben gedaan, was het een uitdaging om maar met 4 mensen te ontsnappen, maar het is ons wel gelukt. Als je nog onervaren bent, is 6 een goed aantal om deze room te spelen.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Enthousiast ontvangst
 • Geen

 

De Camping

Escaperoom Berkel
Geplaatst op: 21 september 2019

Grappige kamer

De camping is een leuke kamer om te spelen als je nog niet veel escape rooms hebt gedaan. De puzzels zijn vrij makkelijk en de aankleding ziet er simpel uit.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke kamer
 • Aankleding

 

Escape room 007

Escape room Adventuredome
Geplaatst op: 21 september 2019

Middelmatige kamer

Het idee is leuk, 2 dezelfde kamers naast elkaar, maar er had meer aandacht besteed moeten worden aan de uitwerking van de kamer. De aankleding kan echt beter. Er zaten wel leuke puzzels in.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding

 

Escape Bus

Escape Bus Maasland
Geplaatst op: 23 september 2019

Leuk bedacht

Originele escape room, maar er bestaan tegenwoordig escape rooms die veel meer een "wauw" effect hebben. Als je nog niet veel escape rooms hebt gespeeld, is het een leuke om te doen. Ondanks dat de ruimte vrij klein is en er niet veel is in de bus, ben je toch bezig om alles goed te doorzoeken.


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Geen verrassingen
 • Sobere aankleding

 

Engine Room

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 23 september 2019

Leuke kamer

Leuke escape room met leuke (best moeilijke) puzzels. Kamer ziet er goed uit qua aankleding en het is leuk dat je tegen een ander team kan spelen. In vergelijking met andere escape rooms, heeft deze kamer weinig "wauw" effect.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • 2 dezelfde kamers

 

Alcatraz

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 21 september 2019

Eerste escape room

Dit was mijn eerste escape room, dus ik vond het best spannend. Achteraf is het geen spannende kamer. Er zitten leuke, afwisselende puzzels in, maar je moet wel goed nadenken. Ik vond het een leuke ervaring en een mooie kamer. We werden heel enthousiast ontvangen!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Afwerking

 

0 reviews