Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Metro

Boedapest , Hongarije

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Metro

Your game's location is a real underground station under the Parliament. By getting to the subway, you realize that something is wrong. There is a terrorist act that needs to be blocked. They want to blow up the whole station!

Find and disarm the bomb!

The Metro is a super-realistic, latest-generation escape room adventure game. Experience a real subway car and a real metro station, get in the train, get into the ticket office and even more service areas. Our newest game, where all team members will need close cooperation. The catastrophe is approaching. Find the bomb that was hidden somewhere in the underground. After you enter, you only have 60 minutes left until the explosion.

The game is recommended for both small and large, guaranteed to everyone you will like!

 

 

 


Thema's

Bom

Trein

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

1 likes

10 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Király utca 14
1061, Boedapest
Hongarije

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

5 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MarindeMarindeEscape MasterLid sinds: 10 augustus 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Realistische kamer

#127 Na het spelen van Deadland hadden we op deze zondagavond de smaak te pakken en zo mogelijk een nog betere puzzelflow in de Metro. Aroom is een professionele organisatie die gewend is op hoog tempo hun kamers te draaien, maar ook aan spelers die voor meerdere (of al hun) kamers komen. Na een sanitaire stop en een korte pauze werden we al snel uitgenodigd om de Metro te gaan spelen. Met het oog op de mogelijkheid om nog een extra kamer in ons schema te passen, was het super hoe flexibel ze hier met de tijdsloten omsprongen.

Ook de Metro begint helaas met nog een instructie in de kamer, gevolgd door een filmpje om je in het verhaal te introduceren. Recent hadden we in Nederland de metro gespeeld in Rotterdam en qua look en feel zag ik veel overeenkomsten, de spelflow en hoeveelheid puzzels vond ik echter hier in Boedapest leuker. De kamer is heel realistisch neergezet en geloofwaardig, en de puzzels zijn hier heel goed in verwerkt. Licht gebruik en geluiden sloten goed aan, waardoor ik het echt heb ervaren als een bezoek in het openbaar vervoer. Persoonlijk vind ik een metrostation echter wel vrij klinisch en wat kaal waardoor het gehele thema mij iets minder enthousiast maakte.

Waar ik echter wel enthousiast van werd was de lekkere puzzelflow. De kamer is logisch, de puzzels passen bij de opbouw van de kamer en zijn intuïtief. De puzzels waren een afwisseling van goed zoeken, redeneren en combineren. De puzzels waren niet super uitdagend, maar ook niet makkelijk en vroegen om een goede communicatie/samenwerking. En dat ging super lekker met z'n tweeën, waardoor we binnen een half uur de kamer hintloos uitspeelden en de bom onschadelijk maakten. Waarna een soort aftiteling volgt van de kamer met een filmpje en we vol enthousiasme door de gamemaster weer uit de kamer werden gehaald.

Een goede en leuke puzzelkamer, uitgebreid en helemaal in thema. Aanrader. Mocht je moeten kiezen, dan zou ik deze overslaan en voor Deadland en House of Escobar gaan bij Aroom.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  27:42 min


 • Puzzelflow
 • Puzzels in thema
 • Uitwerking van het thema
 • Goede service
 • Uitleg in de kamer

 

stef007stef007Senior EscaperLid sinds: 14 augustus 2019 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2022

A Room to remember

Escape Experience #159
7 november 2022 – Metro – AROOM (Boedapest - Hongarije) – 28m35s
We zijn vanavond op bezoek bij AROOM en zullen hier 5 kamers na elkaar mogen spelen. We starten met Metro. AROOM heeft duidelijk gekozen voor geweldige decors. Bij het binnenkomen van de kamer is het dan ook redelijk indrukwekkend. We staan plots in een metrostation en voor onze neus staat zelfs een heus metrostel. Fantastisch gemaakt!
Terroristen hebben dus een bom verstopt en het is aan ons om die te zoeken en vooral te ontmantelen. Het is fantastisch om te zien hoe alle puzzels perfect binnen het thema geplaatst zijn. Het puzzelen gaat eigenlijk extreem vlot. Enkel hier en daar is er een kleine aarzeling, maar we banen ons al bij al zonder veel problemen een weg door de kamer. Na 28,5 minuten is de klus dan ook geklaard. We hebben de stad gered 🙂.
Klein minpuntje: enkel bij de eindpuzzel heb ik toch mijn bedenkingen. Deze was mijns inziens toch veel té simpel. We hadden liever op een moeilijkere manier geëindigd, maar zoals gezegd: slechts een kleine voetnoot in deze uitmuntende kamer.

Conclusie: ideale kamer voor kleine groepen of minder ervaren spelers. Gewéldig decor, leuke puzzels en een héérlijke flow.

Moeilijkheid: Gemakkelijk
Acteur: Neen
Fear Factor: 0/10
Inkleding: 9,5/10
Puzzels: 8/10
Beleving: 9/10
My Escape Room adventures:


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  28:35 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Geweldige setting
 • Verhaal

 

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 november 2022

Overtuigend decor en leuke puzzels

We speelden Metro als eerste van drie kamers bij AROOM. Na gezellig welkom geheten te zijn door onze host en nog even wat water gedronken te hebben (het was 32 graden..) werden we de kamer ingeleid.

Ik was op slag verliefd op het decor. Zo leuk! Het is niet groot maar ontzettend knap gedaan, je waant je echt in een metrostation.

De puzzels zijn daar ook mooi in geïntegreerd. Ze bouwen een beetje op qua moeilijkheidsgraad maar worden niet echt lastig, zodoende is het denk ik ook een fijne kamer voor spelers zonder veel ervaring. Omdat ze heel mooi in het decor zijn verwerkt en er een goede flow in zit zijn ze tegelijkertijd ook leuk voor spelers met ervaring.

Als je al wat kamers achter de kiezen hebt zou ik hem alleen niet met een te grote groep doen. Wij hadden het zeer naar ons zin met twee spelers (en hadden aan 43 min genoeg), met drie ervaren spelers is hij denk ik ook heel leuk maar daarna loop je elkaar voor de voeten.

Nadat we de kamer hadden uitgespeeld nog heel hartelijk nagepraat met de host—en toen op naar de volgende (House of Escobar, staat hier geregistreerd bij zusterbedrijf Locked).


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontzettend tof decor
 • Goede puzzels
 • Lekkere flow
 • Fantastische host

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2022

De Metro

Locked en Aroom zijn 2 locaties die samen zijn gegaan. Op hun website zie je dus ook al hun kamers. Wat super handig is, is dat je heel lastminute op beide locaties nog kamers kan boeken. Voor de fanatiekeling en liefhebber dus suuuper fijn! Zo boekten wij de Metro dus ook lastminute. We waren nieuwsgierig geworden door de host bij Locked, waar we eerder kamers speelden. De Metro is een combinatie van slotjes en automatische puzzels. Qua aankleding ziet het er strak uit. De puzzels zijn in het thema van de kamer en daagden ons met zijn 2en goed uit. Ik vond dit één van de leukste kamers die we speelden op beide locaties. Dit komt doordat het een wat nieuwere kamer is en de puzzels daardoor ook vernieuwend zijn.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema
 • Puzzels in thema
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraag

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (206 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Leuke kamer

Leuke puzzel kamer . Decor was ook vrij realistisch . Prima kamer om te spelen voor 2 personen . Met 4 is er denk wat weinig te doen .


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:36 min

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig