Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Het Museum

Breda , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8

9 jaar

Lees reviews

Meer over Het Museum

Een unieke kans: boek nu een exclusieve privé rondleiding in het museum der tijdvakken! Ontdek al het moois wat dit museum te bieden heeft, zoals de 109 karaats diamant die tijdelijk te bezichtigen is. Jullie rondleiding neemt echter een vreemde wending… Criminelen slepen jullie mee in de grootste juwelenroof van deze eeuw! Lukt het jullie om binnen de tijd deze roof te voltooien en te ontsnappen?


Het museum is kamer is een echte puzzelkamer die zich bewezen heeft toch nog een flinke uitdaging te zijn voor zowel beginnende als ervaren spelers. In het museum zijn geen flitsende lichteffecten.


Kindvriendelijk

Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

12 likes

252 bezoekers

87.9% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weidehek 8
4824 AS, Breda
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

58 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2023

Pechdag

Wij speelden deze kamer als tweede van de dag. Na de Vikingkamer begonnen we aan het museum. De introductie is leuk gedaan (wel jammer dat na de introductie nog een uitleg volgde over de kamer, dan wil je ook gewoon beginnen) De kamer ziet er in thema uit dus dat was prima. Helaas ging er bij ons veel mis.

Al na een paar puzzels kwamen we aan bij een puzzel die niet werkte. Wij hadden dit vrij snel door en gaven dit aan, riepen ook al gelijk de juiste code maar dit werd niet opgepikt. Toen na een tijd wel werd gemerkt dat er iets niet lukte werden we gebeld. We zouden te vaak een code hebben ingevoerd. Wij gaven aan dat het niet klopte omdat er geen stroom op het desbetreffende onderdeel stond en we dus nooit te vaak iets in hadden kunnen voeren. Dit werd genegeerd en we moesten maar een paar minuten wachten tot we opnieuw konden invoeren. Dat hebben we gedaan om vervolgens te horen dat we gelijk hadden en dat het onderdeel niet werkte. We kregen de inhoud van het betreffende onderdeel en konden verder. Hierdoor zaten we er niet lekker meer in. Na een tijdje zoeken kwam de medewerker de kamer in om een onderdeel te brengen. Vervolgens klopten meerdere puzzels niet en zijn anderen slordig afgewerkt. Hoewel de kamer in eerste instantie veelbelovend leek viel hij echt zwaar tegen. ook hier geld dat met kleine aanpassingen deze kamer echt heel veel beter kan worden. We moesten ook gewoon de volle mep betalen ondanks dat onze ervaring echt niet door de beugel kon. Volgens mij stond de betreffende begeleider hier zelf ook niet achter maar hij was niet de eigenaar dus hem kunnen we weinig kwalijk nemen. In ieder geval geen aanrader.


3

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 1.0

Service: 2.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Puzzels
 • Beleving

  viefje

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2023

Voor deze kamer mag je echt geen geld vragen

De kamer begon best goed in thema. De host begon in zijn rol in het verhaal zelf, om vervolgens de regels uit te leggen. Dit had beter omgedraaid kunnen worden, want hierdoor wordt de sfeer die eerst wordt neergezet, teniet gedaan. De kamer is een sinlge room en ziet er in eerste instantie prima uit. Helaas deed bij ons een kluis het niet. Dit hebben we meermaals aangegeven, maar de game host wilde ons niet geloven en gaf ons de tip om 5 minuten te wachten. Hierdoor raakten we totaal uit het spel. Uiteindelijk kwam de gamehost binnen om ons de spullen uit de kluis te geven en werd er een stuk van het spel overgeslagen. Bij een rekenpuzzel moet je er rekening mee houden dat "meneer van dalen wacht op antwoord" hier niet geldt. Lijkt mij wiskundig onjuist, waardoor een puzzel niet duidelijk op te lossen is. Ook klopt de som van de eindpuzzel niet. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen door lukraak te gokken.
Als troost kregen we beide een glas cola, maar er werd wel verwacht dat we het volledige bedrag betaalden voor een halfwerkende kamer.


2

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 2.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Prijs
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slechte begeleiding
 • Technische mankementen
 • Puzzels kloppen niet

 

ingridwillemeningridwillemenEscape ApprenticeLid sinds: 05 september 2021 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Matig

Deur ging te snel open. Jammer!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Weinig origineel

 

Ricardo HopRicardo HopEscape ApprenticeLid sinds: 03 juli 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

geboeid

Het is een escaperoom met een goed verhaal. Vooral het intro is ook heel leuk. Goede escape room voor beginnende escapers.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  39:41 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Logica
 • Goede prijs
 • Puzzels

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (192 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2022

Helaas konden we de logica niet vinden...

Met zn 2e een escaperoom doen. Altijd leuk!
Deze locatie heeft een nog redelijke prijs voor 2 personen, dus we boeken ''het museum''.
De andere 2 kamers (magic&mystery en Alice) waren goed bevallen.

Onthaal:
Deze was vriendelijk maar wel een tikje direct. Als je net over de drempel stapt wil je niet gelijk de vraag krijgen of iemand nog naar het toilet moet. Even attenderen waar de toiletten zijn en vragen de spullen op te bergen is voldoende denk ik. Dat geeft een iets warmer welkom 😉

Kamer:
Deze is simpel ingericht met wat mooie eyecatchers. De spullen zien er allemaal prima uit.
De start van het spel lijkt me een beetje overbodig en ook een tikje ver gezocht. Ik zou dat aanpassen. We zijn hier heel wat onnodige minuten aan verloren :(
Verder konden wij de logica van de kamer echt niet achterhalen en hebben voor bijna elke puzzel wel een hint nodig gehad. Dat is zonde, want een hoop dingen kunnen echt duidelijker of beter/anders uitgewerkt worden. Het zorgde helaas voor de nodige frustratie.
Denk aan, dingen zo klein schijven/aangeven dat de kans dat je het ziet echt nihil is...
De soundtrack was heel vreemd... Van western tot klassiek en een kookwekker die soms af gaat? Begreep echt niet wat daar de bedoeling van was 🧐

Conclusie:
Oké kamer, maar er kan nog een hoop winst gehaald worden. Achteraf werd ons verteld dat we minder hints nodig hadden dan de meeste groepen... Shoot, dan moet je denk ik echt iets gaan aanpassen/verduidelijken. We hebben minimaal 10+ hints gehad!
Ervaring? Speel dan max met 3 personen
Ben je wat minder ervaren zou ik het op max 4 personen houden ivm de bewegingsruimte.
Deze kamer vond ik helaas iets minder geslaagd... Neemt niet weg dat we het wel naar ons zin gehad hebben.

Bedankt This is Escape voor de leuke tijd!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:23 min


 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2022

Instap museum

Deze kamer gespeeld met mijn familie die wel erg benieuwd waren wat een escaperoom nu precies is. De kamer daar ook op uitgezocht. Het is geen spectaculaire kamer en als ervaren spelers kun je hem prima met 2 personen doen. Meer zou ik ook niet doen. Desondanks liepen we bij de eerste puzzel gelijk vast en duurde het wel een kwartier voordat we die opgelost hadden 😁ƒ. Het begin van de kamer is wel een leuke start.
Daarna gingen we vrij goed, soms nog een klein tipje nodig in de goede richting. De puzzels lopen niet geheel lineair. Dat is geen probleem maar loop je soms met spullen de hele tijd rond die je nog niet nodig hebt 😁ƒ.
Het intro praatje over de escape room wordt algemeen gehouden met alle groepen die op dat moment gaan spelen. Dat maakt het wel druk en onrustig.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:50 min

 

Lara_CroftLara_CroftEscape ApprenticeLid sinds: 09 april 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2022

Leuke kamer.

De kamer was leuk met interessante puzzels. Het was wel een kamer met minder verhaallijn en daardoor was de beleving iets minder. De kamer is echter wel aan te raden en het leuke acteerwerk van het personeel creëert weer meer echtheid.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: This is the team

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2022

Vrij basic kamer

Nadat we de vorige keer erg enthousiast waren over Alice, kwamen we terug voor Magic en Mysterie. En als je er dan toch bent, dan boek je ook een rondleiding in het museum er bij!

We werden vriendelijk ontvangen en konden direct beginnen. Onze host heeft ons (gelukkig) goed geholpen en gaf op tijd hints om ons verder te helpen. Als ze dit niet had gedaan, zaten we er nu nog denk ik, haha. We raakten niet in een lekkere flow en ploeterden ons door de kamer heen. Gelukkig hebben we wel zelf ook wat dingen opgelost. We hadden van te voren niet veel verwachtingen, dus het kon voor ons ook niet echt tegenvallen. Het museum is een vrij "basic" escape room waar veel puzzels in verstopt zitten. Een prima kamer om een keer te spelen als je er bent! Wel merkten we het verschil met Alice en Magic&Mysterie. Beide kamers hebben pas een update gehad en dat zou voor deze kamer ook zeker leuk zijn!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst en begeleiding
 • Leuk voor 2 personen

 

Gillian WeberGillian WeberJunior EscaperLid sinds: 30 oktober 2021 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 februari 2022

na een lockdown heerlijk begin

Zaterdag avond en je moet wat .
Dan maar eens rond kijken. En zo zijn we hier uit gekomen.
Hier al een keer eerder geweest voor een andere kamer.
Lekker om weer even in te komen na een lockdown.
Goed ontvangst goede uitleg goed spel leiders


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

L-isL-isEscaperLid sinds: 08 mei 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2022

Simpel maar leuk

Hele vriendelijke spelleiding die ons door het spel heen leidde.
In eerste instantie lijkt de kamer weinig "interessant", maar zodra de deur in het slot valt en je mag beginnen te puzzelen komen toch nog wat verrassingen boven drijven.
Niet per se de beste kamer op deze locatie, maar zeker leuk om als tweede kamer erbij te spelen.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  46:55 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Weinig origineel

 

Nicole van de SandeNicole van de SandeJunior EscaperLid sinds: 26 maart 2019 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 september 2020

Mwoah

Voor de beginner wellicht leuk, maar na meer dan 50 gespeelde kamers is deze wel ERG simpel (zowel de opzet als de puzzels). Geen enkel verrassingseffect. Spelbegeleider die plots verkleed is naar museum-medewerker is voor mij erg flauw.


4.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 7.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gratis parkeren
 • Ruime en vriendelijke ontvangst
 • Geen verrassingseffecten
 • Analoog
 • Kleine ruimte

 

M de Graaff (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2020

Leuk!!

Vanwege corona geen “rondleiding” door het museum gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Puzzels waren uitdagend, maar uiteindelijk goed te doen. Niet te veel poespas, maar dat heeft een kamer met goede puzzels ook niet nodig.


9

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (425 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2020

Eenvoudige kamer

Eenvoudige overzichtelijke escaperoom, maar leuke spellen. Lichte kamer, zeer geschikt voor kinderen die bang zijn. Wij speelden met zijn tweeën, maar ik zou hier niet met 6 man in willen spelen. Niet al te veel verrassingseffecten,


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Hmmmm vaag

Nadat we Alice en magic & mystery hadden gespeeld, waren we toch benieuwd naar het museum. We hadden weer op het laatste moment gebeld voor een plaats. Dit kon gelukkig. Weer een top service. Eenmaal aangekomen direct maar aan de slag. De laatste keer dat we bij this is escape waren was er een super enthousiaste gastheer, nu was dit niet het geval. We hadden het idee dat deze medewerker nog niet lang in dienst was en nog moest wennen aan haar rol.

Het inleidende stukje zou ons klaar moeten maken voor de kamer om al lekker in het verhaal te komen. Dit was zeer monotoon en zeker niet heel enthousiast. Het was eigenlijk een beetje 'awkward'.....
We werden geplaatst in het midden van de kamer en moesten daar maar blijven zitten. Zonder enige uitleg viel de deur in het slot.
Wat nu.......?
Een video begint met een boodschap die niet te verstaan is en omdat we nog steeds verbaast elkaar aan keken hebben we er niks van gevolgt. Er werd gevraagd via een monitor te blijven zitten totdat de eerste puzzel gekraakt werd. Daarna mochten we echt los gaan.
Dan de kamer. Het is een redelijk simpele opstelling, wel een soort van museum, maar rommelig. Veel losse objecten en waar te beginnen is niet echt duidelijk. De puzzels moeten ook in specifieke volgorde gedaan worden. Maar niks wijst zich welke puzzel wanneer gedaan moet worden.
Toch is het ons gelukt met 1 hint uit de kamer te ontsnappen, maar het euforische gevoel bleef uit. Al met al een heel vaag avondje.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Get_locked

Ontsnapt: Ja  50:32 min


 • goed licht
 • Veel losse objecten
 • Puzzels in bepaalde volgorde
 • Rare binnenkomst
 • Video overbodig

 

LiekSwanLiekSwanJunior EscaperLid sinds: 26 juni 2023 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2023

Leuk voor beginners

De locatie is op een bedrijventerrein en dat is prima, maar de aankleding van het gebouw laat te wensen over. Er zit weinig sfeer in, waardoor het lastig schakelen is om in de game te komen.

De kamer zelf was leuk aangekleed, de puzzels waren niet heel lastig en helaas was een puzzel niet goed opgeruimd, waardoor we vrij snel ver voor lagen in het spel en na een half uur al uit de kamer waren. Dat was erg jammer, omdat we daardoor niet helemaal de volledige spelbeleving hadden.

Leuke kamer voor beginners wel, de puzzels zijn niet erg geavanceerd en goed te doen.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Exact

Ontsnapt: Ja  31:54 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Beleving
 • Decor
 • Kamer niet goed gereed gemaakt

 

ViennaViennaEscaperLid sinds: 29 oktober 2018 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juli 2019

Mwhah

Niet bijzonder. Saaie kamer. Geen uitdagende spellen of raadsels. Was goed te doen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Pardushis

Ontsnapt: Ja

 

Mwah

Niet bijzonder. Saaie kamer. Geen uitdagende spellen of raadsels. Was goed te doen.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Pardushis

Ontsnapt: Ja

 

claudibergclaudibergJunior EscaperLid sinds: 11 november 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2019

Leuk thema, weinig bijzondere puzzels

De kamer heeft een leuk thema, een origineel ontvangst en een leuke start in de kamer. De puzzels in de kamer zijn wel aardig, maar niet heel bijzonder. Het gaat vooral om dingen bij elkaar zoeken, waarbij wij met een groep van vijf alles vrij snel gevonden hadden. Vervolgens zijn er wel wat doordenkertjes, maar uiteindelijk is alles vrij logisch op te lossen. Het was een leuke kamer om te spelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Pardushis

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel ontvangst
 • Te weinig te doen voor 5 personen

 

nouksternouksterEscaperLid sinds: 01 september 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2019

Leuk maar niet geweldig

De begeleiding naar de kamer is erg leuk. De kamer zelf vond ik niet bijzonder, vrij kaal en niet heel bijzondere puzzels. Wel een leuke tijd gehad, maar niet een escape room die je per se gespeeld moet hebben.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Pardushis

Ontsnapt: Ja

 

jasmijn_marinusjasmijn_marinusEscaperLid sinds: 24 oktober 2018 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2019

Leuke escaperoom, kan beter

Leuke escaperoom, waarbij medewerker goed in een rol zit. Dat zorgde voor wat extra spanning en beleving in het begin. Verder is de kamer niet zo heel bijzonder qua aankleding. Puzzels waren soms wel echte breinbrekers.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Pardushis

Ontsnapt: Ja  55:43 min

 

Melissa MaesMelissa MaesJunior EscaperLid sinds: 24 januari 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2019

Simpel maar leuk!

Het is een simpele kamer (ook de eerste kamer van This is escape). De puzzels zijn ietwat eentonig maar dit maakt het niet minder leuk. Onze eerste ervaring bij This Is Escape, en we waren meteen fan. Een nieuwe goede locatie gevonden om alle kamers te versleten! Het ontvangst was top. Wij komen snel terug!


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaperoomiez

Ontsnapt: Ja


 • Leuk ontvangst
 • Eentonige puzzels

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2019

Super kamer

We werden geboeid aan een bankje en vanuit daar begon de escape, wel wat hints nodig gehad maar uiteindelijk toch de rode draad gevonden


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja


 • Mooi clean opgezet

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2019

Goede kamer.

Leuk begin van de kamer, in het begin moeilijk om de rode draad van het spel te vinden. Wanneer je deze hebt is de kamer goed te doen. Goede manier van hints vragen/ krijgen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja


 • Goede kamer
 • Leuke aankleding van de ruimte
 • Bank stond in het begin van het spel niet goed

 

M A en H (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2019

Een uitdagende goed in elkaar zittende escaperoom met uitstekende service

Met drie vrienden, relatief onervaren met escaperooms, probeerden we met diamant het museum binnen een uur te verlaten. Na een uiterst vriendelijke ontvangst hebben we onze hersenen goed moeten pijnigen en onze inventiviteit moeten gebruiken om de aanwijzingen te vinden, te ontcijferen en de codes te kraken. Net niet op eigen kracht binnen de tijd gelukt maar een mooie ervaring rijker hebben we het Museum weer verlaten. Een aanrader!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagende puzzels
 • Zeer enthousiaste host
 • Leuke aankleding van de ruimte

 

rick_taalerick_taaleEscape ApprenticeLid sinds: 07 juni 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2021

Leuke kamer, geen geweldig originele puzzels


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

Ilona (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2018

Super!

Wij waren met zn 5en (2 ervaren escaperoom gangers) We zijn op de valreep ontsnapt . Leuke uitdagende escaperoom . Logisch denken en combineren is de sleutel . Heel leuke ervaring en zeker aan te bevelen .


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig