Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over The Contamination

Er is een gaslek ontdekt in Deventer die schadelijker blijkt te zijn dan verwacht. Eerst heeft het alleen effect op vogels en koeien maar nu ook op mensen. Er moet dus snel ingegrepen worden. Ga als vrijwilliger samen met jou duo partner de uitdaging aan om de stad van Deventer te redden. Jou taak? Zorg dat de gaslek gestopt wordt en dat je een anti-dote maakt om de stad van Deventer te redden. Durf jij de verantwoordelijkheid op je te nemen?


Thema's

Laboratorium

Misdaad

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

9 likes

35 Escapetalk bezoekers

93.8% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

32 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

claudia_baltesclaudia_baltesEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2021

Heerlijke puzzelkamer!

Super leuk dat er een nieuwe 2 persoonskamer is geopend bij Forsaken. Ik vond The Classroom & The Clinic ook 2 super leuke kamers, dus ik was heel benieuwd naar The Contamination.

The Contamination bevindt zich in een bunker en dit past perfect in het thema van de kamer. De aankleding is lekker robuust en dat past hier heel goed.

Je wordt de kamer in gestuurd met een duidelijke missie en gedurende de kamer blijft de verhaallijn duidelijk. Dit vind ik echt een pluspunt. Het klopte gewoon.

De puzzels zijn uitdagend! Door de afwisseling in puzzels en de moeilijkheidsgraad kwamen we echt in een goede flow terecht en konden we lekker doorgaan. Daarnaast zitten er nog enkele leuke elementen in die ik nog niet vaker tegen was gekomen.

Ik vond het ook top dat je echt wel veel moet samenwerken met de andere persoon. Zo creëer je toch een andere dynamiek. En het leuke van een 2 persoonskamer vind ik dat je ook alle puzzels meemaakt.

Het is gewoon een lekkere puzzelkamer! Lekker escapen zoals eerder!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Lekkere puzzelkamer
 • Leuke (samenwerk) elementen
 • Aardige hosts
 • Duidelijke verhaallijn

  Larukaforsaken

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Puzzelkamer voor 2 personen

Ik ben nog maar 1 keer eerder bij Forsaken langs geweest maar had toen met The clinic een erg toffe ervaring.
We speelden nu The classroom en als laatste van de dag hun nieuwste room: Contamination.

Onthaal:

Gezien het gangenstelsel waaruit dit gebouw bestaat, is het niet heel gek dat je ff moet bellen om binnen te geraken.

Parkeren: Kan buiten het gebouw, gratis en er is voldoende plaatst.
Wc: aanwezig en je krijgt er meteen een gratis fitness bij :-)
Ontvangstruimte: ruim en gezellig.

Na het spelen van The Classroom was het tijd voor hun nieuwste room Contamination.
Alsof we we het woord besmetting/virus/vaccin nog niet beu genoeg gehoord zijn :-)

Ik blijf het bewonderingswaardig vinden dat eigenaren toch een echte 2 persoons room willen bouwen en gezien de oppervlakte die ze hier ter beschikking hadden ook de juiste keuze.
Enfin we gaan dus opnieuw de wereld redden of toch een klein deel ervan namelijk Deventer city.
Nu na 150+ rooms is een stad of zelfs de wereld redden piece of cake voor me, dus we gaan eens kijken of het hier ook lukt.

Zonder dat ik het zelf besefte had ik de intro al zelf opgestart en zag je wel al een verbetering in het filmpje t.o.v. the classroom.
En dan kan de redding beginnen. De start is meteen tof, samenwerken en puzzelen. en dan onze weg zoeken naar de anti-dote.
Dit is echt een 2 persoonskamer, qua oppervlakte, maar ook qua puzzels. Er is echt de nadruk gelegd op communicatie en samenwerken en dat maakt dat er een erg fijne dynamiek hangt van samen iets op te lossen i.p.v. individueel. Je geraakt samen door de kamer en naar de oplossing en dat is voor het gevoel heel fijn.

De puzzels zijn niet heel pittig ,maar zorgen wel voor een lekkere flow. Het is een toffe mix tussen denken, samenwerken, doen en ja ook hier een beetje behendigheid, maar op een toffe manier.

De kamer kan in afwerking nog een puntje winnen en misschien voor een ervaren groep ook wat in moeilijkheidsgraad of in de vorm van een extra puzzel. Sommige puzzels zijn nu wat aan de makkelijke kant voor ervaren spelers.

De finale kan nog iets beter naar mijn gevoel, maar ook daar waren de heren al mee bezig.

Conclusie:

Wij haalde deze kamer met een 1 microhintje in 45 minuten. Iets te snel naar mijn gevoel, maar het bewijst wel dat er een lekkere flow hangt.
Ze hebben heel goed gebruik gemaakt van de bestaande setting en dat geeft de kamer meteen een meer realistisch gevoel.
De kamer valt gelukkig niet voor de clichés waar labo kamers snel gebruik van kunnen maken, maar is lekker origineel.

Ideaal aantal spelers voor deze room is 2 ;-)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

lisette-escapeslisette-escapesEscape ApprenticeLid sinds: 19 mei 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

1 woord: wauw!

Wat een ontzettend leuke kamer heeft Forsaken Escape Room gebouwd. Met zijn tweetjes zijn we de uitdaging aan gegaan. De puzzels wisselen elkaar leuk af, er zijn zowel denk-puzzels als doe-puzzels. Het leuke is dat je af en toe in de ruimte, niet heel expliciet, ook je voortgang kan zien van de puzzels die je aan het maken bent. Deze kamer heeft veel samenwerkingscomponenten waardoor je het écht samen moet doen want voor hilarische momenten zorgt. Het verhaal zit goed in elkaar, de ruimte ziet er prachtig uit en je komt geen enkel cijferslot tegen in deze kamer. De hosts zijn ontzettend vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om na te praten. Al met al: een ontzettend leuke, spannende ervaring. Niet te makkelijk maar ook zeker niet te moeilijk. Twijfel je nog? Niet doen, het is het dubbel en dwars waard!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtige aankleding van de kamer
 • Geen cijfersloten
 • Vriendelijk personeel

  forsaken

Goede 2 persoonskamer!

We hadden vandaag zin in een escaperoom maar welke? Last minute hadden we met zijn tweeën de contamination geboekt om nog heerlijk te spelen. Altijd fijn als je last minute nog een kamer kan spelen.

We werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en konden gelijk beginnen na een korte uitleg. We werden begeleid naar de kamer waar we een intro film bekeken daarna konden we gelijk beginnen aan de kamer. De kamer zelf zat goed in elkaar. De puzzels waren uitdagend dus een goede samenwerking is van belang. De aankleding van de kamer was mooi en past goed bij het verhaal. De verhaallijn zat perfect in de kamer verwerkt. Enige minpunt voor ons was dat ze iets vergeten waren om in de kamer te plaatsen waardoor wij vast liepen bij een puzzel. Al met al was het zeker een leuke uitdagende 2 persoonskamer!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:37 min

 

Nikki (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2021

Teamwork makes the dream work

De kamer is vooral gefocust op teamwork. Puzzels sluiten aan bij het thema van de kamer. Het verhaal wordt ook mooi ingeleid en is goed na gedacht over het onderwerp en de totstandkoming ervan. Geschikt voor 2 personen. De puzzels moeten echt samen gedaan worden, om ze op te lossen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passend thema
 • Leuke puzzels
 • Goede sfeer

 

jorijoriJunior EscaperLid sinds: 18 juli 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2021

Goede flow en niveau puzzels

Voor de beginnende en ervaren spelers erg leuke kamer. Niet voor de hand liggend maar wel logisch verloop.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

annekevandruenenannekevandruenenEscape ApprenticeLid sinds: 2 november 2020 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2021

Mooie escape

Hele mooie escape, leuke puzzels. Ook weer een kamer die heel goed te doen is met 2 personen. Veel aandacht aan aankleding en de puzzels, de beleving in de kamer was top.
Helaas was de ontvangst vooraf en toen we eruit kwamen wat minder persoonlijk. Hier wat verbeteren, dan is het echt een top kamer!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 5.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede balans
 • Mooie aankleding
 • Leuke puzzels
 • Ontvangst

 

Linda (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2021

Erg leuke kamer voor 2 personen!

#85 Vandaag wederom richting Deventer gegaan om hun nieuwste kamer te kunnen spelen! Na the classroom en the clinic al gespeeld te hebben konden we niet wachten om hun nieuwste creatie te ervaren. Aangekomen op locatie voel je je meteen weer van harte welkom door het vriendelijke ontvangst van de enthousiaste eigenaren. Vooraf een fijn gesprekje gehad en daarna was het tijd voor de kamer. De kamer zat zoals we gewend zijn van Forsaken weer erg leuk in elkaar met weer een hoop nieuwe spellen die we nog niet eerder gezien hebben in andere kamers. Meerdere spellen moesten echt samen opgelost worden wat deze kamer erg leuk maakt! Wat ook fijn is is dat de spellen erg duidelijk zijn met verschillende denk en doe spellen die zorgen dat de flow in de kamer lekker doorgaat! We hebben ons dan ook goed vermaakt en het nalopen in de kamer was erg fijn. Na de tijd nog even na kunnen praten met de eigenaren wat altijd erg leuk is. Helaas hebben we nu alle 3 de kamers gespeeld en moeten we wachten tot er weer een nieuwe kamer komt. Als die komt dan komen we zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede flow
 • Nieuwe spellen
 • Denk en doe spellen
 • 2 persoons kamer
 • Enthousiaste eigenaren
 • Alle 3 de kamers gespeeld nu wachten op een nieuwe

 

Chantal (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Super leuke escaperoom!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere kamers, leuke puzzels, mooie locatie

 

johan_adersjohan_adersEscaperLid sinds: 31 januari 2018 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Eindelijk weer een geweldige kamer, echt voor 2 personen!!

Genoeg kamers van 2-8 personen, maar dan is de vraag of het wel te doen is met 2. Gelukkig zijn er (helaas weinig) een paar kamers die echt voor 2 zijn. Zoals de briljante Conciërge in Volkel. En nu ook The Contamination in Deventer. Behalve het kluisje voor waardevolle spullen, is er in deze escape room geen sleutel of slotje te vinden. Alles bestaat uit praktische en special effects, die je meestal in een lab doen wanen, en een enkel momentje in Mission Impossible.

De hoeveelheid puzzels is perfect, waardoor je vrijwel continu bezig bent. Ze zijn niet te moeilijk, en voor sommige ben je gedwongen om (fysiek) samen te werken. Vrijwel elke puzzel is in stijl en verwerkt in de kamer, waardoor je vol in de beleving zit. Je kan niet echt vragen stellen aan de spelleider, maar deze let continu goed op en ze zijn dermate betrokken dat ze perfect inschatten wanneer ze hints geven en wat voor hints. Een top kamer, die heerlijk in elkaar zit, en goed uit te spelen is. Enige puntje van opbouwende kritiek is dat enkele puzzels wel erg makkelijk zijn, maar dat stoorde ons niet omdat je toch snel 45-55 minuten lekker flink bezig bent.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: The Kardashian Killers

Ontsnapt: Ja


 • Spelleiding en hints
 • Goeie kamer, puzzels en sfeer
 • Perfect voor 2
 • Sommige puzzels wel erg makkelijk

 

EscaperEscaperJunior EscaperLid sinds: 14 april 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2021

Erg leuke kamer voor 2 personen!

Erg leuke kamer voor 2 personen! Leuke enthousiaste eigenaar waarmee een leuk praatje gemaakt werd. Zeer leuke kamer met vernieuwde spellen erg leuk!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede flow
 • 2 persoons kamer
 • Enthousiaste eigenaar

 

Kim (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

Great escape room

We have had a lot of fun during this amazing and varied escape experience with multiple rooms!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Virus waanzin!

Forsaken escape room zit op een industrie terrein dus parkeren is hier geen enkel probleem. Bij binnenkomst in de escape was het vrij druk met mensen aangezien ze hier 3 kamers draaien. Dit gaat wel een beetje ten kosten van de persoonlijke benadering die je wenst als je een escaperoom gaat spelen. Dit is toch echt een heel belangrijk onderdeel van de beleving maar helaas was dat hier wat minder aanwezig. Het personeel en de dame die ons begeleidde waren verder zeer vriendelijk en professioneel. Na de standaard uitleg mochten wij naar de escape toe. Het is wel heel gaaf om te zien dat men een ruimte die al bestond heeft omgetoverd tot een escaperoom met een groot deel van de spullen die al "vast" zaten aan deze ruimte. Het thema wat is gekozen past hierdoor ook uitstekend. De introductie van de kamer was door middel van een filmpje welke leuk in elkaar was gezet. Hierna mochten we zelf aan de slag. De aankleding van de ruimte is zoals je het zou verwachten en de puzzels zijn leuk om te doen. Persoonlijk vond ik wel dat alle puzzels vrij makkelijk waren waardoor ervaren escapers misschien wat minder zullen worden uitgedaagd. Wel een grote plus was dat je heel vaak moest samenwerken om de puzzels op te lossen. Dit zorgt voor een goede flow omdat je allebei constant lekker bezig bent. De opbouw van de kamer is verder prima en deze word ook goed afgesloten. Wij hebben ons met zijn 2-en goed vermaakt maar zijn voor ons gevoel door de eenvoudige puzzels niet voldoende uitgedaagd. Hierdoor hadden wij ook nog redelijk wat tijd over. Voor beginners zal het niveau wel voldoende zijn. Na de escape is de kamer nog eens doorgelopen wat ik persoonlijk altijd een meerwaarde vind. Alles samengevat was dit een erg leuke escape om met 2 personen te doen.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  48:59 min


 • Veel samenwerking
 • Prima aankleding
 • 2 persoonskamer
 • Begeleiding voor en na de escape kan persoonlijker
 • Eenvoudige puzzels

 

saron_streupersaron_streuperEscape ApprenticeLid sinds: 8 juli 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2021

Hele leuke kamer!!

Mooie kamer met leuke puzzels!! Erg leuk om met z'n tweeën te spelen, je maakt dan ook alles mee. Gewoon doen dus!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marjolein de Ruiter (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2021

Super! Ga 'm doen!

Erg leuke kamer gedaan met superspellen. Alles was goed op elkaar afgestemd. Er zat een duidelijke lijn in. Interessant en uitdagend. Een absolute aanrader om met z'n tweeën te doen. Heel veel succes!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prettige kamer om met z'n tweeën te doen.
 • Leuke uitdagende spellen
 • Geen

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juli 2021

Leuke 2-persoons kamer!

We keken erg uit naar het spelen van deze kamer, omdat we de andere 2 kamers op locatie erg tof vonden en omdat deze kamer speciaal voor 2 personen is.

Ontvangst was prima en we konden gelijk starten. Er is perfect gebruik gemaakt van de ruimtes die er waren en dat ademt een bepaalde sfeer uit. Heel tof! De puzzels waren leuk om te doen, maar wel aan de makkelijke kant voor ervaren spelers (hier wordt aan gewerkt). Achteraf de kamer nog even doorgelopen en ervaringen uitgewisseld, altijd erg leuk!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Ruimte is perfect
 • Voor 2 personen
 • Puzzels aan de makkelijke kant

 

JorisJorisEscaperLid sinds: 30 augustus 2016 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Leuke Room!

Sfeer goed, niveau en soort puzzels sterk wisselend (dat is positief), grappige onderdelen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  23:18 min


 • Afwisselend
 • Grappig

 

merel_jolinkmerel_jolinkEscape ApprenticeLid sinds: 29 juli 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Super gave kamer met leuk personeel

Ik vond het heel erg leuk en fijn dat we daarna nog even wat konden drinken en eten!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2021

Lekker puzzelen voor 2 personen

We zaten er al een tijdje op te wachten, de kamer was al in aanbouw hij het spelen van de andere kamers. Helaas hebben we de naam niet goed geraden ;). Het is een behoorlijke zoektocht om een goede kamer voor 2 personen te vinden. Dit is er weer een om aan het lijstje toe te voegen. De start is zeer uniek en leuk, daardoor kom je direct in de stemming. Er is perfect gebruik gemaakt van de ruimte. Bij Forsaken zijn we gewend om lekker te puzzelen en dat is ook zeker in deze kamer het geval. De puzzels zijn niet te complex of te ver gedacht waardoor je in een flow blijft. Mocht je toch iets gemist hebben, na afloop wordt de kamer nog even doorlopen. Kortom leuke aanrader voor 2 personen! We hebben al even kunnen spieken bij de aanbouw van de nieuwe kamer, wij zijn erg benieuwd! Hopelijk tot snel


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: VJ

Ontsnapt: Ja

 

Anouk (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juli 2021

Aanrader!!

Deze kamer is perfect voor 2 personen. Normaal speel ik nog geen kamers met 2 personen, maar hier was dat juist heel fijn. Je moet goed samenwerken. Er zitten leuke, verrassende puzzels in en ook leuke wendingen! Je wordt met een duidelijk doel op pad gestuurd en dat is heel fijn. Het verhaal is duidelijk. Ook fijn dat deze in het oosten van het land zit, dus wat dichterbij. Goed uurtje vermaakt! Zeker een aanrader voor 2 personen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Richard (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juli 2021

Geweldig escape room, zeker als date activiteit

Hele leuk escape room, fijn dat het echt is ingericht voor 2 personen. Leuke spellen en goede activiteit om te doen als je een keer wat anders wilt doen met z'n 2en. Echt een uitdaging, maar niet te ingewikkeld en een goede relatie test of je een goed team bent 😉


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Gaaf dat ze meer escape rooms hebben
 • Goede service
 • Verrassend
 • Uitdagend
 • Echt een leuke date activiteit
 • Geen

 

Birgit (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2021

Geweldig!

Een hele gave kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Rudo Odijk (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

Perfecte escape room voor twee personen!

Contamination is een perfecte escape room voor twee personen. Voor mensen die van chemie, natuurkunde en scheikunde houden komen hier zeker aan hun trekken. Het thema is overduidelijk aanwezig en er is enorm veel aandacht besteed aan de aankleding. Er hangt een super goede sfeer en spanning. De escape room is echt bedoeld voor twee personen en de puzzels zijn ook zo ingericht dat samenwerking essentieel is! Ik zou ‘m het liefst nog een keer doen! 100%. Een aanrader!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en spanning is geweldig
 • Samenwerking staat centraal
 • Thema is overduidelijk aanwezig
 • Geen

 

teunes1teunes1Escape ApprenticeLid sinds: 26 juni 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

Geweldig! Goede kamer met een leuk verhaal!

Leuke kamer met een goed verhaal! Vriendelijk personeel


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:39 min


 • Voor nieuwe en ervaren spelers leuk
 • Beste twee persoonskamer die ik gespeeld heb
 • Vriendelijk personeel
 • Deventer goed bereikbaar via snelweg
 • Verhaal

 

Lisa (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

FANTASTISCH

Geweldige goed doordachte kamer, met vriendelijke personeel !


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Eveline (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2021

Leukste voor twee personen!

Deze kamer zit zo leuk in elkaar! Goed verhaal, mooie aankleding en het leukste is dat deze echt voor twee personen is…! Voor iedere puzzel heb je je maatje nodig. En met z’n tweeën perfect te doen. Echt heel erg leuk! Ik hoop dat er meer tweepersoons kamer in NL zullen komen.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Gastvrijheid/enthousiasme
 • Echt voor twee personen

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig