Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Tijn10

Escaper

Offline

Lid sinds

12-02-2022

Locatie

Breda

Statistieken

Escaperooms

24 reviews

24 kamers gespeeld

83.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


24 reviews

De Vliegende Hollander

Escape Unlimited
Geplaatst op: 24 januari 2023

Is de kapitein er nu al?

Na een belletje gepleegd te hebben naar een andere escaperoom die mij terug zou bellen (wat niet gebeurd is) gingen we maar eens een gokje wagen bij escape unlimited. Ze waren super enthousiast over de telefoon want ze waren pas net open en we konden dan ook een paar uurtjes later terecht.

Parkeren:
Het is even goed zoeken waar je nou daadwerkelijk moet zijn maar zodra je bij de huisnummers met nummer 11 bent kom je er wel uit. Er hangt ook nog nergens een bordje met escape unlimited dus wees niet bang dat je bij de verkeerde aanbelt.

Ontvangst:
Ontvangst was super vriendelijk door 2 jonge gasten in bijpassende kleding die ons enthousiast de uitleg en het verhaal van de kamer vertelde. Toen was het aan ons. Als eerste de ruimtes zijn klein. Op de site staat dat deze met 8 personen gespeeld kan worden maar ik zou echt een Max van 6 aanhouden. Het hint systeem is super origineel en verteld je af en toe ook of je goed bezig bent of niet (want er is geen tijd zichtbaar). De kamer is helemaal in stijl en alle puzzels blijven ook in thema en zijn erg origineel. Er is bijna niks op aan te merken (buiten sommige bedrading die nog niet helemaal weg gewerkt is, maar dit is over de telefoon gemeld) en dan te bedenken dat ze deze kamer in 3.5 maand gebouwd hebben! Super veel respect naar deze jonge eigenaren die echt iets prachtigs neer hebben gezet met de hoeveelheid ruimte die ze hebben.

Conclusie:
Als je lekker wil puzzelen is deze kamer top. Alles is in thema en leuk om er weer een nieuwe bij te hebben in Brabant. Bedankt mannen voor de leuke gesprekken en dat we uiteraard last minute langs konden komen!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:41 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Prijs

  psmulders

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 15 december 2022

Zonde net niet gehaald

Vandaag alweer mijn tweede kamer gespeeld bij breakoutroom.
Ik kreeg van mijn collega die hem al gespeeld had (Mark) te horen dat het best wel een pittige kamer dus het werd een fikse uitdaging om hieruit te ontsnappen. En dat is ook gelukt met een paar minuutjes extra (bedankt daarvoor)

De kamer beviel ons goed. De eerste ruimte gingen we als een speer en waren de puzzels erg origineel. Na de eerste ruimte werd het wel wat pittiger. We wisten in de volgende ruimtes steeds niet goed waar we moesten beginnen. Hier hebben we dan ook onze hints gebruikt om steeds op gang te komen. In de kamer zitten veel leuke effecten en wordt er constant gevarieerd in licht en geluid wat het lekker spannend houdt. De verassingen effecten zijn leuk En de puzzels zijn erg variërend. We hebben er zeker een goede ervaring aan over gehouden!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Prijs

  markgoedegebuure

The Traveler

Lockfree
Geplaatst op: 6 december 2022

Ik ga op reis en ik neem mee!

Na ‘pharma Edderkoppen’ was ‘the traveler’ aan de beurt. Na een drankje en een nootje konden we er weer volle bak tegen aan!

Ook hier was er weer een introductie filmpje (van bijna 10 minuten) waar om gelachen kan worden. (En ik zou ook maar goed opletten want misschien valt je wat op) Na de video mag je beginnen met je ontsnappingspoging maar waar moeten we naar binnen voor de kamer? Ja, kom daar maar eens achter…Dit was een mega plus punt dat je al gelijk aan het werk werd gezet terwijl de kamer nog niet eens begonnen was!

In de kamer moet er veel gebeuren. De ruimte is vrij klein voor de hoeveelheid spullen dus ik zou echt een max van 5 personen aanhouden voor deze kamer. De puzzels zijn echt niet gemakkelijk maar de flow zat er lekker in en dat was ook terug te zien in de tijd. Het spande er nog om of we het droog hielden op het einde maar met 24 minuten over stonden we buiten!

Conclusie:
De ontvangstruimte is prachtig en zelf de hosts zitten helemaal in hun rol. De puzzels zijn best pittig en vanwege de beperkte bewegingsruimte is het aan te raden om met max 5 personen te spelen.

Zeker een geslaagde avond en bedankt Lockfree voor de gastvrijheid!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Kleine eerste ruimte

 

Pharma Edderkoppen

Lockfree
Geplaatst op: 6 december 2022

Waar moet ik naar binnen? Maar waarom zo’n einde…

Vanavond was het tijd om met een nieuwe samenstelling 2 escaperoom te spelen bij lockfree!

Bij binnenkomst ben je gelijk overweldigd door de prachtige ruimte waar je je in bevind. Buiten escaperooms spelen kan je hier ook wat komen drinken, biljarten of je geschiedenis kennis uitbreiden in de bibliotheek. Maar nu gaat het even om de escaperoom!

Als eerste was Pharma Edderkoppen aan de beurt. Na een super leuk introductie filmpje (van bijna 10 minuten) mag je beginnen met je ontsnappingspoging maar waar moeten we naar binnen voor de kamer? Ja, kom daar maar eens achter…Dit was een mega plus punt dat je al gelijk aan het werk werd gezet terwijl de kamer nog niet eens begonnen was!
De kamer zelf ziet er zeer netjes uit maar ook hier is het weer vrij overweldigend. Veel losse spullen en er is veel te doen. Na veel zoek werk (en doe vooral niet te voorzichtig). Hadden we eindelijk een idee van wat ons te wachten stond. Na flink wat puzzels waarbij samenwerking echt een vereiste is konden we verder en mochten we weer volle bak door. We gingen als een speer maar toen…Na alles opgelost te hebben bleef er met 15 minuten op de klok nog 1 puzzel over die opgelost moest worden. Zo’n puzzel van je kent het of je kent het niet en in het tweede geval heb je een probleem. Met nog een kwartier over kregen we een filmpje op ons scherm te zien hoe we deze puzzel op konden lossen, maar na zo vaak proberen was die natuurlijk helemaal in de knoop gedraaid…. Met -3 minuten op de klok kwam de game master ons bevrijden. Geïrriteerd als de pest kwamen we de kamer uit wat eigenlijk zwaar onterecht is want de kamer is echt leuk maar zonde van de laatste puzzel. Daar kan beter iets anders komen!

Conclusie:
De ontvangstruimte is prachtig en zelf de hosts zitten helemaal in hun rol. De kamer is goed in thema op laatste puzzel na. De kamers zijn ook goedkoop en heeft dus zeker de ruimte om ze qua kosten allebei te spelen. Als je beide kamers speelt zou ik deze als eerste spelen om warm te draaien en dan ‘the traveler’ om helemaal los te gaan!

Zeker een geslaagde avond!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Origineel
 • Slechte inzicht puzzel. Vervang hem!

 

De Illusionist

De Kraakfabriek
Geplaatst op: 21 november 2022

Deze ging goed! En dat was die ook

Als tweede kamer na ‘de kraak’ stond de illusionist op het programma. Na een korte pauze met wat drinken (wat contant betaald moest worden) mochten wij de laatste show van de illusionist meemaken.


De kamer:
Vanuit de ontvangst ruimte werden wij begeleid naar de kamer die je van buiten af al goed kon inspecteren. Deze kamer zie je namelijk als een soort bouwpakket in het gebouw staan. De verwachting ging dus een stuk naar beneden maar bij binnenkomst schoot die gelijk weer omhoog. De kamer is netjes aangekleed en het decor ziet er verzocht uit. Er is goed gebruik gemaakt van de verlichting en dit maakt de sfeer nog iets beter. De laatste puzzel is echt super leuk en was het hoogtepunt van deze kamer! Dit was overigens een kamer die mij en mijn groep super goed lag. Zonder hints en een extra puzzel nog 7:51 over is zeker niet verkeerd (wel leuk dat de voor snelle groepen een extra puzzel in kunnen schakelen waarbij het voor wat langzamere groepen geen gemis is) echt een leuke kamer om bijvoorbeeld na de kraak te spelen! Wat ons wel tegenviel was de service. We kwamen dol enthousiast de kamer uit en het enige wat er uit de host kwam was “oké we gaan even een foto maken” en zonder een enkel praatje over de kamer of een tot ziens stonden we binnen 5 minuten buiten. Dit was wel echt een afknapper!

Al met al een super leuke avond gehad!


Reactie door De Kraakfabriek

21 november 2022

Hi Tijn, superleuk dat jullie gisterenavond last-minute nog bij ons langskwamen. Ik vind het fijn om te lezen dat jullie je goed hebben geamuseerd en succesvol doorheen de kamer hebben gepuzzeld. Net zoals we lezen bij Mark vinden we het heel erg vervelend dat jullie de service niet zo fijn vonden. We gaan dat hier onderling zeker even goed bespreken, zodat we daar iets van kunnen leren en dat in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt voor de feedback! Tot snel, Jakob


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 5.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:09 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Slechte service
 • Prijs

 

De Kraak

De Kraakfabriek
Geplaatst op: 20 november 2022

Prima puzzelkamer

Het was weer even geleden dat ik een escaperoom had gespeeld maar vanavond mochten we weer op pad naar Antwerpen want hier kon je nog lekker op de dag zelf online reserveren!

Aankomst:
Het gebouw was lastig te vinden. Dit kwam mede doordat het al flink donker was maar ook wordt het naar mijn mening niet goed aangegeven.

Ontvangst:
Het ontvangst was vriendelijk. We kregen een slot voor een kluisje (wat niet werkte) om onze spullen in op te bergen en na een korte uitleg konden we van start.

De kamer:
De kamer was leuk maar niet uitstanding. De puzzels waren prima te doen met 4 personen en ik raadt het ook aan om zeker niet met meer dan 4 personen te spelen om te voorkomen dat mensen zich nutteloos gaan voelen. De aankleding van de kamer is goed maar er zijn heel veel gebruikssporen te vinden en het was niet heel netjes afgewerkt. Ook zat er een voorwerp in dat je voor een tweede keer moest gebruiken en dat vind ik altijd wel een no go in een escaperoom. Al met al een prima kamer maar niet om als enige kamer te spelen op deze locatie (kleine note naar het personeel. Het mag wel wat enthousiaster. Alleen een ‘goed gedaan’ en vervolgens geen woord meer over de kamer zeggen en beginnen aan je reset is wel zonde)


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:15 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Gebruikssporen
 • Afwerking

 

The Execution

OuterGround
Geplaatst op: 30 augustus 2022

HOLY F*CK!

Na Hangover was dit de tweede kamer van de avond.
Een tijd geleden had ik Jasons Curse gespeeld en aangezien deze kamer van dezelfde makers is lagen de verwachtingen vooral technisch heel hoog en wat zijn die verwachtingen voldaan! Technisch is deze kamer super tof maar toch vond ik een paar dingen wel vervelend. Ten eerste stond de muziek heel hard (ja dit hoort bij het spel zodat je elkaar minder goed kan horen maar ik vind dit wel een tikkeltje enthousiast. Ten tweede was de laatste puzzel niet handig. Hij is super leuk en origineel maar als je een dingetje over het hoofd ziet kom je niet meer achter de cijfer code. Dit was bij ons ook het geval. Na een aantal hints over deze puzzel kwamen we er nog niet achter en dat was zonde. Dit doet uiteraard niet weg dat het een fantastisch uitgevoerde kamer is en dat we ons heerlijk vermaakt hebt.

Max (de host) was echt een topper. Helemaal in z’n rol trok die ons de kamer Hangover uit om ons met een klein toneelstukje gelijk over te brengen naar execusion. Super leuk gedaan! Ook kregen wij nog een kleine look achter de schermen en werd ons heel kort verteld over een nieuwe kamer…😁
Super toffe avond gehad!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:58 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Origineel
 • Techniek

 

The Hangover

OuterGround
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Leuke puzzelkamer

Vanavond weer op pad geweest om 2 kamers te spelen. Deze en natuurlijk Execution. Er werd ons aan het begin al verteld dat Hangover echt een puzzel kamer is en we dus niet al teveel moesten verwachten maar toch was deze kamer echt super tof.
Aan het begin moet je een van je teamleden opofferen. En die zal apart van de rest starten. Zodra deze was opgesloten mochten wij van start.

De kamer is goed in thema en de bijgevoegde filmpjes maakt alles wat duidelijker. Je gaat namelijk heel veel spullen tegen komen maar het wordt al snel duidelijk wat je hier allemaal mee moet. Ga deze kamer gwn niet spelen met hoge verwachtingen en gewacht geen technische hoogstandjes maar verwacht wel een uurtje puzzelwerk. Zeker een leuke opwarmer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:57 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Book Of Mystery

Escape010
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Zeker de moeite waard!

Vandaag zijn we weer met een groepje076 op pad gegaan en dit maal waren enigma en Book of Mysterie aan de beurt. Om te beginnen allebei super leuke kamers scoorde beide boven verwachting goed dus zeker de moeite waard om beide kamers te spelen.

Parkeer gelegenheid:
Het pand ligt midden in de stad dus gratis parkeren is binnen 10 minuten loop afstand niet mogelijk. Parkeer dus of een stuk verder weg of betaald de hoofdprijs aan parkeergeld (meer dan €4 per uur)

Ontvangst:
Super gast vrije ontvangst met water, thee of koffie van het huis of frisdrank op eigen kosten.

Kamer:
Naast enigma was deze kamer nog net een tikkeltje beter aangekleed en in thema. Decoratie was echt super en de ruimtes waren goed ingedeeld. Ook in deze kamer is samenwerking echt ontzettend hard nodig omdat je super veel dingen ziet en vind waar je wat mee moet en dit kan af en toe wat overweldigend zijn maar door goed te communiceren komt uiteindelijk alles op z’n plek terecht. Het zijn best veel puzzels en sommige hiervan zijn ook best uitgebreid het helpt bij deze kamer dus wel als je je team opsplits en los van elkaar te werk gaat. Achteraf wordt alles nog een keer doorgesproken dus wees niet bang om iets te missen!

Service:
De service was top. We konden last minute nog terecht (zelfs buiten het laatste tijdslot) en hebben tot 00:15 na lopen praten over van alles en nog wat.

Conclusie:
Deze kamer(s) zijn zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Ik zou wel gelijk beide kamers spelen in de volgorde Enigma, Book of Mysterie. Super leuke avond gehad en we hebben genoten!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Parkeren

 

Enigma

Escape010
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Leuke maar lastige kamers

Vandaag zijn we weer met een groepje076 op pad gegaan en dit maal waren enigma en Book of Mysterie aan de beurt. Om te beginnen allebei super leuke kamers scoorde beide boven verwachting goed dus zeker de moeite waard om beide kamers te spelen.

Parkeer gelegenheid:
Het pand ligt midden in de stad dus gratis parkeren is binnen 10 minuten loop afstand niet mogelijk. Parkeer dus of een stuk verder weg of betaald de hoofdprijs aan parkeergeld (meer dan €4 per uur)

Ontvangst:
Super gast vrije ontvangst met water, thee of koffie van het huis of frisdrank op eigen kosten.

Kamer:
De kamer is super leuk, aankleding is mooi, puzzels zijn in thema en zijn prima te doen. Er zitten niet al te veel puzzels in maar ze zijn wel vrij uitgebreid waardoor samenwerking hier echt extra hard nodig is anders ga je het niet halen. Ik raad het dus wel aan om deze kamer met een wat ervarende groep te spelen.
De kamer is niet eng, hooguit spannend d.m.v beeld, geluid en licht maar niks engs. Ook vond ik de laatste ruimte super vet dus dat is sowieso iets om naar uit te kijken!

Service:
De service was top. We konden last minute nog terecht (zelfs buiten het laatste tijdslot) en hebben tot 00:15 na lopen praten over van alles en nog wat.

Conclusie:
Deze kamer(s) zijn zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Ik zou wel gelijk beide kamers spelen in de volgorde Enigma, Book of Mysterie. Super leuke avond gehad en we hebben genoten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Parkeren

 

Presteerde Boven verwachting

Na heel veel verschillende verhalen over deze kamer gehoord te hebben was het tijd om onze tweede Escaperoom van de dag de spelen. Na een teleurstellende Escaperoom in Schijndel wilde we er toch nog een spelen om weer een beetje een goed gevoel te krijgen en gelukkig konden we super last minute (22:45) deze kamer nog spelen.

Parkeren:
Er is genoeg parkeergelegenheid maar het is wel een beetje zoeken waar je nou precies moet zijn.

Ontvangst:
Het ontvangt was goed, we kregen nog een drankje aangeboden aangezien er nog wat spulletjes op moesten laden en na een klein kwartiertje gingen we dan echt van start.

Kamer en puzzels:
Bij binnenkomst van de kamer krijgen je een video en een aantal berichten waar je even goed naar moet kijken voordat je van start gaat. De puzzels in het eerste deel zijn goed in thema en niet al te uitdagend waardoor het niet extreem lang duurt voordat je voor het eerst wordt verast. In het middenstuk werk je iets meer los van elkaar als groep en is het opzich nog wel te doen met 4 personen maar hoe dichter je bij het einde komt hoe erger je de mankrachten mist. Ik ben van mening dat escaperooms per ruimte een beetje af moeten bouwen qua puzzels en niet dat je dus met een korte tijd over nog een hele zooi puzzels op moet lossen op het einde zoals hier het geval was. Omdat we dus zo’n korte tijd over hadden hebben we een soort verkorte laatste deel gespeeld waarbij sommige puzzels eerder doorgedrukt werden. Inprincipe geen probleem maar dit geeft wel aan dat de kamer nog steeds wat fine tuning nodig heeft. Want met een ervaren groep (2 mensen met 15+ kamers en 2 mensen met 50+ kamers) die super snel door de het eerste deel van de kamer gingen en vervolgens nog steeds 10 minuten te kort komen zegt denk ik al genoeg. Overigens werd ons achteraf nog wel even uitgelegd hoe het niet “verkorte” einde in elkaar zat wat wel fijn was.

Conclusie:
Die aankleding en de techniek is fenomenaal. Er zitten echt een paar toffe verrassings effecten en ook een paar goeie schrikeffecten in de kamer die je echt de rillingen over je lijf bezorgen. Alle puzzels zijn in thema en de kamer is een goed samenhangend geheel. De puzzels zijn leuk alleen zonde dat er in de laatste ruimte heel veel gelezen en gedaan moet worden. Al met al echt een super toffe kamer en met nog een klein beetje fine tuning heeft deze Escaperoom echt potentie om in de top terecht te komen!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Te korte tijd voor de hoeveelheid puzzels
 • Er word nergens aangegeven hoe lang je nog hebt

  remconet

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 13 juli 2022

Dit viel tegen…

Wij als echte Brabanders gingen hier met ons hardcore Escaperoom team naartoe met de hoop dat we een toffe kamer zouden gaan spelen maar tja wat moeten we hier nou over zeggen…

De puzzels waren heel ver gezocht, de muziek stopt om de zoveel tijd omdat het een loopje is dus op bepaalde momenten is het gewoon helemaal stil in de kamer. Er zijn 2 losse hint systemen waarvan je bij 1 van de 2 niet eens de volledige hint kan lezen en het einde was extreem abrupt waardoor we echt dachten van “Ehm is dit de bedoeling”

Als je me vraagt wat er nou leuk is aan deze kamer komen we toch wel uit bij de aankleding van de ruimtes. De ruimtes zijn mooi in thema en het verassing effect in de eerste paar minuten was ook leuk maar daar houdt het toch echt op…

Misschien een leuke kamer om voor de eerste keer te spelen maar ga er aub heen met niet al te hogen verwachtingen!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:39 min


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 22 juni 2022

Wat een unieke ervaring

In plaats van dat je hier terecht komt in een industrie pand of een pand in de stad kom je terecht in een enorm groot huis waar meerdere Escaperoom zitten. Vanaf de buitenkant lijkt het huis al groot maar zodra je de kamer aan het spelen bent kom je er pas echt achter hoe groot het huis daadwerkelijk is!

Het verloop van deze kamer is echt fantastisch en er zit een goed aantal puzzels in. Er zijn ook best wel wat puzzels waar je los van elkaar werkt en ik vond het daarom heel jammer dat er achteraf niet nog een keer door de kamer heen werd gelopen om alles toe te lichten. Later werd ik ook gebeld door de eigenaar die aangaf dat ze dit bij hen niet meer doen aangezien het best wel tijd kost om de kamer te resetten en er simpel weg gewoon geen tijd voor is en hier heb ik natuurlijk dan het begrip voor vandaar dat ik mijn revieuw heb aangepast!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:46 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Kamer wordt niet nog eens doorgenomen!

 

Payback

Wescape
Geplaatst op: 14 juni 2022

Goede Balans tussen doen en denk puzzels!

Het begon met dat we ruim 30 minuten van te voren aanwezig waren waardoor de eigenaar ons met een hele hoop trots zijn auto voor een bepaalde auto show/Rally liet zien. Een auto volledig gemaakt van krijt bord materiaal en helemaal vol gekladderd met teksten en tekeningen van krijt. Het leuke was dat hij ons ook op de auto lieten tekenen wat natuurlijk wel leuk is. Na 20 minuutjes was het dan eindelijk tijd om de Escaperoom payback te spelen. Na een aantal verhalen gehoord te hebben over dat de kamer best pittig is en er maar 35% uitkomt gingen wij met 4 personen de uitdaging aan. Voor mij was het echt een heerlijke kamer om te spelen. Ik heb alle puzzels mee gekregen en er zat een lekker verloop in de kamer. Twee teamgenootjes van mij waren wel lang bezig met een bepaalde puzzel waardoor ze kleine delen van de kamer miste wat ik wel zonde vond.

De balans tussen denk en doen puzzels was echt heel goed en er waren ook best wel wat puzzels in de kamer waardoor je echt een uur hard aan het puzzelen bent.

Super leuk kamertje en met 11:40 over en de 37e plek op de all time list kunnen we toch wel echt tevreden zijn.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:20 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Prijs

 

Toffe klassieke Escaperoom

Een leuke kamer met niet al te veel high teck snufjes wat voor de verandering ook wel eens leuk is. Dit is een kamer die ik aanraadt met minimaal 4 personen te spelen omdat je bij best veel puzzels goed samen moet werken om ze op te lossen.

Qua spanning veel de kamer een beetje tegen. Ik dacht we gaan een juwelier roof doen maar de sfeer in de kamer is vrij tam en de muziek maakt het ook niet meer spannend.

De aankleding van de ruimte is top. Het lijkt alsof je bij een echte juwelier binnen staat en dat vond ik wel echt tof.

Met 5 personen waarvan 4 onervaren was deze kamer goed te doen en kwamen we er met een minuutje extra toch nog uit. Leuke avond gehad en bedankt maar de host voor de leuke gesprekken!


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 24 mei 2022

Toffe technische kamer!

Weer een hele andere kamer dan die ik nu allemaal gespeeld heb. Vooral in de eerste ruimte hadden we echt flink wat moeite om de puzzel op te lossen maar toen deze eenmaal opgelost was gingen we redelijk goed door de kamer heen en dat met 2 nog onervaren spelers.

De geluid en lichteffecten maken deze kamer wel echt super tof en maakt de beleving een stuk beter. De opbouw naar het einde is echt goed en dan met Met 00:58 over op de klok heb je nog een iets grotere climax!

Het enige negatieve wat ik op deze kamer aan kan merken is dat er een puzzel in zit die het spel heel erg ophoudt. Je moet voor je de kamer in gaat al weten wat je daar moet doen anders ga je die puzzel niet op kunnen lossen en dat vind ik zonde.

Al met al een super toffe kamer en echt een leuke ervaring.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:02 min


 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Een puzzel die heel het spel ophoudt

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 24 mei 2022

WAT EEN KAMER!

Tot nu toe de leukste kamer die ik gespeeld heb! Je kruipt echt in het leven van een SWAT agent die op een missie is: Met super leuke voorwerpen die je krijgt voordat je de kamer start wordt je door de kamer heen geholpen. Deze kamer heeft het leukste hint systeem die ik tot nu toe heb gezien en ook dit maakt dat ik deze kamer uit vind blinken.

Buiten de sfeer en de special effecten waren de puzzels ook echt tof. Het zijn er niet veel maar ze kosten best wel wat tijd maar dat was ik dit geval helemaal niet erg.

Al met al echt een fantastische kamer als je een dagje in het leven van een SWAT agent wilt kruipen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 24 mei 2022

Leuke kamer maar anticlimax aan het einde

Qua ruimtes is deze Escaperoom super tof. De puzzels zijn niet al te uitdagend maar ze kosten allemaal wel vrij veel tijd. Je moet bij alle puzzels echt goed samenwerken om ze op te kunnen lossen en ook dit vind ik altijd wel heel tof.

Het einde was wel echt een zware anticlimax. Je bent heel de tijd druk bezig met puzzel en opeens ie dat het einde daar zonder echt een opbouw er naartoe te hebben en dag je jammer.

Al met al een super toffe kamer met een matig einde


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Zware anticlimax

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 24 mei 2022

Technisch perfect

Deze kamer is echt een klasse appart. De kamer is qua puzzels niet zo spannend maar de beleving bij deze Escaperoom is echt bizar. De adrenaline gaat door je lijf heen en dan moet je nog eens de puzzels oplossen, nou succes!

Het einde van de kamer is ook echt super tof (tenzij je claustrofobie hebt dan is het geen pretje). Je hebt echt even het gevoel alsof je in een of andere film beland bent.

Echt een top kamertje en zeker zijn geld waard!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:12 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

  markgoedegebuure

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 6 april 2022

Is er nou nog een kamer?!

Echt een hele leuke ervaring. Een kamer met veel sfeer en goeie muziek wat een klein beetje spanning brengt in de kamer maar het is niet extreem spannend. De kamers zijn mooi aangekleed en passen stuk voor stuk goed bij het thema. Dit is pas mijn 5e kamer dus ik heb nog niet heel veel op om te baseren maar op 1 puzzel na waren de puzzels vrij makkelijk te doen wat ook wel nodig was om de kamer met genoeg tijd uit te komen. Met 5 personen nog 5:09 over op de klok. Leuk middagje!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:51 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 16 maart 2022

Wat een kamer!

Alles klopt gewoon bij deze Escaperoom. De story telling is echt fantastisch en de aankleding van de kamer is tot in de puntjes afgewerkt met speciale munten en boeken van 60 jaar geleden. Ze werken niet alleen met goede belichting maar ook nog is met geur om de beleving nog beter te maken. De puzzels zijn echt wel pittig en je bent er per puzzel ook wel redelijk lang bezig maar wanneer je een duidelijke verdeling in de groep hebt kom je er wel doorheen Pas mijn vierde kamer die ik speel maar ik weet niet of deze makkelijk overtroffen gaat worden.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  75:42 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

Vaudeville

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Unieke escaperoom

Sowieso de beste van de 3 bij Escaperoom076. Een hele unieke kamer waar je echt op een andere manier moet denken dan dat je normaal zou doen bij een escaperoom. Met nog 55 seconde over kwamen we uit de kamer en vooral de laatste hint was daar essentieel. We hadden namelijk 2 dingen omgewisseld waardoor we er niet uit kwamen dus duimpje omhoog naar de monitor.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

De postkamer

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Leuke kamer

Wij kwamen met een vriendengroep van 4 jongens deze escaperoom doen en we waren echt positief verast. De puzzels waren best makkelijk te doen (met de bijpassende tips) omdat het allemaal cijfer gerelateerd is dus je weet waar je naar moet zoeken. Zeker de puzzel in de tweede kamer was erg leuk.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Decor

 

Camera 4

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Erg leuke kamer

De spannendste kamer van escaperoom076 naar mijn mening. Ik heb nog de oude kamer gespeeld die op sommige momenten best scary was maar ik heb nu ook de nieuwe aanpassingen gezien aan de kamer en er is echt nog wel een stapje bovenop gegaan. Het thema is veel meer verwerkt in de kamer waardoor je echt die goede sfeerbeleving hebt. De puzzels aan het begin waren best makkelijk te doen maar wij liepen later in het spel wel echt vast. Hier hadden we ook best wel wat hints nodig. Maar al met al was het echt een super leuke kamer met veel variatie in de puzzels. Echt een toppertje


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

0 reviews