Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Tijn10

Senior Escaper

Offline

Omschrijving

Sinds vorig jaar is de escape verslaving er stil ingeslopen en kan ik vooral genieten van technische kamers waar veel actie in zit en het ook best wel wat fysieke inspanning mag kosten


Top 10 kamers

1. De Wraak van Hann

2. Molly’s Game

3. Stay in the Dark

4. Het testament 

5. The end 

6. The Movies

7. Toy factory 

8. The vault 

9. SWAT

10. Illusion 
Hoe beoordeel ik een kamer?


1 t/m 5 = slaat compleet de plank mis (meestal door onlogische puzzels of niet verzorgde ruimtes)


5 t/m 6.5 = kan met wat aanpassingen vast nog een leuke kamer worden maar zoals die er nu staat is het niet aan te raden. 


6.5 t/m 7.5 = Leuke kamer om te spelen als je in de buurt bent maar is het niet waard om een stuk voor te rijden.


7.5 t/m 9 = Super goede kamer waar je echt wel een stukje voor mag rijden maar waar je net dat bijzondere gevoel mist als je een top kamer gespeeld hebt.


9 t/m 10 = deze kamer moet gewoon op je wishlist en raadt ik iedereen aan!


Op de planning:


22 mei - Het geheim van Sint Rumolus, De wraak van Hann en The Movies


30 juni - Kamer 237 en Lost and FoundLid sinds

12-02-2022

Locatie

Breda

Statistieken

Escaperooms

48 reviews

48 kamers gespeeld

91.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


48 reviews

Een kerk met een eigen leven

Vandaag staan er weer 3 kamers op de planning. Het geheim van sint-rumoldus, de wraak van Hann en als laatste The Movies.

Wij zetten de auto neer bij het Rode kruis plein want hier kan je relatief goedkoop parkeren en vanaf hier is het 10 minuutjes lopen naar de escape locatie.

Ontvangst:
Nadat wij de spulletjes hadden opgeborgen in de lockers en snel de toilet een bezoekje hadden gebracht gingen wij van start met het geheim van Sint-Rumoldes.
De introductie video’s zijn van fantastische kwaliteit en je wordt vervolgens op een hele leuke manier de kamer geleidt.

De kamer:
Vanaf het begin wordt de toon al gezet omtrent het decor. Want wat is deze kamer prachtig aangekleed. Alle puzzels passen perfect binnen het thema en zijn variërend van zoek, denk en doen puzzels. Ook is er een goede balans in het aantal cijfer sloten en dingen die open gaan door techniek. Bij dit laatste is het ook elke keer weer een verassing waar we nou precies naartoe worden gestuurd. Echt heel tof!

Waarom krijgt deze kamer dan geen 10. Er is niet specifiek iets in de kamer wat er voor zorgt dat ik deze kamer geen 10 geef, maar in vergelijking met andere kamers die ik een 10 heb gegeven had deze kamer net niet die WOUW factor. De Wraak van Hann daar in tegen…


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Decor
 • Prijs

 

Een nieuwe nummer 1!

Molly’s game is van de troon gestoten door deze kamer!

Om te beginnen stonden er weer 3 kamers op de planning. Als eerste speelde wij ‘Het Geheim van Sint-Rumoldus’ die ons al super goed was bevallen vervolgens spelen wij ‘De Wraak van Hann’ en sluiten wij de dag af bij ‘The Movies’

Wij zetten de auto neer bij het Rode kruis plein want hier kan je relatief goedkoop parkeren en vanaf hier is het 10 minuutjes lopen naar de escape locatie.

Ontvangst:
Wij hadden het geheim van Sint-Rumoldus al gespeeld en na een korte drink pauze gingen wij De Wraak van Hann spelen. Ook hier is de introductie video weer van top kwaliteit en wordt je op een leuke manier naar de kamer geleidt. Vanaf seconde 1 sta je al versteld van het decor. Wat ziet dit er prachtig uit! En het blijft gedurende het hele spel zo. Op een gegeven moment voelt het ook echt niet meer of je een escaperoom aan het spelen bent. Alles klopt gewoon in deze kamer. Decor, puzzels, licht, geluid, er is letterlijk niks aan te merken op deze kamer! Ik was echt even stil nadat we uit deze kamer kwamen en dat heb ik echt niet snel.

Bedankt De Gouden Kooi voor de geweldige dag tot nu toe en hopelijk kunnen we nog een keer terecht voor een derde kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • DECOR!
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal

 

The Movies

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 22 mei 2023

Fantastisch kamer, maar de verwachtingen lagen te hoog

Voor vandaag stonden er weer 3 kamers op de planning. Het Geheim van Sint-Rumoldus, De Wraak van Hann en als laatste sluiten we af bij The Movies!

De eerste 2 waren ons al super goed bevallen (De Wraak van Hann is mijn nieuwe #1) en gingen vol goede verwachtingen naar The Movies.

Ontvangst:
Parkeren kan voor de deur (gratis) en er wordt duidelijk aangegeven waar je aan moet bellen. Vervolgens gaat er 2 keer een rolluik open en wordt je gelijk meegenomen in de experience. Want dat is het. Verwacht absoluut geen lastige puzzels maar echt een ervaring in de filmwereld.

De kamer:
Om te beginnen ogen de ruimtes best klein. Niet persee hinderlijk maar wel iets om rekening mee te houden. (Ik zou een Max van 4 personen aanhouden hierdoor) daarnaast wordt er in deze kamer gebruik gemaakt van het ‘follow the light’ principe, of terwijl ‘het licht stuurt je de goede kant op’. helaas was het principe
hier meer: ‘Het licht laat zien wat je moet doen’ waardoor het eigenlijk voelt alsof je niks zelf oplost. Dit vond ik zelf wel jammer. Daarnaast zijn het allemaal ‘doe’ puzzels die niet echt uitschieten in originaliteit (wel zijn ze perfect ik thema gemaakt) daarnaast miste ik eigenlijk gewoon een echt WOUW moment waar ik dat bijvoorbeeld bij de wraak van Hann wel meermaals had.
Begrijp me niet verkeerd. Het is een fantastische kamer en het thema is echt goed uitgewerkt, het decor is prachtig en het laatste stuk is precies goed qua spanning!

Wij hebben heel erg genoten van de kamer en vooral het napraten was erg gezellig. Maar voor mij persoonlijk staat deze niet in mijn top 3 kamers.

Athony. Bedankt voor de gastvrijheid en tot volgend jaar!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  89:42 min


 • Ambiance
 • Great service
 • Experience
 • Exciting
 • Je wordt teveel gestuurd

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 17 mei 2023

Pittig maar super leuk!

Voor vandaag stonden er weer 2 kamers op de planning. ‘Hunting Season’ en ‘Toy Factory’

Ontvangst:
Parkeren kan voor de deur en er wordt duidelijk aangeven waar je moet zijn voor de desbetreffende escaperoom.
We waren wat aan de vroege kant maar gelukkig konden wij ons vermaken met de dieren die op het terrein stonden. Nadat we de spullen opgeborgen hadden gingen wij zonder echte uitleg de escaperoom in. Hier wordt gelijk de toon gezet door de game host en wordt het doel van het spel duidelijk gemaakt.

De kamer:
De kamer ziet er super verzorgd uit en het is aan het begin echt goed aftasten waar je nou precies moet beginnen. Vooral in het eerste gedeelte vonden wij de kamer erg pittig. Dit omdat er een flink aantal 3 staps puzzels inzitten wat gewoon flink wat tijd kost. Gedurende het spel wordt de kamer ook steeds spannender maar is het niet eng. De puzzels zijn erg origineel en wordt er veel gewerkt met techniek, licht en geluid. Echt een top kamer. Waarom krijgt de kamer dan geen 10?
Voor mij was de clou van het verhaal niet helemaal duidelijk. We worden namelijk opgejaagd maar waarom? En we zijn aan het rond neuzen in de kamer van een jager maar waarom doen we dit? Deze vragen werden gedurende het spel niet duidelijk voor mij. Wel was de opluchting immens groot toen wij toch nog wisten te ontsnappen met 2 seconde over op de klok.

Wij kregen overigens bij het spelen van de kamer 70 minuten de tijd terwijl op de website 60 minuten staat vermeld (en bij toy factory 75 minuten waar 90 staat vermeld)

Al met al dus super erg genoten van dit toppertje. Nu pauze houden en door naar toy factory!9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Gebrek aan verhaal

 

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 18 mei 2023

Wat een grappige kamer!

Voor vandaag stonden er weer 2 kamers op de planning. ‘Hunting Season’ en ‘Toy Factory’

Hunting season was ons al super goed bevallen dus de verwachtingen lagen hoog voor toy factory.

Ontvangst:
Parkeren kan voor de deur en er wordt duidelijk aangeven waar je moet zijn voor de desbetreffende escaperoom.
Zorg dat je op tijd bent want je wordt gelijk aan de slag
gezet. De boodschap is duidelijk: “werkkleding aan en gaan met die banaan” De uitleg wordt gegeven met veel humor waardoor je al lekker in de stemming komt.

De kamer:
De eerste puzzel in de kamer was persoonlijk mijn favoriet en vereist een hoop samenwerking. Het is echt een kamer waar samenwerking de sleutel tot succes is en dat wordt je zo nu en dan nog knap lastig gemaakt.
Ook deze kamer bevat geen cijfersloten en wordt weer gestuurd met een hoop techniek, licht en geluidseffecten wat de sfeer van de kamer er lekker in houdt. Ook het einde van deze kamer is fantastisch.

Al met al een niet al te lastige kamer met veel humor en leuke verrassingseffecten. Daarnaast hielde wij ook nog 17:17 over (van de 75 speel minuten die wij kregen I.p.v. 90)

Speel deze kamers absoluut met een ervaren of onervaren groep in de volgorde Hunting Season ——>Toy Factory en je speelt 2 super leuke, unieke kamers.

Bedankt escaperoom Antwerpen voor de gastvrijheid en hopelijk zien we elkaar in de toekomst nog eens!
10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:43 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Humor
 • Prijs

 

Operatie Enigma

Escaperoom Rijen
Geplaatst op: 16 mei 2023

Een top tijd in een simpel aangekleden puzzel kamer!

Morgen staan “hunting season” en “toy factory” voor mij op de planning maar ik kon het niet laten om nog even last minute een escaperoom te spelen in de buurt.

Ontvangst:
Er is ruim genoeg plek om je auto te parkeren en je ziet gelijk waar je moet zijn. Moet je nog even snel naar de wc? dit kan in het toilet gebouw van de camping (onder de escaperoom). Altijd fijn.
We waren wat aan de vroege kant maar al snel kwam onze gamehost aan en konden we na een korte uitleg van start.

De kamer:
De kamer zit goed gevuld met sloten en sleutels. Gelukkig is er in deze sloten veel variatie zodat je goed weet op welk slot je de gevonden codes in kan voeren. Ondanks dat de kamer geen enkele aankleding heeft hebben wij ons goed vermaakt. Dit omdat sommige puzzels/raadsels in de kamer best uitdagend waren en we hier echt even goed over na moesten denken. Buiten 2 momentjes na vlogen wij door de kamer heen en zetten wij de 3e tijd neer (zonder hints) met een schappelijke 27:57 over op de klok.

Conclusie:
Wil je 60 tot 90 minuten lekker puzzelen en ben je fan van kamers met veel sloten? Dan is dit een hele goede keus. Ben je meer fan van technische kamers? Dan is deze kamer niet gemaakt voor jou.

Bedankt escaperoom rijen voor de last minute kamer die we bij jullie konden spelen en wellicht tot binnenkort voor de andere kamer!


Reactie door Escaperoom Rijen

16 mei 2023

Bedankt voor de review. Dat punt voor sfeer/decor/aankleding, dat snappen we goed. Proficiat met jullie 3e plaats en hopelijk tot snel.


7

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  62:03 min


 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Leuke sloten kamer
 • Beleving
 • Sfeer
 • Decor

 

Baron bent u daar?

Vandaag stonden er weer 3 kamers op de planning:
baron Beeckman, locked in time en het testament als afsluiter. De eerste van de dag was baron Beeckman. Het ontvangst gaf ons wel een beetje stress want de baron was al weg dus de huisvrouw wist niet of wij wel binnen mochten komen, maar gelukkig werden wij vriendelijk verwelkomt door de huisvrouw en gingen we direct van start. Om te beginnen ziet de kamer er na 1600 groepen nog perfect uit. Er zijn geen gebruikssporen te vinden en alles is in thema. Het ouderwetse thema ligt mij persoonlijk meestal niet zo goed maar deze kamer was echt tof. Verwacht geen technische hoogstandjes maar mechanisch is deze kamer top. Deze kamer heeft buiten de verlichting geen enkel verbeterpunt. En met 39:40 zetten wij de 5e tijd aller tijden neer!
Echt een vette kamer als je van puzzelen en mechanische aspecten houdt!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:40 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

  Caro

Het Testament

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 30 april 2023

Mechanische perfectie

Voor vandaag stonden er weer 3 kamers op de planning:
baron Beeckman,
Locked in time en als afsluiter het testament.

Baron Beeckman was ons al uitstekend bevallen met de 5e tijd aller tijden waren de verwachtingen hoog.

Net zoals bij baron Beeckman was de introductie weer fantastisch. Uitgebreid maar met humor. Na het betreden van de kamer werd het al snel duidelijk waarom er zoveel gepraat werd over varkens…

Ook hier vlogen we weer door de kamer heen. Met het ene mechanische hoogstandje naar de ander genoten wij intens van deze kamer. Zeker als je van buitenaf terug kijkt op de kamer denk je echt “hoe past dit allemaal in deze ruimten” Echt enorm genoten van deze escaperoom en de eigenaren want wat hebben zij iets moois neer gezet! Echt iets unieks! Met 68 min zetten wij de snelste tijd aller tijden voor deze kamer niet omdat deze kamer zo makkelijk is maar omdat deze net zoals als baron Beeckman precies op onze denk lijn lag. Fantastisch!

Bedankt baron Beeckman voor de fantastische dag en hopelijk tot ooit!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Origineel

  Caro

Locked In Time

Escape-Quest.be
Geplaatst op: 30 april 2023

Prima kamer maar helaas niet mijn ding

Tussen de twee kamers van baron Beeckman speelde wij locked in time.
De verwachtingen lagen hoog door de 9,3 die deze kamer scoort. Om te beginnen is deze kamer dat zeker niet waard. Het is geen slechte kamer en het thema is leuk maar het is naar mijn mening niet helemaal lekker uitgewerkt. Het verhaal blijft een beetje vaag gedurende het spel. Daarnaast zijn er redelijk wat “niet aanraken stickers” te vinden in de kamer die makkelijk weg te werken zijn. Daarnaast waren er ook veel dingen te lezen in zijn boekjes waarvan veel onbruikbare info was waardoor er een persoon eigenlijk constant bezig was met iets nutteloos. Een prima kamer om te spelen met onervaren spelers of met het gezin maar verwacht geen hoogstaande dingen in deze kamer.
Daarnaast werden wij ook redelijk snel geholpen terwijl wij nog met 10:16 over buiten stonden. Ook hier miste ze dus wat punten op.

Bedankt escape-quest voor de gastvrijheid.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:44 min


 • Goede service
 • Slechte begeleiding
 • Prijs
 • Logica

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 19 april 2023

Wouw, wouw, wouw!

Na lang wachten is eindelijk Molly’s game aan de beurt. Met een ander groepje dan normaal (als dat maar goed gaat) ging ik alweer kamer nummer 39 spelen. Na een kort praatje gingen wij van start. We schoten uit de startblokken. Niet omdat we wisten waar we moesten beginnen maar omdat we de eerste puzzel per ongeluk goed hadden gedaan. Ik ga niet teveel vertellen over de kamer want je moet deze gewoon spelen, van start tot finish klopt alles. De aankleding, tot in de perfecties afgewerkt. De verlichting, perfect gebruikt om er wat spanning in te houden. De puzzels, variërend van denk en doen puzzels naar puzzels waarbij je je zintuigen hard nodig hebt. En elke keer nieuwe verassingen. Molly blijft je verassen en voldoet aan alle verwachtingen. Speel deze kamer met 4-5 ervaren personen. Ga niet voor de snelste tijd maar kijk je ogen uit en geniet van het spel!

Down the Hatch bedankt voor vandaag en Molly is mijn nieuwe nummer 1!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  74:00 min


 • Mijn nummer 1!
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  markgoedegebuure

Magic & Mystery

This is escape Breda
Geplaatst op: 06 april 2023

Positief verrast

Altijd leuk als je last minuten nog een escaperoom kan spelen. Dit maal eentje lekker dicht bij huis.

Als eerste kregen we een bericht hoe je bij de parkeerplaats komt want dit is nog heel even zoeken. Wel fijn dat dit d.m.v. een sms uitgelegd wordt.

Na een korte uitleg en een klein beetje toneel spel konden we beginnen. We schoten daadwerkelijk uit de startblokken. We knalde met 7 minuten door het eerste gedeelte waar gemiddeld 20 minuten over gedaan wordt maar hierna werd het voor ons toch wel een stuk lastiger. We kwamen niet lekker in onze flow en doordat we snel waren bij het eerste gedeelte liet de game host ons lekker vastlopen waarna we uiteindelijk d.m.v. een hint te horen kregen dat we gewoon niet goed genoeg gezocht hadden…Na deze hint ging het weer super goed en stonden we uiteindelijk met 6:57 over buiten. Ik moet zeggen dat ik positief verrast was door deze kamer. Er zitten leuke verrassingseffecten in, variërende puzzels die best wel wat samenwerking vereisen en er wordt goed gebruik gemaakt van het licht. De kamer ziet er keurig uit en heeft geen zichtbare gebruikssporen. Altijd fijn! Waar krijgt deze kamer dan min punten op? Als eerste dat 1 cijfer slot meerdere malen gebruikt moet worden om door te kunnen in het spel, en dat één verstop plek niet helemaal logisch was vanwege de spelregels maar hier was het personeel van op de hoogte.

This is escape bedenkt voor de gezellige avond en tot de volgende!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:03 min


 • Puzzels
 • Verrassingseffecten
 • Leuke puzzels
 • Een cijferslot dat vaker gebruikt moet worden
 • Een verstop plek die niet logisch is

 

Escaperoom Groenlo - 1627

Escaperoom Groenlo
Geplaatst op: 25 maart 2023

Heel knap uitgewerkt, maar jammer van de gameflow

Na de 3 kamers bij Lock’d (die we ruim hadden gehaald met 12, 17 en 23 minuten over) werd het na een heerlijk avond maal bij de revolutie tijd voor de laatste kamer van vandaag. Gelukkig konden we last minuut nog een tijdslot eerder komen, bedankt hiervoor. Na een uitgebreide introductie (wat niet storend was) werd het tijd om te starten. De kamer is prachtig middel eeuws aangekleed en er zijn nauwelijks gebruikssporen te zien. Ook zijn alle puzzels in thema en dat is echt knap met dit thema. Daarnaast zitten er leuke verrassingseffecten in wat ik altijd tof vind. Wat maakt het dan geen 9.5 of een 10… voor ons was een puzzel iets wat frustrerend en deze verpeste de gehele gameflow gedurende het eind. Ook vond ik een puzzel iets wat aan de onlogische kant omdat je een bepaald voorwerp vond en daarmee heel de kamer weer door moest om de daadwerkelijke puzzel op te lossen. Buiten deze 2 kleine puntjes hebben wij een goede ervaring gehad een scoort die een mooie 9. Bedankt 1627 en tot de volgende!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:37 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Frustrerende puzzel

 

Super toffe kamer en flashbacks naar Payback

Vandaag mijn eerste escape trip(je) met op de planning:
- The Hangover
- The Sleepover
- Senses
- Escaperoom 1627

Na 2 uur rijden begonnen wij de dag bij Lock’d. Na een half uurtje geklets te hebben met onze game host van de dag (Lotte) was het dan eindelijk tijd om te starten. De taak was duidelijk. We zijn opgepakt voor een moord en bewijs je onschuld maar. Hiervoor moet je je avond herbeleven en dat deden wij met liefde. De kamer is echt best groot en er wordt goed gebruikt gemaakt van licht wat je af en toe onbewust helpt om verder te komen in de kamer. Tegen het einde aan kwamen we nog in een kamer terecht wat me heel erg flashbacks gaf naar payback wat ik ook heel leuk vond. Persoonlijk vond ik dit de leukste van de 3 bij Lock’d en ondanks dat deze kamer al sinds 2016 staat zijn er nauwelijks gebruikssporen te zien. Chapeau! zeker een leuke kamer op te spelen zeker als je een feest beest bent. Daarom een mooie 9!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:51 min


 • Lange tijd om na te praten
 • Goede service
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Oma wat doet u nu?

Na The Hangover was het nu tijd voor The Sleepover, de persoonlijke favoriet van onze game host. De gameflow in deze kamer was heel lekker, misschien zelfs iets te lekker voor ons team want met ruim 23 minuten over stonden wij namelijk weer buiten, nouja de laatste deur ging niet open dus we konden via het monitorhok naar buiten. Is het erg om met zoveel tijd over buiten te staan? Niet perse, het is namelijk niet dat er weinig puzzels in zitten of dat deze te makkelijk zijn, maar doordat deze wel los van elkaar op te lossen zijn kan je meerdere dingen te gelijk openen en dan schiet het wel op. Ik zou deze kamer daarom ook met 3 a 4 personen spelen. Niet alleen vanwege de snelheid waarmee je deze kamer uit kan spelen maar ook vanwege de omvang van sommige ruimtes. Al met al een leuke kamer om te spelen met minder/geen ervaring en waar ook echt wel de nodige verrassingseffecten in zitten. Naar mijn mening is deze net iets minder als The Hangover maar dit is een persoonlijke voorkeur.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  36:49 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal
 • te makkelijk?

 

Senses

Lock'd - Escape Room Winterswijk
Geplaatst op: 26 maart 2023

Mijn brein is gereset?

Na The hangover en The sleepover werd het nu tijd voor de laatste kamer. Senses. Naar deze kamer was ik nog het meest nieuwsgierig. We zullen iets met onze zintuigen moeten doen maar welke opdracht zou hier aan verbonden zijn? De opdracht werd al snel duidelijk na een leuke introductie. Reset je zintuigen! Ook hier zat de flow er weer lekker in maar zijn er best wel wat verbeterpuntjes aan deze kamer. Onder anderen dat de camera beelden en het geluid soms een delay hadden wat niet heel handig was voor de samenwerking. Ook zag het decor er vrij goedkoop uit. We weten uiteraard dat een escaperoom bouwen alles behalve goedkoop is maar ik denk dat hier meer uitgehaald kan worden. Ook had deze kamer niet echt een sterk einde wat je wel zou verwachten als je operatie geslaagd is. Als laatste waren er een aantal technische mankementen. Hier reken in de kamer of de host niet op af maar ik wilde het wel even benoemen. Zijn er dan ook goede punten. Uiteraard. Het thema is super origineel en heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Vooral de laatste puzzel was erg leuk en deze hebben wij dansend uitgevoerd. De algehele ervaring van deze kamer was ook gewoon top dus al met al wel een leuke kamer om te combineren met The Sleepover of The Hangpver. Als laatste is deze kamer het beste te spelen met 4 personen, Hier is de kamer volgens bij ook op gebouwd dus houdt een max van 4 aan. Bedankt Lock'd voor de goede verzorging en de leuke dag!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:23 min


 • Origineel
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Kostuum
 • Achterlopen beeld/geluid
 • 'goedkope' aankleding
 • zwak einde

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 24 maart 2023

Wauw!

Waar zullen we eens beginnen. Het moment dat je uit de auto stapt begint je experience al. Er word je kort wat verteld over de omgeving en tegelijkertijd kom je steeds dichter bij de start. Even de spulletjes opbergen, een zenuw plasje doen en gaan met die banaan.

Bij binnenkomst wordt de toon al goed gezet. Het is mega creepy en je bent constant op je hoede, want wanneer komt die acteur nou? Daar kom je vanzelf achter… de opdracht lijkt simpel maar puur vanwege de spanning en adrenaline is deze nog niet zo makkelijke uit te voeren. Alles is perfect. De verlichting, de muziek, de schrikeffecten en de opbouw naar het einde toe het kan haast niet beter.

Ik wil niet teveel vertellen over deze kamer want je moet dit gewoon ervaren.

Darkpark en Mark bedankt voor de gastvrijheid en de fantastische experience!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Origineel
 • Goede service

  markgoedegebuurecinzanoMarcEvelyne

Het Koninkrijk

Escape Mijdrecht
Geplaatst op: 21 maart 2023

Trek ten strijden en verbreek de vloek!

Afgelopen zondag gingen we weer op pad om 2 escaperooms te spelen bij escape Mijdrecht. Als eerste speelde wij Space lab. Deze beviel ons zeer goed dus met vertrouwen betraden wij het koninkrijk. De kamer is prachtig aangekleed en alles draagt bij aan de sfeer. De opdracht is na een kleine introductie duidelijk. Verbreek de vloek!

Voor ons gevoel was deze kamer wel wat aan de makkelijke kant. Er zitten weinig puzzels in die ook nog is parallel op te lossen zijn. Maak je dus een goede team verdeling en los je de puzzels relatief snel op sta je dus gewoon met 21:44 over buiten en dit was in vergelijking met het Space lab wel heel veel. Daarom is deze kamer perfect te spelen met het gezin maar zou ik met wat meer ervaren spelers een max aanhouden van 3/4 personen. Al met al een super mooi aangeklede kamer waar wel meer puzzels in hadden mogen zitten. Hopelijk verschijnt Space lab binnenkort ook op escapetalk want hier heb ik veel lovende woorden over.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:16 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Decor
 • Weinig puzzels

 

Space Lab

Escape Mijdrecht
Geplaatst op: 27 maart 2023

Op naar de sterren en daar voorbij!

Op deze locatie speelde wij spacelab en het koninkrijk.

Het ontvangst was vriendelijk en er kon in de ontvangst ruimte alvast wat gepuzzeld worden.

De kamer is perfect in thema. Alles ziet er keurig afgewerkt uit en de puzzels zijn goed verwerkt in het thema. Het is best een lastige kamer omdat je echt naar de kleine details moet kijken om bepaalde puzzels op te lossen maar dat is een leuke uitdaging. Het enige jammere aan deze kamer was het einde want zodra je de laatste deur opent sta je opeens buiten. Hier kan meer mee gedaan worden. Al met al een best pittige kamer waar je lekker kan puzzelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:26 min


 • Decor
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Het einde

 

Kitchen Disaster

Escaperoom Sliedrecht
Geplaatst op: 07 maart 2023

Lekker kokkerellen

Escaperoom nummer 30 alweer en dit maal bij escaperoom Sliedrecht.

Parkeren kan voor de deur dus dit is ideaal. Het ontvangst was wat direct dus dat was niet echt een lekkere binnenkomer. Vooraf hadden we nog de tijd om een drankje te doen op het huis. Bedankt hiervoor. Maar nu de kamer. De ruimtes zijn goed in thema en zien er verzorgd uit. De puzzels zijn op een paar na allemaal in thema. maar nu wat mij irriteerde:

-Je hebt een geautomatiseerd hint systeem. Je krijgt dus super veel hints waarvan je grotendeels niet hoeft te gebruiken omdat je daar al mee bezig bent. Als je mee kijkt als host. Stuur dan gewoon zelf de hints. Ik snap hier echt het nut niet van.

-Er is een puzzel doorgedrukt. En dat terwijl wij 16:40 over hadden. We waren pas 5 minuten en 2 pogingen verder en hij werd al doorgedrukt. Toch jammer.

-Er was een puzzel waarvan een aantal essentiële dingen net iets te goed verstopt waren en die je naar mijn mening ook niet kan vinden zonder hint. Ik zou dit persoonlijk op een andere plek wegwerken.

Als laatste miste ik net het enthousiasme bij de host (neem die niet te persoonlijk) Maar Het mag allemaal wel wat energieker en let er op dat je bij de uitleg wat minder binnensmonds praat. Sommige delen van de uitleg waren moeilijk te verstaan en er waren veel ongemakkelijke momenten en dit maakte het vaak wat a-relaxed.

Conclusie:
Een leuke kamer om te spelen met kinderen of met minder ervaren escapers. Deze kamer heeft echt veel potentie want technisch is die prima in orde maar door bovenstaande punten was het toch een wat mindere ervaring.7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Thema
 • Techniek
 • Hint systeem
 • Ongemakkelijke host
 • Doorgedrukte puzzel

 

Amenhotep

Keyhouse
Geplaatst op: 02 maart 2023

De mysterieuze tempel

Vandaag hebben we een flink stuk gereisd om de kamers bij keyhouse te spelen.

Als je deze kamer gaat spelen reken ook nog een minuut of 10 om een parkeerplek te vinden. De escaperoom ligt namelijk midden in het centrum en er zijn weinig parkeergelegenheden voor de deur.

Als eerste speelde wij Amenhotep. Het duurde lang voordat we op gang kwamen maar toen we eenmaal doorhadden hoe alles in elkaar zat gingen we als een speer. De kamer en puzzels zijn allemaal in thema. Dan score je bij mij al gelijk + punten. De kamer is een leuke familie kamer en prima te doen met 4/5 personen. Naar mijn mening mag het einde wel wat bombastischer. Het is nu heel tam en hier kan wel meer uitgehaald worden. Al met al een leuke kamer met een leuk thema. En 14:26 over is niet slecht!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:34 min


 • Goede service
 • Aankleding
 • Tam einde

 

Houdini's Academy

Keyhouse
Geplaatst op: 02 maart 2023

Heel kinky dit

Vandaag hebben we een flink stuk gereisd om de kamers bij keyhouse te spelen.

Als je deze kamer gaat spelen reken ook nog een minuut of 10 om een parkeerplek te vinden. De escaperoom ligt namelijk midden in het centrum en er zijn weinig parkeergelegenheden voor de deur.

Na Amenhotep is het de beurt aan Houdini’s academy. Bij Amenhotep hadden we nog bijna een kwartier over dus de verwachtingen lagen hoog.

Voordat we gestart waren mochten we nog even verder carnaval vieren en mochten we in een polonaise de kamer betreden. Dit klinkt heel gezellig maar ook dit is niet wat het lijkt en dit blijft gedurende de hele kamer het hoofd onderwerp. Al je escape kennis die je hebt opgebouwd kan je in de prullenbak gooien, dus verstand op 0 en succes. Het is echt een thema van Houdini. Veel kooien, kettingen en magische acts en zie er maar achter te komen hoe je ontsnapt. Voor ons was de kamer erg lastig maar het is niet dat de puzzels onlogisch zijn en dat is ook wel heel knap. Een unieke ervaring verder en dat met nog 1.36 op de klok.

Bedankt keyhouse voor de fijne avond!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:24 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 22 februari 2023

Hoe goed lul jij je eruit?

Na de twee kamers van gisteren is nu the vault aan de beurt. Voordat we de kamer gingen spelen kregen we al een hele hoop informatie via de mail. We hadden een afspraak op een specifieke locatie en we moesten hier precies om 22:03 zijn en dan zouden we verder bericht krijgen. We mochten gelijk van start en onze break in poging ging van start. We hadden geen tijd te verliezen. Dus volle vaart de trap af en op naar het desbetreffende gebouw.

Aangekomen bij de volgende locatie mochten we gelijk beginnen met bluffen. Nadat we ons naar binnen hadden gelult werd het tijd om te gaan escape. De ruimtes zien er op en top uit en de puzzels vereisen veel samenwerking en dit verliep ons als groep uitermate goed en we stonden met 15 minuten over buiten. Alle puzzels zijn goed in thema en er is ook echt wel wat fysieke inspanning vereist. Wees dus niet bang om in een shirt aan te komen want koud ga je het niet krijgen! Nadat we ‘the source’ veilig hadden gesteld kregen we nog een leuke beloning en na een praatje met de host zat onze avond erop. Bedankt voor de top avond!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Prijs

 

De laatste rit

Laagwater
Geplaatst op: 20 februari 2023

Unieke ervaring spelen met 4 personen

Vanavond gingen we weer 2 kamers spelen. Dit maal in laagwater.
De locatie was in het donker best lastig te vinden maar na een belletje kwamen we toch op de juiste plek terecht.

De ontvangst ruimte ziet er prima uit en je kan je uitleven met wat leuke spelletjes, maar daar kwamen we uiteraard niet voor.

De kamer:
Het concept van de kamer is heel leuk. Je zit met z’n alle aan de tafel en je mag daar niet weg. 4 mensen zitten goed om dingen open te maken of op te pakken. De eventueel 5e of 6e speler zitten aan de koppen van de tafel maar deze hebben veel minder invloed op het spel. Daarom raadt ik aan om deze kamer met 4 personen te spelen en niet op de kop van de tafel te gaan zitten. Het spel was super tof en was veel technischer dan verwacht. Je komt voor een aantal leuke verassingen te staan wanneer je de kamer speelt. Het spel loopt tussen de 45 en 65 minuten (dat ligt een beetje aan de keuze die je maakt in de kamer). Al met al dus een leuke ervaring waar veel samenwerking vereist is. Positief verast.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Origineel
 • Verhaal

 

Brasserie de goede

Laagwater
Geplaatst op: 20 februari 2023

Leuke ruimtes maar een vaag verhaal

Vanavond gingen we weer 2 kamers spelen. Dit maal in laagwater.
De locatie was in het donker best lastig te vinden maar na een belletje kwamen we toch op de juiste plek terecht.

De ontvangst ruimte ziet er prima uit en je kunt je uitleven met wat leuke spelletjes, maar daar kwamen we uiteraard niet voor.

De kamer:
De kamer is leuk ingedeeld en er zijn verschillende ruimtes wat ik altijd wel leuk vind. De kamer draait vanaf afgelopen zomer en er zijn echt al flink wat gebruikssporen te zien. De puzzels zijn vooral veel zoeken en lezen en het verhaal blijft gedurende de kamer best vaag en de puzzels passen ook niet echt bij het verhaal. (Neemt niet weg dat het wel leuke puzzels waren). Wat wel echt een zwaar min punt was in deze kamer was de bevestiging dat je iets goed gedaan had. Je hoort dan wel iets open klikken maar je moet echt gaan zoeken waar iets open is gegaan. Dit vind ik altijd wel een afknapper. Daarnaast stond er ook nog een voorwerp los wat vast had moeten zitten wat onze gameflow een beetje verstoorde. Ik hou dus een beetje gemixte gevoelens over aan de kamer. De ruimtes waren leuk en origineel. De puzzels hoorde dus niet echt bij het verhaal en er was veel schade.
Al met al wel een leuke avond gehad in laagwater!


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:11 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig
 • Geen bevestiging of je iets goed doet
 • Verhaal is vaag

 

De Vliegende Hollander

Escape Unlimited
Geplaatst op: 24 januari 2023

Is de kapitein er nu al?

Na een belletje gepleegd te hebben naar een andere escaperoom die mij terug zou bellen (wat niet gebeurd is) gingen we maar eens een gokje wagen bij escape unlimited. Ze waren super enthousiast over de telefoon want ze waren pas net open en we konden dan ook een paar uurtjes later terecht.

Parkeren:
Het is even goed zoeken waar je nou daadwerkelijk moet zijn maar zodra je bij de huisnummers met nummer 11 bent kom je er wel uit. Er hangt ook nog nergens een bordje met escape unlimited dus wees niet bang dat je bij de verkeerde aanbelt.

Ontvangst:
Ontvangst was super vriendelijk door 2 jonge gasten in bijpassende kleding die ons enthousiast de uitleg en het verhaal van de kamer vertelde. Toen was het aan ons. Als eerste de ruimtes zijn klein. Op de site staat dat deze met 8 personen gespeeld kan worden maar ik zou echt een Max van 6 aanhouden. Het hint systeem is super origineel en verteld je af en toe ook of je goed bezig bent of niet (want er is geen tijd zichtbaar). De kamer is helemaal in stijl en alle puzzels blijven ook in thema en zijn erg origineel. Er is bijna niks op aan te merken (buiten sommige bedrading die nog niet helemaal weg gewerkt is, maar dit is over de telefoon gemeld) en dan te bedenken dat ze deze kamer in 3.5 maand gebouwd hebben! Super veel respect naar deze jonge eigenaren die echt iets prachtigs neer hebben gezet met de hoeveelheid ruimte die ze hebben.

Conclusie:
Als je lekker wil puzzelen is deze kamer top. Alles is in thema en leuk om er weer een nieuwe bij te hebben in Brabant. Bedankt mannen voor de leuke gesprekken en dat we uiteraard last minute langs konden komen!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:41 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • ontvangstruimte

  psmulders

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 15 december 2022

Zonde net niet gehaald

Vandaag alweer mijn tweede kamer gespeeld bij breakoutroom.
Ik kreeg van mijn collega die hem al gespeeld had (Mark) te horen dat het best wel een pittige kamer dus het werd een fikse uitdaging om hieruit te ontsnappen. En dat is ook gelukt met een paar minuutjes extra (bedankt daarvoor)

De kamer beviel ons goed. De eerste ruimte gingen we als een speer en waren de puzzels erg origineel. Na de eerste ruimte werd het wel wat pittiger. We wisten in de volgende ruimtes steeds niet goed waar we moesten beginnen. Hier hebben we dan ook onze hints gebruikt om steeds op gang te komen. In de kamer zitten veel leuke effecten en wordt er constant gevarieerd in licht en geluid wat het lekker spannend houdt. De verassingen effecten zijn leuk En de puzzels zijn erg variërend. We hebben er zeker een goede ervaring aan over gehouden!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Prijs
 • een wat onlogische puzzel

  markgoedegebuure

Pharma Edderkoppen

Lockfree
Geplaatst op: 06 december 2022

Waar moet ik naar binnen? Maar waarom zo’n einde…

Vanavond was het tijd om met een nieuwe samenstelling 2 escaperoom te spelen bij lockfree!

Bij binnenkomst ben je gelijk overweldigd door de prachtige ruimte waar je je in bevind. Buiten escaperooms spelen kan je hier ook wat komen drinken, biljarten of je geschiedenis kennis uitbreiden in de bibliotheek. Maar nu gaat het even om de escaperoom!

Als eerste was Pharma Edderkoppen aan de beurt. Na een super leuk introductie filmpje (van bijna 10 minuten) mag je beginnen met je ontsnappingspoging maar waar moeten we naar binnen voor de kamer? Ja, kom daar maar eens achter…Dit was een mega plus punt dat je al gelijk aan het werk werd gezet terwijl de kamer nog niet eens begonnen was!
De kamer zelf ziet er zeer netjes uit maar ook hier is het weer vrij overweldigend. Veel losse spullen en er is veel te doen. Na veel zoek werk (en doe vooral niet te voorzichtig). Hadden we eindelijk een idee van wat ons te wachten stond. Na flink wat puzzels waarbij samenwerking echt een vereiste is konden we verder en mochten we weer volle bak door. We gingen als een speer maar toen…Na alles opgelost te hebben bleef er met 15 minuten op de klok nog 1 puzzel over die opgelost moest worden. Zo’n puzzel van je kent het of je kent het niet en in het tweede geval heb je een probleem. Met nog een kwartier over kregen we een filmpje op ons scherm te zien hoe we deze puzzel op konden lossen, maar na zo vaak proberen was die natuurlijk helemaal in de knoop gedraaid…. Met -3 minuten op de klok kwam de game master ons bevrijden. Geïrriteerd als de pest kwamen we de kamer uit wat eigenlijk zwaar onterecht is want de kamer is echt leuk maar zonde van de laatste puzzel. Daar kan beter iets anders komen!

Conclusie:
De ontvangstruimte is prachtig en zelf de hosts zitten helemaal in hun rol. De kamer is goed in thema op laatste puzzel na. De kamers zijn ook goedkoop en heeft dus zeker de ruimte om ze qua kosten allebei te spelen. Als je beide kamers speelt zou ik deze als eerste spelen om warm te draaien en dan ‘the traveler’ om helemaal los te gaan!

Zeker een geslaagde avond!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Origineel
 • Slechte inzicht puzzel. Vervang hem!

 

The Traveler

Lockfree
Geplaatst op: 06 december 2022

Ik ga op reis en ik neem mee!

Na ‘pharma Edderkoppen’ was ‘the traveler’ aan de beurt. Na een drankje en een nootje konden we er weer volle bak tegen aan!

Ook hier was er weer een introductie filmpje (van bijna 10 minuten) waar om gelachen kan worden. (En ik zou ook maar goed opletten want misschien valt je wat op) Na de video mag je beginnen met je ontsnappingspoging maar waar moeten we naar binnen voor de kamer? Ja, kom daar maar eens achter…Dit was een mega plus punt dat je al gelijk aan het werk werd gezet terwijl de kamer nog niet eens begonnen was!

In de kamer moet er veel gebeuren. De ruimte is vrij klein voor de hoeveelheid spullen dus ik zou echt een max van 5 personen aanhouden voor deze kamer. De puzzels zijn echt niet gemakkelijk maar de flow zat er lekker in en dat was ook terug te zien in de tijd. Het spande er nog om of we het droog hielden op het einde maar met 24 minuten over stonden we buiten!

Conclusie:
De ontvangstruimte is prachtig en zelf de hosts zitten helemaal in hun rol. De puzzels zijn best pittig en vanwege de beperkte bewegingsruimte is het aan te raden om met max 5 personen te spelen.

Zeker een geslaagde avond en bedankt Lockfree voor de gastvrijheid!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Kleine eerste ruimte

 

De Kraak

De Kraakfabriek
Geplaatst op: 20 november 2022

Prima puzzelkamer

Het was weer even geleden dat ik een escaperoom had gespeeld maar vanavond mochten we weer op pad naar Antwerpen want hier kon je nog lekker op de dag zelf online reserveren!

Aankomst:
Het gebouw was lastig te vinden. Dit kwam mede doordat het al flink donker was maar ook wordt het naar mijn mening niet goed aangegeven.

Ontvangst:
Het ontvangst was vriendelijk. We kregen een slot voor een kluisje (wat niet werkte) om onze spullen in op te bergen en na een korte uitleg konden we van start.

De kamer:
De kamer was leuk maar niet uitstanding. De puzzels waren prima te doen met 4 personen en ik raadt het ook aan om zeker niet met meer dan 4 personen te spelen om te voorkomen dat mensen zich nutteloos gaan voelen. De aankleding van de kamer is goed maar er zijn heel veel gebruikssporen te vinden en het was niet heel netjes afgewerkt. Ook zat er een voorwerp in dat je voor een tweede keer moest gebruiken en dat vind ik altijd wel een no go in een escaperoom. Al met al een prima kamer maar niet om als enige kamer te spelen op deze locatie (kleine note naar het personeel. Het mag wel wat enthousiaster. Alleen een ‘goed gedaan’ en vervolgens geen woord meer over de kamer zeggen en beginnen aan je reset is wel zonde)


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:15 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Gebruikssporen
 • Afwerking

 

De Illusionist

De Kraakfabriek
Geplaatst op: 21 november 2022

Deze ging goed! En dat was die ook

Als tweede kamer na ‘de kraak’ stond de illusionist op het programma. Na een korte pauze met wat drinken (wat contant betaald moest worden) mochten wij de laatste show van de illusionist meemaken.


De kamer:
Vanuit de ontvangst ruimte werden wij begeleid naar de kamer die je van buiten af al goed kon inspecteren. Deze kamer zie je namelijk als een soort bouwpakket in het gebouw staan. De verwachting ging dus een stuk naar beneden maar bij binnenkomst schoot die gelijk weer omhoog. De kamer is netjes aangekleed en het decor ziet er verzocht uit. Er is goed gebruik gemaakt van de verlichting en dit maakt de sfeer nog iets beter. De laatste puzzel is echt super leuk en was het hoogtepunt van deze kamer! Dit was overigens een kamer die mij en mijn groep super goed lag. Zonder hints en een extra puzzel nog 7:51 over is zeker niet verkeerd (wel leuk dat de voor snelle groepen een extra puzzel in kunnen schakelen waarbij het voor wat langzamere groepen geen gemis is) echt een leuke kamer om bijvoorbeeld na de kraak te spelen! Wat ons wel tegenviel was de service. We kwamen dol enthousiast de kamer uit en het enige wat er uit de host kwam was “oké we gaan even een foto maken” en zonder een enkel praatje over de kamer of een tot ziens stonden we binnen 5 minuten buiten. Dit was wel echt een afknapper!

Al met al een super leuke avond gehad!


Reactie door De Kraakfabriek

21 november 2022

Hi Tijn, superleuk dat jullie gisterenavond last-minute nog bij ons langskwamen. Ik vind het fijn om te lezen dat jullie je goed hebben geamuseerd en succesvol doorheen de kamer hebben gepuzzeld. Net zoals we lezen bij Mark vinden we het heel erg vervelend dat jullie de service niet zo fijn vonden. We gaan dat hier onderling zeker even goed bespreken, zodat we daar iets van kunnen leren en dat in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt voor de feedback! Tot snel, Jakob


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 5.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:09 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Slechte service
 • Prijs

 

The Hangover

OuterGround
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Leuke puzzelkamer

Vanavond weer op pad geweest om 2 kamers te spelen. Deze en natuurlijk Execution. Er werd ons aan het begin al verteld dat Hangover echt een puzzel kamer is en we dus niet al teveel moesten verwachten maar toch was deze kamer echt super tof.
Aan het begin moet je een van je teamleden opofferen. En die zal apart van de rest starten. Zodra deze was opgesloten mochten wij van start.

De kamer is goed in thema en de bijgevoegde filmpjes maakt alles wat duidelijker. Je gaat namelijk heel veel spullen tegen komen maar het wordt al snel duidelijk wat je hier allemaal mee moet. Ga deze kamer gwn niet spelen met hoge verwachtingen en gewacht geen technische hoogstandjes maar verwacht wel een uurtje puzzelwerk. Zeker een leuke opwarmer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:57 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

The Execution

OuterGround
Geplaatst op: 30 augustus 2022

HOLY F*CK!

Na Hangover was dit de tweede kamer van de avond.
Een tijd geleden had ik Jasons Curse gespeeld en aangezien deze kamer van dezelfde makers is lagen de verwachtingen vooral technisch heel hoog en wat zijn die verwachtingen voldaan! Technisch is deze kamer super tof maar toch vond ik een paar dingen wel vervelend. Ten eerste stond de muziek heel hard (ja dit hoort bij het spel zodat je elkaar minder goed kan horen maar ik vind dit wel een tikkeltje enthousiast. Ten tweede was de laatste puzzel niet handig. Hij is super leuk en origineel maar als je een dingetje over het hoofd ziet kom je niet meer achter de cijfer code. Dit was bij ons ook het geval. Na een aantal hints over deze puzzel kwamen we er nog niet achter en dat was zonde. Dit doet uiteraard niet weg dat het een fantastisch uitgevoerde kamer is en dat we ons heerlijk vermaakt hebt.

Max (de host) was echt een topper. Helemaal in z’n rol trok die ons de kamer Hangover uit om ons met een klein toneelstukje gelijk over te brengen naar execusion. Super leuk gedaan! Ook kregen wij nog een kleine look achter de schermen en werd ons heel kort verteld over een nieuwe kamer…😁
Super toffe avond gehad!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:58 min


 • Beleving
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Origineel
 • Techniek

 

Enigma

Escape010
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Leuke maar lastige kamers

Vandaag zijn we weer met een groepje076 op pad gegaan en dit maal waren enigma en Book of Mysterie aan de beurt. Om te beginnen allebei super leuke kamers scoorde beide boven verwachting goed dus zeker de moeite waard om beide kamers te spelen.

Parkeer gelegenheid:
Het pand ligt midden in de stad dus gratis parkeren is binnen 10 minuten loop afstand niet mogelijk. Parkeer dus of een stuk verder weg of betaald de hoofdprijs aan parkeergeld (meer dan €4 per uur)

Ontvangst:
Super gast vrije ontvangst met water, thee of koffie van het huis of frisdrank op eigen kosten.

Kamer:
De kamer is super leuk, aankleding is mooi, puzzels zijn in thema en zijn prima te doen. Er zitten niet al te veel puzzels in maar ze zijn wel vrij uitgebreid waardoor samenwerking hier echt extra hard nodig is anders ga je het niet halen. Ik raad het dus wel aan om deze kamer met een wat ervarende groep te spelen.
De kamer is niet eng, hooguit spannend d.m.v beeld, geluid en licht maar niks engs. Ook vond ik de laatste ruimte super vet dus dat is sowieso iets om naar uit te kijken!

Service:
De service was top. We konden last minute nog terecht (zelfs buiten het laatste tijdslot) en hebben tot 00:15 na lopen praten over van alles en nog wat.

Conclusie:
Deze kamer(s) zijn zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Ik zou wel gelijk beide kamers spelen in de volgorde Enigma, Book of Mysterie. Super leuke avond gehad en we hebben genoten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Parkeren

 

Book Of Mystery

Escape010
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Zeker de moeite waard!

Vandaag zijn we weer met een groepje076 op pad gegaan en dit maal waren enigma en Book of Mysterie aan de beurt. Om te beginnen allebei super leuke kamers scoorde beide boven verwachting goed dus zeker de moeite waard om beide kamers te spelen.

Parkeer gelegenheid:
Het pand ligt midden in de stad dus gratis parkeren is binnen 10 minuten loop afstand niet mogelijk. Parkeer dus of een stuk verder weg of betaald de hoofdprijs aan parkeergeld (meer dan €4 per uur)

Ontvangst:
Super gast vrije ontvangst met water, thee of koffie van het huis of frisdrank op eigen kosten.

Kamer:
Naast enigma was deze kamer nog net een tikkeltje beter aangekleed en in thema. Decoratie was echt super en de ruimtes waren goed ingedeeld. Ook in deze kamer is samenwerking echt ontzettend hard nodig omdat je super veel dingen ziet en vind waar je wat mee moet en dit kan af en toe wat overweldigend zijn maar door goed te communiceren komt uiteindelijk alles op z’n plek terecht. Het zijn best veel puzzels en sommige hiervan zijn ook best uitgebreid het helpt bij deze kamer dus wel als je je team opsplits en los van elkaar te werk gaat. Achteraf wordt alles nog een keer doorgesproken dus wees niet bang om iets te missen!

Service:
De service was top. We konden last minute nog terecht (zelfs buiten het laatste tijdslot) en hebben tot 00:15 na lopen praten over van alles en nog wat.

Conclusie:
Deze kamer(s) zijn zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Ik zou wel gelijk beide kamers spelen in de volgorde Enigma, Book of Mysterie. Super leuke avond gehad en we hebben genoten!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Parkeren

 

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 13 juli 2022

Dit viel tegen…

Wij als echte Brabanders gingen hier met ons hardcore Escaperoom team naartoe met de hoop dat we een toffe kamer zouden gaan spelen maar tja wat moeten we hier nou over zeggen…

De puzzels waren heel ver gezocht, de muziek stopt om de zoveel tijd omdat het een loopje is dus op bepaalde momenten is het gewoon helemaal stil in de kamer. Er zijn 2 losse hint systemen waarvan je bij 1 van de 2 niet eens de volledige hint kan lezen en het einde was extreem abrupt waardoor we echt dachten van “Ehm is dit de bedoeling”

Als je me vraagt wat er nou leuk is aan deze kamer komen we toch wel uit bij de aankleding van de ruimtes. De ruimtes zijn mooi in thema en het verassing effect in de eerste paar minuten was ook leuk maar daar houdt het toch echt op…

Misschien een leuke kamer om voor de eerste keer te spelen maar ga er aub heen met niet al te hogen verwachtingen!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:39 min


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

Presteerde Boven verwachting

Na heel veel verschillende verhalen over deze kamer gehoord te hebben was het tijd om onze tweede Escaperoom van de dag de spelen. Na een teleurstellende Escaperoom in Schijndel wilde we er toch nog een spelen om weer een beetje een goed gevoel te krijgen en gelukkig konden we super last minute (22:45) deze kamer nog spelen.

Parkeren:
Er is genoeg parkeergelegenheid maar het is wel een beetje zoeken waar je nou precies moet zijn.

Ontvangst:
Het ontvangt was goed, we kregen nog een drankje aangeboden aangezien er nog wat spulletjes op moesten laden en na een klein kwartiertje gingen we dan echt van start.

Kamer en puzzels:
Bij binnenkomst van de kamer krijgen je een video en een aantal berichten waar je even goed naar moet kijken voordat je van start gaat. De puzzels in het eerste deel zijn goed in thema en niet al te uitdagend waardoor het niet extreem lang duurt voordat je voor het eerst wordt verast. In het middenstuk werk je iets meer los van elkaar als groep en is het opzich nog wel te doen met 4 personen maar hoe dichter je bij het einde komt hoe erger je de mankrachten mist. Ik ben van mening dat escaperooms per ruimte een beetje af moeten bouwen qua puzzels en niet dat je dus met een korte tijd over nog een hele zooi puzzels op moet lossen op het einde zoals hier het geval was. Omdat we dus zo’n korte tijd over hadden hebben we een soort verkorte laatste deel gespeeld waarbij sommige puzzels eerder doorgedrukt werden. Inprincipe geen probleem maar dit geeft wel aan dat de kamer nog steeds wat fine tuning nodig heeft. Want met een ervaren groep (2 mensen met 15+ kamers en 2 mensen met 50+ kamers) die super snel door de het eerste deel van de kamer gingen en vervolgens nog steeds 10 minuten te kort komen zegt denk ik al genoeg. Overigens werd ons achteraf nog wel even uitgelegd hoe het niet “verkorte” einde in elkaar zat wat wel fijn was.

Conclusie:
Die aankleding en de techniek is fenomenaal. Er zitten echt een paar toffe verrassings effecten en ook een paar goeie schrikeffecten in de kamer die je echt de rillingen over je lijf bezorgen. Alle puzzels zijn in thema en de kamer is een goed samenhangend geheel. De puzzels zijn leuk alleen zonde dat er in de laatste ruimte heel veel gelezen en gedaan moet worden. Al met al echt een super toffe kamer en met nog een klein beetje fine tuning heeft deze Escaperoom echt potentie om in de top terecht te komen!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Te korte tijd voor de hoeveelheid puzzels
 • Er word nergens aangegeven hoe lang je nog hebt

  remconet

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 22 juni 2022

Wat een unieke ervaring

In plaats van dat je hier terecht komt in een industrie pand of een pand in de stad kom je terecht in een enorm groot huis waar meerdere Escaperoom zitten. Vanaf de buitenkant lijkt het huis al groot maar zodra je de kamer aan het spelen bent kom je er pas echt achter hoe groot het huis daadwerkelijk is!

Het verloop van deze kamer is echt fantastisch en er zit een goed aantal puzzels in. Er zijn ook best wel wat puzzels waar je los van elkaar werkt en ik vond het daarom heel jammer dat er achteraf niet nog een keer door de kamer heen werd gelopen om alles toe te lichten. Later werd ik ook gebeld door de eigenaar die aangaf dat ze dit bij hen niet meer doen aangezien het best wel tijd kost om de kamer te resetten en er simpel weg gewoon geen tijd voor is en hier heb ik natuurlijk dan het begrip voor vandaar dat ik mijn revieuw heb aangepast!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:46 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Kamer wordt niet nog eens doorgenomen!

 

Payback

Wescape
Geplaatst op: 14 juni 2022

Goede Balans tussen doen en denk puzzels!

Het begon met dat we ruim 30 minuten van te voren aanwezig waren waardoor de eigenaar ons met een hele hoop trots zijn auto voor een bepaalde auto show/Rally liet zien. Een auto volledig gemaakt van krijt bord materiaal en helemaal vol gekladderd met teksten en tekeningen van krijt. Het leuke was dat hij ons ook op de auto lieten tekenen wat natuurlijk wel leuk is. Na 20 minuutjes was het dan eindelijk tijd om de Escaperoom payback te spelen. Na een aantal verhalen gehoord te hebben over dat de kamer best pittig is en er maar 35% uitkomt gingen wij met 4 personen de uitdaging aan. Voor mij was het echt een heerlijke kamer om te spelen. Ik heb alle puzzels mee gekregen en er zat een lekker verloop in de kamer. Twee teamgenootjes van mij waren wel lang bezig met een bepaalde puzzel waardoor ze kleine delen van de kamer miste wat ik wel zonde vond.

De balans tussen denk en doen puzzels was echt heel goed en er waren ook best wel wat puzzels in de kamer waardoor je echt een uur hard aan het puzzelen bent.

Super leuk kamertje en met 11:40 over en de 37e plek op de all time list kunnen we toch wel echt tevreden zijn.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:20 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Prijs

 

Toffe klassieke Escaperoom

Een leuke kamer met niet al te veel high teck snufjes wat voor de verandering ook wel eens leuk is. Dit is een kamer die ik aanraadt met minimaal 4 personen te spelen omdat je bij best veel puzzels goed samen moet werken om ze op te lossen.

Qua spanning veel de kamer een beetje tegen. Ik dacht we gaan een juwelier roof doen maar de sfeer in de kamer is vrij tam en de muziek maakt het ook niet meer spannend.

De aankleding van de ruimte is top. Het lijkt alsof je bij een echte juwelier binnen staat en dat vond ik wel echt tof.

Met 5 personen waarvan 4 onervaren was deze kamer goed te doen en kwamen we er met een minuutje extra toch nog uit. Leuke avond gehad en bedankt maar de host voor de leuke gesprekken!


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 24 mei 2022

Toffe technische kamer!

Weer een hele andere kamer dan die ik nu allemaal gespeeld heb. Vooral in de eerste ruimte hadden we echt flink wat moeite om de puzzel op te lossen maar toen deze eenmaal opgelost was gingen we redelijk goed door de kamer heen en dat met 2 nog onervaren spelers.

De geluid en lichteffecten maken deze kamer wel echt super tof en maakt de beleving een stuk beter. De opbouw naar het einde is echt goed en dan met Met 00:58 over op de klok heb je nog een iets grotere climax!

Het enige negatieve wat ik op deze kamer aan kan merken is dat er een puzzel in zit die het spel heel erg ophoudt. Je moet voor je de kamer in gaat al weten wat je daar moet doen anders ga je die puzzel niet op kunnen lossen en dat vind ik zonde.

Al met al een super toffe kamer en echt een leuke ervaring.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:02 min


 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Een puzzel die heel het spel ophoudt

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 24 mei 2022

Leuke kamer maar anticlimax aan het einde

Qua ruimtes is deze Escaperoom super tof. De puzzels zijn niet al te uitdagend maar ze kosten allemaal wel vrij veel tijd. Je moet bij alle puzzels echt goed samenwerken om ze op te kunnen lossen en ook dit vind ik altijd wel heel tof.

Het einde was wel echt een zware anticlimax. Je bent heel de tijd druk bezig met puzzel en opeens ie dat het einde daar zonder echt een opbouw er naartoe te hebben en dag je jammer.

Al met al een super toffe kamer met een matig einde


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Zware anticlimax

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 24 mei 2022

WAT EEN KAMER!

Tot nu toe de leukste kamer die ik gespeeld heb! Je kruipt echt in het leven van een SWAT agent die op een missie is: Met super leuke voorwerpen die je krijgt voordat je de kamer start wordt je door de kamer heen geholpen. Deze kamer heeft het leukste hint systeem die ik tot nu toe heb gezien en ook dit maakt dat ik deze kamer uit vind blinken.

Buiten de sfeer en de special effecten waren de puzzels ook echt tof. Het zijn er niet veel maar ze kosten best wel wat tijd maar dat was ik dit geval helemaal niet erg.

Al met al echt een fantastische kamer als je een dagje in het leven van een SWAT agent wilt kruipen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 24 mei 2022

Technisch perfect

Deze kamer is echt een klasse appart. De kamer is qua puzzels niet zo spannend maar de beleving bij deze Escaperoom is echt bizar. De adrenaline gaat door je lijf heen en dan moet je nog eens de puzzels oplossen, nou succes!

Het einde van de kamer is ook echt super tof (tenzij je claustrofobie hebt dan is het geen pretje). Je hebt echt even het gevoel alsof je in een of andere film beland bent.

Echt een top kamertje en zeker zijn geld waard!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:12 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

  markgoedegebuure

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 06 april 2022

Is er nou nog een kamer?!

Echt een hele leuke ervaring. Een kamer met veel sfeer en goeie muziek wat een klein beetje spanning brengt in de kamer maar het is niet extreem spannend. De kamers zijn mooi aangekleed en passen stuk voor stuk goed bij het thema. Dit is pas mijn 5e kamer dus ik heb nog niet heel veel op om te baseren maar op 1 puzzel na waren de puzzels vrij makkelijk te doen wat ook wel nodig was om de kamer met genoeg tijd uit te komen. Met 5 personen nog 5:09 over op de klok. Leuk middagje!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:51 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 16 maart 2022

Wat een kamer!

Alles klopt gewoon bij deze Escaperoom. De story telling is echt fantastisch en de aankleding van de kamer is tot in de puntjes afgewerkt met speciale munten en boeken van 60 jaar geleden. Ze werken niet alleen met goede belichting maar ook nog is met geur om de beleving nog beter te maken. De puzzels zijn echt wel pittig en je bent er per puzzel ook wel redelijk lang bezig maar wanneer je een duidelijke verdeling in de groep hebt kom je er wel doorheen Pas mijn vierde kamer die ik speel maar ik weet niet of deze makkelijk overtroffen gaat worden.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  75:42 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

De postkamer

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Leuke kamer

Wij kwamen met een vriendengroep van 4 jongens deze escaperoom doen en we waren echt positief verast. De puzzels waren best makkelijk te doen (met de bijpassende tips) omdat het allemaal cijfer gerelateerd is dus je weet waar je naar moet zoeken. Zeker de puzzel in de tweede kamer was erg leuk.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Decor

 

Vaudeville

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Unieke escaperoom

Sowieso de beste van de 3 bij Escaperoom076. Een hele unieke kamer waar je echt op een andere manier moet denken dan dat je normaal zou doen bij een escaperoom. Met nog 55 seconde over kwamen we uit de kamer en vooral de laatste hint was daar essentieel. We hadden namelijk 2 dingen omgewisseld waardoor we er niet uit kwamen dus duimpje omhoog naar de monitor.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Camera 4

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 12 februari 2022

Erg leuke kamer

De spannendste kamer van escaperoom076 naar mijn mening. Ik heb nog de oude kamer gespeeld die op sommige momenten best scary was maar ik heb nu ook de nieuwe aanpassingen gezien aan de kamer en er is echt nog wel een stapje bovenop gegaan. Het thema is veel meer verwerkt in de kamer waardoor je echt die goede sfeerbeleving hebt. De puzzels aan het begin waren best makkelijk te doen maar wij liepen later in het spel wel echt vast. Hier hadden we ook best wel wat hints nodig. Maar al met al was het echt een super leuke kamer met veel variatie in de puzzels. Echt een toppertje


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

0 reviews