Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Kraak de Kluis

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?

Kom dan samen met je "partners in crime" naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in onze nieuwe escaperoom.

Al jaren zijn jullie bezig met deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend. 

 

Binnenkort is de dag!

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en....... waarom er nog steeds niemand is aangehouden?

Of toch niet en loopt alles anders als gedacht? Was de voorbereiding toch niet helemaal goed? Of heeft iemand uit het team jullie verklikt? Daar kom je maar op een manier achter. Hoe? 

Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

 

Deze Escaperoom kan gespeeld worden tussen de 2* en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!

* Onze ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. We adviseren om met minimaal 4 personen een poging te doen.


Thema's

Bank

Kluis

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

4 likes

19 Escapetalk bezoekers

59.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Vlier 16C
5662 TM, Geldrop
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

37 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Leuke puzzelkamer met potentie

Begin 2020 speelde ik van deze eigenaar Kamer 7 op zijn vorige locatie.
We waren toen ook met 2 en op een of andere manier zat de flow erg goed. Achteraf babbelden we nog lekker na met de eigenaar die vol passie vertelde wat hij nog allemaal wou realiseren.

Een dik jaar later waren we eindelijk in de mogelijkheid om een nieuwe kamer van hem te spelen op de nieuwe locatie.
Lekker last minute beslisten ik en Marieke om af te zakken naar Geldrop. Voor een keer eens geen autorit van 1.5 uur+ voor me ;-)

Op dit moment is dit de enige room die we hier kunnen spelen, de andere kamer is niet voor 2p en de derde is nog niet af.
Het thema ligt me wel en leent zich ook prima tot een escape room.

Onthaal:
De escaperoom ligt op een klein industrieterrein met gereserveerde parkeerplaatsen. Altijd fijn.
De ontvangstruimte was prima, net als de wc's en de opbergmogelijkheden.
We werden vriendelijk welkom geheten door een medewerker die goed begreep wat ze mag overslaan als je genoeg kamers gespeeld hebt.
Leuk om te zien dat ze oprecht enthousiast was over hoe wij de kamer gingen ervaren.

Kamer:
Geen stijve babbel voor de deur, gewoon deur open, spelers erin en starten maar. Heerlijk.
De kamer start met een filmpje van onze opdrachtgever. Jullie weten onderhand wel dat ik hier geen fan van ben.
Zeker gezien het thema is dit gewoon raar en nog beter, het leent zich uitermate om de spanning vooraf al wat op te bouwen door wat sms of mailverkeer.

Wat ze wel goed deden was het spel zo inrichten dat je wel naar het filmpje moest kijken. Onze Gm had vooraf ook duidelijk aangegeven dat onze tijd pas zou starten na het filmpje en dat verzacht een beetje ;-)

De kamer zelf is mooi gemaakt en voelt realistisch aan. zeker in het begin vlogen wij prima door de puzzels en hadden we steeds met 2 onze handen vol. eerlijkheid gebied dat dit geen room is voor 4+ ervaren spelers. Dan ga je iets te vaak op elkaar staan te wachten en daarvoor is er in het begin ook te weinig te doen.

Wij liepen vast op 1 puzzel en deze wekte frustratie op om een aantal redenen. Ik denk trouwens dat we het record gehaald hebben met oplossingen voor deze puzzel te verzinnen :-)
Ik voelde enorm veel frustratie bij dit bepaald onderdeel gewoon omdat hij 3 dingen slecht doet.
- Er is geen echte link tussen hetgeen wat je moet oplossen en hetgeen wat je moet doen.
- De puzzel zelf kan je op tig manieren interpreteren
- De oplossing is allesbehalve logisch en meer nog, de oplossing zorgt net voor verwarring net door een red herring in de room die je ofwel beter verwijderd of net gebruikt wat veel logischer zou zijn naar het verhaal toe.

Maar dat mocht de pret niet drukken, zeker ook omdat we de kamer speelden met een duidelijke waarschuwing op de site dat de room moeilijk zou zijn voor 2 personen.

Een tijdje later werden we opnieuw op de proef gesteld en hier werd duidelijk dat een extra paar ogen echt handig zou zijn.
Alleen viel de flow hier volledig weg bij ons. Ondanks dat de opdracht duidelijk was, bleek de uitwerking dat niet en was het ooit raden waarom wij bepaalde handelingen moesten doen .
De puzzels die je tegenkomt variëren van het betere zoekwerk, naar reken en doe puzzels. Steeds is geprobeerd om alles in thema te krijgen en dat waardeer ik wel.

Qua sfeer en effecten was het allemaal wel wat braaf en kan het nog net wat spannender.


Conclusie:
In de basis is dit echt een prima room, er zit alles in wat je van een room verwacht.

Maar op jullie site staat duidelijk dat jullie voor de 9.5/10 gaan en dan zijn er naar mijn mening bepaalde zaken nog nog goed genoeg.
Het verhaal is nu nog een beetje raar, sommige puzzels kunnen gewoon logischer en zitten er bepaalde zaken in die verwarrend kunnen werken.
Uiteraard hebben we die punten in detail aangehaald bij de eigenaar die duidelijk openstond voor feedback.
We hopen van harte dat je er iets mee kan en dat op deze manier de room beter wordt. Dan winnen we allemaal.
Een prima room naar mijn mening als je een lekker wil puzzelen. Verwacht niks wereldschokkend, ga niet met meer als 4 ervaren spelers en stel je in op 60 minuten lekker puzzelen in een gastvrije sfeer.


Reactie door Escaperoom Geldrop

10 juli 2021

Hallo Milde Dictator. Bedankt weer voor je oprechte reactie's, opmerkingen, ideeën en rapportcijfer. Dat waarderen we inderdaad Zoals al aangegeven in ons persoonlijk contact achteraf ben ik het niet overal helemaal met je eens maar ben ik wel blij met je reactie! Want zo kunnen we de kamers nog beter en leuker maken voor iedereen! We zouden jullie graag weer terug zien voor BUS 13, maar die is niet geschikt voor 2 personen. De 4e kamer gaat zeer waarschijnlijk een kamer voor 2 personen worden. Dan zien we jullie graag weer terug! Tot dan! Team Escaperoom Geldrop


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  Escaperoom Geldropdcmarieke

C.S. (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2021

Erg genoten,vriendelijk ontvangen

Onze eerste escaperoom,we hebben erg genoten hier,super.


Reactie door Escaperoom Geldrop

2 september 2021

HOI CS Wow 3x een 10 en dat bij jullie escape-debuut! Ontzettend bedankt hiervoor! Leuk dat jullie bij ons kennis hebben gemaakt met escaperooms Graag tot een volgende kamer! Team escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Escaperoom Geldrop

Pleunie (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Stelt communicatie op de proef

Voor mijn verjaardag heb ik met een groepje vrienden deze escaperoom bezocht. We hebben allemaal niet veel ervaring in het oplossen van escaperooms, maar het is ons toch gelukt! Er was veel dat goede communicatie vereiste en ons zeker moeite kostte, maar gelukkig konden we wel om hints of hulp vragen.


Reactie door Escaperoom Geldrop

2 september 2021

Hoi Pleunie. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk dat je die bij ons vierde! En ontzettend bedankt voor je review en SUPER punten Zijn we erg blij mee!!! Graag tot een volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend
 • Goede service
 • Airco

  Escaperoom Geldrop

Claumar (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Superleuk en spannend

Kraak de kluis was erg leuk om te doen, ook met 2 kinderen van 12 jaar. In het begin even lastig om alles te vinden. Maar eenmaal alles verzameld gingen we helemaal los Met nog 2 seconde op de klok stonden we met buit en al buiten. Dus was even spannend....


Reactie door Escaperoom Geldrop

27 augustus 2021

Hoi Claumar. Bedankt voor dit geweldige cijfer en dito review. Graag tot ziens bij een van onze andere escaperooms Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Duidelijk ook voor kinderen van 12 jaar
 • Best warm binnen

  Escaperoom Geldrop

kevin971kevin971Escape ApprenticeLid sinds: 20 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Ontzettend leuk

Al met al een zeer leuke escaperoom met een fantastisch decor en goede puzzels. Daarnaast vrij weinig gebruik gemaakt van hangsloten; de puzzels waren creatief in elkaar gezet. Het enige minpuntje was dat er een paar connecties misschien ietwat vergezocht waren.
De sfeer was erg goed, mede geholpen door het goede decor en de audio/visuele effecten. Zelfs de wijze van hints geven droeg bij aan de sfeer en voelde als een deel van de "overval" in plaats van dat het voelt als een ingreep van de spelleider. Verder was de service erg prettig, ontvangst was hartelijk en de eigenaar viel meteen bij binnenkomst in zijn rol en sleepte ons mee in het verhaal. Tot slot was het simpelweg een erg leuke ervaring. Wij hadden en groep met twee leden die nog nooit eerder een escaperoom gespeeld hadden, en zij hebben nu dankzij deze kamer de smaak goed te pakken. We zijn erg benieuwd naar de nieuwe escaperooms waar het team van Escaperoom Geldrop aan werkt - Hopelijk tot gauw! :)


Reactie door Escaperoom Geldrop

27 augustus 2021

Hoi Kevin. Wat een geweldige review en leuke waardering. Erg bedankt hiervoor! We zien jullie graag nog een keer terug voor een van onze andere kamers Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede sfeer
 • Creatieve puzzels (weinig hangsloten)
 • !!! Decor !!! (heel erg gaaf in elkaar gezet)
 • Een klein aantal ietwat vergezochte links

  Escaperoom Geldrop

Denise (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

Leuk

Het was een leuke escape room. In het begin beetje lastig om uit te vogelen wat je moest hebben maar toen we het eenmaal door hadden met wat hints kwamen we in de flow. En goed overleggen met elkaar dan weet je wat er al is gevonden en waar je nog naar moet zoeken. De kamer lijkt simpel maar het is toch aardig moeilijk en dat maakt het heel leuk!


Reactie door Escaperoom Geldrop

2 september 2021

Hoi Denise! Bedankt voor je review en geweldige punten Fijn om terug te lezen dat het jullie zo bevallen is. Kom nog een keer terug zou ik zeggen Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Hints zijn duidelijk
 • Goede escape room
 • Leuk verhaal

 

Maarten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Geweldig spannend scenario voor de hele familie!

Wij speelden het scenario ‘kraak de kluis’. Een heel leuke ervaring waar je zo in zit na de introductie. Zestig minuten vlogen voorbij! Voor ons een eerste ervaring dus wij vonden het best pittig. Helaas net niet gelukt om het doel te behalen. Echter het belangrijkste dat zal bijblijven is de beleving.


Reactie door Escaperoom Geldrop

27 augustus 2021

Hoi Maarten Bedankt voor je dikke voldoende en leuke review. zijn we erg blij mee!] Kom nog eens terug voor een van onze andere escaperooms! Team Escaperoom Geldrop


8

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Introductie
 • Decor
 • Pittig voor de kleintjes

 

Stan (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2021

Nette kamer en mooie uitdaging

Wij waren met 6 man waarvan 2 personen voor het eerst een escaperoom speelden. Dit is een fraaie kamer die uitdagend en up to date is. Zonder hints is het moeilijk te halen, maar met een paar hints is het voor elk gezelschap leuk om te spelen. Ik raad wel aan om niet met meer dan 6 man deze kamer te spelen, anders wordt het te druk. Het ontvangst was vriendelijk en het is zeker de moeite om terug te komen wanneer de nieuwste kamers af zijn.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Net decor
 • Uitdagend

 

Ria (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2021

Hele leuke ervaring om kraak de kluis te doen!

Het was voor ons de eerste keer dat we een escape room deden. We hadden geen idee wat we moesten verwachten, maar hebben het als een leuk puzzeluurtje ervaren. Het ontvangst was erg leuk en zeer vriendelijk…..


Reactie door Escaperoom Geldrop

27 augustus 2021

Hoi Ria Wat leuk om te horen dat jullie escape-debuut zo goed bevallen is. Bedankt voor deze geweldige cijfers en waardering Graag tot ziens Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Monique (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Super leuk!!

Wij hebben een hele leuke uitdagende middag gehad! Personeel heel vriendelijk… wij zijn binnen de tijd ontsnapt 💪 en komen zeker terug voor de andere kamer 👍


Reactie door Escaperoom Geldrop

19 augustus 2021

Dag Monique. Wow een 10! Ontzettend bedankt voor je review We zien jullie graag de volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig
 • Uitdagend

 

Fam Vis (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2021

Leuke uitdagingen in authentieke kamer

Leuk uitje met gezin (2 kinderen 15 en ``17 jaar). Uitdagende puzzels, leuke kamer met authentieke details.


Reactie door Escaperoom Geldrop

19 augustus 2021

Hallo familie Vis. Bedankt voor dit geweldige cijfer en leuke review. Graag tot een volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke puzzels
 • inrichting ruimte

 

Martijn (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Uitdagende escape in geldwagen

Met 4 personen deze escape room gedaan. Op momenten dat je vast denkt te lopen, ontdek je toch weer iets nieuws. Kamer frustreert niet en puzzels zijn logisch en niet te ver gezocht. Erg naar ons zin gehad.


Reactie door Escaperoom Geldrop

3 augustus 2021

Hoi Martijn. Bedankt voor je review en waardering. We zijn aan het kijken naar een manier om de "benauwdheid" aan te pakken. Hopelijk brachten de aanwezige ventilators toch voldoende koeling tijdens de inspannende kraak van de eeuw! Graag tot een volgende keer Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen is bezig
 • Mooie kamer
 • Logische puzzels
 • Erg benauwd binnen

 

Maggy (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2021

Geweldig leuke Escaperoom!

Wij deden de kinderversie met zijn viertjes. Onze jongens bijna 10 jaar, vonden het supercool! Het was hun 2e escape-ervaring en het smaakt naar meer! Ontsnapt met 3 minuten op de klok. En de kinderversie betekende niet dat wij ouders niks te doen hadden hoor ;-) Wij vonden het ook echt TOP!


Reactie door Escaperoom Geldrop

31 juli 2021

Hoi Maggy. Bedankt voor jullie leuke review en geweldige cijfers Erg fijn om te horen Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels, mooie kamer
 • Leuk dat er een kinderversie was

 

Karin (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

Verrassend!

Mooie kamer, leuke puzzels, vriendelijk ontvangst. Wij hadden (2 volwassenen en 2 tieners) wel wat hints nodig en zijn er helaas niet binnen de tijd uitgekomen maar vonden het super leuk om te doen.


Reactie door Escaperoom Geldrop

24 juli 2021

Hoi Karin bedankt voor je geweldige cijfers en review. Leuk om te horen! Graag tot een volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Hoe de escape room eruit ziet

 

Remy (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2021

Erg leuk om te spelen!

Super leuk om lekker bezig te zijn en alles uit te vinden. Helaas niet gelukt om hem uit te spelen, maar wel goede tips gehad om toch steeds een stapje verder te kunnen komen.


Reactie door Escaperoom Geldrop

24 juli 2021

Bedankt voor jullie leuke review Graag tot een volgende keer Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke puzzels

 

Jacco (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

De ware bankrover met een ongekende hunkering naar goud komt bij het spelen van dit spel naar boven.


Reactie door Escaperoom Geldrop

30 juni 2021

Hoi Jacco. Wow!!! Bedankt voor je cijfer en leuke opmerking. Graag tot een volgende keer Team Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • De escaperoom zag er mooi en strak uit.

 

Rachel (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2021

Geweldig!

Leuke locatie en pittige opdrachten!


Reactie door Escaperoom Geldrop

24 juni 2021

Hoi Rachel Bedankt voor je rapportcijfer en waardering Zijn we super blij mee! Team escaperoom Geldrop!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Heidy (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2021

Echt super gaaf!!! Zeker een aanrader!!!

De escaperoom is makkelijk te vinden met een prettige en enthousiaste eigenaar. Door ons gegeit bij de uitleg, hebben we het een en ander gemist. Dus tipje, LUISTEREN naar de uitleg! Eenmaal binnen... Het is gewoon gaaf. Ik wil zoveel zeggen maar ben bang dat ik iets verraad. Deze kamer moet je gewoon echt zelf ervaren. Het is een pittige kamer maar zeker haalbaar met een groep die oplet. Helaas hebben wij het niet gehaald. Maar kleine sneak gezien van BUS 13 dus we gaan deze zeker doen als die klaar is. Bedankt voor de leuke ervaring!!!


Reactie door Escaperoom Geldrop

24 juni 2021

Hoi Heidy Bedankt voor je uitgebreide SUPER review en rapportcijfer Wat gaaf om te lezen dat jullie (ondanks dat het niet gelukt is) toch zoveel plezier hebben gehad Graag tot een volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Vernieuwend
 • Uitdagend
 • Spannend

 

Tim (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2021

Een uitdagende en erg leuke kamer!

Wij hebben deze kamer afgelopen week gespeeld, het was leuk en ook spannend, met verschillende erg leuke puzzels en uitdagingen. Net op tijd weten te ontsnappen!


Reactie door Escaperoom Geldrop

16 juni 2021

Hoi Tim. Bedankt voor je cijfer en leuke review Team Escaperoom Geldrop


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Divers
 • Uitdaging

 

Ongelooflijk gezellig en anders

Online escaperoom, geniaal. Het is lastiger en samenwerken vraagt een andere tactiek op deze manier. Maar hebben we een lol gehad en helemaal coronaproof. Aanrader in deze bizarre tijden


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2021

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee


 • Duidelijk beeld van de kamer online
 • Opsplitsen groep niet altijd duidelijk voor opdrac

 

Cindy (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2020

Ontzettend leuk

Woow wat is deze escaperoom goed in elkaar gezet zeg! Ontzettend leuke gastheer en een erg leuke room. Hij was wel pittig maar is wel te doen voor minder ervaren en ervaren !


Reactie door Escaperoom Geldrop

3 december 2020

Hoi Cindy Bedankt voor je cijfer en enthousiaste review Graag tot een volgende keer!!!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

marcel.de.visser (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 november 2020

Uitdagend, erg leuk en spannend ook voor jongere kinderen 8 en 10.


Reactie door Escaperoom Geldrop

10 november 2020

Hoi Marcel Bedankt voor je reactie en review en waardering! Graag tot een volgende keer voor een van onze andere escaperooms


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Hannah (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2020

Uitdagende kamer in mooie setting

Wij hebben onlangs met twee personen 'Kraak de kluis' gespeeld. Van tevoren wisten we al dat dat een uitdaging zou worden, maar met wat goed getimede hints zijn we toch ontsnapt, met nog 1 minuut op de klok. Leuke en afwisselende opdrachten, inderdaad beter geschikt voor een grotere groep. Sommige oplossingen waren niet helemaal logisch in onze ogen, maar dat deed niet af aan de sfeer in de kamer; je zit echt midden in een bankoverval!


Reactie door Escaperoom Geldrop

10 november 2020

Hoi Hannah Bedankt voor je punten en complimenten Erg leuk en fijn om te horen dat Kraak de Kluis zo goed bevallen is. Graag tot een volgende keer! Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Corona proof!
 • Ontvangst
 • Setting en sfeer
 • Sommige oplossingen niet logisch
 • Met 2 personen net wat lastiger

 

charlotte_breukerscharlotte_breukersEscape ApprenticeLid sinds: 7 juni 2020 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Leuk thema, te moeilijk

De escaperoom is makkelijk te vinden en heeft genoeg parkeerplek. We worden vriendelijk ontvangen en de eigenaar legt uit dat dit een vrij moeilijke escaperoom is waar weinig mensen uit ontsnappen. Hij benoemt ook dat alles in de ruimte maar 1 x gebruikt hoeft te worden. Echter blijkt dit niet zo te zijn en is er toch een onderdeel dat 2 x gebruikt moet worden. De aankleding is geheel in thema en goed verzorgd, er is een bijzonder rekwisiet onderdeel van de escaperoom, heel vet gedaan!
De puzzels in de escaperoom zijn erg eenzijdig en bevatten veelal reken-elementen. Daarnaast zitten er in de escaperoom veel onderdelen verstopt om je af te leiden, onderdelen waar je niets mee hoeft te doen, maar die je wel op het verkeerde been zetten. Zo weet je niet waar je naartoe moet werken. Helaas zijn we er niet uitgekomen, maar toen de eigenaar uitlegde wat we nog allemaal hadden moeten doen, hebben we sterk onze twijfels of dit wel haalbaar is binnen 1 uur. De eigenaar benoemde dat het ook onmogelijk was als je iets tot 3 x toe verkeerd uitrekende en een puzzel niet begreep. Dit klonk ons in de oren als een belediging en dit zorgde voor een nare nasmaak van de escaperoom.


Reactie door Escaperoom Geldrop

26 oktober 2020

Hoi Charlotte Bedankt voor je eerlijke reactie en mening. Na alle lof en vooral ook zeer goede waarderingen is het goed om weer eens met je neus op de feiten gedrukt te worden. bedankt voor deze wake up call! Uiteraard heeft iedere speler en groep zijn of haar voorkeur qua spelvorm en invulling van de puzzels. Dat onze keuze hierin bij jullie achteraf niet goed bevallen is vind ik heel erg jammer, maar is helaas niet altijd te voorkomen. Mijn opmerking over het niet op kunnen lossen van een bepaalde berekening was zeker niet beledigend bedoeld. Blijkbaar is dat wel zo over gekomen en dat spijt me zeer. Dat was zeker niet de bedoeling! Hopelijk komen jullie nog een keer terug voor Oma's Erfenis of in 2021 voor BUS 13 en past deze spelvorm beter bij jullie persoonlijke voorkeur Graag tot ziens. Team Escaperoom Geldrop


6

Sfeer: 8.5

Puzzels: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed te vinden
 • Aankleding
 • Eigenaar niet vriendelijk
 • Eenzijdige puzzels
 • Te veel puzzels
 • Te moeilijke puzzels (vergezocht)

 

M. Verstappen (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Flinke klus maar heerlijke uitdaging!

Het verhaal is erg leuk en de locatie ziet er zeer profi uit. De puzzles hebben een goede afwisseling tussen zoeken en oplossen hoewel de moeilijkheidsgraad redelijk hoog is. Had voor ons iets minder gemogen maar je mag onbeperkt hints vragen, dat maakt het weer makkelijker. De sfeer is gezellig, fijne gastheer, neemt de maatregels nu met Corona ook goed serieus. We waren zo enthousiast dat we de 2e kamer ook gelijk gedaan hebben! (2 ouders, 3 kinderen)


Reactie door Escaperoom Geldrop

26 oktober 2020

Goede avond familie Verstappen. Bedankt voor jullie reactie en geweldig punt. Leuk dat jullie zo enthousiast waren dat je meteen aansluitend ook nog Oma's Erfenis wilden spelen. Zien we jullie terug als BUS 13 klaar is? Graag tot dan. Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke ruimte voor een drankje(zonder Corona)
 • Veel puzzles dus geschikt voor meer mensen
 • Locatie was echt mooi en origineel
 • Erg moeilijk

 

Eline (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2020

Super leuk kinderfeest

Ik vond dat jullie het goed gemaakt hebben ,en bedankt dat jullie het voor ons iets makkelijker gemaakt hadden. Goede service, leuk gedaan Jef. Wat moet ik nog meer zeggen ik heb zoveel complimentjes, toch moet ik stoppen want anders is het heel veel. Doei 🤗 Groetjes eline


Reactie door Escaperoom Geldrop

26 oktober 2020

Hoi Eline Dank je wel. 3x een 10. Dan doen we zeker iets goed! Bedankt voor je enthousiasme en waardering Team Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk aangepast voor kinderen
 • Heb ik geen

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6 7 8
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig