Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Enigma

Rotterdam is in de ban van een psychopaat. Een maniak die mensen ontvoert en onschuldigen tegen elkaar uitspeelt. Hij biedt ze een onmogelijke keuze: wij of hij?

Thema's

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Statistieken

5 likes

70 Escapetalk bezoekers

87.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Diergaardesingel 67a
3014 AD, Rotterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

48 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2021

Mindere puzzelervaring dan gehoopt

#72 Een tijdje geleden heb ik Book of Mystery gespeeld bij Escape 010. Dat was een leuke puzzelervaring en op basis van de reviews had ik een vergelijkbare ervaring verwacht bij Enigma. Je vindt bij Escape 010 niet een super hoog afwerkingsniveau, licht- en geluidseffecten of wow-momenten, maar wel leuke aankleding en veel puzzelplezier. Met een instructie over samenwerking, communicatie en parallel puzzelen ging onze 70 minuten van start.

Waar bij Enigma goed over nagedacht is, is dat de tijd stil gezet wordt bij filmfragmenten. De spanning en de verhaallijn uit de filmpjes werden voor mijn gevoel alleen niet voldoende vastgehouden tijdens het spel. Maar dat heb je niet altijd door als je lekker aan het puzzelen bent. En dat was voor driekwart van de kamer goed geregeld. Leuke en afwisselende puzzels, en ook de start vond ik leuk gedaan. Wat mij betreft waren sommige puzzels alleen wel erg lang en ik was op het verkeerde been gezet wat betreft de samenwerking en het parallel puzzelen.
Maar de uiteindelijke reden dat deze escape tegenviel voor mij zat in het einde. Door een instructie uit één van de filmpjes kwam ik op een plek terecht waar ik nog helemaal niet hoefde te zijn. Hierdoor heb ik niet alleen de eind puzzel gemist, maar ook 10 minuten staan wachten. En daar kwam aankleding bij dat op een puzzel leek en het feit dat we daarna de kamer al volledig volbracht hadden. Misschien stond ik op de verkeerde plek en heeft dat mijn ervaring erg beïnvloed. Maar tegelijkertijd vind ik toch dat een kamer je hierin zou moeten sturen. Wat dat betreft denk ik dat met een aantal wijzigingen en ook toevoegingen aan het einde om het verhaal rond te maken, de kamer nog verbeterd kan worden.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  58:56 min


 • Tijd stil bij filmfragmenten
 • Lekker puzzelen
 • Leuke start
 • Plotseling einde
 • Lange puzzels
 • Verhaal/storyline

 

TZW (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 augustus 2021

Super leuk

Het ontvangst hier was hartstikke leuk. De kamer zelf was niet te moeilijk, maar moeilijk genoeg om je wel na te laten denken. Het leuke eraan was dat iedereen wel wat had om te doen in de kamer. Er hoefde niemand stil te staan en te blijven kijken. Ook vond ik het leuk dat je een goede combinatie had van cijfersloten en geautomatiseerde puzzels.


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Rotterdam werd betrokken tijdens het spel
 • Goed te doen met een grotere groep
 • Thema
 • Goede puzzels
 • Weinig aankleding in de kamers

 

robbieblauw (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Top

Voor het eerst een escape room gedaan was echt top leuk verhaal. Hadden m gelukkig met 5 minuten en zonder extra hints gehaald.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

casturiicasturiiEscaperLid sinds: 4 september 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Enigma, tweenigma, drienigma...

Tijd om weer eens escape rooms te bingen! Na even tot rust te komen in de redelijk basic ontvangstruimte begint de eerste kamer van de dag, Enigma.

De kamer oogt wat kaal en simpel. Helaas kan de afwerking wel vaker een stuk beter en is er soms wat onnodige informatie in de kamer verwerkt, wat afleidt van het daadwerkelijke doel van de puzzels. Meestal voelen de ruimtes erg als vierkante kamers waar je maar doorheen moet. Ten slotte is het einde erg plots en is het niet duidelijk wat de ontknoping nou precies in houdt. Het voelt niet bepaald finaal.

De puzzels zelf zijn uitgebreid en kunnen een uitdaging vormen voor beginners door de vele informatie en het vereiste teamwork. Er zitten wat leuke ideeën (vooral in het begin) in de kamer verwerkt en de flow zat er ook goed in.
Er zijn niet erg veel puzzels in de kamer, maar een paar puzzels die elk veel tijd vergen. Dit vond ik zelf een wat mindere manier om voor mijn gevoel tijd te rekken. Één puzzel in het bijzonder voelde onnodig lang.

Ben je in de buurt van Rotterdam, heb je wat ervaring, en wil je even 70 minuten puzzelen, dan is dit een optie. Ben je meer van de sfeer dan zou ik van de twee kamers eerder Book of Mystery spelen.


7.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:30 min


 • Wat creatieve ideeën
 • Puzzelkamer
 • Goede flow
 • Onduidelijke en plots einde
 • Sommige puzzels vergen veel tijd
 • Soms onnodige informatie
 • Afwerking kan beter

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Riddle me this...

Een tijd geleden wouden we Enigma al een keer boeken, maar 4 personen bleek toch het echte minimum.
Hij bleef op mijn lijst staan en afgelopen zaterdag was het dan zover.
We speelden beide kamers bij Escape 010 en starten deden we met deze.

Onthaal:

Escape 010 ligt in hartje Rotterdam. Dat kan parkeren een beetje tricky maken, dus trek hier net wat meer tijd voor uit.
De escaperoom in van buiten redelijk goed aangeduid en eens binnen hebben ze een basic ontvangstruimte.
Onze host van dienst stelde ons meteen op ons gemak en was duidelijk niet gehaast. Dat waardeerde ik wel. Ff met de groep eerst een babbeltje ipv onmiddellijk de kamer in.

Kamer:
Na een ingekorte verplichte babbel en dito coronamaatregelen (masker en handschoenen) konden we beginnen aan de kamer die begint met een introfilmpje.
Meteen bij de start werd duidelijk waarom we met 4 dienden te zijn en de uitwerking vonden wij erg tof. Meteen werd ook duidelijk waarom deze kamer een laag slagingspercentage heeft, de puzzels waren redelijk pittig (breinbrekers) en zeker voor beginnende escapers kan ik mij best voorstellen dat wat hulp welkom kan zijn.
Het decor is er, maar ik was er niet echt van onder de indruk, maar eerlijk is eerlijk, als ik moet kiezen tussen decor of puzzels, dan worden het puzzels. Ik denk ook niet dat deze kamer zich daardoor wil onderscheiden.

Ondanks de "moeilijkheidsgraad" lag onze flow echt prima en op een bepaald moment dacht ik echt dat we hier met +/- 30 minuten over uit zouden geraken.
Naar mate we naar het einde toe gingen kwam alles wel op een of andere manier samen, maar het is me ontgaan wat we nu eigenlijk ontdekt of opgelost hebben. Het einde vond ik ook een beetje het zwakke punt van de kamer. Net waar heel de kamer je continue werk geeft voor 4 personen, ontbrak dat hier volledig.

Conclusie:
Wel dit is een uitdagende kamer en ik heb hem met veel plezier gespeeld.
Voor 75% vond ik dit echt super en dan vooral op samenwerkingsvlak, goed nadenken en linken leggen. Maar zoals hierboven gezegd ontbrak de eindpuzzel ook aan deze kwaliteiten en daar kan de kamer nog wat mee winnen.
Gezien het thema had ik misschien nog iets meer raadsels verwacht en misschien een echte ontknoping in het verhaal al kan mij dat gewoon ontgaan zijn.

De afwerking liet hier en daar wat te wensen over, maar dat is in deze kamer echt bijzaak.
Dit is echt een leuke room die je lekker een 70 minuten laat escapen en dat is gewoon prima.

Wij haalden hem uiteindelijk met nog 18.30 minuten over met 1 hint.

Als je in Rotterdam bent is dit zeker een aanrader, zeker als je van een goede breinbreker houdt.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Verrassend leuk! Aanrader!

Ons 2e bezoekje aan escape010. We waren benieuwd! Opnieuw kregen we bij binnenkomst wat te drinken aangeboden en ondanks dat we wat te laat waren, kregen we daar toch de tijd voor. Kort daarna konden we starten. De kamer start met een duidelijk filmpje en daarna mag je naar binnen. De start daar vonden wij erg leuk gedaan! De kamer ziet er prima uit, de puzzels zijn afwisselend en dagen je uit om samen te werken. Het verloop van de escape room is verrassend leuk en daar willen we niks over verklappen. Gewoon zelf gaan spelen! De host vroeg ons vooraf wanneer we en of we hints wilden krijgen. Hier heeft ze goed op ingespeeld en ons goed aangevoeld, want het meeste hebben we zelf op kunnen lossen.

Na al heel wat kamers te hebben gespeeld, heeft deze kamer ons weten te verrassen. De kamer zit goed in elkaar, heeft een fijne flow en je hebt 70 minuten de tijd om te ontsnappen. Tijdens het spelen werden er nog een aantal korte filmpjes getoond. Wat echt heel fijn is, is dat de tijd dan even stopt. Bij veel kamers zie je helaas dat de tijd dan gewoon doortikt, maar dat hebben ze hier goed aangepakt!

Wat ons betreft een kamer die je als liefhebber gespeeld moet hebben!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Squad

Ontsnapt: Ja  65:00 min


 • Tijd stil tijdens filmpjes
 • Leuke puzzels
 • Fijne flow
 • 70 minuten

 

Britt (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2020

Mn eerste escaperoom heeft de lat hoog gelegd!

Voor mij was het de 1e keer escaperoom en het was keileuk! Ook een leuke veilige activiteit ivm corona :)


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Lieve mevrouw die ons alles uitlegde en thee gaf

 

Juul (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2020

Enorm gastvrij en leuke escape room!!

In coronatijden zijn wij met het dispuut naar Escape010 gegaan. Alles was super geregeld; handschoenen en mondkapjes werden uitgedeeld. Ook konden wij als dispuut goede afspraken maken qua tijden. Het personeel was ook heel erg leuk en gastvrij. Zeker een aanrader om tijdens coronatijden een escape room te doen. De room zelf was spannend en toch wel uitdagend en het samenwerken wat erbij hoorde was mega leuk. Wij komen zeker nog een keertje terug!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gaaf verhaal helemaal op Rotterdam gemaakt
 • gastvrij

 

Rosalie (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2020

Super leuk!

Uitdagende raadsels en puzzels, net een tintje spanning en hulp waar nodig!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke medewerkers

 

Malou (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2020

Super leuk!

Ik vond het echt heel erg leuk om te doen! Het was mijn eerste keer en soms liepen we beetje vast, maar je wordt met tips in de goede richting geduwd. Het is een hele mooie kamer en ze weten goed de spanning op te bouwen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Decoratie was erg mooi

 

kama_medeakama_medeaEscape ApprenticeLid sinds: 18 maart 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2020

Prachtige kamer maar weinig afwisseling

Hele gave mooie kamer die je echt in het thema neerzet maar qua puzzels wel weinig afwisseling


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Thema
 • Design
 • Variatie

 

anais_krebbekxanais_krebbekxEscape ApprenticeLid sinds: 27 juli 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2020

Goede kamer

Met toch gezonde spanning een leuke kamer! Sommige puzzels kosten wel veel tijd, maar we hebben het op tijd gehaald!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Niet eng
 • Leuk
 • sommige puzzels net iets te lang

 

Sam (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2020

Super gaaf en uitdagend

Het was een hele spannende, leuke en uitdagende escaperoom. Het verhaal is duidelijk en heeft een goede verhaallijn. De escape room is ook zeker niet te makkelijk of te moeilijk, het is echt spannend tot het laatste moment of je het gaat halen of niet en dat is heel leuk.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • spannend
 • goed verhaal
 • Uitdagend

 

applepie89applepie89Junior EscaperLid sinds: 17 juni 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2020

Een prima escaperoom. Niet te bijzonder

Escape010 zit redelijk verstopt. Het is van buiten niet snrl duidelijk dat daar een escaperoom zit.
Eenmaal binnen een prima wachtruimte, en werd ons verteld dat dit een pittige escaperoom was waar slagingspercentage lag rond de 25 a 30%.
We begonnen fanatiek aan de mamer en met 70minuten dachten we ook, dit wordt een lange escape aangezien hij als pittig werd beoordeeld.
Met nog 25min op de klok hadden we blijkbaar de kamer zonder hints opgelost, wij vragen ons af waarom het slagingspercentage zo laag was. Nu waren we ook wel meg 8man, dus misschien lag het daar aan.
De puzzels waren leuk. Niet bijzonder. Leuk dat er ook wel Rotterdamse elementen in terugkomen!

Prima kamer, ook zeker niet overslaan, maar verwacht geen grootse dingen.


7.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Verhaal
 • Locatie

 

KamonieKamonieEscaperLid sinds: 11 november 2019 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2020

Pittige gave kamer


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

IzamyIzamyJunior EscaperLid sinds: 24 oktober 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2020

Super gaaf!

Wat een mooi in elkaar gezette escaperoom was dit zeg! Alles was zo goed doordacht en best lastig. Wij hebben met extra tijd de escaperoom toch zelf opgelost. Ook erg fijn dat ze je een kans geven om hem zelf te behalen. Wij waren blij met het ontvangst en met het personeel! Enorm aardige mensen. Goede uitleg en echt een spannend verhaal. De escaperoom is niet horror maar je voelt wel de tijd tikken. Al met al was het echt een hele fijne ervaring. Eentje om te onthouden!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Insidious

Ontsnapt: Ja


 • Duidelijke uitleg
 • Effecten maken het net echt
 • Spannend
 • mini-minpunt, 1 lange lastige puzzel

 

Thomas KuipersThomas KuipersEscape ApprenticeLid sinds: 20 september 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2020

Mooie kamer!

Deze kamer zit goed in elkaar. Het begin van deze kamer is origineel en zorgt ervoor dat alle spelers iets te puzzelen hebben. Daarnaast is de kamer goed afgewerkt en wordt er goed gebruik gemaakt van de beschikbare techniek.

Het ontvangst was daarentegen een beetje ongemakkelijk. Ook het verhaal werd door de medewerker verteld, alsof hij het van een papiertje op las. Tot slot was er een lange puzzel verder in het spel, die niet in verhouding was tot de rest van de puzzels. Dit was jammer en ook aangegeven aan de medewerker.

Deze kamer behoort zeker tot de Rotterdamse top, ondanks de kleine minpunten. Heb je nog niet extreem veel kamers gedaan (minder dan 10), dan is dit een aanrader.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Begin is origineel
 • Technische snufjes
 • Goed afgewerkt
 • Ontvangst was ongemakkelijk
 • Te lange puzzel verderop in het spel

 

angelique_liekangelique_liekEscape ApprenticeLid sinds: 17 juni 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2020

Leuke kamer

Alles goed doordacht !!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

lilian_leijslilian_leijsEscaperLid sinds: 9 september 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2020

Geweldig

Hele goeie kamer. Goeie puzzels.


9.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2020

Hele gave kamer

Hele gave en mooie kamer. Samenwerking erg belangrijk!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  04:46 min

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2020

Toffe kamer

Leuk gedaan, veel puzzelen. Book of mysteries hebben we ook gedaan, die is mooier qua aankleding, maar deze is ook zeker leuk


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  04:46 min

 

Carolien (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 januari 2020

Uitdagende verrassende kamer!

Hele leuke kamer om uit te ontsnappen. Mooi gebruik gemaakt van techniek. Echt een aanrader om te gaan spelen. En met 1 hint in de laatste minuut. Zijn wij ontsnapt met nog 14 seconden op de teller. Hele leuke ervaring! Bovendien minder eng dan van tevoren verwacht. Wel spannend!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Mooi verhaal
 • Techniek

 

Willem (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2020

Goede service, uitdagende puzzels

Hartelijke ontvangst door gastheer, die tijdens het spel goed aanvoelde wanneer er een hint nodig was. Toen we na de beschikbare 70.00 minuten nog niet klaar waren mochten we nog even doorspelen, wat we erg leuk vonden. Puzzels zitten goed in elkaar en de ruimtes zijn mooi afgewerkt. Thema consequent doorgevoerd. Filmpjes vooraf en tussendoor mooi gemaakt. Net als Book of Mystery is dit een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Afwerking van ruimte
 • Puzzels
 • Spelbegeleiding

 

Annez (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2020

Gave escape room!!

Goed verhaal, hele leuke spellen en mooie kamer en zeer vriendelijke bediening!!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

lanalanaEscape ApprenticeLid sinds: 10 januari 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2020

Hele gave escape room

Enorm genoten van het spelen van de Enigma bij Escape010. Al bij de introductie werd de spanning opgebouwd. De kamer had een goede verhaallijn en originele puzzels die helemaal in het thema pasten. Fijne ontvangst en begeleiding en leuk om daarna nog even na te praten. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • originele puzzels
 • Goede verhaallijn

 

tommoztommozEscape ApprenticeLid sinds: 9 januari 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2020

Goede kamer, originele puzzels en goede verhaallijn


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede verhaallijn
 • Goede puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
4 5 6 7 8
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig