Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Santa Muerte

Boedapest, Hongarije

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

14 jaar

Lees reviews

Meer over Santa Muerte

In our Santa Muerte room you can experience the colourful and lively atmosphere of the Mexican Day of the Dead, created with an artistic style reminiscent of Frida Kahlo and the movie Coco. This game represents the new generation of escape rooms with its absolutely unique puzzles and extraordinary decoration. The brave adventurers will not find any padlocks in the realm of the Lady of Bones, and we guarantee that no player will leave the room on their two feet! We recommend this room to smaller teams, it is perfect for couples too.

The gracious Saint Death offered you 60 minutes to get back to real life… Good luck!

 


Thema's

Avontuur

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

EN

Toilet aanwezig

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

42 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

KLAUZÁL STREET 34
1072, Boedapest
Hongarije

Adres kamer wijkt af van locatie

Route

Route

9 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2023

Cinco de mayo

We hebben deze kamer gespeeld als onderdeel van onze escapetrip naar Boedapest waar we 22 kamers gespeeld hebben in 2,5 dagen.
Een hels schema, maar zeker de moeite!
Dit was de 16e kamer die we in deze dagen gespeeld hebben en de eerste bij E-exit. Alle kamers waren met 2 spelers, wat in Boedapest zeker doenbaar is en we hebben ook alle kamers binnen de tijd gehaald.

Algemeen was E-exit een leuke, klassieke locatie. Wat hier vooral opvalt, is dat de lobby kleinschaliger is en je niet meteen een fabrieksgevoel krijgt. Je krijgt ook meteen de passie van de uitbater en bouwer mee. Hij leeft voor de passie en wilt dit aan iedereen meegeven. Veel persoonlijker dus dan enige andere kamer in Boedapest. Veel meer een "Benelux"gevoel.
De kamers kunnen zich ook goed meten met "onze standaarden".

We moesten hier wat crossen in onze planning. Door tijdsgebrek planden we Neverland en E-exit door elkaar met maar 10 minuten tussen de locaties. Gelukkig was Neverland wat vroeger gedaan en hadden we ruim genoeg tijd. (Alles ligt ook dicht bij elkaar)

Na de heel aangename babbel konden we dan beginnen, en de eerste vraag die we kregen "Do you want to play in Dutch?" Wij superverbaasd, maar de kamer is in vele talen vertaald. Leuk element! (verwacht geen boeken aan info, maar altijd leuk om te zien)

De kamer zelf is heel kleurrijk uitgewerkt en geeft je een cinco de mayo (en soms ook alice in wonderland) gevoel.
Leuk gebruik van technologie en veel logische puzzels.
Er is één puzzel die echter niet echt uit logica bestaat en gewoon trial en error is. De eigenaar gaf dit van in het begin mee. Blijkbaar een frustratie element voor veel mensen en eigenlijk ook een beetje voor ons. Trial en error kan soms een laatste redmiddel zijn, maar als een puzzel echt zo opgebouwd is, voelt dat een beetje ... goedkoop.

De eindpuzzel kan je eigenlijk al van in de lobby zien, wat een beetje jammer is, maar wel een leuk gevoel van interactiviteit geeft.

Zeker een aanrader. Van alle bedrijven waar we geweest zijn, is E-exit zeker de meest hoogstaande!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Sfeer
 • Goede service
 • Bouwer als uitbater!
 • 1 onlogische puzzel

 

MarindeMarindeEscape LegendLid sinds: 10 augustus 2019 (208 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2022

Heerlijke kamer met funfactor

#122 Na 1984 en Heaven & Hell, verplaatsten we op de zaterdagavond van onze escape vakantie in Boedapest naar de tweede locatie van E-Exit. Op aanraden van de E-Exit speelden we hierna Santa Muerte en sloten we af met Secret Subway. Op deze manier speel je de kamers van oud naar jong én speel je eerst op hun ene locatie en daarna op hun andere. De locaties liggen overigens niet ver van elkaar vandaan, nog geen vijf minuten lopen.

Onze gamemaster van Santa Muerte en Secret Subway was al even langs gekomen bij 1984 en Heaven & Hell waardoor hij ons direct herkende en wist dat we bij de andere kamers een goede tijd hadden neergezet. Super attent hoe hij hier vervolgens op inspeelde. Omdat hij wist dat de gasten die op dat moment Secret Subway aan het spelen waren hun tijd wel nodig hadden, heeft hij ons voor de start van Santa Muerte lekker lang aan de praat gehouden om naderhand ervoor te zorgen dat we niet lang hoefden te wachten voordat we Secret Subway konden spelen.

Na dit gezellige praatje, het uitwisselen van escape ervaringen en het lezen van het geplastificeerde A4'tje om in het thema te komen gingen we met een replica van een magisch boek onder de arm de kamer in. Ik vind dat je bij deze kamer kunt zien hoe E-Exit steeds verder ontwikkeld is. Waar de kamer 1984 vooral om de puzzels draait en deze met name slotjes bevat, zitten in Heaven & Hell al een heel aantal technische puzzels en meer aankleding, daar gaat Santa Muerte nog een stapje verder in omdat hier heel duidelijk het afwerkingsniveau hoger is.

Santa Muerte vond ik een hele sfeervolle en vrolijke kamer, het wordt niet voor niets ook wel een familie kamer genoemd. Het thema is sterk neergezet, maar zonder een duidelijk verhaal. Of de puzzels dus bijvoorbeeld hier logisch in pasten kan ik niet zeggen, maar ik vond de puzzels wel leuk in de kamer en het thema verwerkt. Je wordt vrolijk van deze kamer en dat komt door de kleuren, afwerking, muziek en overall sfeer.

De puzzels in de kamer vond ik leuk en afwisselend. Twee puzzels vond ik erg random en niet veel toevoegen (één veel te eenvoudig met te veel instructie en één volledig trial en error), maar zo waren er ook weer een aantal andere puzzels die ik juist weer super tof vond. De kamer is technisch, grotendeels lineair en vergt op een leuke manier samenwerking. De kamer was niet moeilijk, maar vooral leuk om te doen. Ik heb een aantal originele elementen gezien, leuke doe puzzels en een hoge funfactor. Mét een goede puzzelflow!

Een aanrader wat mij betreft. Zeker voor twee personen is het ook voor ervaren spelers een leuke kamer om te spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  31:14 min


 • Sfeer, aankleding en afwerking
 • Afwisselende puzzels
 • Fun factor
 • Service van de gamemaster

 

One line reviewer One line reviewer Escape GuruLid sinds: 21 augustus 2022 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2024

Onwijs leuk

Een vrolijke en gezellige kamer met een hele hoge funfactor en een onwijs leuk einde, zeker spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  31:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

stef007stef007Escape ExpertLid sinds: 14 augustus 2019 (191 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Fun in het rijk van de doden!

Escape Experience #186
10 november 2022 – Santa Muerte – E-Exit (Boedapest - Hongarije) – 31m51s

Na de twee eerste kamers bij E-Exit vatten we een kleine wandeling aan. Dit bedrijfje heeft immers 2 locaties, perfect op wandelafstand van elkaar. Terwijl de 1984 Big Brother en de Heaven & Hell nog oudere kamers zijn, mogen we nu de nieuwere kamers gaan spelen. De Santa Muerte-kamer is de eerste en we krijgen al direct te horen dat we “er wellicht niet heel lang over zullen doen, want het is wel een makkelijkere kamer”.
We moeten in eerste instantie op zoek gaan naar het boek van de doden. Dat boek kan/zal ons gedurende onze reis door het dodenrijk helpen. We krijgen een replica van het boek mee en moeten het stiekem met het échte boek verwisselen. Leuk gevonden!
Bij het binnenkomen merk je al snel dat het hier inderdaad om een nieuwere kamer gaat. Mooi afgewerkt! Ze hebben hier ook elke puzzel perfect binnen het thema ingebouwd. Sommige puzzels merk je zelfs niet direct op.
Het is inderdaad geen heel moeilijke kamer, maar de puzzels geven toch voldoende uitdaging. Als je de instructies van het boek volgt, loopt het eigenlijk allemaal enorm vlot.
De manier waarop de laatste sleutel naar de uitgang bekomen wordt, vond ik fantastisch. De manier van ontsnappen was dat ook.

Moet je deze spelen als je in Boedapest bent? AB-SO-LUUT! Alles is hier top: de inkleding, de puzzels, de beleving en last but not least de fantastische, gastvrije mensen die deze kamers uitbaten! Allen daarheen!!

Moeilijkheid: Gemakkelijk
Acteur: Neen
Fear Factor: 0/10
Inkleding: 9/10
Puzzels: 9/10
Beleving: 9/10

Website:


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  31:51 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

slinger13 slinger13 Escape LegendLid sinds: 02 november 2020 (254 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 april 2023

Grappig

Grappige kamer , niet al te bijzonder maar prima vermaakt . Decor was prima , niet geweldig maar ook niet slecht . Het einde was wel echt iets grappigs wat ik nog nooit meegemaakt heb .


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:45 min

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2022

Leuk en kleurrijk bezoekje aan het feest van de doden!

Nadat we al eerder 1984 en Heaven&Hell hadden gespeeld, keerden we tijdens onze trip in Boedapest 2 dagen later terug naar E-exit. Op de planning stonden Santa Muerte en the Secret Subway. We werden super vriendelijk ontvangen door de enthousiaste host. Ook bij hem merkten we de passie voor het escapen en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk :-)
Vooraf vertelde hij al dat dit 'de makkelijkste' kamer was die ze hebben en dat ze met Santa Muerte een kamer hebben willen bouwen die geschikt is voor families en kleine groepen. De kamer is lineair, dus voor ervaren escapers zouden we deze ook aanraden om met zijn tweetjes te spelen. We hebben een hele leuke tijd gehad: de kamer heeft een leuk en vrolijk thema, met leuke en logische puzzels. Zonder hints kwamen we met ong. 20 minuutjes de kamer uit. Jammer, want we hadden best nog even door willen puzzelen en willen genieten van de leuke kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste host
 • Origineel thema
 • Leuk om te spelen voor iedereen
 • Logische puzzels

 

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2022

Prachtige familiekamer

Santa Muerte is makkelijker dan Heaven & Hell en Secret Subway, dat hadden de hosts ons van tevoren verteld. Toch vonden wij het een heel leuke kamer, en gingen met veel plezier door de kamer heen.

De eerste kamer zet qua sfeer direct mooi de toon, en de (soort van) Mexicaanse donker-maar-niet-enge uitstraling van het Santa Muerte ziet er aantrekkelijk uit.

De puzzels zijn avontuurlijk en leuk, en nemen je op soepele manier mee op de reis door de kamer. Ze zullen ook heel geschikt zijn om met de hele familie te spelen, ik kan me voorstellen dat het voor iets oudere kinderen een tof avontuur is.

Hoewel de puzzels best makkelijk waren liepen wij dikke vertraging op omdat mijn vriend (die kleurenblind is) ontstellend zat te klooien met een puzzel—waarvan hij dus niet doorhad dat het een kleurenpuzzel betrof. Was natuurlijk lachen gieren brullen toen we daarachter kwamen, maar toen moesten we wel doorpakken om op tijd te ontsnappen.

Dat maakte de allerlaatste puzzel misschien wel extra leuk. Ik dacht eerst dat we er al uit waren, dat bleek toch niet zo en toen hadden we nog maar superweinig tijd dus werd het heel spannend… Gelukkig zagen we heel snel de oplossing en die was gááf maar zouden we het halen??—en kwamen we er met een paar seconden op de klok op tijd uit. Heerlijk :)

Niet al te moeilijk maar mooi avontuur dus!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Tof décor
 • Sympathieke host
 • Sfeer
 • Leuke puzzels

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Santa Muerte

#44 - Dit was één van mijn favoriete bedrijven om bij te escapen in Boedapest. Geen prachtig ontvangst, maar wel heel vriendelijk en uitnodigend. Ze hadden fijne, enthousiaste hosts die voldoende tijd voor je namen. Je merkt hier echt veel meer passie dan bij de meeste locaties in Boedapest. Zeker een locatie om niet over te slaan als je naar Boedapest gaat.

Deze kamer vond ik ook erg tof. Wel echt een stuk makkelijker dan Secret Subway, maar zeker vermakelijk. Ziet er prima uit en heeft leuke puzzels. En ook bij deze kamer word je verrast. En ik kan de originaliteit van het thema ook wel erg waarderen. Of er veel verhaal in zat, weet ik eigenlijk niet meer, maar het was echt leuk.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  29:28 min

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Mijn favoriet in Boedapest in 2018

#69 Tijdens een escape trip in Boedapest in februari 2018 was dit van de 16 kamers die we speelden mijn nummer 1. Hoewel er ondertussen zeker betere kamers zijn dan deze, heb ik het cijfer aangehouden dat ik hem destijds in mijn eigen overzicht heb gegeven.
Ik vond het een heel leuk vrolijk thema, destijds heel bijzonder dat alles functioneerde zonder sloten maar met techniek, en dat de puzzels echt verwerkt waren in het decor. Tel daar bovenop een leuke manier van ontsnappen aan het einde. Voor mij was dit een absolute topper en als ik terugga ga ik hun nieuwere kamer zeker spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Decor
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig