Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Tilburg, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

14 jaar

Lees reviews

Meer over Heineken Part II - Het Verloren Losgeld

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, waarvan het losgeld tot op heden nog niet teruggevonden is. Deze agenten werden tijdens hun zoektocht gevangengenomen in een loods.

Maar er is hoop: plots horen jullie de deur van de loods dichtvallen en grijpen jullie je kans. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld te vinden en te ontsnappen? Haast je!”


Thema's

Misdaad

Ontvoering

Spionage

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

17 likes

291 bezoekers

81% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

63 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (274 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2024

Het uiterste minimum

Vandaag twee kamers op de planning bij Escape World Tilburg. We beginnen bij Heineken. Gelukkig gaat deze niet over het bier, maar over de Heineken ontvoering. De locatie is goed bereikbaar met het OV, maar voor de auto zul je een parkeergarage moeten pakken. De ontvangstruimte is ruim en leuk ingericht, al bouwt dit verwachtingen op die de kamers niet afleveren. Je zou denken dat als je aangeeft al honderden kamers te hebben gespeeld ze de ellenlange uitleg van tevoren zouden overslaan, maar nee hoor. We krijgen hier letterlijk uitgelegd wat hangsloten zijn want "je weet maar nooit" en ik wil er van door een raam springen. We gaan de kelder in en worden na nog meer uitleg eindelijk de kamer in gestuurd.

De kamer beweert over de Heineken ontvoering te gaan, maar dat kun je eigenlijk wel vergeten. De ontvoering is al geweest, het gaat nu enkel om het losgeld vinden. Dus het is in feit de zoveelste break-in room waarbij je geld moet stelen. Het plot is dus enkel het excuus om je de kamer in te sturen. Er is geen ontwikkeling of opbouw. Hetzelfde geldt voor het decor en de sfeer. Dit is echt het uiterste minimum van wat je met een kamer kan. Een paar kamers, een paar spullen die nodig zijn voor de puzzels, geen verdere aankleding, geen effecten, geen opbouw. De kamer is er puur voor het puzzelplezier.

Hoe is het puzzelen dan? Best prima. We beginnen met een leuk stukje communicatie en kunnen daarna veel parallel puzzelen. Wat doen de puzzels logisch gezien in de kamer? Geen idee, maar ze spelen wel lekker door op een goed niveau. Verwacht niks vernieuwends, menig ervaren speler zal alles hier al eens eerder gezien hebben. Vier spelers lijken me hier perfect. Er komen meerdere stukken terug op zoeken en dat vind ik dan weer wat minder. De een is er goed in, de ander niet. Deze keer wij helaas niet.

Er valt niet veel over te zeggen. Voor mij is dit echt het uiterste minimum van wat je kan vragen van een escape room. Er is hier nauwelijks decor of sfeer, het gaat hier echt om een uurtje lekker puzzelen. En dat is ook wel eens prima.


6.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: Het Dronkenmansslot

Ontsnapt: Ja  54:27 min


 • Prima puzzelplezier
 • Nauwelijks sfeer of opbouw
 • Extreem karig decor

 

AnneLatuAnneLatuJunior EscaperLid sinds: 25 augustus 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2024

Leuk!!

Leuke kamer, met een verrassende start.
Niet extreem moeilijk, maar een goede flow.
Wij hebben de kamer met 4e gespeeld en dit is meer dan voldoende.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:12 min


 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Logica
 • Goede service

 

BartBartEscaperLid sinds: 21 juli 2020 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2023

Leuke kamer, maar service kan beter

Last-minute besloten we met z'n tweeën deze kamer te spelen. We werden ontvangen, tegelijk met twee andere groepen die op hetzelfde moment een andere kamer gingen spelen.
Daarna kregen we een heel erg ingestudeerd verhaaltje over de kamer, het was heel duidelijk maar de spontaniteit ontbrak.

De kamer was wel erg leuk, goede puzzeltjes die goed op te lossen waren. Helaas zagen we één aanwijzing over het hoofd en na 10 minuten priegelen met het verkeerde slotje hebben we meerdere keren om een hint gevraagd. Dat was ook gezegd dat de methode zou zijn. Het duurde erg lang voordat daar op werd gereageerd, maar toen konden we snel verder. Uiteindelijk hebben we de kamer niet gehaald en ik heb het gevoel dat als we wel even dat duwtje hadden gekregen, dat wel gelukt zou zijn. Maar dan nog is het voor 2 personen een uitdaging om het binnen de tijd te halen.
Natuurlijk is het niet erg om een keer een kamer niet te halen, maar ik kan me niet aan het idee onttrekken dat de 2 dames het niet voor elkaar konden krijgen om 3 kamers tegelijk in de gaten te houden en daardoor onze roep om hulp niet gehoord hebben.

Anders dan bij andere escape rooms die we gedaan hebben, werd er niet nagepraat en hadden we niet het idee dat de medewerkers gepassioneerd waren over escape rooms.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Slechte service

 

Emiel PoulsEmiel PoulsEscaperLid sinds: 24 januari 2024 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2024

Voor beginners én ervaren escapers geschikt

Deze Escape Room heeft een grote variatie aan puzzels, wat ervoor zorgt dat de kamer leuk is voor zowel de beginnende escaper als de wat meer ervaren escaper. Je waant je een echte detective in dit meeslepende verhaal. Aankleding had nog iets beters gekund, voor zover dit mogelijk is in de kelder van het pand waas Escape World in gevestigd is.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Decor

 

Rob01786Rob01786Escape ApprenticeLid sinds: 14 mei 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

Eerste escaperoom, fantastisch en mooie uitdagende spellen

Het was voor mij (waren met een groep van 4) de eerste escaperoom voor vrouw en vrienden hadden er 1 of 2 al gedaan dus niet al teveel ervaring. We werden erg goed ontvangen en konden vrij snel naar beneden naar de escaperoom Heineken part II. Het waren mooie kamers met veel verschillende opdrachten en het was voor ons echt uitdagend al gingen we erg vlot door alles heen. Uiteindelijk bij mijn eerste escaperoom gelijk een record verbeterd voor 4 personen op 40:18 🎉.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:18 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Beleving

 

LeviLeviEscape ApprenticeLid sinds: 09 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2022

Echt fantastisch

De 'master' Zekra was echt heel aardig en hielp ons wanneer nodig. Fantastische service en een hele leuke escape room.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Puzzels

 

Nicolaï PoelsNicolaï PoelsJunior EscaperLid sinds: 15 december 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2022

Leuk puzzelplezier

Na The Maze gespeeld te hebben, stond er later op de dag Heineken Part II op de planning. Het begin was al gelijk verrassend, waardoor samenwerken broodnodig was. Net als bij The Maze is 4 personen aan te raden. De puzzels waren niet super moeilijk, maar zeer leuk om te doen o.w.v. een aantal leuke effecten. We verloren echter wel wat tijd doordat bepaalde knoppen lastiger te hanteren waren of omdat we onze aandacht moesten vestigen op bepaalde zaken. Het decor was ook eerder vrij basis, maar hier 'stoorde' het iets meer, gezien de beleving van de kamer anders was. Desondanks hebben we een leuke tijd gehad in de kamer met een paar momentjes waar we onszelf voor de kop konden slaan.


8

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Sfeer

 

Daphne van AgterenDaphne van AgterenEscaperLid sinds: 02 februari 2022 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 oktober 2022

Aanrader!

Na met onze groep Flight 815 te hebben gespeeld, waren we het escapen nog niet zat. We besloten nog een kamer te boeken bij Escape World Tilburg. Op aanraden van onze host Iris besloten om Heineken Part II te doen. Na Flight 815 even snel iets eten en dan is het tijd voor de tweede escape room van de dag!

We beginnen het escapen met een leuk spannend element en een vraag waar heel onze groep eigenlijk spanning van krijgt: "wie is er bang in het donker?". Maar één van onze groep vindt het niet erg in het donker, dus het is een strijd wie er met deze stoere heer mee mag. Nadat we dit besloten hebben, wordt de groep uit elkaar gehaald en wordt ieder in zijn ruimte geplaatst.

Deze kamer heeft heel veel leuke elementen. Het is een goede kamer om te doen met zijn 4e, omdat veel puzzels parallel lopen. De creativiteit van de puzzels is ook echt een plus aan deze kamer.

Als we de (naar mijn idee) laatste kamer inlopen, kijk ik snel op het scherm en zie ik dat we nog best lang hebben.. Gaan we dan het record verbreken?! Heel wijselijk deel ik dit niet met mijn groep, omdat we anders gehaast te werk gaan. Met hier een daar een lekkere discussie over de manier van oplossen van puzzels, lopen we toch best goed door de kamers heen. Uiteindelijk hebben we de laatste puzzel ook vliegensvlug en rennen we met de laatste code naar de deur.
Als we buiten staan, vraagt Iris, onze host, zichzelf hardop af of onze tijd het record is. Na dit te checken op de ranglijst, blijkt het het geval: we hebben het record gezet!

We zijn hier natuurlijk helemaal enthousiast over!

Naast het behalen van de recordtijd is de kamer ook ontzettend goed in elkaar gezet. Er zijn heel veel puzzels die even duren voor je ze door hebt, maar wanneer je ze eenmaal door hebt je er vliegensvlug doorheen komt. De kamer neemt je ook echt mee door het verhaal, wat ook erg leuk is.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Sisters 'n Misters

Ontsnapt: Ja  42:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit

 

OzzyOzzyJunior EscaperLid sinds: 16 oktober 2022 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2022

Spannend begin

Dit is de tweede escape van de avond. We zijn al goed warmgedraaid voor deze ronde.

Als we beginnen zit iedereen goed in de spanning, want de helft van de groep gaat geblinddoekt naar binnen.

We gingen op een goed tempo door de puzzels heen. Zo goed zelfs dat we heel onverwacht een record neergezet hebben!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:44 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal

 

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (300 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2022

Lekker puzzelen

We hadden een avondje niets te doen, dus moest er wat gepland worden. Gelukkig hoefden we daar niet lang over na te denken en besloten we een escaperoom te gaan doen (voor de verandering). Last minute een escaperoom vinden is vaak wel wat lastiger, gelukkig wisten we dat dit bij Locked (tegenwoordig Escape World Tilburg) vaak nog wel mogelijk is. En zo geschiedde, we besloten met twee personen Heineken Part II te gaan spelen, deze hadden we allebei nog niet gedaan.

Toch reed ik met gemixte gevoelens naar Tilburg toe. Dit was de derde keer dat ik op deze locatie zou komen spelen (the Game en Flight had ik al gespeeld). Beiden keren dat ik hier was komen spelen, was ik niet super enthousiast. Zeker mijn laatste bezoek was niet heel positief. Enfin, iedereen verdient een nieuwe kans. Dus op naar binnen!

De binnenkomst was wat rommelig. De prachtige ontvangstruimte die ze hebben stond helemaal vol met dozen, plastic en andere troep, zonde. Daarnaast stond er een einddeur van een andere escaperoom open en konden we zo naar binnen kijken. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken voor de kamer die wij gingen spelen. Na een korte (ietwat ongemakkelijke) introductie van onze host, konden we ons naar de kamer verplaatsen. Ook de weg richting de kamer was rommelig. We hadden niet echt het gevoel dat we richting een escaperoom liepen, meer een weg naar een magazijn. Tussen de troep moesten we even wachten, want de kamer bleek toch niet goed gereset.

Na een valse start konden we dan eindelijk gaan beginnen. Meteen valt op dat de kamer vrij 'basic' gedecoreerd is, wat ook helemaal niet uitmaakt gezien de leeftijd (en prijs) van deze kamer. Het begin vereist goede communicatie, ik houd daar altijd wel van. Hier liepen we zelf wel wat vast, maar dat lag echt aan ons! Eenmaal verder in de kamer zagen we alles een stuk sneller en kwamen we er voor onszelf beter in. De flow die we daar oppakten, hebben we niet meer losgelaten. We hebben heerlijk gepuzzeld!

Deze kamer is uitermate geschikt voor twee personen. Er is genoeg te doen voor twee personen en de puzzels zijn qua moeilijkheid goed te doen. Er is daarnaast ruimte voor lineair als parallel puzzelen. De puzzels zelf zijn overigens niet wereldschokkend of vernieuwend, maar wel allemaal goed te doen.

Heel veel meer kan ik eigenlijk niet zeggen over deze kamer. Het is een simpele old school kamer waar je gewoon lekker kunt puzzelen. De echte spanning van het MOETEN ontsnappen mistte ik wel een beetje. Maar verder hebben wij ons een klein uurtje prima vermaakt. Heel eerlijk; dit is de eerste keer dat ik echt fijn gespeeld heb op deze locatie. Persoonlijk denk ik dat er nog veel winst te behalen valt op het gebied van service. Gelukkig hadden we deze keer een eigen host (die alleen onze kamer hoste) en was er enigszins een mogelijkheid tot napraten. Ik mistte alleen een klein beetje enthousiasme. Kijkend naar prijs kwaliteit is deze kamer echt wel tof om te spelen, zeker voor twee personen. Wij komen zeker nog eens terug om de andere kamers te spelen!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (209 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Hier met dat geld!

Het was tijd voor de laatste escape bij dit bedrijf.

Na een kort intro praatje gingen we apart de escape in. Leuk begin waar je echt moet samen werken.

De puzzels zijn leuk! Maar niet alles is in thema.

Ik vond de Escape op sommige plekken vrij kaal aanvoelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Heeft onderhoud nodig
 • Kaal

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (132 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Topkamer

Deze kamer met 2 personen gespeeld, pittig maar wel heel erg leuk. Voor spelers met wat ervaring is 2 personen perfect.
Leuke puzzels en mooie aankleding.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Super leuk!

Hele leuke kamer! Super goed aangekleed icm leuke puzzels en bovenal goede ervaring.

Goed te spelen met 2 personen. Met name als je al wat meer ervaring hebt. Kortom, doen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

EvelyneEvelyneSenior EscaperLid sinds: 21 februari 2023 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2023

Prima puzzelen

Last-minute nog een kamer spelen (je zou bijna zeggen dat we niet anders doen;)). Altijd fijn als dat kan!

We speelden met z'n drieën en hebben zelfs de snelste tijd voor 3 personen neergezet (50:48)!
Het is een leuke puzzelkamer met een fijn verloop. Het decor is wat saai, maar dat zorgde er wel voor dat je niet afgeleid raakte van de puzzels. De puzzels zijn leuk bedacht en iedereen heeft wat te doen. Ook de techniek zat goed in elkaar.

Het verhaal heeft een leuk verloop en is ook goed te volgen. Ik had alleen iets meer spanning verwacht.

Over-all een prima kamer en goede begeleiding!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape LegendLid sinds: 27 september 2020 (218 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juni 2022

Lekker puzzelen

We konden last minute nog deze kamer spelen. Onwijs lief van het personeel. Dank!

De kamers bij EscapeWorld (Locked) zijn geen hoogstaande Escaperooms maar zijn een uur (of korter) lekker puzzelen en zitten goed in elkaar.
We hadden The Maze en The Game al gedaan.
Deze kamer was duidelijk de beste van de 3 die we nu gedaan hebben.
Begin is goed samenwerken en daarna zitten er een aantal leuke puzzels in.

Wij hebben met 3 ervaren spelers genoeg te doen gehad. We hebben zelfs de snelste tijd voor 3 pers neergezet met 50:48!

Leuke kamer om te doen, maar niks spectaculairs


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:48 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Logica
 • Diversiteit
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

Iedereen is bezig!

Je hebt wel eens van die kamers waar je op elkaar moet wachten, waar 1 iemand iets oplost waarna een ander start. Deze kamer absoluut niet. Veel samenwerking is nodig, iedereen heeft zijn bijdrage in het spel, en blijft continu betrokken en actief. De puzzels zijn een leuke variatie van techniek, slotjes en er moeten veel verbanden gelegd worden. Al met al weer een leuke ervaring rijker!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:50 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2022

Leuk maar pittig met z'n tweeen

#211 Na eerdere goede ervaringen bij Locked hier weer terug. Vooral ook leuk dat bij Locked de kamers met 2 personen te spelen zijn voor een acceptabele prijs, dat zie je bijna nergens. Wij hadden vooral in het begin niet zo'n goede flow te pakken. Na een tijdje kwamen we op gang en werd het leuker. De inrichting van de escape is vrij basic. De puzzels zijn prima vermakelijk. De service was net als de vorige keer uitmuntend: het probleem met de korting die niet werkte werd heel snel en goed opgelost. Wij kijken alweer uit naar de volgende kamer bij Locked!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Logica
 • Aankleding basic
 • Puzzels niet onderdeel vd ruimte

 

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05 oktober 2020 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juni 2022

Leuke kamer

Deze kamer gespeeld met 3 personen.

Ontvangst ruimte is hier echt super gaaf. Mooi aangekleed, na een gezellig praatje met de host werden wij naar de kamer begeleid.

Ze waren toen net bezig met de bouw van hun nieuwe kamer. En het leek ook echt op een bouw put. Ik ben wel van mening dat de spelende gast hier niks van mag merken.

Spel verloop in de kamer was goed, puzzels uitdagend. Wel viel het mij op dat er op sommige momenten weinig aandacht was voor ons als groep. En dan heb ik het vooral over het krijgen van hints op juiste momenten.

Later hoorde ik dus ook dat de game host meerdere groepen begeleid. Dat vind ik persoonlijk erg jammer, de game host zou in mijn ogen 100 procent de focus moeten leggen bij een groep. Hierdoor miste wij namelijk een belangrijk element om een puzzel op te lossen en hebben wij de kamer dan ook niet gehaald.

Toch hebben we wel een leuk uur gehad, maar vond dit wel een beetje jammer.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Smuldertjes

Ontsnapt: Nee


 • Slechte begeleiding

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Uitdagend met 2 personen

Het ontvangst bij Locked was net als de vorige keer heel vriendelijk en enthousiast. De ruimte waar je binnenkomt heeft een mooie make-over gekregen en heeft nu een sfeervolle uitstraling. Op de planning stonden The Maze en Heineken part 2.

Na een enthousiaste ontsnapping uit The Maze, speelden we als tweede Heineken part 2. De opstart verliep wat stroef en we merkten dat we een minder lekkere flow te pakken hadden dan bij The Maze. Waar je daar veel moet samen werken en veel puzzels op moet lossen, vonden we dat in deze kamer net wat minder. Ook was er een puzzel die (onnodig) veel tijd in beslag nam. We wisten met weer 2 bonusminuten te ontsnappen met het verdwenen geld. Heel fijn dat we ook bij deze kamer net wat extra tijd kregen, want we waren er bijna :-) Als je op zoek bent naar escape rooms voor 2 personen, dan zit je op deze locatie goed!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs voor 2 personen
 • Goede service
 • Puzzel die (onnodig) lang duurt

 

StevenStevenJunior EscaperLid sinds: 14 september 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2022

Mooie kamer

Leuke kamer
Leuke spellen voor iedereen
Meerdere spellen tegelijk mogelijk


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min

 

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Lekker uurtje puzzelen

Prima kamer! Voor de aankleding hoef je het niet te doen, maar Heineken II had een stel leuke puzzels die ook niet al te makkelijk waren. We waren met de schoonfamilie en het er was voor iedereen wat te doen.

Het begin en de eerste puzzel was erg grappig met mijn schoonouders die nog nooit een escape room hadden gedaan—dat kan je vast goed plaatsen als je deze kamer hebt gespeeld :)


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

Leuke puzzels!

Origineel begin van de Escaperoom en een diversiteit aan puzzels. Kwamen wel tijd te kort om alle puzzels af te ronden.


7.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

prodigyprodigyEscape LegendLid sinds: 26 januari 2017 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2020

Pluk ze, die Holleeder & Co!

In Heineken Part II kruip je in de huid van inspecteurs Evers en Oerlemans, die de Heineken-ontvoerders en hun losgeld te dicht op het spoor zijn gekomen en daarom in hun schuilplaats zijn opgesloten. Leuke en originele kamer die veel van de samenwerkings- en communicatievaardigheden van je team vergt. Vanwege corona hebben we deze kamer met zijn tweeën gespeeld en dat was voor ons ontoereikend, dus ik zou deze kamer zeker met zijn vieren spelen. Wij zijn dan ook niet op tijd ontsnapt, maar hebben elke seconde genoten, ruim een uur lang, want de goed volgende en meedenkende spelleidster probeerde ons niet met veel hints koste wat het koste door de kamer te 'jagen', maar liet ons nog even lekker verder puzzelen.

De aankleding is functioneel (valt ook niet zoveel eer aan te behalen in een ontvoeringskamer) en de meeste puzzels sluiten goed aan op het verhaal. Er was een behendigheidspuzzel die we wat minder geslaagd vonden (want de bedoeling was duidelijk, maar de uitvoering nam lang in beslag) en die gebaat zou zijn bij een krachtiger object om die puzzel uit te voeren.

Service was dik in orde: toen ik pas de avond van tevoren twee kamers wilde boeken, lukte dat niet meer met de boekingsmodule, maar kort na een berichtje via werd de reservering keurig per e-mail bevestigd. De ontvangst en de begeleiding door de spelleidster was enthousiast en attent: hints op de juiste momenten (niet te vroeg en niet te laat), zodat we de hele tijd lekker hebben kunnen puzzelen en in ons eigen ritme (zij het niet op tijd) de kamer uit hebben kunnen spelen!

Ook erg prettig is het budget- en coronavriendelijke tarief van €54 voor twee personen, waardoor we meteen twee kamers hebben geboekt.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: DNA

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagende kamer
 • Goed voor teamwork
 • Toegankelijk tweepersoonstarief
 • Service en begeleiding

 

Mooie en leuke kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  50:16 min


 • Samenwerking nodig
 • Leuke puzzels
 • Verschillende soorten puzzels

 

wesley85wesley85Junior EscaperLid sinds: 07 december 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2020

Leuke kamer

Leuke kamer variatie puzzels goede afwisseling niet te moeilijk maar met 3 prima te doen


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  50:15 min


 • Variatie
 • Makkelijk

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (347 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2021

Betaalbare puzzelkamer

Onthaal:

Spelen bij Locked is altijd fijn, op een of andere manier hebben wij altijd de juiste gamehost te pakken. De ontvangstruimte is basic, maar wel ruim en fris.
Locked staat voor mij altijd gelijk aan een uur puzzelplezier aan een zacht prijsje voor 2 personen. Een kijken of Heineken part II dat ook is.

Kamer:
We kruipen in de huid van 2 onderzoekers die de ontvoerders en het losgeld op het spoor zijn gekomen, maar helaas zitten we vast.
Aan ons de taak om te ontsnappen en het losgeld te stelen.
De kamer start leuk en in verhouding met The Maze is dit een goed gethematiseerde ruimte. In verhouding met andere rooms blijft dit nog steeds mager, maar qua puzzelplezier kan ook deze kamer weer tellen. Hangsloten en moderne techniek wisselen elkaar goed af en zeker met 2 personen heb je meer als genoeg te doen, misschien zelfs teveel.

1 puzzel in het bijzonder vraagt wat geduld en kan serieus irritant worden als je iets mist. Ik denk ook dat je met meer ogen meer ziet en daardoor ook iets gemakkelijker door de kamer geraakt.

Het verhaal is wel goed verwerkt in deze kamer en hoewel we tijd te kort kwamen, mochten we hem lekker uitspelen.

Conclusie:

Net zoals de vorige keer heb ik me weer goed geamuseerd bij locked. Wat ze tekort schieten met de aankleding, maken ze goed met puzzelplezier. Ook leuk dat we de room mochten afmaken, dat kan ik wel waarderen als service.
Als je een uitdaging wil is 2 personen misschien wel een optie, anders zou ik 3/4 personen zeggen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig