Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Magic Castle

Boedapest, Hongarije

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8

Lees reviews

Meer over Magic Castle

Enter through the door of the Magic Castle and surrender to the miracles! Captivating visual world, the most grandiose adventure ever! Wand up! Let the magic begin!

In this room 2-8 people can play comfortably.

An adventure game, where you will play in a beautiful and immersive environment. Our youngest “player” was 1.5 years old, oldest over 60, but anyone can actively participate in the game, who can read. There are no scary things, scenes or adult content, so it’s a great fun for the whole family. Ideal for team building training too. It is a popular venue for bachelor parties and birthdays. This is a so-called 3. generation escape room.

 

 


Thema's

Magie

Eigenschappen

EN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

17 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Szent István krt. 9
1055BP, Boedapest
Hongarije

Route

Route

6 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 januari 2024

Magische kamer

De kamer is een harry potter verhaal. Met leuke moderne technieken en zonder slotjes.

Een aantal echt leuke puzzels die niet perse mega moeilijk zijn. Maar wel vaak even zoeken is naar de volgorde of logica.

Het bedrijf is wel echt een fabriek waar gastvriendelijkheid niet het belangrijkste is.

De kamer is wel 1 om aan te raden.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Decor
 • Goede prijs
 • Slechte service
 • Voor hongaarse begrippen een goed verhaal

 

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2023

Harry potter???

We hebben deze kamer gespeeld als onderdeel van onze escapetrip naar Boedapest waar we 22 kamers gespeeld hebben in 2,5 dagen.
Een hels schema, maar zeker de moeite!
Dit was kamer 8 die we in deze dagen gespeeld hebben. Alle kamers waren met 2 spelers, wat in Boedapest zeker doenbaar is en we hebben ook alle kamers binnen de tijd gehaald.

Eerst als algemene feedback van Mystique room. Net zoals Aroom een interessante locatie met binnenkoer en een gigantische hoeveelheid aan deuren die natuurlijk gelinked zijn aan kamers. Indrukwekkend om te zien.
Er is een continue flow in/out van mensen dus heel levendig. Het toont zeker de populariteit van Mystique rooom.
Algemeen lazen we op voorhand dat de organisaties in Boedapest flexibel zijn en inspelen op mensen die heel wat kamers spelen (aansluiten van kamers etc.). Dit is tegenwoordig niet meer het geval merken we, waarschijnlijk door de grootte van de industrie.
Vermits we hier van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zaten hebben we in de eerste kamers wel 1 GM gehad die ons volgde, maar in de late namiddag veranderde dit uiteraard. Het verschil in GM laat zich wel heel hard voelen. Niet iedereen heeft dezelfde training en talenkennis, maar niets problematisch.
Hoewel de site aangeeft van niet, kan hier toch met credit card betaald worden. We hebben alles in het begin afgerekend wat ons ook een leuke korting heeft opgeleverd van 25%.

Deze kamer was de eerste met een andere GM, wat een beetje een domper was, maar een fantastische kamer, zowel naar decor als naar puzzels! De hele kamer is een reis naar de wereld van Harry Potter met zoveel herkenbare elementen die toch een beetje hun eigen twist gekregen hebben.
De puzzels zijn veelal elektronisch, maar bevatten ook heel wat praktische elementen met enkele leuke doe-puzzels en soms zelfs combinaties van elektronica en doe-puzzels.
De toverstafjes hebben een continu nut in de hele kamer en worden op verschillende manieren gebruikt.
DIt is 1 van de moeilijkere kamers, maar doenbaar met 2 mensen zonder hints.

Mooie aankleding, veel aha momenten, variatie aan puzzels, een goed gevuld uur, .... maw, een perfecte mix die resulteert in de sterkste kamer van mystique room. Een beetje lineair, maar zeker niet storend.
Aanrader in Boedapest!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

MarindeMarindeEscape LegendLid sinds: 10 augustus 2019 (209 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Geloofwaardig neergezet

#118 Als tweede kamer speelden we Magic Castle bij Mystique room, wat mij betreft de leukste kamer van de kamers die we hier speelden (Pirate bay, Time machine, Cube en Alice). Ook hier krijg je helaas een walkie-talkie mee (die we meermaals ergens lieten slingeren) en krijg je de praktische uitleg in de kamer. Maar toen onze enthousiaste gamemaster eenmaal weg was konden we direct beginnen.

Zelf ben ik geen grote Harry Potter fan, maar je herkent direct elementen uit de film en dat hebben ze op een geloofwaardige manier neergezet wat mij betreft. De kamer is sfeervol, maar ook erg gelikt en strak uitgevoerd. De puzzels zijn leuk om te doen, passen in het thema en zijn afwisselend. Enkele puzzels waarbij echt even goed nadenken centraal stonden, vond ik erg leuk om te doen en ook leuk dat je op een onderdeel even gesplitst wordt. Ik ben vooral enthousiast over de kamer doordat deze uitgebreid was, de puzzels tof en de kamer steeds mooier werd.

Minder enthousiast ben ik over enkele afleidende elementen (daar lijken ze vaker in Boedapest lol aan te hebben, maar daar kan ik mij helemaal niet in vinden), een instructie over de walkie-talkie waar we niet om vroegen en die foutief bleek te zijn, en een hint richting het eind over iets dat we reeds gedaan hadden. Dan merk je dat ze weer meerdere kamers tegelijk aan het begeleiden zijn.

Ook werkten enkele technische elementen in de decoratie bij ons niet, zonde omdat ze wel heel tof waren en bijdroegen aan de sfeer. En dit zorgde ervoor dat we een ander spelelement onterecht niet helemaal optimaal benut hebben. Al met al hebben we de kamer net binnen de tijd weten uit te spelen en kregen we de gelegenheid om in de kamer een leuke foto te maken. Mooie en leuke kamer om te spelen met twee personen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Sfeer en aankleding
 • Afwerking
 • Puzzels in thema
 • Afwisselende puzzels
 • Walkie-talkie
 • Uitleg in de kamer
 • Mismatch in begeleiding

 

One line reviewer One line reviewer Escape GuruLid sinds: 21 augustus 2022 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2024

Erg mooi en uitgebreid

Een uitdagende en mooie kamer in Harry Potter thema, een hele nette afwerking.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Sfeer
 • afwerking
 • Puzzels
 • Afwisselend
 • Hintsysteem
 • Uitleg in de kamer

 

stef007stef007Escape ExpertLid sinds: 14 augustus 2019 (191 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2022

Harry Potter experience!

Escape Experience #174
9 november 2022 – Magic Castle – Mystique Room (Boedapest - Hongarije) – 51m53s

We starten op het perron en voor ons staat een heuse trainwagon. Bijzonder knap! Deze kamer is absoluut gebaseerd op het Harry Potter verhaal en dat merk je doorheen de hele escape room. Alles is enorm mooi weergegeven. Dikke pluim, het plaatje klopt volledig. De puzzels zijn ook een pak meer uitdagend dan in onze vorige kamer (The Hatter) en daarom gaat het allemaal op een gezapig tempo. Eigenlijk is dat best ideaal, want dan hebben we tenminste tijd om onze ogen de kost te geven in deze geweldige setting. We krijgen een toverstafje en kunnen daarmee de gekste truukjes uithalen. Erg mooi om te zien dat deze kamer volledig geautomatiseerd is; geen slotje te bekennen. Elke puzzel is perfect rond het thema gebouwd en dat maakt er hier een fantastische sfeer hangt. Vooral de laatste ruimte is ontzettend knap en kan zo in een film gebruikt worden. Alles klopt hier!

Zoek je een kamer met een enorme uitstraling en bezieling en wil je toffe puzzels oplossen? Dan is Magic Castle van Mystique Room the place to be!

Moeilijkheid: Gemiddeld
Acteur: Neen
Fear Factor: 0/10
Inkleding: 9,5/10
Puzzels: 9/10
Beleving: 9,5/10


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Origineel

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (207 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

Magisch mooi

Tijdens onze escape trip naar Boedapest, speelden we bij Mystique Room in totaal 4 kamers. De locatie is makkelijk te bereiken met het ov en je kan heel makkelijk via de website vrij last minute nog een escape room boeken. Terwijl we de dag er voor even pauze hadden tussen de 3 escapes door, reserveerden we Magic Castle. We waren nieuwsgierig geworden na hun nieuwste kamer, omdat we zeker de aankleding en puzzels van 'Time Machine' enorm konden waarderen. We werden jammer genoeg weer wat ongemakkelijk en koel ontvangen, terwijl we er die dag er voor ook al waren geweest. Niks geen herkenning of leuk dat we er waren, maar goed, we kwamen tenslotte om te escapen!

De introductie was in de kamer zelf (dit deden ze ook bij de 3 andere kamers die we hier speelden), niet perse iets wat onze voorkeur heeft, maar we zagen wel al direct dat deze kamer wel heel tof gebouwd is en qua afwerking de mooiste is die we hier speelden. Er zijn door de kamer heen wat dingen verwerkt uit de Harry Potter films, maar je hoeft de films zeker niet gezien te hebben om de kamer te spelen. Je komt in de kamer geen hang- of cijfersloten tegen en je wordt flink uitgedaagd om anders te denken. In de puzzels komt het magische thema daardoor sterk terug, omdat je veel aan het ontdekken bent wat voor 'magisch iets' er gebeurd na het doen van een bepaalde handeling. In de kamer word je uitgedaagd om samen te werken en met zijn tweetjes was het daarom ook erg leuk om deze kamer te spelen. We kwamen wel wat extra handen te kort, want het was flink doorwerken. Dit keer kwamen we geen frustrerende behendigheidspuzzel tegen, dus daarin merk je dat ze een stapje verder/beter zijn gegaan met deze kamer. Het moet je wel liggen, al die puzzels waarbij je moet ontdekken en anders moet nadenken. Zo voor een keertje vonden wij dat zeker leuk! Al maken wij toch ook wel heel graag sloten open ;-).

Voor een warm ontvangst en het uitwisselen van escape ervaringen, hoef je hier niet te komen. Maar wil je veel escapen in korte tijd, dan zit je hier wel goed. Naast Magic Castle vonden wij Time Machine de leukste die we hier hebben gespeeld.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Uitdagend
 • Ziet er mooi uit
 • Makkelijk last minute te boeken
 • Ontvangst/service

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

10 andere kamers op deze locatie