Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Mummy's Tomb

Scheveningen , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

14 jaar

Lees reviews

Meer over The Mummy's Tomb

In de Mummy's Tombe gaan jullie de vloek op mummy Achnaton verbreken. Achnaton ligt al duizenden jaren verstopt onder Scheveningen en lag in rust door 6 amuletten op zijn graf. Helaas zijn er schatrovers bij zijn graf geweest en hebben zij de amuletten verspreid door de tombe, waardoor er een vloek op Achnaton is losgelaten en hij geen rust heeft. 

Gaan jullie Achnaton helpen de vloek te verbreken, zodat hij terug kan in zijn eeuwige rust?Prijzen Escape Room met Corona restricties:

• 2 personen €70,-

• 3 personen €90,-

• 4 personen €100,-

• 5 t/m 8 personen €140 (2 kamers)

• 9 t/m 12 personen €140 (3 kamers)


Thema's

Avontuur

Egypte

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

116 bezoekers

91.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Schokkerweg 44A
2583BJ, Scheveningen
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

36 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Matige kamer

Scheveningen 25 graden, lekker zonnetje, ideaal weer voor een escape room binnen :-)

Na verschillende keren gebeld te hebben, geen gehoor, maar 5 de keer goede keer en witte rook we konden nog escapen.
Ik blijf me verbazen hoe vaak er niet wordt opgenomen bij escape rooms, laat staan dat ze je ff terugbellen.

Onthaal:

Na een lekker stukje wandelen kom je bij Unlock aan. De poster tegen het raam maakt goed duidelijk dat je er bent.
Parkeren in de buurt moet wel kunnen, al was dit best een druk gebied.
Ik moet wel zeggen dat ik geen al te beste eerst indruk kreeg. Onkruid voor de deur, poster kapot, vuile ramen... dat beloofd.

Binnen maakte een enorme groep kinderen zich klaar voor een andere kamer en we stonden er maar wat onhandig bij.
Onze GM was wel een super vriendelijke gast en na een kort woordje uitleg en het verhaal over de enige tombe van Scheveningen ;-)

Kamer:

Na een korte wandeling buiten bleek de escape room in de kelder van een bijgebouw te liggen. Een trap naar onder en geen licht, strak plan... wie verzint dit?

Maar goed, we zijn heelhuids onder geraakt en het puzzelplezier kan beginnen zodra we het licht gevonden hebben.
De kamer voelt in het begin nog wat rommelig aan. Er is veel tegelijk wat je kan doen, alleen lijkt de ruimte zich daar niet toe te lenen. Een bepaalde puzzel leek ons technisch niet helemaal in orde of gaf ons de indruk dat hij anders uitgevoerd diende te worden.

Uiteindelijk krijg je licht in de vorm van iets te straffe zaklampen en dat is ok, behalve als je kamer echt niet in orde is. Kabels, ducktape, speakers, zaken die los hangen of stuk zijn... dingen die je normaal niet zou zien. Op dat punt zou een oude kandelaar veel toffer geweest zijn en in thema dan een moderne led toorts.

Qua puzzelplezier is dit wel een leuke room. Je kan je hier best even vermaken al ken je de meeste puzzels wel van ergens anders en is een deel van de kamer gebaseerd op het betere zoekwerk. Af en toe laat de bouwer zien tot wat hij in staat is, alleen is de uitwerking ervan net niet dat. Je merkt wel dat er een goede bedoeling achter zit, maar dat iets bedenken en het dan realistisch uitvoeren toch net wat anders is.

De hints zijn in thema, maar daardoor moeilijk verstaanbaar en ook het verhaal, dat op dezelfde manier gebracht werd, was onduidelijk.

Conclusie:

The mummy's tomb is een kamer met 2 verhalen. 1 die op de site staat en de andere die je daar te horen krijgt.
de uitleg van onze GM was in ieder geval degene die het meeste aansloot met wat we deden als vond ik daardoor het einde nog steeds vreemd aangezien we juist het probleem hadden opgelost en alsnog moesten gaan lopen...

De kamer zelf is matig in uitvoering. De sfeer die geschept werd is ok, maar wordt volledig om zeep geholpen door de zaklampen die werkelijk alle zooi van de kamer laten zien waaronder alle rommel onder de trap, zaken die stuk zijn, slecht afgewerkt of gewoon niet thuis horen in de kamer.

Ga dit ding niet met 6 spelen aub want ik zou niet weten wat je moet doen. Misschien is dit leuk voor een gezin, maar al zeker niet voor een ervaren groep.
Wij haalden hem met 2 personen in 52 minuten en ik heb me niet bepaald gejaagd.
Een deel van de kamer is gebaseerd op zoeken (nooit mijn beste kant) en het betere leeswerk. Maar we hebben uiteindelijk wel lekker gepuzzeld al kwam ik niet met een wauw gevoel naar buiten maar meer met een ok gevoel.

Ik vond deze kamer geen 70 euro waard en dat kwam vooral door het gebrekkige onderhoud en de lampen. Pas die 2 zaken aan en je hebt echt een prima kamer voor mee te nemen als je in Scheveningen bent.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Kelly & Yves

Ontsnapt: Ja

  RW_thegreatescapers

cherylvdscherylvdsEscape ExpertLid sinds: 07 februari 2022 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2023

Een beetje teleurstellend…

Vandaag met z’n drieën deze escape room gespeeld. Zelf heb ik al ruim 100 kamers gedaan, en ik was met twee 14 jarige die een stuk of 5 kamers pp hadden gespeeld.

De kamer zelf was prima, en de puzzels waren op zichzelf ook leuk bedacht. Wel hadden wij het idee dat er veel niet echt werkte of gewoon werd doorgeklikt door de game master. Bij een aantal puzzels weten we dit vrij zeker omdat we nog halverwege de puzzel waren en hem niet af konden maken. Een aantal puzzels hebben ook echt onderhoud nodig.

Ook hadden we heel erg het idee dat de game master haast had, want nadat we een puzzel hadden opgelost kregen we vrijwel direct een hint voor de volgende puzzel, zonder dat we zelf de mogelijkheid kregen om eerst even te puzzelen. Tot 2 keer toe kregen we zelfs al een hint voordat het volledige team uberhaupt in de volgende ruimte stond. We waren misschien niet de aller snelste, maar toch hadden we op het einde nog 8 minuten over dus zo snel waren de hints ook weer niet nodig. Bovendien heb ik zelf ook veel liever dat ik een kamer niet haal binnen de tijd maar dat ik wel zelf mag puzzelen, ipv dat alles direct wordt voorgezegd.

Ik denk dat de game master deze frustratie ook wel gemerkt heeft bij ons, want nadat we klaar waren werden we direct weg gestuurd. Geen groepsfoto, geen napraatje, niks. We moesten zelf terug lopen naar de kluisjes vanaf de uitgang van de kamer, onze spullen pakken, en weg. De andere twee kamers op deze locatie had ik ook al gespeeld, en daar kregen we op z’n minst nog een groepsfoto.

We hebben gelukkig met z’n drieën elkaar prima kunnen vermaken, maar de escape room was het geld voor ons helaas niet waard.


5.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Slechte service
 • Heeft onderhoud nodig

 

erik_meijerserik_meijersJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2023

Tegenvaller

Er is geen echte ontvangst. Je belt een nummer, men komt er aan, brengt je naar de ruimte, houdt een heel kort verhaaltje en je start. De kamer is spaarzaam en fantasieloos ingericht (wat watten tegen een spanplaat met een duister spinnenwebsfeer geven). De materialen van de puzzels zijn oud en versleten. De spelleiding let niet op als je een puzzel hebt opgelost en dus sta je nutteloos antwoorden te roepen tegen dovemansoren . Al met al een tegenvallende ervaring. Maar misschien had men even een slechte avond (de verkering was misschien net uit of zo).


2

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 1.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Moeilijkheidsgraad
 • Slechte service
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Beleving

 

milavogelsmilavogelsEscape ApprenticeLid sinds: 11 november 2019 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 oktober 2023

Matige kamer

Helaas hebben wij hier geen goede ervaring opgedaan… Het begon al met een chagrijnige host die duidelijk geen zin had om te moeten werken. Verder waren de puzzels vaag en was het heel duidelijk dat de host zelf op een knopje moest drukken als wij een puzzel opgelost hadden. Dit maakte de hele ervaring een stuk minder realistisch. De kamer was heel leuk aangekleed, maar helaas was de uitwerking erg matig. We zijn in 54 minuten ontsnapt, maar hoe en wat is ons nog steeds niet helemaal duidelijk… Ook krijg je geen samenvatting aan het eind en blijf je dus met een gek gevoel achter. Ik raad deze kamer zeker niet aan!


3

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 3.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Onlogische puzzels
 • Vaag
 • Chagrijnige host
 • Geen samenvatting

 

LiditiaLiditiaEscape ApprenticeLid sinds: 03 oktober 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

3x is scheepsrecht

3e escape room voor mij en voor het eerst binnen de tijd uitgespeeld!
Best veel aanwijzingen nodig gehad, maar weer erg leuk om te doen. We waren met 6 personen waarvan 3 voor het eerst een escape room deden


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Echt een matige kamer..

Echt een van de slechtste kamers die wij hebben gedaan (rond de 30 inmiddels). Slechte kwaliteit, niet mooi afgewerkt. Als we iets hadden opgelost, moesten we bijna 30sec wachten voordat er iets gebeurde. Slecht geluid..


4

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 3.5

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

MarindeMarindeEscape LegendLid sinds: 10 augustus 2019 (206 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2022

Lekkere puzzelkamer met leuke aankleding

#97 Na het spelen van Pirates of the Northsea zijn we teruggekomen om de andere kamers te spelen in Scheveningen. Niet met torenhoge verwachtingen, maar gewoon om met twee personen lekker te puzzelen voor een schappelijke prijs. En dat is vandaag weer goed gelukt!

De gamemaster bij deze kamer deed de introductie heel enthousiast en overtuigend waardoor je direct in het verhaal komt. De kamer is mooi gedecoreerd en het is gelukt om de beoogde sfeer neer te zetten. De setting is goed gebruikt en ik vind het verhaal helder uitgewerkt: je krijgt vanwege instortingsgevaar 60 minuten de tijd om amuletten terug te plaatsen en de geest weer tot rust te laten komen van de mummy. De puzzels zijn afwisselend en passen goed binnen het thema. Ik vond het een leuke mix tussen denken, doen en goed zoeken.
Jammer in deze kamer vind ik opnieuw de afwerking en slijtage, en de vele instructiebordjes (ookal passen ze hier beter in thema en zijn het geen geplastificeerde vellen). Daarnaast is na het oplossen van een puzzel in de toch vrij technische tombe niet doet altijd duidelijk waar er iets gebeurd is. Hierdoor is de flow van de kamer net iets minder goed. Ik heb het idee dat dit aangepast zou kunnen worden, door meer veren e.d. toe te passen waardoor iets vanzelf opengaat en minder puzzels te bedenken die op basis van 'doorklikken' van de gamemaster opgelost worden. Ook hier merkten we namelijk dat we niet de gehele tijd gevolgd werden, toen we een hint kregen over iets wat we allang te pakken hadden terwijl we nog ergens anders op vast zaten.

Deze dingen maken dat de kamers in Scheveningen niet tot de top behoren, maar wel leuke kamers zijn waar je lekker kunt puzzelen in drie totaal verschillende thema's. Elk van de drie kamers op deze locatie heeft z'n pluspunten waardoor ik het moeilijk vind de beste aan te wijzen of een volgorde om te spelen. Ik zou zeggen, ga naar Pirates voor de puzzelflow, naar Mission voor de toffe elementen en naar Mummy voor de sfeer.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  55:33 min


 • Sfeer en aankleding
 • Puzzels in thema
 • Afwerking en slijtage
 • 'Doorklikken'

 

One line reviewer One line reviewer Escape GuruLid sinds: 21 augustus 2022 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2024

Aardige aankleding maar wat gedateerd

An sich een leuke kamer in sfeer en aankleding maar door wat slechte begeleiding en slijtage is het geen topper.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  55:33 min


 • Sfeer
 • aankleding
 • afwerking
 • slijtage
 • begeleiding

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (231 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2023

Iets te makkelijk

Gespeeld met neefje en nichtje en die vonden het erg leuk . De aankleding is leuk gedaan maar voor de rest niet al te bijzonder . Was wel vrij simpel en wat weinig puzzels helaas .


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  42:15 min

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (192 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 maart 2022

Prima prijs voor een MEH kamer...

Leuke kamer voor met 2 personen. Met name door de prijs, deze is prima voor 2.
De kamer zelf is prima, niks bijzonders maar gewoon prima. Niks nieuws, verassend of bijzonder. Voelde erg gedateerd en ben blij dat we niet met meer dan 2 personen waren ivm de ruimte en de puzzels!

Soms her en der wat vaag, dat ik niet helemaal snap wat ik nu gedaan heb… maar dat mocht de pret niet drukken.

Leuke kamer als je in de buurt bent en echt per se even wilt Escapen... Helaas niet de moeite om echt voor naar Scheveningen te komen :(


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Af en toe wat vaag…

 

WinsWinsEscape ApprenticeLid sinds: 30 september 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 maart 2024

Redelijk, behoeft nog wat afwerking en sfeeraanpassingThe mummy's tomb is een redelijk vermakelijke kamer.
Om de locatie zelf in het donker te vinden is het even kijken waar je precies moet zijn. Je moet bellen om ontvangen te worden, waarna de gamemaster kort erop je komt ophalen. Beetje bijzonder, maar goed.

De kamer zelf vonden we matig in uitvoering. De sfeer die geschept werd is ok, maar zaklampen pasten niet geheel binnen de sfeer. De duisternis in de kamer deed zijn best om alle niet relevante dingen in de kamer laten zien. In de lichtbundel neem je zaken waar die stuk zijn, slecht afgewerkt of gewoon niet thuis horen in de kamer. Het verhaal en eventuele hints zitten wel in de sfeer, maar zijn daardoor ook wat lastiger te verstaan/begrijpen.

Voor een ervaren groep zijn de krappe kamers in de room voor hooguit 4 geschikt. Mogelijk als er kinderen bij zijn voor meer personen.

De puzzels zijn aardig. Als je het haalt heb je een prima gevoel. Het wauw-effect heeft het zeker niet, mogelijk wel voor de kinderen.

Ik vond deze kamer redelijk door het gebrekkige onderhoud en de lampen. Als het nodige onderhoud wordt uitgevoerd, het verhaal duidelijker wordt gebracht door de gamemaster en de puntjes op de “i” kunnen worden gezet kan het best een vermakelijke kamer worden.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Voldoende sfeer
 • Matige service
 • Slecht onderhoud

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (201 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2022

Leuke samenwerk kamer

Prima escape room, zeker voor 2 personen! De puzzels dagen je uit om veel samen te werken en dat maakte het extra leuk. Als je met zijn 2tjes bent, dan krijg je alles mee van de kamer. Ook een leuk, origineel thema wat je niet heel vaak tegenkomt. Qua aankleding en afwerking hoef je niet te veel te verwachten. Wij hebben ons hier een klein uurtje prima vermaakt.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja  52:42 min


 • Aanrader voor 2 personen
 • Prima prijs
 • Veel puzzels waarbij je moet samenwerken

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 maart 2022

Prima puzzelkamer!

Fijne begeleiding en puzzels en decor mooi in thema. Leuke uitdaging voor met z'n tweeën en van alle Unlock Scheveningen escaperooms vonden wij deze de leukste!
Wel erg donker en niet alle zaklampen deden het.
Het leek ons ook een lastige kamer met een grote groep, vanwege de kleinere ruimtes en het aantal puzzels.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Donker
 • De hints waren niet altijd even goed te verstaan

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (152 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Wel ok

Een kamer die niet heel bijzonder was. Zonde, als ze meer aan de kamer hadden besteed, zou het een leuke kamer kunnen zijn.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

Nancy8Nancy8Junior EscaperLid sinds: 24 juli 2023 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2023

Leuk!

In krappe ruimtes onder de grond een heel leuke ervaring.
Er was genoeg licht en de puzzels waren goed te doen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Heeft onderhoud nodig

 

metscapemetscapeJunior EscaperLid sinds: 28 augustus 2020 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Leuk, maar wel veel van hetzelfde

Dit was een hele leuke escape, helemaal in thema en leuke en minder leuke puzzels. De kamers waren aardig hetzelfde maar dat mocht de pret niet drukken.
Wel veel hints maar aan het einde bleek dat we veel minder dan normaal hadden. Dus met de donkere setting waren sommige puzzels gewoon flauw.
Sommige dingen waren dan weer wel gaaf zoals techniek.
Maar het grootste pluspunt is dan wel de host die het echt geweldig deed.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:59 min


 • Host
 • Techniek
 • Kamers veel hetzelfde
 • Puzzels soms echt te flauw opgezet voor hints

 

Tim (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Super leuk!

Super leuke escape room. Het is super spannend, maar niet te eng.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super spannend

 

vijverbergjesvijverbergjesEscape ApprenticeLid sinds: 07 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2020

Mooi eerste keer escaperoom

Dit was voor ons de eerste keer dat wij samen een escaperoom deden. Dus wij wisten niet wat wij er van kon verwachten. De eerste kamer hadden wij het meeste moeite mee, maar toen wij eenmaal door hadden wat er gedaan moest worden ging het redelijk vlot. Erg blij dat dit onze eerste escaperoom is geweest en echt een aanrader voor de minder ervaren teams.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:52 min


 • Sfeer
 • Puzzels voor beginners

 

mn3mn3Junior EscaperLid sinds: 28 februari 2017 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2019

Basic kamer

De kamer is opzich goed in thema. Alleen is elke ruimte precies hetzelfde en zit er weinig verassing in. Ik vond de puzzels erg basic, en soms ook erg onlogisch. Helaas werd er na afloop niet een samenvatting gegeven van hoe we ontsnapt zijn. Het was erg duidelijk dat de gamemaster telkens op een knopje moest drukken voordat het effect kwam, dat is ook jammer, zo voelt het niet alsof je echt in het spel zit. Ik zou deze kamer niet aanraden aan anderen.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:51 min


 • Aankleding past bij het thema
 • Beetje amateuristisch
 • Geen wauw factor
 • Puzzels waren basic
 • Sommige materialen waren aan vervanging toe
 • Wachten op effect tot host op knopje drukt

 

alicealiceJunior EscaperLid sinds: 23 november 2019 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2019

Uitdagende kamer

Een leuke escaperoom. Uitdagende puzzels die erg orgineel zijn. De afwerking van de kamer had iets beter gekund.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

debbie_plompdebbie_plompEscape ApprenticeLid sinds: 30 mei 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2019

Erg leuke kamer, die uit meerdere ruimtes bestaat

Het thema is goed uitgewerkt en het is ook erg leuk dat het spel uit meerdere ruimtes bestaat.
De eerste ruimte is vrij donker en we hadden ook even het idee dat we niet verder gingen komen dan de eerste ruimte, maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen en zijn op het nippertje op tijd de kamer uitgekomen.
We waren met zijn zessen en dat was niet teveel, we liepen elkaar niet in de weg en iedereen had wat te doen.
Vond het ook wel leuk dat je tussendoor niet afgeleid word door een klok en dat je pas op het laatst weet of je het gehaald heb of niet.
We komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel verschillende soorten puzzels
 • Leuk thema
 • Escape bestaat uit meerdere ruimtes
 • Goed ontvangst

 

Julien (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 01 juli 2019

Awesome

Super leuk onthaal, en de escape room was geweldig! Mijn vrienden en ik hebben een toptijd gehad, we komen zeker nog een keer terug!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Sfeer

 

dodetskidodetskiEscaperLid sinds: 11 februari 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 april 2019

Verbreek de vloek

In deze escape room moet je de vloek verbreken die op je rust door het vinden van de tombe van de mummy.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:29 min


 • authentisiteit
 • sfeer
 • leuke game host

 

paezrapaezraJunior EscaperLid sinds: 11 februari 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2023

Heel sfeervol

De sfeer zat gelijk helemaal goed. We gingen lekker door de puzzels heen.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:29 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2019

Leuke kamer met leuk thema

De thematisering van de kamer is niks op aan te merken! Het verhaal komt terug in de kamer en de "geheime" doorgangen maken het helemaal compleet. De puzzels zijn afwisselend en is ook samenwerking voor nodig. Het is niet een hele moeilijke kamer, dus zeker een aanrader voor de beginnende escaper! In de kamer is het donker, maar niet storend.
Er is geen klok in de kamer aanwezig. Zelf vind ik het altijd wel leuk als er een tikkende klok in de kamer aanwezig is, voor de tijdsdruk, maar is een persoonlijke voorkeur.
Wel vind ik het zorgelijk dat er geen noodknop in de kamer aanwezig is. Ja, er is inderdaad een brandblusser, maar de deuren zitten wel dicht.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Early Zombies

Ontsnapt: Ja  43:24 min


 • Kamer goed in thema
 • Geen sleutels
 • Samenwerking nodig
 • Geen klok (persoonlijke voorkeur)
 • Geen noodknop

 

Walter G4IWalter G4IEscape ExpertLid sinds: 29 augustus 2018 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2019

Goed gedaan!

Afwisselende puzzels. Niet altijd makkelijk maar door goeie begeleiding alleen maar leuk. De kleine impeefecties zijn voor zo'n prijs niet van toepassing. Verwacht geen high tech maar laat je verrassen door leuke effecten, die zo uit de films hadden kunnen komen.
EnFoto op einde is leuk maar helaas slechte kwaliteit.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Early Zombies

Ontsnapt: Ja


 • Thema spannend
 • Puzzel-variatie prima
 • Parkeren TOP
 • Aantal ruimtes meerdere
 • Begeleiding
 • Prijs/kwaliteit
 • Kwaliteit foto

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig