Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Gym

Zevenhuizen , Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The Gym

Jullie wekelijkse afspraak om lekker even een uurtje te gaan sporten pakt anders uit dan jullie op voorhand hadden bedacht. Typisch momentje: ‘VERKEERDE TIJD, VERKEERDE PLAATS…’

Het was een drukke dag en het is al laat, maar jullie besluiten een uurtje voor sluitingstijd toch nog even te gaan. Tijdens het omkleden valt plots valt de stroom uit. Het blijkt te gaan om een stroomstoring. Omdat THE GYM al bijna zou sluiten zijn jullie de enige sporters in het pand. In afwachting van wat er gebeuren gaat, vangen jullie onbedoeld een gesprek op. Jullie herkennen meteen de stem van de “vriendelijke” sportschool eigenaar Henry Alter. Hij is in gesprek met een man die een Italiaans accent heeft. Al snel wordt het jullie duidelijk dat de vriendelijke sportschool eigenaar en zijn Italiaanse compagnon geen idee hebben dat jullie ook nog in het pand aanwezig zijn. Jullie horen namelijk alle geheime details over hun illegale drugshandel, die zij in de afgelopen jaren vanuit de sportschool op poten hebben gezet. Uit het gesprek is één ding heel erg duidelijk… De sportschool wordt gebruikt als dekmantel om geld wit te wassen, dat zij verdienen aan de grote partijen drugshandel!

Van schrik loopt een van jullie tegen het deurtje van een locker. Deze valt dicht en hierdoor zijn de eigenaar en zijn compagnon op de hoogte dat zij toch niet alleen aanwezig waren in THE GYM…

Een automatisch beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de sportschool afgesloten wordt en alle deuren schieten automatisch op slot. Jullie zitten zwaar in de nesten, want zij zullen er alles aan doen om jullie te laten zwijgen over wat jullie hebben gehoord en daar gebruikt eigenaar Henry Alter alle middelen voor!

Weten jullie toch uit handen te blijven van deze criminelen of weten zij jullie het zwijgen op te leggen?

TikTok TikTok… iedere seconde telt…!

Deze kamer is uitermate geschikt voor kinderfeestjes.

Thema's

Kinderen

Misdaad

Eigenschappen

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

57 bezoekers

70.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Noordeinde 57
2671 BR, Zevenhuizen
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

27 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (259 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2022

Old school is cool

Op aanraden van een vriend hebben we beide kamers van deze locatie gespeeld. Beide kamers zouden de definitie van old school zijn. Nauwelijks tot geen techniek en een overvloed aan hangslotjes. Na The Cold War tot een goed einde te hebben gebracht en een korte adempauze te nemen kunnen we onze spanning kwijt met een uurtje sporten. Althans, dat denken we totdat we er achter komen dat de eigenaar van de sportschool een keiharde drugsbaron is. Nu is het nog maar de vraag of we levend uit de sportschool kunnen ontsnappen. Het is precies wat je verwacht en dat is eigenlijk wel de lol van deze kamer.

Het thema is zeker uniek! Ondanks dat het decor minimaal is stoort me dat hier niet zo omdat het thema er nou eenmaal geschikt voor is. De afwerking van de ruimtes is ook verrassend strak. Er zit praktisch geen techniek in de kamer dus qua sfeer moet de kamer het vooral hebben van de inrichting en belichting. Ondanks die beperking wordt dat verrassend leuk opgepakt! Tijdens het spel verandert de sfeer puur door de belichting en inrichting en dit houdt de spanning er toch in. Ondanks dat de maffia achter ons aan zit is dit best een luchtige kamer en we liggen op één punt werkelijk dubbel van het lachen.

De puzzels zijn misschien niet de meest originele, maar er zit door de kamer heen toch een lekkere flow. Het speelt allemaal soepel door en vrijwel alles is duidelijk. De puzzels worden vaker leuk verbonden aan het sportschoolthema. Ook al ben je bekend met elke puzzel, er zitten hier en daar een paar aangename variaties op uitgekauwde formules.
Alle puzzels draaien om codes krijgen en hangsloten openen. Misschien is dat niet je ding. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom sommige mensen hier zo veel moeite mee hebben, want wat is het toch heerlijk om slot na slot te openen. Helaas is er één puzzel wat mij betreft iets te onduidelijk en soms vraag ik me wel af waarom er hier nou allemaal puzzels zitten. Wat is de reden dat deze puzzel hier is en dat ik die doe? Soms komen hints ook te snel en te uitgebreid. De hints zijn letterlijk de host die (buiten thema) over een microfoon tegen je praat. Het is eerlijk gezegd best komisch.

De eigenaar, Pascal, is een vriendelijke man en geboren gastheer. De kamers moeten van hem zo inclusief mogelijk zijn en zijn onder andere compleet rolstoeltoegankelijk. Het is duidelijk belangrijk voor hem om mensen een fijn uitje te kunnen bieden. Het is mooi om te zien dat hij er zulke sterke principes op na houdt. We voelen ons de gehele avond welkom. Daar kan menig eigenaar nog van leren...

Dit is een oldschool en basic puzzelkamer met een heerlijke flow en een uniek thema. Voor een prima prijs krijg je een uur puzzelplezier, inclusief drankje. Ik zou het met 2-4 mensen spelen, dan heb je de beste ervaring. Een ervaren escaper kan hier zeker zijn lol op en ik denk dat beginners hier ook goed zitten. Ik kwam er in ieder geval met een enorme grijns uit.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:30 min


 • Fijne flow met oldschool puzzels
 • Uniek thema
 • Goede prijs met drankje inclusief
 • Gastvrijheid van Pascal
 • Strakke afwerking
 • Een minder logische puzzel
 • Thematisering van de puzzels

  bilipe

KamonieKamonieEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2023

Leuke kamer, veel te doen

.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels

 

Amanda86Amanda86Junior EscaperLid sinds: 04 juni 2022 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

basic but fun

heerlijke inkomer voor een avondje escapen.
het ontvangst was netjes en vriendelijk gewoon tijd voor een babbeltje voor het echte werk gaat beginnen.
ik was met een groep van 5 dit was wellicht wel een persoon te veel voor deze kamer. er waren veel momenten dat iemand niks te doen had. wel echt het gevoel dat je in een gym was dit was zeer leuk gedaan puzzels waren uitdagend en divers maar wel veel slotjes wat ik persoonlijk niet erg vind, lekker old school. Als je niet van enge escaperooms houd is dit de kamer voor jou.
het is geen hoogstaande kamer maar tegenwoordig ligt die lat dan ook wel erg hoog. maar zeker vermakelijk.


7

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Girls Escape?

Ontsnapt: Ja  56:13 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Logica

 

DewiDewiSenior EscaperLid sinds: 05 augustus 2022 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2023

Grappige kamer

Gezien deze escaperoom vlak bij mijn woonplaats ligt kon het niet missen; deze komt ook op het lijstje!
Je kan gratis parkeren voor de deur en alles is duidelijk aangegeven.
Eenmaal in het pand worden we vriendelijk ontvangen. Met wat basis informatie werden we de kamer ingestuurd.

De kamer is lineair, wat ik fijn vindt spelen. Je stond wel veel op elkaar te wachten, dus ik zou adviseren om met maximaal 4 personen te spelen.

De kamer zelf was redelijk uitdagend, maar denk vooral niet te moeilijk en LEES GOED. Sommige dingen waren in het Engels, wat voor ons best verwarrend was. Dit alles heeft gezorgd dat wij de kamer net niet gehaald hebben.

De puzzels waren prima, de decoratie ook. Ondanks de kamer weinig aangekleed was, paste dit prima in het thema.

Ik miste net alleen even dat spannende sfeertje. Er zitten criminelen achter je aan, maar hier merkte je eigenlijk niks van. Een grimmig licht, verandering in de muziek, een veeg bloed; dit zou net het verschil maken.
Er zitten veel hangsloten in de kamer, daar zijn natuurlijk de meningen over verdeeld :).
Het hintsysteem was vooral erg grappig; de host die even wat door een microfoon riep. Deed natuurlijk niet veel goeds voor de beleving.
Kortom: grappige kamer, vooral gericht op de minder ervaren escapers en het jongere publiek.

De kamer gaat binnenkort vernieuwen. Meer automatisch, minder hangsloten en nieuwe puzzels. Ik hoop dat er ook een spannender tintje bij komt!
6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Sfeer
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Mist wat spanning

 

LisetteLisetteEscape ExpertLid sinds: 01 februari 2020 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2023

Origineel thema en vriendelijke hosts

We konden deze escaperoom last minute boeken, dus togen we naar Zevenhuizen waar we bij een bedrijventerrein kwamen met een enorm hek. We hadden al geparkeerd, maar je kon dus ook naar binnen rijden. Binnen werden we vriendelijk welkom geheten en konden we plaats nemen in de zitruimte.

Met een groep van 4 mensen gingen we voor The Cold War, een thema dat we al vaker gezien hadden. Het begin is origineel en dat belooft wat. Na dat eerste deel zwakte het echter wat af, voornamelijk omdat ik sfeer miste. De aankleding vond ik nogal kaal dus die ruimte vond ik niet veel aan. Dat verbeterde later weer. Er zitten wel een paar geinige dingen in en verder is het veel hangsloten. Daar heb ik overigens geen hekel aan. Al met al waren we zo'n drie kwartier en hadden we het op twee punten duidelijk laten liggen.

Maar na deze kamer waren we net opgewarmd dus we vroegen of we ook The Gym mochten doen en dat kon. Dus we namen even een frisje in de wachtruimte en maakten vast de foto van de eerste kamer terwijl we wachtten tot ze de kamer gereset hadden. Vervolgens beginnen we aan kamer nummer twee. Nou, die vind ik een stuk leuker. De aankleding is passend, de puzzels origineler en ook hier hangslot na hangslot, maar nogmaals, daar hou ik wel van. Deze kamer lag ons dreamteam wel en we waren dan ook in een ruime 34 minuten de kamer uit.

Ook bij het napraatje viel de vriendelijkheid van de hosts op. Je krijgt een drankje on the house, ze nemen de tijd om de kamer door te nemen. En passent vertellen ze dat ze The Gym gaan verbouwen na de meivakantie, dus we kunnen hem eind mei nog een keer doen. Ben erg benieuwd hoe de kamer er daarna uit ziet.

Voor The Cold War zou ik niet omrijden, ondanks het leuke en originele begin, maar The Gym vond ik leuk, gevarieerd, origineel en had een goede flow.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  34:57 min


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape GuruLid sinds: 28 februari 2019 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2023

Leuke kamer

#70
Nadat we Cold War hebben gespeeld, vroeg wij of er toevallig nog plek was bij The Gym.
Ja hoor, we hebben geluk. We kunnen door met de volgende kamer.
Bij deze kamer worden we door iemand anders gehost, geen probleem.

We zitten snel in de flow van de kamer. Leuke sfeer, maar dat past wel bij een sportschool.
We verdelen ons eigenlijk automatisch over de puzzels, we puzzelen lekker in tweetallen.
Een enkele keer krijgen we een hint, op een moment waarop we zelf nog dachten, o, dit was niet nodig geweest, hier waren we zelf ook echt gaan kijken. Maar dit was zeker niet storend.
In de kamer zijn veel hangsloten, maar ik vind dat niet erg.
We vlogen door de kamer heen en met ruim 34 minuten stonden we weer naar the gym.

Achteraf nog even de kamer doorpraten, een frisje, onze naam op de muur en ons zondagmiddag uitstapje zit er weer op.

Bedankt voor de gastvrijheid!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Buddy's

Ontsnapt: Ja  34:57 min


 • Sfeer
 • Puzzels

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Classic puzzel kamer

We mochten deze kamer nog last-minute spelen.
Erg gastvrij dat dit nog kon, altijd fijn!

Ontvangst:
Deze was netjes. We zijn van het boeken tot het vertrek erg vriendelijk en gezellig geholpen!
Even een kletspraatje en daarna begonnen aan deze kamer.

Kamer:
De huidige eigenaren zijn nog maar net begonnen na een overname. Super stoer dat ze dit zo overnemen en het boeltje draaiende houden! Chapeau??

Het is een echte puzzel kamer. Paar kleine verassingen, maar de focus ligt echt op de puzzels.
Deze zijn flink uitdagend!
Voor ons persoonlijk ontbrak soms een stukje logica, maar na een hint konden we weer verder.
Dit alles zorgde er helaas voor dat we de kamer niet gehaald hebben binnen 60 min.
Maar we mochten hem nog uitspelen en met een paar minuten extra zijn we toch nog ontsnapt.

Zo her en der mis ik wat sfeer en/of muziek.
Denk dat ze hier nog de meeste winst kunnen behalen! Ook de gesproken hints zou ik veranderen naar geschreven, je kan natuurlijk heel goed een tv hebben hangen in een Gym ?Œ
Het einde van de kamer zou (denk ik) IETS minder uitdagend mogen.
Dit kan natuurlijk aan ons zelf gelegen hebben, maar meestal is het laatste deel van een kamer iets “eenvoudiger” zodat je lekker door kunt puzzelen.

Gezien deze mensen de kamers overgenomen hebben denk ik dat er nog wel het een en ander aangepast zal worden!

Conclusie:
Zeker de moeite om te spelen.
Het is een klassieke puzzel kamer! (Voor ons) een pittig spel, dus zeker uitdagend voor zowel gevorderde en beginners. Speel met Max 4 ivm de grootte van de ruimtes.

Dank Tristan en de ander dame waar ik de naam niet van weet ?…
We hebben een leuke avond gehad!


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Onlogische puzzels

 

Vinco998Vinco998Junior EscaperLid sinds: 20 oktober 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

Heerlijk puzzelen

Zoals alle andere reviews ook zeggen, het is een heerlijke kamer om even te ontspannen en een hoop leuke puzzels te maken. Hele lekkere gameflow, met een host die precies helpt wanneer we het nodig hebben. Ontsnapt met nog een mooie 2 minuut+ op de teller, met zijn tweeën nog wel. Verwacht niet te veel technische hoogstandjes (dit is blijkbaar ook lastig, gezien het gebouw waar ze in zitten), maar veel hangsloten. Normaal ben ik er geen fan van, teveel hangsloten, maar in deze kamer is het juist niet erg. "old school", zoals iedereen zegt. :) Leuke sfeer, je waant je echt in een gym, het achterliggende verhaal is een beetje zwak maar het gaat uiteindelijk om de gym zelf. Heel gezellig nagepraat met de fantastische host/eigenaar. Leuk dat we deze nog konden spelen voordat het overgenomen/verkocht wordt. Bedankt Pascal!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Team V & E

Ontsnapt: Ja  57:21 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

EllenKBEllenKBJunior EscaperLid sinds: 06 november 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Onverwacht leuke ervaring

Op basis van de reviews dacht ik een ouderwetse slotjeskamer in te stappen met weinig verassingen. Maar wat een leuke kamer is dit! Wij speelden deze kamer met 2 personen en dat ging hardstikke goed. Oldschool in de zin van weinig techniek: ja. Maar dat geeft helemaal niets. Het is gewoon lekker puzzelen en samenwerken en zoeken naar clues.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Team V & E

Ontsnapt: Ja  57:21 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

Simone de GraafSimone de GraafEscape ApprenticeLid sinds: 22 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Goeie, variërende escape

Leuke escaperoom met veel verschillende puzzels en mooi aangekleed. Veel variatie


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

kakayakakayaJunior EscaperLid sinds: 19 september 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Fijne kamer met goede flow

Last minute deze escaperoom geboekt, en wat een goede keuze was dat! Je ziet dat de eigenaar zorgt er echt voor dat je je welkom voelt, en hij heeft passie voor zijn kamers. Het is een kamer met een goede flow en de puzzels passen goed in het originele thema. Eenvoudig qua decor (dat past bij een gym), maar wel heel netjes afgewerkt, en ook een paar verrassende elementen. De puzzels waren afwisselend, zowel in stijl als qua moeilijkheid waardoor je geboeid bezig blijft. Erg genoten van deze kamer, we komen zeker terug voor the cold war!

Wij waren zelf allemaal mobiel, maar dubbele duimen omhoog voor een eigenaar die graag ook rolstoeltoegankelijke kamers wil bouwen!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal

 

IzamyIzamyEscaperLid sinds: 24 oktober 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 augustus 2022

Orginele leuke kamer

Dit is echt een van de enige thema's die ik echt orgineel vind. De kamer is zeker uitdagend en de puzzels zijn doordenkers maar echt goed! Ik vond de kamer mooi gemaakt en zeker een aanrader!

Nogmaals bedankt voor de leuke avond en ook een leuke host die de nodige aandacht geeft van begin tot eind. Al met al
Top!!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  39:43 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

cherylvdscherylvdsEscape ExpertLid sinds: 07 februari 2022 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 augustus 2022

Leuke puzzel kamer!

Vandaag beide kamers gespeeld in Zevenhuizen en we hebben het enorm naar ons zin gehad. Beide kamers waren leuk, maar The Gym was mijn favoriet. Vooral ook omdat ik dit een erg leuk thema vond wat ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Als je houd van een ouderwetse puzzelkamer dan zijn deze zeker aan te raden. Het bevat niet de technische hoogstandjes die je in sommige nieuwe kamers tegen komt, maar dat was volgens ons ook echt niet nodig. Erg leuk dus!!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Original
 • Experience
 • Puzzles

 

Valerie98Valerie98EscaperLid sinds: 25 maart 2022 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2022

Leuke old skool puzzel kamer

zojuist met z'n 2e een kamer gespeeld. een leuke kamer met originele puzzels. Goed te doen met z'n tweeën! aanrader


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel

 

wvv85wvv85Escape ExpertLid sinds: 25 november 2017 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2022

Old scool kamer in origineel thema

#95 Vandaag wa het weer eens tijd om een old scool kamer te spelen.
Het thema van een sportschool nooit eerder gezien, origineel, was goed doorgevoerd in de hele kamer en in de puzzels.
De puzzels zijn best logisch en met goed samenwerken en nadenken red je deze kamer prima.
Ik wil niet teveel verklappen, maar het is een echte basis kamer met best veel slotjes.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:17 min


 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

De Lachebekkies (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2022

Geweldig

Met 3 meiden voor het eerst een escape room gespeeld. Geweldige ervaring gehad en enorm gelachen. Helaas niet binnen de tijd gehaald, maar wij mochten van Kevin het spel helemaal uitspelen omdat er na ons geen andere deelnemers waren. Wij komen zeker hier nog terug! Kevin heel erg bedankt voor je tips tijdens het spel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Vrij simpele kamer

Vrij simpele kamer kwa decor en puzzels . Met zijn tweeen wel vermaakt maar het is wel vrij simpel allemaal . Wel hele aardige mensen .


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  38:14 min

 

DutchlokiDutchlokiEscaperLid sinds: 02 oktober 2020 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2022

Een klassieke escape room

Wij hebben in Zevenhuizen op 1 avond beide escape rooms gedaan. Bij aankomst werden we leuk ontvangen voor de gastvrouw en haar dochters.
Nadat we klaar waren met The Cold War mochten we na een drankje The Gym doen.
Ook hier weer een klassieke escape room, zonder veel technische hoogstandjes, maar dat was totaal niet erg. Het was juist erg leuk! Bij The Gym was het verhaal wel wat beter te volgen, omdat we ons echt in een sportschool waanden. Ook hier waren de puzzels uitdagend, maar op een of andere manier gingen wij hier een stuk soepeler doorheen. Dit kwam denk ik omdat we al 'aan' stonden door The Cold War. In het laatste gedeelte stonden we nog wel een beetje te klooien omdat we iets niet konden vinden. Iets beter kijken had bij ons geholpen. ;)
We waren een stuk sneller dan de vorige. Het was ook prima te doen om beide escape rooms te doen. Wij raden ook iedereen aan om deze escape rooms te doen bij dit leuke familiebedrijf.
Achteraf hebben we nog gezellig gekletst met de gastvrouw en wij wensen haar en haar familie veel geluk met deze escaperooms!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: FRREE

Ontsnapt: Ja  42:17 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (320 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 februari 2022

Old school kamer met lekkere flow

Het was al een tijdje geleden dat ik nog een escape room gedaan had. Zeker in de regio Rotterdam/Den haag was het niet meer zo simpel om nog een room te vinden die ik nog niet gespeeld had en tevens betaalbaar en speelbaar is door 2 personen.

Op aanraden van een bevriende escaper boekte ik deze kamer. De prijs van 75 euro voor 2 pers is nog steeds pittig te noemen, maar in deze regio is dat niet anders.

Boeken via deze site als Belg verliep niet erg vlot, sterker nog, het gaat gewoon niet. De melding is doorgeven aan de eigenaar, dus daar zal met wat geluk beterschap in komen. Uiteindelijk boekte ik via whatsapp zonder problemen en last minute, prima service dus.

Aangekomen op een plek waar je van denkt, rij ik wel juist, staat de escape room goed aangegeven. Parkeren (gratis) kan zeker 's avonds voor de deur, maar ook overdag lijkt me er niet echt een probleem te zijn. (de escape room bevind zich op een bedrijventerrein)

Onthaal:
Onthaal zit hier prima. Het zijn duidelijk enthousiaste mensen die een goede passie hebben voor dit product. Een kleine maar propere ontvangstruimte en uiteraard kan je nog even naar de wc.
Na een korte dubbele check van de kamer konden we meteen aan de slag.

Voor de spelers hier die er veel waarde aan hechten: de coronaregels werden hier prima gerespecteerd en eens in de kamer mocht het mondmasker af.

Kamer:

De GYM, een thema dat ik nog nooit ben tegengekomen. Eigenlijk best jammer want als je erover nadenkt kan je er best een hoop mee.
Het verhaal voelt voor mij wat als 13 in een dozijn aan. Dekmantel, drugs, 60 minuten om te ontsnappen.
Maar om eerlijk te zijn moet je hier niet naar toe gaan voor het verhaal, het decor of de techniek.

Ik kan hier zinnen vol kritiek schrijven over wat er niet klopte en wat absoluut beter kan. Dit is een kamer om lekker een uurtje te puzzelen. Niet nadenken of de puzzel wel past, niet nadenken hoe vaak je al eerder zoiets gedaan hebt, gewoon 60 minuten plezier maken en met een redelijk lekkere flow door de kamer vliegen.

Zeker met 2 mag je flink aan de bak en er zitten 2 puzzels in die enorm frustrerend kunnen werken en absolute tijdvreters kunnen zijn.
Ik denk dat je gemoedtoestand van deze puzzels gaat afhangen hoe je uit deze kamer komt.

Het decor is door de volledige kamer erg matig maar ondanks dat blijven ze wel in thema. Het is kaal en tegelijk past het.
Ik denk dat ik nog nooit zo vaak het nummertje van Rocky gehoord heb, dus een nummer of 2 extra op de playlist zou van mij wel mogen.

De puzzels die je tegenkomt zijn niet bijzonder, maar wisselen mooi af. De kamer zelf is volledig lineair, dus een grote groep zou ik absoluut niet aanraden.
Toch zitten er stukken in waar de kamer je de indruk geeft dat je parallel kan puzzelen en daar zit een beetje de valkuil. Ervaren spelers zullen vrij snel doorhebben wanneer ze iets moeten loslaten en beseffen: dit is nog niet voor nu. Maar redelijk nieuwe spelers kunnen hier wel in verzuipen.

Uiteindelijk haalde wij de kamer met ons 2 op 48 minuten met 1 hint.
Hints, en het was voor mij lang geleden dat ik nog zo hints kreeg dus ik moest wel lachen, die gewoon over de boxen worden gebracht. Niks in thema, gewoon droog de hint.

Conclusie:

Ja wat mijn collega's hierboven of onder al schrijven klopt perfect.
Dit is gewoon old school escapen, niet meer niet minder.
Als je een hekel hebt aan hang en cijfersloten, blijf je best weg, maar als je echt zin hebt in een uitdaging en je hebt wat ervaring, wel speel deze kamer met 2. Niet vanwege de decors, de afwerking, de techniek etc, maar gewoon ouderwets codes invoeren op slotjes en sleutels omdraaien. Ik heb nooit de heisa erom gesnapt hoor want het geeft zo een voldoening om een slotje open te maken.

Maar niet alles was goed. Vaak is het onduidelijk welke code waarop moet. Sommige puzzels zijn letterlijk geen puzzel meer maar gewoon voorlezen en dat is jammer. Het was fijner geweest als er ook gekozen was voor een stukje parallel puzzelen. Zeker als je met bv. 4 bent sta je continue op elkaar te wachten.

De puzzel waar wij een hint voor kregen, was er een waar onze bevriende escapers ook een hint voor kregen. Ik vrees dus dat deze puzzel niet volledig duidelijk is. Misschien is het een idee om deze aan te passen.

Ik kom in ieder geval terug voor jullie andere kamer en hopelijk krijg ik weer 60 minuten puzzelplezier!7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Kelly & Yves

Ontsnapt: Ja

 

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertLid sinds: 23 september 2019 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 februari 2022

Terug naar de basis.

De meeste escapers hier zullen het eens zijn met de volgende stelling: "Last-minute escapen is het beste wat er is". En iedereen die het hier mee eens is weet ook dat de meest hardcore last-minute escape ervaring maandagavonden zijn. En toch is het me afgelopen maandag vlak na het eten gelukt om een kamer te boeken. Nog geen 10 minuten rijden vanaf huis kwamen we aan bij Escape Room Zevenhuizen. Op een wat duister industrieterrein langs een afgelegen weg klommen we 3 verdiepingen omhoog om vervolgens ontzettend vriendelijk en liefdevol ontvangen te worden door de host.

Ik wist aan de reviews al af te lezen dat dit een vrij klassieke kamer zou zijn. Niet te veel "poes pas" maar gewoon een uur lekker puzzelen. Dat is exact wat deze kamer is. Klassieker kan het haast niet. Met vooral heel veel hangsloten en weinig tot vrijwel geen techniek hebben we met z'n tweetjes net iets langer dan een uur de verschillende facetten van deze sportschool doorpuzzelt. Je valt van de ene puzzel-klassieker in de ander. Het is bijna een feest der herkenning voor de ervaren spelers, zowel de puzzels als het plot. Het decor is precies wat je verwacht van een sportschool: kaal, leeg, sportschoolachtig. Een origineel thema is het absoluut.

Hoe flauw deze review misschien ook oogt, een ding is zeker: Ik heb me hier enorm goed vermaakt voor een prima prijs met een supervriendelijke, professionele host. Al zal je 500+ kamers hebben gespeeld, ik denk dat elke liefhebber hier met een glimlach uitkomt. Ik wel in ieder geval. Snel maar eens terug komen voor de andere kamer, maar dan misschien niet op "hardcore last-minute maandag".


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enorm vriendelijke host!
 • Profesionaliteit
 • Last-minute service
 • Thema
 • Klassieker kan het haast niet
 • Slotjeswalhalla
 • Netjes afgewerkt
 • Prima decor (precies wat je verwacht)
 • Goede prijs
 • Gratis drankje

 

#TeamPokerstars#TeamPokerstarsEscape ApprenticeLid sinds: 09 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2021

Oldschool Escapen.

We vonden de thema origineel en leuk bedacht. Hou je van oldschool puzzelen en escapen? Dan is het het zeker waard om "The Gym" te bezoeken.

Helaas zijn wij (een team van 4) er niet op tijd uitgekomen. Maar dat mocht de fun niet bederven, we mochten het uitspelen van de GameHost :) (We vonden de GameHost perfect voldoen aan het plaatje van Henry trouwens, muscles & tattoo's etc.) haha.

Leuke sounds erbij en goed zoeken is de tip. De helft van ons team lag wel in een deuk doordat we vaker een puzzel moesten opnieuw moesten doen, dat bracht wat humor met zich mee.

Werk vooral samen en kijk goed om je heen ;).

Pluspunten: We kregen een volledige room-analyse achteraf en daar werd alles uitgelegd stap voor stap. Wat ook fijn was, is dat er een drankje inbegrepen zit en er werd nog een groepsfoto gemaakt.

We hadden nog geen teamnaam, sinds vandaag dus wel! Mede dankzij de GameHost haha. Wij heten nu: team #IkBenErBij!

Al met al genoten :) thanks voor de leuke ervaring! Wij komen zeker nog een keer terug voor Cold War!

Groetjes,

Team #IkBenErBij!


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

meleenmeleenEscape ApprenticeLid sinds: 28 juli 2021 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 september 2021

Tof thema en lekker puzzelen!

Het thema “the gym” vinden we origineel en we waren dan ook nieuwsgierig naar deze kamer.
Ontvangst was top, vriendelijke en enthousiaste eigenaren en een gratis drankje (altijd fijn).
De kamer was kort samengevat gewoon echt lekker puzzelen. Uit eerdere reviews, wisten we dat het een “old school” kamer was, veel hangsloten maar eerlijk gezegd vonden we dat helemaal niet vervelend. De kamer heeft namelijk een lekkere flow (daar worden we heel blij van).
Voor de verandering een kamer die je met kinderen onder de 12 jaar kan spelen. We hebben genoten!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een escaperoom voor het hele gezin
 • Lekkere flow
 • Leuk thema!

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2021

Zeer leuk thema waarbij je je echt in de sportschool waant

Heerlijk om een wat meer ouderwetse kamer te spelen met vooral slotjes. De kamer is absoluut niet spannend of eng maar gewoon heel leuk. Het thema zie je zeker terug. Je waant je echt in een sportschool. Eigenaren zijn heel vriendelijk en enthousiast. Ook fijn dat de prijs ook voor een kleinere groep goed te doen is en er zitten zelfs drankjes bij inbegrepen. Wij hebben ook de andere kamer gespeeld die ook zeker een aanrader is.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

mandy92mandy92EscaperLid sinds: 31 december 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2021

Origineel thema

Wat een tof thema heeft deze kamer! Super goed doorgevoerd en daardoor super leuk om te spelen.

Een fijne old school kamer met veel slotjes die goed doorspeelt.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel thema
 • Betaalbaar
 • Old school

 

avenlyavenlyEscape ApprenticeLid sinds: 11 januari 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2021

Goed verhaal

Een ‘old school' kamer maar alsnog super leuk en uitdagend. Het zijn veel cijfersloten maar dit is ook wel een leuke afwisseling in vergelijking met ‘high tech' kamers. Daarnaast zijn ze heel gastvrij en enthousiast. Als ze een nieuwe kamer maken, komen we sowieso!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:48 min


 • Leuke puzzles
 • Goed verhaal
 • Leuke twist

 

Nikki (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2021

Prima kamer

Ontvangst was zeer goed, eventueel iets drinken zit in de prijs inbegrepen. De escape room zat redelijk logisch in elkaar, veel hangsloten. Omdat we één opdracht niet gedaan kregen en daar wat tijd verloren, kregen we de code meegedeeld. Het was met z'n tweeën flink doorpuzzelen. Al met al een prima kamer.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst
 • Redelijk wat hangsloten

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig