Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Secret Subway

Boedapest , Hongarije

Nu geopend

75 minuten

2 - 6

14 jaar

Lees reviews

Meer over Secret Subway

Secret Subway is our newest and most difficult room, this is why we decided to make it 75 minutes long.

The atmosphere of the room is reminiscent of Jules Verne, it is a true steampunk room that was created based on a true story with a twist. You enter the world of an inventor who would deserve all the glory but was sadly forgotten about – you will also realise this as you turn on their fantastic inventions! You final goal is to find the name of the inventor and escape from the trap they set up!

As you may be accustomed to at E-Exit, this escape room is also full of surprising twists and turns and effects you wouldn’t even think of. We tried our best to create a room that provides maximum challenge and experience, and based on our players’ feedback, we succeeded! Of course, the final moments of the room are absolutely unique as well.

Secret Subway is especially recommended to experienced players and enthusiasts; beginners should choose one of our easier rooms first! The room is recommended for bigger teams.


Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Mysterie

Trein

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

EN

Toilet aanwezig

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

25 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Nyár u. 27
1072, Boedapest
Hongarije

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

6 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2022

Prachtige steampunkkamer met heerlijke puzzels

Het was onze derde kamer bij e-exit en omdat we de eerdere twee hartstikke leuk hadden gevonden zat de sfeer er goed in. Voor het spelen hebben we gezellig wat gekletst met de host en toen we er klaar voor waren werden we naar de kamer geleid.

Het is direct duidelijk dat ze flink wat stappen hebben gezet sinds de vorige kamers. Wauw! Ziet er heel aantrekkelijk uit qua décor, en dat bouwt gelukkig alleen maar op naarmate je verder komt in de kamer. Echt ontzettend tof gedaan!

De puzzels zijn heerlijk. Veel fysieke interactie met de kamer middels buizen, kabels, knoppen en weet ik wat voor ander tof steampunkspul waar de puzzels in verwerkt zijn. Ik word daar heel vrolijk van :)

Het narratief is simpel maar leuk, en ik vond de onthulling die ze aan het eind hadden ingeplant mooi. Klein maar memorabel.

Iets dat vaak niet echt opvalt maar wat hier echt spectaculair is, zijn enkele van de overgangen tussen de ruimtes. Onwijs mooi gedaan!

Al met al een topkamer, en één van mijn favoriete kamers in Boedapest!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Tof décor
 • Lekkere puzzels
 • Enthousiaste host
 • Goede flow

  EscapEline

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (139 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2023

Steampunk at it's best

We hebben deze kamer gespeeld als onderdeel van onze escapetrip naar Boedapest waar we 22 kamers gespeeld hebben in 2,5 dagen.
Een hels schema, maar zeker de moeite!
Dit was de 17e kamer die we in deze dagen gespeeld hebben. Alle kamers waren met 2 spelers, wat in Boedapest zeker doenbaar is en we hebben ook alle kamers binnen de tijd gehaald.

Algemeen was E-exit een leuke, klassieke locatie. Wat hier vooral opvalt, is dat de lobby kleinschaliger is en je niet meteen een fabrieksgevoel krijgt. Je krijgt ook meteen de passie van de uitbater en bouwer mee. Hij leeft voor de passie en wilt dit aan iedereen meegeven. Veel persoonlijker dus dan enige andere kamer in Boedapest. Veel meer een "Benelux"gevoel.
De kamers kunnen zich ook goed meten met "onze standaarden".

Na Santa Muerte, was de uitbater enthousiast door hoeveel we genoten hadden en hij kon niet wachten om onze reactie te zien op zijn nieuwste kamer. Wij natuurlijk ook niet, dus maakten we snel de transfer naar de secret subway!

Een donker begin, dus begin maar met de elektriciteit aan te krijgen...De start van een kamer waar je vaak op het verkeerde pad gezet wordt!
Verschillende elementen worden keer op keer hergebruikt op een andere manier. De puzzels blijven elkaar maar opvolgen!
Eindelijk een niet-lineaire kamer hoe we dit gewoon zijn in België en Nederland. Hoge kwaliteit puzzels, hoge kwaliteit decor en hoge kwaliteit van verrassingen.
Als we met een kamer in België vergelijken, dan komt Le Prince misschien het beste in de buurt, maar deze kamer is nog beter!

Eigenlijk kan je deze kamer alleen maar zelf spelen om te beleven. En dat is het ook, een belevenis. Eigenlijk de enige kamer in Boedapest die hierin slaagt en de lat heel hoog legt.

Niet over twijfelen, alleen deze kamer al maakt een reis naar Boedapest de moeite!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving

 

MarindeMarindeEscape MasterLid sinds: 10 augustus 2019 (196 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2022

Terpeca finalist 2022

#123 Tijdens onze escape vakantie in Boedapest speelden we als laatste kamer op de zaterdag Secret Subway en daarmee ook direct de laatste van de vier kamers en nieuwste van E-Exit. We keken enorm uit naar ons escape weekend in Boedapest, dit was voor ons de eerste keer dat we in één weekend 20 kamers gingen spelen (het werden er zelfs 22). Qua verwachtingen keken we vooral uit naar lekker veel puzzelen en lieten we ons verder verrassen. De enige uitzondering was eigenlijk Secret Subway. We konden er niet omheen dat deze kamer inmiddels finalist was bij de Terpeca 2022 lijst en op Escaperoomers.de bovenaan de ranglijst was geëindigd. Daar kwam bovenop dat de eerste drie kamers bij E-Exit zo'n lekkere puzzelflow hadden dat we super enthousiast aan Secret Subway begonnen. Helaas was bij ons de puzzelflow hier dermate minder, dat de verwachtingen uiteindelijk hoger waren dan het spelplezier en dat is altijd jammer. Want het is echt wel een leuke kamer.

Na ook hier weer een A4 gelezen te hebben om in het verhaal te komen, daalden we af naar de kelder. Die eerste gang was super sfeervol en mooi neergezet, in een thematiek die mij aanspreekt. De steampunk sfeer die daarna volgde spreekt mij persoonlijk minder aan maar was wel overtuigend. Bij Secret Subway zet E-Exit weer een stapje verder, naast de puzzels, de sfeer, de muziek en de afwerking, hebben ze hier ook meer een verhaal in de kamer gebracht. Ik hoop dat deze bouwers nog meer neer gaan zetten, want als een volgende kamer nog weer een stapje beter is dan denk ik dat ze ook de storytelling nog meer onder de knie zullen hebben. In Secret Subway vond ik het verhaal wat ingewikkeld en niet altijd goed te volgen, waardoor niet alle onderdelen van het spel mij even helder waren.

De puzzels zijn afwisselend, leuk om te doen en uitdagend. Wat ik persoonlijk tijdens het spel wat verwarrend vond, is dat parallelle puzzels ook afgewisseld werden met lineair puzzelen. Voor ons was mede daardoor de puzzelflow in deze kamer minder goed. De kamer is te doen met twee personen, maar zeker met drie of vier personen ook gewoon in 60 minuten (de kamer is lekker uitgebreid, maar de 75 minuten duur kan ik niet helemaal duiden). Wij gingen iets stroever van start en hadden hier wel een paar extra ogen kunnen gebruiken. De kamer daagt je uit in combineren, doen, rekenen en een stukje zoeken. Daar zit veel mechaniek en techniek achter, en het is zo gebouwd dat wanneer je door hebt wat je moet doen het ook nog even duurt voordat je het helemaal uitgevoerd hebt. Dat vinden sommigen frustrerend, maar dat vond ik hier geen enkel probleem. Er zitten een aantal toffe elementen in en je hebt elkaar echt nodig om eruit te komen, en dat kan ik altijd waarderen.

Een leuke kamer die ik zeker zou aanraden om te spelen, maar dan zonder de hogere verwachtingen. Wat mij betreft mist in de kamer het logische verhaal of overkoepelend thema, en een stukje afwerking.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  56:15 min


 • Uitgebreide kamer
 • Uitdagende puzzels
 • Verrassende elementen
 • Enthousiaste gamemaster
 • Complex verhaal

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (199 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2022

Favoriet tijdens onze escape trip

Nadat we alle 3 de andere kamers hadden gespeeld bij E-exit, was het tijd voor the secret subway: hun nieuwste kamer én de kamer met de meeste uitdaging. In de 3 kamers hiervoor, konden we duidelijk zien dat ze bij elke nieuwe kamer een stapje verder hebben gezet. De aankleding wordt steeds beter enz. Ons werd verteld dat the secret subway met zijn tweetjes wel een uitdaging zou zijn, maar gelukkig krijg je 75 min. om te escapen. Het personeel bij E-exit is super vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Je merkt hun passie voor escape rooms en ze willen dat je vooral veel plezier hebt tijdens het spelen. Voor ons was dit ongeveer de enige locatie waar we dat zo hebben ervaren in Boedapest (bij de Pirat Cave was dit trouwens ook zo!).

The secret subway was voor ons één van de betere kamers die we speelden in Boedapest. Qua decoratie en aankleding ziet het er mooi uit en zie je dat ze daarin echt hebben geïnvesteerd. Dit is een verschil met andere kamers in Boedapest, waar ze minder (of soms bijna niks) doen aan de afwerking en het verstoppen van kabels enz. We hebben genoten van het spelen: van de puzzels, de aankleding en de muziek. Het verhaal van de kamer was duidelijk en we hebben niet echt een moment gehad waarop we compleet vastliepen. Er zat een fijne flow in de kamer en het was uitdagend om met zijn 2tjes te spelen.

Wat ons betreft echt een aanrader als je in Boedapest bent! Als liefhebber moet je deze kamer dan zeker spelen :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Mooie afwerking/aankleding/decor
 • Fijne puzzels en goede game flow
 • Enthousiaste host
 • Prima prijs
 • Sfeer
 • Logica

 

brandsweerbrandsweerJunior EscaperLid sinds: 08 maart 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Leukste kamer van Budapest!

Heel hartelijk personeel, vette kamer en het verhaal klopt gewoon. Ze hebben er geloof ik iets van 3 jaar over gedaan om de kamer te bouwen. Was net open toen wij in Budapest waren en je merkte dat ze er heel trots op zijn. Leuk detail: het record hebben een Nederlandse broer en zus van in de 80 op hun naam staan (toen wij er waren in december 2021).


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Secret Subway

#43 - Dit was één van mijn favoriete bedrijven om bij te escapen in Boedapest. Geen prachtig ontvangst, maar wel heel vriendelijk en uitnodigend. Ze hadden fijne, enthousiaste hosts die voldoende tijd voor je namen. Je merkt hier echt veel meer passie dan bij de meeste locaties in Boedapest. Zeker een locatie om niet over te slaan als je naar Boedapest gaat. Dit was van hen mijn favoriete kamer.

Ik vond dit echt een uitdagende kamer met veel leuke, verrassende elementen. Je waande je echt in een subway en dat zag er prachtig uit. Ik heb er echt van genoten. De puzzels waren origineel en afwisselend. Aanrader dus!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig