Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Camera 4

Breda , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 14 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Camera 4

Het oude gebouw zit vol met verrassende ruimtes waar nu, jaren nadat de bekende lunchroom Emminks vertrokken is, nog vaak vraagtekens bij staan.

Op een bewakingscamera is te zien dat een vreemde man een ruimte in het oude pand is binnen gegaan. Hierna is er niets meer vernomen... Durven jullie de kamer te betreden en uit te zoeken wat die man daar doet?


Van deze escaperoom zijn 2 identieke kamers. Battle mogelijk vanaf 6 personen.MOEILIJKHEIDSGRAAD: 4,5/5


Vandaag nog een Escaperoom spelen?

Bel: +31763690564


Battle

Thema's

Avontuur

Battle

Detective

Misdaad

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

248 bezoekers

66.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Karnemelkstraat 1
4811 KJ, Breda
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

65 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Old school puzzelen

Het was weer eens tijd voor een dagje escapen, weer eens wat dichter bij huis. Hoewel sommige mensen zullen zeggen: "Je gaat toch geen uur in de auto zitten om escape rooms te spelen?", was het voor ons wel relaxed om weer eens in de buurt te gaan spelen. Onze dag stond gepland in Breda, hier zouden we bij Escaperoom 076 gaan beginnen met twee kamers. Auto parkeren in de buurt en op naar de locatie.

De locatie bevindt zich in het centrum, lekker centraal dus. De ingang van de escaperoom kun je haast niet omheen, een prachtige poster verklapt de deur waar we aan moeten bellen. Eenmaal boven in het pand worden we opgewacht door de enthousiaste Mark. Hij tekent even af dat we er zijn; meteen krijg ik de vraag: "ben jij dan Stan van Escapetalk?". Altijd leuk wanneer mensen daadwerkelijk de moeite nemen je reviews te lezen én je ook nog eens herkennen, tof! Na gezellig gekletst te hebben, en een drankje te hebben gedronken, kunnen we beginnen met onze eerste kamer; Camera 4.

We worden door een andere host meegenomen verder het pand in. Hier krijgen we wat uitleg over het pand zelf en over het verhaal van de kamer. Dat is allemaal vrij duidelijk, dus wij konden niet wachten om te gaan beginnen. Wel werd ons verteld dat het wel eens warm zou kunnen zijn in de kamer, mocht er wat zijn, konden we te allen tijde wat zeggen, dan zou onze host even langskomen met wat water. Top service dus!

Eenmaal in de kamer merkte we snel dat dit een lekkere old school puzzelkamer zou gaan worden. Het decor is vrij basic, maar - zeker in het begin - wel gewoon passend in thema. De puzzels zijn allemaal goed te doen en het is eigenlijk altijd wel duidelijk wat er gedaan moet worden. Wat ik zelf altijd tof vind, is wanneer een puzzel een dubbele (of zelfs driedubbele) laag heeft. Dat je wat oplost, maar daar nog niet meteen wat mee kan. Dit kan vaak ook gaan irriteren, maar wanneer dit goed is uitgevoerd, kan ik daar erg van genieten. Zo zitten er ook een paar puzzels in Camera 4. Niet per se hogere wiskunde, maar wel gewoon leuk gedaan.

Het verhaal wat jou door de kamer meeneemt blijft vrij oppervlakkig en de puzzels voelen - wat mij betreft - wel vaak wat te random aan. Neemt niet weg dat de puzzels gewoon leuk zijn om te doen. Zeker kijkend naar de eindpuzzel, die heeft eigenlijk vrij weinig met het verhaal te maken, maar is wel een feest om op te lossen.

Heel veel meer kan ik eigenlijk over Camera 4 niet zeggen. Het is een prima kamer om te spelen. Verwacht geen hoogstaande decors of hele diepe storytelling. Kom je om gewoon even lekker te puzzelen, dan is Camera 4 echt wel leuk om mee te pakken. Ik moet tot slot overigens zeggen dat het hintsysteem wel leuk gevonden is in deze kamer. Voor mij heerlijk nostalgisch! Al met al hebben we met drie ervaren spelers even heerlijk gepuzzeld! De gamehost had overigens ook gelijk over de temperatuur, het was erg warm in de kamer. Wij waren echter zo fanatiek dat we lekker door wilden spelen. Nadat we de kamer uit kwamen, kregen we een heerlijk glas water met ijsklonten, de service is echt on point op deze locatie!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Tijn10markgoedegebuureDrs-jlc

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2022

Leuke puzzelkamer

Om er achter te kunnen komen wat die vreemde man ging doen in het oude pand, parkeerden we op 1 van de aangegeven mogelijkheden uit de mail. Een paar minuutjes lopen en we waren bij de ingang van het pand. We werden enthousiast ontvangen door de host, die ons vooraf had gebeld over de warmte in de kamer zelf. Fanatiek als we zijn, besloten we om ons daardoor niet te laten weerhouden om te gaan escapen. En zo betraden we de ruimte om op onderzoek te gaan. De warmte viel voor ons achteraf echt mee! We kunnen het zeker op prijs stellen dat we hier vooraf even over werden gebeld en hebben er eigenlijk geen last van gehad. Het zat ons spel plezier zeker niet in de weg :-). Minder dan de helft van de groepen ontsnappen binnen de tijd werd ons verteld en dat zorgt bij mij dan voor 2 dingen: 1. Ik wil dan heel graag dus wél ontsnappen en de uitdaging aangaan en 2. het brengt een beetje spanning mee, kunnen wij dit wel? Uiteindelijk daagde de kamer ons zeker uit, maar zat er voor ons ook een hele fijne flow in. We hebben niet veel hints nodig gehad en dat maakt voor mij dat een kamer een goede opbouw heeft en logisch in elkaar zit. De kamer moet het niet hebben van de special effects of de mooie thematisering, maar voldoet voldoende om het thema neer te zetten. We hebben lekker gepuzzeld met elkaar, samen gewerkt en lol gehad. Na onze ontsnapping hebben we de kamer nog een keertje doorgenomen en was er ruimte om onduidelijkheden duidelijk te krijgen. Ik vind het zelf altijd fijn als die ruimte er is, want soms heb je iets gemist en dan is het leuk om dat toch nog mee te krijgen in de kamer zelf.

Daarna kletsten we gezellig nog wat na, wisselden we ervaringen uit en schreven we onze tijd op het score bord :-). Ik vond de kamer verrassend leuk en heb een leuke tijd gehad!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Besseges

Ontsnapt: Ja  50:35 min


 • Ontvangst/begeleiding
 • Leuke puzzels

  EscapElineTijn10markgoedegebuure

MarjoleinbuijzeMarjoleinbuijzeEscape ApprenticeLid sinds: 22 december 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2023

Heel erg gave kamer

super leuke afwisselende puzzels, leuk verhaal. Op sommige momenten wat spannend, maar geen acteur. Leuk dat dit een competitie kamer is!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving

  Evelynemarkgoedegebuure

patjehartje1patjehartje1EscaperLid sinds: 03 juni 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2023

Verassend leuk

Wij hebben deze kamer met 2 groepen gespeeld. Helaas hebben we het beide niet gehaald... Maar het waren wel leuke puzzels en de sfeer in de kamer was ook goed. Voor ons gevoel ging het ook wel goed maar hadden we te weinig tijd.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels
 • Verhaal

  markgoedegebuureElfeater

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2021

Verassend

Meestal voordat we een escape gaan spelen lezen we de reviews over de betreffende escape, dit keer niet. Spontaan het idee we willen escapen en geen probleem, kom maar langs.

Wat zijn we verrast! Een onverwachts grote escape waar je met 2 een flinke kluif aan hebt. Het verhaal was ons niet helemaal duidelijk aan het einde maar dit mocht de pret niet drukken.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Old school escape
 • Onverwachts groot
 • Leuk old school hint systeem
 • Super begeleider
 • Enthousiast ontvangst!
 • Verhaal niet helemaal duidelijk aan het einde

  Tijn10markgoedegebuure

RoosGRoosGEscape ApprenticeLid sinds: 11 september 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2023

Leuker dan verwacht!

Ik zit al maanden te azen om Vaudeville te spelen, maar toen ik werd meegevraagd voor Camera 4 kon ik geen nee zeggen. En het was eigenlijk heel leuk! De puzzels waren precies op een goed niveau en je kon lekker opsplitsen om je eigen ding te doen. Ik miste alleen zo nu en dan een muziekje in het eerste half uur, dat was soms vrij stil. Maar dan konden ze je ook wel goed laten schrikken. ;-) Leuke kamer met goede variatie, heb me vermaakt!

Service was heel erg fijn, heel open en enthousiast ontvangen en leuk kunnen napraten, dat is altijd fijn. Ook de grote en open ontvangst is top!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:24 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  markgoedegebuure

DucoDucoEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2023

Leuk, maar jammer van het einde

Ik ben vanmiddag naar escape 076 gegaan om de "camera 4" kamer te spelen.
Ik werk zelf bij ook bij een escape room, maar dit is de eerste escape room die ik buiten werk heb gespeeld.

We werden vrolijk onthaald door de medewerker en na een drankje en een korte uitleg zijn we naar de kamer gegaan.
De kamer zag er goed en verzorgd uit. De puzzels waren goed aangegeven en er was snel duidelijk wat de bedoeling was, maar ik vond sommige puzzels wel wat lastig. Alles was leuk gedecoreerd en paste goed in het verhaal. Ook vond ik het wel een leuk detail hoe de tijd werd aangegeven
Het enige minpunt wat ik heb met deze kamer, is het einde. De laatste puzzel was erg leuk, maar vanwegen tijdsnood hebben we het net niet gehaald. Als we nog 3 minuten hadden gekregen konden we het nog halen. Ik vind het wat jammer dat we het niet uit konden spelen, al helemaal omdat we zo dichtbij waren. Als we nog 2 extra minuten kregen hadden we het gehaald en was het veel leuker geweest. Ik neem het de gamehost echt niet kwalijk maar ik denk dat het dan wat leuker zou zijn.
In conclusie: De kamer was leuk gedecoreerd en goed in een thema, de puzzels waren leuk bedacht en waren moeilijk maar wel duidelijk. Buiten het einde vond ik het een erg leuke kamer!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Einde

  Duco

machteldvtmachteldvtJunior EscaperLid sinds: 19 maart 2018 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Spannender dan gedacht

We hadden er 3 op 1 dag gepland. De eerste twee spannend en we dachten met een chille kamer af te sluiten, camera 4.

Veeeel spannender dan we dachten, maar wel echt een hele leuke kamer met een zeeer leuke eindpuzzel!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel

  markgoedegebuure

ThijnThijnJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2023 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2023

Was een leuke kamer

Je dacht maar dat het niet ophielt


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

  markgoedegebuure

EvelyneEvelyneEscaperLid sinds: 21 februari 2023 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2023

Lights, camera...

Toen alles weer open mocht in de zomer, besloten we een escaperoom te gaan spelen. Het was redelijk warm, dus besloten we van te voren een drankje te drinken. Dat kon ook gemakkelijk, aangezien we er een kwartier van te voren waren.

De host bracht ons naar de kamer. Je hebt het nog niet door of het verhaal is eigenlijk al begonnen!

Het verhaal bouwt zich langzaam op. Tijdens het puzzelen krijg je steeds meer stukjes van het verhaal en begrijp je meer van wat er precies gaande is. Het decor was toen der tijd nog wat kaaltjes, maar sindsdien heeft het decor al meerdere "upgrades" gehad. Ook het hintsysteem is leuk bedacht en past goed binnen het thema.

We waren toen nog beginners, dus de puzzels waren zeker uitdagend. Als je al wat ervaring hebt, is dit zeker een leuke uitdaging!

Helaas niet gehaald, maar de gamemaster heeft al onze vragen beantwoord en daarna hebben we nog in de lounge na kunnen praten met de host.

Kortom: geslaagd dagje uit! Ideaal om te combineren met winkelen of een terras/restaurant, aangezien je midden in de stad zit.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal

  markgoedegebuure

Mariekeee_Mariekeee_Junior EscaperLid sinds: 23 februari 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2019

Leuke kamer

Kamers zitten vanaf oktober op een nieuwe locatie in Breda. Camera 4 is een leuke, verrassende en spannende kamer. De puzzels zijn gevarieerd maar bevatten wel een bepaalde logica. Het verhaal is goed uitgewerk. Kortom; een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke, gevarieerde puzzels
 • Origineel tijdsysteem
 • Kamer bevat logica

  Escape Room 076

Tamara88Tamara88Escape ExpertLid sinds: 14 maart 2017 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2018

Oke kamer

Als 1e vandaag in de Escape Marathon gespeeld.
Het verhaal is duidelijk voor je de kamer ingaat maar helaas had ik persoonlijk tijdens het spelen niet het idee dat ik in het verhaal zat. Achteraf werd verteld hoe of wat maar dat heb ik er helaas niet uitgehaald. Er zitten hele simpele puzzels in maar ook puzzels waar je even hard voor moet nadenken en moeite voor moet doen. Aankleding vond ik niet geweldig op 1 ding na. ( ik kan natuurlijk niks verklappen haha) Ook zat er 1 puzzel in die echt super vet was en die ik nog nooit ergens gezien had echt top! Helaas hebben we door ons snelle team verschillende dingen in de kamer gemist die je wel ''merkt'' als je langer in de kamer zit. Ik miste wel een klok in deze kamer... Met het record van 26:23 op onze naam gingen we weer terug naar de geweldig mooie ontvangstruimte waar we nog even met de mega enthousiaste eigenaar en werknemer hebben gepraat.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mega enthousiaste eigenaar
 • Sommige puzzels waren heel tof!
 • Afwerking
 • Geen klok

  lockers

Isabel3Isabel3Junior EscaperLid sinds: 30 april 2023 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2023

Puzzelen met wat spanning

Door het verhaal van deze kamer begin je al met wat spanning aan de eerste puzzels... Die spanning wordt goed opgebouwd tot 1 specifiek punt, waarna je weer 'rustiger' door kunt met puzzelen. De puzzels waren ook prima in thema, maar ik miste bij de eindpuzzel wel de connectie met het verhaallijn. Ik vond in deze kamer zowel het hintsysteem als de manier waarop de tijd 'zichtbaar' werd erg leuk gedaan en deze waren ook heel passend bij het thema. Zeker een leuke kamer met veel puzzelen!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Spanning

 

Lizzylisette83Lizzylisette83Junior EscaperLid sinds: 26 augustus 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2023

Top kamer

Super leuk om deze kamer in strijd tegen elkaar te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

FloralaantjesFloralaantjesEscape ApprenticeLid sinds: 22 juli 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2023

Leuke ontsnapping.

Verhaal zit leuk in elkaar en goede afwisseling in puzzels. Leuk dat je door meerdere ruimtes moet om te ontsnappen. Start is wel veel maar als je het ziet.....


7

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede begeleiding

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Struggles

Last minute konden we nog terecht bij deze escaperoom voor de kamer Camera 4.
Een kamer waar ik geen echte verwachtingen voor had, maar ons ook niet heel erg lag. Dat is natuurlijk een persoonlijke smaak kwestie dus laat je vooral niet tegenhouden om deze kamer wel te spelen :).

Voor ervaren spelers is deze goed te doen met 2 personen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 02 december 2021 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

Crazy

Dit is een kamer die mooi is aangekleed. Het is ook een kamer die je wel moet liggen wil je erdoor heen komen.

De puzzels waren recht toe recht aan. En hier moet je wel inkomen eerder je dat inziet.

Al met al is het een vermakelijke kamer.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

ESCAPE MANIAESCAPE MANIAEscaperLid sinds: 11 oktober 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Old school escapen

Deze mooie pinksterzondag besloot ik samen met mijn beste vriendin een escape room te boeken. Beetje last minute dus escapes speciaal voor 2 personen zaten al vol, maar deze kamer kon ook met twee personen gespeeld worden dus hebben we geboekt. Bij ontvangst werd ons eigenlijk een andere kamer aangeraden omdat deze met twee personen makkelijker zou zijn. Wij besloten het bij de geboekte kamer te houden en het een kans te geven.

Het is inderdaad een pittige kamer voor 2 personen. Dit komt voornamelijk omdat er erg veel te doen is. Het is een prima escape room verder, maar je moet er niet hele verrassende elementen in verwachten. Doordat ik (bijna) alle top kamers van escape talk al heb gespeeld, ben ik waarschijnlijk wat verwend geworden waardoor ik bij dit soort escapes niet meer heel erg enthousiast kan worden.
Het is gewoon ouderwets flink puzzelen in gethematiseerde kamers. Service was wel erg vriendelijk en nam ons nog mee door de kamer om na te bespreken wat we nog hadden moeten doen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

JoderiJoderiEscape ApprenticeLid sinds: 11 april 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2023

Topkamer

Leuke verrassende kamer. Zeker aan te raden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:14 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2022

Uitdagende kamer

Spannend, uitdagend en leuk hint systeem


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend

 

L-isL-isEscaperLid sinds: 08 mei 2022 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2022

Prima kamer

In het verleden hebben wij de andere twee kamers bij 076 Breda gespeeld en vooral na Vaudeville waren onze verwachtingen voor de "laatste" kamer op deze locatie hoog gespannen. Ons werd vooraf verteld dat het met 2 personen heel uitdagend zou zijn om deze kamer te voltooien, vooral vanwege de omvang van het aantal puzzels; nou: laat ons maar los dan :)

Op het eerste oog een hele rustige kamer zonder al te veel poespas. Echter, hoe verder je in het spel komt zijn er wel wat verrassende elementen. De puzzels zelf waren achteraf wat minder spannend dan wij van andere escape rooms gewend zijn, maar wellicht zijn we ook wel een beetje verwend met de vele mooie kamers die we al gespeeld hebben...
Het verhaal was ons achteraf ook niet helemaal duidelijk, wellicht omdat we met z'n tweeën continu aan het puzzelen waren. Gelukkig nam de game host ons wel nog even mee door de puzzels/vragen die we hadden. Heel fijn!

Het enige "irritante" aan deze kamer vonden wij (de locatie van) het hintsysteem. Zeker toen we bijna bij het einde waren, werd dit hinderlijk en kostte het in onze ogen kostbare tijd die we goed konden gebruiken. Echter kan dit ook de frustratie zijn omdat we het net niet gehaald hebben ;)

Overall prima kamer, maar als ik mag kiezen zou ik veel liever nogmaals Vaudeville spelen!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Hoeveelheid puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Merlijn (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2022

Alweer een leuke!

We zijn met een groep van 8, 2x de kamer gedaan (tegen elkaar). Pittig, doortastend maar zeek leuk! We hebben er reeds wat verschillende achter de kiezen, maar deze was toch een van de betere!


Reactie door Escape Room 076 Breda

11 september 2022

Beste, Goed om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad! Maar.... Is een 5,5 dan wel het correcte cijfer wat je de kamer, service en sfeer wilt geven? Het cijfer is niet passend met de woorden. Hopelijk bent u bereid dit aan te passen? mvg, Escaperoom076


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  45:02 min

 

YorYorJunior EscaperLid sinds: 07 juli 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juli 2022

Spannend, creatief, innovatief

De puzzels waren creatief gemaakt waarbij sommige dingen zo makkelijk zijn dat je ze over het hoofd ziet. Leuke effecten en goede sfeer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

Bianca Goedegebuure (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juli 2022

Super tof!

Gave kamer met leuke puzzels.
Best een pittig level.
We hebben een battle gespeeld!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Leuke kamer

Lekker weer op het laatste moment kunnen reserveren. fijn dat dit kan op een locatie das altijd een een bonus.

Ontvangst was lekker open en gezellig, we merkte dat de locatie voor grote groepen zeer in de smaak kan vallen. Mooie bar en het oogt sfeervol. De eerste indruk was goed!

Kamer:
Aankleding zag er goed uit op het eerste zicht. wel veel gebruikersschade na mijn menig, maar dat komt ook door de objecten die er lagen. Deze voorwerpen gaan wat sneller kapot. Maar de kamer oogde goed in thema dus hier voor complimenten.

Puzzel:
Zo dat was soms even goed zoeken (das zeker niet slecht, hoeft niet voor de hand te liggen). Leuke afwisseling van verschillende puzzels, we konden ons als grotere groep (6 personen) goed verdelen en liepen elkaar niet meteen in de weg. Vond een verzamel puzzel wel wat aan de softe kant. maar dat mocht de pret niet drukken!

Hint:
Leuk om zo hints te krijgen, ik laat niet los hoe het ging maar dit was een net wat leukere manier. Hints kwamen op tijd en zeker niet te snel.

verhaal:
het verhaal vond ik wat aan de slappe kant, ik ben iemand die graag helemaal in het verhaal zit. Dat zat ik niet. maar voor vele escapers gaat het om de puzzels die waren in orde maar het verhaal was heel matig.

technisch:
geen hoogstandje techniek maar dat hoeft ook niet perse

voor mij persoonlijk mag het kopje "eng" weg! ik kan me zelf voorstellen dat mensen schrikken en het spannend vinden her en der. Maar de titel ENG leek bij mij overdreven. Maar als thema de titel Thriller is wel goed. Misschien zag ik het woordje ENG en dacht dit is een horror, lag aan mij misschien.

conclusie:
Deze kamer mag op je lijstje, leuk avondje uit. De top in Nederland is heel hoog, daar hoort ie dan weer niet bij. Maar hij is echt heel leuk om te spelen dus een leuk uitje voor een groep vrienden, familie of wat dan ook!

miste wel heel erg het na praatje, normaal praten we graag na met de host of iemand van de kamer. Maar dat was niet hier de bedoeling denk ik en dat was niet omdat het personeel zo druk was. Jammer, maar ik bleef positief over de kamer.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Goede service (voor de kamer)
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding (tijdens de kamer)
 • Gebrek aan verhaal
 • betalen en naar huis?

 

RicardoVD90RicardoVD90Senior EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2022

Super toffe kamer

Na een lange tijd gingen we weer eens een keer met zijn tweeën een escape room doen. We hoefden niet lang na te denken waar, want de vaudeville kamer bij escape room 076 was ons zo goed bevallen dat we zeer benieuwd waren naar deze kamer. Die was ook aangeraden door het personeel aan ons, omdat we de vaudeville vrij snel met ons twee hadden opgelost.

Onthaal:
Bij het aankomen bij de deur waren we niet de enige die een escape room kwamen spelen, want er stond ook al een andere groep te wachten om naar binnen te gaan. Een medewerkster van de escape room kwam net aangelopen en liet ons allemaal binnen. Binnen hebben we gelijk onze spullen in een kluisje gedaan en hebben we eerst nog een drankje besteld aangezien we wat te vroeg waren.
We kregen nog even de uitleg en mochten ons toen naar de kamer begeven!

Kamer:
Lopend met onze game master maakten we nog een praatje, maar voordat we het doorhadden zaten we midden in het verhaal. We mochten nu ook de kamer betreden! Het begin van deze kamer zag er vrij simpel uit, maar al snel kwamen we wat verder en begon het verhaal een beetje leven te krijgen. De puzzels waren leuk gedaan en met een klein beetje denkwerk waren ze ook niet te moeilijk. Het hintsysteem dat er wordt gebruikt is eentje die ik heel erg geweldig vind, al is dit alleen maar voor het nostalgische gevoel. En na een tijdje puzzels op te lossen begon ik me toch wel af te vragen hoelang we al in de kamer zaten. Er zit geen klok in deze kamer, maar ook hier was weer een hele goede oplossing voor gevonden en ook die vond ik geweldig bedacht. Maar we konden ons hier niet te lang op focussen en moesten verder de puzzels oplossen. Totdat ik iets hoorde, hoort dit er nou bij of... en toen kwam de jumpscare en dat was het ook wel. Na heel eventjes bijkomen moesten we verder en dat lukte ons ook! De ene na de andere puzzel moest opgelost worden en het waren er best veel! Hoe verder je komt hoe meer de verhaallijn duidelijker werd. Maar bij de laatste kamer was wel het enige minpuntje, de verhaallijn was te volgen tot hier. Het was niet meer duidelijk wat er nou gebeurd is of dat je daadwerkelijk iets gedaan hebt. Maar met nog zo'n 2 minuten op de klok waren we ontsnapt!

Conclusie:
Een goede kamer die erg leuk was aangekleed. Het enige minpuntje wat ik heb is het einde. Voor mij persoonlijk zou die aangepast kunnen worden zodat de verhaallijn er veel beter uit komt. Daarnaast waren alle puzzels hartstikke leuk gedaan en er waren er ook veel! Wat ik persoonlijk zeer kon waarderen en ook dat deze zeker niet lineair op te lossen waren. Er was wel wat verweer te vinden op de spullen, maar dat kwam denk ik meer dat spelers iets los wilden maken wat niet los kon. Maar dit deed dus ook geen inbreuk op de kamer zelf. Al met al weer een super toffe kamer die iedereen een keer gedaan moet hebben.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Team Dreamwork

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig