Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Camera 4

Breda , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 14 (Aanbevolen: 5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Camera 4

Het oude gebouw zit vol met verrassende ruimtes waar nu, jaren nadat de bekende lunchroom Emminks vertrokken is, nog vaak vraagtekens bij staan. 

Op een bewakingscamera is te zien dat een vreemde man een ruimte in het oude pand is binnen gegaan. Hierna is er niets meer vernomen. Durven jullie de kamer te betreden?

Deze escaperoom 076 Breda is meer dan een paar puzzels… Lukt het jullie na het betreden van deze kamer nog te ontsnappen....?!


Van deze escaperoom zijn 2 identieke kamers. Battle mogelijk vanaf 8 personen.


Battle

Thema's

Avontuur

Battle

Detective

Misdaad

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

144 bezoekers

68.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Karnemelkstraat 1
4811 KJ, Breda
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

44 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2022

Leuke puzzelkamer

Om er achter te kunnen komen wat die vreemde man ging doen in het oude pand, parkeerden we op 1 van de aangegeven mogelijkheden uit de mail. Een paar minuutjes lopen en we waren bij de ingang van het pand. We werden enthousiast ontvangen door de host, die ons vooraf had gebeld over de warmte in de kamer zelf. Fanatiek als we zijn, besloten we om ons daardoor niet te laten weerhouden om te gaan escapen. En zo betraden we de ruimte om op onderzoek te gaan. De warmte viel voor ons achteraf echt mee! We kunnen het zeker op prijs stellen dat we hier vooraf even over werden gebeld en hebben er eigenlijk geen last van gehad. Het zat ons spel plezier zeker niet in de weg :-). Minder dan de helft van de groepen ontsnappen binnen de tijd werd ons verteld en dat zorgt bij mij dan voor 2 dingen: 1. Ik wil dan heel graag dus wél ontsnappen en de uitdaging aangaan en 2. het brengt een beetje spanning mee, kunnen wij dit wel? Uiteindelijk daagde de kamer ons zeker uit, maar zat er voor ons ook een hele fijne flow in. We hebben niet veel hints nodig gehad en dat maakt voor mij dat een kamer een goede opbouw heeft en logisch in elkaar zit. De kamer moet het niet hebben van de special effects of de mooie thematisering, maar voldoet voldoende om het thema neer te zetten. We hebben lekker gepuzzeld met elkaar, samen gewerkt en lol gehad. Na onze ontsnapping hebben we de kamer nog een keertje doorgenomen en was er ruimte om onduidelijkheden duidelijk te krijgen. Ik vind het zelf altijd fijn als die ruimte er is, want soms heb je iets gemist en dan is het leuk om dat toch nog mee te krijgen in de kamer zelf.

Daarna kletsten we gezellig nog wat na, wisselden we ervaringen uit en schreven we onze tijd op het score bord :-). Ik vond de kamer verrassend leuk en heb een leuke tijd gehad!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Besseges

Ontsnapt: Ja  50:35 min


 • Ontvangst/begeleiding
 • Leuke puzzels

  markgoedegebuure

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2021

Verassend

Meestal voordat we een escape gaan spelen lezen we de reviews over de betreffende escape, dit keer niet. Spontaan het idee we willen escapen en geen probleem, kom maar langs.

Wat zijn we verrast! Een onverwachts grote escape waar je met 2 een flinke kluif aan hebt. Het verhaal was ons niet helemaal duidelijk aan het einde maar dit mocht de pret niet drukken.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Old school escape
 • Onverwachts groot
 • Leuk old school hint systeem
 • Super begeleider
 • Enthousiast ontvangst!
 • Verhaal niet helemaal duidelijk aan het einde

  markgoedegebuure

Mariekeee_Mariekeee_Junior EscaperLid sinds: 23 februari 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2019

Leuke kamer

Kamers zitten vanaf oktober op een nieuwe locatie in Breda. Camera 4 is een leuke, verrassende en spannende kamer. De puzzels zijn gevarieerd maar bevatten wel een bepaalde logica. Het verhaal is goed uitgewerk. Kortom; een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke, gevarieerde puzzels
 • Origineel tijdsysteem
 • Kamer bevat logica

  Escape Room 076

Tamara88Tamara88Escape ExpertLid sinds: 14 maart 2017 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 mei 2018

Oke kamer

Als 1e vandaag in de Escape Marathon gespeeld.
Het verhaal is duidelijk voor je de kamer ingaat maar helaas had ik persoonlijk tijdens het spelen niet het idee dat ik in het verhaal zat. Achteraf werd verteld hoe of wat maar dat heb ik er helaas niet uitgehaald. Er zitten hele simpele puzzels in maar ook puzzels waar je even hard voor moet nadenken en moeite voor moet doen. Aankleding vond ik niet geweldig op 1 ding na. ( ik kan natuurlijk niks verklappen haha) Ook zat er 1 puzzel in die echt super vet was en die ik nog nooit ergens gezien had echt top! Helaas hebben we door ons snelle team verschillende dingen in de kamer gemist die je wel ''merkt'' als je langer in de kamer zit. Ik miste wel een klok in deze kamer... Met het record van 26:23 op onze naam gingen we weer terug naar de geweldig mooie ontvangstruimte waar we nog even met de mega enthousiaste eigenaar en werknemer hebben gepraat.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mega enthousiaste eigenaar
 • Sommige puzzels waren heel tof!
 • Afwerking
 • Geen klok

  lockers

YorYorEscape ApprenticeLid sinds: 7 juli 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juli 2022

Spannend, creatief, innovatief

De puzzels waren creatief gemaakt waarbij sommige dingen zo makkelijk zijn dat je ze over het hoofd ziet. Leuke effecten en goede sfeer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

Bianca Goedegebuure (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Super tof!

Gave kamer met leuke puzzels.
Best een pittig level.
We hebben een battle gespeeld!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Leuke kamer

Lekker weer op het laatste moment kunnen reserveren. fijn dat dit kan op een locatie das altijd een een bonus.

Ontvangst was lekker open en gezellig, we merkte dat de locatie voor grote groepen zeer in de smaak kan vallen. Mooie bar en het oogt sfeervol. De eerste indruk was goed!

Kamer:
Aankleding zag er goed uit op het eerste zicht. wel veel gebruikersschade na mijn menig, maar dat komt ook door de objecten die er lagen. Deze voorwerpen gaan wat sneller kapot. Maar de kamer oogde goed in thema dus hier voor complimenten.

Puzzel:
Zo dat was soms even goed zoeken (das zeker niet slecht, hoeft niet voor de hand te liggen). Leuke afwisseling van verschillende puzzels, we konden ons als grotere groep (6 personen) goed verdelen en liepen elkaar niet meteen in de weg. Vond een verzamel puzzel wel wat aan de softe kant. maar dat mocht de pret niet drukken!

Hint:
Leuk om zo hints te krijgen, ik laat niet los hoe het ging maar dit was een net wat leukere manier. Hints kwamen op tijd en zeker niet te snel.

verhaal:
het verhaal vond ik wat aan de slappe kant, ik ben iemand die graag helemaal in het verhaal zit. Dat zat ik niet. maar voor vele escapers gaat het om de puzzels die waren in orde maar het verhaal was heel matig.

technisch:
geen hoogstandje techniek maar dat hoeft ook niet perse

voor mij persoonlijk mag het kopje "eng" weg! ik kan me zelf voorstellen dat mensen schrikken en het spannend vinden her en der. Maar de titel ENG leek bij mij overdreven. Maar als thema de titel Thriller is wel goed. Misschien zag ik het woordje ENG en dacht dit is een horror, lag aan mij misschien.

conclusie:
Deze kamer mag op je lijstje, leuk avondje uit. De top in Nederland is heel hoog, daar hoort ie dan weer niet bij. Maar hij is echt heel leuk om te spelen dus een leuk uitje voor een groep vrienden, familie of wat dan ook!

miste wel heel erg het na praatje, normaal praten we graag na met de host of iemand van de kamer. Maar dat was niet hier de bedoeling denk ik en dat was niet omdat het personeel zo druk was. Jammer, maar ik bleef positief over de kamer.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Goede service (voor de kamer)
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding (tijdens de kamer)
 • Gebrek aan verhaal
 • betalen en naar huis?

 

RicardoVD90RicardoVD90EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2022

Super toffe kamer

Na een lange tijd gingen we weer eens een keer met zijn tweeën een escape room doen. We hoefden niet lang na te denken waar, want de vaudeville kamer bij escape room 076 was ons zo goed bevallen dat we zeer benieuwd waren naar deze kamer. Die was ook aangeraden door het personeel aan ons, omdat we de vaudeville vrij snel met ons twee hadden opgelost.

Onthaal:
Bij het aankomen bij de deur waren we niet de enige die een escape room kwamen spelen, want er stond ook al een andere groep te wachten om naar binnen te gaan. Een medewerkster van de escape room kwam net aangelopen en liet ons allemaal binnen. Binnen hebben we gelijk onze spullen in een kluisje gedaan en hebben we eerst nog een drankje besteld aangezien we wat te vroeg waren.
We kregen nog even de uitleg en mochten ons toen naar de kamer begeven!

Kamer:
Lopend met onze game master maakten we nog een praatje, maar voordat we het doorhadden zaten we midden in het verhaal. We mochten nu ook de kamer betreden! Het begin van deze kamer zag er vrij simpel uit, maar al snel kwamen we wat verder en begon het verhaal een beetje leven te krijgen. De puzzels waren leuk gedaan en met een klein beetje denkwerk waren ze ook niet te moeilijk. Het hintsysteem dat er wordt gebruikt is eentje die ik heel erg geweldig vind, al is dit alleen maar voor het nostalgische gevoel. En na een tijdje puzzels op te lossen begon ik me toch wel af te vragen hoelang we al in de kamer zaten. Er zit geen klok in deze kamer, maar ook hier was weer een hele goede oplossing voor gevonden en ook die vond ik geweldig bedacht. Maar we konden ons hier niet te lang op focussen en moesten verder de puzzels oplossen. Totdat ik iets hoorde, hoort dit er nou bij of... en toen kwam de jumpscare en dat was het ook wel. Na heel eventjes bijkomen moesten we verder en dat lukte ons ook! De ene na de andere puzzel moest opgelost worden en het waren er best veel! Hoe verder je komt hoe meer de verhaallijn duidelijker werd. Maar bij de laatste kamer was wel het enige minpuntje, de verhaallijn was te volgen tot hier. Het was niet meer duidelijk wat er nou gebeurd is of dat je daadwerkelijk iets gedaan hebt. Maar met nog zo'n 2 minuten op de klok waren we ontsnapt!

Conclusie:
Een goede kamer die erg leuk was aangekleed. Het enige minpuntje wat ik heb is het einde. Voor mij persoonlijk zou die aangepast kunnen worden zodat de verhaallijn er veel beter uit komt. Daarnaast waren alle puzzels hartstikke leuk gedaan en er waren er ook veel! Wat ik persoonlijk zeer kon waarderen en ook dat deze zeker niet lineair op te lossen waren. Er was wel wat verweer te vinden op de spullen, maar dat kwam denk ik meer dat spelers iets los wilden maken wat niet los kon. Maar dit deed dus ook geen inbreuk op de kamer zelf. Al met al weer een super toffe kamer die iedereen een keer gedaan moet hebben.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

BrendavosBrendavosEscape ApprenticeLid sinds: 4 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 mei 2022

Moeilijk maar heel gaaf

Een leuke escape room met verschillende kamers. Leuk hint systeem. Niet eng! Dit was voor mijn dochter van 11 belangrijk :)
Puzzels kunnen moeilijk zijn maar logisch nadenken is the key!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Diversiteit

 

Marc (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 april 2022

Leuke kamer!

Camera 4 is een lastige escaperoom maar met 4 mensen goed te doen! We hadden wel een paar hintjes nodig maar daardoor zijn we net optijd ontsnapt.
Er zitten wat leuke verassingen in en de kamer is op het eerste oog niet zo groot, maar schijn bedriegt!

Service was prima! Gezellige mensen die het overduidelijk leuk vinden om er te werken en er was genoeg tijd en aandacht voor een praatje. Ook hebben ze hier een verassend ruim aanbod aan drankjes, dat zie je niet overal.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:27 min

 

OntsnapteRyanOntsnapteRyanJunior EscaperLid sinds: 28 mei 2022 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2022

Verrassend maar vooral heel erg gezellig!

We hebben inmiddels iets langer dan een maandje geleden deze kamer gespeeld met een team van 4 vrienden. Na ook de Postkamer en Vaudeville te hebben gespeeld, toch ook maar op aanraden Camera 4 komen spelen. We werden weer door dezelfde medewerkster ontvangen die ons toevallig alle 3 de keren met veel enthousiasme (en aanstekelijke energie) heeft ontvangen, en dit keer ook begeleid in de kamer.

De kamer was lastig omdat het vooral heel veel was wat je moest doen en oplossen. Maar dit maakte het wel een echte uitdaging! De beste tip die ik aan volgende groepen kan geven is vooral niet elke puzzel met z'n alle te gaan maken gezien dit je echt te veel tijd gaat kosten. De meeste puzzels zijn niet enorm lastig, maar er zijn echt gewoon veel puzzels. De kamer heeft niet een extreem sterk verhaal en het is ons niet helemaal duidelijk waarom we uiteindelijk zijn ontsnapt en dat vonden we wel een beetje jammer. Misschien als tip voor de escape room daar toch nog eens naar te kijken want ik denk dat dat echt gaat toevoegen aan de kwaliteit van de kamer! Verder zijn de puzzels en thematisering van de kamer echt op en top geweldig. We hadden niet veel tips nodig tijdens het spelen van het spel, maar de tips die gestuurd werden, kwamen precies op het juiste moment. Ze liet ons even vast lopen en gefrustreerd raken omdat we de oplossing niet zagen. Zodra de hint dan kwam, was het ook snel een 'ow wat dom van ons' moment. Uiteindelijk zijn we op 2 minuten ontsnapt met het zweet op ons voorhoofd en een voldaan gevoel.

Na de kamer gespeeld te hebben, nam de medewerkster ons mee door de hele kamer om eventuele verwarringen uit te leggen en ook om gewoon leuke weetjes over de kamer te vertellen. Dit vond ik echt heel prettig. Je merkt bij steeds meer escape rooms dat hier geen tijd aan besteed word. Gezien we tijdens het spel veel hebben opgesplitst, had niet iedereen elke puzzel meegekregen of begrepen. Na haar uitleg begreep iedereen alle puzzels en uiteindelijk ook waarom we ontsnapt zijn.

Achteraf nog een drankje gedaan in de erg ruime ontvangstruimte en gezien we de laatste groep waren van die avond, zat het team ook nog een drankje te doen aan de bar. Er hing een gezellige sfeer en je merkte dat het personeel er met erg veel passie staat te werken.

Helaas zijn we hier nu uitgespeeld, maar de medewerkster speelt zelf ook veel escape rooms dus heeft ons nog veel leuke aanraders gegeven!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Dat we niet meer terug kunnen komen😜

 

ShinysheepShinysheepJunior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 mei 2022

Prima kamer

Deze kamer hebben we niet met ons vaste groepje gespeeld, maar met een iemand erbij die nog maar weinig kamers gespeeld heeft. We zijn hier last-minute naartoe gegaan, en we hebben gebeld of ze nog een plekje hadden. Fijn dat ze zo flexibel waren en dat we nog terecht konden!

Voor ons als wat ervaren escapers was de kamer niet per se vernieuwend, maar hebben we absoluut een leuke tijd met elkaar gehad, en daar draait het tenslotte om :-) Voor de jongen met wat minder ervaring was dit helemaal het einde!
Op een punt in de kamer ben ik lang met een puzzel bezig geweest, terwijl dat achteraf voor niets bleek te zijn. Dit vond ik zonde van mijn tijd, want uiteindelijk kwamen we net een minuutje tekort. Hier hadden we beter in begeleid kunnen worden. Het verhaal en de motieven waren niet helemaal duidelijk. Ook de puzzels pasten wat mij betreft niet helemaal lekker in het thema.

Er is een mooie en leuke ontvangstruimte! Wij moesten van ver komen en ontmoetten onze vriend op de locatie, dus het was ook fijn om even te kunnen zitten en wat te drinken te hebben en bij te kunnen praten! Soms vind ik het fijn als een ontvangstruimte helemaal in hetzelfde thema is, maar als dat niet het geval is, moet de ontvangstruimte op zijn minst een hele fijne plek zijn om langer te kunnen zitten, en dat was het ook :-) Het ontvangst zelf was heel vriendelijk en enthousiast. Leuk om te zien dat mensen het leuk vinden om op een plek te werken.

(Nu onderaan de review zie ik dat je weer een groepsfoto kan uploaden, maar die werd niet gemaakt. Dat vind ik jammer, omdat wij vooral vaak spelen voor de herinnering)

Een prima kamer, we hebben een leuke tijd gehad, maar niet vernieuwend. Bedankt voor het ontvangst!


Reactie door Escape Room 076 Breda

5 mei 2022

Dank voor de review! Zou u ons kunnen mailen naar info@escaperoom-076.nl met uitleg over de puzzel die je niet nodig had? We begrijpen niet goed wat u hier mee bedoel... Alles wat je doet in de kamer heb je ook daadwekelijk nodig. We laten jullie niet lang met iets bezig zijn wat je niet nodig hebt... We horen het graag!


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Fijne ontvangstruimte
 • Enthousiast en vriendelijk team
 • Leuk avondje uit
 • Slechte begeleiding (onnodig tijdsverlies)
 • Onlogische puzzels (meer op verhaal slaan)
 • Heeft onderhoud nodig

 

Frank Keers (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2022

Escape076 camera4 was spannend en afwisselend! Als je denkt dat je eruit bent, ben je er nog niet .... !

camera4 is een veelzijdige opdracht, welke we met vieren trachtten op te lossen. Dat viel echter niet mee! Goed zoeken en verbanden leggen tussen verschillende aanwijzingen. We hebben het niet gered binnen de 60 minuten. We hadden waarschijnlijk nog wel een kwartier nodig gehad. Op naar de volgende uitdaging dus!


Reactie door Escape Room 076 Breda

22 maart 2022

Dank voor de review! Dat word altijd gewaardeerd! Hopelijk komen jullie snel terug voor 1 van de andere kamers, wie weet lukt het dan wel om te ontsnappen :) Tot dan!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Ryan (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 februari 2022

SPANNEND

WOEH... Dat was spannend.
Ben verrast door deze kamer! Mooie aankleding (er is ons verteld dat deze net nieuw was na de lockdown) En alles ziet er goed uit. De spanning word goed opgebouwd! Leuk hint systeem en toffe manier van een tijd indicatie.
De puzzels waren pittig maar zeker goed te doen. Met af en toe een hint is het gelukt te ontsnappen!

Leuk! Wij komen zeker nog eens terug voor de andere kamers.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

AppeltaartjeAppeltaartjeJunior EscaperLid sinds: 21 november 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Echt een aanrader voor iedereen

Alles klopt aan deze kamer. Puzzels zijn leuk, kamers zijn mooi aangekleed. Je wordt ook meteen in het verhaal gegooid. Zeker een aanrader!!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: James en de Blondies

Ontsnapt: Ja  53:38 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Tijn10Tijn10Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Erg leuke kamer

De spannendste kamer van escaperoom076 naar mijn mening. Ik heb nog de oude kamer gespeeld die op sommige momenten best scary was maar ik heb nu ook de nieuwe aanpassingen gezien aan de kamer en er is echt nog wel een stapje bovenop gegaan. Het thema is veel meer verwerkt in de kamer waardoor je echt die goede sfeerbeleving hebt. De puzzels aan het begin waren best makkelijk te doen maar wij liepen later in het spel wel echt vast. Hier hadden we ook best wel wat hints nodig. Maar al met al was het echt een super leuke kamer met veel variatie in de puzzels. Echt een toppertje


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

Anouk KrolAnouk KrolEscape ApprenticeLid sinds: 18 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Leuke/spannende kamer!

Leuke escaperoom! Hij is wel moeilijk (vinden wij)! Leuk dat er verschillende kamers zijn en duidelijke verhaallijn.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels

 

FAM. H. (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Leuke, spannende kamer

Leuke kamer waarin je echt moet samenwerken. Alles hangt met elkaar in verbinding, leuk gedaan. Zeker niet te makkelijk, met nog maar 35 seconden op de klok kwamen we eruit. Hele leuke kamer om te doen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:25 min

 

WouterWouterJunior EscaperLid sinds: 11 augustus 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2021

Schoolvoorbeeld escaperoom

Een heerlijke kamer vol beleving! De korte maar krachtige introductie van de host werkt perfect, ga maar meteen aan de slag. In de kamer klinkt relaxte muziek wat het puzzelen minder stressvol maakt. Het verhaal wordt steeds duidelijker en je wordt er echt in meegezogen. Er is beleving op meerdere levels in de kamer, zonder al teveel te verklappen voel je dat het verhaal leeft en je er bovenop zit. Dit smaakt naar meer!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

linda1995linda1995Junior EscaperLid sinds: 18 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Rustig aangeklede kamer

Een kamer waar iedereen wat kan doen. Heel gaaf over dingen nagedacht. Systeem om hints te krijgen was even zoek om asn te zetten want die was niet automatisch aan.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Martine (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Vermaakt

We kunnen niet anders dan zeggen dat het een toffe avond was. We streden tegen een bevriend team in een identieke kamer. We redden het op 5 seconden na niet, terwijl het andere team al juichte 7 minuten eerder.
Goed gevonden raadsels binnen en humor was zeker het gevolg van al het gepuzzel!
We komen nog terug om internationaal te spelen ;-).


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Nee

 

bartbiancabartbiancaEscape ApprenticeLid sinds: 14 augustus 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

Verrassende Room!

Sfeer:
Je komt in een escaperoom waarin van alles te beleven valt. Eerste indruk is matig, maar de verandering is er erg snel waarna de kamer echt heel tof wordt. Er hangt geen klok, er wordt echter wel passend en zeer origineel een andere tijdsindicatie gegeven. Deze originaliteit doet de sfeer ten goede. Tevens droeg personeel bij aan een heel gaaf sfeertje, ik weet niet of dat gebruikelijk is maar voor onze ervaring wel geweldig.

Puzzels:
Puzzels zijn tof en er zit logica in. Tevens is alles mooi opvolgend waardoor je niet het idee hebt alles door elkaar te doen. Er zit een klein nadeel in 1 puzzel. Je moet namelijk alles hebben opgelost voor je daar bent en het verhaal gaat pas verder als die puzzel is opgelost. Het nadeel is dat deze puzzel maar door 1 persoon tegelijk gespeeld kan worden, hierdoor staat de rest vooral even te wachten.

Service:
Van de meer dan enthousiaste begeleiders tot aan de man van wie wij dachten dat hij de eigenaar was, iedereen was echt top. Hele goede uitleg, pas hints als dit echt noodzakelijk was (1 voor deze kamer). Tevens hele goede tips gekregen over andere escaperooms in het land. Kortom: Service was echt geweldig.


Reactie door Escape Room 076 Breda

27 augustus 2021

We zijn onwijs blij dat jullie het zo leuk gehad hebben! Dit is precies waar we het voor doen. Bedankt voor de mooie woorden en zien jullie graag nog een keer terug! Groetjes, Mark (de man waarvan je dacht dat het de eigenaar was, hihi!)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: B²G

Ontsnapt: Ja  41:14 min


 • Begeleiding
 • Doorloop van puzzel

 

Super vet!

Deze escaperoom was super vet, er zijn meerdere kamers vol verrassingen. De hints worden laat gegeven, waardoor je genoeg tijd krijgt om er eerst zelf uit te kunnen komen. En door de spannende elementen zorgen deze kamers voor een super leuke ervaring!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Milan (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juni 2021

Spannend en uitdagend

We werden super vriendelijk en enthousiast ontvangen! Erg leuke plek waar je heerlijk voor en na je spel een drankje kunt doen. De kamer was leuk. Pittige puzzels maar wel lekker afwisselend. Een paar leuke verassingen erin en je hebt een leuke kamer! Wij komen zeker terug om de andere kamers te gaan spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke verassingen
 • Spannend maar niet eng!
 • Afwisselende puzzels
 • Dat we helaas niet zijn ontsnapt!

 

Gave kamer

Mega aardig ontvangen, je merkte echt dat de jongen die ons begeleidde, dit werk met veel plezier doet.

Verhaal werd leuk verteld door enthousiaste medewerker, waardoor je al helemaal in het spel zit.

Wij hebben deze kamer gedaan op dezelfde dag als Vaudeville.
Onze eerste ervaring met escape rooms.
Echt een hele leuke dag gehad!
Deze vonden wij iets spannender dan de eerste kamer.
Wij hadden de smaak te pakken.
Bleven wel hangen op een bepaald stuk, omdat wij eerst het verband niet goed zagen bij een puzzel.
Uiteindelijk op de seconde gehaald.

Wat ik ook erg fijn vond, is dat diegene die ons begeleidde, ons mee nam door de kamers aan het eind van het spel. Zo kan je nog even napraten over hoe het ging.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Verhaal werd goed verteld
 • Enthousiast en vriendelijk personeel
 • Leuke puzzels

 

Mike-Gwen (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2020

Toffe kamer met wat twists

Logische puzzels die wij tamelijk snel door hadden. Wel erg leuke afwisselendr puzzels. Ook leuk ingericht.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Inrichting
 • Thema

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig