Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Heaven & Hell

Boedapest, Hongarije

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Heaven & Hell

Heaven&Hell is definitely a favourite of our players due to its unusual story and unique puzzles. There are only a few padlocks representing traditional escape rooms in this game, the features of new generation escape rooms are dominant. This game is a truly unique one among the escape rooms Budapest has to offer because of the individually designed puzzles, effects that you cannot find anywhere else and multiple surprising interactive elements. We recommend this room to experienced players who have played several escape rooms before but smart and courageous beginners can also visit the afterlife; the experience will be memorable either way. Don’t miss out!


Thema's

Outdoors

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

EN

Toilet aanwezig

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

44 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Nyár u. 27
1072, Boedapest
Hongarije

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

11 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Jeroen89Jeroen89Junior EscaperLid sinds: 25 februari 2023 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2024

Original puzzles in a medium quality decor

The puzzles and concept really make this room worth its mobey for those looking for something new. Puzzles are original (110+ rooms played atm) logical and fit the theme carried by the elements in tbe rooms and pieces used. The owner is passionate and friendly
The rooms have a high diy and hone build finish but all effort is there and there are no distracting parts or elements.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 2 personen

Team: Jongens, even rustig!

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Original
 • Logic
 • Great host
 • Storyline
 • Great service
 • Difficulty
 • Difficulty
 • DIY finish

 

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 oktober 2023

Rijstpap, of toch maar folterkamer?

We hebben deze kamer gespeeld als onderdeel van onze escapetrip naar Boedapest waar we 22 kamers gespeeld hebben in 2,5 dagen.
Een hels schema, maar zeker de moeite!
Dit was de 18e kamer die we in deze dagen gespeeld hebben en de laatste bij E-exit. Alle kamers waren met 2 spelers, wat in Boedapest zeker doenbaar is en we hebben ook alle kamers binnen de tijd gehaald.

Algemeen was E-exit een leuke, klassieke locatie. Wat hier vooral opvalt, is dat de lobby kleinschaliger is en je niet meteen een fabrieksgevoel krijgt. Je krijgt ook meteen de passie van de uitbater en bouwer mee. Hij leeft voor de passie en wilt dit aan iedereen meegeven. Veel persoonlijker dus dan enige andere kamer in Boedapest. Veel meer een "Benelux"gevoel.
De kamers kunnen zich ook goed meten met "onze standaarden".

Deze kamer ligt op een iets andere locatie, iets verder dan de ruimte voor Santa Muerte en Secret Subway, maar dat is maar een minuutje of 2 verder.
Jammer genoeg niet meer met de uitbater zelf, maar ook hier een enthousiaste gamemaster.

De kamer zelf is duidelijk heel wat ouder dan de andere twee en eigenlijk zou dit een betere eerste kamer zijn om bij E-exit te spelen.
De kamer is minder mooi aangekleed dan wat je elders in Boedapest ziet en heeft veel meer een doe-het-zelf gevoel. Niet dat dat slecht is, maar na Secret Subway toch een domper :-).

Wat de kamer mist in aankleding, maakt hij goed in originaliteit, zowel naar puzzels als naar thema en uitwerking!
Je reist door de hel en hemel, (en als het even meezit, ook nog terug :-)).
De verandering van omgeving zorgt ook voor een andere stijl van puzzels, wat een leuke afwisseling geeft.
Het binnenkomen in de hemel voelt ook als een echte verademinig! Maar ook de hemel heeft "helse" puzzels :-).

Leuke doe- en denk puzzels, altijd een leuke combinatie.
Een kamer waar je door de afwerking moet kijken, maar waar je nadien met veel plezier aan terugdenkt.


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Wat ouderwetse inkleding

 

MarindeMarindeEscape LegendLid sinds: 10 augustus 2019 (208 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2022

Vliegensvlug bezoek aan de hel en de hemel

#121 Tijdens onze escape vakantie in Boedapest hebben we gemerkt dat ze er op ingespeeld zijn dat groepen volop komen escapen en daarbij ook meerdere kamers achter elkaar aan spelen. Zo hebben we eigenlijk nergens gemerkt dat we bij een tweede, derde of vierde kamer moesten wachten tot het geplande tijdstip tenzij er echt nog een andere groep aan het spelen was in de bewuste kamer. Zo ging het ook bij E-Exit. Na het spelen van 1984 waar we super snel uit waren, konden we na een kleine pauze en een leuk praatje door naar Heaven & Hell.

Net als bij de andere kamers van E-Exit krijg je eerst een geplastificeerd A4'tje te lezen buiten de kamer voordat je van start gaat. Niet de meest originele werkwijze, maar de A4's zijn wel op een leuke manier geschreven waardoor je in het thema en verhaal komt. Wat mij betreft dus wel echt van toegevoegde waarde, want anders had ik het begin en einde van deze kamer niet goed kunnen plaatsen.

Ook in deze kamer vonden we de puzzelflow weer super goed. De puzzels zijn leuk om te doen, volgen elkaar logisch op en zijn op een grappige manier verwerkt in de kamer. Ik ben een aantal originele elementen tegen gekomen, die ik nog niet eerder gezien had. De kamer bevat parallelle en lineaire elementen en heeft een aantal technische puzzels. De puzzels zijn een afwisseling van denken, doen, rekenen en combineren.

Het thema vond ik origineel en de sfeer van de hel en de hemel zijn op een relatief luchtige manier en herkenbaar neergezet. De sfeer is door de aankleding, puzzels en muziek daardoor goed. De afwerking van de kamer is wel minder.

Ik vind de kamer een aanrader. Dit komt denk ik voornamelijk omdat het een leuke uitgebreide kamer is waar je lekker kunt puzzelen in een origineel thema. Daarnaast hebben we op deze locatie van E-Exit een hele leuke en enthousiaste gamemaster gehad dit bijdroeg aan ons spelplezier.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  32:40 min


 • Origineel thema
 • Uitgebreide kamer
 • Afwisselende puzzels
 • Originele elementen
 • Puzzel flow
 • Afwerking

 

One line reviewer One line reviewer Escape GuruLid sinds: 21 augustus 2022 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2024

origineel thema

Een hemelse puzzelflow in een leuke en originele kamer waar de puzzels mooi verwerkt zijn, én enthousiaste begeleiding.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  32:40 min


 • Origineel
 • uitgebreid
 • afwisselend
 • Goede service
 • afwerking

 

stef007stef007Escape ExpertLid sinds: 14 augustus 2019 (191 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Leuk thema, toffe kamer

Escape Experience #185
10 november 2022 – Heaven & Hell – E-Exit (Boedapest - Hongarije) – 34m29s

De tweede kamer vandaag bij E-Exit is “Heaven & Hell”. Je merkt al snel dat deze kamer na de 1984-kamer gebouwd is. Terwijl die eerste kamer nog héél basic is, hebben ze hier, zowel op gebied van inkleding als van puzzels, wel enkele stappen vooruit gezet.
De opzet van deze kamer is zeer goed bedacht. Je zal hier doodgaan, een tocht door zowel de hel als de hemel maken en vervolgens - hopelijk - terug tot leven komen.
De manier waarop onze dood ervaren wordt, is in ieder geval gewéldig. Alleen al daarvoor moet je deze kamer eigenlijk komen spelen. Toch merk je dat dit een al iets oudere kamer is. Ik mis daarom toch nog wat extra aankleding in het geheel, zodat ook het verhaal nog beter tot zijn recht kan komen.
Puzzelplezier is er des te meer: in deze escape room zijn er trouwens slechts een paar hangsloten en voor de rest is er een goede combinatie tussen (soms grappige) doe-opdrachten en mechanische puzzels. Niet elke puzzel is écht helemaal binnen het verhaal van de kamer verweven, maar dat stoort niet echt. We hebben voldoende plezier gehad in zowel de hel als de hemel en zijn gelukkig ook weer levend terug kunnen keren.

Conclusie: niet de meest moderne kamer, maar door de leuke puzzels en toffe beleving mag die eigenlijk niet op je lijstje ontbreken.

Moeilijkheid: Gemiddeld
Acteur: Neen
Fear Factor: 0/10
Inkleding: 7,5/10
Puzzels: 8,5/10
Beleving: 8,5/10

Website:


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  34:29 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2022

Leuke puzzelkamer

Heaven and Hell was de tweede kamer die we speelden bij E-exit. Met het ov is deze locatie prima te bereiken. Je moet ongeveer 10 minuutjes lopen nog tot aan de escape room. We werden vriendelijk ontvangen door de enthousiaste host, waarbij we de passie voor het escapen merkten. Bij de meeste andere escape locaties in Boedapest viel dit helaas behoorlijk tegen.

Je merkt aan de kamer dat deze al weer een stapje verder is dan 1984. Er is wat meer aandacht besteed aan de aankleding (al is het verschil met secret subway groot en kan het echt beter/mooier) en soms kom je puzzels tegen waarvan je denkt: waar is de link met het verhaal? Als je dit een beetje los kan laten, dan is Heaven and Hell een leuke puzzel kamer om mee te pakken. Zeker ook omdat de service heel goed is en ze er echt voor willen zorgen dat je een leuke tijd hebt! We hebben een leuk uurtje gepuzzeld en moesten met zijn tweetjes flink doorwerken.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste host
 • Leuke puzzels
 • Prima prijs
 • Afwerking kan beter
 • Random puzzels in de kamer

 

brandsweerbrandsweerJunior EscaperLid sinds: 08 maart 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2022

Heel originele puzzels

Personeel was heel hartelijk (in tegenstelling tot andere kamers in Budapest). De kamer zelf is niet de mooiste qua afwerking, maar de puzzels zijn heel origineel en ze weten de sfeer in de ruimte goed over te brengen. Ik beveel ‘m aan!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit

 

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2022

Heerlijk kamertje waar je vrolijk naar buiten komt!

Oh wat vonden wij dit een lekker kamertje! De ontvangst is goed, de mensen van e-exit zijn gewoon sympathiek en gepassioneerd, en na een gezellige babbel gingen we de kamer in.

Deze kamer is al wat ouder, en dan merk je in de afwerking en puzzels wel. Maar hij is zo fun! Echt een voorbeeld wat een stel enthousiastelingen met veel passie en creativiteit kunnen bouwen. De puzzels zijn gevarieerd en bevredigend om op te lossen—niet superuitdagend maar moeilijk genoeg om je fris te houden—en ze brengen je met een goede flow door de kamers heen. Er was een fysieke puzzel in een latere kamer die zo leuk bedacht was dat wij keihard moeten lachen terwijl we het uitvoerden.

Verhaal was me niet zo duidelijk, dus waarom we van de hel naar de hemel reisden snapte ik niet zo, maar ach maakt het uit—de kamer is met zoveel liefde en creativiteit gemaakt en de puzzels zijn zo leuk om op te lossen dat je daar helemaal niet aan denkt. Ik hoop dat deze kamer nog een lang leven is beschoren!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Leuke hosts
 • Creatieve puzzels
 • Goede flow
 • Iets verouderd

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Heaven & Hell

#45 - Dit was één van mijn favoriete bedrijven om bij te escapen in Boedapest. Geen prachtig ontvangst, maar wel heel vriendelijk en uitnodigend. Ze hadden fijne, enthousiaste hosts die voldoende tijd voor je namen. Je merkt hier echt veel meer passie dan bij de meeste locaties in Boedapest. Zeker een locatie om niet over te slaan als je naar Boedapest gaat.

Dit vond ik gewoon een leuke kamer. Santa Muerte en Secret Subway vond ik indrukwekkender, maar ik zou deze kamer zeker meepakken als je er bent. Het thema is leuk en de aankleding is op zich prima bedacht, maar de afwerking is wel minder goed dan in de andere kamers. Verwacht geen 'wauw' momenten, maar gewoon een leuke kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  37:37 min

 

TrudyTrudyEscape GuruLid sinds: 30 oktober 2022 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2022

Die hel viel wel mee

Tijdens ons weekend Boedapest was dit één van de leukste kamers. We zaten lekker in de flow, de puzzels waren logisch, en de begeleiding was aardig en betrokken. De puzzels waren ook echt leuk om te doen. Alleen al de manier van doodgaan is een bezoekje waard. De locatie is goed bereikbaar en de prijzen waren heel oké in Boedapest (geen idee hoe het nu is).


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

In 2018 bovengemiddeld

#68 Tijdens een escape trip in Boedapest in februari 2018 hoorde deze kamer van de 16 kamers die we speelden tot de betere helft. Ik heb het cijfer gegeven wat ik destijds heb opgeschreven, maar realiseer me wel dat de huidige kamers met een gelijk cijfer stukken beter zijn. Deze kamer had voor zijn tijd een bijzonder decor, met een spannend en toen verrassend element erin. Ook was het lekker puzzelen. Leuke kamer dus om te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig