Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over The Caretaker

Lukt het jullie om de dochter van de schooldirecteur te verlossen uit de greep van de Caretaker?

Begeef je in de werkkamer van de conciërge van de oude zeevaartschool. Al snel wordt duidelijk dat er in deze kamer vreemde dingen zijn gebeurd.

Vage aantekeningen en laboratorium attributen duiden op verontrustende activiteiten. Sektarische symbolen en verwijzingen naar een geheim genootschap doen vermoeden dat de Caretaker zich met duistere zaken bezighield.

Wat heeft zich hier allemaal afgespeeld?

Red de verdwenen dochter en verlaat de werkkamer binnen 60 minuten! De tijd tikt….


Thema's

Laboratorium

Ontvoering

Studeerkamer

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

3 likes

38 Escapetalk bezoekers

72.4% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Willem Buytewechstraat 45
3024 BK, Rotterdam
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

29 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanJunior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 september 2021

Spannende kamer met perfecte flow

Na zojuist ontsnapt te zijn uit de Engine Room, sloot ons extra teamlid aan en konden we met drie personen gaan ontsnappen in 'The Caretaker'. Wat een toffe kamer is dit! De kamer is perfect speelbaar, leuke en originele puzzels, prima verhaal en bovenal goed gebruik gemaakt van de ruimte die aanwezig is. Dit was zo'n escape-avond waar alles goed liep (bij de tweede kamer althans), we zagen alles erg snel en gingen daarom als een speer door de kamer heen. Het enthousiasme van de eigenaren van de kamer is erg aanstekelijk en we hebben na het spelen van de kamer nog lang nagepraat. Ze hebben hier - wat mij betreft - echt wat moois neergezet!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

IzamyIzamyJunior EscaperLid sinds: 24 oktober 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2021

Super leuke kamer

Spannend en leuk.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Charlotte (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2021

Spooky, zeker niet creepy

Gisteren deze kamer gespeeld. Ikzelf al 15+ escapes op de teller staan, mijn speelpartner nog 0. Voor ons beiden was het een interessante escape. Spooky sfeertje, interessante puzzels. Ook genoeg puzzels die ik nog niet eerder heb gezien in andere escapes. Hing een lekker spooky sfeertje wat drukverhogend werkte, maar het zat zeker niet vol jumpscares waardoor je niet de hele tijd on edge bleef van wanneer de volgende jumpscare zou komen, maar je gewoon lekker door kon met puzzelen. We zijn er niet in de tijd zelf uitgekomen, maar kregen nog wel de kans om door te spelen waardoor we er met 8 minuten extra toch uitkwamen, niet slecht voor ons tweetjes waarvan eentje dus nog niet eerder heeft ge-escaped. Zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede en heldere uitleg vantevoren
 • Slimme en originele puzzels
 • Spooky sfeertje

 

Kim (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2021

Een aanrader!

Gave locatie, werden vriendelijk welkom geheten met een geïnteresseerd praatje. Fijn dat er duidelijk werd aangegeven dat het wel voldoende spannend zou zijn, zonder horror. Goede voorbereiding en uitleg. Kamer zelf sfeervol en perfect qua moeilijkheidsgraad en hints die niet direct werden vrijgegeven, maar wel op weg geholpen wanneer echt nodig. We hebben het niet binnen de tijd gered maar kregen wel de kans om de missie op te lossen, supertof!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Vriendelijke ontvangst

 

Fanny (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2021

Wij willen weer!

Een uitje verzinnen waarbij zowel pubers als volwassenen tevreden gesteld kunnen worden? Errug moeilijk.. Maar na gisteren een stukje minder. We hebben het allemaal, de pubers en de volwassenen, geweldig gevonden. De eerste keer is ons zo goed bevallen dat we allemaal nog een keer willen. En laten we eerlijk zijn: enthousiasme bij een puber niet computergame gerelateerd is vrij uniek. De ontvangst door de enthousiaste Erik was al heel fijn. Mijn puber zei zelfs daarna in de auto wat een aardige man hij het vond en dat hij zijn werk vast heel leuk vindt. Uitleg was goed en zorgde voor nog meer nieuwsgierigheid naar de room. De puzzels waren geweldig. Met soms een beetje hulp zijn we eruit gekomen. Binnen de tijd én met een voldaan gevoel. Vanwege geen andere ervaringen met escaperooms kan ik niet vergelijken maar ik denk dat de standaard meteen heel hoog gezet is voor ons. Iedereen deed mee, ons beloningscentrum als er ergens weer iets werd opgelost werd geactiveerd. Dit is leuk!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passioneel personeel
 • Schoon
 • Inrichting zowel van de kamer als eromheen
 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Locatie

 

yasnoyasnoEscape ApprenticeLid sinds: 22 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2021

super tof gemaakt

heel leuke escape room. er is veel aandacht gestoken in het ontwerpen en vormgeven van deze kamer en de puzzels zijn uitdagend maar niet onmogelijk. en zelfs al kom je er niet uit, de vriendelijke meneer die ons ontving en tijdens de sessie met ons meekeek liet ons niet aan ons lot over. zijn vriendelijke attitude en meegaandheid maakt dat je je op je gemak en welkom voelt bij Breakout Rotterdam en graag nog een keer terug komt.
ik kan deze escape room echt aanbevelen


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • uitdagend maar niet onmogelijk
 • vriendelijke service
 • toffe puzzels
 • mooie kamer
 • geen

 

Lisa (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Echt een toffe kamer!

De sfeer van de kamer past heel goed bij het verhaal. De puzzels waren leuk en afwisselend in moeilijkheid. Echt een kamer om aan te raden!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer
 • Variatie aan puzzels
 • Je wordt hartelijk ontvangen

 

RoosmarijnRoosmarijnJunior EscaperLid sinds: 24 februari 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Leuke kamer!

Zodra we binnenstapten, ontdekten we dat deze conciërge zich bezighield met duistere praktijken. Mysterieuze deurtjes die openen, het geluid van voetstappen, uitdagende puzzels...Een mooie mix voor een leuke kamer!
Onze begeleider was heel enthousiast en gaf goede hints en alleen wanneer dit nodig was, super!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fijne begeleiding
 • Leuke en uitdagende puzzels

 

Lisa (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Leuke ervaring

Onze eerste kamer bij Breakout Rotterdam. En wat voor eentje! Wij hebben de kamer met 4 escaperoom fanatiekelingen gespeeld. Na het starten viel ons gelijk 1 ding op, waar zijn de standaard sloten? Juist, die zijn er niet! Meer zal ik er niet over verklappen. Kamer zit erg goed in elkaar, logisch maar zeker niet te simpel, duidelijk spelverloop, verre van standaard, veel moderne techniek, leuke afwisselende puzzels en het decor past mooi bij het thema. Ontvangst ontzettend vriendelijk en in een mooie ontvangstruimte. Na het ontsnappen is er ruim de tijd voor een drankje en om gezellig na te kletsen over een gedeeld enthousiasme: escaperooms! Al met al een super leuke kamer om te spelen. Wij komen zeker terug voor de andere kamers!


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Duidelijk spelverloop
 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Verrassingelementen
 • Bijpassend decor
 • Moderne techniek
 • Eigenaar en personeel
 • geen enkele

 

Patricia (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2021

Spannende escaperoom met een goed verhaal

Verhaal, sfeer en de puzzels zijn van hoge kwaliteit. Misschien soms een beetje tè hoog, want mijn nichtjes (17 en 20) kregen soms zodanig de kriebels dat het ze wat in het spel belemmerde (en ik dus alle “enge” dingen moest doen 😅). Desondanks vonden ze het een geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is. We komen dus zeker terug en hopen dat we dan wèl ontsnappen


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Effecten (licht, geluid en beeld)
 • Sfeer

 

Leuke sfeervolle kamer met goed doordachte puzzels

Samen met mijn vriendin deze kamer gespeeld op 29 juni. Een ontzettend leuke kamer die voor zowel beginnende als meer doorgewinterde escape room spelers leuk is om te spelen. De reden hiervoor is dat de puzzels uitdagend genoeg zijn om je te laten zoeken en flink te laten nadenken, maar de hints in de kamer zelf (en evt. gegeven door de game master) goed genoeg zijn om je net dat duwtje in de rug te geven wanneer nodig. Ook is de uitleg die van tevoren wordt gegeven door de eigenaren helpvol zeker als dit je eerste kamer is. De sfeer in de kamer is ook erg tof en de kamer is op een passende manier ingericht voor het verhaal wat je speelt. Al met al een goed in elkaar zittend plaatje wat je echt wel een uur kan vermaken. Wij gingen ondanks dat we het niet gehaald hadden vanwege een rekenfout van mij, in ieder geval met een tevreden gevoel weg. :') ook erg leuk dat ze ons na afloop nog even de puzzels hebben laten zien die we nog niet hadden kunnen doen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Vriendelijke eigenaren met hart voor het spel
 • Leuk ingericht
 • Leuk voor zowel nieuwe als ervaren spelers
 • Puzzels zijn breinkrakers maar ook niet te uitdage
 • Goede sfeer

 

Martijn en Matthanja (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

Wat een gave kamer is de caretaker zeg!

De Caretaker is een toffe escaperoom die vol zit met leuke en spannende raadsels! Heel veel detail en onwijs leuk bedacht! Wij vonden het prettig dat je hier ook met 2 personen kan spelen Op naar de volgende kamer!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Extra spanning richting het einde
 • Veel detail
 • Heel mooi opgezet
 • Geen

 

Natasha (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2021

Sfeervolle en uitdagende kamer

De sfeer in de kamer past goed bij het thema, en het ontwerp van de kamer en de spelonderdelen is ook echt mooi en van goede kwaliteit. De puzzels zijn heel divers en vormen een goede uitdaging. En het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke locatie
 • Vriendelijk personeel
 • Mooie effecten
 • Gepaste sfeer
 • Creatieve puzzels
 • Leuke uitdaging

 

Linda (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2020

Super toffe ervaring!

Een uitdagende escape room waar spannende elementen in zaten en waar je goed bij moest samenwerken. Echt heel erg leuk!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Victor (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 december 2020

Leuke en uitdagende kamer

Samen met mijn vriendin deze kamer in het engels gespeeld. Dit was onze eerste keer in een escape room en was dus voor ons best uitdagend :) We moesten best wat tips krijgen en hadden zelfs wat extra tijd gekregen waardoor we uiteindelijk wel ontsnapt zijn maar buiten de tijd. Leuke puzzels en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Nanda (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 oktober 2020

Het was super leuk!

We waren met zijn tweeen dus dat was best opletten....maar met af en toe een hint en nog 7 minuten extra tijd was het toch gelukt! Heel aardige meid en relaxte ontvangst!


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zat leuk in mekaar aanrader!

 

Johan (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2020

Escaperoom the caretaker was top

Met 4 pubers (14 tot 16) deze kamer tot een goed einde gebracht. Niet helemaal binnen de 60 minuten, maar omdat het rustig was heeft Erik ons 3 minuten extra gegeven om de laatste puzzels op te lossen. Deze kamer is goed te doen, de puzzels zijn gevarieerd en goed doordacht. Een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Airco
 • Mooie locatie
 • Leuke puzzels

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2020

Leuke goede puzzelkamer

Op aanraden van een vriend deze kamer geboekt. Zijn vraag was simpel, wil je lekker een uurtje puzzelen? Yep, wel dan zit je hier goed.
Gelijk had hij.

Onthaal:
De escape room bevind zich in De Machinist, een oud gebouw vol karakter en historie.
Parkeren kan je rondom het gebouw (betalend)
Op de bovenste verdieping bevind zich Breakout Rotterdam.
Wat meteen opviel was de supermooie en gezellige ontvangstruimte. We werden meteen vriendelijk welkom geheten door de game master van dienst. Een super gezellige dame die ons meteen een drankje aanbood en ff de tijd nam om een babbeltje te slaan. Ook de eigenaar was van de partij, een schitterende kerel die duidelijk begrijpt wat escapen hoort te zijn.
Ik stond te popelen om te mogen beginnen, dus stuff in de locker en op naar onze eerste room.

Kamer:
Wel ik wist op voorhand al dat ik hier geen grandeur moest verwachten, maar gewoon een duidelijk verhaal en toffe puzzels.
En daar doen we het toch voor ;-)
De kamer start met een kort introfilmpje waarin duidelijk werd wat onze opdracht was. Zodra de lichten aan gingen begon de zoektocht.
Meteen zat er een lekkere flow in de kamer (we waren met 3) en iedereen had iets te doen. Zeker in het begin was parallel werken mogelijk, maar niet verplicht. Ze hebben een goed feedback systeem om te zien of je puzzel is opgelost en dat werkt perfect. Ik vind het zelf altijd fijn als er geen twijfel meer is. De puzzels zelf waren leuk om te doen, lekker afwisselend, van zoeken, rekenen, logisch nadenken en vooral linken leggen. Fijn ook dat ze de moeilijkheidsgraad afwisselend gemaakt hebben. Grappig genoeg liepen wij vast op 2 van de meest simpele zaken, maar dat is achteraf altijd tof om over te grappen.
De afwerking was tof en vooral de tijdsindicatie was enorm leuk gedaan, nooit eerder gezien.

Conclusie:
Ervaren escapers, doe deze room met 2 a 3, je gaat puzzelplezier hebben.
Dit is nu niet de kamer waar je 2 uur voor in de auto moet kruipen, maar ben je in de buurt van Rotterdam en zoek je echt een goede puzzelkamer met thema en verhaal, dit is een aanrader. Ook door de spelersprijs ipv vaste prijs. Wij betaalden 99 euro voor 3 spelers.

Het is een enorm vriendelijke eigenaar die goed weet wat in een room moet zitten. De kamer is goed afgewerkt, afwisselend in puzzels, hij is tiploos te spelen (aangezien onze tips echt domme eigen fouten waren) en met moderne technieken gemaakt.
Ook leuk is dat ze steeds iets proberen te doen met de historiek van het pand.

Een goede tip dus, Thanks Bart.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  47:45 min


 • prijs pp
 • Feedbacksysteem
 • Puzzelkamer
 • eigenaar + personeel

 

Erwin, Marcel, Senna en Levi (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2020

Echt een aanrader!

De verhaallijn bracht in eerste instantie twijfel bij ons op in de zin van " is dit wel leuk genoeg ". Eenmaal gespeeld is dat meer dan goed gemaakt. We zijn net niet ontsnapt, maar dat maakt zeker niet uit. Het moet ook niet te makkelijk zijn en de ervaring was super! Aanrader dus.


9.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagend
 • Warm onthaal en napraten achteraf van begeleider.
 • Aanduiding van hoeveel opdrachten we voltooid hebb
 • Kamer is leuker dan de marketing doet voorkomen

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Leuk!

Na 4 jaar geleden mijn eerste escape room te hebben gespeeld hier, weer terug bij break out en nu voor de nieuwste kamer! De kamer bevat originele en uitdagende puzzels. De kamer is niet heel groot, maar dat stoorde ons niet. Er is namelijk genoeg te doen! Alles werkt automatisch en zit goed in elkaar. De aankleding van de kamer was wat summier voor een werkkamer van de conciërge. Daar zou nog wat meer uitgehaald kunnen worden, zodat je echt het gevoel hebt dat je in de werkkamer bent. De service was top! We werden vriendelijk ontvangen en er was vooraf en achteraf tijd om even te kletsen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:27 min


 • Leuke host
 • Uitdagende, originele puzzels
 • Aankleding kan beter

 

S, (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Uitdagende kamer, goede sfeer!

We werden vriendelijk ontvangen en de medewerker vertelde enthousiast het introductieverhaal. We zaten direct helemaal in het thema! Dankzij de goede techniek, muziek en lichteffecten was de ervaring in de kamer top. Er waren veel verschillende puzzels die we als team moesten oplossen. Er wordt weinig gebruikt gemaakt van hangsloten. In ieder geval een gave escape room die je gedaan moet hebben.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Leuk thema
 • Afwisselende puzzels
 • Vriendelijk ontvangst

 

Laura (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Goeie puzzels en verhaallijn

Puzzels waren uitdagend en kamer zat goed in elkaar. Leuke elementen in de kamer. Heel leuk en enthousiast personeel.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel
 • Verhaallijn
 • Puzzels

 

Marloes (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2020

Top!

Ontzettend vriendelijke en leuke mensen die dit begeleiden. Maken er echt een feestje van. De kamer is fantastisch, erg professioneel met mooie special effects. De puzzels zijn uitdagend, maar niet onmogelijk. Ontzettend genoten van deze kamer!


7.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Merve (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Ge wel diggggg !!!

De escaperoom was super leuk en spannend. Met z’n tweeën was het wel wat moeilijker, maar het was het waard. Service was ook top! We werden goed geholpen. Herhaling vatbaar, maar dan wel een ander kamer natuurlijk!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2020

Superleuk!

Leuk thema en ook mooi doorgevoerd in de kamer.
Doordat de kamer een stuk nieuwer is, is er ook meer gebruik gemaakt van mechanische sloten waardoor de kamer lekkerder loopt.
Geen grote hoeveelheid aan hangsloten, maar puzzels die de sloten openen.

Kamer ziet er erg mooi uit en de puzzels zijn ontzettend leuk en zeker een paar hersenkrakers.
In ieder geval een kamer die je moet spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Ja  59:12 min


 • voldoende horeca in pand voor een drankje/hapje
 • ruime parkeergelegenheid
 • thema goed uitgevoerd in de kamer
 • kamer mooi uitgevoerd
 • ontvangst erg vriendelijk

 

winter2019winter2019Escape ApprenticeLid sinds: 25 oktober 2019 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 november 2019

Gloednieuw

De kamer is recentelijk verbouwd (voormalige whodunnit). Er is veel gebruik gemaakt van techniek en er is overal goed over na gedacht. Een keer viel er het aanwijzingen bord uit, maar dat is keurig opgelost.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel techniek

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig