Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Kitchen Disaster

Onze chef-kok is een zeer geheim en cryptische figuur. Van tijd tot tijd verdwijnt hij en de laatste tijd is zijn verdwijning langer en frequenter.

Als we hem het meest nodig hebben, is hij spoorloos verdwenen. Een mystieke reservering voor vanavond doet ons denken dat we door critici van de Michelin-gids zullen worden bezocht. De chef is weg en hij is de enige die toegang heeft tot ons geheime ingrediënt!

Alsof het al niet erg genoeg is zijn er vanmorgen ook nog sporen van een rat gevonden in het restaurant, het is cruciaal dat je de kleine donder vangt voordat de gasten arriveren!

Komen jullie ons helpen, de gasten komen al over een uur aan?!

Veel succes!


Thema's

Keuken

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

NL

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

22 bezoekers

81.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Sportlaan 101
3364DK, Sliedrecht
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

27 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Leuk onderdeel van een dagje escapen

In een 'kantoorpand' op een industrieterrein, verschuilt Escaperoom Sliedrecht zich. Voor ons was dit de tweede escaperoom van de dag. Na het lezen van de leuke reviews en het zien van de website, hadden we erg veel zin in deze kamer! Na een warm ontvangst door de twee hosts, werden we naar een kamer geleid waar een introductiefilm te zien kregen. Voor mij had deze video achterwegen gelaten kunnen worden. De video vertelt in grote lijnen waarom je aanwezig bent op de locatie. Omdat ik zelf in de videowereld zit in mijn dagelijks leven, stoor ik me er bijvoorbeeld aan dat de acteur niet in de camera kijkt. Dit zijn uiteraard miniscule punten, maar voor mij had de video weinig toegevoegde waarde. Zeker omdat er na de video nog verschillende dingen toegevoegd werden door de hosts. Zij waren overigens allebei erg enthousiast, ik had het verhaal liever vanuit hen gehoord! :)

Eenmaal in de kamer, wisten we wel meteen wat ons doel was. De kamer ziet er over het algemeen erg netjes uit (in sommige gevallen net té perfect voor een keuken). Door verschillende puzzels op te lossen, kom je beetje bij beetje bij het einddoel. Sommige puzzels erg leuk, andere wat vaag en vergezocht. Enig puntje waar ik me echt aan stoorde, was het hintsysteem (wat ik al vaker had teruggelezen in de reviews). Sommige hints die we kregen, hadden we al lang gevonden. Of waren zo vaag, dat we er niets mee konden. Hier zou ik dus zeker nog wat aanpassingen in maken.

Samenvattend is het best een leuke kamer om te spelen. Het is een leuk onderdeel van een dagje escapen. Veel leuke effecten in de kamer zonder heel vernieuwend te zijn. Toffe toevoeging aan mijn lijstje en zeker het spelen waard als je meerdere kamers op een dag gaat spelen!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-sliedrechtdcmarieke

Mariandel robbertsen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2021

Superleuke,uitdagende eerste ervaring met een escaperoom

Erg aardige ontvangst en duidelijke uitleg.
Was voor 4 van ons een eerste ervaring. Erg grappig hoeoedereen verschillend reageert en door elkaar aan de slag ging. Je moet echt anders leren kijken en denken.
Gelukkig niet creepy.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-sliedrecht

Linda (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2021

Leuke escaperoom

Deze kamer gespeeld met onze 2 puberzoons. De ontvangst was keurig door een aardige dame. De kamer zelf was wel verrassend anders dan eerdere kamers die wij hebben gespeld. Eindelijk eens een escaperoom zonder tig van die slotjes die je in het donker niet open krijgt. Dus conclusie: leuke kamer, zeker ook geschikt voor 12+. Topper !!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min

 

cluedogirlscluedogirlsEscape ApprenticeLid sinds: 24 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2021

Weerzinwekkende, heerlijke kamer met afwisselende en vernieuwende puzzels!

Ontzettend fijn ontvangen door 2 gezellige jongens, fijne en goede service en een hele leuke belevenis! We gaan allemaal onze carrièreswitches nog eens overwegen 😉


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:01 min


 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Arie (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2021

Erg leuke escaperoom in Sliedrecht

Voor ons onverwacht dichtbij is voor ons, liefhebbers van escaperooms, heerlijk aan te fietsen. Niet dat het uitmaakt, want bij deze locatie is parkeren gratis en ruimschoots aanwezig. In het bedrijfspand merken we snel de gastvrijheid en het enthousiaste personeel. Na een korte briefing gaan we de keuken in en gaan we de kok helpen. leuke puzzels worden afgewisseld met onverwachte wendingen. Het is niet makkelijk, maar we komen gestaag verder. We waarderen de aangebrachte creativiteit en raken daardoor fanatiek met elkaar. Wij vonden hem erg leuk !!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:13 min

 

Gewonnen in de keuken !

Een leuke room met veel verschillende spelelementen. Binnen de room ook verschillende kamers. We hebben het heel erg naar ons zin gehad. De chef heeft ons goed aan het werk gezet !


8.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving

 

janedewettejanedewetteEscape ApprenticeLid sinds: 23 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Escaperoom van deze tijd!

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

Bij aankomst onwijs vriendelijk en gezellig ontvangen door de hosts. Deze ruimte ziet er verzorgd uit. Bij je kluisje begint de voorpret van de escaperoom al.

De escaperoom zelf heeft een passende uitstraling bij het geheel van het verhaal. De spellen zijn leuk en voor ieder wat wils, van behendigheid, doordenkers tot fanatiek zijn.

Leuk voor zowel jong als oud!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Merel (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Het was gewelding

Leuke escaperoom met meerdere kamers. Echt een uitdaging. Thema is goed verwerkt in de kamer. Personeel was uitermate vriendelijk:)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

elsebolderelsebolderEscape ApprenticeLid sinds: 8 september 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 september 2021

Super leuk, meerdere kamers en gevarieerd!

Ik heb de escaperoom samen met drie vrienden gedaan. Hij zat erg goed in elkaar. Er waren meerdere kamers, dat vind ik altijd erg leuk. Ook zat er variatie in de opdrachten. Je had puzzels maar ook meer behendigheid en samenwerking. Voordat we de escaperoom in gingen werden we goed ontvangen, we kregen de uitleg en het verhaal rondom de escaperoom: kitchen disaster! We konden onze waardevolle spullen in een kluisje stoppen. In ons kluisje lag ook alvast iets om helemaal in het thema te komen. Al met al, super leuke ervaring. Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gevarieerd
 • Leuk thema
 • Gastvrij
 • Meerdere kamers

 

dennishbdennishbEscape ApprenticeLid sinds: 6 september 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Super leuk

De escaperoom was makkelijk te vinden. We werden ontvangen door twee leuke, enthousiaste hosts. Na een duidelijke uitleg was het dan zover, we konden beginnen! Wat begint als een klein restaurant wordt uiteindelijk steeds groter. De puzzels en raadsels zijn erg leuk en de ruimtes zijn erg professioneel en goed ingericht. Het leuke is dat er genoeg te doen is voor iedereen. Het waren vrijwel allemaal solide en geautomatiseerde spellen, wat erg professioneel op me overkwam.

Dit is zeker een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • leuke hosts
 • professionele ruimtes
 • netjes en schoon
 • vindingrijke spellen
 • veel ruimtes

 

Professionele super leuke escape room

Op zondag hadden we de escape room Kitchen disasters in Sliedrecht gehuurd. Bij aankomst stonden er 2 enthousiaste host. Ze vertelde wat het doel was van de escape room en de gebruikelijke huisregels. Het pand zag er verder netjes verzorgt uit. Er was een mogelijkheid om een drankje te nuttige of naar de WC te gaan. Ook was een kluisje per speler om je waarde volle spullen op te bergen (daar kreeg je ook al het eerste element uit de escaperoom).

Hierna konden we gaan beginnen aan de escape room. De escape room zag er weer netjes en verzorgd uit. Het was duidelijk wat hints/puzzels waren. Bij het oplossen van een puzzel was er ook een duidelijk signaal dat je de puzzel had opgelost en verder kon naar de volgende. Dit vond ik erg professioneel aan deze escape room. Verschillende mechanismes die goed werkte! Er was verder een leuke afwisseling aan denk puzzels en doe puzzels. Dus voor ieder wat wilds. Ik heb deze escape room gespeeld met 4 vrienden. We waren er binnen 55 min uit. Ik zou deze escape room zeker aanraden aan andere!!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • goede effecten/signalen
 • verschillende puzzels

 

Marlies (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Super leuke escaperoom

Leuke escaperoom op een makkelijk te bereiken terrein. Ontvangst heel vriendelijk en duidelijke instructies. Verrassende kamers met veel afwisselende puzzels. Echte aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie kamer
 • Uitdagend
 • Afwisselende spellen

 

Randy (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Super!!

Een leuke en zeer mooie kamer om te spelen. Het aantal spellen en de mogelijkheden zijn super goed verzonnen! Echt een aanrader om deze kamer te spelen met het gezin of met vrienden! De ontvangst is netjes en de locatie ziet er verzorgt uit.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Aantal spellen
 • Ontvangst
 • Locatie

 

Esther Roijers-Hoogvliet (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Erg leuk

Leuk muziekje wat heerlijk in je hoofd blijft hangen. Leuke puzzels, goed bedacht.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • De hints waren duidelijk.

 

Mirjam (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Leuke escaperoom zit goed in elkaar

Leuke puzzels, leuk verhaal , goede sfeer, goed aangekleed, verrassende nieuwe dingen


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Ien (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2021

Aanrader!

Mooie aankleding, echt in de sfeer van het verhaal, verrassende elementen en voor ieder wat wils in de soorten opdrachten. Voor 4 personen was er genoeg te doen, tijd vloog voorbij. 75 min. is niks te lang. Hints kwamen soms wat snel maar zonder waren we er niet uitgekomen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verrassende opdrachten
 • Verhaal goed doorgevoerd in alles

 

Fam Brok (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2021

Verrassend!

Met vieren gespeeld, dat ging prima! We werden met aanwijzingen goed door het spel heen geloodst, soms is de aanwijzing overbodig, soms helpt het je verder, zo kom je komt stap voor stap bij je doel. Er zaten verschillende leuke puzzels en uitdagingen in en leuke verrassingen/effecten. Soms is samenwerken handig, soms ieder zijn eigen ding aan het doen. Wij vonden het erg leuk!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • voldoende uitdaging en tempo
 • mooie ruimte

 

linda1995linda1995Escape ApprenticeLid sinds: 18 juli 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Het spel zelf was heel leuk

Met zijn tweeën deze escape room gedaan, het zat heel leuk in elkaar. We zijn niet ontsnapt en toen we vroegen waar het fout ging konden ze ons dag niet vertellen omdat ze dat niet wisten uit te leggen. Het was allemaal mooi en leuk ingericht en echt een restaurant effect.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 9.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • De spellen waren goed verzonnen
 • Het was een echt restaurant effect
 • Niet genoeg kennis van hoe het spel in elkaar zit
 • De hints liepen niet gelijk met ons spel
 • Van buiten heel slecht aangegeven waar het is

 

esmee1512esmee1512Escape ApprenticeLid sinds: 13 november 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Leuke afwisselende kamer

Wij waren met zijn 4en, en dan is deze kamer echt goed te doen.
Er zijn genoeg dingen tegelijk te doen en er zitten echt hele leuke verrassende onderdelen in.
Waar je in het begin twijfelt aan dingen, wordt alles spelenderwijs duidelijk.
Voor 2 personen is hij denk ik qua tijd niet snel haalbaar, omdat je sommige dingen echt met zijn 2en op moet lossen.

Wij hadden hem in 55 minuten opgelost.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Leuke spellen
 • Afwisselend
 • Veel te doen
 • Soms kwamen hints te snel

 

annika.van.der.plaat (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Superleuk!

Leuke, gevarieerde puzzels met voor ieder wat wils erin! Ik zou hem zeker aan escape room liefhebbers aanraden. Leuk verhaal, goede uitdaging en veel plezier samen.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Gevarieerde puzzels
 • Veel verschillende puzzels
 • Te vaak hints

 

Laura (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Leuke veelzijdige uitdaging!

Een leuke escaperoom! en ondanks dat we toch al wat escaperooms hebben gedaan, met weer nieuwe puzzels en verrassende elementen. De hints kwamen wel wat snel, altijd handig, maar ik denk dat je veel met iets meer puzzelwerk ook zelf zou kunnen oplossen (hoewel je dan wel met de tijd zou komen te zitten) De ontvangst was hartelijk en alles zag er netjes uit! Al met al zit het erg goed in elkaar en is het zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen heeft iets te doen
 • Overzichtelijk
 • Goed opgebouwd
 • Veel elementen

 

luke_zachariasluke_zachariasEscape ApprenticeLid sinds: 8 augustus 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Écht een aanrader!

We hebben een ontzettend leuke escaperoom ervaring gehad. De ontvangst was hartelijk, de aankleding was leuk, de puzzels waren uitdagend/afwisselend en het oog voor detail bracht meerdere malen een glimlach op ons gezicht. Ook waren we aangenaam verrast door het gebruik van 'techniek' in de kamer. Wij waren met 4 personen en we hadden allemaal wel iets te doen. Zeker een aanrader!

De enige feedback die wij achteraf gegeven hebben, is dat er één specifieke puzzel was - waar wij zonder hints nooit waren uitgekomen. De situatie vroeg ons om 'iets' te moeten doen. Maar dit 'iets' voelde erg onnatuurlijk/onlogisch. Er lag een tandenstoker in kamer die wij voor dit 'iets' probeerde te gebruiken, maar de tandenstoker bleek achteraf niet in de kamer te horen liggen. We hebben er hartelijk om kunnen lachen. (ps. ik heb dit uiteraard dusdanig opgeschreven zodat er geen spoiler inzit.)

Nogmaals: zeker een aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Uitdagende puzzels
 • Ontvangst
 • Techniek
 • Verrassend

 

J. van der Zwan (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2021

Nog niet veel zo'n leuke kamer gespeeld

Van het begin tot aan het einde waan je je echt in een leuk klein restaurantje en is de tijd zo snel voorbij. Van ontvangst tot het spelen van de game geeft aan dat het professionals zijn. Ik moest even wennen aan het idee dat er in het pand ook een bedrijf zat voor ondermeer BHV/EHBO met verschillende scenarioruimtes zit, maar de Escaperoom is echt een heel apart geheel en heeft de ondernemer goed gescheiden gehouden.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • de aankleding van de Escaperoom en games
 • Tijdsduur, maar dit is al verruimt naar 75 minuten

 

Esmée (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Veel te doen!

Vandaag deze leuke kamer gespeeld! Met zijn 3en hebben we de kamer binnen ongeveer 57min gespeeld. Veel te doen in de kamer, iedereen kan ergens mee bezig zijn. De puzzels waren leuk en toch na zoveel kamers toch nieuwe puzzels gezien. Er zit niet echt een lineaire lijn in de kamer maar dat mocht de pret niet drukken. Ontzettend aardige gamehosts die de escape room nog leuker maken!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede locatie
 • Leuke/aardige gamehost
 • Verassende puzzels
 • Veel te doen

 

Astrid (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Leuke Escaperoom

We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Na de uitleg gingen we de kamer in. Wij zijn niet echt heel ervaren en vonden het best moeilijk. We misten wat live tips, er verscheen wel tips, maar dat hadden we dan al opgelost. De muziek stond vrij hard, die mag wat ons betreft wat zachter. Hele leuke puzzels en verrassende wendingen.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Heel verrassend
 • Best moeilijk

 

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juli 2021

Leuke kamer!

De eigenaar was super aardig en behulpzaam. Dit was dan ook zijn eerste escaperoom. Duimpje voor jou met de leuke kamer!

De kamer was leuk. Er zijn bijna geen slotjes te vinden. Soms misten we wel hier en daar een verhaallijn met wat je nu moest doen kwa puzzel. Hierdoor stonden wij soms stil.

Al met al een leuke escaperoom!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking
 • Techniek
 • Foto
 • Verhaallijn

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig