Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Goeie Mie

Leiden , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4/5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Goeie Mie

Sluit het net rondom de beruchtste seriemoordenares uit de Leidsche geschiedenis door bij haar thuis in te breken om haar duistere praktijken aan het licht te brengen.  Met een mindset van een doorgewinterde detective en een dosis stalen zenuwen aan jou de taak om de 91ste slachtoffer van Goeie Mie te voorkomen. Ontrafel de puzzels en verzamel de bewijslast om de veroordeling van de Leidsche Gifmengster rond te krijgen.

Lukt het jou de sluwe gifmengster achter de tralies te krijgen? Kom er samen met je team achter in deze zinderende escaperoom 2.0 avontuur! Eindelijk een escaperoom met de gaafste technieken waarbij je je volledig onderdompelt in een compleet andere wereld!


Thema's

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

107 bezoekers

49.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Sint Aagtenstraat 10-12
2312 CB, Leiden
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

57 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

TeamEscapeTeamEscapeEscape ApprenticeLid sinds: 04 maart 2017 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2019

Geen leuke ervaring

Vanavond Goeie Mie gespeeld, maar die viel behoorlijk tegen. Het is een samen geraapt zooitje aan puzzels die weinig tot niks met het verhaal te maken hebben. Dingen zijn kapot en met duct tape aan elkaar geplakt, ook zijn puzzels op papier zo vaak gebruikt en gevouwen dat je tekst niet meer kan lezen of je blaadje bijna uit elkaar valt.
De host had geen Feeling voor het spel. We hadden last minute geboekt maar kregen het idee dat de host niet wilde werken en eigenlijk snel naar huis wilde. Geen leuk welkom en geen praatje achteraf.


4

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 4.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Host
 • Duct tape

  FloorvvxFreak0zoid

mathanja (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 01 juli 2021

Ontzetten genoten!

Omdat dit onze eerste ervaring met een escaperoom was, vond ik het erg spannend. Gelukkig werden we ontzettend goed geholpen door host Mike die ons tijdens het bezoek zo vriendelijk heeft behandeld. De escaperoom was af en toe spannend, maar we hebben ook heel hard gelachen om bepaalde dingen die je moet doen. De hints die we kregen waren erg handig en we merkten dat de host goed keek wat we aan het doen waren en dat hij daarbij de juiste hints gaf. De kamer was zeker goed te doen voor beginners. Ook zie ik veel reviews staan over het missen van pen en papier tijdens rekensommen. In onze ervaring was er een krijtbordje in de kamer waar we de sommen prima op konden uitwerken. Wij vonden deze kamer echt fantastisch en komen zeker nog eens terug om de kamer psycho uit te proberen.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • gevarieerd
 • mooie inrichting
 • host

  mike_mark

kellyroestkellyroestEscape ApprenticeLid sinds: 28 juli 2020 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2020

Super ervaring

Super leuke escape room, was voor mij de 2e keer. Een goed verhaal. De ontvangst was ook goed. We kregen ook hulp wanneer we dat echt nodig hadden. De puzzels waren ook heel erg gaaf. Ik zal alleen deze escape room met niet veel mensen spelen. Max 4 zou ik doen. Veder een top ervaring. Zou hem zeker aanraden


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Vriendelijk personeel
 • Ruime kamer

  mike_mark

dbfunkdbfunkJunior EscaperLid sinds: 23 maart 2022 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2024

Zonder verwachting, prima kamer

Na te lang een cadeaubon op het bureau te hebben liggen nu toch besloten deze te gebruiken bij Escaperoom071 en Goeie Mie te gaan spelen. Zo gezegd zo gedaan en zo gingen we naar de kamer toe. Voor mensen die met de auto komen, je kan het beste parkeren in de parkeergarages in de stad, want je kan hier niet komen met de auto.

De entree ziet er prima uit, leuk gedaan met veel teksten van teams die al gespeeld hebben op de muur. Nadat we een tijdje hebben gestaan en gewacht op onze host konden we naar binnen. Wij spraken af te spelen zonder hints als we dat niet aangaven. De eerste puzzel is opzich prima te doen, al is de aankleding van alles oke... maar niet fantastisch. Je komt dan vervolgens binnen de kamer, wij waren met 5 maar dat is echt te veel. speel met niet meer dan 4 personen waarbij ik 3 personen zou adviseren. De kamer is zeker niet parallel en je werkt steeds van puzzel tot puzzel. Ook is zeker niet altijd duidelijk wat je nu moet doen en of wat je gedaan hebt goed is. Het zijn kleine details maar deze hebben ons uiteindelijk super veel tijd gekost. Je krijgt ontzettend weinig feedback en in delen van de kamer werken dingen niet volledig zoals ze zouden moeten. Ook gebruik je objecten soms meerdere keren en dat is iets wat mij persoonlijk van de wijs heeft gebracht.

Ik denk dat deze kamer goed zou gedijen op een opfrisbeurt, het nadenken over bepaalde innovaties waardoor de feedback beter wordt gecommuniceerd naar de spelers en dan gaat deze kamer zeker stijgen in de rating.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:37 min


 • Lokaal
 • Onlogische puzzels
 • vernieuwing nodig
 • verhaallijn kan spannender en uitgebreider

 

KatjaDKatjaDEscaperLid sinds: 10 juli 2022 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2023

Teleurstellend

Deze kamer had best goed reviews dus we hadden er zin in maar toch als erg teleurstellend ervaren. De puzzels vond ik niet altijd even logisch en ook erg foutgevoelig door techniek of misrekenen. De host kon je wel om hints vragen wat we ook hebben gedaan maar dan kregen we hints die niet echt hielpen omdat we dat zelf ook al hadden bedacht.. bleek later dan toch wel dat we al de goede oplossing hadden maar je hoorde dan niet echt het 'klikje' dat er iets open was gegaan.. of dan had je toch nog ergens een miscalculatie gemaakt (terwijl je wel op de juiste manier aan het rekenen was). Kreeg ook niet echt het gevoel dat de host erg betrokken of geinteresseerd was in je beleving/ mee helpen. Ook dat je niet echt parallel kon werken was niet lekker voor de flow als je met meerderen de kamer speelt. Kwam er met een erg kater gevoel uit.. echt jammer


Reactie door Escaperoom071

17 juli 2023

“Beste Katja, Allereerst bedankt voor de genomen moeite voor het schrijven van een review. Zonder al te diep in te gaan op de review willen wij zeggen dat wij het jammer vinden dat jullie de kamer zo hebben ervaren. We betreuren het ook dat jullie de service slecht vonden. Echter willen we benadrukken dat onze hosts hun tijd nemen voor iedereen om vragen te beantwoorden en extra uitleg over puzzels te geven. We nemen de feedback mee voor de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Escaperoom071


5.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 4.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Slechte begeleiding

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperLid sinds: 04 mei 2022 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Helaas viel het wat tegen

Na een iets wat koud en kort welkom en wachtende in de lobby, die overigens grappig is aangekleed met alle teams die er gespeelt hebben op de muren en plafond. Kregen we de uitleg in de eerste kamer van de room. Dit vind ik altijd tegen vallen want merk dat me aandacht dan snel uitgaat naar de kamer ipv het verhaal.

Nouja lekker puzzelen. We gingen opzich lekker qua flow metname begin was goed en mooi te doen. Maar op gegeven moment ben je alle logica kwijt en verliest het in snel tempo de flow van de start. Als je objecten met elkaar moet verbinden die 0,0 logisch zijn... en als je dingen moet gebruiken die in eerste instantie helemaal niet passen in de tijd van de kamer... ben ik snel de draad kwijt. Helaas hierdoor een beetje bittere nasmaak van de kamer..een 8 vind ik dus echt te hoog. Metname dus door de eindpuzzel en de plek waar je deze mag doen...


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Slechte service
 • Onlogische puzzels

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

We hadden net iets meer verwacht

39* Goeie Mie stond op mijn whislist. Goed cijfer, lekker in de buurt, bekende geschiedenis, dus doen.

Binnenkomst is summier in n soort loods/garage achtige setting. Ga niet naar de wc, want dan zit je er een half uur alle teksten op de muren door te lezen ?

De kamer zelf; op zich prima. Hoop puzzels die in het thema pasten, maar ook een aantal waarvan je denkt: waarom hebben jullie dat in vredesnaam zo gedaan?!
Van te voren, en in veel reviews, werd aangegeven dat er een pittige rekensom is zit, je hebt genoeg mogelijkheden tot uitrekenen dus laat je hier niet door tegenhouden.
We hebben de kamer behaald met nog 1 seconde op de klok. Wat we met deze oplossing moesten doen was zo onduidelijk. Je waant je in de geschiedenis, dan verwacht je geen technische snufjes zeg maar. Dat gezegd hebbende, ben je in de buurt, ga 'm lekker spelen. Verwacht geen hoogstandjes, maar een uurtje puzzelplezier. Ik zou hier ook geen uur voor rijden.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  59:59 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Verhaal
 • Soms onlogische puzzels
 • Camera heeft wat olie nodig, die piept wel eens

 

MwaddieMwaddieJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2024 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2024

Niet geweldig

De locatie van Escaperoom071 is leuk en we werden aardig ontvangen. De kamer is leuk aangekleed, maar er staan ook erg veel kleine objecten in die je niet nodig hebt wat voor verwarring kan zorgen. Het is leuk dat de kamer veel puzzels heeft, maar sommige zijn erg onlogisch en gevoelig. Dit was mijn eerste escaperoom en ik denk dat deze kamer voor beginners dan ook wel wat te moeilijk is. We mochten zelf om hints vragen wat een fijne manier van werken was en de gamemaster was steeds goed op de hoogte waar we mee bezig waren. Er waren een aantal leuke en originele puzzels, maar de onsamenhangendheid nam toch wel de overhand wat jammer was.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2023

Bijzondere ervaring

Het verhaal schept de verwachting van een spannende zoektocht naar een seriemoordenaar.

Helaas komt deze verwachting niet echt terug in de kamer. De kamer is super tof als je houd van verhaal puzzels en slotjeskamers.

Helaas merk je wel dat de elementen in de kamer optische en technische niet helemaal in top conditie zijn.

Ontvangst viel helaas ook tegen MAAR…. Er was koffie.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Prijs
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels
 • Slechte service
 • Heeft onderhoud nodig

 

FloorvvxFloorvvxEscaperLid sinds: 27 mei 2022 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2022

Tof

Leuke escape room
Erg fout gevoelig (meerdere rekensommen en techniek die vrij nauw luisterd, etc). Hierdoor ontstond er soms wat onduidelijkheid/verwarring. Verder leuke vormgeving, ondanks het lastig te volgen verhaal.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:31 min


 • Diversity
 • Lack of story
 • Illogical puzzles

 

Bijzonder leuke en goed doordachte kamer

Een hele goede ervaring gehad bij Escape071. We kwamen van buiten de stad en waren te vroeg maar konden omdat er geen groep meer voor ons zat eventueel direct spelen, of we konden nog even gaan zitten met gratis koffie of thee. Ontvangst was vriendelijk, uitleg kort maar duidelijk. Ook fijn dat er gevraagd werd of er hints gegeven mochten worden als ze zagen dat we ergens vastlopen, of dat we dit alleen op eigen verzoek wilde. De kamer zelf ziet er prachtig uit. Aan details is gedacht en de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd. Je moet met sommige dingen wel net even doordenken of out-of-the-box denken. Sommige puzzels luisteren wel echt heel erg nauw, dus als je denkt de juiste oplossing te hebben en er gebeurt niet direct iets, kijk dan even of je het echt heel precies gedaan hebt of probeer het nog even een keer op nieuw. Dat bleek bij ons een paar keer het probleem te zijn. Als je van kamers met een thema houdt, met puzzels die net wat anders zijn dan anders, dan kun je hier je hart ophalen.

Wij waren met zijn drieën en het is een pittige kamer, helaas net niet gehaald.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Sommige puzzels luisteren heel nauw / zijn heel ge

 

Linda (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Leuk

Eerste keer escape room , was leuk ! In het begin erg zoekend wat nou precies de bedoeling / opdracht wAs maar gaande weg kwamen wij er


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Hints

 

Kees Vah (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2021

Reuze spannend

Het was voor ons de eerste keer. Er werd een goede uitleg geven en het verhaal er omheen vonden we ook een toegevoegde waarde. We gaan het zeker nog een keer doen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (201 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 december 2020

Kamer met potentie

Hoewel de locatie op maandag gesloten is, konden wij na een kort belletje 's avonds komen escapen. Super service! We werden enthousiast ontvangen door de vriendelijke host. Vooraf vroeg hij netjes of we wel of geen hints wilden, omdat we aangaven al aardig wat kamers te hebben gespeeld. Heel fijn als er zo wordt meegedacht! De kamer ziet er prima uit en bevat een aantal leuke elementen. Helaas liepen wij op bijna elke puzzel vast, waardoor we niet in een lekkere flow kwamen en de kamer als minder hebben ervaren. We vonden het lastig om de logica te ontdekken en dit hebben we aangegeven bij de host. Desondanks bleef hij heel vriendelijk en voor een goeie service of een last minute escape, zit je hier zeker goed!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Nee


 • Prijs van de kamer
 • Enthousiaste host
 • Logica in de puzzels ontbrak voor ons

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (231 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 februari 2023

Niet heel boeiend

Deze kamer gespeeld met een paar collega's maar die hadden allemaal nog geen ervaring met escapen . De kamer zag er ook niet heel spannend of mooi uit en de puzzels waren ook niet altijd even logisch . Blij dat het uur voorbij was .


5.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Saskia (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2020

Ontzettend leuke escaperoom!

Goed verhaal,veel spannende puzzelstukjes en lastige trucjes. Het smaakt naar meer!!!!!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Rob, juce, mario, rosa (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2020

Leuk maar lastig

Het was een gaaf thema, met goede puzzels. Goed voor kleinere groepen(4pers).


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Twee verschillende keer tekens

 

Martijn de Ruiter (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2019

Spannende escaperoom die een traditionele Leidsche legende in leven houdt!

We hebben genoten van de opdrachten die we moesten doen, allemaal in het thema van het verhaal. Dat alle opdrachten niet alleen simpele puzzels waren maar ook activiteiten of opdrachten was erg gaaf. We moesten soms lachen, waren gefrustreerd of waren tevreden over onze denkkunsten. Kortom, een fantastische ervaring!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke opdrachten tussen de puzzels door
 • Alle puzzels werden in serie opgelost waardoor
 • Iedereen met hetzelfde bezig was.

 

Santina (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2019

Uitdagend, creatief, moeilijk. Vraagt om creatief denken

Goed voor een spannende en leuke avond.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed opgebouwd
 • Einde iets te moeilijk

 

Misha (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2019

Ingewikkeld, maar kamer zit goed in elkaar

Leuke kamer. Met afwisselende puzzels etc. Sommige puzzels wat ver gezocht, dus daar moet je maar net opkomen. Misschien handig om bloknootje + pen mee te geven voor opdracht om som te berekenen. Puzzels zaten wel goed in elkaar.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Afwisselende puzzels
 • Sommige puzzels wat ver gezocht

 

Nicholas (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2019

Eerste keer! Erg leuk om te doen,


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Fam v Dijk (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2019

Uitdagend, frustrerend en ontsnapt!

Mooie leuke raadsels met nieuwe technische hoogstandjes. Leuk om als gezin te doen. Weliswaar was hier en daar een hint onmisbaar, maar daardoor bleef de vaart er wel in. Een aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jolanda (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2019

Leuke ervaring goed. Voor groepsgevoel

Verassend


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Tips geven
 • Alarm wat bleef afgaan

 

Eline (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2019

Supertof

We deden de escape room met een groep van 6. Super leuk om te doen! We hadden echt wel een paar hints nodig, maar konden ook zelf veel oplossen. Soms ook wel schrikmomentjes, maar dat maakt het extra leuk. Aanrader!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sandy Roelandse (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2019

Erg zenuwslopend, erg leuk om te doen!

Onze groep is "almost escaped". Achteraf nog uitleg gehad over wt er nog gedaan moest worden. Erg fijn! Er werkt een leuk team. Nog 1 kamer te gaan, zeker voor herhaling vatbaar


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Guido (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2019

Super'

We hebben Goeie Mie en Psycho gedaan. Zat erg goed in elkaar. Goede maar soms lastige puzzels. Zeker een aanrader


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig