Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Abandoned

Utrecht, Nederland

Nu gesloten

65 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Abandoned

3 Backpackers worden meer dan een jaar vermist. Er zijn in de tussentijd enkele sporen gevonden in een bos, vlak in de buurt van een verlaten huis. Reden voor de familie en vrienden om een zoekactie op te richten waarbij jullie je aansluiten. De zoektocht starten jullie in het huis dat berucht staat om zijn verleden en enge verhalen…Thema's

Avontuur

Horror

Keuken

Klassiek

Misdaad

Mysterie

Ontvoering

Reizen

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Gratis parkeren

Statistieken

17 likes

97 Escapetalk bezoekers

71.8% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Nevadadreef 44-46
3565 CC, Utrecht
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

71 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (99 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Erg mooie originele kamer

Erg mooie originele kamer, echt een aanrader!
Helaas zelf net op het randje niet gehaald.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Charlotte (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2021

Stiekem best wel spannend!

Wat een toffe escape room! De ervaring begint al een paar dagen voordat je aan de escape room gaat beginnen met filmpjes die je per mail toegestuurd krijgt. De ruimte waar je heen gaat met de host, voordat de kamer begint, brengt je al helemaal in de sfeer. De kamer was enorm uitgebreid en gedetailleerd. Wat echt heel tof was, was dat er geen cijfer- / lettersloten waren die gekraakt moesten worden. De puzzels waren anders dan ik tot nu toe heb mee gemaakt in andere escape rooms. Stiekem vond ik de kamer best een beetje eng! Daarnaast hadden we echt een leuke host! Het praatje voor en na de escape room was erg leuk. Ze had super goed door wanneer je een hint nodig had, of ze je nog even moest laten uitproberen. Wij zijn er (helaas) net niet uitgekomen...


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Leuke sfeer, mooie aankleding!

Super leuke sfeer, mooie aankleding. Je zit meteeN in het verhaal door de opgenomen filmpjes. Diversiteit van puzzels vond ik iets minder. Het was veel ‘zoek iets waardoor dit kastje open gaat d.m.v. een magneetje’ en iets minder echt puzzelen. Vond ik heel eerlijk iets minder!

Al met al een laag slagingspercentage en we hadden nog 3 minuten over, dus we voelen ons vereerd dat we ontsnapt zijn!


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 3.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer door de filmpjes etc.
 • Super mooi decor
 • Vrij duur voor wat je ervoor krijgt (vind ik)
 • Geen duidelijke klok waarop je de tijd kunt zien
 • Weinig variatie in soorten puzzels

 

kasvkasvEscaperLid sinds: 24 maart 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2021

Fantastische scene-setting en wat een ruimte!

Met een groep van 4 hebben wij deze kamer gespeeld na er wat positieve verhalen over gehoord te hebben. Deze kamer was alles wat het beloofde. Allereerst werden we vriendelijk ontvangen door onze gamemaster en werden kort de regels nog even uitgelegd. Na een kort introductieverhaaltje konden we beginnen. De puzzels waren leuk en grappig om te doen maar vooral het decor en het verhaal maakten dat deze kamer zo goed aangeschreven staat. Elke ruimte paste echt bij het verhaal van de kamer en bij alles wat je vond had je het gevoel dat je verder mee werd gezogen het verhaal in. Wij waren vooral enorm enthousiast over de decoratie in deze kamer en de verhalende aspecten in deze kamer. Er zitten wat technische leuke snufjes in en ook de afwisseling tussen de verschillende puzzels is erg leuk. Het is precies een goede afwisseling tussen puzzelen en griezelen, ook al is het geen echte horror kamer. Leuk voor beginnende en meer ervaren groepen dus zeker een aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: It takes 2 (and then some more)

Ontsnapt: Ja  44:12 min


 • Afwisseling in ruimtes
 • Leuke puzzels
 • Goede scene-setting
 • Mooie afwisseling tussen soorten puzzels
 • Fantastische decoratie
 • Vriendelijk personeel

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Beleving op kop

Abandoned is een kamer die op mijn lijst stond, maar meteen ook een waar ik niet goed van wist of het mijn verwachting wel ging waarmaken.

Nadat we last minute toch besloten nog een extra kamer aan onze dag te voegen, reageerde de eigenaar lekker snel waardoor de beslissing alsnog viel. Super service, dus dank je!

Onthaal:

Ondanks de kamer in Utrecht ligt, hoef je gelukkig het centrum niet in. Er is parkeerplaats voor de deur en het pand zelf is goed aangegeven.
Binnen tref je een gezellige ruimte aan met een mooie blikvanger.
Onze GM had er duidelijk zin in en dat is meteen een goede start.

Kamer:
De kamer zelf start met een filmpje vooraf. Persoonlijk hoeft de GM daar voor mij niet bij te blijven staan en ik had de start ook meteen daar laten beginnen. Druk ons maar een sleutel in onze handen of doe iets op afstand, dat had de boel al meteen wat meer spanning gegeven. Nu deed het wat af aan de sfeer/beleving, het was nog iets te braaf.
Ik was aangenaam verrast door het decor. Abandoned is duidelijk het gevoel dat je meekrijgt. Meteen was ook duidelijk dat er een goede sfeer in de kamer hangt. Ze maken hier slim gebruik van licht en geluid alleen had ik sommige elementen niet visueel gedaan, maar net met geluid.

We moeten duidelijk op ontdekkingstocht en de kamer ligt dan ook niet dicht bezaaid met puzzels. Ik denk oprecht dat dit de bedoeling is van de maker en dat doen ze, gezien het verhaal, erg goed.
We gaan ontdekken wat er juist gebeurd is en dat doe je niet met een willekeurige puzzel of doolhofje tegen de muur.
Stap voor stap ontrafel je het verhaal en dat gebeurd met de nodige spanning, geluiden en effecten.
Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte en die verraste me aangenaam.
De kamer dwingt met momenten echt tot samenwerken en zo zie ik het graag, als groep moet je je opdracht vervullen.

De manier van tips geven vond ik erg tof gedaan. Nog nooit eerder gezien en nog nooit zo lang naar een tip gezocht :-)

Conclusie:
Ik snap de kritiek die sommige schrijven. Dus daar kan ik ook duidelijk in zijn, zoek je een tot de nok gevulde puzzelkamer, dan is dit niet jouw kamer.
Maar dit is een kamer met een verhaal en de puzzels zijn daar echt een onderdeel van. Je gaat op een zoektocht en probeert te achterhalen wat er gebeurd is en dat doe je door te doen, denken, zoeken en samen te werken.
Er gaan echt momenten zijn waarvan je denkt: en nu.... er zijn elementen in de kamer die me erg bijgebleven zijn, maar dat zijn niet de puzzels. Misschien hadden die net wat meer wauw gevoel mogen geven, qua techniek, qua sfeer, qua beleving.
Ik dat ik mijn collega's moet bijtreden en dat de kamer inderdaad wat vernieuwing mist op vlak van puzzels.

Het verhaal en de beleving zijn hier het belangrijkste en dat is niet erg.
Je weet bij de start wat je doel is, wat je komt doen en dat komt op het einde perfect terug.

Ik had de start echt graag anders gezien, hier kan de kamer echt nog een stapje hoger door geraken.

Nadien leuk nagepraat met de host en een leuke foto gemaakt.
Een aanrader voor iedereen die van een goed verhaal houdt en alles in thema.
Ideaal aantal is echt 4 personen. Minder lijkt me pittig.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

casturiicasturiiEscaperLid sinds: 4 september 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Dit huis, dit vervloekte huis...

Na de smaak met al 2 andere kamers te pakken te hebben konden we toe komen aan een last minute, Abandoned. Top van de eigenaren dat we zo snel geholpen werden en nog zo last minute langs konden komen!

Qua sfeer was ik aangenaam verrast. De kamer is mooi afgewerkt, de sfeer is macaber, het verhaal is best sterk (doch soms cheesy) en ontwikkelt zich op een manier die knap in de kamer verwerkt is.
Daar komt bij dat de kamer meer ruimte in neemt dan ik verwachtte. Ondanks het redelijk basale concept is hier duidelijk moeite in gestoken om je op een avontuur te laten gaan door een verlaten huis. Dan moet het ook als een huis voelen en qua formaat is hier aardig de moeite voor gedaan.

Het grootste nadeel aan de kamer vind ik de puzzels, in zoverre als je de puzzels zo kan noemen. Vaak komt het neer op ergens heen gaan, iets zoeken, vinden, of verplaatsen en door gaan naar het volgende onderdeel waar je iets zoekt, vindt, of verplaatst. Ik had op meer uitdaging gehoopt en vooral op meer originaliteit. Waar de sfeer van de kamer beduidend sterk is liggen de puzzels enkele generaties achter. Ik kon er de dag zelf op 1 of 2 na geen enkele meer voor de geest halen en dat is geen goed teken.
Soms voelt het ook alsof de kamer stagneert door deze stijl van puzzelen. Dat killt de flow aardig als je van tevoren lekker door ging.
Het zou prima mogelijk zijn geweest om een paar fatsoenlijke puzzels in de kamer te verwerken op een manier die geen afbreuk doet aan de sfeer en ik zou dit graag gezien hebben.

Als je even sfeervol wil griezelen zonder al veel of complex te puzzelen zit je bij Abandoned goed. Ben je uit op een puzzelkamer? Dan is deze waarschijnlijk niet voor jou.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Groter dan verwacht
 • Ontwikkeling van het verhaal
 • Macabere sfeer
 • Soms statische momenten
 • Soms cheesy
 • De puzzels

 

eveline_kunsteveline_kunstEscape ApprenticeLid sinds: 25 oktober 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2020

Wauw....

De puzzels waren even anders dan je gewend ben. Je moet hier niet heen gaan met de insteek van sloten open maken. Het was een spannende kamer die een goede sfeer mee bracht. De kamer was goed opgezet en de manier waarop je hints krijgt is zeer origineel. Je krijgt een leuke introductie waardoor het verhaal ook snel duidelijk word. Ik zou deze room niet met meer dan 4 mensen spelen. We hebben de kamer binnen 57 minuten uitgespeeld. We waren vrij snel onderweg maar de eindpuzzel liepen we aan het begin een beetje op vast. Toen we het eenmaal door hadden is het heel logisch.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Spanning
 • Anders nadenken
 • Verhaal
 • Grote kamer

 

lida_scholtelida_scholteEscaperLid sinds: 4 september 2017 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2020

Heerlijke beleveniskamer

Zelfs na meer dan 70 escaperooms gespeeld te hebben, was dit weer echt zo’n superfijne beleveniskamer! Prachtig aangekleed, griezelig verhaal, heerlijke puzzels. Fijn gebruik van techniek, geluid en effecten om griezelige sfeer te creëren: je zit echt middenin het verhaal.
Kortom: gewoon gaan doen!!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Heerlijke puzzels
 • Totale belevenis
 • Prachtige aankleding
 • Nabespreking
 • Vriendelijke ontvangst
 • Voorbereiding dmv mails

 

amamEscaperLid sinds: 27 december 2017 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Prachtig, origineel

Heel erg mooi. Sfeer prachtig. Puzzels erg origineel..


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer, puzzels
 • Te donker

 

margodegraafmargodegraafJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2020

Bijna!

We kwamen een minuutje te kort, maar deze escape room is zeker een aanrader. Mooi gethematiseerd en afgewerkt.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Aardig personeel (Luke)
 • Leuke puzzels (geen cijfersloten)
 • Mooie afwerking
 • Laatste 5 minuten gaat muziek erg hard
 • Je ziet niet hoeveel tijd er nog over is

 

paulo_portugalpaulo_portugalEscaperLid sinds: 10 januari 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2020

Niet Echt een Horror kamer maar wel zeker de moeite waard

Erg mooi gemaakt , kamer klopte helemaal en mooie beleving


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Papis

Ontsnapt: Ja  46:00 min

 

Escape PapiEscape PapiJunior EscaperLid sinds: 8 januari 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2020

Mooie kamer met een leuke thema

Kamer is heel mooi gemaakt alleen had ik wat meer verwacht qua horror, wat online word gepromoot.

Verder wel een leuke belevenis.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Papis

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • Mooi decor
 • Leuke thema

 

vinnixvinnixEscape ApprenticeLid sinds: 5 oktober 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2020

Spannende kamer

We hebben deze kamer met z’n tweeën gedaan en vonden dat goed te doen. Je moet wel goed blijven communiceren met elkaar.
De kamer is spannend, maar zeker niet eng. Je hebt (met zn tweeen) genoeg te doen en de puzzels zijn niet heel moeilijk. Je moet alleen goed opletten..
De manier waarop je hints krijgt is origineel en de hints zijn echt persoonlijk.
Bij het nabespreken op de terugweg in de auto, kwamen we wel tot de conclusie dat we het verhaal niet helemaal hadden begrepen. We dachten iets te hebben ontdekt maar dat kwam helemaal niet meer terug in het verhaal van de kamer.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geen slotjes
 • Genoeg te doen
 • Spannend en niet eng
 • Verhaal van de kamer niet zo duidelijk

 

ElsaElsaEscape ApprenticeLid sinds: 26 november 2017 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Gave kamer met spooky sfeer

Leuk verhaal, goede sfeer. Puzzels sloten mooi op elkaar aan. Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Toffe scary vibe, niet te eng, niet te saai
 • Mooi afgewerkt
 • Samenhang van de puzzels
 • Zou deze niet met meer dan vier spelen

 

Marian (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2020

Verrassend en spannend

abandoned gespeeld,3 spelers hadden al enige ervaring met een escaperoom. Prachtig opgezet spel. Door de tijdsdruk hebben we de eerste onderdelen vlot kunnen ontrafelen echter zijn we gestrand op het laatste onderdeel...balen.... Mooi om te spelen,speler 4 is nu ook enthousiast geworden!!


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2020

Leukste van deze locatie

Beter opgezet dan de andere kamer, maar niet per se ons soort kamer


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  17:00 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Leuke kamer voor beginners

Wel een leuke kamer


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  17:00 min

 

murtiemurtieEscaperLid sinds: 20 januari 2020 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2020

Hele leuke, verrassende kamer!!

Wat een toffe kamer met een duidelijke verhaallijn en opbouw! We hebben echt genoten en zijn verrast door de inhoud van de kamer. Een hele leuke mix qua puzzels en de spanning was leuk opgebouwd. Wat ons betreft een aanrader! Zeker ook leuk om te spelen als je al met meer ervaren bent. Wij zijn dingen tegen gekomen, die we nog niet eerder hadden gezien :-)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Squad

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Verrassende kamer
 • Aankleding/thema/afwerking
 • Puzzels
 • Hints hadden cryptischer gemogen

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2020

Hele toffe, avontuurlijke kamer

Deze kamer heeft ons absoluut verrast! We hebben echt genoten. De opbouw zit heel goed in elkaar en de kamer is best spannend. Je bent continu op je hoede, omdat je niet weet wat er kan gebeuren en je verwacht elk moment dat er dus iets kan gebeuren. Qua spanning is het wel echt te doen en de omschrijving "horror" vinden wij niet van toepassing.

De kamer heeft afwisselende puzzels waarbij wij continu hebben samengewerkt met elkaar. Je maakt dus alles mee van het begin tot het einde, zeker een pluspunt! De puzzels passen goed in de verhaallijn en het thema van de kamer en sommige puzzels zijn wij nog niet eerder tegen gekomen, sommige wel. Maar dat stoorde ons niet. Een sterk punt van de kamer is echt de afwisseling in de puzzels!! De kamer ziet er goed uit en is qua opzet en opbouw heel goed neergezet. Door het spel heen zijn wij daar flink door verrast. We raden aan om de kamer zelf te spelen, om dat zelf te ontdekken! We willen niet te veel verklappen :-)


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Squad

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Afwisseling in puzzels
 • Complete verhaallijn
 • Goeie spanning en sfeer
 • Verassende kamer
 • Hints hadden iets cryptischer gemogen

 

pkjvdwpkjvdwEscape ApprenticeLid sinds: 13 september 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2020

Avontuurlijk en onderscheidend!

Samenhangend en meeslepend verhaal. Spanning van begin tot eind. Verrassend! Mooie details en prachtig gemaakt.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geen simpele “slotjes”
 • Ontvangst en begeleiding
 • Goede samenhang
 • Gedetailleerde uitwerking
 • Verrassend!

 

mhfvdwmhfvdwEscape ApprenticeLid sinds: 26 december 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2020

Super vette kamer!

Met zijn drieën gespeeld. De kamer is echt super gaaf qua licht, geluid,, details en algehele sfeer. Alles in stijl. De puzzels zijn origineel en in stijl van het thema. Hij is spannend maar niet eng. Goed te doen voor iemand die wat banger is aangelegd. Van mij had hij enger gemogen.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  64:49 min


 • Verrassende effecten en elementen
 • Tof thema en alles in stijl
 • Originele puzzels
 • Had enger gemogen bij thema horror

 

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2020

Spannend tot op het laatste moment

een zeer spannende escape die mooi in elkaar zit! Decor is top, spannende effecten en hier en daar een schrikeffect.

We vlogen er doorheen en liepen op de eindpuzzel vast. Met nog 7 minuten op de klok zijn we escaped!

Ik heb wel af en toe het gevoel gehad dat we iemand zouden tegenkomen....


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Begeleidster
 • Open eind?
 • sfeertje
 • effecten
 • Spannend
 • geen sloten
 • decor

 

Lisa (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2020

Echt super!

Mijn familie en ik hebben ontzettend genoten van deze escaperoom! Het was voor ons precies het juiste niveau qua "creepyness"; niet te eng, maar zeker wel spannend. Deze kamer is weer net wat anders qua puzzels dan andere escaperooms die ik al eerder had gedaan; een zeer leuke afwisseling, naar mijn mening. Ik kan deze kamer echt iedereen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagende en originele puzzels
 • Samenwerking nodig
 • Goede moeilijkheidsgraad
 • Goede sfeer en leuke verhaallijn

 

Mandy (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2020

Spannend, uitdagend en een goed verhaal!

Alles zat goed in elkaar en zelfs voor een ervaren groep als wij is het toch gelukt om ons goed uit te dagen en ons een beetje bang te maken. Een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goed in elkaar
 • Uitdaging

 

lndwbbnlndwbbnJunior EscaperLid sinds: 11 februari 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 maart 2020

Spannend tot op het eind

Met vriendinnen deze kamer gespeeld.
Er zit een leuke opbouw in en de spanning is echt voelbaar.
Uiteindelijk 2 hints nodig gehad (de eerste was omdat we iets verkeerds deden maar wel het antwoord al hadden en de tweede hadden we echt over het hoofd gezien). Goed verhaal en leuke doorloop door het verhaal. Je wordt echt meegenomen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geen sloten maar leuke puzzels
 • Spanning
 • Effecten van de kamer

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieEscaperLid sinds: 19 december 2017 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Leuke, spannende, uitdagende kamer(s)

Een grappig detail is dat dit mijn 44e escaperoom is, hetzelfde als het huisnummer van deze escaperoom. Dat belooft wat. Maar wat?
We hebben een groot escaperoomspelers groep inmiddels, waardoor de 1e groep al om 12:00 uur is geweest en wij om 14:00 uur nog aan de bak moesten. Zij wilden ons niet vertellen wat hun resultaat was om een niet te hoge druk op ons te zetten. Maar dat had achteraf gezien niet uitgemaakt, we waren hun allang vergeten toen we de deur opende.......tatadada......
Er zaten enkele griezelige effecten in, waardoor we steeds op ons hoede bleven voor een schrikmoment , de spanning was voelbaar. We hadden 1 hint nodig, waarna bleek dat we het wel bijna goed hadden gedaan, maar dat is voor een escaperoom niet goed genoeg. De puzzels waren goed te doen en ook goed genoeg. Daarmee bedoel ik dat ze wel uitdagend genoeg zijn om ons bezig te houden. We kregen nog 1 keer op ons kop omdat iemand toch als geheugensteuntje een pen en papier wilde gebruiken. Wat ons trouwens niet hielp. Het ging beter zonder. De setting en sfeer was prima bij het thema passend en gelukkig werden we beloond met dat we het gehaald hebben. Alhoewel.....het had toch nog een beetje een open eind...... Bruggetje naar een volgende kamer??

Overigens een verademing dat we niet steeds nummerslotjes moesten openmaken. Ik kan namelijk niet meer zo goed zien in het donker.

We hebben ons weer kostelijk vermaakt!!


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • AAnkleding
 • Thema
 • Ontvangst
 • Wijze van hints geven
 • Puzzels te moeilijk maar uitdagend genoeg
 • Technische uitvoering

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig