Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over The Crazy Mister Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

 Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie. Hij wordt niet voor niets ‘The  Crazy Mister Hunter’ genoemd!


Thema's

Avontuur

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

9 likes

45 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Siliciumweg 21
3812SV, Amersfoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

23 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Scary Dentist!

Deze kamer stond hoog op ons wensenlijstje omdat wij groot fan zijn van kamers met een hoge spanning of horror gehalte en de recensies op escapetalk bevestigde in ieder geval dat je hier veel spanning zou beleven. Escaperoom amersfoort ligt op een industrie terrein en je kan dus kosteloos voor de deur parkeren. De ontvangstruimte is groot en je kan hier prima even zitten om te kletsen en een drankje te drinken. Na een vriendelijk ontvangst door onze host krijg je een intro en instructie film te zien in de ontvangstruimte om je alvast in de juiste sfeer te krijgen. Hierna mag je gaan starten met de escape en deze is zeker anders dan gebruikelijk en brengt je gelijk al de nodige spanning. Zodra je dan aankomt bij de tandartspraktijk begint de actie pas echt. Constant ben je op je hoede of de dokter niet in ene keer om de hoek staat of dat je niet zomaar ineens word gegrepen. Onder hoge spanning ben je ondertussen bezig om de puzzels op te lossen en dit valt niet mee. Door de spanning lijken zelfs de makkelijkste opdrachten ineens heel erg moeilijk. De aankleding van de kamer is sober maar de focus van deze kamer is dan ook echt wel de spanning en de experiene die je hierdoor beleeft. Ben je een beetje bang aangelegen dan kan je altijd nog de mildere versie boeken zodat je een wat minder intense beleving krijgt. Het aantal van 4 personen is ook echt wel het maximum voor deze kamer dus dit is goed ingeschat door de eigenaar maar Ik denk dat je deze kamer ook goed met 2 personen zou kunnen spelen zolang je allebei maar tegen een beetje spanning kan. Wij waren in ieder geval erg blij dat we op tijd de praktijk hebben kunnen verlaten!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:28 min


 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer

  EvdhdvE

Ra1m0nDRa1m0nDEscape ApprenticeLid sinds: 3 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Was een spannend en uitdagend tandarts bezoek

Leuk thema goed aangekleed met uitdagende puzzels en meer is zeker een experience.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: N1ght G4m3r5

Ontsnapt: Nee


 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Angela (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Helemaal geweldig

Wat een toffe ervaring en een goede verhaal lijn


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13 januari 2019 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Tering...ik ben nog steeds aan het bijkomen ;-)

Tja wat kan ik erover zeggen. Je moet dit echt zelf beleven, denk ik. Dit is zo'n kamer waarbij je letterlijk ervaart wat de titel doet vermoeden...The Crazy Mister Hunter...Veel mensen zijn "bang" voor de tandarts, maar geloof mij dat jouw eigen tandarts een verademing is na een bezoek aan Mister Hunter ;-). Deze escaperoom zit echt goed op de beleving. De start is origineel, althans ik heb hem nog niet eerder zo gezien. In het begin denk je nog, oh dit komt wel goed. Maar dan begint het avontuur pas echt. Tijdens de escape zijn er momenten waarop je denkt fuck waarom ben ik dit gaan doen, maar achteraf denk je tering wat was dat vet eigenlijk. De puzzels passen bij de beleving, niet te moeilijk en niet te makkelijk maar gewoon voldoende niveau voor wat je op dat moment kan oplossen. De begeleiding die wij kregen was goed en de host was erg enthousiast. Zeker een aanrader als je niet bang aangelegd bent en van experience kamers houdt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Logica
 • Samenwerken
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

EsmeeWEsmeeWEscape ApprenticeLid sinds: 9 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Heerlijke escape room!

Het begon met een leuk en vriendelijk ontvangst, top! Na een korte uitleg was de opdracht duidelijk en konden we beginnen. Door het verassende begin zaten we gelijk helemaal in het verhaal. We vonden het heel leuk dat je alle puzzels goed samen kon doen. We waren altijd wel met iets bezig en dat maakt de escape room zo goed. We zullen niet te veel prijsgeven, maar over één ding waren wij het alle drie eens; dit is de spannendste (precies op de goede manier) escape room die we ooit gedaan hebben!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

Team Fiets 'M erinTeam Fiets 'M erinEscaperLid sinds: 21 oktober 2017 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Deze moet je gewoon hebben gedaan!!!! Fantastisch

Wij hebben de 16 + variant gespeeld. Deze escape is echt in een woord, '''Briljant''. De eigenaar heeft een prachtige kamer weten te realiseren met een verhaal dat je vanaf het begin tot het eind helemaal mee neemt in de beleving van het verhaal. De details zijn kloppend, het verhaal is duidelijk en behapbaar. De nadruk ligt in deze escape ook op de experience wat helemaal passend is voor deze kamer. Ook zijn we een paar keer flink geschrokken tijdens de kamer, op een manier die hoort bij de ervaring van de escape uiteraard. We hebben enorm lol gehad omdat mijn teammaatje een beetje'' bang in het donker'' is. Er is uitdaging, spanning, en ook echt speelplezier. De eigenaar is een super leuke vent die zich echt inzet om een prachtige ervaring af te leveren in deze kamer en geloof me, dat lukt hem!! De puzzels zijn goed bedacht en wederom passend qua niveau en beleving van de kamer. De spanning volgt je vanaf het begin tot het eind, wij werden er helemaal in meegezogen! Een voordeel van deze experience room is dat er verschillende mogelijkheden van spanningsniveau zijn en dat maakt de kamer voor een groter publiek toegankelijk. Gewoon niet twijfelen maar zeker boeken! Deze ervaring gun ik elke liefhebber van escaperooms!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • In de avond is deze kamer nog gaver om te beleven!
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

misslimissliJunior EscaperLid sinds: 22 november 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Terecht bang voor de tandarts!

Goede escape room! We hadden voor een ietwat minder horror variant gekozen, dat is niet zo ons genre. Toch genoeg spanning en af en toe wat schrikmomentjes. De puzzels zaten goed in elkaar. Binnen 48 min. ontsnapt.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

dejongmaxdejongmaxJunior EscaperLid sinds: 17 augustus 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Hele leuke kamer om te spelen!

Hele leuke kamer! De spanning in deze kamer is veel meer dan je vooraf verwacht!


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Tom (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2021

Spannend en vol adrenaline

Fijne ontvangst en goede inleiding in het verhaal van Mister Hunter. Spannende escape room met leuke puzzels en portie spanning. Toffe eigenaar, met veel kennis en ervaring voor nieuwe toffe escape rooms. Aanradertje!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Beleving
 • Schrikmomenten
 • Spannend

 

Rob van der Monde (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2020

Spannende gezellige middag

Wij waren met 4 personen en hebben 2 rooms gespeeld. Top ontvangen, eerst de boshut en toen crazy mister hunter. Was spannend en genoeg te doen voor iedereen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

StefanStefanJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2020

De adrenaline kick dat ik nodig had.

Ow wat was dit een super vette ervaring. Heb nu 20 kamers gedaan, maar me nog niet eerder zo gevoeld.
Achteraf gezien waren de puzzels niet super moeilijk. Maar ze waren gevarieerd en voor ons twee perfect in balans voor de mindset waar we in zaten.

Ik schrik niet zo snel, kijk veel horrors en probeer zoveel mogelijk spannende escaperooms te doen.
Maar dit is de eerste keer dat ik hardop geschreeuwd heb haha (Maar wel op een mannelijke manier natuurlijk). Erg netjes!!

De eigenaar Michael is ook erg tof, brengt je goed in het verhaal en we werden vriendelijk ontvangen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Eindelijk hardop geschreeuwd
 • Sfeer
 • Super spannend!

 

frankadejongfrankadejongEscape ApprenticeLid sinds: 7 december 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 december 2020

Ook erg Vet

Dit is mijn 2e Escaperoom ervaring, en ik moet zeggen dat ik hem erg heftig vond. Jeetje, wat was dit vet! Heftige effecten.

Paar hele toffe schrikeffecten zaten erin.

Leuke meneer waar we nog even gezellig mee nagekletst hebben.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

lida_scholtelida_scholteEscaperLid sinds: 4 september 2017 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2020

Lekker gepuzzeld, fijne schrikmomenten

Normaal gesproken gaan we met zijn vieren, dit keer met zijn tweeën escapen. En dat is goed gelukt in deze kamer.

Leuk aangeklede kamer, lekker gepuzzeld. Wel aardig wat slotjes, maar leuke puzzels. Niet al te moeilijk, dus goed te doen met zijn tweeën. Voor ervaren escapers is 2 ook een prima aantal in deze kamer.
Fijne schrikmomenten tussendoor, ik hou daar wel van 😉


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • Schrikmomenten
 • Logische opbouw
 • Vriendelijke host
 • Veel slotjes

 

LabelloLabelloSenior EscaperLid sinds: 15 mei 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2020

The Crazy Mister Hunter

De host was erg enthousiast en de start was vrij uniek. De kamer is niet heel groot en bevat niet heel veel puzzels, maar doordat de ‘spanning’ veel tijd vraagt, ben je toch lange tijd bezig in de kamer. Het niveau van de puzzels vond ik vrij laag. We hebben deze kamer met z’n tweeën gespeeld en doordat mijn teamgenoot vrij angstig was, heb ik een groot deel zowat alleen gespeeld. Ik vond de meerwaarde van de schrikmomenten niet enorm groot. Voor deze situatie was het een leuke kamer en heb ik me prima vermaakt, maar ik zou deze kamer niet aanraden voor ervaren spelers met meer dan twee spelers.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:44 min

 

ruben_2000ruben_2000Escape ApprenticeLid sinds: 21 juli 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

De ervaring die je nooit aan ziet komen

Met 80 kamers achter de rug te hebben moet ik toch zeggen dat dit de engste kamer is die ik heb gespeeld.

We kwamen om half 11 's avonds aan bij deze splinternieuwe kamer. We wisten daarom ook niet zo goed wat we konden verwachten.

We werden vriendelijk ontvangen door onze gastheer en na een leuk kort babbeltje konden wij beginnen.

De start van het spel vond ik erg uniek en leuk! Je zat er gelijk in.

Eenmaal binnen in de kamer voelden we ons gelijk op ons gemak. Het is een leuk ingerichte kamer met puzzels erin die voor iedereen te doen zijn.

Verder is de spanning in deze kamer SUPER hoog. Je bent het gehele uur lang op je hoede en het is de spanning dat je ook echt bezig houdt.

Deze kamer is echt de perfecte kamer voor de Durfals. De puzzels zijn oke, maar hier is goed bij nagedacht m.b.t. de spanning en het 'sfeertje' dat zich in de kamer bevindt.

Al om al een goed uurtje beleefd. Na afloop leuk nagepraat met de gastheer en we mochten de kamer nog eens bekijken.

Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een kamer die je niet stel tegenkomt
 • Spanning
 • Leuke host

 

peterdewaalpeterdewaalEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

Echt f***ing spannend!

Tering, deze escaperoom is gewoon heel erg spannend en vet. Je begint anders dan de andere kamers die ik gedaan heb.

Dit is de spannendste kamer tot nu toe. Binnenkort gaan we de boshut spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • begin
 • **** kan het niet verklappen
 • Schikmomenten
 • Veel effecten

 

robinzegersrobinzegersEscape ApprenticeLid sinds: 3 augustus 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Prima engheid ervaren

Normaliter zou je zeggen dat een escaperoom niet eng is, maar deze toch wel een beetje...... Ik ga niets verklappen maar ow wauw wat was dit COOL!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk begin
 • Het schrikmoment
 • Gastheer

 

ronald_deeronald_deeEscape ApprenticeLid sinds: 17 juli 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2020

Top ervaring!

The Crazy Hunter is een mooi gethematiseerde kamer, met goede schrikmomenten en leuke uitdagende puzzels. Deze kamer is ook zeer geschikt voor vriendengroepen en groepjes volwassenen. Een mooie aanwinst naast de twee kamers die er al te vinden zijn voor kinderen en gezinnen. Absoluut een aanrader, zeker als je van een portie spanning en adrenaline houdt!


Reactie door Escaperoom Amersfoort

21 juli 2020

Wat een lovende woorden. Bedankt en tot ziens! Team Laserloods Amersfoort


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Schrikmomenten
 • Mooi gethematiseerd
 • Leuk thema

 

Beleving ten top!

Wij mochten deze nieuwe kamer testen! Super vonden wij het. Een zeer vriendelijk ontvangst, een verrassend begin... en een hoop spanning tijdens het spel. De puzzels zijn niet te moeilijk (maar goed ook!) En er zit een goede variatie in. Ook kan je als team met verschillende zaken bezig gaan, dat is fijn!! Oh wat hebben we gelachen!! Zeker een aanrader


Reactie door Escaperoom Amersfoort

3 augustus 2020

Beste, Ik vind het erg jammer om te lezen dat je ons zo laag waardeert. Zeker omdat jullie een testgroep waren. Je geeft super veel complimenten (dank daarvoor) maar toch met een laag cijfer 7. Wij zijn bezig geweest met het verbeteren van onze ervaring en met een 7 haal je ons onterecht naar beneden en dat terwijl je gratis hebt gespeeld.. Ik hoop dat jullie je review willen verwijderen en/of bij willen stellen. Hiermee zet je ons wel een beetje te kakken. Team laserloods


7

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: de Baukerkjes

Ontsnapt: Ja


 • variatie van puzzels en opdrachten

 

Roos van Lobenstein (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2020

Erg leuk!

The crazy mister hunter escaperoom was een mooie en spannende kamer. De kamer daagt je uit om als team zijnde goed samen te werken. De spanning is vanaf het moment dat je begint meteen aanwezig en dit gevoel heb ik het hele spel lang vastgehouden. Van nature ben ik best een schijterd en daardoor ben ik ook een paar keer flink geschrokken tijdens sommige schikmomenten. Voor mijn gevoel was dit zeker niet te heftig en maakte het juist de beleving af. De puzzels waren niet al te moeilijk waardoor het voor iedereen toegankelijk is, daarnaast zag de kamer er van binnen erg mooi uit. Deze escaperoom is dus zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Vriendelijk personeel
 • Samenwerken
 • Spanning

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2020

Niet mijn soort escape room

Nu de adrenaline gezakt is en ik ben bijgekomen van het escape avontuur, wil ik proberen om de eerste review te schrijven, best lastig.. Nadat we ontsnapt waren, zat mijn hart in mijn keel en vond ik het lastig om te vertellen wat ik van de kamer vond. Dus ga ik nu een poging wagen om eerlijk mijn mening te geven.

De escape room begint heel leuk en de opdracht is meteen duidelijk. De puzzels die je tegenkomt zijn niet heel moeilijk of ingewikkeld en dat is maar goed ook, want door de spanning lukte het niet allemaal even snel om de puzzels op te lossen. De puzzels zijn deels in het thema van de kamer. Dat kan wat ons betreft nog meer. Ik zelf vond de schrik momenten te heftig, niet mijn ding. Ik had liever van te voren geweten dat die momenten er zouden zijn en dan zelf de keuze gehad: met of zonder.. Mijn voorkeur zou eerder uitgaan naar een kamer die er van zichzelf spannend uitziet. Qua aankleding kan die beleving denk ik nog beter.

Al met al hebben we flink gelachen en was het op het op het moment zelf hylarisch. Achteraf zat de schrik er goed in en is dit blijkbaar niet het type escape room dat ik leuk vind. Met stalen zenuwen kun je dit avontuur wel aan..


Reactie door Escaperoom Amersfoort

20 juli 2020

Beste, Ik vind het erg jammer om te lezen dat je ons zo laag waardeert. Zeker omdat jullie een testgroep waren. Je geeft super veel complimenten (dank daarvoor) maar toch met een naar randje voor mijn gevoel. 6,5 voor iets waarvan we nog aan het bijschaven zijn en nog een juiste weg aan het zoeken zijn wat we moeten bewandelen. En voor puntjes die je wel tof vind, vind ik het wel heel vreemd en jammer om te lezen dat je deze waardering geeft aan de kamer. Dat schrikmomenten niet je ding zijn, kan natuurlijk. Je kan met een cijfer als deze “wat ik persoonlijk niet fair vindt” een kamer door het slijk halen” En dat terwijl je hem mocht testen.....voor nope.... Hopelijk passen jullie je recentie nog aan, of halen hem weg. Ik vind het cijfer zeker niet terecht! Team Laserloods Amersfoort


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Gratis parkeren voor de deur
 • Geen moeilijke verhaallijn
 • Begin van de kamer
 • Schrikmomenten te heftig
 • Aankleding kan spannender

 

lisa-daisylisa-daisyEscaperLid sinds: 28 juli 2018 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Spannend en leuk!

Topbegeleiding en fijne service. We hebben erg gelachen en zijn regelmatig geschrokken! Eén puzzel leverde wel frustratie op, omdat we om de beurt naar elkaar zaten te kijken en het mislukte steeds. Uiteindelijk door de begeleiding wel opgelost.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: DeLiLo

Ontsnapt: Ja


 • Schrikelementen zijn top!
 • Begeleiding
 • Sfeer
 • Één frustrerende puzzel

 

yazzyyazzyJunior EscaperLid sinds: 10 januari 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Leuk genoeg

Was soms echt leuk en soms echt mega cheapie puzzels. Zaten leuke extra dingen in die ik nog niet in andere kamers had gedaan.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig