Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Crazy Mister Hunter

Amersfoort , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 5 (Aanbevolen: 3/4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Crazy Mister Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

 Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie. Hij wordt niet voor niets ‘The  Crazy Mister Hunter' genoemd!


Thema's

Avontuur

Horror

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

16 likes

142 bezoekers

83.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Siliciumweg 21
3812SV, Amersfoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

60 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Gemixt gevoel bij dit tandartsbezoek

We hadden vandaag 4 escaperooms op de planning staan. Tijdens onze lunch kwamen we erachter dat er echt nog wel ruimte was voor een extra kamer in de avond. Een flink stuk omrijden, maar je bent fanatiek escaper of niet. Omdat een van onze teamgenoten wat toffe reviews had gelezen over Crazy Mister Hunter, besloten we deze kamer te gaan spelen in Amersfoort. In de middag boeken, in de avond spelen. Prima plan! De eigenaar belde na het boeken nog even op omdat het eigenlijk niet zo goed uitkwam met het personeel, voor ons geen enkel probleem, dan speelden we de kamer gewoon een uurtje later. We wilden uiteraard de volledige experience meemaken.

Eenmaal op de locatie aangekomen, wachtten we buiten even. Ons werd gevraagd om stipt op het afgesproken tijdstip aan te bellen. Dat deden we uiteraard ook. We werden vriendelijk onthaald door de eigenaar van de kamer. De sfeer in de ontvangstruimte was wat creepy, goed om meteen in het juiste gevoel van de kamer te komen dus! Na gezellig gekletst te hebben met de eigenaar over van alles en nog wat, kregen we een korte introductievideo te zien. Hierna kon onze missie beginnen.

De start van de kamer is tof, dit zie je terug bij meerdere grote experiences, maar mede daardoor had ik dat hier niet verwacht. Erg leuk dus! Eenmaal in de kamer merkten we al snel wat voor soort kamer dit zou worden; spannend. De kamer is 16+, dus je weet uiteraard wat je te wachten staat. Daar kies je immers zelf voor. Ikzelf ben een groot liefhebber van horror (mits juist uitgevoerd). Vooral tijdens mijn trip naar Athene heb ik veel toffe horrorkamers gespeeld, ik ben dus inmiddels wel wat gewend.

Hoe de kamer hier ‘eng' wordt gemaakt ben ik wat minder fan van. Door continu harde muziek af te spelen, raak je volledig uit je flow en kun je je moeilijk bezig houden met de puzzels. Hier en daar rustmomenten zijn – wat mij betreft – een heel stuk beter dan continu opgejaagd te worden. Wat me tevens enorm stoort aan deze kamer is dat de escaperoom zelf erg klein is. Dat is over het algemeen niet eens een probleem. De eigenaar kiest er echter voor om op een bepaalde manier de ruimtes met elkaar te verbinden. Omdat je hier continu mee bezig bent, begint dat op een gegeven moment écht te storen. Toegeven dat je kamer gewoon klein is zou wat mij betreft sterker overkomen dan het op te lossen zoals het nu is gedaan. De scares worden gedurende de kamer niet per se beter, maar voornamelijk irritanter. Je weet inmiddels wat er gebeurt, maar het gebeurt (nogmaals; wat mij betreft) te vaak waardoor je je niet meer kunt concentreren.

Wel moet ik zeggen dat het decor er (met showverlichting aan) netjes uitziet. Verwacht niets geks, maar gewoon prima! Tevens kan ik het onwijs waarderen dat de eigenaar je de kamer uit laat spelen, ook wanneer je er wat langer mee bezig bent.

Crazy Mister Hunter is een kamer die echt wel leuk is om te spelen, ondanks dat ik wat irritatiepuntjes had. Ik zou hier niet per se het hele land voor afreizen, maar als je toch in de buurt bent is het een leuke kamer om mee te pakken. Hier en daar zou ik er zelf alleen voor kiezen om iets minder op het ‘enge' te gaan zitten en het spannender te maken door bijvoorbeeld doodse stilte. Echter ben ik wel blij deze kamer gespeeld te hebben, al is het maar door het enthousiasme van de eigenaar vooraf en na de kamer. Als we in de buurt zijn kom ik zeker nog eens langs om de nieuwe kamer te spelen!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Nee

  sjephanieDrs-jlc

anne_ter_horstanne_ter_horstEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2021 (122 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 april 2023

Mondje dicht bij deze tandarts....

Aangezien wij als team regelmatig escaperooms boeken en wij elkaar continu op-hypen over de verschillende kamers die we nog graag willen doen, was het weer eens tijd voor een scapeshot. Ja ik weet..., SCAPESHOT?! (zo noemen wij dat als we weer eens broodnodig aan onze escape-verslaving willen voldoen omdat we anders gekke afkickverschijnselen gaan vertonen, hihi).

Side note: wij doen altijd alsof we super stoer zijn en plaatsen in de opmerkingen altijd badass ''of de Experience zo intens mogelijk mag?''. Maar eigenlijk, en je voelt hem al aankomen: zijn wij dat dus niet, althans een deel van ons...! Daarom meteen even een opmerking voor toekomstige spelers: Deze ervaring kan soms best pittig zijn. Persoonlijk houden wij hier wel van vanwege dat ''i did it'' gevoel maar dit is wellicht niet voor iedereen weggelegd.

Aankomst:
We zijn hier erg over te spreken. Bij het aanbellen begint de experience al! Even een tipje aan de Escaperoom: de luidspreker van de deurbel staat wat zacht waardoor je heel dichtbij moet luisteren en met 4 man is dit wat lastig. Misschien kan deze iets harder gezet worden? (geen intens probleem ofzo gewoon 'n klein tippie :)) Daarna kom je in de ontvangst ruimte en hier ga ik zeker niet spoileren maar dit is super, super tof!!!! Dik compliment ook dat je Crazy Mister Hunter alleen in de avond kunt boeken. Dit voegt echt iets toe aan de sfeer en beleving!

Kamer:
Nadat we het begin hadden doorlopen vlogen we er in. Er zit redelijk wat verhaal om deze kamer heen. Dit hoor je op een aantal verschillende momenten voor de daadwerkelijke start. Ik was soms door de hoeveelheid info eventjes de rode draad kwijt. Persoonlijk vindt ik dat bij een horror experience als deze niet zo erg. De start van de kamer zelf is tof en is mooi in pressure maar nog niet meteen ''full in je face''. Dit was erg fijn aangezien ik AL-TIJD te hard van stapel loop waardoor ik als een bibberend konijntje de kamer begin. Als je eenmaal echt aan het spelen bent barst het los. De scares zijn echt goed en je bent continu op je hoede door veel toffe effecten en toegevoegde dingen. Je zult hier tijdens het spel mee moeten dealen wat de ervaring echt gaaf maakt! Ook de puzzels zijn tof en hoe simpel ze soms ook lijken door de druk zijn ze toch verdraaid lastig.

Na-praten:
Het is een gezelligheid in de ontvangst ruimte en ondanks dat 't echt al wel laat was (wij hadden het laatste tijdsslot geboekt). Is er nog geruime tijd genomen om lekker na te kletsen. Wij hebben enorm gelachen en een toffe tijd gehad met de twee hosts en enkele kennissen van de hosts uit de vorige groep!

Escaperoom Amersfoort, dank jullie wel!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  56:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  Pjurn.

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2022

uhm, ik weet het niet zo goed

We waren opzoek naar een escape-room, ons maakt normaal de afstand niet zo veel uit als de kamer maar goed is, dus voor een 8,9 rij ik graag 1 uur. Maar dan moet je het ook wel waar maken.

Ontvangst:
Uhm, geen idee. Denk dat het personeel graag naar huis wilde. Hij was vriendelijk maar meer bezig met afsluiten en opruimen toen we klaar waren dan dat hij met ons bezig was. Kan standaard zijn, kan een moment opname zijn. ik weet het niet maar goed hij had wel de tijd voor uitleg en ontvangst alleen naar der hand was hij meer gehaast.

Verhaal:
Verhaal was duidelijk en spannend, ik vond het een leuk avontuur qua verhaal enzo. Wel moet ik zeggen dat me iets tegen viel qua verhaal. Volgens het verhaal moet je je verstoppen. Hoe dan! dit was zo'n domper op de room. Als er aan de voorkant tegen me word gezegd dat ik me moet verstoppen en als het word omgeroepen in de room, dan wil ik me ook verstoppen. Maar serieus, waar had dat gemoeten. Ik irriteerde me in de room dan ook heel erg aan die omroep en het verhaal leek ook niet meer te kloppen. Erg jammer want als dit niet werd gezegd komt de escape-room zo veel beter uit. Dus als je gaat, geef het verstoppen op, heeft totaal geen zin.

Puzzels:
De puzzels waren leuk, op niveau en goed. Prima door gedacht, echt leuk om te doen.

Aankleding:
Het was mooi aangekleed, goed in thema en leek goed verzorgd!
Maar de vloerbekleding in de eerste echte ruimte graag anders, super in het thema. Maar een pijnlijke bekleding. (ik houd dit expres vaag, ondervind dit zelf maar haha)

Horror:
Goede schrik momenten, je blijft gespannen tijdens het spelen en dat is een goede toevoeging aan je speel plezier.

conclusie:
Deze room kun je echt wel doen, hij is leuk, mooi in thema. Maar in mijn ogen wel wat ergernissen, die zo niet nodig zijn. Verstoppen er uit en de vloerbekleding aanpassen en je room is vrij van onnodige irritatie. Top kamer ga hem doen! maar het is in mijn ogen niet perse een 8,9. Het is echt een goede kamer. Vooral het horror effect is goed. Maar dat red ook echt de kamer, want horror kamers zijn lastig te vinden dus deze vallen wel echt op en scoren daardoor hoger merk ik. Dus als je een horror kamer zoekt, dan kom je wel echt hier op uit want daar zijn ze goed in.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • verstoppen?
 • haast?

  psmulders

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2022

Hunters bij Hunter

Na vier escape rooms te hebben gespeeld in Deventer – met het team ‘Ale Blie' (3 personen) - hadden we toch nog zin en puf voor een vijfde. Toevallig had ik een review voorbij zijn komen van kamer ‘The Crazy Mister Hunter' bij Escaperoom Amersfoort. Deze review had mijn interesse gewekt, omdat hierin beschreven stond dat dit een super enge kamer zou zijn. Gezien we voor Amersfoort maar een klein stukje om hoefde te rijden richting Brabant, was het géén punt om deze kamer nog even aan ons dagje toe te voegen 🚗. Dus tussentijds even Escaperoom Amersfoort gebeld en het was géén probleem 👍!

Het was al donker toen we aankwamen in Amersfoort op het industrieterrein waar deze escape room gevestigd is. De afspraak was dat we om precies 10 uur aan moesten kloppen en natuurlijk waren wij veel te vroeg 😁…. Er kwam een vrouw de escape room uitgelopen die ons nog benadrukte: ‘Hij is echt héél eng!'. Oké? Was dit dan nog wel zo'n goed idee?

Het werd 10 uur en we klopte aan. De sfeer in het hele gebouw was grimmig én ik was even bang dat het een ‘van-begin-tot-eind-experience' zou gaan worden (daar was ik namelijk niet op voorbereid 😁…). Gelukkig werden we vriendelijk opgewacht door de eigenaar van de escape room en was er gewoon nog tijd voor een toiletbezoek en een praatje. De eigenaar is een super vriendelijke man, die heel goed weet wat hij wil en kan. Daarnaast was hij zeer ervaren op het gebied van escape rooms en had al ontzettend veel gedaan en gespeeld. Super leuk om zulke mensen te ontmoeten.

We kregen een korte instructie en introductie in de vorm van een film en vervolgens begon het spel. Het begin was iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt én ik vond het super gaaf (zonder te spoilen 😜). De gehele sfeer in de escape room is grimmig én straalt ‘horror' uit. De decoratie en thematisering is simpel en zou misschien nog wat verbetert kunnen worden, maar dat doet niet persé af aan de sfeer. Ook de puzzels zijn goed te doen. Ze zijn niet van een denderend niveau én soms wat verstaand van het thema, maar verder gewoon prima. We hadden onderling wat discussie over óf het nu een paralelkamer kamer (een kamer waarbij je meerdere puzzels tegelijk kunt doen) óf een lineaire kamer (eerst de ene puzzel oplossen, voordat je de andere op kunt lossen) is. Hier ben ik eigenlijk nog steeds niet echt uit, maar laat ik het erop houden dat wij ‘m als team lineair gespeeld hebben (dus puzzel voor puzzel). Voor mensen die mijn reviews vaker lezen, maakt mij dit niets uit zolang er maar genoeg te zien/beleven is én dat is er in deze kamer.

Waar ik de escape room op zich niet zo spectaculair vond (gewoon een prima gemiddelde kamer), vond ik het spanningsgehalte enorm hoog. Er zitten elementen in de kamer, die ik nog nooit gezien had en die enorm bijdragen aan de enge sfeer (ik kan helaas niet zeggen wat i.v.m. spoilers, maar ik ben er mega enthousiast over 😍). Dit was echt super vet! Ik heb nu 50+ kamers gespeeld én ook al best wat horrorkamers, maar dit is tot nu toe de kamer die ik als het spannends en engst heb ervaren. De eigenaar is wat mij betreft een meester in horror. Hij weet hoe hij horror neer moet zetten én dat vond ik echt heel tof! Als je niet van horror houdt, zou ik het ook echt afraden om deze te doen, want hij is écht eng. Niet gewoon ‘spannend', maar eng! Als je het – net als ik – wél heel tof vind, dan moet je deze kamer echt gaan spelen, al is het alleen maar voor het horroraspect.

Vol adrenaline kwam ik uit de kamer. We hebben de kamer niet gered binnen de gegeven tijd, maar we mochten het spel uitspelen, wat ook weer een super service is 👌. Naderhand liep de eigenaar mee door de kamer en legde hij nog het één en ander uit. Ik kan het ontzettend waarderen als hosts en eigenaren dit doen bij escape rooms. De eigenaar neemt ook echt uitgebreid de tijd voor je en dat is top!

Al bij al; Vooral een hele spannende/enge ervaring. Niet geschikt voor angsthazen, maar zeker wél geschikt voor horrorliefhebbers. Qua escape room (puzzels, decoratie, thematisering) is het niet spectaculair, maar wel gewoon prima. De service is uitstekend en de eigenaar is super vriendelijk en gastvrij.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 á 3 personen i.v.m. bewegingsruimte;
- Je moet géén angsthaas zijn om deze kamer te spelen;
- Ik heb helaas de andere kamers (nog) niet gespeeld bij Escaperoom Amersfoort, dus ik kan (nog) géén advies geven over een volgorden van spelen.

Ik wil Escaperoom Amersfoort ontzettend bedanken voor deze toffe afsluiting van onze dag én vooral zijn vriendelijkheid en gastvrijheid. We komen zeker terug voor de andere kamers!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Horror
 • Vriendelijke eigenaar

  sjephanie

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Scary Dentist!

Deze kamer stond hoog op ons wensenlijstje omdat wij groot fan zijn van kamers met een hoge spanning of horror gehalte en de recensies op escapetalk bevestigde in ieder geval dat je hier veel spanning zou beleven. Escaperoom amersfoort ligt op een industrie terrein en je kan dus kosteloos voor de deur parkeren. De ontvangstruimte is groot en je kan hier prima even zitten om te kletsen en een drankje te drinken. Na een vriendelijk ontvangst door onze host krijg je een intro en instructie film te zien in de ontvangstruimte om je alvast in de juiste sfeer te krijgen. Hierna mag je gaan starten met de escape en deze is zeker anders dan gebruikelijk en brengt je gelijk al de nodige spanning. Zodra je dan aankomt bij de tandartspraktijk begint de actie pas echt. Constant ben je op je hoede of de dokter niet in ene keer om de hoek staat of dat je niet zomaar ineens word gegrepen. Onder hoge spanning ben je ondertussen bezig om de puzzels op te lossen en dit valt niet mee. Door de spanning lijken zelfs de makkelijkste opdrachten ineens heel erg moeilijk. De aankleding van de kamer is sober maar de focus van deze kamer is dan ook echt wel de spanning en de experiene die je hierdoor beleeft. Ben je een beetje bang aangelegen dan kan je altijd nog de mildere versie boeken zodat je een wat minder intense beleving krijgt. Het aantal van 4 personen is ook echt wel het maximum voor deze kamer dus dit is goed ingeschat door de eigenaar maar Ik denk dat je deze kamer ook goed met 2 personen zou kunnen spelen zolang je allebei maar tegen een beetje spanning kan. Wij waren in ieder geval erg blij dat we op tijd de praktijk hebben kunnen verlaten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:28 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede service

  EvdhdvE

GuuskeGuuskeJunior EscaperLid sinds: 10 januari 2024 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 januari 2024

Meer schrikken dan puzzelen

Ik heb gemixte gevoelens bij deze escaperoom, de sfeer en opbouw naar de kamer is heel erg goed en heb ik zelf nog bijna nooit zo mee mogen maken. In de kamer zelf is het allemaal echter een stuk minder, de kamer is echt DOODENG. Door al het enge heb je bijna geen tijd om je te concentreren op de puzzels wat ik erg jammer vind, de puzzels zelf stellen naar mijn idee ook niet veel voor en zijn relatief eenvoudig maar worden moeilijker door al het enge wat om je heen gebeurd.

Wel echt complimenten voor hoe deze ervaring uitgedacht is, de kamer heeft zijn slechte puntjes maar heeft ook zeker heel veel goede punten die erg origineel zijn. Wij hadden de eigenaar als gamehost en die was erg vriendelijk en heeft zich letterlijk in het zweet gewerkt om ons een top ervaring te bezorgen, we hebben uiteindelijk het niet binnen de tijd behaald maar de eigenaar liet ons het netjes uitspelen.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede service
 • Originele ontvangst
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

YoeriYoeriJunior EscaperLid sinds: 13 mei 2023 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2024

fe-no-me-naal!

Op 1 januari (want ja, waarom niet) heb ik samen met 2 andere the crazy mister hunter gespeeld. Dit is by-far de beste horrorescaperoom die ik ooit heb gespeeld! Ik vind het lastig om te delen hoe mijn ervaring was zonder te spoilen. Het enige wat ik kan vertellen is dat deze kamer echt voor horrorfans is gemaakt. Ik ben nooit snel bang in horrorescaperooms. Maar ik heb hier toch echt even op de grond gezeten, in een hoekje vol met angst. Deze kamer is ook echt een “experience” en niet een normale escaperoom. Ja, je moet puzzels oplossen om veder te komen. Maar de totaal beleving is zo gaaf. Mijn nummer 1 horrorescaperoom!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Logica

 

IzamyIzamyEscaperLid sinds: 24 oktober 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2023

Let the hunt start

Normaal laat ik eigenlijk geen reviews achter maar bij deze een uitzonderin. Ik kan niet anders zeggen dat ik deze kamer echt amazing vond! Bonus bonus punten voor de eerste paar minuten. Zeker gelachen en geschrokken. Al met al super gaaf! Dank aan de super aardige eigenaar die last minute ons wilde ontvangen en de super fijne avond! Tot snel en nogmaals, bedankt.

Ps. Speel deze kamer zeker :)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  60:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend

 

AnitademoedAnitademoedJunior EscaperLid sinds: 18 juni 2023 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2023

Wooow

Wat een geweldige kamer. Vanaf begin tot eind! Het is wel enorm eng en spannend maar als je hiervan houd zou ik deze kamer zeker aanraden.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  00:40 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

HHEscaperLid sinds: 20 september 2020 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2023

Spannend en eng

Van begin tot eind is het spannend en eng. Wij hebben het met z’n tweeën gespeeld waarvan één het super eng vond, waardoor het niet heel makkelijk was de kamer soepel door te komen, dus zijn wij niet op tijd ontsnapt (we mochten het wel uitspelen). De host had zich heel goed aangepast aan ons en probeerde het zo iets minder heftig te maken. Puzzels zijn heel leuk en decor goed in thema. Op het eind nog lang kunnen napraten met de host.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend

 

Noa YasmineNoa YasmineEscaperLid sinds: 05 oktober 2022 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2023

Pfoehh

Mijn man had een verrassing voor me. Ik dacht dat we gingen minigolfen, maar toen stonden we opeens in Amersfoort om Crazy Mr Hunter te spelen. Ik dacht direct ‘oh nee’. Want hoewel ik van spannende kamers houd, had ik al reviews gelezen dat deze kamer echt eng is. Té eng. En die verwachtingen nam ik mee de kamer in, waardoor ik behoorlijk bang was en me moeilijk kon concentreren op de puzzels. Op tijd ontsnappen lukte dan ook niet, maar we mochten hem gelukkig nog uitspelen.
Ook hebben ze goed afgestemd hoe ver ze konden gaan op de groep. Dat hebben ze heel goed aangevoeld! Achteraf viel de engheid dus ook wel mee (ook dankzij de host die bepaalde elementen heeft weggelaten!), het waren vooral mijn verwachtingen die me in de weg zaten.

De ontvangst en start van de kamer is op leuke originele wijze, de kamer zelf is (relatief ) klein maar fijn. Prima decor, ook fijne puzzels qua moeilijkheidsgraad. Moeilijker moet je ze zeker niet hebben in zo’n spannende kamer. Echt wel een leuke kamer om te spelen! Wat ik wel vind kloppen wat ik hier veel heb gelezen, is dat de spanning/dreiging echt aanhoudt en op weinig momenten helemaal weg is (zoals bij andere kamers vaak wel het geval is). Is het geen schrikmoment, dan is het wel iets met het licht of geluid. Maar dat vind ik persoonlijk wel de charme van deze kamer!

Achteraf gezellig gekletst met de vriendelijke eigenaar!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

Martijn SchefferMartijn SchefferJunior EscaperLid sinds: 01 augustus 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Spannend van begin tot eind

Vandaag hebben wij deze kamer mogen spelen. Het begint al een paar uur van tevoren en krijg je een idee waarmee je te maken gaat krijgen. Eenmaal op locatie word je gelijk meegenomen in het verhaal. Vanaf dat moment begint de zoektocht naar het geld en de drugs en ben je opzoek naar aanwijzingen. Door de ruimtes heen ervaar je spannende momenten met special effects die zorgen voor schrik momenten.

De kamers zelf zijn mooi en redelijk passend bij het verhaal. De puzzels waren goed te doen. Een aantal puzzels ken je als je vaker escape rooms speelt, maar er waren ook (voor mij) een aantal nieuwe puzzels. De lijntjes met de spelleider zijn kort waardoor je vaak op de juiste momenten een kleine hint ontvangt.

Helaas niet ontsnapt doordat we vaak te lang vastzaten op de codes in de juiste volgorde zetten, maar zeker een aanrader om te spelen als je opzoek bent naar wat spanning tijdens je escape.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Soms te snel hints
 • Veel in het donker

 

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2023

Toffe kamer!

Onze eerste ervaring met een horror kamer…

Met een super ontvangst hebben we een super tof avontuur beleefd.

De kamer heeft een goed verhaal met alle elementen voor een horror avontuur.

Decor en puzzels zien er goed uit. Zijn niet de moeilijkste puzzels maar met je adrenaline op standje overdosis is een nijntje puzzels al op academische niveau.

Al met al een super ervaring gehad met een super vriendelijke en enthousiaste eigenaar!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Experience
 • Great host
 • Storyline

 

tim_van_muntim_van_munEscaperLid sinds: 22 maart 2020 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2023

Mijn eigen tandarts maar even vermijden?..

'Oh weet je wat, tis echt super laat, zullen we anders er nog een doen, en dan een echt enge ofzo' Ja.. Wisten wij veel.

Nou, goed. Met die zin in ons hoofd, en vol goede moed naar Amersfoort. De sfeer was al aanwezig in de auto. Welke sfeer wisten wij ook niet precies. Maar hij kwam overeen met de sfeer die binnen te voelen was! Heel tof dat het doorgevoerd wordt.

Het begin van de kamer is vrij uniek gedaan, erg leuk om zo te starten met het avontuur. Eenmaal binnen. Tja, hoe erg kon het zijn? Vrij erg. Wat een toffe beleving (voor mij ook de eerste van zo'n soort.) Ik heb me zekers vermaakt, en nog meer gelachen om de andere teamleden. Zo zie je maar dat iedereen het anders kan opvatten. De puzzels lijken mij goed te doen, maar door de extra druk en het onverwachte zit hier toch wel een randje aan, dan worden ze ineens een stuk lastiger. De kamer zelf is tof, speelt lekker door en heeft goede momenten, zeker qua spanning. Want deze is uitermate goed door gezet door hetgeen wat wij tegen kwamen.

Na afloop heerlijk zitten kletsen met de eigenaar. Leuk om de raakvlakken ook te merken!

Als je in de buurt bent, en je wil een keer testen tot hoever je het uit kan houden en tot hoever je spanning stijgt. Zeker boeken deze kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Het ontsnap clubje

Ontsnapt: Ja


 • Hele fijne service
 • Enthousiaste en goede host
 • Sfeer vanaf begin tot eind
 • Niet te moeilijke puzzels
 • Spanningsopbouw

 

AuroryAuroryEscape ApprenticeLid sinds: 12 februari 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2023

Doodeng maar ook geweldig!

Een super toffe experience die goed doordacht ruimte gebruik heeft!

Mooie effecten en spannende momenten waardoor relatief makkelijke puzzels juist moeilijk worden omdat je zoveel adrenaline ervaart!


Ik heb zelf 1 moment gehad dat ik echt bang was maar de host speelde daar ontzettend goed op in, zo doende heb ik de kamer af kunnen maken!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Het ontsnap clubje

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Original
 • Great host
 • Difficulty
 • Exciting

 

ceessiejjceessiejjEscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2022

Intens

Een hele intense ervaring. Leuke puzzels, die opzich niet heel moeilijk waren, maar door de spanning en stress toch opeens erg uitdagend werden. Wij zijn nog een beetje aan het bijkomen..


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Best heftig!

Wij kwamen aan toen het al donker was...Dat maakte de start nog onbehagelijker dan het al was. Onze host Michael was geweldig en wist meteen in te spelen op de spanning! De missie werd verteld en we konden beginnen. Al snel wordt duidelijk dat je veel minder controle hebt dan je dacht...En dat maakt deze ervaring heel intens!
Als je deze met z'n tweeën gaat spelen is het denk ik nog heftiger, maar moet je wel allebei goed durven!

De puzzels zijn niet extreem moeilijk, maar door de spanning is alles ineens een stuk ingewikkelder. Wij misten hierin wel wat rustmomenten, de harde muziek en de onverwachte geluiden bleven komen...Hierdoor was het lastig om ons te kunnen herpakken.
Ook wordt de opdracht gegeven om te verstoppen, maar dit is eigenlijk ook niet echt mogelijk in de ruimte...

De schrikmomenten zijn erg goed en onverwachts! De momenten met de acteur (en vooral vanaf het begin) zijn heftig, maar wow, wat werkte het goed bij onze groep! De decors muziek en licht (en soms ook vooral geen licht) maakten de belevenis helemaal af!

Na afloop was er veel opluchting en konden we hard lachen om alles wat we hadden meegemaakt :)
Dankjewel Michael voor deze intense beleving en je begeleiding!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend

 

Petra WijnhofPetra WijnhofJunior EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2022

WOW

Wat een avontuur en en onwijs vette kamer is dit!!
Vanaf het begin van aankomen tot aan het weggaan gewoon in 1 woord subliem!
Je zit er vanaf moment 1 helemaal in.
Is deze kamer spannend… ja
Maar echt zo tof om te doen.
Dit mag je gewoon niet missen.
Mijn complimenten voor de eigenaar en host van ons vanavond want wat een beleving heb je ons gegeven!!👍🎉
Van het unieke ontvangst tot het sublieme spel wat wij uit hebben mogen spelen (ook al duurde het iets langer als
Gepland) en daarnaast het nog even de tijd nemen om met ons na te praten.
Ik heb echt genoten en deze staat bij mij iig in mijn top 2 en denk zelfs na lange tijd en veel kamers gespeeld te hebben dat deze voor mij op nr. 1 terecht komt!
Bedankt.
Groet Petra


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Sacha (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2022

Wat een waanzinnig (eng) avontuur!

Wat een geweldige kamer is dit! Je wordt vanaf het moment dat je aanbelt meteen meegenomen in het verhaal, dit wordt ontzettend sterk neergezet. De spanning zat er bij ons dan ook direct in, waardoor we er meteen heel veel zin in hadden. Wij hadden ook het geluk om begeleid te worden door de eigenaar, die dit echt vol passie en overgave doet. Heel mooi om te zien.

De kamer zelf heeft een ontzettend uniek begin, met leuke en creatieve puzzels. De kamer begon qua spanning vrij rustig, maar dit nam al vrij snel een drastische wending. Wij hadden per ongeluk de omschrijving van de gezinsversie van deze kamer gelezen, voordat we geboekt hadden, waardoor we een essentieel detail over het hoofd hadden gezien en vooraf niet door hadden dat de kamer zó eng zou worden. Kijk bij het boeken dus even goed naar beide versies (de gezins- en volwassenen versie), want dat maakt nogal een verschil in het spanningsniveau. Er zitten een paar behoorlijke schrikmomenten in, die voor een aantal van ons net iets te heftig waren, maar daar speelde de host heel goed op in. Voor ons is het spanningsniveau na deze schrikmomenten namelijk enorm afgeschaald, waardoor we de kamer redelijk rustig uit konden spelen. Je merkt dat naarmate de kamer vordert, er minder puzzels zijn en dat deze ook makkelijker worden. Normaal gesproken vind ik dat een nadeel, maar hier is dat eigenlijk perfect door het spanningsniveau van de kamer. Wij merkten echt dat het puzzelen steeds moeilijker werd, door alle adrenaline. De kamers zelf zien er geweldig uit, het is soms wat krap maar dat draagt ook bij aan de sfeer.

De eigenaar nam na afloop nog ruim de tijd om met ons na te praten. Het is een ontzettend sympathieke man, met een enorme passie voor escaperooms. Dat merk je aan alles. Wij komen zeker nog een keer terug voor een van zijn andere kamers.

Ik zou deze kamer absoluut aanraden als je houdt van horror. Mocht je net zoals ik een enorme angsthaas zijn, dan is de gezinsversie misschien een betere aanrader. Deze kamer is namelijk eigenlijk te mooi en leuk om niet gespeeld te hebben.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:30 min

 

DeniseTheunisDeniseTheunisJunior EscaperLid sinds: 20 juli 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2022

Helemaal in shock

Wat een gave kamer was dit. We belde een uur van te voren of we last minute op een zaterdagavond nog mochten spelen. We kregen een hele enthousiaste en vriendelijke eigenaar aan de telefoon. Natuurlijk mochten we komen! Aan de telefoon vroeg de eigenaar of we van horror hielden. We zeiden ja, maar dit hadden we absoluut niet verwacht.

We hadden in reviews al gelezen dat de Meisjeskamer en The End er niks bij was, en dat is 100% WAAR. Wat een experience. De puzzels zijn gaaf (wel wat cijfersloten, maar ik vind dat alleen maar leuk). De entree is er één die ik weinig gezien heb, origineel en begint meteen met wat spanning. Je voelt meteen: dit gaat wat worden.
Er is inderdaad een element wat je niet verwacht, en ik vind dat geweldig.

Je moet deze kamer gespeeld hebben als je van horror houdt en er tegen kan. Gelukkig is de kamer aan te passen op wat je aan kan. Ik wens je heel veel sterkte, maar vooral HEEL VEEL plezier.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs
 • Origineel
 • Spannend
 • Verhaal

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Best spannend

Kamer met acteur kan soms wat tegenvallen maar bij deze kamer vond ik het erg leuk . De puzzels zijn niet al te moeilijk en het decor is prima . Niks wat heel goed was of heel slecht . Mijn vrouw vond het wel iets minder leuk omdat ze daadwerkelijk ook beet gepakt werd door de acteur .


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:15 min

 

stijnuijterlindestijnuijterlindeEscaperLid sinds: 24 juli 2021 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Tof, maar net té creepy voor ons!

Wat ons betreft gaat de engheid van de kamer net iets te ver, zover dat je bijna vergeet hoe de puzzels eigenlijk zijn, en je ook vergeet om de kamer te beleven. Maar er zitten zeker elementen die los van de creepyness, anders zijn dan anders! De kwaliteit is goed! Als je lekker gaat op enge dingen (en dan bedoel ik, dat je helemaal leip wordt van horror, in de goeie zin van het woord), dan moet je deze kamer zeker spelen. Als je niet zo houdt van enge dingen, dan is deze echt een afrader.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • te eng

 

rosabrugtsrosabrugtsEscaperLid sinds: 06 september 2020 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Weinig tot niks meegekregen van de kamer door net iets te enge sfeer

Voor mij echt een heel groot tikkie te eng. Je ziet dat de maker er heel veel liefde in heeft gestopt, maar de engheid maakte voor mij dat ik geen puzzel heb kunnen maken en vooral bezig was met de spanning. Dat is jammer, want een beetje spanning maakt een kamer super leuk. Voor mij too much. Afwerking was oké en wel een leuke ruimte om nog na te kletsen (bij te komen), en een drankje te doen.
Enkel een aanrader als je écht héle stalen zenuwen hebt!


5.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 2.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving

 

rosa_kuijerrosa_kuijerEscaperLid sinds: 29 juli 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2023

Doodeng...

Doodeng beschrijft wel een beetje mijn ervaring in 1 woord. Van te voren wisten we natuurlijk dat het een spannende escape room zou zijn, maar dat hij zo eng was (in ieder geval dat vond ik) had ik niet verwacht. Daardoor kan ik me ook bijzonder weinig herinneren van de kamer, ik heb het grootste deel met mijn ogen dicht gestaan...


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding/begeleider
 • Te eng
 • Weinig leuke puzzels meegemaakt

 

EscapiepanEscapiepanEscaperLid sinds: 09 februari 2022 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2022

Gewoon perfect!

Qua beleving is dit echt de beste kamer die we tot nu toe hebben gespeeld. Spannende kamer, sfeer en thema super uitgevoerd.

De eigenaar heeft ons prettig ontvangen en hebben mogen genieten van zijn passie. We hebben beide kamers gespeeld en zijn gestart om 22.45 uur. Ik schrijf deze review nu we thuis zijn en de klok staat op 04.05 uur haha!

We hebben een toffe avond gehad en erg genoten. Leuke ervaringen uitgewisseld met de eigenaar en we komen zeker terug als de nieuwe kamers klaar zijn :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

CwbuiterCwbuiterEscaperLid sinds: 28 oktober 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Heel leuk, want heeeeel anders!

spannend! ik schrok echt zo erg hier...


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:34 min


 • Spannend
 • Sfeer
 • Origineel

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig