Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Crazy Mister Hunter

Amersfoort , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 5 (Aanbevolen: 3/4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Crazy Mister Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

 Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie. Hij wordt niet voor niets ‘The  Crazy Mister Hunter’ genoemd!


Thema's

Avontuur

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

69 bezoekers

88.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Siliciumweg 21
3812SV, Amersfoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

34 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Gemixt gevoel bij dit tandartsbezoek

We hadden vandaag 4 escaperooms op de planning staan. Tijdens onze lunch kwamen we erachter dat er echt nog wel ruimte was voor een extra kamer in de avond. Een flink stuk omrijden, maar je bent fanatiek escaper of niet. Omdat een van onze teamgenoten wat toffe reviews had gelezen over Crazy Mister Hunter, besloten we deze kamer te gaan spelen in Amersfoort. In de middag boeken, in de avond spelen. Prima plan! De eigenaar belde na het boeken nog even op omdat het eigenlijk niet zo goed uitkwam met het personeel, voor ons geen enkel probleem, dan speelden we de kamer gewoon een uurtje later. We wilden uiteraard de volledige experience meemaken.

Eenmaal op de locatie aangekomen, wachtten we buiten even. Ons werd gevraagd om stipt op het afgesproken tijdstip aan te bellen. Dat deden we uiteraard ook. We werden vriendelijk onthaald door de eigenaar van de kamer. De sfeer in de ontvangstruimte was wat creepy, goed om meteen in het juiste gevoel van de kamer te komen dus! Na gezellig gekletst te hebben met de eigenaar over van alles en nog wat, kregen we een korte introductievideo te zien. Hierna kon onze missie beginnen.

De start van de kamer is tof, dit zie je terug bij meerdere grote experiences, maar mede daardoor had ik dat hier niet verwacht. Erg leuk dus! Eenmaal in de kamer merkten we al snel wat voor soort kamer dit zou worden; spannend. De kamer is 16+, dus je weet uiteraard wat je te wachten staat. Daar kies je immers zelf voor. Ikzelf ben een groot liefhebber van horror (mits juist uitgevoerd). Vooral tijdens mijn trip naar Athene heb ik veel toffe horrorkamers gespeeld, ik ben dus inmiddels wel wat gewend.

Hoe de kamer hier ‘eng’ wordt gemaakt ben ik wat minder fan van. Door continu harde muziek af te spelen, raak je volledig uit je flow en kun je je moeilijk bezig houden met de puzzels. Hier en daar rustmomenten zijn – wat mij betreft – een heel stuk beter dan continu opgejaagd te worden. Wat me tevens enorm stoort aan deze kamer is dat de escaperoom zelf erg klein is. Dat is over het algemeen niet eens een probleem. De eigenaar kiest er echter voor om op een bepaalde manier de ruimtes met elkaar te verbinden. Omdat je hier continu mee bezig bent, begint dat op een gegeven moment écht te storen. Toegeven dat je kamer gewoon klein is zou wat mij betreft sterker overkomen dan het op te lossen zoals het nu is gedaan. De scares worden gedurende de kamer niet per se beter, maar voornamelijk irritanter. Je weet inmiddels wat er gebeurt, maar het gebeurt (nogmaals; wat mij betreft) te vaak waardoor je je niet meer kunt concentreren.

Wel moet ik zeggen dat het decor er (met showverlichting aan) netjes uitziet. Verwacht niets geks, maar gewoon prima! Tevens kan ik het onwijs waarderen dat de eigenaar je de kamer uit laat spelen, ook wanneer je er wat langer mee bezig bent.

Crazy Mister Hunter is een kamer die echt wel leuk is om te spelen, ondanks dat ik wat irritatiepuntjes had. Ik zou hier niet per se het hele land voor afreizen, maar als je toch in de buurt bent is het een leuke kamer om mee te pakken. Hier en daar zou ik er zelf alleen voor kiezen om iets minder op het ‘enge’ te gaan zitten en het spannender te maken door bijvoorbeeld doodse stilte. Echter ben ik wel blij deze kamer gespeeld te hebben, al is het maar door het enthousiasme van de eigenaar vooraf en na de kamer. Als we in de buurt zijn kom ik zeker nog eens langs om de nieuwe kamer te spelen!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Nee

  sjephanieDrs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2022

Hunters bij Hunter

Na vier escape rooms te hebben gespeeld in Deventer – met het team ‘Ale Blie’ (3 personen) - hadden we toch nog zin en puf voor een vijfde. Toevallig had ik een review voorbij zijn komen van kamer ‘The Crazy Mister Hunter’ bij Escaperoom Amersfoort. Deze review had mijn interesse gewekt, omdat hierin beschreven stond dat dit een super enge kamer zou zijn. Gezien we voor Amersfoort maar een klein stukje om hoefde te rijden richting Brabant, was het géén punt om deze kamer nog even aan ons dagje toe te voegen 🚗. Dus tussentijds even Escaperoom Amersfoort gebeld en het was géén probleem 👍!

Het was al donker toen we aankwamen in Amersfoort op het industrieterrein waar deze escape room gevestigd is. De afspraak was dat we om precies 10 uur aan moesten kloppen en natuurlijk waren wij veel te vroeg 😅. Er kwam een vrouw de escape room uitgelopen die ons nog benadrukte: ‘Hij is echt héél eng!’. Oké? Was dit dan nog wel zo’n goed idee?

Het werd 10 uur en we klopte aan. De sfeer in het hele gebouw was grimmig én ik was even bang dat het een ‘van-begin-tot-eind-experience’ zou gaan worden (daar was ik namelijk niet op voorbereid 😅). Gelukkig werden we vriendelijk opgewacht door de eigenaar van de escape room en was er gewoon nog tijd voor een toiletbezoek en een praatje. De eigenaar is een super vriendelijke man, die heel goed weet wat hij wil en kan. Daarnaast was hij zeer ervaren op het gebied van escape rooms en had al ontzettend veel gedaan en gespeeld. Super leuk om zulke mensen te ontmoeten.

We kregen een korte instructie en introductie in de vorm van een film en vervolgens begon het spel. Het begin was iets wat ik nog niet eerder had meegemaakt én ik vond het super gaaf (zonder te spoilen 😜). De gehele sfeer in de escape room is grimmig én straalt ‘horror’ uit. De decoratie en thematisering is simpel en zou misschien nog wat verbetert kunnen worden, maar dat doet niet persé af aan de sfeer. Ook de puzzels zijn goed te doen. Ze zijn niet van een denderend niveau én soms wat verstaand van het thema, maar verder gewoon prima. We hadden onderling wat discussie over óf het nu een paralelkamer kamer (een kamer waarbij je meerdere puzzels tegelijk kunt doen) óf een lineaire kamer (eerst de ene puzzel oplossen, voordat je de andere op kunt lossen) is. Hier ben ik eigenlijk nog steeds niet echt uit, maar laat ik het erop houden dat wij ‘m als team lineair gespeeld hebben (dus puzzel voor puzzel). Voor mensen die mijn reviews vaker lezen, maakt mij dit niets uit zolang er maar genoeg te zien/beleven is én dat is er in deze kamer.

Waar ik de escape room op zich niet zo spectaculair vond (gewoon een prima gemiddelde kamer), vond ik het spanningsgehalte enorm hoog. Er zitten elementen in de kamer, die ik nog nooit gezien had en die enorm bijdragen aan de enge sfeer (ik kan helaas niet zeggen wat i.v.m. spoilers, maar ik ben er mega enthousiast over 😍). Dit was echt super vet! Ik heb nu 50+ kamers gespeeld én ook al best wat horrorkamers, maar dit is tot nu toe de kamer die ik als het spannends en engst heb ervaren. De eigenaar is wat mij betreft een meester in horror. Hij weet hoe hij horror neer moet zetten én dat vond ik echt heel tof! Als je niet van horror houdt, zou ik het ook echt afraden om deze te doen, want hij is écht eng. Niet gewoon ‘spannend’, maar eng! Als je het – net als ik – wél heel tof vind, dan moet je deze kamer echt gaan spelen, al is het alleen maar voor het horroraspect.

Vol adrenaline kwam ik uit de kamer. We hebben de kamer niet gered binnen de gegeven tijd, maar we mochten het spel uitspelen, wat ook weer een super service is 👌. Naderhand liep de eigenaar mee door de kamer en legde hij nog het één en ander uit. Ik kan het ontzettend waarderen als hosts en eigenaren dit doen bij escape rooms. De eigenaar neemt ook echt uitgebreid de tijd voor je en dat is top!

Al bij al; Vooral een hele spannende/enge ervaring. Niet geschikt voor angsthazen, maar zeker wél geschikt voor horrorliefhebbers. Qua escape room (puzzels, decoratie, thematisering) is het niet spectaculair, maar wel gewoon prima. De service is uitstekend en de eigenaar is super vriendelijk en gastvrij.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 á 3 personen i.v.m. bewegingsruimte;
- Je moet géén angsthaas zijn om deze kamer te spelen;
- Ik heb helaas de andere kamers (nog) niet gespeeld bij Escaperoom Amersfoort, dus ik kan (nog) géén advies geven over een volgorden van spelen.

Ik wil Escaperoom Amersfoort ontzettend bedanken voor deze toffe afsluiting van onze dag én vooral zijn vriendelijkheid en gastvrijheid. We komen zeker terug voor de andere kamers!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Horror
 • Vriendelijke eigenaar

  sjephanie

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Scary Dentist!

Deze kamer stond hoog op ons wensenlijstje omdat wij groot fan zijn van kamers met een hoge spanning of horror gehalte en de recensies op escapetalk bevestigde in ieder geval dat je hier veel spanning zou beleven. Escaperoom amersfoort ligt op een industrie terrein en je kan dus kosteloos voor de deur parkeren. De ontvangstruimte is groot en je kan hier prima even zitten om te kletsen en een drankje te drinken. Na een vriendelijk ontvangst door onze host krijg je een intro en instructie film te zien in de ontvangstruimte om je alvast in de juiste sfeer te krijgen. Hierna mag je gaan starten met de escape en deze is zeker anders dan gebruikelijk en brengt je gelijk al de nodige spanning. Zodra je dan aankomt bij de tandartspraktijk begint de actie pas echt. Constant ben je op je hoede of de dokter niet in ene keer om de hoek staat of dat je niet zomaar ineens word gegrepen. Onder hoge spanning ben je ondertussen bezig om de puzzels op te lossen en dit valt niet mee. Door de spanning lijken zelfs de makkelijkste opdrachten ineens heel erg moeilijk. De aankleding van de kamer is sober maar de focus van deze kamer is dan ook echt wel de spanning en de experiene die je hierdoor beleeft. Ben je een beetje bang aangelegen dan kan je altijd nog de mildere versie boeken zodat je een wat minder intense beleving krijgt. Het aantal van 4 personen is ook echt wel het maximum voor deze kamer dus dit is goed ingeschat door de eigenaar maar Ik denk dat je deze kamer ook goed met 2 personen zou kunnen spelen zolang je allebei maar tegen een beetje spanning kan. Wij waren in ieder geval erg blij dat we op tijd de praktijk hebben kunnen verlaten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:28 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede service

  EvdhdvE

EscapiepanEscapiepanJunior EscaperLid sinds: 9 februari 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2022

Gewoon perfect!

Qua beleving is dit echt de beste kamer die we tot nu toe hebben gespeeld. Spannende kamer, sfeer en thema super uitgevoerd.

De eigenaar heeft ons prettig ontvangen en hebben mogen genieten van zijn passie. We hebben beide kamers gespeeld en zijn gestart om 22.45 uur. Ik schrijf deze review nu we thuis zijn en de klok staat op 04.05 uur haha!

We hebben een toffe avond gehad en erg genoten. Leuke ervaringen uitgewisseld met de eigenaar en we komen zeker terug als de nieuwe kamers klaar zijn :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Geert92Geert92Escape ApprenticeLid sinds: 17 mei 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Eng maar gaaf

Deze kamer is eng, maar wel echt heel gaaf!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

RandomYouriRandomYouriJunior EscaperLid sinds: 12 november 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 mei 2022

Originele en enge escaperoom

De escaperoom was voor mijn gevoel op een hoop momenten erg origineel en goed uitgewerkt. Leuke effecten en extreem goedecservice.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

ashley_groenlandashley_groenlandJunior EscaperLid sinds: 15 oktober 2020 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Onwijs gaaf, maar man wat was fit heftig!

We gingen spontaan, last-minute, lekker escapen.
Ik vond de ontvangst en gastvrijheid gedurende de gehele avond in één woord TOP! Fijne ontvangstruimte, faciliteiten en voldoende rust en ruimte voor een fijn praatje vooraf.

In eerste instantie zouden we enkel de nieuwe kamer ‘Time Machine’ spelen, aangezien ik van mezelf weet nogal bang aangelegd te zijn. Na het spelen van die eerste kamer hebben we toch alle moed bij elkaar geraapt om Crazy Mister Hunter te spelen. Ik vond dat deze kamer een onwijs toffe en unieke start van het spel had. Dat de kamer spannend was, had ik verwacht, maar jeetje wat heftig! Zelfs de meest simpele puzzel werd lastig door de spanning en de sfeer was on-point. Een element had ik oprecht niet aan zien komen, wat wellicht wel prettig was om van te voren te weten. Ik vond het onwijs prettig dat de spanning aangepast kon worden op wat de groep aankon, dat maakt het fijn te spelen voor verschillende doelgroepen.

Al met al raad ik deze kamer absoluut aan, zeker voor de spelers die niet bang aangelegd zijn. Het is een top beleving die je volledig meeneemt in het verhaal.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede service

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscaperLid sinds: 27 september 2020 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Uhm... ja, dat was HEFTIG!

Ik dacht spanende kamer gedaan te hebben... (Meisjeskamer, The End, Till Death do us Part) Maar die waren niks in vergelijking met de spanning in deze kamer. Als eerste wil ik aangeven dat het volgende punt op locatie besproken is en we het hier over gehad hebben.

Deze kamer heeft een bepaald element wat wij niet hadden verwacht. Dit maakt de kamer een heeeeeel stuk enger dan dat we hadden gedacht. Ergens is dit heel leuk, alleen hadden wij het erg gewaardeerd als we dit wisten.
Maar, ben je gek op jumpscares en spanning? GA DEZE KAMER SPELEN! We hebben het erg leuk gehad en de spanning word goed afgestemd op wat je aan kan, en zo blijft het voor iedereen leuk. Dus dat doen ze hier heel goed.

Zoals je al vaker in de reviews leest, de meest simpelen puzzels worden door de enorme spanning ineens moeilijk. Iets wat heel gek is, maar het is echt zo!
Er zit mooie techniek in de kamer en daar zit dan ook de kracht van de spanning. De ''controle'' word je volledig afgenomen en juist dat maakt het allemaal zo spannend.
We hebben ervan genoten, maar de spanning was voor sommigen van ons echt bijna te veel. Dus weet waar je aan begint!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Een element dat niet vertelt word...

 

DonnyDonnyEscape ApprenticeLid sinds: 14 mei 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2022

Erg leuke escape room, erg spannend

Deze escape room was erg spannend omdat we binnen de tijd voordat de dokter terug zou komen, alles moesten oplossen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2022

Ik zeg mijn tandarts afspraak voorlopig maar even af…

Wauw wat een gave Thrill. Allereerst een waarschuwing voor mensen met hartproblemen, claustrofobie, epilepsie, angst voor de tandarts, etc. Doe dit niet ;). Even kort over de locatie: prima plek met parkeerplaats voor de deur, nadien is er ruimte voor een drankje of gewoon om even bij te komen… het is op een industrieterrein maar ook daar vind je weleens een tandarts natuurlijk. De kamer heeft een prima intro met voldoende uitleg. Je start op een unieke manier waardoor je meteen goed in het verhaal zit. De uitleg/het verhaal wordt vaak herhaald maar dat zorgt er in ieder geval voor dat je weet wat je te doen staat. Het is duidelijk een beleving, daarmee geen kamer met hoogstaande/moeilijke puzzels. Maar, als je denkt dat het niet uitdagend is dan daag ik je uit. De spanning wordt goed opgebouwd waardoor je op een punt komt dat zelfs de meest simpele puzzels erg moeilijk worden. We hebben de kamer met 2 personen gespeeld wat het, zonder al te veel te verklappen, nog een stuk spannender maakt. We zijn top ‘begeleid’ door de gamemaster/eigenaar en hebben naderhand nog lang moeten bijkomen. Kortom echt een aanrader voor mensen die houden van thriller kamers en gaan voor de beleving, niet voor de puzzels. We kijken uit naar de volgende kamer die over 2 weken wordt geopend.


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: VJ

Ontsnapt: Ja

 

Vinco998Vinco998Escape ApprenticeLid sinds: 20 oktober 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Heel spannend!

Enorm spannende escape-room, met zijn allen zaten we met ons hart in de keel. Door de spanning waren de makkelijkere puzzels zelf lastig, maar ze waren alsnog goed te doen. Ontsnapt met nog 6.5 minuut op de teller!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:30 min


 • Spannend
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

michelemicheleEscape ApprenticeLid sinds: 6 augustus 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

spannend en 3 kinderen die de hele dag vol adrenaline zaten

Onze kinderen meisje 11, jongen 13 en meisje 14 waren door het dolle van enthousiasme. Maar wanneer je last hebt van claustrofobie of met meer dan 5 spelers wilt spelen, zou ik deze kamer overslaan.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • geen beschermende kleding aangekregen

 

Ra1m0nDRa1m0nDEscape ApprenticeLid sinds: 3 oktober 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Was een spannend en uitdagend tandarts bezoek

Leuk thema goed aangekleed met uitdagende puzzels en meer is zeker een experience.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: N1ght G4m3r5

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Angela (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Helemaal geweldig

Wat een toffe ervaring en een goede verhaal lijn


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13 januari 2019 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Tering...ik ben nog steeds aan het bijkomen ;-)

Tja wat kan ik erover zeggen. Je moet dit echt zelf beleven, denk ik. Dit is zo'n kamer waarbij je letterlijk ervaart wat de titel doet vermoeden...The Crazy Mister Hunter...Veel mensen zijn "bang" voor de tandarts, maar geloof mij dat jouw eigen tandarts een verademing is na een bezoek aan Mister Hunter ;-). Deze escaperoom zit echt goed op de beleving. De start is origineel, althans ik heb hem nog niet eerder zo gezien. In het begin denk je nog, oh dit komt wel goed. Maar dan begint het avontuur pas echt. Tijdens de escape zijn er momenten waarop je denkt fuck waarom ben ik dit gaan doen, maar achteraf denk je tering wat was dat vet eigenlijk. De puzzels passen bij de beleving, niet te moeilijk en niet te makkelijk maar gewoon voldoende niveau voor wat je op dat moment kan oplossen. De begeleiding die wij kregen was goed en de host was erg enthousiast. Zeker een aanrader als je niet bang aangelegd bent en van experience kamers houdt!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend
 • Samenwerken
 • Logica

 

EsmeeWEsmeeWEscape ApprenticeLid sinds: 9 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Heerlijke escape room!

Het begon met een leuk en vriendelijk ontvangst, top! Na een korte uitleg was de opdracht duidelijk en konden we beginnen. Door het verassende begin zaten we gelijk helemaal in het verhaal. We vonden het heel leuk dat je alle puzzels goed samen kon doen. We waren altijd wel met iets bezig en dat maakt de escape room zo goed. We zullen niet te veel prijsgeven, maar over één ding waren wij het alle drie eens; dit is de spannendste (precies op de goede manier) escape room die we ooit gedaan hebben!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal

 

Team Fiets 'M erinTeam Fiets 'M erinEscaperLid sinds: 21 oktober 2017 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Deze moet je gewoon hebben gedaan!!!! Fantastisch

Wij hebben de 16 + variant gespeeld. Deze escape is echt in een woord, '''Briljant''. De eigenaar heeft een prachtige kamer weten te realiseren met een verhaal dat je vanaf het begin tot het eind helemaal mee neemt in de beleving van het verhaal. De details zijn kloppend, het verhaal is duidelijk en behapbaar. De nadruk ligt in deze escape ook op de experience wat helemaal passend is voor deze kamer. Ook zijn we een paar keer flink geschrokken tijdens de kamer, op een manier die hoort bij de ervaring van de escape uiteraard. We hebben enorm lol gehad omdat mijn teammaatje een beetje'' bang in het donker'' is. Er is uitdaging, spanning, en ook echt speelplezier. De eigenaar is een super leuke vent die zich echt inzet om een prachtige ervaring af te leveren in deze kamer en geloof me, dat lukt hem!! De puzzels zijn goed bedacht en wederom passend qua niveau en beleving van de kamer. De spanning volgt je vanaf het begin tot het eind, wij werden er helemaal in meegezogen! Een voordeel van deze experience room is dat er verschillende mogelijkheden van spanningsniveau zijn en dat maakt de kamer voor een groter publiek toegankelijk. Gewoon niet twijfelen maar zeker boeken! Deze ervaring gun ik elke liefhebber van escaperooms!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • In de avond is deze kamer nog gaver om te beleven!

 

misslimissliJunior EscaperLid sinds: 22 november 2020 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Terecht bang voor de tandarts!

Goede escape room! We hadden voor een ietwat minder horror variant gekozen, dat is niet zo ons genre. Toch genoeg spanning en af en toe wat schrikmomentjes. De puzzels zaten goed in elkaar. Binnen 48 min. ontsnapt.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

dejongmaxdejongmaxJunior EscaperLid sinds: 17 augustus 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Hele leuke kamer om te spelen!

Hele leuke kamer! De spanning in deze kamer is veel meer dan je vooraf verwacht!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Tom (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2021

Spannend en vol adrenaline

Fijne ontvangst en goede inleiding in het verhaal van Mister Hunter. Spannende escape room met leuke puzzels en portie spanning. Toffe eigenaar, met veel kennis en ervaring voor nieuwe toffe escape rooms. Aanradertje!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Schrikmomenten
 • Beleving
 • Service

 

Rob van der Monde (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2020

Spannende gezellige middag

Wij waren met 4 personen en hebben 2 rooms gespeeld. Top ontvangen, eerst de boshut en toen crazy mister hunter. Was spannend en genoeg te doen voor iedereen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

StefanStefanJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2020

De adrenaline kick dat ik nodig had.

Ow wat was dit een super vette ervaring. Heb nu 20 kamers gedaan, maar me nog niet eerder zo gevoeld.
Achteraf gezien waren de puzzels niet super moeilijk. Maar ze waren gevarieerd en voor ons twee perfect in balans voor de mindset waar we in zaten.

Ik schrik niet zo snel, kijk veel horrors en probeer zoveel mogelijk spannende escaperooms te doen.
Maar dit is de eerste keer dat ik hardop geschreeuwd heb haha (Maar wel op een mannelijke manier natuurlijk). Erg netjes!!

De eigenaar Michael is ook erg tof, brengt je goed in het verhaal en we werden vriendelijk ontvangen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super spannend!
 • Sfeer
 • Eindelijk hardop geschreeuwd

 

frankadejongfrankadejongEscape ApprenticeLid sinds: 7 december 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 december 2020

Ook erg Vet

Dit is mijn 2e Escaperoom ervaring, en ik moet zeggen dat ik hem erg heftig vond. Jeetje, wat was dit vet! Heftige effecten.

Paar hele toffe schrikeffecten zaten erin.

Leuke meneer waar we nog even gezellig mee nagekletst hebben.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

lida_scholtelida_scholteEscaperLid sinds: 4 september 2017 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2020

Lekker gepuzzeld, fijne schrikmomenten

Normaal gesproken gaan we met zijn vieren, dit keer met zijn tweeën escapen. En dat is goed gelukt in deze kamer.

Leuk aangeklede kamer, lekker gepuzzeld. Wel aardig wat slotjes, maar leuke puzzels. Niet al te moeilijk, dus goed te doen met zijn tweeën. Voor ervaren escapers is 2 ook een prima aantal in deze kamer.
Fijne schrikmomenten tussendoor, ik hou daar wel van 😉


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • Vriendelijke host
 • Logische opbouw
 • Schrikmomenten
 • Veel slotjes

 

LabelloLabelloEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2020

The Crazy Mister Hunter

De host was erg enthousiast en de start was vrij uniek. De kamer is niet heel groot en bevat niet heel veel puzzels, maar doordat de ‘spanning’ veel tijd vraagt, ben je toch lange tijd bezig in de kamer. Het niveau van de puzzels vond ik vrij laag. We hebben deze kamer met z’n tweeën gespeeld en doordat mijn teamgenoot vrij angstig was, heb ik een groot deel zowat alleen gespeeld. Ik vond de meerwaarde van de schrikmomenten niet enorm groot. Voor deze situatie was het een leuke kamer en heb ik me prima vermaakt, maar ik zou deze kamer niet aanraden voor ervaren spelers met meer dan twee spelers.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:44 min

 

ruben_2000ruben_2000Escape ApprenticeLid sinds: 21 juli 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

De ervaring die je nooit aan ziet komen

Met 80 kamers achter de rug te hebben moet ik toch zeggen dat dit de engste kamer is die ik heb gespeeld.

We kwamen om half 11 's avonds aan bij deze splinternieuwe kamer. We wisten daarom ook niet zo goed wat we konden verwachten.

We werden vriendelijk ontvangen door onze gastheer en na een leuk kort babbeltje konden wij beginnen.

De start van het spel vond ik erg uniek en leuk! Je zat er gelijk in.

Eenmaal binnen in de kamer voelden we ons gelijk op ons gemak. Het is een leuk ingerichte kamer met puzzels erin die voor iedereen te doen zijn.

Verder is de spanning in deze kamer SUPER hoog. Je bent het gehele uur lang op je hoede en het is de spanning dat je ook echt bezig houdt.

Deze kamer is echt de perfecte kamer voor de Durfals. De puzzels zijn oke, maar hier is goed bij nagedacht m.b.t. de spanning en het 'sfeertje' dat zich in de kamer bevindt.

Al om al een goed uurtje beleefd. Na afloop leuk nagepraat met de gastheer en we mochten de kamer nog eens bekijken.

Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke host
 • Spanning
 • Een kamer die je niet stel tegenkomt

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig