Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Arcade Invasion

Amsterdam , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

8 jaar

Lees reviews

Meer over Arcade Invasion

Arcade Invasion is de nieuwste en compleet verbazingwekkende creatie van Questomatica. Het heeft de makers meer dan 15 maanden bouwen gekost om de enige ruimte in Amsterdam te ontwerpen waar teams in een spelcomputer uit de 20e eeuw kunnen stappen. Loop rond in 8bit landschappen, ontdek wat er in een bakstenen question box zit en versla de invaders face-to-face met de hulp van een gepixelde lasergeweer.

8+ jaar oud met ouders. 16+ jaar oud zonder ouders. Geen speciale vaardigheden nodig. Een kind onder de 12 jaar mag gratis meedoen (6 max inclusief kind)

Taal is geen enkel probleem in de spellen omdat er voor geen van de taken of puzzels een bepaalde taal nodig is. De hints kunnen we in meerdere talen aanbieden; Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Catalan, Russisch, Duits, Italiaans of Zweeds. Laat ons bij aankomst weten waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Kosten verschillen per tijdstip. Bekijk de website voor de exacte kosten voor jullie gewenste tijdstip


Onderstaande kosten zijn uitgaande van de goedkoopste tijdstippen gedurende die dag. Thema's

Avontuur

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENFRDE

Escapetalk.nl statistieken

13 likes

143 bezoekers

96.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Foeliestraat 16
1011 TM, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

58 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

F. A. (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juli 2020

Leuke ervaring met de kamer Arcade Invasion!

Ik ben in het verleden in verschillende escape rooms geweest en ik moet zeggen dat Questomatica zeker opvalt. Ik (25) heb vorige week de kamer Arcade Invasion gespeeld met mijn broer (17) en vooral het ontwerp van de kamer is geweldig. De gastheer verwelkomde ons eerst hartelijk en legde het verhaal achter de kamer uit, evenals de zoektocht waarop we werden gestuurd. Het verhaal achter de kamer maakt het erg spannend om deel te nemen aan het oplossen van het mysterie. We zullen zeker terugkeren om ook de andere kamer te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geweldig design
 • Leuk verhaal achter de kamer
 • Vriendelijke host en warm welkom

  questomatica

The Box Gent, NathanThe Box Gent, NathanEscaperLid sinds: 21 september 2019 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2019

Leuke puzzels in een prachtig decor!

Het thema van deze kamer sprak ons enorm aan als gamers. Daarom waren we een beetje ontgoocheld dat er niet méér retro games in de kamer geïntegreerd waren. Maar ondanks dit waren we heel enthousiast over de manier waarop ze de paar retro games die in het spel zaten uitgewerkt hebben. Voldoende variatie in de puzzels, veel teamwork en spannende, spectaculaire effectjes! De kamers zelf zijn prachtig gedecoreerd! Je voelt je echt in een arcade game.
We hadden een paar technische probleempjes in deze kamer, maar dat willen we de enthousiaste en heel vriendelijke eigenaars zeker en vast vergeven! We speelden ook hun andere kamer (wake up) en die verliep vlekkeloos.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtig decor
 • Opbouw in spanning, sfeer en puzzels
 • Thema en verhaal
 • Veel teamwork
 • Kleine technische probleempjes (maar niet storend)

  kasv

atholyatholyJunior EscaperLid sinds: 23 juni 2017 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2019

Fantastisch voor gamers

Als oldskool Nintendo gamers van de eerste generatie, kwamen we in deze kamer bijzonder aan onze trekken! Hele fijne puzzels met oneindig veel vergelijkingen naar retro games! Heel innovatief, leuk en uitdagend. Wij vonden het niet meteen de moeilijkste kamer, haalden net niet de record tijd. Maar hebben heel veel plezier gehad! Iedereen die vroeger graag games heeft gespeeld (Mario, Donkey Kong, Zelda, ...) MOET deze kamer zeker proberen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Toffe puzzels

  wim_schoonenberg

lucasmolenaarlucasmolenaarEscaperLid sinds: 30 juli 2018 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 mei 2022

Slechte ervaring door hintsysteem/host

Na een wat chaotisch ontvangst, omdat de host nog druk bezig was op haar iPad en met een andere groep, gingen we naar binnen. Vooraf een basic uitleg over de escape room terwijl we aangaven al redelijk wat ervaring te hebben. Eenmaal in de eerste kamer was ik blij verrast, dit zag er roc en orgineel. Aan het begin leek het hint systeem erg orgineel te zijn, maar achteraf was dit hintssysteem toch niet fijn. Bij ons werkte 1 puzzel niet omdat de techniek kapot was, we zagen het gebroken draadje liggen. We drukte op hint om hulp te krijgen, maar na 2 voorgeprogrammeerde hints kregen we het antwoord van de puzzel, maar dit konden we niet invullen want de puzzel was stuk. Hierdoor liepen we vast, we probeerde naar de camera’s duidelijk te maken dat dit stuk was, maar we kregen geen reactie. Ik ben uiteindelijk uit de kamer gelopen om de host te zoeken en ze bleek een andere groep die net klaar was met de kamer te helpen. Er werd excuses gemaakt en hierna konden we weer verder met de kamer, maar dit zorgde wel voor een erg grote klap in de beleving. De kamer had wel orgineel puzzels en toffe aankleding.


3.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 1.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Diversiteit
 • Logica
 • Sfeer
 • Slechte service
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

Donata Kwakkel (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 mei 2022

Deze herinnering zal een blijvende mooie herinnering blijven :-)

Samen met mijn man en zoon van 9 zijn wij dit avontuur aangegaan. Wat een origineel thema, mooie effecten en interacties. We hebben zoveel lol gehad. Goed samenwerken is zeker een must: ontdekken, denken en doen. De host was zeer gastvrij, nam de tijd voor ons en had ook echt interesse in ons. Daarbij gaf ze zeker niet te snel hints (wat we wel bij andere escape rooms als minder prettig ervaren). We kwamen echt met een gevoel van geluk, veel positieve energie en trots omdat we hem net op tijd gehaald hebben uit de kamer. Ik heb de site al doorgestuurd naar vrienden om deze kamer ook echt te gaan doen :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:17 min

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2022

Super origineel thema

#86 In de Facebookgroep Last Minute Escapen werd deze kamer genoemd als aanrader om te spelen in Amsterdam, zo kwam deze op mijn Wishlist terecht en zo heb ik ‘m geboekt. De locatie zit mooi centraal waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het ov en goed te combineren is met een dag in Amsterdam. We hadden geen hele hoge verwachtingen, maar het thema sprak ons aan en we hadden weer zin om lekker een uur te puzzelen met z’n tweeën. We werden vriendelijk ontvangen en konden na een korte introductie van het verhaal de kamer in.

We hadden pech met de techniek waardoor we na een paar minuten de kamer werden uitgehaald, na een paar tellen was de kamer gelukkig weer gereset en konden we opnieuw beginnen waardoor we er verder geen hinder van hebben ondervonden. De kamer is grotendeels lineair en heel geschikt om met twee personen te spelen. De kamer heeft een leuke afwisseling aan puzzels waar veel samenwerking voor nodig is. Ik vond de puzzels origineel en leuk bij het thema passen. De kamer zit technisch goed in elkaar en het draait echt om de puzzels, de aankleding is wat summier.
We hebben veel lol gehad met het spelen van de kamer en slechts één hint nodig gehad, wat voor mij gelijk staat aan dat de kamer logisch in elkaar zat, je uitdaagde in goed nadenken en een leuke flow had. Het meest toffe vond ik de puzzels waarbij je meerdere zaken moet combineren en met de gave eindpuzzel kom ik op een 8 uit voor deze kamer.

Toen we weg waren en over de kamer aan het napraten waren, kwamen we wel nog op een aantal feedback punten. Één puzzel hebben we per ongeluk opgelost, dat is altijd jammer, en één puzzel was zo ingericht dat hij zich drie keer herhaalde omdat het een lastige puzzel is voor sommige (grote) groepen maar zich ondanks onze juiste oplossing de eerste keer ook bij ons bleef herhalen, zonde! Deze twee dingen kunnen volgens mij nog verbeterd worden om de kamer te finetunen. Als ik langer over het verhaal nadenk vond ik dat eigenlijk niet zo sterk en had daar meer uitgehaald kunnen worden.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  53:58 min


 • Thema
 • Afwisselende puzzels
 • Samenwerking
 • Eindpuzzel
 • Twee specifieke puzzels
 • Summiere aankleding
 • Niet zo’n sterk verhaal

 

MichaelMMichaelMJunior EscaperLid sinds: 29 november 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2022

Tegenvaller

Gezien de website van de escape room leek het ons een veelbelovende escape met een uitzonderlijk thema. De ontvangstruimte was redelijk kil en ongezellig. We moesten nog even wachten want de kamer was nog niet opgewarmd. De gastvrouw sprak niet perfect Nederlands waardoor het soms moeilijk communiceren was. Toen we begonnen met spelen was het nog steeds koud in de kamer en dat is eigenlijk zo gebleven... De puzzels waren naar onze mening zeer onduidelijk en het was soms echt zoeken naar wat juist de bedoeling was. Verder werd ons in het begin een verhaal verteld dat echt niet samenhing met de escape room, meer kan ik niet zeggen zonder te spoilen. We kregen ook iets mee waar de tips en tijd op kwamen, wat niet werkte en midden in het spel moest vervangen worden.

Kortom een mindere ervaring voor ons, wat jammer is want er zit echt wel potentieel in het thema en de uitbaters hebben wel een passie voor escape rooms.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Prijs
 • Onlogische puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

TTravelsTTravelsEscape ApprenticeLid sinds: 6 december 2021 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2021

Surprise game

I am not into arcade or video games so we played Matilda's room first. We were offered a discount to come play their second game on the same day. We loved the first game and it convinced us to play Arcade game too.
I am glad we did! Me not liking video games was not really important for this escape room. There were many team puzzles to solve together, we danced and shoot and laughed. We had a blast! We didn't escape on time but the host gave us few extra minutes to finish the game. Also she suggested few escape rooms for our next escape. Very friendly girl!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ambiance
 • Great service
 • Original
 • Puzzles
 • Difficulty (there is a bonus task)
 • Storyline
 • Great host

 

txhnguyentxhnguyenEscape ApprenticeLid sinds: 5 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 november 2021

Groovy playful escape room!

We gingen speciaal voor het arcade-thema naar deze escape room en het was een hele leuke ervaring! Met 4 ervaren spelers en 1 beginner zijn we er goed doorheen gekomen. De escape room was niet heel moeilijk, maar toch leuk door de puzzels en de verhaallijn. De host was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het voelde wel best kort en we hadden iets meer verwacht (misschien een puzzel toevoegen). Alsnog zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Storyline
 • Original
 • Ambiance
 • Exciting
 • Great host
 • Experience
 • Puzzles

 

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Arcade game lovers opgelet

Een toffe kamer zonder sloten... Erg mooi verhaal met hele leuke puzzels.
Samenwerken is een must.
Het eind puzzel zorgde bij ons voor onenigheid wie mag spelen, zo fanatiek waren onze kids (10 en 12)
Er waren twee puzzels die de nodige ondersteuning nodig hadden omdat wij het gewoon niet zagen
De host was super aardig en heeft alles prima begeleid


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Storyline
 • Great host
 • Niet alle puzzels waren even logisch

 

Roland (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2021

Heel erg leuke spelletjeskamer

Het was leuk om met het gezin te spelen. Goed samenwerken en je redt het wel!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:51 min

 

Ron (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Awesome arcade experience

Funny story with some really impressive puzzles, off course, all automated! Definitely play it if you're a gamer and also play it if you're not


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dansen en Sjansen met Luigi

De tweede kamer die ik van Questomatica speelde en ook hier was de intro heel leuk gedaan. Super vriendelijk personeel en origineel verhaal. Deze kamer daagt je echt uit om samen te werken en bevat veel humor. De kamer is niet volledig linear waardoor je soms aan meerdere puzzels tegelijk begint wat beetje chaotisch kan werken, maar wat het ook geschikt maakt voor een iets grotere groep (Hij kan met max 6 mensen worden gespeeld) Technisch super vet gedaan en het retro arcade thema is goed aangekleed! Mijn nieuwe favoriet van Questo!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Original
 • Difficulty

 

Fabian Jansen (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Questomatica (Arcade Invasion) is a not too hard, non-standard escape room with friendly staff

There were some nice surprising puzzles with solutions you hadn't expected, some funny twists, and some tasks we hadn't encountered before. It was a lot of fun. It was pretty linear and not terribly hard though for the five of us, once you did figure things out. Perhaps it's best played with four or fewer people.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  41:20 min

 

joelle_zweersjoelle_zweersJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2021 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Into the game

Vandaag hebben we 2 kamers gespeeld in Amsterdam. De tweede op het programma: arcade invasion!

Als eerste: grote complimenten naar onze host/gamemaster Kas. Hij geeft ons een warm welkom en desondanks dat hij door omstandigheden 2 groepen moest begeleiden zijn we niks tekort gekomen. Het verhaal vertellen doet hij goed & verplaatst je meteen in de invasion waar je zometeen in terecht komt.

Wat een tof thema & als je van games houdt: DOEN! Het is leuk en naar mijn mening origineel uitgevoerd met uitdagende puzzels waardoor je soms net wat anders moet nadenken. Niks was té moeilijk, al hebben we wel een paar hints gehad. Puzzel originaliteit is top, in de 11 gespeelde kamers hiervoor nog niks van gezien.

Geen technische hoogstandjes maar dat hoeft zeker ook niet om een goede kamer te zijn, denk ik.

Ik was zelf af en toe de flow wel even kwijt maar ik kwam evengoed met een voldaan gevoel uit de kamer.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Thema erg leuk & origineel
 • Klantgerichte & vriendelijke host
 • Grappig hintsysteem
 • Puzzels prima (niet te makkelijk of moeilijk)
 • Soms de flow even kwijt

 

Brenda (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2021

Geweldig!

Wat een leuke escape room voor beide kids (10 en 15) en voor volwassenen. Hele vriendelijke ontvangst en goede service. Puzzels zijn leuk om te doen. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk voor alle leeftijden

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Leuke kamer

Hele leuke kamer en leuke puzzels!!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  15:44 min

 

mike_schatensmike_schatensEscape ApprenticeLid sinds: 7 augustus 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Leuke uitdagende escaperoom

Echte aanrader als je van retrogames houd.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Goede uitleg
 • Goede puzzels

 

Mathilde (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Erg leuke kamer

Erg leuke kamer, onze 2 zoons van 14 en 10 vonden het erg leuk! En natuurlijk ook dat we op tijd er uit kwamen.


10

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Eline (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2021

GEWELDIG

We hebben al meerdere escape rooms gedaan, maar deze was by far de beste. Heel mooi gemaakt, toffe effecten en echt oog voor details. Het verhaal was ook erg leuk!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Christa (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Great thing to do!

We were with a 11 year old and for her there was enough challenge but for us as well, still difficult, but we made it! Loved the theme.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Felicia Verhaert (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2021

Very good escape room

The arcade experience was very fun. The puzzles were very well made!!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Good explanation
 • Hints easy to find
 • Nostalgic

 

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2021

Een erg leuk thema

Het thema sprak me erg aan en is erg goed uitgewerkt in de Escape. Er komen leuke herkenbare 90's spel dingen langs.

Helaas liet de muziek op het einde af weten waardoor we in stilte stonden. Ook moet ik heel eerlijk zeggen dat toen we iets in de kamer deden het lang duurde voordat er wat gebeurde, waardoor ons af en toe afvroegen wat we moesten doen.

Het was alles behalve eng en spannend. Gewoon lekker puzzelen!

Puzzela vond ik erg leuk en origineel en heel even waande we ons terug in de jaren 90!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Leuk decor
 • Thema
 • Originele manier van tijd en hints
 • Geen eind muziekje

 

Astrid (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2020

Erg genoten!

Mooi thema en goede uitleg. Voor ons de perfecte moeilijkheidsgraad.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marja (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 november 2020

Great room with nice special effects.

It was a great experience. Different kind of puzzels. Not to easy, not to difficult.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Nice effects!
 • For teenage years, a great experience

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2020

Back tot the 90's

Deze kamer trok ons erg aan door het originele thema. Terug naar het arcade tijdperk is iets wat we nog niet waren tegen gekomen. Het verhaal van de kamer is erg origineel gevonden en werd leuk verteld door onze Engels sprekende host. De kamer heeft veel amusement zoals je zou verwachten in een kamer die gaat over games. Leuk is dat er veel moet worden samengewerkt om puzzels op te lossen. Doordat het verhaal van de kamer vooraf goed was uitgelegd was er geen enkele puzzel die niet in het thema paste. Wel zat er 1 puzzel tussen die voor enorme frustratie zou kunnen zorgen. De aankleding was ook leuk gedaan en het thema van de kamer kwam goed naar voren. Met 2 ervaren spelers is deze kamer goed te doen. Ook hier geldt weer dat een groep van 4 personen wel het maximum zou moeten zijn. Alles bij elkaar was dit een hele leuke kamer met passende puzzels en origineel thema.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:24 min


 • Origineel thema
 • Samenwerking
 • 1 mogelijke frustratie puzzel

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig