Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over De Uitdaging van de Snip

Jij bent uitgedaagd! 

Denk jij te kunnen winnen van de Snip? Reserveer dan nu deze unieke escaperoom!

Thema's

Sport

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

39 likes

445 Escapetalk bezoekers

16.7% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Koestraat 144
5014 EG, Tilburg
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

203 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2020

Erg teleurstellend...

Wow... vandaag hebben we ervaren hoe ver de beleving bij verschillende escape rooms ontzettend ver uit elkaar kan liggen.
Voor het eerst speelde we twee escaperooms op een dag...
In de ochtend speelde we The Mad Magician bij MJ Escape, en daarna zijn we doorgereden naar Tilburg voor het spelen van De uitdaging van de Snip.
Bij The Mad Magician was een heerlijke flow aanwezig en zijn we na goed samengewerkt te hebben met ruim 5 minuten op de klok zelfs met een ere-vermelding op het bord met topscores gekomen.
Helaas hebben we de uitdaging met de Snip wat anders ervaren...

Om positief te beginnen... aangezien de planning wat krap was hebben we vooraf gevraagd of we een half uurtje later konden beginnen, dit was zeker mogelijk, wat ons wat flexibiliteit gaf, erg fijn! Ook is de kamer volledig in het thema uitgewerkt.

Vooraf wisten we dat het geen gemakkelijke kamer zou zijn en dat de kans zeer groot was dat we er niet op tijd uit zouden komen (aangezien het ontsnappingspercentage van deze kamer 5 - 7% is, wat ontzettend laag is voor een escaperoom). Toch gingen we de uitdaging aan, want het gaat ons als team er niet alleen om om er op tijd uit te komen (natuurlijk is dat wel leuk), de ervaring van de kamer is voor ons des te belangrijker.

Helaas viel die voor ons ontzettend tegen. De puzzels waren naar ons idee niet logisch (waardoor de begeldister ons ontzettend veel hints moest geven, dit hadden we nog nooit eerder meegemaakt) er zat geen flow in het geheel, en ook de techniek werkte niet overal even goed. Bij een ontzettend lastige puzzel hadden we iets nodig om te schrijven, daarvoor lag er een krijtbord... zonder krijtje. Vervolgens kwam de begeleidster op ons verzoek een krijtje brengen (wat best wat tijd koste en ook een stuk ten koste gaat van de ervaring). Ook zie je op heel veel plaatsen dat het al een wat oudere kamer is aan de slijtageplekken in de puzzels, wat soms al verraadde wat de bedoeling was.

Vooraf werd door de begeleidster gezegd dat er veel puzzels zouden zijn (wat zeker het geval is) en dat opslitsen in kleinere groepjes dus van belang is. Iets wat we met ons team eigenlijk automatisch altijd al doen. Dat wordt echter lastig als alle zaken rondom de puzzels (in het tweede deel van de kamer) aan elkaar vast zitten in een map, en je hier dus niet tegelijk mee aan de slag kunt. Hierdoor had de helft van het team regelmatig het gevoel dat ze niets konden doen, wat zorgt voor ontzettend veel frustratie als je maar een uur de tijd hebt voor zo'n groot aantal puzzels.

Na een uur hadden we waarschijnlijk nog niets eens 60% van de puzzels opgelost... hadden we allemaal een groot gevoel van frustratie, doordat puzzels niet logisch waren, er geen flow was en bovenal je regelmatig een tijdje moest wachten op een ander voordat je weer met een puzzel aan de slag kon...

De begeleidster stond ons hierbij netjes te woord, legde de kamer nog verder uit en gaf aan dat ze bepaalde haperingen in de techniek al had doorgegeven zodat ze gerepareerd konden worden. Daarbij vroeg ze of we onze teleurstelling ook in een mail aan de eigenaar konden sturen, zodat gezien kon worden of ze dit mee konden nemen in eventuele verbeteringen.

Vervolgens hebben we afgerekend en zijn we naar huis gegaan...
In de auto naar huis kwamen we er echter achter dat we een heel ander bedrag hadden betaald dan op hun eigen website vermeld stond. Op de website staat een prijs van 18,50 p.p., wat bij 5 personen neerkomt op 92,50 We hadden zojuist echter een bedrag van 120 euro af moeten rekenen!!!

Bij thuiskomst werd ik al snel verrast met een telefoontje van de eigenaar. Erg prettig te ervaren dat onze negatieve ervaring was besproken en dat hierop direct actie ondernomen werd middels een telefoontje.
Ik heb de eigenaar onze ervaring toegelicht. Waarbij de eigenaar aangaf het heel vervelend te vinden. Het was volgens hem echter nog niet eerder voorgekomen dat mensen met een slecht gevoel naar buiten waren gegaan (wat niet echt het gevoel gaf dat er echt geluisterd werd). Daarnaast werd aangegeven dat het niet mogelijk was dat er haperingen zaten in de techniek (terwijl de begeleidster eerder tegen ons zei dat ze die hapering al had doorgegeven aan de eigenaar), ook daarvan kreeg ik niet echt het gevoel dat ik serieus genomen werd. Vervolgens kwam de verkeerd berekende prijs ter sprake... de eigenaar gaf aan dat dit komt vanwege de Corona-maatregelen. Hij vertelde dat de escaperoom niet zijn core business is en dat het hem teveel tijd kostte om bij iedere aanpassing van de maatregelen de prijzen op de website aan te passen. Daarom staan op de website en tijdens het reserveren nog de oude prijzen. In de reserveringsbevestiging staat wel de aangepaste prijs, echter zonder enige toelichting waarom die prijs ineens hoger is dan de prijzen vermeld op de website. Ik moet heel eerlijk zeggen dat me dit echt een gevoel van oplichting geeft (ik vind het geen enkel probleem om voor de extra tijd die nodig is om schoon te maken, een extra bedrag te betalen. Ik verwacht echter niet dat dit zonder toelichting ineens opgenomen wordt op de bevestiging). Er werd aangegeven dat er over een mogelijke compensatie werd nagedacht. Als je dan na 3 dagen nog niets hebt vernomen weet je zeker dat je niet serieus wordt genomen.

We zijn niet eerder zo teleurgesteld geweest over een escaperoom (zie ook mijn andere reviews!).
Om eerlijk te zijn begrijp ik niet waar de positieve reviews vandaan komen. En wat mij betreft is deze escaperoom dan ook echt GEEN AANRADER.

Wat bij mij blijft hangen bij De uitdaging van de Snip is een gevoel van grote teleurstelling, frustratie en het ergste het gevoel van oplichting.


Reactie door Escaperoom Tilburg

21 oktober 2020

Beste Christa, Nogmaals erg vervelend dat je het een en ander anders ervaart hebt met de groep dan veel andere groepen voor en na jullie. Wanneer je nog geen terugkoppeling hebt gehad op een eventuele oplossing dan klopt dat inderdaad. Zoals veel ondernemers ben ik, naast de klacht die u heeft, erg druk bezig met het bedrijf wat ik exploiteer overeind te houden. Zeker in deze tijd hebben we daar onze handen vol aan. Daardoor kan een oplossing voor een klacht iets langer duren. Het kwaad was immers al geschied en u gaf al aan verder weg te wonen. Mijn eerste oplossing die ik aan wilde dragen was daarom geen optie meer. Maar nu ik hier uitgemaakt wordt voor oplichter en leugenaar zie ik ook niet in waarom ik hier nog verdere energie in zou stoppen. Hopelijk hebben jullie op andere plekken meer geluk in het escapen en hebben jullie nog veel mooie escapes in het vooruitzicht, maar probeer iets minder persoonlijke beschuldigingen te uiten naar mij of mijn personeel. Wij hebben ons best gedaan en wilden het gaan oplossen, maar ik vind dit alles behalve chique!


2

Sfeer: 6.0

Puzzels: 2.0

Service: 2.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Flexibiliteit
 • Gevoel niet serieus genomen te worden
 • Gevoel dat je regelmatig niets kon doen
 • Puzzels in map aan elkaar vast gemaakt
 • Niet werkende techniek
 • Geen flow
 • Geen logische puzzels
 • Gevoel van oplichting

  Chantalsandraklalex1975

Sanne84Sanne84Junior EscaperLid sinds: 17 juni 2017 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2017

Leuk leuk leuk

Ontzettend mooie kamer, perfect afgewerkt. Ook leuke en goede begeleiding van Thomas. Tot mijn grote frustratie helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Erg uitdagend en met een stevige moeilijkheidsgraad. Ook heel leuk en gezellig personeel en daardoor een leuke plek om nog na te borrelen. Zou willen dat ik hem nog een keer kon doen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Thomas
 • Enthousiast personeel
 • Leuke puzzels
 • Sfeervol
 • Uitdagend
 • Noppes

  Tamara88ggfi

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (183 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 januari 2019

Een totaalbeleving

Bij verschillende kamers werd ons deze room aangeraden. Het was dan ook een kwestie van tijd voor we hem zouden boeken.
Erg leuk dat deze kamer te boeken is met een kleine groep en hoewel sommige reviews hier mij een beetje deden twijfelen bleek het snel ongegrond.

Onthaal :
Leuk, Vriendelijke mevrouw ontving ons. Je moet even wachten in de mooie snookerzaak. Aan de toog hebben we rustig wat gedronken totdat we naar de kamer mochten gaan. De vaste klanten waren wel erg "aanwezig" wat de sfeer enigszins wat drukte.
Maar keurig op tijd konden we met de eigenaar naar de kamer gaan.
Ik vroeg me op weg al af hoe een kamer die tot met 10 personen gespeeld kon worden ook voor 3 personen haalbaar zou zijn, maar de eigenaar stelde me op mijn gemak dat alles duidelijk zou worden.

Kamer :
1 woord : Waw
Soms klopt gewoon alles, het thema, het verhaal, de puzzels, de sfeer. Dit ademde gewoon verborgen snookerkamer uit.
Door het totaal gebrek van hang/cijfersloten geeft niks ook op voorhand weg van dit moet je open doen of dit is een puzzel.
Ik geef niks weg door simpelweg te zeggen dat je in een snookerkamer terecht komt.
De puzzels die we moesten oplossen waren heerlijk in thema. Er was genoeg te doen voor 3a4 personen tegelijk, waardoor je niet op mekaar stond te wachten. Ook hier weer nergens een idee van tijd, wat je gek genoeg een ontspannen gevoel geeft. De eigenaar hield ons goed in de gaten en voorzag ons zeer sporadisch van een tip. Dit is geen hoog technologische kamer, maar dat zou ook niet bij het thema passen. Ik denk echt dat ik diep van binnen meer respect heb voor deze goede zogenaamde first gen kamers, maar die wel de moeite nemen om sloten te vermijden en de puzzels volledig af te stemmen in het verhaal dan voor kamers van 100k vol technologie.

Conclusie :
Met een slagingspercentage van 7 a 8% en slechts 3 personen waarvan 1 dit zijn 2de kamer was, wist ik natuurlijk dat het zeer moeilijk zou worden om het te halen. Het boeit mij ook niet. Wat ik veel belangrijker vond is dat de persoon die nu voor de 2de keer meeging en helaas de eerste keer een slechte ervaring had gehad, nu eens zag hoe een echte escape room hoort te zijn. Ik hoef hem niet meer te overtuigen als we binnenkort nog eens gaan.
De kamer is waw, de prijs is zeer aantrekkelijk, zeker voor een kleine groep. De afwerking is van een hoog niveau en volledig in thema. De puzzels zijn afwisselend, zowel van moeilijkheidsgraad als van uitvoering.
Verwacht niks wereldschokkend, maar geniet van 60 minuten puur escape genot.

Old School maar met een twist.

Achteraf nog even nagepraat met de eigenaar, altijd tof.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • goede begeleiding
 • toffe eigenaar
 • puzzels in thema
 • afwerking
 • Verhaal
 • Sfeer en gezelligheid
 • Slechts een kamer

  silkebeerends

eufemio lafranchieufemio lafranchiJunior EscaperLid sinds: 22 maart 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2018

Leuke kamer


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  Ivo Kerklaan

bijnedictusbijnedictusEscape ApprenticeLid sinds: 23 maart 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2018

Mooie kamer


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  rikfeyenoord

PsychoticViperPsychoticViperEscape ApprenticeLid sinds: 11 december 2017 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2017

Wat een beleving en ervaring!

Na door mijn zwager enthousiast te zijn gemaakt om "eens een escape room te proberen", heb ik weloverwogen deze hoog gewaardeerde ervaring geboekt.

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen te horen dat maar weinig spelers weten te ontsnappen, wat voor de nodige uitdaging en gezonde spanning zorgde. Bij het zien van de intro en het binnentreden van de kamer wordt je gelijk in het verhaal gezogen.

De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema en dit komt herhaaldelijk sfeervol terug.

Vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer en onderlinge samenhang, zorgden voor een geweldige totaalbeleving bij "De Snip".

Omdat wij deze escape room met twee personen hebben gespeeld, is het puzzelaanbod aangepast (extra punten voor dit geboden maatwerk).

Wij zijn er echter wel van overtuigd dat je " De Snip" met meerdere personen moet spelen aangezien er (zeker bij meer spelers) veel interessante en uitdagende raadsels en puzzels op je pad voorkomen.


UITDAGENDE AANRADER VOL BELEVING EN SFEER!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Maatwerk (2 spelers = kleiner / realistisch aantal
 • Sfeervol!
 • Totale beleving

  ggfi

Onze verwachting werd ingelost!

Tijdens ons uitstapje naar Tilburg hebben we op het laatste nippertje nog besloten om deze escape game te boeken. We hadden er reeds veel goeds over gehoord dus onze verwachtingen waren hoog. We werden heel vriendelijk ontvangen, wat voor een rustgevend gevoel zorgde. Bij het binnenkomen van de kamer heb je echt een 'wauw-effect', de kamer geeft je het gevoel dat je echt midden in het verhaal zit. De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema. Deze waren echter wel iets te lang of te moeilijk waardoor we de puzzels individueel oplosten om minder tijd te verliezen, het groepsverband ontbrak dus een beetje tijdens deze game. Toch zijn niet enkel de puzzels van belang maar vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer, samenhang,.... In de 'Snip' vormde deze elementen een mooie cocktail, wat de escape game bijna perfect maakte. Wij hebben de escape game met ons twee gespeeld. Wij zijn ervan overtuigd dat je de meeste escape games met twee moet spelen om de optimale beleving te ervaren. Bij deze game raden wij het echter wel aan om met meerdere personen te spelen aangezien er zoveel raadsels en puzzels op je afkomen dat je ze moeilijk per twee kan oplossen. Om een lang verhaal kort te maken, deze escape game is een echte aanrader en uitdaging voor ervaren escapes!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • goede samenhang
 • magnifieke kamer

  ggfi

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2017

Oeh ja deze kamer was echt zoals gehoopt! Super creatieve puzzels, dingen die je nergens anders ziet, alles compleet in het thema en van hoog niveau. Het was een flinke uitdaging maar we hadden hem bijnaaaa gehaald en dat was volgens de eigenaren een bijzonder goede prestatie met z'n tweetjes!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2017

Hele leuke kamet

Zeker goeie kamer!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Verwijderde gebruiker (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2017

Deze kamer was boven verwachting. Veel variatie in de puzzels maar erg veel werk voor de tijd die er is. De sfeer was uitstekend en de uitwerking van de puzzels en de afwerking van de kamer was uitstekend.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2017

Een kamer die fantastisch mooi is aangekleed! De gebruikte mechanismes en attributen passen perfect in de ambiance van een snookerkamer. Mooi thema dus op deze locatie. Ik vond de puzzels prima uitdagend maar te doen, en we hebben de kamer dan ook net gehaald. We kwamen wat traag op gang, maar gingen daarna lekker. 1 puzzel tegen het einde vond ik wat te lang duren. Kamer met verrassende wendingen. Service prima.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  ggfi

ivovgnivovgnEscaperLid sinds: 31 december 2016 (69 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 maart 2017

Heel mooi ingerichte kamer! Veel variatie in de puzzels. Goede ontvangst en thema goed uitgewerkt en passend bij de locatie.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

GwaythielGwaythielEscape ExpertLid sinds: 14 augustus 2016 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2017

Ontvangst was netjes, leuke locatie en wat een goed verhaal; Je zit er meteen in... De puzzels hadden een logisch verloop in de kamer, zijn achteraf t niet al te lastig maar je moet het dan, onder druk maar zien hè?! Helaas zijn we net voor het einde gestrand. Kregen nog netjes uitleg wat we over het hoofd hadden gezien.


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Top kamer!
De puzzels waren lastig maar wel logisch. Goede begeleiding en er hing een spannende sfeer.
Zeker spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Marijn (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 maart 2017

Helaas als onervaren 'escaper' niet kunnen ontsnappen, maar een super ervaring! Na alles reacties te hebben gelezen en zelf te hebben gespeeld, ben ik bang dat ik één van de gaafste en meest uitdagende nu al heb gehad. Erg aan te raden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Antal BekendamAntal BekendamEscaperLid sinds: 11 mei 2017 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 mei 2017

Het begin is zeer rommelig verlopen en hierbij is zelfs hulp van buitenaf voor nodig geweest wat de beleving wel wat naar beneden haalde. Echter was het vervolg wel zeker de moeite waard!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

thomasalessiethomasalessieJunior EscaperLid sinds: 12 januari 2017 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2017

We hebben weer genoten met z'n alle! Leuke sfeer in de kamer, leuke en uitdagende puzzels met een spannende twist! Zeker aan te raden voor iedereen, iedereen kan in deze kamer aan de gang, er is voldoende te zien en te doen. In deze kamer wordt je puzzelvermogen goed getest. Ook samenwerken blijft zoals in de meeste kamers een belangrijk aspect!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  ggfi

miekemiekeJunior EscaperLid sinds: 12 januari 2017 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2017

Na al verschillende verhalen gehoord te hebben, waren we eigenlijk een beetje bang om de kamer met onze (relatief weinige) ervaring 'nu al' te spelen. Maar wat een ervaring! Een leuke verhaallijn met erg gave bijpassende puzzels. Een ultieme adrenalinekick. Zo tof om te kunnen zeggen dat we hem echt nét gehaald hebben!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  ggfi

MvdZaagMvdZaagJunior EscaperLid sinds: 4 februari 2017 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2017

Fijne sfeer in de kamer met originele en vernuftig in elkaar gezette puzzels. Met 7 personen had iedereen wat te doen, waarbij samenwerking een belangrijke factor bleek! De hele setting zat goed in elkaar en de diverse effecten (geluid, licht, etc) vulden elkaar goed aan, waardoor de totaal beleving erg fijn was.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  ggfi

ingridg92ingridg92Escape ApprenticeLid sinds: 24 oktober 2016 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2016

Gehaald!! Super kamer, met originele puzzels en mechanismen. De hele sfeer en het verhaal zijn goed op elkaar afgestemd.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  ggfi

Ray (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 december 2016

Super! Net niet gehaald, maar gewoonweg geweldig.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Harald (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2016

Erg goede kamer. Helemaal in stijl. Het begint al beneden waar je in een biljartcentrum komt, de medewerker begroet je vriendelijk en begeleide ons naar boven, naar het privédomein van de snip. Daar binnen gekomen is het tot in de puntjes af! Verreweg de best afgewerkte kamer tot nu toe, met toffe twists en verassingen. Petje af.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

agnes_coolenagnes_coolenJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2017 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2017

Wat een knaller!

Super toffe escape. Ook echt denkwerk voor de ervaren speler en samenwerking is vereist! Het hele plaatje klopt. De puzzels, de sfeer... alles past in het verhaal.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Totale sfeer

  ggfi

svgsvgJunior EscaperLid sinds: 26 november 2016 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 januari 2017

Hele toffe escaperoom. Originele puzzels en sfeer. Een van de beste die we gespeeld hebben.. helaas niet gehaald :(
Geen slotje/cijfercodes :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2016

En super thema kamer.
Geen cijfersloten, heel veel puzzels en ook deze keer weer verrassende effecten. Deze kamer is zeker voor de gevorderde escaper en de ideale team grootte is naar mijn mening 6. Ook communiceren is zeker van belang. Het is ons uiteindelijk niet gelukt om te ontsnappen, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker een aanrander. Ook de host was super en zelfs de twee bedenkers van de kamer kwamen even kijken... Ik kijk uit naar hun nieuwe "horror" kamer, die over een tijdje open zul gaan!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Tim van de westelaken (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2016

Prachtige escape room met veel leuke raadsels.


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2016

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Nee

  ggfi

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig