60 minuten
12 jaar
Min. 2 -~ Max. 10

De Uitdaging van de Snip

Afbeeldingen

De Uitdaging van de Snip
Jij bent uitgedaagd! 

Denk jij te kunnen winnen van de Snip? Reserveer dan nu deze unieke escaperoom!
 • Thema

  Sport

 • Likes

  38

 • Aantal keer gespeeld

  417 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  17.0% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  NL


Kosten

Dag 2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen9 personen10 personen
MA €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
DI €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
WO €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
DO €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
VR €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
ZA €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00
ZO €62.00 €78.00 €84.00 €92.50 €111.00 €129.50 €148.00 €154.00 €160.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Erg teleurstellend...

Wow... vandaag hebben we ervaren hoe ver de beleving bij verschillende escape rooms ontzettend ver uit elkaar kan liggen.
Voor het eerst speelde we twee escaperooms op een dag...
In de ochtend speelde we The Mad Magician bij MJ Escape, en daarna zijn we doorgereden naar Tilburg voor het spelen van De uitdaging van de Snip.
Bij The Mad Magician was een heerlijke flow aanwezig en zijn we na goed samengewerkt te hebben met ruim 5 minuten op de klok zelfs met een ere-vermelding op het bord met topscores gekomen.
Helaas hebben we de uitdaging met de Snip wat anders ervaren...

Om positief te beginnen... aangezien de planning wat krap was hebben we vooraf gevraagd of we een half uurtje later konden beginnen, dit was zeker mogelijk, wat ons wat flexibiliteit gaf, erg fijn! Ook is de kamer volledig in het thema uitgewerkt.

Vooraf wisten we dat het geen gemakkelijke kamer zou zijn en dat de kans zeer groot was dat we er niet op tijd uit zouden komen (aangezien het ontsnappingspercentage van deze kamer 5 - 7% is, wat ontzettend laag is voor een escaperoom). Toch gingen we de uitdaging aan, want het gaat ons als team er niet alleen om om er op tijd uit te komen (natuurlijk is dat wel leuk), de ervaring van de kamer is voor ons des te belangrijker.

Helaas viel die voor ons ontzettend tegen. De puzzels waren naar ons idee niet logisch (waardoor de begeldister ons ontzettend veel hints moest geven, dit hadden we nog nooit eerder meegemaakt) er zat geen flow in het geheel, en ook de techniek werkte niet overal even goed. Bij een ontzettend lastige puzzel hadden we iets nodig om te schrijven, daarvoor lag er een krijtbord... zonder krijtje. Vervolgens kwam de begeleidster op ons verzoek een krijtje brengen (wat best wat tijd koste en ook een stuk ten koste gaat van de ervaring). Ook zie je op heel veel plaatsen dat het al een wat oudere kamer is aan de slijtageplekken in de puzzels, wat soms al verraadde wat de bedoeling was.

Vooraf werd door de begeleidster gezegd dat er veel puzzels zouden zijn (wat zeker het geval is) en dat opslitsen in kleinere groepjes dus van belang is. Iets wat we met ons team eigenlijk automatisch altijd al doen. Dat wordt echter lastig als alle zaken rondom de puzzels (in het tweede deel van de kamer) aan elkaar vast zitten in een map, en je hier dus niet tegelijk mee aan de slag kunt. Hierdoor had de helft van het team regelmatig het gevoel dat ze niets konden doen, wat zorgt voor ontzettend veel frustratie als je maar een uur de tijd hebt voor zo'n groot aantal puzzels.

Na een uur hadden we waarschijnlijk nog niets eens 60% van de puzzels opgelost... hadden we allemaal een groot gevoel van frustratie, doordat puzzels niet logisch waren, er geen flow was en bovenal je regelmatig een tijdje moest wachten op een ander voordat je weer met een puzzel aan de slag kon...

De begeleidster stond ons hierbij netjes te woord, legde de kamer nog verder uit en gaf aan dat ze bepaalde haperingen in de techniek al had doorgegeven zodat ze gerepareerd konden worden. Daarbij vroeg ze of we onze teleurstelling ook in een mail aan de eigenaar konden sturen, zodat gezien kon worden of ze dit mee konden nemen in eventuele verbeteringen.

Vervolgens hebben we afgerekend en zijn we naar huis gegaan...
In de auto naar huis kwamen we er echter achter dat we een heel ander bedrag hadden betaald dan op hun eigen website vermeld stond. Op de website staat een prijs van 18,50 p.p., wat bij 5 personen neerkomt op 92,50 We hadden zojuist echter een bedrag van 120 euro af moeten rekenen!!!

Bij thuiskomst werd ik al snel verrast met een telefoontje van de eigenaar. Erg prettig te ervaren dat onze negatieve ervaring was besproken en dat hierop direct actie ondernomen werd middels een telefoontje.
Ik heb de eigenaar onze ervaring toegelicht. Waarbij de eigenaar aangaf het heel vervelend te vinden. Het was volgens hem echter nog niet eerder voorgekomen dat mensen met een slecht gevoel naar buiten waren gegaan (wat niet echt het gevoel gaf dat er echt geluisterd werd). Daarnaast werd aangegeven dat het niet mogelijk was dat er haperingen zaten in de techniek (terwijl de begeleidster eerder tegen ons zei dat ze die hapering al had doorgegeven aan de eigenaar), ook daarvan kreeg ik niet echt het gevoel dat ik serieus genomen werd. Vervolgens kwam de verkeerd berekende prijs ter sprake... de eigenaar gaf aan dat dit komt vanwege de Corona-maatregelen. Hij vertelde dat de escaperoom niet zijn core business is en dat het hem teveel tijd kostte om bij iedere aanpassing van de maatregelen de prijzen op de website aan te passen. Daarom staan op de website en tijdens het reserveren nog de oude prijzen. In de reserveringsbevestiging staat wel de aangepaste prijs, echter zonder enige toelichting waarom die prijs ineens hoger is dan de prijzen vermeld op de website. Ik moet heel eerlijk zeggen dat me dit echt een gevoel van oplichting geeft (ik vind het geen enkel probleem om voor de extra tijd die nodig is om schoon te maken, een extra bedrag te betalen. Ik verwacht echter niet dat dit zonder toelichting ineens opgenomen wordt op de bevestiging). Er werd aangegeven dat er over een mogelijke compensatie werd nagedacht. Als je dan na 3 dagen nog niets hebt vernomen weet je zeker dat je niet serieus wordt genomen.

We zijn niet eerder zo teleurgesteld geweest over een escaperoom (zie ook mijn andere reviews!).
Om eerlijk te zijn begrijp ik niet waar de positieve reviews vandaan komen. En wat mij betreft is deze escaperoom dan ook echt GEEN AANRADER.

Wat bij mij blijft hangen bij De uitdaging van de Snip is een gevoel van grote teleurstelling, frustratie en het ergste het gevoel van oplichting.

 • Flexibiliteit
 • Gevoel van oplichting
 • Geen logische puzzels
 • Geen flow
 • Niet werkende techniek
 • Puzzels in map aan elkaar vast gemaakt
 • Gevoel dat je regelmatig niets kon doen
 • Gevoel niet serieus genomen te worden
2Meest gewaardeerd
2
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 2
 • Service: 2

Reactie door Escaperoom Tilburg - 21 oktober 2020 om 19:56

Beste Christa, Nogmaals erg vervelend dat je het een en ander anders ervaart hebt met de groep dan veel andere groepen voor en na jullie. Wanneer je nog geen terugkoppeling hebt gehad op een eventuele oplossing dan klopt dat inderdaad. Zoals veel ondernemers ben ik, naast de klacht die u heeft, erg druk bezig met het bedrijf wat ik exploiteer overeind te houden. Zeker in deze tijd hebben we daar onze handen vol aan. Daardoor kan een oplossing voor een klacht iets langer duren. Het kwaad was immers al geschied en u gaf al aan verder weg te wonen. Mijn eerste oplossing die ik aan wilde dragen was daarom geen optie meer. Maar nu ik hier uitgemaakt wordt voor oplichter en leugenaar zie ik ook niet in waarom ik hier nog verdere energie in zou stoppen. Hopelijk hebben jullie op andere plekken meer geluk in het escapen en hebben jullie nog veel mooie escapes in het vooruitzicht, maar probeer iets minder persoonlijke beschuldigingen te uiten naar mij of mijn personeel. Wij hebben ons best gedaan en wilden het gaan oplossen, maar ik vind dit alles behalve chique!

Leuk leuk leuk

Ontzettend mooie kamer, perfect afgewerkt. Ook leuke en goede begeleiding van Thomas. Tot mijn grote frustratie helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Erg uitdagend en met een stevige moeilijkheidsgraad. Ook heel leuk en gezellig personeel en daardoor een leuke plek om nog na te borrelen. Zou willen dat ik hem nog een keer kon doen!

 • Uitdagend
 • Sfeervol
 • Leuke puzzels
 • Enthousiast personeel
 • Thomas
 • Noppes
2
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Een totaalbeleving

Bij verschillende kamers werd ons deze room aangeraden. Het was dan ook een kwestie van tijd voor we hem zouden boeken.
Erg leuk dat deze kamer te boeken is met een kleine groep en hoewel sommige reviews hier mij een beetje deden twijfelen bleek het snel ongegrond.

Onthaal :
Leuk, Vriendelijke mevrouw ontving ons. Je moet even wachten in de mooie snookerzaak. Aan de toog hebben we rustig wat gedronken totdat we naar de kamer mochten gaan. De vaste klanten waren wel erg "aanwezig" wat de sfeer enigszins wat drukte.
Maar keurig op tijd konden we met de eigenaar naar de kamer gaan.
Ik vroeg me op weg al af hoe een kamer die tot met 10 personen gespeeld kon worden ook voor 3 personen haalbaar zou zijn, maar de eigenaar stelde me op mijn gemak dat alles duidelijk zou worden.

Kamer :
1 woord : Waw
Soms klopt gewoon alles, het thema, het verhaal, de puzzels, de sfeer. Dit ademde gewoon verborgen snookerkamer uit.
Door het totaal gebrek van hang/cijfersloten geeft niks ook op voorhand weg van dit moet je open doen of dit is een puzzel.
Ik geef niks weg door simpelweg te zeggen dat je in een snookerkamer terecht komt.
De puzzels die we moesten oplossen waren heerlijk in thema. Er was genoeg te doen voor 3a4 personen tegelijk, waardoor je niet op mekaar stond te wachten. Ook hier weer nergens een idee van tijd, wat je gek genoeg een ontspannen gevoel geeft. De eigenaar hield ons goed in de gaten en voorzag ons zeer sporadisch van een tip. Dit is geen hoog technologische kamer, maar dat zou ook niet bij het thema passen. Ik denk echt dat ik diep van binnen meer respect heb voor deze goede zogenaamde first gen kamers, maar die wel de moeite nemen om sloten te vermijden en de puzzels volledig af te stemmen in het verhaal dan voor kamers van 100k vol technologie.

Conclusie :
Met een slagingspercentage van 7 a 8% en slechts 3 personen waarvan 1 dit zijn 2de kamer was, wist ik natuurlijk dat het zeer moeilijk zou worden om het te halen. Het boeit mij ook niet. Wat ik veel belangrijker vond is dat de persoon die nu voor de 2de keer meeging en helaas de eerste keer een slechte ervaring had gehad, nu eens zag hoe een echte escape room hoort te zijn. Ik hoef hem niet meer te overtuigen als we binnenkort nog eens gaan.
De kamer is waw, de prijs is zeer aantrekkelijk, zeker voor een kleine groep. De afwerking is van een hoog niveau en volledig in thema. De puzzels zijn afwisselend, zowel van moeilijkheidsgraad als van uitvoering.
Verwacht niks wereldschokkend, maar geniet van 60 minuten puur escape genot.

Old School maar met een twist.

Achteraf nog even nagepraat met de eigenaar, altijd tof.

 • Sfeer en gezelligheid
 • Verhaal
 • afwerking
 • puzzels in thema
 • toffe eigenaar
 • goede begeleiding
 • Slechts een kamer
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Leuke kamer

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooie kamer

1
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Wat een beleving en ervaring!

Na door mijn zwager enthousiast te zijn gemaakt om "eens een escape room te proberen", heb ik weloverwogen deze hoog gewaardeerde ervaring geboekt.

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen te horen dat maar weinig spelers weten te ontsnappen, wat voor de nodige uitdaging en gezonde spanning zorgde. Bij het zien van de intro en het binnentreden van de kamer wordt je gelijk in het verhaal gezogen.

De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema en dit komt herhaaldelijk sfeervol terug.

Vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer en onderlinge samenhang, zorgden voor een geweldige totaalbeleving bij "De Snip".

Omdat wij deze escape room met twee personen hebben gespeeld, is het puzzelaanbod aangepast (extra punten voor dit geboden maatwerk).

Wij zijn er echter wel van overtuigd dat je " De Snip" met meerdere personen moet spelen aangezien er (zeker bij meer spelers) veel interessante en uitdagende raadsels en puzzels op je pad voorkomen.


UITDAGENDE AANRADER VOL BELEVING EN SFEER!!!

 • Totale beleving
 • Sfeervol!
 • Maatwerk (2 spelers = kleiner / realistisch aantal
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Onze verwachting werd ingelost!

Tijdens ons uitstapje naar Tilburg hebben we op het laatste nippertje nog besloten om deze escape game te boeken. We hadden er reeds veel goeds over gehoord dus onze verwachtingen waren hoog. We werden heel vriendelijk ontvangen, wat voor een rustgevend gevoel zorgde. Bij het binnenkomen van de kamer heb je echt een 'wauw-effect', de kamer geeft je het gevoel dat je echt midden in het verhaal zit. De puzzels in de kamer zijn nauw verbonden met het thema. Deze waren echter wel iets te lang of te moeilijk waardoor we de puzzels individueel oplosten om minder tijd te verliezen, het groepsverband ontbrak dus een beetje tijdens deze game. Toch zijn niet enkel de puzzels van belang maar vooral de combinatie van puzzels, effecten, sfeer, samenhang,.... In de 'Snip' vormde deze elementen een mooie cocktail, wat de escape game bijna perfect maakte. Wij hebben de escape game met ons twee gespeeld. Wij zijn ervan overtuigd dat je de meeste escape games met twee moet spelen om de optimale beleving te ervaren. Bij deze game raden wij het echter wel aan om met meerdere personen te spelen aangezien er zoveel raadsels en puzzels op je afkomen dat je ze moeilijk per twee kan oplossen. Om een lang verhaal kort te maken, deze escape game is een echte aanrader en uitdaging voor ervaren escapes!

 • magnifieke kamer
 • goede samenhang
1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Oeh ja deze kamer was echt zoals gehoopt! Super creatieve puzzels, dingen die je nergens anders ziet, alles compleet in het thema en van hoog niveau. Het was een flinke uitdaging maar we hadden hem bijnaaaa gehaald en dat was volgens de eigenaren een bijzonder goede prestatie met z'n tweetjes!

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Hele leuke kamet

Zeker goeie kamer!!!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
Meer reviews tonen
 • Verwijderde gebruiker — 0 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 april 2017 - 21:32
 • Gespeeld met 2 personen in april 2017. Ontsnapt: Nee

Deze kamer was boven verwachting. Veel variatie in de puzzels maar erg veel werk voor de tijd die er is. De sfeer was uitstekend en de uitwerking van de puzzels en de afwerking van de kamer was uitstekend.

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Een kamer die fantastisch mooi is aangekleed! De gebruikte mechanismes en attributen passen perfect in de ambiance van een snookerkamer. Mooi thema dus op deze locatie. Ik vond de puzzels prima uitdagend maar te doen, en we hebben de kamer dan ook net gehaald. We kwamen wat traag op gang, maar gingen daarna lekker. 1 puzzel tegen het einde vond ik wat te lang duren. Kamer met verrassende wendingen. Service prima.

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Heel mooi ingerichte kamer! Veel variatie in de puzzels. Goede ontvangst en thema goed uitgewerkt en passend bij de locatie.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ontvangst was netjes, leuke locatie en wat een goed verhaal; Je zit er meteen in... De puzzels hadden een logisch verloop in de kamer, zijn achteraf t niet al te lastig maar je moet het dan, onder druk maar zien hè?! Helaas zijn we net voor het einde gestrand. Kregen nog netjes uitleg wat we over het hoofd hadden gezien.

1
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10
 • Marijn — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 maart 2017 - 14:04
 • Gespeeld met 3 personen in maart 2017. Ontsnapt: Nee

Helaas als onervaren 'escaper' niet kunnen ontsnappen, maar een super ervaring! Na alles reacties te hebben gelezen en zelf te hebben gespeeld, ben ik bang dat ik één van de gaafste en meest uitdagende nu al heb gehad. Erg aan te raden!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Top kamer!
De puzzels waren lastig maar wel logisch. Goede begeleiding en er hing een spannende sfeer.
Zeker spelen!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Het begin is zeer rommelig verlopen en hierbij is zelfs hulp van buitenaf voor nodig geweest wat de beleving wel wat naar beneden haalde. Echter was het vervolg wel zeker de moeite waard!

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

We hebben weer genoten met z'n alle! Leuke sfeer in de kamer, leuke en uitdagende puzzels met een spannende twist! Zeker aan te raden voor iedereen, iedereen kan in deze kamer aan de gang, er is voldoende te zien en te doen. In deze kamer wordt je puzzelvermogen goed getest. Ook samenwerken blijft zoals in de meeste kamers een belangrijk aspect!

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Fijne sfeer in de kamer met originele en vernuftig in elkaar gezette puzzels. Met 7 personen had iedereen wat te doen, waarbij samenwerking een belangrijke factor bleek! De hele setting zat goed in elkaar en de diverse effecten (geluid, licht, etc) vulden elkaar goed aan, waardoor de totaal beleving erg fijn was.

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Na al verschillende verhalen gehoord te hebben, waren we eigenlijk een beetje bang om de kamer met onze (relatief weinige) ervaring 'nu al' te spelen. Maar wat een ervaring! Een leuke verhaallijn met erg gave bijpassende puzzels. Een ultieme adrenalinekick. Zo tof om te kunnen zeggen dat we hem echt nét gehaald hebben!

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Gehaald!! Super kamer, met originele puzzels en mechanismen. De hele sfeer en het verhaal zijn goed op elkaar afgestemd.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ray — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 december 2016 - 18:04
 • Gespeeld met 4 personen in november 2016. Ontsnapt: Nee

Super! Net niet gehaald, maar gewoonweg geweldig.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Harald — 9 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 november 2016 - 23:37
 • Gespeeld met 4 personen in november 2016. Ontsnapt: Nee

Erg goede kamer. Helemaal in stijl. Het begint al beneden waar je in een biljartcentrum komt, de medewerker begroet je vriendelijk en begeleide ons naar boven, naar het privédomein van de snip. Daar binnen gekomen is het tot in de puntjes af! Verreweg de best afgewerkte kamer tot nu toe, met toffe twists en verassingen. Petje af.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een knaller!

Super toffe escape. Ook echt denkwerk voor de ervaren speler en samenwerking is vereist! Het hele plaatje klopt. De puzzels, de sfeer... alles past in het verhaal.

 • Totale sfeer
 • Puzzels
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Hele toffe escaperoom. Originele puzzels en sfeer. Een van de beste die we gespeeld hebben.. helaas niet gehaald :(
Geen slotje/cijfercodes :)

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

En super thema kamer.
Geen cijfersloten, heel veel puzzels en ook deze keer weer verrassende effecten. Deze kamer is zeker voor de gevorderde escaper en de ideale team grootte is naar mijn mening 6. Ook communiceren is zeker van belang. Het is ons uiteindelijk niet gelukt om te ontsnappen, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker een aanrander. Ook de host was super en zelfs de twee bedenkers van de kamer kwamen even kijken... Ik kijk uit naar hun nieuwe "horror" kamer, die over een tijdje open zul gaan!!!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Tim van de westelaken — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 oktober 2016 - 17:26
 • Gespeeld met 9 personen in oktober 2016. Ontsnapt: Nee

Prachtige escape room met veel leuke raadsels.

1
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Uitdagende kamer, zeker voor ervaren spelers. Helaas net niet gehaald door te veel hectiek aan het einde van het spel.

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Te gekke ervaring! Top dat we eruit zijn gekomen binnen de tijd.

1
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Geweldige escaperoom! Erg leuke opdrachten! En... we hebben hem gehaald!!! :)

1
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Originele puzzels, mooie aankleding en mooi gebruik gemaakt van techniek. Verhaal loopt mooi als rode draad door de kamer ondanks onze ervaring helaas niet gehaald. Voor escapers een uitdagende kamer die je zeker gespeeld moet hebben!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Simone — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 september 2016 - 16:33
 • Gespeeld met 4 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Wij gingen fanatiek en enthousiast de uitdaging van de Snip aan en hebben van iedere -spannende minuut genoten. De complete beleving is echt top; je zit er hélemaal in zodra je de kamer van de Snip binnen stapt. .. Er uit stappen was ons helaas nét niet gelukt, toch hebben we een top avond gehad.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Marloes Hendrickx — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 september 2016 - 17:19
 • Gespeeld met 6 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Super! Heel mooie uitdaging die fantastisch in elkaar zit.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Iris — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 september 2016 - 17:19
 • Gespeeld met 6 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Ontzettend leuke kamer met creatieve puzzels. Echt een uitdaging!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Goede sfeer, mooie aankleding, veel uitdagende opdrachten en zeer vriendelijk personeel. :)
Eigenlijk jammer dat je een gave escape room als deze maar 1 keer kunt doen (2e keer is cheaten), absolute aanrader!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Erg gave escape room, echt een aanrader! Er komt geen (cijfer)slot aan te pas, puzzels zitten erg goed doordacht in elkaar.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verrassend, en dat nog 3x

De uitdaging van de Snip. Een escaperoom met het thema van een Snookerkamer. Ons voorgevoel zei dat je eigenlijk een snooker-pro moest zijn om maar iets van de kamer te snappen. Hier was echter niks van waar! Bij ons ontvangst door de gamemaster werden we naar de gang en kamer geleid. In het eerste opzicht niks mis mee. Kijkend naar een ietwat verouderd filmpje op een TV kregen we de nodige informatie. De deur ging open en we mochten beginnen. Dan kom je een kamer in... En dan sta je al perplex van de opzet. Na een rommelige start gingen we vlot door. Ondertussen vielen we in de verbazing van wat er wel niet zou gebeuren met het een en ander. Nou wat er gebeurde staat boven wat we gedacht hadden. De kamer bevat lastige puzzels, en chaos ging rond. Dit is echter niet storend, maar een uitdaging. Een erg complete kamer met verrassend thema. Een aanrader om een keer te spelen!
Het hint systeem is wat ouder, maar voldoet. Wellicht leuk om nog eens over na te denken om dit ook in thema te passen. We hebben gelukkig weinig gebruik gemaakt van de hints aangezien we er vlot doorheen gingen.

De oplossing lag in zicht, maar de tijd was sneller bij ons dan het idee van de oplossing, helaas dus niet gehaald. Wel mochten we van de gamemaster hem 'uitspelen' onder zijn toeziend oog, waarbij ook ruimte was voor vragen. Toen we uit de kamer waren hebben nog nagepraat en wat vragen gesteld. Altijd prettig als daar tijd voor is!

 • Puzzels in thema
 • Vriendelijke gamemaster
 • Verrassende wendingen
 • Hint systeem
0
8.5
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Leuke kamer!

De escape room is gelegen in een heel leuke locatie! Helemaal in thema!
Puzzels waren heel logisch, maar soms een beetje langdradig.
Kamer is heel mooi aangekleed!

 • Decor
 • Vriendelijke ontvangst
 • Toffe locatie
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooie maar pittige kamer

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Zeer leuke, uitdagende en sfeervolle ervaring.

Vandaag met het gezin deze escape room gedaan en het was een groot succes. Iedereen was onder de indruk van de sfeer en betrokkenheid van het personeel. De escape room zelf is erg sfeervol ingericht vol leuke uitdagingen, je zit meteen in het verhaal. De puzzels zijn moeilijk maar niet onmogelijk waardoor je steeds succesjes kunt vieren als je weer stapje verder bent. We kunnen deze escape room iedereen zeker aanraden.

 • Sfeer
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Mooie, uitdagende kamer

Mooie en zeer verassende kamer met een super leuk origineel thema.

 • Sfeer
 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Roald — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 februari 2020 - 11:43
 • Gespeeld met 4 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Originele escape room

Een hele leuke en verrassende uitdaging, geschikt voor iedereen! Leuk en behulpzaam personeel

 • Zeer doordacht
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Spannende escape room, aanrader voor ervaren escapers!

Helaas, maar ook wel verwacht, zijn we met zijn vieren niet kunnen ontsnappen uit de kamer van 'de snip. De ruimte is mooi ingericht en er hangt een spannende sfeer, wat het oplossen van puzzels en raadsels nog moeilijker maakt. Deze escape room is zeker een aanrader voor diegene die al vaker zijn ontsnapt uit andere escape rooms. Dit is een hele nieuwe uitdaging!

 • Verhaal past bij locatie
 • Mooie inrichting van de kamer
 • Spannende sfeer
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Pittige uitdaging!

#10 Erg leuke kamer waarbij het thema heel goed uitgewerkt is! De puzzels zijn ook zeer gevarieerd en origineel (en geen hang/cijferslotjes!) en helemaal in het thema. Daardoor echt een leuke beleving. Het is wel een erg pittige kamer. Beginnende escapers zou ik deze ook niet aanraden, dit is meer een kamer voor de wat gevorderde escapers. En zelfs dan is ie nog pittig. Met twee personen al helemaal (4 personen is het beste schat ik zo in).

 • Afwerking kamer
 • Creatieve en originele puzzels
 • Geen hang/cijfersloten
 • Sfeer en verhaal
 • Ook voor zeer ervaren escapers nog erg uitdagend
 • Net iets te weinig tijd eigenlijk
 • Met twee personen erg pittig
 • Minder geschikt voor beginners
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Erg leuke maar moeilijke kamer

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Danique — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 januari 2020 - 10:16
 • Gespeeld met 5 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Erg leuk

Het was een leuke kamer om te spelen, veel puzzels maar toch wel erg moeilijk. We hebben het erg leuk gehad! Ook is de eigenaar een vriendelijke en leuke man die goed uitlegt en ook in is voor een grapje, halverwege heeft hij ons geholpen omdat we anders niet meer verder konden.

0
7
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooie escape room

De Escape Room is mooi afgewerkt in snooker thema waardoor je meteen mee in het verhaal bent. Vriendelijke hosts.

 • Sfeervol
 • Afwerking
 • Vriendelijk
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Leuke kamer. Tijdschema was voor ons niet zo geslaagd

Leuke kamer, mooi ingericht. Tijdschema wat men hanteert is wat ons betreft een minpuntje.

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 6

Helaas niet de ervaring waar we op gehoopt hadden

Doordat deze al een tijdje op de lijst stond en ons door meerdere andere Escaperoom eigenaren was aangeraden, gecombineerd met de hoge score op Escapetalk waren de verwachtingen hoog!

Deze uitdaging gingen we met z'n 3-en aan (waar we normaal met z'n 4-en spelen, had één van onze groep deze kamer al gespeeld) en we wisten eigenlijk al dat ontsnappen een moeilijke opgave ging worden door de hoeveelheid puzzels. Geen enkel probleem, als de ervaring maar leuk is!

Dat viel helaas ontzettend tegen. Deze wat oudere kamer vertoonde slijtage op bepaalde puzzels waardoor je al kunt zien wat je moet doen, en de kamer was niet goed gereset waardoor we een aantal items tot onze beschikking hadden die pas later vrijgespeeld hoorde te worden. We liepen al vanaf het begin met deze items rond, dus dat zou de operator moeten hebben kunnen zien. Verder viel de deur naar de einduitgang voortijdig open, zonder dat daar kracht voor gebruikt was (2-vinger regel). Dit haalde ons enorm uit de flow.

Toen we na het spel de operator hierop attent maakte, werd dit ontkracht, ontkend en werden we half afgesnauwt. Dat vind ik écht niet kunnen en vandaar geen hoge score.

Waren we wel ontsnapt als alles vlekkeloos werkte? Vast niet, maar de ervaring zou wel een stuk beter geweest zijn. Daarvoor zou de kamer ook niet per se een veel lager cijfer krijgen, maar onvriendelijk personeel is wat mij betreft een absolute No-go...

 • Leuk verhaal
 • Leuke puzzels
 • Stijlvolle kamer met sfeer
 • Technische mankementen
 • Onvriendelijk personeel
 • Onoplettend personeel
0
5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 1

De Snip - een echte uitdaging

Wat een ongelofelijk goede kamer. De uitstraling van de kamer krijgt sowieso een 10.
Het verhaal zit goed in elkaar en blijft boeiend tot het einde. De raadsels waren gevarieerd en volgende elkaar in een prima tempo op. Helaas waren we bij het laatste raadsel net te laat, maar ondanks dat hebben we enorm genoten van de uitdaging die de Snip ons gegeven heeft.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Sfeervol

Spannende kamer, afwisselende puzzels. Geweldig sfeertje wat er hangt.
Helaas op het nippertje niet gehaald.

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8
 • Tobias — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 26 oktober 2019 - 16:01
 • Gespeeld met 5 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Moeilijk en erg leuk

Geen standaard cijferslot. Mooi opgebouwde escaperoom. Prachtige aankleding, goeie service. Een aanrader voor zowel beginners als gevorderde escapees

 • Complexe puzzels die niet onlogisch zijn
 • Geen standaard cijfersloten
 • Goeie service
 • Mooie aankleding
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

niet mijn ding

het verhaal en het thema zit goed in elkaar, enkel de tijdsregel vond ik een beetje absurd.
er waren in deel 2 zoveel puzzels op te lossen die je bijna onmogelijk binnen de opgegeven tijd kon oplossen.

tijdens het onderzoeken van de kamer hadden we ook "de twee-vinger regel" die iedereen wel kent, toegepast, wanneer een van onze teamleden iets opendeed, wat blijkbaar niet de bedoeling was kwam onze game master redelijk fel naar ons toegelopen en vlamde dat ding terug dicht "TWEE VINGERS, GEEN KRACHT GEBRUIKEN" brulde ze nog achterna.
hier bleek iets mis mee te zijn. hiervoor heeft ze zich achteraf wel voor verontschuldigd, maar toch was ik hier erg van aangedaan.

 • verhaal
 • decor
 • goed in elkaar
 • tijdsregel
 • te veel puzzels
 • soms onduidelijk
0
5.5
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 8
 • Service: 3

TE gek!!

We wisten niet zo goed wat te verwachten met dit verhaal, maar wat een ontzettend leuke ervaring hebben we gehad met deze kamer.
Bij binnenkomst van de kamer wilde ik eerst even rondkijken, want hij ziet er zo gaaf uit.

Toen direct aan de slag met superleuke puzzels en zeer verrassende elementen.

We wisten dat het een zeer grote uitdaging zou worden om deze kamer met 2 personen te spelen, maar als fanatieke escaper maakt dat de uitdaging des te groter. Het was namelijk nog nooit een duo gelukt om de "de snip" te bedwingen. MAAR met nog slechts een paar seconden over en beide zwaar bezweet is het ons TOCH GELUKT!!

Echt een hele leuke ervaring en een superleuke kamer!!

 • puzzels leuk en verrrassend
 • service
 • kamer mooi uitgevoerd
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Lastige kamer met een leuke sfeer.

We zochten een kamer voor een grote groep mensen (8 personen), waarbij iedereen aan een opdracht bezig is. Na het lezen van reviews hebben we besloten om voor deze kamer te gaan.

Dit bleek een goede keuze. De kamer is ruim opgezet en het thema is goed uitgewerkt. Van tevoren wist ik al dat de ontsnappingspercentage omstreeks de 6% was. Dus het zou een grote uitdaging worden. De puzzels waren uitdagend en als je het patroon niet ziet, zijn ze zelfs moeilijk.

Wij hadden de pech dat net voor ons een groep een paar kabels had kapot gemaakt. Hierdoor liepen we tijdens het spel tegen een par problemen tegen. Ondanks dat is het een hele leuke uitdaging geweest en heeft de spelleider het netjes opgelost.

Met nog 5 seconden op de klok hebben de uitdaging van de Snip overleeft.

 • Thema
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Ruimte voor grote groep
 • Elektra kapot
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Bob — 22 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 oktober 2019 - 21:38
 • Gespeeld met 3 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Goede 1st gen kamer, wel verouderd

Leuk verhaal, interessante puzzels en een mooie kamer qua aankleding. Wel erg verouderd met scheuren in het meubilair en tapijt. Ook deden sommige elementen / mechanismes het niet waardoor we onnodig lang geremd werden. Erg tof dat het anders dan andere 1st gen kamers geen ‘slotjeskamer’ was. Voor iedereen vermakelijk en zeker uitdagend genoeg voor ‘ervaren’ spelers/puzzelaars Conclusie: Leuke puzzels, maar wel erg verouderd. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde, al met al het proberen waard!

 • Leuke puzzels
 • Weinig sloten
 • Verouderde inrichting
 • Niet alles werkte even soepel
0
6.5
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 6.5
 • Service: 6.5

Een aanrader maar enkel als je zeker met 6 personen bent!

 • puzzels in thema
 • Te veel puzzels om te kunnen oplossen met 3
0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 6

Gedeelde eerste plek!

Snotverredomme wat baal ik ervan dat we deze escape room niet gehaald hebben. Alles aan deze kamer is perfect. Hij werd aangeraden door de eigenaresse van de kamers Se7ven en The dentist en heeft een half uur van te voren geregeld dat we hierin konden... Echt SUPER!

Wij kregen de hint mee dat als je het eerste gedeelte erop hebt zitten dat je daarna echt AAN moet en echt serieus moet doorpakken. En dat de ene begeleider dit er wel bij verteld en de ander niet. Ik vind persoonlijk dat dit er standaard bij verteld moet worden want mijn hemel je moet gaan met je kadaver in dat tweede gedeelte. Onze begeleider vertelde het er niet bij dus vandaar dat ik het erbij zet.

Het is helaas lastig om veel positieve dingen te zeggen over deze kamer en tegelijkertijd niks weg te geven. Ik moet zeggen dat ik de humor kon waarderen, de aankleding is perfect, nog nooit een kamer gezien die zo ontzettend trouw is gebleven aan zijn thema. Alles in de kamer is logisch en op zijn plek. Alles past in het verhaal lijn, ik weet niet hoe ik het anders kan zeggen dan dit echt een kamer is die je gewoon niet mag missen als je van escape rooms houdt. Ik zou als tip meegeven; ga met ervaren spelers en ga met zijn 4en. Dat is echt het meest sublieme aantal om deze kamer mee te doen en een beetje ervaring 10+ kamers lijkt me geen gek idee! Maar jeetje wat zou ik graag deze kamer nog een keer doen, en wat ben ik ontiegelijk zuur dat we het op een halve minuut na ongeveer niet gehaald hebben hahaha! Echt een top beleving!

 • aankleding
 • attributen
 • puzzels
 • Alles
 • We hebben het ********** niet gehaald
 • je kan hem niet nog een keer doen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Onverwacht goed!

Eerlijk gezegd ging ik deze kamer doen met niet erg hoge verachtingen. Als je het gebouw waar deze kamer zit in gaat, dan wordt je al gauw duidelijk dat de escape room niet de core business is. Dat staat meestal gelijk aan een wat mindere kamer. In dit geval cehter zeer onwaar.
Het verhaal klopt, het thema komt terug van begin tot eind, alles past erbij. De aankleding klopt helemaal. Dit is denk ik van alle escape rooms die ik heb gedaan, de kamer die het beste de puzzels laat passen binnen de kamer en het thema.
Het zijn ook echt originele puzzels. Het is wel een pittige kamer. Dat is denk ik mijn enige kritiekpuntje. Wat mij betreft is de tijdslimiet net iets te kort. Met iets meer tijd zou je van een zeer laag slagingspercentage naar een iets normaler slagingspercentage gaan.
Ondanks de moeilijkheidsgraad kan ik deze kamer zeker aan iedereen aanraden! Ga wel met minmaal 4 mensen, misschien is 6 nog wel beter! Er is zo veel te doen, dat zes mensen zich echt prima kunnen vermaken in deze kamer.

 • originele creatieve puzzels
 • thema en sfeer 100% spot on
 • ietwat weinig tijd voor wat er te doen is
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Onzinnige kamer

Niet de moeite, alles slecht geplaatst, slecht belicht of juist overbelicht. Typisch gevalletje partycentrum met een escape, die ook liever een laag slagingspercentage hebben dan een leuke ervaring. Hints werden gegeven over onderdelen die al opgelost waren. Jammer dit

0
1.5
 • Sfeer: 1
 • Puzzels: 1
 • Service: 2

Reactie door Escaperoom Tilburg - 12 augustus 2019 om 18:54

Bedankt voor de review. Erg jammer dat jullie het geen leuke ervaring vonden. Helaas heeft de gamemaster niet goed aangevoeld hoe het bij jullie ging. Flow in een kamer is ontzettend belangrijk en als je die niet krijgt voel je jezelf al snel 'bedonderd'. Gelukkig hebben jullie voldoende kamers gespeeld die jullie wel leuk hebben gevonden en waarbij jullie wel positief zijn geweest. Ik vind echter een 1,5 geven wel een erg heftige straf, maar als jullie het zo voelen heb ik dat te respecteren. Succes bij een volgende escape en bedankt voor de feedback!

Slecht

Geen leuke kamer, puzzels etc veel te moeilijk gemaakt. Jammer dat het hier gaat om slagingspercentage en niet om het hebben van een leuke ervaring! Hints minimaal en wanneer we een hint kregen, hadden we deze puzzel al opgelost! Jammer wel dit!!

0
1.5
 • Sfeer: 1
 • Puzzels: 1
 • Service: 2

Reactie door Escaperoom Tilburg - 12 augustus 2019 om 18:54

Bedankt voor de review. Erg jammer dat jullie het geen leuke ervaring vonden. Helaas heeft de gamemaster niet goed aangevoeld hoe het bij jullie ging. Flow in een kamer is ontzettend belangrijk en als je die niet krijgt voel je jezelf al snel 'bedonderd'. Gelukkig hebben jullie voldoende kamers gespeeld die jullie wel leuk hebben gevonden en waarbij jullie wel positief zijn geweest. Ik vind echter een 1,5 geven wel een erg heftige straf, maar als jullie het zo voelen heb ik dat te respecteren. Succes bij een volgende escape en bedankt voor de feedback!

Mwah

0
5.5
 • Sfeer: 4.5
 • Puzzels: 4.5
 • Service: 4

Reactie door Escaperoom Tilburg - 23 oktober 2019 om 14:17

Beste Lilian, ik weet niet zo goed wat wij 'de Natte Sleffers' aangedaan hebben, maar jullie waren met een team van 4 en 3 mensen geven een review die totaal niet past binnen het beeld wat (bijna) al onze andere bezoekers geven over onze escaperoom. Ik kan me dan ook niet echt vinden in jullie reviews. Zoals ik ook al bij jouw medespelers heb aangegeven spijt het ons ten zeerste dat jullie een negatieve ervaring hebben gehad. Hopelijk heb ook jij betere escapes op andere locaties.

Teleurstellend

Met hoge verwachtingen naar de kamer door de vele goede beoordelingen maar het viel tegen. De sfeer van de kamer is goed met een passend thema. Echter is de laatste (grote) puzzel niet al te best verlopen door bepaalde defecten waardoor het erg lastig op te lossen was. Toen we de begeleider er op aanspraken zei hij dat we maar moesten gokken wat het antwoord was, wat maar mijn idee niet helemaal het idee is van een puzzel. Ik vond de begeleider erg onverschillig reageren tijdens het gesprek achteraf en zo alles bij elkaar heeft de kamer me teleurgesteld.

 • Sfeer
 • Defecte onderdelen puzzels
 • Service matig
0
4
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 4
 • Service: 1.5

Reactie door Escaperoom Tilburg - 16 februari 2020 om 08:50

Erg vervelend om te te lezen. Zeker als er een puzzel defect is! Helaas heb ik hier niet eerder iets van u over gehoord. De begeleiding heeft hier uiteraard verkeerd gehandeld. Graag zou ik met u in contact komen. Ik zou ook graag willen weten wie de begeleider geweest is destijds. Zou u een mail willen sturen naar info@escaperoomintilburg.nl

Super

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 8

Net niet ontsnipt!

We waren op tijd, echter was er een technisch probleem, hierdoor konden we niet op tijd van start. Er werd ons wel aangeboden dat we een potje konden poolen, dat was erg klantvriendelijk. Daarna zijn we met een inleidend verhaal naar boven gegaan. De sfeer in de kamer was goed. We waren met vier man in de kamer en iedereen had wat te doen, communicatie is enorm belangrijk. Veel dingen zoeken, verbanden leggen en puzzels oplossen. Dus zowel denkwerk als praktische dingen, leuke afwisseling! Een paar verrassende technische dingen maar niet TE veel. Dat past bij de sfeer van de kamer. Ik vond het fijn dat er weinig sloten waren, maar dat is iets persoonlijks. We hebben het uiteindelijk net niet gehaald en hadden volgens de man van het verhaal binnen 2 min. Nog kunnen halen.

 • Sfeer
 • Iedereen is nuttig
 • Leuke afwisseling
 • Niveau puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Supertof

 • Verhaal
 • Spelelementen
 • Techniek
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 8.5

Na enkele tegenvallende kamers was deze er knal op! Mooie kamer!

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Complete ervaring

Deze kamer met 2 personen gespeeld. Kleine aanpassing waardoor deze toch te behalen valt. Door een klein foutje net niet gehaald.

 • Vriendelijke ontvangst
 • Sfeer goed neergezet
 • Aanpassing voor 2 personen
 • Haperende achtergrondmuziek (werd snel opgelost)
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5
 • Jasper Thunnissen — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 juni 2019 - 16:14
 • Gespeeld met 4 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Uitdagende kamer met veel variatie.

De escaperoom was zeer uitdagend en van een hoog niveau. Het is geen escaperoom waar je slechts slotjes hoeft te openen. Je moet goed samenwerken en out of the box denken.

 • Uitdagend
 • origineel
 • veelzijdig
 • erg laag slagingspercentage (19 procent)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Viel tegen

Helaas viel deze kamer echt tegen na het lezen van de recensies en de score hier op escapetalk, misschien zijn wij ondertussen al teveel verwend na het spelen van catch me if you can en kamer 237, maar dit viel voor ons echt tegen, geen spanning, en voelde wat saai aan, ook al zijn de puzzels wel uitdagend, helaas was 1 onderdeel kapot en moest de gamemaster hiervoor de kamer in komen wat het spel dan ook echt onderbreekt.. wel vriendelijk en enthousiast personeel.

 • Locatie
 • Personeel
 • Saai
 • Te hoge score
 • 1 onderdeel was kapot
0
7
 • Sfeer: 6.5
 • Puzzels: 6.5
 • Service: 8
 • E. van Heesch- van Nunen — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 mei 2019 - 11:33
 • Gespeeld met 4 personen in mei 2019. Ontsnapt: Nee

Super

Leuke ontvangst, super opgezet, sfeervolle ambiance, uitdagend. Opdrachten/puzzels waren soms lastig, maar op zich wel te doen. Er zitten heel wat verrassingseffecten in. Dochters van 14 en 16 konden goed meedoen. Aanrader!

 • Sfeer, begeleiding, moeilijkheid
 • zonder tips wat lastig
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Leuke, originele en spannende kamer!

Wij hebben het erg naar onze zin gehad in deze kamer. Er zaten leuke en verrassende elementen in. Wij hebben hem gespeeld met 6 personen en vonden dat eigenlijk nét met iets te veel. Dit komt misschien ook omdat wij ervaren escapers zijn, waardoor iedereen goed wist wat te doen. De puzzels zijn origineel en uitdagend en we zouden deze kamer zeker aanraden. Alleen het einde was een beetje gekkig, omdat er een technisch iets niet naar behoren werkte. Maar dat kan altijd gebeuren natuurlijk.

 • Puzzels
 • Aankleding is top
 • Einde was net jammer
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooi thema, maar lastig op gang komen

Prachtige kamer met mooie elementen. De manier van hints krijgen ook goed gedaan. De eerste puzzel is erg lastig en daardoor kwamen we maar moeilijk op gang. Ontvangst was prima en ook een erg leuke locatie voor een escaperoom.
Mooie mix van verschillende puzzels (denkwerk en handelingen)

 • Mooie kamer
 • Aantal hele leuke puzzels
 • Service was prima!
 • Toch ook wat ver gezochte puzzels
0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7
 • Service: 8
 • Wong — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 maart 2019 - 10:13
 • Gespeeld met 4 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Mooie kamer!

Mooie kamer! Veel puzzels. Wij hebben meerdere kamers gedaan. Dit was een moeilijke en niet gehaald, maar dat is ook niet erg.

0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Top kamer

Het was mooi om te zien dat vanaf stap een alles aan het thema was gekoppeld. Puzzels ook op niveau en vol afwisseling, alleen toch net wat tijd tekort gehad om eruit te komen. Na de tijd wel nog even beneden een biertje gedaan aan de bar.

 • Thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Fantastisch!

Geweldige ervaring! Mooie kamer en uitdagende puzzels. Kamer is helemaal in de sfeer van de locatie, daardoor zit je helemaal in het verhaal!

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Top kamer!

Na mijn eerste kamer in Rijen werd ons deze kamer aangeraden. Een hoop goede reviews gelezen dus vol goed vertrouwen gereserveerd. En wauw, wat een goede keuze! Ontzettend leuk en warm welkom en goede, leuke uitleg, de tijd werd voor genomen. Mooie, grote kamer, maar helaas... de Snip was ons te snel af. De puzzels waren doordacht en vereiste een hoop teamwork en goede communicatie.. wat ons familie team een beetje mist helaas. Zeker de moeite waard om te doen, echt een aanrader!

 • Puzzels
 • Service
 • Thema
 • Decor
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Moeilijk moeilijk moeilijk

Aangekomen bij deze kamer wisten we niet helemaal wat er konden verwachten, maar eenmaal binnen was het gelijk wow. Deze is groot!! Het opstarten ging moeizaan maar eenmaal bezig ging het lekker. Eens iets anders dan anders heerlijk. Wel ontzettend moeilijk. De kamer is prachtig aangekleed en de puzzels zitten goed in elkaar. Helaas tijd te kort om te ontsnappen

 • Goed verhaal
 • Mooie puzzels
 • Anders dan anders
 • Teamwork
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Leukste escape room ervaring tot nu toe

Deze escape room vond ik werkelijk fantastisch. Geen slotenkamer, maar dankzij allerlei technische snufjes probeerden we de snip te verslaan. Gave sfeer. Leuke operator, met wie we nog een gezellige nababbel hadden. Gewoon top

 • Verscheidenheid aan puzzels
 • Leuke technische snufjes
 • Mooie beleving
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Bijzondere kamer, met een stevige kanttekening

Ten eerste is dit een bijzondere kamer, mooi, origineel, leuke puzzels zonder hangsloten en een goeie moeilijkheidsgraad. Hoe leuk een kamer is valt of staat niet alleen met de puzzels, maar ook met de sfeer en de hints. Het is lastig om veel te zeggen, zonder zaken te verklappen, dus bij deze een poging. Een issue is dat we door een bepaalde constructie onaangekondigd minder tijd hadden, dan gemiddeld. Een tweede issue is dat ze (gelukkig) zuinig met hints zijn. Maar op het einde zaten we klem. Niet omdat we een puzzel niet snapten, maar omdat de puzzel juist was opgelost, maar door het rumoer het geluidseffect ons was ontgaan. Hier zaten we langere tijd op vast en hebben we tot 4x om een hint gevraagd (geroepen). Deze hint hebben we niet gekregen. De combi van minder tijd, en het niet krijgen van een gevraagde hint, heeft het spelplezier aan het eind een flinke knauw gegeven.

Desalniettemin, is dit een bijzondere kamer met flink wat originaliteit en enkele mooie verrassingen. Ook stond de medewerker open voor onze kritische feedback. Al met al heel jammer van hoe het af is gelopen, maar de kamer zelf is erg leuk en een dikke aanrader voor iedereen die houdt van puzzels met weinig sloten, veel originaliteit en een pittige moeilijkheidsgraad.

 • De hele inrichting en sfeer
 • Zeer originele puzzels, zonder sloten
 • Tijdsconstructie
 • Geen hints geven, op cruciaal moment
0
7.5
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 6.5
 • Lonneke — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 februari 2019 - 09:10
 • Gespeeld met 10 personen in februari 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!

Deze escape room vraagt een origineel staaltje denkwerk en teamwork. Wij waren met 10 en iedereen had iets te doen. Hele verrassende en gave puzzels die goed aansluiten bij het thema. Allemaal heel verschillend in moeilijkheidsgraad. Ook de kamer ziet er fantastisch uit. Zeker een aanrader!

 • Origineel
 • Verrassend
 • Met een grote groep krijg je wel iets minder mee
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

6 kamers gespeeld

Ik heb al 6 kamers gespeeld waarvan 6 gehaald met 3 personen

 • Puzzels
 • Niks
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 6

Een leuke kamer met een goed verhaal

Wij zijn het nieuwe jaar begonnen met deze Escape Room. We waren met z'n vieren waarvan 3 redelijk onervaren escapers. Helaas viel er niet voor de deur te parkeren, waardoor we een stukje moesten lopen. Eenmaal bij de Escape Room/het poolcentrum aangekomen, werden we vriendelijk ontvangen door de hostess van die dag. De Escape Room is gebouwd boven het poolcentrum, dus we moesten de trap op om bij de Escape Room te komen (voor invaliden dus geen aanrader). Na de uitleg en het introductiefilmpje mochten we naar binnen. De kamer zelf was erg leuk met creatieve puzzels, maar helaas toch een paar minpuntjes ontdekt. Het scherm van het hintsysteem was lastig te lezen, waardoor je helemaal naar het scherm toe moest lopen en er recht voor staan om het te kunnen lezen. Tevens opende er opeens een kastje, zonder dat er een geluidje/effect was te zien/horen dat we een puzzel goed hadden opgelost. Aan het eind van het spel kwamen we er nog niet achter dat dit deurtje schijnbaar open was.
Verder zit er een goed en leuk verhaal in de kamer en wil ik hem zeker aanraden.
We hebben hem helaas niet gehaald. We hadden nog een paar minuten nodig volgens de hostess.
Mocht je na de Escape Room nog zin hebben in een hapje of een drankje (of een spelletje poolen) dan kan dit in het grote poolcentrum waar de Escape Room in zit.

 • Leuke creatieve puzzels
 • Grote loungeruimte/bar voor hapje/drankje
 • Niet voor invaliden
 • Hintsysteem slecht te lezen
0
8
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • arjan — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 januari 2019 - 17:49
 • Gespeeld met 4 personen in januari 2019. Ontsnapt: Nee

top kamer

je wordt meegenomen in het verhaal, leuke puzzels

0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

mooi

mooie kamer om te spelen

0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Escaperoom Tilburg - 30 januari 2019 om 10:38

Bedankt voor de review. U geeft aan dat de kamer mooi is en mooi om te spelen. We krijgen echter maar een 6. Mag ik vragen wat er mis is geweest?

Hele mooie kamer

Wij gingen met zijn 2en proberen te ontsnappen in de snip. Helaas is dit niet gelukt. Maar ondanks dat vond ik het wel een hele gave kamer. De puzzels waren erg tof en leuk uitgewerkt. De kamer is wel erg lastig, ik denk dan ook dat deze kamer wel lastig te halen is met 2 personen. Toch is deze kamer zeker een aanrader om te spelen!

 • Leuke puzzels
 • Mooie decoratie
 • goede sfeer
 • Lastig
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 8
 • Amy — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 11 december 2018 - 15:45
 • Gespeeld met 9 personen in december 2018. Ontsnapt: Ja

Verrassend leuk!

Stiekem had ik een beetje de verwachting dat deze escape room 'iets extra's erbij' zou zijn voor het poolcentrum, maar het was juist uitgebreider en meer professioneel dan sommige anderen die ik gedaan heb. Wij hebben ook altijd moeite om een leuke te vinden voor ons gezin van 10 mensen, maar ook dat kon hier gewoon en was dus ook écht leuk (niet dat de helft alsnog er een beetje naar staat te kijken). Personeel was vriendelijk en deed lekker mysterieus. Met groepen als de onze heb je zelf vaak maar een deel van de puzzels opgelost, dus het was ook heel leuk dat we achteraf nog eens de kamer in mochten om alle mysteries op te klaren. Een echte aanrader! Ps. Schijnbaar ontsnapt maar 8% van de mensen... te moeilijk of leuke uitdaging?

 • Geschikt voor 10 personen
 • Leuk personeel
 • Kamer achteraf nog eens in mogen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Vette escaperoom met creatieve puzzels

#17 Wow, wat een vette kamer! Leuke en creatieve puzzels, sfeer was goed! Enige wat het voor ons een beetje verpest heeft is dat een puzzel aan het eind stuk was... zat met ductape vastgeplakt en is tijdens ons spel losgelaten, waardoor we de oplossing niet meer konden vinden... naar ons idee zou dat niet moeten kunnen, dus dat is zeker een verbeterpunt! Maar verder was het super. Alleen dan zoiets aan het eind maakt het toch een beetje een mindere ervaring, vandaar ook mijn lagere eindcijfer.... Maar dat neemt niet weg dat het een vette kamer is.

 • Originele puzzels
 • Goede sfeer neergezet
 • Veel te doen en dus ook leuk met een grote groep
 • Laatste puzzel was stuk gegaan
0
7.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Leuke kamer met goede opbouw

kamer met een leuk verhaal en mooie aankleding. En puzzles die ik nog nergens anders heb gezien.

puzzles wel van een hoog niveau; zeer leuk voor de 'ervaren' escapers.

 • verhaal - puzzles
 • puzzles soms hoog niveau (voor beginners)
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Gave kamer, net iets te moeilijk

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Ruime sfeervolle kamer met volop uitdaging voor iedereen

Mooi thema, past perfect bij het snookerbedrijf eronder. We hadden even moeite om op gang te komen, maar daarna ging het lekker. Mooie grote kamer, thematisch sterk met goede puzzels (die je niet ook thuis op de bank had kunnen oplossen). Je treft er verder weinig sloten aan, wat ik altijd een pre vind. Het heerlijke platte Tilburgse dialect maakt het helemaal af.
Ongeveer twee minuten voor onze ontsnapping luidde helaas de gong en bleek het uur om.

 • thematisch sterk
 • originele puzzels, passend bij het thema
 • weinig sloten
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Onwijs gaaf

Super toffe kamer met uitdagende puzzels. Ook met een groep van 6 man ben je continue bezig. Doordat er verschillende puzzels tegelijk gedaan kunnen worden sta je nooit niets te doen! Goed uitgewerkt alles.

 • Goed uitgewerkt thema
 • Meerdere puzzels tegelijk
 • Tijd was om voor we er uit waren :(
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verrassend, spannend en een geweldige ervaring!

Samen met kinderen en kleinkinderen voor de eerste keer in een escape room. Best spannend zo! De kinderen van 10 tot 15 jaar vonden het fantastisch en wisten kennelijk (bleek achteraf) uiteindelijk ook meer dan de volwassenen. (althans volgens de scheidsrechter., haha.
Zeker voor herhaling vatbaar en zullen deze escape room zeker aanraden bij vrienden en kennissen. EEN AANRADER DUS.

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Super tof!!

Heel erg toffe kamer! Leuk verhaal, leuke technieken, goed werkend. Enthousiaste medewerkers voor een leuk praatje achteraf. Lekker ruime kamer ook met hele toffe puzzels. Eindelijk lekker anders dan de standaard slotjes etc. Dikke vette aanrader!!

 • Puzzelopdrachten
 • Sfeer
 • Technieken
 • Lekker ruime kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Thematisch goed vormgegeven kamer (maar wel pittig)

De ontvangst is in een poolcentrum, waar je aan de bar of een tafel nog wat kunt drinken. De uitleg was simpel maar voldoende en het introfilmpje bracht ons goed in de sfeer. Het verhaal sluit goed aan bij de setting van het poolcentrum en de kamer sluit vervolgens weer goed aan bij het verhaal. De puzzels ondersteunden het verhaal en waren leuk en spitsvondig. De hele kamer is sfeervol aangekleed, met muziek en effecten die het geheel ondersteunden.

Met vijf personen hadden we onze handen vol. De flow zat er goed in, we liepen vlot door de verschillende puzzels heen, ook al waren deze af en toe best uitdagend. We waren dan ook verbaasd toen we te horen kregen dat we nog maar een kwartier speeltijd hadden. De stress sloeg toe en krampachtig zetten we alle zeilen bij. Desondanks hebben we de kamer niet gehaald. Als we deze morgen opnieuw zouden spelen, dan twijfel ik er aan of we wel binnen een uur zouden finishen, wat me doet vermoeden dat de kamer net iets te hoogdrempelig is voor de meeste teams. Dat zou dan ook mijn enige bezwaar zijn; verder hebben we erg veel plezier gehad bij het spelen.

 • Sfeervol en thematisch goed uitgewerkt
 • Geschikt voor grotere groepen
 • Erg lastig om binnen de tijd te eindigen
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Spannende kamer

Wij hebben 3 pogingen moeten doen om deze kamer te spelen. Wij boeken meestal lastminute, maar dat is bij deze kamer niet mogelijk.

Ontvangst was vriendelijk en we werden bijna direct meegenomen naar de kamer. Leuke puzzels, maar ook erg veel afleiding in de kamer. Met 3 personen was het vrij lastig om te ontsnappen omdat je voor een aantal opdrachten goed moet samenwerken. Helaas zijn we daarom net niet ontsnapt. Voor de ervaren speler is dit zeker een toffe uitdaging!

 • aankleding
 • puzzels
 • telefonisch contact
 • Tijdverdeling in kamer
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 7

Leuk!

Net niet gehaald, zo jammer! Had wel leuk geweest als we een paar minuutjes extra tijd zouden krijgen om het af te maken. Want wat een leuke kamer is dit. Heel verrassende en unieke puzzels.

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Geweldig!

Wat een toffe escape room is dit! Alles klopt en je gaat helemaal op in alles wat er in de kamer gebeurd. De kamer heeft zeer originele puzzels en onverwachte dingen. Als ervaren escapers ook echt een uitdaging om alles te halen. We zijn ver gekomen, maar helaas net niet gehaald. Maar de medewerkster legde keurig uit hoe alles in elkaar zat. Alles was slim aan elkaar verbonden en de sfeer maakte het af.

 • Sfeer
 • Originele en uitdagende puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 8.5

Goed uitgewerkt!

Deze escape room zit goed in elkaar, mooi gethematiseerd en toffe puzzels. Net niet gehaald helaas!

0
7.5
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 7.5

Zit erg goed in elkaar!

Leuke gethematiseerde escape room die goed in elkaar zit. Hints worden op een leuke manier doorgegeven. Helaas net niet ontsnapt; we waren zo dichtbij.

0
8
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 7.5

Hele leuke uitdaging!

Erg leuke kamer om te spelen! Helaas net niet gehaald, maar kijk toch terug op een hele toffe ervaring! :) leuke doordenk-puzzels waar je net even wat beter je best voor moest doen dan je op het eerste moment dacht..
Er na nog een potje gepoold, helaas geen snip op onze tafel gezien haha
Een aanrader!

 • Puzzels
 • Aankleding
 • Ontvangst
 • Niet gehaald ;)
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe kamer!

Escaperoom zit erg goed in elkaar, mooi gethematiseerd en leuke puzzels. Helaas net niet gehaald.

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Goede thema-kamer!

Leuk dat alles in het thema is, je vraagt je echt af of het verhaal waargebeurd is. De puzzels en aankleding zijn allemaal goed in thema, wat weer top past bij de locatie. Een moeilijke kamer, maar met 5 personen goed te doen! We hebben allemaal wel wat te doen gehad en lekker bezig geweest. Zelfs voor de ervaren escaper een echte uitdaging, we zijn echt in de laatste seconde ontsnapt!
De kamer was helaas mega-warm doordat deze vlak onder het platte dak zak. Ondanks extra airco en meedenken was het nog steeds behoorlijk zweten. Bij echt warme/zonnige dagen dus luchtig kleden ;)

 • Het verhaal
 • Alles past in het thema
 • Echte uitdaging
 • Warm!!
0
8.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Weer eens wat anders

#69 Deze kamer is qua thema weer eens wat anders dan anders. Het pool thema van de locatie is goed doorgevoerd. Leuke puzzels, ook best veel puzzels. Lezen is daarbij zeer belangrijk, zoals ook vooraf benoemd werd.

Als ervaren escapers denken we vaak te makkelijk over onderdelen en zoeken we niet goed genoeg, dat bleek ook vandaag maar weer.

Met 5 personen was er genoeg te doen, ook maar net aan gehaald.

Leuke kamer!

 • Themakamer
 • Originele thema puzzels
 • Erg veel puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Leuke kamer veel puzzels, voor ons bloedheet

We speelde de kamer toen het buiten erg heet was, dit was in de kamer niet minder, met een platdak voorkom je dat ook niet. Er werd met ons meegedacht extra airco en wat deuren open, maar het mocht de pret niet drukken. Leuke kamer, mooie elementen in de kamer. We hebben de kamer op de seconde gehaald, dat veel mensen deze kamer niet halen ligt hem denk ik aan de hoeveelheid puzzels. Maar leuke afwisseling in zoeken en doordenken.

 • Kamer in het thema
 • Warmte
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9
 • Team kneus — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 18 juli 2018 - 11:42
 • Gespeeld met 5 personen in juli 2018. Ontsnapt: Nee

Geweldig!!

Geweldig mooie kamer, leuke puzzels waar bij je goed moet samenwerken en overleggen. De kamer is mooi afgewerkt en je komt meteen in het verhaal. Ondanks dat we hem (net) niet hebben gehaald zijn we erg te spreken!!

 • Mooie aankleding
 • Goede sfeer
 • Leuke puzzels
 • Verrassende elementen
 • Goede spel uitleg
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leukste ooit!

Wat heb ik een lol gehad in deze room, omg! Echt een super leuke kamer; niet spannend, goede kwaliteit van puzzels, goede verdeling tussen denken en doen en pittige hersenkrakers. Super!

 • Ruimte
 • Oprecht leuke kamer!
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Toffe uitdaging

Aangenaam verrast. De escape room is uitdagend, met leuke puzzels. De uitdaging zit hem in de hoeveelheid puzzels en het feit dat je eigenlijk geen tijd tot weinig hebt om fouten recht te zetten.

 • Hoeveelheid puzzels
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooie kamer met verrassende wendingen

Gesproken over een leuke locatie voor een escape room. Niet ver weg van het hartje van Tilburg en in een grote Pool hall. We werden warm verwelkomt bij het binnenkomen. Wij waren een beetje te vroeg maar geen nood. Hebben een potje pool gespeeld voor we konden starten. Was er niet erg goed in maar misschien beter in de escape room. Daarover moet ik even zeggen dat het een erg leuke maar challenging kamer was. Mooi aangekleed met leuke verrassende wendingen. Ik kan er niet veel over zeggen maar kan wel zeggen dat deze een aanrader is. Zeker gaan en probeer de Snip te overwinnen!

 • Vriendelijk personeel
 • perfecte locatie
 • Mooi aangeklede kamer
 • Challenging raadsels, maar doenbaar
 • Warmte op de boven verdieping maar glas water en A
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super leuke kamer!

Gastvrij ontvangen en leuk de kamer in geleid dmv een filmpje. Kamer zelf had leuke originele puzzels en verassende effecten. Helaas niet ontsnapt maar nog wel rustig de uitleg gekregen van hoe we ontsnapt waren, top!
Zeker een aanrader!

 • Origineel
 • Verassend
 • Gastvrij
 • Geen!
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Mooi maar veel

0
7
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 6
 • Service: 7.5
 • Robin — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 april 2018 - 15:44
 • Gespeeld met 4 personen in april 2018. Ontsnapt: Nee

Fantastisch!

Helaas niet ontsnapt, maar wat een vette kamer. Helemaal in het thema, en super leuke puzzels. Goed in elkaar gezet!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lis — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 7 april 2018 - 15:56
 • Gespeeld met 6 personen in april 2018. Ontsnapt: Nee

Goed in elkaar gezet!

Erg leuke en afwisselende escaperoom met veel onverwachte wendingen. Helaas zijn wij er niet uit gekomen op tijd maar ik zou deze room zeker aanraden.

 • Professioneel
 • Veel mogelijkheden
 • Erg moeilijk
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Uitdagende en erg mooie/leuke kamer

Vrolijk en enthousiast ontvangst met een leuk praatje over verschillende andere escape rooms. Direct duidelijk dat de eigenaar een echte liefhebber is, dat beloofd voor ons altijd al veel goeds. De medewerkers vertelde daarna op een leuke manier over de kamer. De kamer zelf is erg mooi aangekleed, alles tot in de details. De spellen uitdagend, maar leuk en vernieuwend. Het thema is mooi in alle puzzels verwerkt. Net niet gehaald, 30 seconden te kort, maar dat mocht de pret niet drukken. Top kamer!

 • Sfeer en aankleding top!
 • Puzzels aansluitend bij het thema
 • Uitdagend
 • Enthousiaste medewerkers/eigenaar
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Marlon — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 mei 2018 - 17:13
 • Gespeeld met 6 personen in maart 2018. Ontsnapt: Nee

Gaaf en spannend

Het was een hele toffe escaperoom. We werden van te voren al in de mood gebracht doordat een medewerker het verhaal goed kon inleiden. Verder waren er veel leuke puzzels en raadsels en hebben veel elementen ons verrast!

 • Veel puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Nèt niet...

Super mooie kamer, alles in thema en zelfs de puzzels sloten daar naadloos bij aan.
Zeer uitdagend!
Op het eind kwamen we door iets te behoudend spelen en dingen niet te proberen net een paar minuten tekort, de Snip heeft van ons gewonnen...

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Prima kamer

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

De snip is gevlogen.

#109 De snip is gevlogen.
Het detailniveau is de eerste kamer erg hoog en dat maakt de kamer een aanrader. Helaas neemt het detailniveau later in het spel af, dat is wel jammer. Er is zelfs met een grote groep voldoende gelijktijdig te doen.

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5

Uitdagende kamer met leuk verhaal

Na vriendelijk ontvangen te zijn bij de bar, werd onze groep naar de geheime ruimte van de Snip gebracht. Zoals bij iedere escape room beginnen we eerst met wat regels. De hostess nam uitgebreid de tijd om ons voor te bereiden op het spel. Hier en daar gaf ze ons een waardevolle tip. Het verhaal van de Snip is minder spannend dan de verhalen van andere kamers. Desondanks is de kamer tof, zit technisch goed in elkaar en gewoon leuk om te doen. Puzzels waren voor onze groep echt uitdagend.

 • Gave puzzels
 • Mooie entourage, interessant thema
 • Vriendelijk personeel
 • Technisch goed in elkaar
 • Geschikt voor meer dan 6 personen
 • Weinig spanning
 • Geen zicht op resterende tijd
0
8
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 8
 • Corine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 25 februari 2018 - 12:36
 • Gespeeld met 5 personen in februari 2018. Ontsnapt: Nee

Valt wat tegen

Toegegeven: we hebben al een hoop echt hele gave escaperooms gedaan, dus we hebben wellicht een kritischer referentiekader dan anderen, maar wij vonden 'm tegenvallen. De start ervaarden we wat lauwtjes en we misten sfeer. Het spel komt daarna wel wat op gang, maar is ons inziens niet te vergelijken met andere kamers die net als deze op escapetalk hoog scoren. De puzzels zelf zijn overigens wel origineel, veel hebben we nog niet eerder elders gezien.

 • Originele puzzels
 • Weinig sfeer, weinig spanning/verhaal/power
0
6.5
 • Sfeer: 5
 • Puzzels: 8
 • Service: 6
 • Katja — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 maart 2018 - 22:27
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2018. Ontsnapt: Nee

Superleuke escaperoom zonder cijfersloten

Met een vriendin die voor het eerst ging, en ikzelf die al meerdere escaperooms heeft gedaan, in de Snip geweest. Leuke ontvangst, er word echt de tijd voor je genomen. Leuke en diverse puzzels in de room. Rustige start, logische puzzels, fijn erin komen. Geen high tech snufjes, wel erg mooi en doordacht gemaakt. Voor twee personen lastig te doen, ik zou in ieder geval met vier personen gaan. Wij zijn dan ook niet ontsnapt, maar hebben het erg naar omze zin gehad!

 • Ruime en sfeervolle kamer
 • Geen cijfersloten
 • Logische puzzels, goede hints
 • Ineens wel heel veel te doen
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8

Mooie kamer, originele puzzels!

Mooie kamer met een leuk verhaal. Originele puzzels die best zijn op te lossen, maar die tijd hè...! Net niet gehaald helaas, maar scheelde weinig!

 • Mooie kamer met goed vsrhaal
 • Originele puzzels
 • Geen resttijdindicatie in de kamer aanwezig
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

TOP kamer, verrassend, te combineren met gezellige snooker avond!

We hebben écht genoten van onze SNIP ervaring, ookal zijn we niet kunnen ontsnappen. Lekker blijven plakken in de poolbar. Heerlijke avond gehad, prachtige kamer, toffe begeleiding, alles erop en eraan. Als je wil ontsnappen : Goed doordoen, niet treuzelen!

 • Thema en lokale touch
 • Afwisseling in de raadsels
 • Verrassende wendingen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Pittige kamer

De ontvangst in het pool centrum is erg prettig en de escape is goed afgezonderd van het pool centrum. Na een leuke introductie konden we de kamer in en het was direct duidelijk dat dit heel pittig zou worden. De kamer was perfect aangekleed en de puzzels paste perfect in thema. Hoe verder je komt in de kamer hoe zwaarder de puzzels worden. Helaas heeft de snip ons verslagen omdat we bleven steken tijdens de erg lange eind puzzel. Maar zeker veel plezier beleefd en een vriendelijke en goede begeleiding.

 • Kamer goed in thema
 • Uitdagende puzzels
 • Veel teamwork nodig
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Erg mooie en orginele kamer

Erg leuke en grote kamer. Mooie afwerking en leuke puzzels!

 • Mooie aankleding
 • Goede puzzels
 • Geen sloten
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Minstens met vier man spelen

10 seconden langer en we waren er met zijn drieën uitgekomen, zo zuur, zo jammer! We waren met drie personen en dat is pittig vonden wij. Het is een erg grote kamer. Je zou het beter met vier personen kunnen doen.
Verder leuke puzzels, mooie kamer in sfeer. Wat we zelf wel hadden kunnen waarderen is als je ziet dat we er eigenlijk al uit zijn en 10 seconden extra nodig hebben, laat het dan even uitspelen i.p.v. binnen te komen en te zeggen dat het niet gehaald is. Het feit dat het zo is, maakt niet uit, maar was voor de beleving leuker geweest.

0
7.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 6.5

Gave kamer vanaf vier personen

Ik was even bang toen we er na onze reservering achter kwamen dat dit een escaperoom bij een poolcentrum was, dat het zo'n dertien in een dozijn-kamer zou zijn; even snel erbij gebouwd voor de winst. Gelukkig bleek niets minder waar te zijn. De medewerkers zijn terecht trots op ' hun' escaperoom en de liefde voor escapen straalt van de kamer af.

Het is een grote, mooie kamer met veel puzzels. De puzzels zijn pittig en divers en dit maakt het een uitdagende kamer, zelfs voor ervaren spelers. DIt maakt het wat mij betreft een hele leuke kamer, maar ik ben het er niet mee eens dat ze de kamer ook laten spelen door twee of drie personen. Ze zouden juist kunnen adverteren met het feit dat ze een kamer hebben die ook écht geschikt is voor grotere groepen!

Minpuntje voor de service vond ik dat de medewerker de kamer inkwam met de boodschap dat we het niet hadden gehaald... op tien seconden na. Ik lees vaak in reviews dat mensen (die de kamer bij lange na niet hebben gehaald) toch de kamer mochten uitspelen en dat wordt vaak ervaren als goede service. Ik had het dan ook fijner gevonden als we die laatste tien seconden toch hadden mogen spelen. Of dat nou voor of na de boodschap was dat we het niet hadden gehaald, had me niet eens iets uitgemaakt!

Al met al: ben je met een grotere groep ervaren spelers en wil je dat iedereen iets te doen heeft? Dit is de kamer voor jullie!

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9
 • Service: 6.5

Supermooie kamer!

Zoals een Escape Room hoort te zijn. Je komt de ruimte binnen en het lijkt in eerste instantie een normale ruimte. Alles is goed weggewerkt en de puzzels goed te doen. Echter was er bij ons iets kapot, waar wij wel veel tijd aan hebben verspilt. Dit had doorgegeven mogen worden. Ik denk dat de ruimte ideaal is met 4 personen.

 • Prachtige kamer
 • Puzzels goed in elkaar
 • Ruimte paste perfect bij de locatie
 • Iets kapot, tijd verloren
 • Investeren in een iets beter filmpje..? :-)
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7
 • Erik — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 december 2017 - 10:09
 • Gespeeld met 8 personen in december 2017. Ontsnapt: Nee

Echt tof en moeilijk

Een gave kamer op een leuke locatie. De gastheer heeft ons super goed ontvangen en een leuke intro gegeven. Het spel is zeer uitdagend, wat voor ons wel een vereiste is. We waren dichtbij de oplossing maar net niet gelukt.

 • Gastheer
 • Complexiteit van spellen
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Blys — 30 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 29 december 2017 - 10:58
 • Gespeeld met 4 personen in december 2017. Ontsnapt: Nee

Uitdagend, echt hard werken

Hele leuke uitdagende kamer. Puzzels zaten goed in elkaar, geen cijfersloten. Alles paste bij het thema. Echter met toch wel wat ervaring (30 escaperooms) net niet gehaald, wat de pret toch wel wat drukt. Maar 5% ontsnapt uit deze kamer. Ons verbeterpunt zou dan ook zijn om iets sneller hints te geven.

 • Uitdagend
 • Te laag slagingspercentage
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7.5
 • Anja — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 december 2017 - 13:44
 • Gespeeld met 7 personen in december 2017. Ontsnapt: Nee

Super leuke ervaring, kamer past helemaal bij de ambiance.

Het was onze eerste escape room. Ondanks dat we niet ontsnapt zijn hebben wij het als zeer leuk ervaren. Zeer mooie kamer en past helemaal bij de ambiance. van te voren even poolen in de poolcentrum beneden. Erg leuke sfeer, leuk personeel. Wij zijn bang dat we niet zo snel weer zo een leuke escape room tegen komen.

 • Mooi kamer
 • Leuke raadsels/Puzzels
 • Vriendelijk Personeel
 • geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooie kamer

Hele leuke kamer mooi afgewerkt en een goed verhaal. Puzzels waren zeer uitdagend maar goed in elkaar gezet. Topkamer

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Briljant!

Wat een geweldige ervaring. Met 8 onervaren "escape roomers" gingen we de uitdaging van de snip aan. Helaas kwamen we 2 minuten tekort en hebben dus de uitdaging verloren. Het was het verliezen waard want het was een super uitdaging. Teamwork vereist maar vergeet niet te genieten!

 • Briljante puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Perfect!!

Deze kamer zit erg goed in elkaar! Alles sluit netjes met elkaar aan en klopt door de hele kamer door. Iedereen kan met zijn eigen ding bezig zijn, en er hoeft niet veel op elkaar gewacht te worden. We hadden nog 2 seconde over, dus het was zenuwslopend!!

Ook fijn om te zien dat de makers van deze kamer erg enthousiast zijn en nog graag met ons erover wilde praten daarna!

 • geen 'tijds' bestek
 • Aankleding
 • dimensies die wij eerder nog niet gezien hadden!
 • Goed personeel
 • toffe locatie, tussen de pooltafels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Goed afgewerkte kamer

Deze kamer is tot in de puntjes uitgewerkt. Dat is echt heel goed om te zien. Helaas ook ons niet gelukt. Er zitten puzzels tussen die veel tijd kosten en best pittig zijn. Met een groep van 7 heersten er misschien een beetje teveel chaos.
Maar de effecten zijn prachtig en geen 1 hang of cijferslot!

 • Geen hang of cijfersloten
 • Perfecte aankleding
 • Goed verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5
 • Orlando — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 december 2017 - 08:59
 • Gespeeld met 6 personen in november 2017. Ontsnapt: Nee

Leuke ervaring voor het hele gezin!

Samen met het gezin voor het 3e jaar achter elkaar tijdens sinterklaas een escape room gedaan. Afgaande op de reviews deze kamer gekozen, omdat deze wat moeilijker zou zijn dan de rest. Daar aankomend eerst een lekker potje pool gespeeld. Na een uurtje poolen werden wij verzocht mee te komen naar boven voor de uitleg van het spel. Heel vriendelijk en vooral alles doen op eigen tempo was het motto daar. De kamer was uitdagend en alles paste in de sfeer van het poolcentrum. Het niveau was leuk en we hebben goed ons best moeten doen. Helaas niet de kamer gehaald.

 • Sfeer
 • Begeleiding
 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • De creatieve afdeling — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 november 2017 - 08:50
 • Gespeeld met 7 personen in november 2017. Ontsnapt: Nee

Pittige challenge!

Wat een escape room: ziet er gelikt uit, fantastische sfeer en met een pittige moeilijkheidsgraad. Ons is het niet gelukt, maar wat een topper dit!

 • veelzijdig
 • uitdagend
 • ingewikkeld
 • weinig uitleg
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De locatie en kamer zijn enorm sfeervol. Een prachtige kamer, met leuke pool-elementen overal. Enig nadeel is dat we hoorde dat het slagingspercentage onder de 7% zit. We merkten dat de kamer ook zeer pittig was, en konden hem met 5 personen niet halen. Buiten dat, echt een hele gave sfeervolle kamer

 • Sfeervol
 • Leuke puzzels
 • enthousiast personeel
 • Heel laag slagingspercentage
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Uitdagende kamer

Leuke kamer, we kwamen hier terecht omdat hij op bij de top 10 voor Benelux van EscapeTalk stond.

Vriendelijk ontvangst, escape room bevindt zich in een poolcentrum wat wel leuk is als je voor of na nog iets wilt drinken.
De kamer zelf is groot en helemaal in thema, er zitten originele puzzels bij maar af en toe ook stukken waarbij je met zijn allen op elkaar wacht. De laatste puzzels zijn echt lastig en hebben ons dan ook genekt. Met een paar minuutjes extra had het vast wel gelukt.

Wat ik een beetje spijtig vond is dat het bij deze duidelijk was wat de invloed van de gamemaster was, wij hadden twee puzzels die goed waren maar waar we bv niet gezien hadden wat het effect er van was of iemand per ongeluk het effect verstoorde. Daar duurde het misschien iets te lang voor de gamemaster reageerde, normaal geen probleem, maar gezien we in deze room met 2 of 3 minuten extra er misschien wel hadden uitgeraakt, wringt zoiets toch. Misschien gewoon een slechte verliezer? :)

 • Goede ontvangst
 • Mooie aankleding
 • Niveau
 • Orignele uitwerking
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Prachtige kamer & leuk verhaal!

Dit is één van de betere escape rooms: het avontuur begint mooi in-story en mondt uit in een flinke rush van parallelpuzzels. Aanrader voor een groter team; wij waren met z'n 4'en en kwamen er niet op tijd doorheen. Ik zou 5 á 6 spelers aanraden (meer zou ook goed kunnen, maar dan heb je per persoon minder te doen)

 • Goed verhaal
 • Veel te doen in het 2e 'hoofdstuk'
 • Mooie vormgeving
 • Een paar heerlijke ahá! momenten
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Janne — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 13 november 2017 - 12:37
 • Gespeeld met 4 personen in november 2017. Ontsnapt: Nee

Gaaf!

Mooie kamer, alle spellen mooi verwerkt in het interieur & de afwerking waardoor je opgaat in het geheel

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 7.5

Fantastische uitdaging, perfecte escaperoom!

Supergave en moeilijke kamer! Met 4 ervaren personen zijn we er net op tijd uit gekomen, maar 5-7 personen zou zelfs ook een prima uitdaging zijn. De puzzels zijn moeilijk, maar niet onlogisch en passen prachtig in het verhaal. De begeleiding voor, tijdens en na de kamer is prima en afgestemd op de groep. Bij minder ervaren spelers wat meer begeleiding en andersom. Ook ruim de tijd genomen door de begeleiding vooraf en nadien voor napraten.
Grote aanrader om deze kamer te spelen!

 • verrassend
 • moeilijk
 • logisch
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Paul van Veen — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 november 2017 - 14:36
 • Gespeeld met 4 personen in november 2017. Ontsnapt: Ja

Superleuke kamer met goede thematische puzzels

Mooie kamer met een goed uitgewerkt thema. De puzzels sluiten aan bij het thema, zijn wel pittig maar niet onlogisch. Leuke ervaring met enthousiaste en goede begeleiding. Aanrader voor meer ervaren spelers.

 • Sfeer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Super leuke uitdaging

De Uitdaging van De Snip is echt een super escape room. Hij is erg lastig maar niet onmogelijk, met drie man (allen met een klein beetje ervaring) zijn we er net niet uit ontsnapt. De sfeer is enorm goed doorgezet, je waant je meer in een snookerkamer dan in een escape room en alle puzzels zijn aangepast aan het thema. Ook is er veel variatie in puzzels, het zijn niet alleen maar sleuteltjes of cijfersloten, je moet van alles doen om verder te kunnen komen. Goed zoeken en zeker goed lezen zijn van belang.
De uitleg was duidelijk en de kamer begon met een leuk introductiefilmpje. Daarna kon je meteen beginnen. Het hintsysteem was origineel en duidelijk, we hadden ook het idee dat we er echt verder door werden geholpen en dat de persoon die onze kamer begeleidde niet uit zijn neus zat te eten. Naderhand legde hij ook vriendelijk uit wat we nog hadden moeten doen om de kamer wel te kunnen halen.
De locatie van de escape room is prettig, net buiten het centrum van Tilburg en op loopafstand van Tilburg Centraal. Omdat het in een poolcentrum zit voelt het bij binnenkomst een beetje alsof de escape room er maar bij is gebouwd zodat er extra inkomsten gegenereerd konden worden, maar eenmaal in de kamer merk je dat het echt een escape room van kwaliteit is en dat het geweldig doordacht is.
Al met al dus een geweldige kamer van 4 Friends in samenwerking met Locks & Keys.
De kamer is overigens ook te spelen door mensen die niks van snooker afweten.

 • Dicht bij centrum Tilburg
 • Enorm goede puzzels
 • Mooie afwerking
 • Sfeer tot in detail doorgevoerd
 • Uitdagend maar niet onmogelijk
 • Aardige werknemers
 • Voelt bij binnenkomst als "kamertje erbij"
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Zeer geschikt voor ervaren spelers

Erg gave escape room die zeker voor de ervaren spelers nog een goede uitdaging is. Bijzondere puzzels die allemaal in thema zijn maken hem bijzonder leuk om te spelen. Helaas zijn we niet ontsnapt, maar dat mag de pret niet drukken. Achteraf hadden we echter beter met een kleinere club kunnen gaan. Heb het idee dat hoe meer personen, hoe chaotischer.

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

Anders dan anders, met goede setting

Leuk verhaal, die je helemaal ervaart door de aankleding en sfeer. Originele puzzels.

 • Aankleding
 • Originele puzzels
0
8
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 7.5

Hele mooie kamer, originele puzzels. Doen!

Hele leuke, mooie kamer met originele puzzels. Prachtige aankleding/sfeer en heel creatieve puzzels/mechanieken. Echt een aanrader!

Met vier personen is hij prima te doen, volgens mij. Ik denk wel dat hij vooral geschikt is voor wat meer ervaren escapers. Wij hebben hem gespeeld met vijf mensen waren die voor het eerst een escape room deden, en ik als enige meer ervaren speler, en zijn dan ook net niet ontsnapt.

 • Originele puzzels
 • Prachtige aankleding
 • Goed niveau (best lastig, veel puzzels, hard werke
 • Te moeilijk voor beginners
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Prachtige kamer!

Samen met de kamers van Locks & Keys ook deze kamer gedaan. Als 3e van de dag met 3 meiden.
Als je binnenkomt ben je al onder de indruk van de kamer en dan moet je nog gaan zoeken haha. We gingen als een speer in het begin maar helaas liep het later niet zo vlotjes meer. Helaas ook niet gehaald uiteindelijk.
De puzzels waren verrassend en uniek. Er zaten dingen in die ik echt super leuk vond en nog niet had gezien in een escape room.
Leuk enthousiast personeel en achteraf nog even nagepraat met de eigenaar wat ook erg gezellig was.

 • Enthousiast personeel
 • Indrukwekkende kamer en sfeer
 • Leuke unieke puzzels
 • Geen duidelijke klok
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Leuke kamer

Lastig

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Super!

Wat een spannend verhaal. Veel details en het klopt allemaal. De kamer, zeker na de uitleg, is goed te halen. Het blijkt echter wel dat je snel te veel of te moeilijk denkt en hierdoor e mist in gaat. De begeleiding was ook erg vriendelijk

 • Origineel thema
 • Top afgewerkt
 • mooi verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Aankleding 100%

Mooie aankleding, goede logische puzzels in een goed lopende volgorde!

Er zit, wat ons betreft, nog wel een foutje in.

 • Sfeer
 • Logische puzzels
 • 1 puzzel heeft een mini-probleempje..
0
8.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 7

Wauw!

Fantastisch decor en leuke puzzels! Wat behoorlijk tijdrovend, dus hoewel we doorhadden wat we moesten doen heeft de Snip helaas toch gewonnen.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

jeetje

wat een moeilijke kamer zeg! Wel erg gaaf om te spelen.
helaas was het wel ontzettend warm in de kamer tijdens het spelen, airco zou wel prettig zijn.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

YES YES YES!

De Escape zit gevestigd in een echt poolcentrum. Dus bij binnenkomst zit je al.meteen in het thema.

We werden opgehaald door een begeleidster die ons naar een ruimte bracht waar we een klein introfilmpje te zien kregen. De begeleidster bleef er wel bij staan, waar ik erg zenuwachtig van werd.

Toen we werden los gelaten in de Escape, zag het er eerst naar uit dat we niet echt veel konden doen. Maar naarmate we op gang kwamen pakte de kamer zich steeds meer en meer uit!

Er zaten leuke puzzels in. Vooral 1 die er met kop en schouders bovenuit stak. Hier twijfelde we eerst erg bij. Zou het voorwerp dan niet stuk gaan?

De hints mogen wel anders gegeven worden. Ze verschenem in het klein op een enorme spiegel, zonder enige aankondiging. Dus je moest maar zelf opletten of je wat kreeg.

Een hoop verassingen en een leuk uurtje puzzelen

 • Aankleding
 • Verassend
 • Orginele puzzels
 • Hints kunnen beter
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooie kamer

Leuk uitgewerkte kamer. Veel puzzels.

 • Mooie details
 • Leuke puzzels
 • De uitgang was al open door een foutje
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Hele leuke kamer

Leuke en verrassende puzzels.

 • Puzzels
 • Eerste deel
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super!

Ontzettend leuke ervaring. Leuke puzzels, zeker niet te makkelijk. Leuke kamer voor de ervaren speler. Puzzels zijn afwisselend en doordat er steeds aan meerdere puzzels gewerkt kan worden, hoeft niemand stil te staan. Super ontvangst en na afloop mochten we nog even achter de schermen kijken. Echt me aanrader!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

leuke kamer, groot en heel veel te doen.. eerste instantie sta je nog wel op elkaar te wachten als je met een grote groep bent maar vervolgens kan je los met leuke puzzels, ik zou zeker met minimaal 6 pers de kamer spelen! Helaas mochten wij het eind niet zien, vond dat een minpunt omdat t wel is verteld maar het meemaken zal voor ons altijd een raadsel blijven ! Zorg dus dat je hem haalt!

0
7
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7
 • Service: 6

Kamer met een goede verhaallijn en qua inrichting en puzzels geheel daarop afgestemd waardoor de hele sfeer klopt. Geen cijferslotjes gebruikt. Wel hard werken, zelfs met z'n zessen, om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Van een puzzel kost de uitvoering helaas erg lang, terwijl het denkwerk zo gedaan is. Jammer dat daar relatief veel tijd in gaat zitten. Verder een leuke uitdagende kamer!

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Schitterende en sfeervolle uitdaging!

Niet gehaald, maar zo'n kamer waar je graag nog een kwartier langer in was gebleven om ze toch vooral uit te kunnen spelen. Zeer originele en bijzonder gevarieerde puzzel en schitterende aankleding die helemaal in het thema past!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Heel veel puzzels en extraatjes

Hele leuke en spontane ontvangst. Gave room zonder stomme cijferslotjes 🔒. Heel veel goede puzzels en extraatjes! Helaas niet gehaald omdat we eigenlijk een vrouw tekort kwamen, te veel puzzels en te weinig mensen. Maar een echte aanrader 😁 maar weinig halen deze kamer en wij waren echt een eind op weg.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Pittige kamer

Deze kamer stond beoordeeld als escaperoom van de maand januari 2017, dat was de trigger om te reserveren. Het thema interesseerde me niet zo heel erg, dus daar had ik een beetje schrik voor. De room is gevestigd in een poolcentrum dus dat is wel leuk als beleving.


Je komt binnen in een grote kamer en de deur achter je blijft wegens veiligheid gewoon los. Dat is jammer want het gevoel dat je moet ontsnappen wordt daarmee al een beetje gereduceerd. Verder is dit zeker een aan te raden kamer.


De limiet van 8 personen is zeker goed want de kamer is groot en je hebt genoeg te doen. Er zit een leuke verrassende wending in de kamer en het ziet er allemaal authentiek en echt uit, op enkele kleine details na. De sfeer is er zeker maar het is niet spannend, er is geen dreiging.

Jammer genoeg zijn we niet ontsnapt. Ik heb een hekel aan deurtjes en dergelijke die niet vanzelf openklappen als het slot opent. Zo zijn er hier verschillende verborgen compartimenten waarvan het slot wel opent maar het compartiment blijft verborgen. We wisten hoe we konden ontsnappen maar vonden niet wat we nodig hadden, nu weten we dus waar we moesten zoeken. Erg gefrustreerd terug naar huis gegaan. Een investering van €50 om enkele details aan te passen had deze kamer memorabel kunnen maken. Desalniettemin een goeie kamer met techniek waar goed over nagedacht is. De makers zijn dus niet enkel poolers.

 • Gezellige sfeer
 • Goede puzzels
 • Ruime kamer
 • Automatisch
 • verrassend
 • Niet spannend /geen dreiging
 • Deurtjes openen niet vanzelf als het slot lost
 • De deur blijft gewoon los
0
7.5
 • Sfeer: 7.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Mooie kamer goed verhaal!
Verrassend en een echte aanrader! Helaas hadden wij 10 seconden te kort...

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Prachtig maar frustrerend

De Snip heeft ons toch wat gefrustreerd achtergelaten. Niet omdat we het niet gehaald hebben maar meer de manier waarop. In een nieuwe teamsamenstelling begonnen we als een raket aan de uitdaging. We willen niets verklappen over het spelverloop, maar het eindresultaat was dat we binnen 50 minuten buiten stonden met een bordje dat we het niet gehaald hadden, terwijl we De Snip helemaal door hadden en nog maar 2 minuten nodig hadden gehad om het af te ronden. Maar door een in onze ogen vreemde keuze in tijdbepaling kregen we na een wereldstart dus niet de kans het af te maken.
Dat klinkt zuurpruimerig en dat is het misschien ook, maar waar bij andere prachtkamers zoals in Retie na het niet halen vooral verbijstering en ontzag overheerste, overheerst hier een ander gevoel en dat is jammer want de kamer is absoluut een van de allermooiste van het land. Op alle punten een 10, maar eindscore een 8 wegens bovenstaand.

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe kamer met erg veel puzzels. Eigenlijk onmogelijk veel voor 4 personen. We hebben ons best gedaan maar helaas zijn we er niet uitgekomen. Ik had hem graag met meer personen gespeeld. Jammer dat ik niet meer terug kan.

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 8

Deze kamer heeft qua sfeer meteen de wow-factor zodra je deze binnen stapt. Helaas net niet gehaald, maar dit was met name het gevolg van het bijzondere tijdslimiet.

0
8
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Duane Franken — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 21 december 2016 - 09:01
 • Gespeeld met 4 personen in december 2016. Ontsnapt: Nee

Erg mooie en goed doordachte escaperoom met leuke puzzels, Je word snel afgeleid door allerlei dingen die je wil ontdekken en wil proberen. Overal is wat te zien en te doen. Erg veel technische snufjes in de kamer waardoor je denkt 'nee joh dat zullen ze toch niet zo doordacht gemaakt hebben' en dan toch.... De meeste groepen komen er niet uit, en dat komt naar mijn mening doordat er te veel, en net te moeilijke, puzzels zijn. Verder erg aardig personeel en hele mooie escaperoom ! Zéker een aanrader !

0
8
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 5
 • Service: 8

Super vet en zeer moeilijk!

De uitdaging van de Snip is een erg moeilijke kamer. Toen wij na afloop hoorden dat wij tot de 7% behoorden die de kamer uitspeelt, waren we dan ook super trots. Als je al ervaren bent en toe bent aan een nieuwe uitdaging, zou ik deze kamer zeker aanraden! Er zitten verrassende puzzels tussen, stressmomenten en leuke grappen. Ik vind het een van de betere kamers die ik gespeeld heb.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wow dit ziet er mooi uit; niks lijkt out of place in deze kamer en alles heeft een functie. Erg gaaf decor! Helaas daardoor wel lastig op gang te komen omdat er weinig te doen is voor een grote groep. Vrijwel alles is geautomatiseerd en dat was erg gaaf. Wat voor mij (sorry het zit diep) toch een nare nasmaak geeft is de moeilijkheid die er kunstmatig in is gezet in de vorm van een niet zozeer moeilijke maar vooral lange en chaotische eindpuzzel. Met een nieuwe tijdslimiet hierop verlies je ook al doe je de rest van de kamer heel snel. Bovendien was dit bij mij vooraf niet duidelijk. Ook de intro en het falen/overwinnen kan meer in thema. Verder hele enthousiaste eigenaar en gave locatie en echt een voorbeeld op gebied van techniek.

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 6
 • Service: 8

Gaaf, maar veel te moeilijk

Wij hebben deze kamer gespeeld toen het slagingspercentage nog maar 5% was. Voor ons was het dus veel te moeilijk. Dat vond ik jammer, want de goede verhalen zijn wel waar. Het is een fantastische kamer! Ik heb begrepen dat de kamer intussen 'makkelijker' is gemaakt, om het slagingspercentage te verhogen (=niet zeker).

 • Goede puzzels
 • Verrassend
 • Veel te moeilijk (toen)
0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 5

Leuke kamer, met lastige, maar zeer creatieve puzzels. Wel aan te raden voor de ervaren escaperoom speler

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10
 • Harm — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 oktober 2016 - 17:23
 • Gespeeld met 9 personen in oktober 2016. Ontsnapt: Nee

Leuke maar lastige escaperoom

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Leuke kamer met leuke opdrachten. Zit goed in elkaar! Helaas net niet gehaald!

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke escaperoom! Verschillende lastige opdrachten. Helaas net niet op tijd eruit gekomen. Wel de moeite waard om te proberen!

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9
 • Daphne — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 september 2016 - 23:24
 • Gespeeld met 4 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Toffe escape! Vooral voor diegene die denkt dat 'ie alles kan oplossen! Dat dacht ik namelijk ook..

0
8
 • Sfeer: 5
 • Puzzels: 7
 • Service: 8
 • Richard — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 11 september 2016 - 17:44
 • Gespeeld met 4 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Super! Helaas net niet gelukt om op te lossen binnen de tijd, maar wel super naar ons zin gehad.

0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Familie Visser — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 10 september 2016 - 19:20
 • Gespeeld met 5 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Super leuke ervaring, hele leuke uitdaging, zeker voor de mensen die van moeilijke puzzels houden. Aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super kamer, we hebben het helaaaaas net niet gehaald maar wat een avontuur! Van het begin tot de laatste minuut zijn we geboeid aan de slag geweest. Echt een aanrader maar wel heeeel erg warm.

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Origineelste kamer tot nu toe. Geen cijfersloten of sleutels. In plaats daarvan mechanische oplossingen. Je doet iets en er verandert ergens anders in de kamer wat, daar hou ik van. Originele puzzels, goede sfeer en goede opbouw. De druk wordt goed opgevoerd. Zodanig zelfs dat we het net niet hebben gehaald. Dat voelde wel even teleurstellend, we zagen iets over het hoofd. Logisch ook dat er maar weinig mensen uit ontsnappen. Dat is echter ook meteen een nadeel, want het euforische moment van het daadwerkelijk ontsnappen blijft dus bij de meesten uit. Echter, als je hem dan wel haalt voelt het extra speciaal.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 8

hele gave beleving. Sfeer en verhaal worden de hele tijdvastgehouden. vol verrassende wendingen en uitdagende puzzels, met samenwerkingselement

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7

Een hele mooie kamer, met een spannende sfeer, moeilijke puzzels en mooie technologieën.
Een echte aanrader !

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Pim — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 11 september 2016 - 18:21
 • Gespeeld met 4 personen in september 2016. Ontsnapt: Nee

Wat een uitdaging is dit. Ik vind deze kamer veel te moeilijk gelukkis was ik niet alleen . Toch moet je deze kamer gespeeld hebben , hij is echt mooi gemaakt. Mijn eerste Escaperoom die ik niet heb gehaald :(

0
8
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 6
 • Service: 6

Dit is veruit de mooiste en leukste kamer die ik ooit heb gespeeld. Het is een kamer met hele andere uitdagingen dan de normale cijferslotjes die je overal tegenkomt. Alles in de kamer werkt volautomatisch en je moet echt out of the box denken om alles op te lossen. Wij kwamen net een paar minuten tekort om eruit te komen, hebben het einde wel gezien;)

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooi uitgevoerde kamer! Helemaal in sfeer en puzzels ook in de sfeer. Enige jammere vond ik de tijd. Neem aan dat de bedenkers wel begrijpen wat ik bedoel. Verder alleen maar complimenten!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Leuke ontvangst met grappige introductie. Mooie vormgegeven kamer die past binnen de stijl van de locatie. Originele puzzels die perfect passen in het thema. Voor deze puzzels is een goede samenwerking vereist. Zeer enthousiaste eigenaar die graag tips geeft over andere escaperooms. Ook erg positief dat er geen enkel slot te vinden is in de kamer en dat het lekker koel is in de kamer.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Zeer uitdagende en overzichtelijke kamer met enorm leuke puzzel creaties. Als alles lukt staat er nog een leuke verassing voor je klaar. Echt een aanrader!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Deze kamer is te vinden in een biljartcentrum. Het thema van de kamer past hier dan ook perfect bij. De kamer is schitterend. Puzzels zijn zeer origineel (met een enkele puzzel waarbij ik dacht "hoe bedenken ze het"). Het personeel is zeer enthousiast - wat wil je nog meer? Deze kamer is zeker een aanrader - ook voor de ervaren speler.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Wat een bijzonder goede kamer! Heeel leuk in het thema en de sfeer is echt goed gecreeerd, alsof de snip zo binnen kan lopen. Leuke en originele puzzels met verrassende wendingen tijdens het spel. Zeker een aanradar!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Helaas niet kunnen winnen van de snip maar hoe mooi kan een escape room zijn. Deze kamer is tot in detail uitgewerkt. Erg moeilijk maar werkelijk fantastisch!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ik ben vorige week voor de 2e keer in de escaperoom de uitdaging van de snipgeweest en er wederom niet uitgekomen. Respect voor de bouwers datzeer zo'n geweldige ruimte van gemaakt hebben. Volgende keer ga ik graag achter de schermen kijken omdat ik nu de clou weet.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Bram — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 september 2016 - 19:33
 • Gespeeld met 6 personen in juni 2016. Ontsnapt: Nee

Het woord uitdaging in de naam van deze kamer is helemaal op z'n plek. Leuke kamer met geweldige sfeer maar zorg wel dat je voorbereid bent op wat pittige puzzels. Het ligt echter aan jezelf als je er niet uit komt. Ik heb de kamer met collega's gespeeld die nog niet eerder een escaperoom hadden gedaan. Toch hebben we de kamer bijna weten te halen. Aanrader!!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw, wat een kamer! Je loopt door de deur een andere tijd binnen en wordt pas uit je droom geholpen als de laatste minuut is weggetikt. Mijn eerste kamer en daarmee mijn grootste uitdaging, maar wat zou ik hem graag opnieuw doen.. Zowel qua techniek als inrichting een kamer op hoog niveau. Chapeau!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mijn eerste ervaring met een escape room. Geen idee wat ik er van moest verwachten, maar wat een beleving zeg. Spannend van begin tot eind en we hadden niet verwacht dat er zo veel te doen was in zo'n ruimte! Helemaal top gewoon. Dat we niet ontsnapt zijn is jammer, maar de begeleiding gaf aan dat het zeker geen schande is. We hebben ons ondanks dat prima vermaakt

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Deze kamer is tot in de puntjes afgewerkt. Daarnaast zijn er technisch hoogstaande puzzels in de kamer. Het is een lastige kamer, maar dat is ook te lezen in de titel van de kamer.. de uitdaging. Een echte aanrader om te spelen, als je van een uitdaging houdt..

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Als 2de team ooit weten te ontsnappen aan de Snip geeft je toch een bijzonder gevoel.
Een zeker uitdagende kamer, tot in de puntjes afgewerkt!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Met collega escape-room-eigenaren gingen wij graag de uitdaging van de Snip aan... Deze Snip heeft het ons niet gemakkelijk gemaakt. Heel veel input is de afleiding manoeuvre van meneer de Snip. Een kamer die slim in elkaar zit. Alle puzzels passen in de omgeving en bij het verhaal. Succes aan de volgende spelers. Een kleine 3 minuten voor het einde wisten we te ontkomen aan De Snip

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 7

Geweldige verhaallijn, mooi ingerichte en afgewerkte kamer, gebouwd met passie een echte aanrader.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Als je op zoek bent naar een bijna onmogelijke uitdaging dan raad ik je aan deze kamer te bezoeken. In het begin gingen we als een speer. Later viel het echter als een kaartenhuis in elkaar. Er komt dan zoveel op je af dat we het overzicht verloren. Tijdens de uitleg achteraf bleken we sommige dingen echt totaal over het hoofd gezien te hebben. En sommige puzzels had ik zonder de uitleg ook niet met wat meer tijd opgelost waarschijnlijk. Een intense ervaring in ieder geval :) En met maar 2 teams die het tot nu toe gehaald hebben (waarvan er 1 team bestond uit escape room eigenaren) hoeven we ons voor het feit dat we niet wisten te ontsnappen ook niet echt te schamen :)

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Allereerst werden we heel goed en enthousiast ontvangen door het personeel, wat heel fijn was. Hierna de kamer in. In het begin gingen we als een speer, maar na een tijdje verloren we het overzicht, waardoor we uiteindelijk niet zijn ontsnapt. Hele lastige puzzels, maar als je echt een uitdaging wilt, is dit zeker een aanrader!

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De eerste helft ging ons goed af, daarna ging het helaas alleen maar bergafwaarts... Het is een zeer pittige kamer waarin chaos de hoofdrol speelt. Wij konden ons hoofd helaas niet koel genoeg houden, en hebben het niet gehaald. Qua aankleding overigens een van de mooiste kamers die ik ooit gezien heb. Helemaal af!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 7
 • Service: 8


Wij waren de allereerste groep ooit die deze escape room uitgespeeld heeft, het is dan ook echt een uitdaging!
Voor deze kamer hebben ze zeker hun best gedaan een verhaal en sfeer te creëren, maar ik vind de diepgang van het verhaal niet het belangrijkste van wat deze kamer geweldig maakt. Wat dat wel doet is de kwaliteit van de puzzels, de geweldige afwerking en de verrassende wendingen die deze kamer met zich mee brengt. De puzzels zijn pittig, maar zeker te doen voor degene met gezond verstand en een goed oog voor detail.
Verder waren de medewerkers van de escape room meer dan vriendelijk. We kregen zelfs een fles champagne om te vieren dat we de eerste waren die de kamer uitgespeeld hadden. De medewerker leek bijna net zo blij als wij met onze overwinning!
Al met al een super ervaring en zeker de moeite waard om te bezoeken. Voor mij de beste escape room tot nu toe!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.