Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Operation Source Code

Veenendaal , Nederland

Nu gesloten

70 minuten

2 - 8

12 jaar

Lees reviews

Meer over Operation Source Code

Er dreigt een virus het wereldwijde web plat te leggen. Jullie gaan inbreken in het streng bewaakte datacenter Source Code: hack apparaten en omzeil beveiliging systemen om het kwaadaardige computer programma te stoppen. 


Thema's

Avontuur

Misdaad

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

18 likes

174 bezoekers

95.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Tuinstraat 10
3901 RB, Veenendaal
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

66 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Potentieel goede kamer met een verschrikkelijke technische fout

Na even bijgekomen te zijn met een drankje na onze operatie in de onderzeeër, was het voor ons de tijd om in te breken in een datacenter. Een geheel ander thema dan de eerste kamer, maar toch was er een bepaalde overlap tussen de kamers (en ook in de derde kamer die we nog zouden spelen). Leuk dat ze in de kamers een kleine rode draad verstopt hebben.

Het toetreden tot het datacenter is erg spectaculair en we zaten daarom meteen perfect in de sfeer van het inbreken! Het begin van de kamer ziet er erg leuk in thema uit. De eerste puzzel die we zouden moeten oplossen, bevatte echter een technische storing waardoor we een aantal minuten aan onszelf hebben staan twijfelen. Normaal is dat geen probleem, maar omdat dit in de vorige kamer ook al gebeurde, voelde het extra vervelend. Het was echter wat kleins, dus geen probleem.

We gingen verder de kamer in om uiteindelijk het datacentrum te bereiken. De kamer heeft een logische opbouw, met puzzels in thema. Zeker de eindpuzzel is leuk verzonnen. Al met al – tot dat punt – een erg leuke kamer. Echter liep het voor ons daar helemaal mis.

De kamer heeft dus een goede opbouw, een leuke eindpuzzel en uiteindelijk zou je uitkomen bij een slotstuk wat het verhaal rond zou maken. Het slotstuk van deze kamer, is echter ook het begin van een andere kamer op deze locatie. Je komt dus uit op een soort T-splitsing met een deur die de ene kamer afscheidt van de andere kamer. Door een technische fout, konden wij niet verder, maar de andere kamer kon daardoor juist weer terug naar het begin. Wij zagen dus de andere groep en zij zagen ons, wat ons beiden meteen volledig uit het verhaal trok. Wat een enorme domper! Wij waren volledig uit het verhaal getrokken. We werden uit de kamer gehaald door een GM met de tekst: “oh, dit had niet moeten gebeuren”. “Neem plaats, pak een drankje”, that’s it. Het volledige einde van deze kamer hebben wij dan ook gemist.

Het bleek een technische fout te zijn die ineens was opgetreden. Nogmaals, dit kan natuurlijk gebeuren, maar dit was voor ons al de derde technische fout op deze locatie en dan moesten we nog een kamer.

Operation Source Code is een kamer die echt potentie heeft een goede kamer te zijn. Echter moet er net wat meer aandacht geschonken worden aan de techniek. Met dit soort grove fouten kom je simpelweg niet weg. Zowel voor onze groep, als voor de andere groep was de beleving volledig weg. Tevens zaten er in de kamer ook nog een aantal reset fouten die tijdens het spelen nog van buitenaf werden aangepast. Dat gaat je op een gegeven moment frustreren. Goed, nog één kamer te spelen op deze locatie. Alle hoop op de laatste kamer!


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

mark_janssenmark_janssenJunior EscaperLid sinds: 19 oktober 2017 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2019

Leuke ervaring gehad!

Mooie escape room goed in elkaar gezet.
kamer had verrassende delen, zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • onverwachte momenten
 • spanning
 • techniek / decor

  circle-escaperoom

Geweldig!

Vanaf het moment dat je zit begint je reis door een ware film. Je waant je echt gelijk in het thema van de kamer. Goede puzzels en logica. Ging er met weinig verwachting heen maar deze kamer was echt super!!!! Aardig personeel. Ga zeker nog terug voor de andere kamers


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spanning
 • Super in elkaar gezette kamer

  circle-escaperoom

jessica_escapejessica_escapeEscaperLid sinds: 20 januari 2019 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2022

Tja de kamer is wel goed.

De intro van de kamer vond ik geinig. Vervolgens konden we beginnen in de kamer. De aankleding is passend bij het thema en konden we lekker beginnen. In de tweede kamer was het niet gelijk duidelijk waar we moesten beginnen. Daarbij kregen we hints via een scherm. Echter was de timing van die hints slecht. Het leek alsof er niet werd meegekeken. We kregen hints over dingen wat we al hadden opgelost. Daardoor gingen we wel steeds terug naar die puzzel om er toch maar achter te komen dat het al klaar was. Of we kregen hints voor een puzzel die nog niet opgelost kon worden doordat een andere puzzel eerst moest. Dat werkt niet mee en gaf ook vertraging. In de laatste kamer bij de laatste puzzel liepen we vast. We moesten nog een handeling doen. Die handeling had ik al verschillende keren uitgevoerd. Maar werkte niet. Op een gegeven moment denk je dan dat het er niet bij hoort. Een hint over die handeling kregen we ook niet. Terwijl als ze hadden meegekeken hadden ze daar wel op in kunnen springen. Ik heb echt het gevoel dat ze een schema hebben welke hints ze moeten geven bij welke tijd zonder echt te weten hoe het gaat in die kamer. Tijdens het praatje achteraf kwam ook niet heel veel uit. Eigenlijk maakt dat alles wel dat ik een teleurgesteld gevoel heb overgehouden aan de kamer. We hebben het ook net niet gehaald. Terwijl de kamer eigenlijk echt wel heel leuk is. De puzzels zijn echt in thema en gevarieerd. En er zijn leuke dingen in verwerkt.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

vlaflipvlaflipEscaperLid sinds: 28 december 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

High tech adventure

We hebben de Source code gespeeld als tweede kamer bij the Circle.
Ontvangst is prima en relaxed en we hadden er zin in.

De bedoeling was ons duidelijk, we moesten een virus installeren. Dus op naar het datacenter.
Een bijzonder begin van het avontuur, prima passend bij de naam van het bedrijf. Daarna volgde een adventure om het datacenter in te komen met voor ons bekende elementen die met computers, security en data te maken hebben.
Leuk dat de opdrachten echt leken op wat je tegen zou kunnen komen in echte computers, niet zomaar een hoop onzin bij elkaar geraapt.

Leuke kamer en prima op tijd kunnen doen. Wij vonden dit een leuke kamer prima voor iets-verder-dan-beginnennede escapers.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:12 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Blindnoodles88Blindnoodles88Junior EscaperLid sinds: 28 augustus 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2022

Leuke puzzels

Deze Escaperoom gedaan omdat we graag met z'n 2'en een Escaperoom wouden doen, maar er zijn maar weinig die je echt met z'n 2'en kan doen zonder dat je gevorderd bent. Deze kamer was erg leuk. Zat leuk in elkaar en de puzzels waren goed te doen. Je had meerdere kamers en het einde sloot goed aan bij het verhaal, al met al; leuk voor met z'n 2'en!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:01 min


 • Origineel
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Warm

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (189 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2022

Leuke technische kamer

De escape rooms op deze locatie stonden al een tijdje op onze wish-list. Na de podcast van beyond the game over verborgen parels, vond ik dat we niet langer konden wachten en gingen we een bezoek aan The Circle plannen. We hadden eigenlijk ruimte en tijd voor 2 escape rooms, maarja, welke kies je dan? Na een kort telefoontje bleek the submarine vernieuwd te gaan worden, waardoor we geen keuze meer hoefden te maken en de andere 2 kamers konden boeken. We parkeerden in een parkeergarage dichtbij en ontdekten het leuke centrum van Veenendaal. De locatie is makkelijk te vinden en heeft een hele toffe ontvangstruimte/lounge/bar. Zeker een leuke plek om vooraf of achteraf je te vermaken! Na een leuke ervaring te hebben gehad als undercover agent, gingen we nu proberen om met zijn 2tjes het kwaadaardige computer programma te stoppen. Tussendoor dronken we een drankje aan de bar en kletsten we gezellig met onze host.

Ook hier start de kamer weer op een leuke en verrassende manier. Waar we bij Operation Agent 159 de flow al snel te pakken hadden, hadden we daar hier wat meer moeite mee. De puzzels waren voor een groot deel in thema en dat maakt dat je veel met computers bezig bent. Dat bleek niet helemaal ons ding te zijn en het duurde soms even voordat we de logica ontdekten. Hierdoor was ons spelplezier wat minder en vonden we Operation Agent 159 net wat leuker. De kamer is wel perfect om met zijn 2tjes te spelen, omdat hij vrij lineair is en er met zijn 2en nog genoeg uitdaging in zit. Ook betaal je een leuke prijs met 2! De eindpuzzel vond ik heel leuk om te doen en vraagt om samenwerking. Hierdoor werk je met elkaar toe naar het einde, wat hier trouwens weer heel leuk gedaan is :-). De kamer ziet er prima en goed onderhouden uit. Wat ik heel fijn vond, is dat onze host goed aanvoelde waar ze ons moest helpen. Achteraf stond ze ook open voor feedback over een bepaalde puzzel. Bij Operation Agent 159 vonden we dat het elke keer heel duidelijk was wat je moest doen en hier hadden we dat wat minder.

Wij speelden dus eerst Operation Agent 159 en daarna deze kamer. Voor ons was die volgorde uiteindelijk goed, want wij vonden Operation Agent 159 wat makkelijker dan deze. Voor ervaren escapers zijn beide kamers aan te raden om met zijn 2tjes te spelen. Wij zijn benieuwd naar de 'nieuwe' kamer en komen dan zeker terug :-)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja  54:15 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Prima prijs voor 2 personen
 • Start en einde vd kamer

 

Nicoline (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 maart 2022

Superleuk met een domper

Hele leuke kamer met originele puzzels en elementen. Alleen in de laatste kamer bleken 2 codesloten te zijn verwisseld. Het was een domper om minutenlang te zoeken wat je fout hebt gedaan, terwijl we het wel goed hadden. De reactie van het personeel daarop na afloop was erg lauw


6.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 2.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 april 2022

Source Code

#96 - Het ontvangst bij deze kamer was vriendelijk, maar je merkte wel duidelijk dat het een bedrijf was waarbij escapen niet het hoofddoel was. De hosts waren meer bezig met de horeca en het voelde niet alsof er echt ruimte was voor feedback.

De kamer zelf was een positieve verrassing. Ik had geen hoge verwachtingen, maar ik heb me echt goed vermaakt. De kamer heeft een fijne flow en er zitten wat leuke elementen in. De puzzels zijn niet heel erg ingewikkeld, maar wel leuk om te doen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  47:45 min

 

rosa_kuijerrosa_kuijerJunior EscaperLid sinds: 29 juli 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 februari 2022

Erg leuke kamer om met z’n tweeën te doen

Met z’n tweeën gingen wij deze kamer binnen. Een leuk verhaal en concept dat goed te volgen was. Ook mooi aangeklede ruimtes en alle tijd nodig gehad om dit te behalen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Weinig origineel

 

rosabrugtsrosabrugtsEscaperLid sinds: 6 september 2020 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2022

Uitdagende en leuke kamer met z´n tweeën

Leuke puzzels en mooi uitgewerkt. Met z'n tweeën hadden we tot de laatste minuut nodig om te ontsnappen. Verhaal was goed uitgewerkt en geluid en licht was super. Toffe technische kamer op een mooie locatie. Er werd geen praatje gemaakt achteraf, maar gezien de ligging in het centrum genoeg ruimte om ergens een drankje/hapje te doen. Wij komen zeker terug voor de andere kamers op deze locatie.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Spannend
 • Niet napraten

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Leuke break-in room

Opnieuw een kleine roadtrip deze keer met de volgende room:
De kolenmijn – Dieren
Operation Submarine – The Circle Veenendaal
Operation Source Code – The Circle Veenendaal
Operation Agent 159 – The Circle Veenendaal
Kamer 13 – Escape Room Appeltern

Net room 1 (Submarine) gedaan en Open Source was de volgende in de lijst.

Onthaal:
The Cirle ligt echt in het centrum van Veenendaal. Parkeren kan niet voor de deur, maar er zijn zat parkeergarages in de buurt. Trek hier dus een beetje tijd voor uit.
De ontvangstruimte hier is mooi en groot en je kan hier ook duidelijk veel meer als alleen escapen.
Het ontvangst was ca va, maar je miste wel een beetje die babbel die je met bouwers/eigenaars hebt.
Wij hadden net de eerste room gespeeld konden rustig genieten van een welverdiend drankje 

Kamer:
2 de room : Operation Open Source
Onze missie, als we kiezen om die te accepteren ;-) , begint op een manier waarvan ik op voorhand zei: het zou vet zijn moest dit gebeuren. Gewoon vet gedaan!
Na opnieuw een introfilmpje waar duidelijk delen uit Submarine terugkomen kon ook deze missie beginnen.
Onze taak was om het virus te uploaden in een data center dat uiteraard goed beveiligd is.
Ik vond het meteen tof dat ze je op de juiste manier meenemen in dit verhaal. De puzzels zijn opnieuw goed in thema en daardoor krijg je ooit iets meer zoek en doe ipv de echte breinbrekers.

Ook hier weer helaas in het begin een klein technisch probleem waardoor we ff wat tijd verloren.
Net als bij submarine was het decor net wat te simpel en te kaal, maar ik kan niet ontkennen dat het in een datacenter meer zou moeten zijn. Soms zijn er in deze room wat rare keuzes gemaakt en zit er een puzzel in totaal niks in deze room te zoeken heeft. Tevens moet je opsplitsen om geen reden en werkt het door een extern bericht nog eens extra verwarrend.
Maar ondanks dat lag ook hier weer de flow en het puzzelplezier goed in lijn en gingen best goed door de kamer.
De eindpuzzel is goed gemaakt en dwingt in ieder geval 3 a 4 mensen tot een goede samenwerking en dat zie ik enorm graag. Uiteraard kan je hem met minder mensen oplossen, maar voor het vlot te laten gaan was dit perfect.
Maar helaas voor ons konden we een andere groep bijzonder groep horen, te goed helaas. Het werkte enorm storend en het haalde ons volledig uit de sfeer.
Naar het einde toe stonden we plots voor een gesloten deur en zagen we een andere groep lopen (ff schetsen dat wij van een trap kwamen en over een deur konden kijken), roepen en puzzelen en wisten we heel goed dat hier iets aan het mislopen was. Het is dan niet de finale waart je op hoopt, maar het blijft techniek en een deur die dicht had moeten zijn, bleek open te zijn gegaan.

Conclusie:
Tja die dingen gebeuren zeker… het blijft techniek.
Source code is een toffe kamer die zeker voldoende puzzelplezier bied voor 4 spelers. De start is leuk gedaan en geeft je dat James Bond gevoel. De kamer is net als Submarine simpel qua decoratie, maar bied opnieuw die leuke flow. Het verhaal kwam goed tot zijn recht en alles stappen voelden ook (op 1 na) logisch en in thema aan.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2021

Ontsnapt: Ja

 

gazenbeekgazenbeekEscape ApprenticeLid sinds: 11 oktober 2021 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Heel erg leuk, met 4 pubers gedaan en 2 volwassenen.

Van a tot z netjes afgewerkt. Erg goed te doen met kinderen. Ze vonden het geweldig.

Wel erg jammer dat je geen foto krijgt


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • geen foto

 

ShannaShannaEscape ExpertLid sinds: 6 oktober 2017 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 februari 2022

Vol technische puzzels!

We hebben deze kamer met twee ervaren spelers gespeeld.

De puzzels hebben allemaal een technisch thema, erg leuk voor de computernerds onder ons :-) Ik heb vaker kamers met dit thema gespeeld en vaak voelt het allemaal hetzelfde aan. Deze kamer was toch anders, wat heel positief was! Je kreeg toch elke keer weer een verrassing en we zaten lekker in de flow. De puzzels zijn logisch en passen goed in het verhaal. De aankleding is industrieel en passend bij het thema. Er zaten een aantal leuke verrassingen in.

In het datacentrum begrepen we een puzzel niet en we konden het ook niet meer op een rijtje zetten. Dan is het toch ook lastig als je met z'n tweetjes bent. We waren echter zo snel door de rest van de kamer gevlogen, dat een hint voorlopig ook nog uitbleef. Hierdoor raakten we uit de flow, maar toen we het eenmaal hadden gered en de kamer nog eens doorliepen, mocht dat de pret niet drukken.

Het begin van deze kamer is ook erg verrassend! Deze kamer is echt een aanrader bij deze aanbieder.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Goede uitvoering van het computerthema

 

bodix1bodix1Junior EscaperLid sinds: 20 augustus 2020 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2021

Supet leuke hightech kamer!

Eerst Operation Submarine gedaan en daarna was het de beurt voor Operation Source Code. Vanaf het begin een leuk element waardoor je helemaal op scherp staat. Zonder veel te verklappen, zal je hier weinig slotjes en sleuteltjes tegen komen. Het is allemaal vrij technisch, wat mijn vriend vooral heel leuk vindt! Ik ook, boven verwachting! Super gave elementen en puzzels die mooi op elkaar volgen! We komen zeker terug voor de 3de escaperoom.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Technologisch hoogstandje
 • Loopt mooi in elkaar over
 • Hints perfect getimed

 

pandaoulpandaoulEscape ApprenticeLid sinds: 6 januari 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Erg origineel!

Je komt in een ruimte en je zit meteen in het verhaal. De aankleding, en het gebruik van effecten is zeer goed.
Sommige puzzels waren erg tof maar sommige vielen wat tegen. De manier waarop je een puzzel moest vinden was uitdagend. Maar vervolgens vielen de puzzles af en toe zelf een beetje tegen qua uitdaging. De service was prima maar er was niet echt een persoonlijk praatje vooraf en achteraf. Alsnog, een toffe kamer om te doen!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal heel erg sterk
 • Voelt alsof je in een film zit
 • Effecten waren erg gaaf
 • Sommige puzzels makkelijk gemaakt
 • Service kan iets persoonlijker, maar was prima.

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2020

Computers en hacken

Deze kamer is het vervolg van operation submarine en de introductie naar de kamer is heel erg leuk gevonden. Dit maakt je meteen enthousiast. Na de introductiefilm welke weer mooi is gemaakt mag je dan de kamer betreden. De aankleding van de kamer is wat kil maar dat kan je verwachten als je te maken krijgt met server ruimtes en computers. De puzzels waren allemaal erg leuk gevonden maar waren voornamelijk op computers. Als dit dus iets is wat je niet leuk vind zou ik deze kamer overslaan. Zelf vond ik het prima bij het thema passen en vond ik het absoluut niet vervelend. De puzzels waren allemaal niet moeilijk en we gingen er dus redelijk vlot doorheen. De afsluiting van de kamer was weer leuk gevonden en maakte het verhaal prima af. Alles bij elkaar vonden we dit een leuke kamer om te spelen zonder echt heel erg te zijn uitgedaagd. Helaas was er door corona geen mogelijkheid om een drankje te doen achteraf en wij misten ook wel het napraten en nalopen van de kamer. Binnen enkele minuten na het spelen van de kamer stonden we alweer buiten. Dit gaf toch een beetje een onvoltooid gevoel. Het napraten is voor ons echt een belangrijk onderdeel van de escape en deze was hier helaas niet aanwezig. Ik hoop dat dit komt door de corona maatregelen maar anders is dit wel echt een verbeterpunt.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:52 min


 • Gunstige prijs
 • Leuke start / finish
 • Napraten was er niet
 • Geen nalopen van de kamer

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2021

mooie kamer

Mooie kamer met hier en daar goede techniek. Weinig slotjes en veel logica in de puzzels. Je moet wel het een en ander met een computer doen, wat in dit geval absoluut niet storend was. Ook deze kamer is qua prijs-kwaliteit zeer aantrekkelijk.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  51:38 min

 

k87k87Junior EscaperLid sinds: 5 januari 2020 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Prima escape voor goede prijs!

We gingen eigenlijk voor een andere escaperoom op deze locatie. Met deze escape in ons hoofd, hadden we even moeite met de opstart van een plots andere escaperoom. Dit beseften we ons echter pas naderhand, vandaar ook dat we dit niet vooraf al konden aangeven en zo toch de juiste escape konden doen. Domme pech, kan gebeuren.

We kregen een (leuke) intro en konden van start, echter was dit precies niet wat we dus verwacht hadden. Eenmaal op gang zaten we wel helemaal in het spel. De meeste puzzels waren logisch, maar bij een puzzel liepen we met z’n tweeen helemaal vast. Naderhand kon ook niet goed uitgelegd worden wat nu precies wel de bedoeling was geweest en bleek dat we deze met meer geluk dan wijsheid hadden gehaald.

Ook het einde is, net als het begin, passend gedaan. Heel tof! Helaas geen uitgebreid praatje naderhand, wat de avond wel plotsklap tot een einde bracht. Al met al een prima escape, vooral voor de gevraagde prijs. De ruimtes zijn ook volledig binnen thema afgewerkt & zien er netjes onderhouden uit.

Met twee personen was deze escaperoom prima te doen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prijs kwaliteit
 • Geen napraat of rustig doornemen van game

 

MarindeMarindeEscape GuruLid sinds: 10 augustus 2019 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2020

Inbreken in een datacenter

#54 Vandaag hebben we voor het eerst twee kamers achter elkaar gespeeld, wat ons betreft een echt succes! We zijn begonnen met Operation Submarine en hebben daarna Operation Source Code gespeeld. Deze volgorde werd hier in de reviews en door de eigenaar aangeraden. Op deze manier was het verhaal chronologisch, maar hierdoor zat er ook een opbouw in het niveau van de kamers.

Ook Operation Source Code begint super sterk met een mooi gemaakte introductie film en heeft dezelfde goede prijs-kwaliteit verhouding. De briefing van de missie is hier nog meer een beleving dan bij de Submarine en je krijgt een USB mee voor je missie. Wat ons betreft een leuk element als rode draad door de kamer. De puzzels zijn hier veelal passend in het thema en volgen elkaar logisch op waardoor we goed in de flow kwamen. Leuk doe-element in de kamer, een goede datacenter setting en leuk ontsnapping-einde. Ook hier had voor ons de aankleding nog iets verder uitgebreid kunnen worden, maar dit doet geen afbreuk aan het puzzel plezier. Aanrader.
(In tegenstelling tot wat hier op escape talk staat, is de kamer gewoon 60 minuten)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  43:07 min


 • Technische puzzels
 • Verhaal
 • Prijs-kwaliteit
 • Aankleding

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2020

Mooie kamer en goede techniek

Mooie kamer met hier en daar goede techniek. Weinig slotjes en veel logica in de puzzels. Je moet wel het een en ander met een computer doen, wat in dit geval absoluut niet storend was. Ook deze kamer is qua prijs-kwaliteit zeer aantrekkelijk.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  51:38 min


 • Prijs-kwaliteit
 • Techniek
 • Logisch verhaal

 

JoriekeJoriekeEscape ApprenticeLid sinds: 29 mei 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Geweldig begin en eind

Je zit gelijk in het verhaal en dat verhaal is ook te volgen. Niet wetende waar het eind zou zijn maakte het erg spannend of we het wel zouden halen. Scheelde dan ook weinig. De ingang en de manier hoe je eruit komt zijn erg origineel en leuk
Nu met z'n 2en gedaan maar is denk ik ook prima met meer mensen tot 6 personen


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:38 min


 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Geen foto met thema achtergrond op het eind

 

lon033lon033Escape ApprenticeLid sinds: 24 augustus 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2020

Super leuk!

We werden zeer hartelijk ontvangen, leuke locatie! Deze kamer heeft leuke verrassingen van begin tot het eind. Codes kraken op computers was echt top voor mijn aan-gamen-verslaafde pubers.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

blond007blond007EscaperLid sinds: 20 augustus 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 februari 2020

Leuke kamer!

Wij waren nooit eerder bij deze locatie geweest dus we waren benieuwd. De ontvangst ruimte is heel erg leuk aangekleed en de gastvrouw was heel vriendelijk en enthousiast. We werden hartelijk ontvangen. Het begin van de kamer is leuk en de kamer is mooi aangekleed. Wij vonden het leuke puzzels. Wat ons heel erg aanspreekt is 'doe-puzzels' en niet te veel cijfersloten. Deze kamer heeft een leuk einde wat mooi aansluit op de intro film. Wij hebben agent 159 er meteen achteraan gespeeld en dat zou ik iedereen adviseren.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: QR&D

Ontsnapt: Ja

 

maxxfactorzmaxxfactorzJunior EscaperLid sinds: 29 augustus 2018 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Geweldig


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (267 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2019

Toffe kamer (top prijs-kwaliteit)

We hadden deze dag twee escape rooms gepland bij The Circle, namelijk Operation Source Code en Submarine. Op de website van The Circle staat de moeilijkheidsgraad aangegeven van de drie kamers die ze hebben. Op basis van die informatie speelden we eerst deze kamer.

We werden vriendelijk ontvangen en hadden nog even de tijd voor een drankje. Het is een hele mooie ontvangstruimte waar je een drankje kan doen en zelfs een borrelhapje kan pakken. Ook staat er een spelletjeskast waar meerdere groepen een spel uit hadden gepakt en bezig waren. Een hele fijne sfeer hing er.

Toen was het tijd om de kamer in te gaan. Na een professioneel introductiefilmpje te hebben gezien konden we de kamer in. We hadden een klein beetje een stroef begin, omdat we weer eens niet goed hadden gekeken, maar eenmaal van start gingen we als een trein met zijn tweeën. De kamer zag er tof uit, logische puzzels, thema die aansloot bij ons en een heerlijke flow. Ik kan me wel voorstellen dat wanneer je nooit werkt met een computer je een kleine handicap hebt. De puzzels zijn allemaal in thema, waarbij de ene volledig van techniek is voorzien en een andere puzzel leidt tot een cijfercode voor een cijferslotje of sleutel voor een hangslotje. Ik houd van die combinatie in een escape room.

Toen we klaar waren in de kamer werden we ontvangen door een medewerker van The Circle, maar dit was niet degene die ons de kamer had ingelaten en die ons heeft begeleid. Hierdoor is het einde wat onpersoonlijk. Dit geeft ook een risico in de ontvangstruimte, want je wordt ontvangen bij de deur en dan neem je weer plaats in de ontvangstruimte of je gaat naar huis. Zo kwam er dus ook een groep de kamer uit die we nog gingen spelen, die uitgebreid over de kamer gingen praten. Als je een persoonlijk einde hebt, praat je vaak nog even na bij de kamer én wordt je geattendeerd op dat er ook nog mensen zitten in de ruimte die de kamer nog gaan spelen. Dit zou mijn grootste tip zijn voor The Circle. Het is heel mooi gestroomlijnd en efficiënt, maar daardoor mist het wel een persoonlijke touch.

Ik vind overigens de prijs-kwaliteitverhouding wel echt heel erg goed als ik dat vergelijk met andere escape rooms.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  43:08 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig