Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Operation Source Code

Er dreigt een virus het wereldwijde web plat te leggen. Jullie gaan inbreken in het streng bewaakte datacenter Source Code: hack apparaten en omzeil beveiliging systemen om het kwaadaardige computer programma te stoppen. 


Thema's

Avontuur

Misdaad

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

141 bezoekers

96.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Tuinstraat 10
3901 RB, Veenendaal
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

55 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Potentieel goede kamer met een verschrikkelijke technische fout

Na even bijgekomen te zijn met een drankje na onze operatie in de onderzeeër, was het voor ons de tijd om in te breken in een datacenter. Een geheel ander thema dan de eerste kamer, maar toch was er een bepaalde overlap tussen de kamers (en ook in de derde kamer die we nog zouden spelen). Leuk dat ze in de kamers een kleine rode draad verstopt hebben.

Het toetreden tot het datacenter is erg spectaculair en we zaten daarom meteen perfect in de sfeer van het inbreken! Het begin van de kamer ziet er erg leuk in thema uit. De eerste puzzel die we zouden moeten oplossen, bevatte echter een technische storing waardoor we een aantal minuten aan onszelf hebben staan twijfelen. Normaal is dat geen probleem, maar omdat dit in de vorige kamer ook al gebeurde, voelde het extra vervelend. Het was echter wat kleins, dus geen probleem.

We gingen verder de kamer in om uiteindelijk het datacentrum te bereiken. De kamer heeft een logische opbouw, met puzzels in thema. Zeker de eindpuzzel is leuk verzonnen. Al met al – tot dat punt – een erg leuke kamer. Echter liep het voor ons daar helemaal mis.

De kamer heeft dus een goede opbouw, een leuke eindpuzzel en uiteindelijk zou je uitkomen bij een slotstuk wat het verhaal rond zou maken. Het slotstuk van deze kamer, is echter ook het begin van een andere kamer op deze locatie. Je komt dus uit op een soort T-splitsing met een deur die de ene kamer afscheidt van de andere kamer. Door een technische fout, konden wij niet verder, maar de andere kamer kon daardoor juist weer terug naar het begin. Wij zagen dus de andere groep en zij zagen ons, wat ons beiden meteen volledig uit het verhaal trok. Wat een enorme domper! Wij waren volledig uit het verhaal getrokken. We werden uit de kamer gehaald door een GM met de tekst: “oh, dit had niet moeten gebeuren”. “Neem plaats, pak een drankje”, that’s it. Het volledige einde van deze kamer hebben wij dan ook gemist.

Het bleek een technische fout te zijn die ineens was opgetreden. Nogmaals, dit kan natuurlijk gebeuren, maar dit was voor ons al de derde technische fout op deze locatie en dan moesten we nog een kamer.

Operation Source Code is een kamer die echt potentie heeft een goede kamer te zijn. Echter moet er net wat meer aandacht geschonken worden aan de techniek. Met dit soort grove fouten kom je simpelweg niet weg. Zowel voor onze groep, als voor de andere groep was de beleving volledig weg. Tevens zaten er in de kamer ook nog een aantal reset fouten die tijdens het spelen nog van buitenaf werden aangepast. Dat gaat je op een gegeven moment frustreren. Goed, nog één kamer te spelen op deze locatie. Alle hoop op de laatste kamer!


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

mark_janssenmark_janssenEscape ApprenticeLid sinds: 19 oktober 2017 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2019

Leuke ervaring gehad!

Mooie escape room goed in elkaar gezet.
kamer had verrassende delen, zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • techniek / decor
 • spanning
 • onverwachte momenten

  circle-escaperoom

Geweldig!

Vanaf het moment dat je zit begint je reis door een ware film. Je waant je echt gelijk in het thema van de kamer. Goede puzzels en logica. Ging er met weinig verwachting heen maar deze kamer was echt super!!!! Aardig personeel. Ga zeker nog terug voor de andere kamers


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super in elkaar gezette kamer
 • Spanning

  circle-escaperoom

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Leuke break-in room

Opnieuw een kleine roadtrip deze keer met de volgende room:
De kolenmijn – Dieren
Operation Submarine – The Circle Veenendaal
Operation Source Code – The Circle Veenendaal
Operation Agent 159 – The Circle Veenendaal
Kamer 13 – Escape Room Appeltern

Net room 1 (Submarine) gedaan en Open Source was de volgende in de lijst.

Onthaal:
The Cirle ligt echt in het centrum van Veenendaal. Parkeren kan niet voor de deur, maar er zijn zat parkeergarages in de buurt. Trek hier dus een beetje tijd voor uit.
De ontvangstruimte hier is mooi en groot en je kan hier ook duidelijk veel meer als alleen escapen.
Het ontvangst was ca va, maar je miste wel een beetje die babbel die je met bouwers/eigenaars hebt.
Wij hadden net de eerste room gespeeld konden rustig genieten van een welverdiend drankje 

Kamer:
2 de room : Operation Open Source
Onze missie, als we kiezen om die te accepteren ;-) , begint op een manier waarvan ik op voorhand zei: het zou vet zijn moest dit gebeuren. Gewoon vet gedaan!
Na opnieuw een introfilmpje waar duidelijk delen uit Submarine terugkomen kon ook deze missie beginnen.
Onze taak was om het virus te uploaden in een data center dat uiteraard goed beveiligd is.
Ik vond het meteen tof dat ze je op de juiste manier meenemen in dit verhaal. De puzzels zijn opnieuw goed in thema en daardoor krijg je ooit iets meer zoek en doe ipv de echte breinbrekers.

Ook hier weer helaas in het begin een klein technisch probleem waardoor we ff wat tijd verloren.
Net als bij submarine was het decor net wat te simpel en te kaal, maar ik kan niet ontkennen dat het in een datacenter meer zou moeten zijn. Soms zijn er in deze room wat rare keuzes gemaakt en zit er een puzzel in totaal niks in deze room te zoeken heeft. Tevens moet je opsplitsen om geen reden en werkt het door een extern bericht nog eens extra verwarrend.
Maar ondanks dat lag ook hier weer de flow en het puzzelplezier goed in lijn en gingen best goed door de kamer.
De eindpuzzel is goed gemaakt en dwingt in ieder geval 3 a 4 mensen tot een goede samenwerking en dat zie ik enorm graag. Uiteraard kan je hem met minder mensen oplossen, maar voor het vlot te laten gaan was dit perfect.
Maar helaas voor ons konden we een andere groep bijzonder groep horen, te goed helaas. Het werkte enorm storend en het haalde ons volledig uit de sfeer.
Naar het einde toe stonden we plots voor een gesloten deur en zagen we een andere groep lopen (ff schetsen dat wij van een trap kwamen en over een deur konden kijken), roepen en puzzelen en wisten we heel goed dat hier iets aan het mislopen was. Het is dan niet de finale waart je op hoopt, maar het blijft techniek en een deur die dicht had moeten zijn, bleek open te zijn gegaan.

Conclusie:
Tja die dingen gebeuren zeker… het blijft techniek.
Source code is een toffe kamer die zeker voldoende puzzelplezier bied voor 4 spelers. De start is leuk gedaan en geeft je dat James Bond gevoel. De kamer is net als Submarine simpel qua decoratie, maar bied opnieuw die leuke flow. Het verhaal kwam goed tot zijn recht en alles stappen voelden ook (op 1 na) logisch en in thema aan.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2021

Ontsnapt: Ja

 

gazenbeekgazenbeekEscape ApprenticeLid sinds: 11 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Heel erg leuk, met 4 pubers gedaan en 2 volwassenen.

Van a tot z netjes afgewerkt. Erg goed te doen met kinderen. Ze vonden het geweldig.

Wel erg jammer dat je geen foto krijgt


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Sfeer
 • geen foto

 

bodix1bodix1Escape ApprenticeLid sinds: 20 augustus 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2021

Supet leuke hightech kamer!

Eerst Operation Submarine gedaan en daarna was het de beurt voor Operation Source Code. Vanaf het begin een leuk element waardoor je helemaal op scherp staat. Zonder veel te verklappen, zal je hier weinig slotjes en sleuteltjes tegen komen. Het is allemaal vrij technisch, wat mijn vriend vooral heel leuk vindt! Ik ook, boven verwachting! Super gave elementen en puzzels die mooi op elkaar volgen! We komen zeker terug voor de 3de escaperoom.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Hints perfect getimed
 • Loopt mooi in elkaar over
 • Technologisch hoogstandje

 

pandaoulpandaoulEscape ApprenticeLid sinds: 6 januari 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Erg origineel!

Je komt in een ruimte en je zit meteen in het verhaal. De aankleding, en het gebruik van effecten is zeer goed.
Sommige puzzels waren erg tof maar sommige vielen wat tegen. De manier waarop je een puzzel moest vinden was uitdagend. Maar vervolgens vielen de puzzles af en toe zelf een beetje tegen qua uitdaging. De service was prima maar er was niet echt een persoonlijk praatje vooraf en achteraf. Alsnog, een toffe kamer om te doen!


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Effecten waren erg gaaf
 • Voelt alsof je in een film zit
 • Verhaal heel erg sterk
 • Service kan iets persoonlijker, maar was prima.
 • Sommige puzzels makkelijk gemaakt

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2020

Computers en hacken

Deze kamer is het vervolg van operation submarine en de introductie naar de kamer is heel erg leuk gevonden. Dit maakt je meteen enthousiast. Na de introductiefilm welke weer mooi is gemaakt mag je dan de kamer betreden. De aankleding van de kamer is wat kil maar dat kan je verwachten als je te maken krijgt met server ruimtes en computers. De puzzels waren allemaal erg leuk gevonden maar waren voornamelijk op computers. Als dit dus iets is wat je niet leuk vind zou ik deze kamer overslaan. Zelf vond ik het prima bij het thema passen en vond ik het absoluut niet vervelend. De puzzels waren allemaal niet moeilijk en we gingen er dus redelijk vlot doorheen. De afsluiting van de kamer was weer leuk gevonden en maakte het verhaal prima af. Alles bij elkaar vonden we dit een leuke kamer om te spelen zonder echt heel erg te zijn uitgedaagd. Helaas was er door corona geen mogelijkheid om een drankje te doen achteraf en wij misten ook wel het napraten en nalopen van de kamer. Binnen enkele minuten na het spelen van de kamer stonden we alweer buiten. Dit gaf toch een beetje een onvoltooid gevoel. Het napraten is voor ons echt een belangrijk onderdeel van de escape en deze was hier helaas niet aanwezig. Ik hoop dat dit komt door de corona maatregelen maar anders is dit wel echt een verbeterpunt.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:52 min


 • Leuke start / finish
 • Gunstige prijs
 • Geen nalopen van de kamer
 • Napraten was er niet

 

kvv1987kvv1987Junior EscaperLid sinds: 5 januari 2020 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Prima escape voor goede prijs!

We gingen eigenlijk voor een andere escaperoom op deze locatie. Met deze escape in ons hoofd, hadden we even moeite met de opstart van een plots andere escaperoom. Dit beseften we ons echter pas naderhand, vandaar ook dat we dit niet vooraf al konden aangeven en zo toch de juiste escape konden doen. Domme pech, kan gebeuren.

We kregen een (leuke) intro en konden van start, echter was dit precies niet wat we dus verwacht hadden. Eenmaal op gang zaten we wel helemaal in het spel. De meeste puzzels waren logisch, maar bij een puzzel liepen we met z’n tweeen helemaal vast. Naderhand kon ook niet goed uitgelegd worden wat nu precies wel de bedoeling was geweest en bleek dat we deze met meer geluk dan wijsheid hadden gehaald.

Ook het einde is, net als het begin, passend gedaan. Heel tof! Helaas geen uitgebreid praatje naderhand, wat de avond wel plotsklap tot een einde bracht. Al met al een prima escape, vooral voor de gevraagde prijs. De ruimtes zijn ook volledig binnen thema afgewerkt & zien er netjes onderhouden uit.

Met twee personen was deze escaperoom prima te doen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prijs kwaliteit
 • Geen napraat of rustig doornemen van game

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2020

Inbreken in een datacenter

#54 Vandaag hebben we voor het eerst twee kamers achter elkaar gespeeld, wat ons betreft een echt succes! We zijn begonnen met Operation Submarine en hebben daarna Operation Source Code gespeeld. Deze volgorde werd hier in de reviews en door de eigenaar aangeraden. Op deze manier was het verhaal chronologisch, maar hierdoor zat er ook een opbouw in het niveau van de kamers.

Ook Operation Source Code begint super sterk met een mooi gemaakte introductie film en heeft dezelfde goede prijs-kwaliteit verhouding. De briefing van de missie is hier nog meer een beleving dan bij de Submarine en je krijgt een USB mee voor je missie. Wat ons betreft een leuk element als rode draad door de kamer. De puzzels zijn hier veelal passend in het thema en volgen elkaar logisch op waardoor we goed in de flow kwamen. Leuk doe-element in de kamer, een goede datacenter setting en leuk ontsnapping-einde. Ook hier had voor ons de aankleding nog iets verder uitgebreid kunnen worden, maar dit doet geen afbreuk aan het puzzel plezier. Aanrader.
(In tegenstelling tot wat hier op escape talk staat, is de kamer gewoon 60 minuten)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Ontsnapt: Ja  43:07 min


 • Prijs-kwaliteit
 • Verhaal
 • Technische puzzels
 • Aankleding

 

viefjeviefjeSenior EscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2020

Mooie kamer en goede techniek

Mooie kamer met hier en daar goede techniek. Weinig slotjes en veel logica in de puzzels. Je moet wel het een en ander met een computer doen, wat in dit geval absoluut niet storend was. Ook deze kamer is qua prijs-kwaliteit zeer aantrekkelijk.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  51:38 min


 • Logisch verhaal
 • Techniek
 • Prijs-kwaliteit

 

lon033lon033Escape ApprenticeLid sinds: 24 augustus 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2020

Super leuk!

We werden zeer hartelijk ontvangen, leuke locatie! Deze kamer heeft leuke verrassingen van begin tot het eind. Codes kraken op computers was echt top voor mijn aan-gamen-verslaafde pubers.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

blond007blond007Junior EscaperLid sinds: 20 augustus 2019 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 februari 2020

Leuke kamer!

Wij waren nooit eerder bij deze locatie geweest dus we waren benieuwd. De ontvangst ruimte is heel erg leuk aangekleed en de gastvrouw was heel vriendelijk en enthousiast. We werden hartelijk ontvangen. Het begin van de kamer is leuk en de kamer is mooi aangekleed. Wij vonden het leuke puzzels. Wat ons heel erg aanspreekt is 'doe-puzzels' en niet te veel cijfersloten. Deze kamer heeft een leuk einde wat mooi aansluit op de intro film. Wij hebben agent 159 er meteen achteraan gespeeld en dat zou ik iedereen adviseren.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: QR&D

Ontsnapt: Ja

 

maxxfactorzmaxxfactorzJunior EscaperLid sinds: 29 augustus 2018 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Geweldig


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2019

Toffe kamer (top prijs-kwaliteit)

We hadden deze dag twee escape rooms gepland bij The Circle, namelijk Operation Source Code en Submarine. Op de website van The Circle staat de moeilijkheidsgraad aangegeven van de drie kamers die ze hebben. Op basis van die informatie speelden we eerst deze kamer.

We werden vriendelijk ontvangen en hadden nog even de tijd voor een drankje. Het is een hele mooie ontvangstruimte waar je een drankje kan doen en zelfs een borrelhapje kan pakken. Ook staat er een spelletjeskast waar meerdere groepen een spel uit hadden gepakt en bezig waren. Een hele fijne sfeer hing er.

Toen was het tijd om de kamer in te gaan. Na een professioneel introductiefilmpje te hebben gezien konden we de kamer in. We hadden een klein beetje een stroef begin, omdat we weer eens niet goed hadden gekeken, maar eenmaal van start gingen we als een trein met zijn tweeën. De kamer zag er tof uit, logische puzzels, thema die aansloot bij ons en een heerlijke flow. Ik kan me wel voorstellen dat wanneer je nooit werkt met een computer je een kleine handicap hebt. De puzzels zijn allemaal in thema, waarbij de ene volledig van techniek is voorzien en een andere puzzel leidt tot een cijfercode voor een cijferslotje of sleutel voor een hangslotje. Ik houd van die combinatie in een escape room.

Toen we klaar waren in de kamer werden we ontvangen door een medewerker van The Circle, maar dit was niet degene die ons de kamer had ingelaten en die ons heeft begeleid. Hierdoor is het einde wat onpersoonlijk. Dit geeft ook een risico in de ontvangstruimte, want je wordt ontvangen bij de deur en dan neem je weer plaats in de ontvangstruimte of je gaat naar huis. Zo kwam er dus ook een groep de kamer uit die we nog gingen spelen, die uitgebreid over de kamer gingen praten. Als je een persoonlijk einde hebt, praat je vaak nog even na bij de kamer én wordt je geattendeerd op dat er ook nog mensen zitten in de ruimte die de kamer nog gaan spelen. Dit zou mijn grootste tip zijn voor The Circle. Het is heel mooi gestroomlijnd en efficiënt, maar daardoor mist het wel een persoonlijke touch.

Ik vind overigens de prijs-kwaliteitverhouding wel echt heel erg goed als ik dat vergelijk met andere escape rooms.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 6.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: JacLoe

Ontsnapt: Ja  43:08 min

 

inge_van_prehninge_van_prehnEscaperLid sinds: 23 juni 2018 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2019

tof!

hele toffe room


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2019

Leuke en mooie kamer

We speelde deze kamer met z'n vijven, waaronder mijn neefje van 10. Zo geweldig om (achteraf) te horen wat ze gedaan hebben om de kamer voor hem wat minder eng/donker te maken. Echt een geweldige enthousiaste eigenaar.

Daarnaast een erg leuke escaperoom. Mooi uitgewerkt thema, leuke puzzels, bijna geen cijfersloten, samenwerking vereist en een super leuk begin en einde.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:30 min


 • Leuk begin en einde!
 • Leuke puzzels
 • Mooi uitgewerkt thema
 • Bijna geen slotjes :)

 

sandraklsandraklJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2020 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Prachtig en origineel

Hoewel we het achteraf ook vernamen... kon het ook niet anders. Over deze kamer is intensief na gedacht.
Het was de 2e kamer voor onze zoon (10) en tijdens het spel is er zelfs even rekening gehouden met 2 elementen die wat (te) spannend voor hem konden zijn (zonder dat we dat gevraagd hadden).... top!

Prachtig ontworpen, super origineel van begin tot het eind.
Fijne puzzels... en prachtig teamwork voor 4 volwassenen en 1 kind!

Bedankt voor deze zalige ervaring!


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Vormgeving
 • Betrokkenheid

 

claudibergclaudibergJunior EscaperLid sinds: 11 november 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2019

Verrassende kamer met veel techniek

Leuke kamer met veel verrassende effecten. De puzzels zijn vrij logisch op te lossen wat ervoor zorgt dat je in een lekker tempo van alles kan genieten. Het laatste deel is moeilijker en minder logisch dan de rest.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Originele entree
 • Verrassende elementen
 • Goed thematisch ingericht
 • Einddeel is vergezocht

 

Rick dekker (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juli 2019

Spannend

Op een zeer creatievemanier wordt het spel gestart, leuke en goed te volgen verhaal lijn, de puzzel waren op sommige momenten wat onduidelijk, maar na flink wat brainstormen zijn wij er toch uitgekomen!!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spanning wordt goed opgebouwd
 • Verhaallijn zit goed in elkaar
 • Entree erg origineel
 • Puzzels soms wat onduidelijk

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperLid sinds: 3 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Gave kamer

In 2019 deze kamer gedaan. Erg leuke herinneringen van. Goed opgezet en vanaf het begin zit je er gelijk goed in. Leuke puzzels en kamers. Op het eind nog even stressen en letterlijk rennen om het einde te halen. In 1 woord geweldig en zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

noelle_meisnoelle_meisEscape ApprenticeLid sinds: 4 april 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 mei 2019

Heeeel gaaf!

Hele overzichtelijke escape room. We raasden er doorheen alleen bij laatste puzzel lang bezig geweest doordat wij niet goed overlegde.
Kamer ruim gehaald, niet een hele lastige kamer maar toffe verschillende opdrachten.
Ook is de ruimte heeeeel tof!!!!
Zeker een aanraden.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Toffe puzzels
 • Mooie kamer
 • Ervaren escapers zijn er snel uit denk ik

 

kaibouterkaibouterEscaperLid sinds: 24 februari 2019 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2019

Super!

De entree naar deze kamer is eigenlijk de tofste entree die ik tot nog toe heb meegemaakt. Ook de "ontsnapping" is uiterst spectaculair. Daartussenin zitten een aantal zeer vernuftige puzzels. Je waant je een soort van hacker door alle dingen die je op de computer moet doen en dat past precies goed in dit thema. Althans als je films over hackers hebt gezien, met de nadruk op films.
Hele mooie grote ruime ruimtes met ontiegelijk veel aankleding. Je merkt dat mensen hier veel tijd en energie in hebben gestopt om hier een hele vette ervaring van te maken en dat is gelukt. Er is wel een minpunt maar die kan ik niet opschrijven! :-D

AB-SO-LUUT een aanrader!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema
 • aankleding
 • entree
 • Is er maar ik zeg niet wat!

 

EscaperEscaperJunior EscaperLid sinds: 14 april 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 mei 2019

Leuke elementen

Deze kamer hebben we gedaan voor de submarine aan.
Het idee is erg leuk echter was de kamer niet helemaal goed. Er stond in het begin een deur open die nooit open had mogen staan waardoor we al een deel konden zien waar dus niets werkte. Ook ging er juist een deur niet open terwijl die wel open moest gaan. Na duwen en meerdere malen proberen geef je het dus op en ga je verder opzoek in de kamer maar daar was dus niets meer want de deur had open moeten gaan. Na een tijdje dus gevraagd of de deur ook open moet gaan of wat dan ook en toen later ging ie zo ineens open. Hier hebben we lang op moeten wachten. Later in een andere kamer hadden we een knop ingedrukt die het schijnbaar ook niet meer deed waardoor het 10 minuten lang donker bleef en we dus geen licht hadden en de opdrachten niet konden zien. Na 10 minuten werd er aangegeven dat we nogmaals de knop 10 seconden moesten indrukken, Dit wekt irritatie op aangezien er iets aanwezig was met een zaklamp maar die viel om de 10 seconden uit en dan moest je weer 15 seconden wachten op een klein beetje licht. Uiteindelijk hebben we de kamer wel gehaald maar zelf was ik niet meer gemotiveerd en zijn mijn teamgenoten wel verder gegaan. De spellen waren allemaal wel goed en de kamer zag er ook leuk uit maar doordat er meerdere dingen het niet deden zoals ze moesten dan wordt de sfeer wel verpest en is de ervaring niet zo leuk meer. Als alles het gewoon goed had gedaan was het een erg leuke kamer.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • het verhaal
 • de spellen
 • de ontvangsruimte
 • defecte knoppen
 • deuren die niet open gingen
 • deuren die open stonden

 

d09d09Junior EscaperLid sinds: 27 oktober 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 februari 2020

Prima kamer

Leuke kamer hoewel het hacker thema onze vrouwelijke spelers niet zo aansprak.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: The Roommates

Ontsnapt: Ja

 

kelly_leuverinkkelly_leuverinkJunior EscaperLid sinds: 17 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2019

Erg geslaagde dag

Erg leuke escaperoom. de strakke introductie brengt je de kamer in op missie te onstnappen. een goed uitgedachte en erg leuk gethematiseerde en realistische kamers door met bijzondere spellen. Bij ons zat er een kleine technische storing in waardoor er een tweetal puzzels in de storing schoten echter toch genoten van deze toffe kamer met een erg leuke verhaal lijn. hij is wel moeilijk voor de minder ervaren escaper met diepgaande puzzels maar dat geeft het ook een leuke uitdaging.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • verhaallijn
 • creatieve puzzels
 • details en effecten
 • thematisatie
 • Kleine technische storing

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig