Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Gold Of Lutine

Egmond aan den hoef , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

8 jaar

Lees reviews

Meer over The Gold Of Lutine

De Lutine is een Brits schip dat in 1799 op onverklaarbare wijze ten onder is gegaan tussen Vlieland en Terschelling met aan boord een enorme lading goud. Al dat goud op de bodem van de zee heeft vele duikers besmet met de goudkoorts. Ze waren echter niet zo succesvol als goudzoekers.

Drie Egmondse duikers hebben daar verandering in gebracht. Met hun vernuftige strategie viste ze de ene na de andere goudstaaf op. Maar ook bij de Egmonders heeft de goudkoorts de hebzucht aangewakkerd. Om de helft van hun vondsten niet af te hoeven staan hadden ze het plan om het goud te verbergen en later ongezien op te duiken. Uit recent boven water gekomen documenten blijkt dat dit nooit gelukt is. Zal het goud nog ergens op het schip verborgen liggen?

Waan jezelf tot een echte wrakduiker en ga op zoek naar het vermeende goud van de Lutine. Maar pas op dat je zelf niet wordt besmet met de Goudkoorts!


Thema's

Geschiedenis

Kinderen

Mysterie

Onderwater

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENDE

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

65 bezoekers

80.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Mosselaan 130
1934 RD, Egmond aan den hoef
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

86 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2022

Het goud zoeken was nog best een uitdaging.. :-)

De andere kamer op deze locatie stond al een tijdje op onze wish-list. Dus toen we besloten om de reis naar Egmond te gaan maakten, boekten we deze kamer er bij :-) We speelden eerst The expedition en daarna deze. Achteraf gezien hadden we dat liever andersom gedaan. Dus mocht je beide kamers gaan spelen, zouden we aanraden om eerst deze te spelen en daarna The expedition.

Nadat we super enthousiast uit The expedition kwamen, moesten we even wachten tot we door konden. Een andere groep zat namelijk nog in de kamer. In de ontvangstruimte was het best stil en daardoor konden we mee luisteren met de andere groep die nog in de escape room zaten. Het zou fijn zijn als er dan een muziekje aan zou staan in de ontvangstruimte, zodat er wat omgevingsgeluiden zijn en je niet te veel hoort van de escape room. Toen de groep eruit kwam, werd wel aan ze gevraagd niks te vertellen wat wij konden horen, dus dat was wel fijn. Ook deze kamer begint weer met een filmpje om in het verhaal te komen. We moesten even schakelen, want de puzzels in deze kamer waren weer heel anders dan die in The expedition. Leuk om te zien met hoeveel creativiteit beide kamers gemaakt zijn. Zeker een pluspunt! Er was één puzzel die overlap had met de andere kamer. Op zich niet heel storend, maar het verrassingseffect was wel weg voor ons. De host heeft ons goed begeleid. Ze heeft ons veel zelf laten ontdekken en wachtte precies lang genoeg met het geven van hints. Voor ons gevoel hebben we bijna alle puzzels uiteindelijk zelf opgelost en dat blijft toch het leukste aan escapen. De puzzels die je tegenkomt zijn passend in het thema, niet allemaal even origineel, maar wel heel leuk om op te lossen :-). Met een klein beetje extra tijd wisten we het goud te vinden. Super fijn dat we die extra tijd kregen, waardoor we de hele ervaring hebben mee gekregen. Ook hier was er achteraf nog ruimte om onduidelijkheden te verhelderen, maar dat was niet nodig. We maakten weer een foto en konden daarna met een tevreden gevoel beginnen aan onze terugreis!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels in thema
 • Goede begeleiding

 

Eline92Eline92Escape ApprenticeLid sinds: 31 oktober 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2022

Leuke kamer!

De puzzels waren niet enorm lastig. Wel fijn dat we met 2 onderdelen een kleine tip nodig hadden. Verder gingen we gestroomlijnd de kamer door. De jongen die ons hielp was niet erg enthousiast waardoor het ontvangst een beetje ongemakkelijk was.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Logica
 • Slechte service
 • Beleving

 

ThijsJVO98ThijsJVO98Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2022

Leuke instap kamer

Begin super snel van start gegaan maar toch uit eindelijk werd de kamer wel wat moeilijker. Eerste keer dat we een kamer met z’n tweeen deden maar toch zeker goed bevallen


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

CBeentjesCBeentjesEscape ApprenticeLid sinds: 6 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2022

Leuke room

Het was een room met leuke puzzels, die verschillen in moeilijkheid. Wij hebben de Engelse versie gespeeld. De voice-over in het Engels was niet heel goed, maar dit werd ook van tevoren aangegeven. De persoon sprak namelijk niet zo goed Engels, het was verstaanbaar maar met een erg Nederlands accent.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  58:27 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

Inge (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2021

Leuke sfeervolle escaperoom

We hadden een gezellig puzzeluurtje. Puzzels waren prima te doen, hier en daar wat geklungel van ons en ergens werkte de techniek niet mee. Dat mocht de pret niet drukken. Sfeervolle escaperoom!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Ahoy! we found the gold!

Het eerste wat direct al fijn is aan de escape in Egmond is dat je voor de deur kan parkeren als je met de auto langs komt.
De ontvangstruimte is zeer ruim met diverse tafeltjes en een bar waardoor het zeer prettig is om hier voor en na de escape rustig te zitten en alles te kunnen doorspreken. uiteraard mag ook een drankje of een kleine snack niet ontbreken en dit is allemaal goed verzorgd in Egmond.
Na een korte uitleg door onze begeleider mochten wij de escape betreden. In de kamer zelf krijg je nog een korte introductie op het scherm waardoor je het achtergrond verhaal van de escape te weten komt en dus duidelijk is dat de opdracht is om het goud te zoeken welke is achtergebleven in de Lutine.
De kamer is qua setting netjes aangekleed maar is niet heel groot dus mijn advies is om dit maximaal met 3-4 personen te spelen. Ook denk ik dat deze ervaring goed te doen is voor mensen die graag een kamer met 2 personen zouden willen spelen.
De puzzels zijn vrij linear opgebouwd dus dit is ideaal voor een klein groepje terwijl je allemaal dan toch lekker bezig kan blijven.
Elke puzzel past prima binnen het verhaal zonder dat het echt pittige brein brekers zijn.
De ervaren escapers zullen hier niet verrast worden door nieuwe puzzels en zullen soms herkenning hebben van puzzels die ook in andere escaperooms terug te vinden zijn in een ander jasje.
Hierdoor kan het zeker door ervaren escapers (als je niet zo loopt te klungelen als ons groepje :)) misschien als wat eenvoudig worden aangemerkt.
Alles bij elkaar hebben wij met heel veel plezier gepuzzeld en bezorgt deze kamer je gewoon een ouderwets leuk uurtje.
De prijs/kwaliteit verhouding is daardoor prima in balans want het tarief van deze kamer is lager dan de gemiddelde escaperoom welke je tegenwoordig in Nederland kan spelen.
De eigenaar weet dus dat deze kamer misschien niet tot de top van Nederland behoort maar heeft daar ook zijn prijs op aangepast.
Hierdoor kan ik iedereen die in de buurt is adviseren om deze kamer mee te pakken en je zal zeker een leuk uur beleven met klassieke puzzels.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  53:24 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel

 

Erg weinig sfeer

De kamer ziet er redelijk uit. Persoonlijk vond ik dat er zo weinig sfeer zat in de kamer, dat ik me op een gegeven moment zelfs een beetje verveelde (dit heb ik vrijwel nooit gehad). Puzzels redelijk. Ontvangst erg saai en vlak. Al met al een redelijk matige kamer voor ons.


5.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Slechte begeleiding

 

llaaaarrrllaaaarrrJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Goede escaperoom voor beginners


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Mooi decor
 • Sommige puzzels waren leuk
 • Hints werden op een leuke manier geven
 • Abrupt einde
 • Niet voor ervaren escapers als je meer dan 4 bent
 • Sommige puzzels waren onduidelijk

 

YorishaYorishaJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Het was oke

Kamer was anders dan we gewend zijn. Intro is met een filmpje.
Je kwam niet echt lekker in de flow met de puzzels en sommige waren ook niet echt duidelijk.
Decor was mooi gemaakt


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Mooi decor
 • Goede beginners escaperoom
 • Sommige puzzels waren niet duidelijk

 

DanielDanielJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Meer voor beginners


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Leuk verhaallijn
 • Mooi ingericht
 • Niet het gevoel dat de escaperoom klaar was
 • Onduidelijk soms wat voor wat bedoeld is

 

Leuke ervaring gehad, zeker leuk voor een bedrijf of familie uitje, of gewoon voor een regenachtige dag.

Met twee volwassenen en twee kinderen van 7 en 11 was het voor ons net nog even te lastig maar we waren wel al bijna aan het eindspel toegekomen :-)
Nog een drankje achteraf gedaan en wat nagekletst. En nog goede uitleg over de puzzel die we nog niet hadden gehad, dus helemaal prima geregeld!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagende puzzels
 • Leuke technische effecten
 • Mooie aankleding

 

Christa89Christa89Junior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Mooie kamer

Een warm, vriendelijk ontvangst van de host. Goede uitleg over het spel en verhaallijn werd leuk verteld.
Kamer is mooi gebouwd. Leuke en variërende puzzels in de kamer.
Met nog 47 seconden over, de kamer gehaald!
Na het spelen van de kamer nog met de host de kamer doorgelopen om aantal puzzels te bespreken, dat werd zeer gewaardeerd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Mooie aankleding
 • Leuke sfeer
 • Variatie puzzels

 

lisa-daisylisa-daisySenior EscaperLid sinds: 28 juli 2018 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2021

mooi decor, vriendelijke ontvangst

Prima escape room voor een regenachtige middag. Aan de aankleding is aandacht besteed.
De puzzels hadden niet onze logica en één puzzel duurde door technisch mankement eindeloos, terwijl we de oplossing allang hadden. Ik vind dat je als GM dan moet ingrijpen, dat gebeurde niet helaas. De rest kon alleen maar toekijken.

Ontvangst erg vriendelijk.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: It's Tops!

Ontsnapt: Ja


 • vriendelijke ontvangst
 • decor
 • logica
 • techniek die niet werkte en veel tijd kostte

 

PlofrijstPlofrijstEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2020

(Technische) tegenvaller

Het begin van de Escape Room zou ik beoordelen met een 8 `a 9
Echter, door een technische storing hebben wij ongeveer de helft van de kamer niet normaal kunnen uitspelen
Dat kan natuurlijk gebeuren, maar los het dan aub wel netjes op


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding (1e deel)
 • Aanbod puzzels (1e deel)
 • Storing en afhandeling (2e deel)

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Leuke kamer

Leuke kamer met een mooi thema, wel veel slotjes maar het zijn leuke puzzels dus dat vond ik niet zo'n probleem.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal

 

Johannes van Staveren (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2020

Frustratieloos escapen, wat heb ik genoten!

Lastig uit te breiden zonder te spoilen maar bij Escaperoom Egmond hebben wij in The gold of Lutine genoten. De puzzels zijn extra leuk omdat vaak paralel van elkaar 2 puzzels kunt oplossen. Dus als er eentje niet direct lukt pak je de andere of je team splitst op. Ook waren kosten noch moeite gespaard bij de aankleding, fraaie licht effecten, een echt gebeurt verhaal om in te verdrinken en fantastische voice acting.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • licht effecten
 • leuke puzzels
 • stem acteurs
 • gebaseerd op een echt verhaal
 • paralelle puzzels

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 november 2020

leuke kamer en mooi aangekleed in het thema

leuke puzzels die goed aansluiten op het thema. Kamer is erg mooi aangekleed.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  58:35 min

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (88 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Originele aspecten in deze kamer

Mooie kamer, met een paar originele aspecten


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Mooi decor
 • Prijs-Kwaliteit
 • Logica

 

Martine (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Erg leuk!

Leuk thema! Goed doorgevoerd in het decor. Ook bij het geven van hints. Verrassende puzzels. Wij waren met 2 kinderen van 11 en 12 en voor hen was het ook leuk en uitdagen. Met z’n 4-en is ook goed. De ruimte is idd klein en met meer loop je elkaar misschien in de weg.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Decor
 • Uitdagende puzzels

 

Rinske (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2020

Leuke escape room in houten schip thema

Fijne ontvangst, leuke escape room in houten schip thema, conform het verhaal van 'Het goud van de Lutine'. Met puzzels in schepen-thema. Een iets onduidelijker puzzel (maar toen kregen we een extra hint), voor de rest allemaal leuke en duidelijke puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed doorgevoerd thema
 • Indien nodig krijg je een extra hint
 • Mogelijk met 2 personen
 • Bepaalde tekening was te onduidelijk

 

Paula (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 juli 2020

Fantastisch!

Ontzettend leuk om te doen. Met creatief denken en samen werken red je het. We waren slechts 4 minuten te laat. Geweldige ervaring! Dus we hebben als gezin met pubers een nieuwe hobby gevonden! Yes!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie aankleding

 

Monique (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2020

Fantastische ervaring, mooie escaperoom

Hartelijk ontvangst. Prachtige escaperoom. Het doel is het goud vinden in het gezonken schip. ( en uit t schip te komen) Weinig rekenen gelukkig. Wees vooral creatief :).


7

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Prachtig decor
 • Fijn ontvangst
 • Leuke opdrachten
 • Duidelijke hints indien nodig

 

Saskia (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2020

Met krakende hersenen het goud gevonden!

Mooie escape room waar het thema duidelijk naar voren komt. Moeilijke puzzels, waar we ons alle 6 nuttig bij konden maken. Ook de (nodige) hints werden in thema gegeven. Enthousiaste en vriendelijke ontvangst en uitleg naderhand.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding/thema

 

EvZ (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2020

Hele leuke escape room

Interessante puzzels en hele attente begeleiding. Een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Tryphon (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 januari 2020

Zeer sfeervolle kamer met leuk thema

Kamer met zijn tweeën gedaan, wat heel goed te doen is. Met grotere groep misschien zelfs wat lastiger. Na afloop nog lekker na kletsen is een leuke bar.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Parkeren

 

mark_van_der_laanmark_van_der_laanEscaperLid sinds: 12 maart 2018 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 januari 2020

Prima kamer goed in thema!

Ontvangst was prima, parkeren voor de deur en een mooie wachtruimte met bar. Het thema van de kamer is overal erg goed doorgevoerd. Puzzels zitten allemaal goed in elkaar, niks nieuws gezien maar gewoon prima. Het is in de reviews inderdaad al een paar keer gezegd maar voor de wat meer ervaren speler zou ik deze kamer echt met 3 of 4 doen. Wij waren met 5 ervaren escapers en stonden af en toe te niksen, ook omdat de ruimte niet heel erg groot is. Al met al een prima ervaring en een leuke kamer!


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema en verhaal
 • Afwerking kamer is erg netjes
 • Aankleding
 • 5 personen is teveel
 • Meer geluidseffecten?

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig