Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Gold Of Lutine

Egmond aan den hoef , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

8 jaar

Lees reviews

Meer over The Gold Of Lutine

De Lutine is een Brits schip dat in 1799 op onverklaarbare wijze ten onder is gegaan tussen Vlieland en Terschelling met aan boord een enorme lading goud. Al dat goud op de bodem van de zee heeft vele duikers besmet met de goudkoorts. Ze waren echter niet zo succesvol als goudzoekers.

Drie Egmondse duikers hebben daar verandering in gebracht. Met hun vernuftige strategie viste ze de ene na de andere goudstaaf op. Maar ook bij de Egmonders heeft de goudkoorts de hebzucht aangewakkerd. Om de helft van hun vondsten niet af te hoeven staan hadden ze het plan om het goud te verbergen en later ongezien op te duiken. Uit recent boven water gekomen documenten blijkt dat dit nooit gelukt is. Zal het goud nog ergens op het schip verborgen liggen?

Waan jezelf tot een echte wrakduiker en ga op zoek naar het vermeende goud van de Lutine. Maar pas op dat je zelf niet wordt besmet met de Goudkoorts!


Thema's

Geschiedenis

Kinderen

Mysterie

Onderwater

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

11 likes

85 bezoekers

80.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Mosselaan 130
1934 RD, Egmond aan den hoef
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

96 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape GuruLid sinds: 28 november 2021 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2022

Maritiem Lutine

Met vier personen waren we al in Egmond en hadden we zojuist al een escape room daar gespeeld. We zaten nog even wat te drinken en te kletsen in de mooie ontvangstruimte. Onze auto hadden we gratis voor de deur geparkeerd staan 👌. Na en tijdje waren we klaar voor ons volgende avontuur op deze locatie; ‘The Gold Of Lutine’.

We kregen een nieuwe gamehost die ons zou begeleiden tijdens het spel. De introductie vindt plaats in de kamer door middel van een filmpje. Vooraf instrueert de gamehost over wat wél en niet mag in de kamer.

Toen we begonnen viel ons op dat ook deze kamer prachtig gedecoreerd en gethematiseerd is. Ze houden bij Escape Room Egmond van uitdagingen, want het is ontzettend moeilijk om een scheepswrak realistisch na te bouwen. Toch is het ze hier gelukt, chapeau daarvoor 👏. Vooral door de lichteffecten krijg je echt het idee, dat je op de bodem van de zee bent. Daarnaast dragen de geluidseffecten bij aan de sfeer die ze willen creëren en dat is hier geslaagd als je het mij vraagt.

De puzzels in deze kamer zijn voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Af en toe kun je hier dingen tegelijkertijd oplossen. Dat is fijn, want dan kan iedereen een steentje bijdragen. Verder waren er puzzels die ik tof en origineel vond, maar ook wat puzzels waarbij ik me een beetje frustreerde. Het is – naar mijn idee – altijd vervelend als je weet wat je moet doen, maar het ontzettend véél moeite kost óf lang duurt om het uit te voeren. Daarnaast was bij een puzzel, die ik het meest frustrerend vond, de techniek zeer gevoelig, waardoor je extra véél moeite moest doen om het juist in te voeren. Dit is natuurlijk een smaakdingetje, dus hecht hier vooral niet te véél waarden aan bij de beslissing óf je deze kamer wél óf niet wilt spelen, want wellicht vind jij het hartstikke tof om te doen én zie jij het als een uitdaging 💪.

Deze kamer is meer een 1.0 kamer, wat betekent dat je redelijk wat oplossingen van puzzels in moet voeren op cijfer- en hangsloten. Dit is voor mij géén probleem, want ik hou erg van ‘classy’-escapen. Daarbij maakt het niet zoveel uit waarop je iets moet invoeren, als de weg er naartoe (de puzzel), maar leuk is, toch? Nou én het grootste deel van de puzzels zijn hartstikke leuk hier, naar mijn idee.

Door véél vertraging bij bepaalde puzzels, wisten we uiteindelijk niet uit de kamer te ontsnappen binnen de gegeven tijd. Het was daarom extra tof dat onze gamehost ons de kamer uit liet spelen. Dank hiervoor 👍. Zo krijg je toch nog alles mee én daar is het mij altijd om te doen.

Al bij al; Een mooi aangeklede 1.0 kamer met een grote diversiteit aan puzzels. Zeker een aanrader om te spelen als je in de buurt bent van Egmond.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. voornamelijk lineair puzzelen en bewegingsruimte op sommige momenten;
- Deze kamer is geschikt voor zowel ervaren als onervaren spelers van escape rooms;
- Als je beide kamers op deze locatie speelt, zou ik met deze kamer beginnen en afsluiten met de andere kamer i.v.m. het beste voor het laatst bewaren.

Escape Room Egmond, bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Wij hebben een leuke middag gehad bij jullie én we komen graag nog eens terug, mochten jullie een andere kamer bouwen 😉.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Licht en geluid
 • Thematisering en decoratie

  sjephanie

Robin*Robin*EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 september 2022

Boat trip

Na een tip vanuit de podcast over escaperooms hebben we een dagje Egmond/Haarlem gepland.
Na de andere kamer al gespeeld te hebben, zijn we begonnen aan deze kamer.

De kamer heeft een mooie aankleding, waardoor je meekomt in het verhaal. Hele andere puzzels dan de eerdere kamer. Op een aantal punten waren we wat zoekende in de kamer, maar al met al hebben we het erg naar ons zin gehad.

Deze kamer hebben we met zn 4en gespeeld, maar zou ook leuk zijn om met 2 ervaren spelers te spelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Goede prijs

  Drs-jlc

annet (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2022

Goed bedacht, leuke puzzels

Deze kamer met 6 personen gespeeld. Leuke puzzels waar je goed bij moest nadenken. Mooi decor, goed verhaal en leuke props!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:15 min

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 2 december 2021 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2022

Pittiger dan ik dacht

Na de andere kamer op deze locatie te hebben gespeeld, dacht ik deze kamer makkelijk uit te spelen. Tot mijn verbazing was deze een stuk pittiger.

Leuk aangekleed en de puzzels waren origineel. Net zoals de andere kamer op deze locatie was het in ons geval leuker deze met twee personen te spelen.

Zeker wel een kamer die gespeeld moet hebben.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (171 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2022

Super leuk

Erg leuke puzzelkamer met slotjes, welke overigens helemaal niet storend waren.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:47 min


 • Beleving
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruLid sinds: 31 december 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2022

Leuke en mooie kamer!

-


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:47 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

AmbarianAmbarianSenior EscaperLid sinds: 18 juli 2020 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2022

Bootje varen met de familie

Soms kom je zo van die kamers tegen die je meteen van in het begin verbazen. Deze is er zo eentje. Decor van de kamer is ongelofelijk mooi uitgewerkt. Chapeau!
We hebben deze kamer met onze 2 kinderen (7 en 10) gespeeld en ze konden goed meedoen en waren volledig ondergedompeld in het verhaal en de kamer.
We vonden de puzzels ook heel creatief en sommige klassiekers mooi aangepast.
Met recht een familiekamer te noemen!
Ook leuke nabespreking. Altijd leuk om gepassioneerde mensen tegen te komen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Puzzels
 • Familiekamer

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (186 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2022

Leuke gezinskamer

#231 Nadat m'n partner en ik samen met haar 7-jarige dochter een escape hadden gespeeld, smaakte dat naar meer. Altijd leuk een kamer die geschikt is voor gezinnen, want dat zijn er niet veel. Qua niveau was deze voor ons 2 volwassenen goed te doen en het waren leuke typische escape puzzels. Voor dochtertje was het nog niet haalbaar om zelf al oplossingen te bedenken, maar als wij haar uitlegden hoe de puzzel moest kon ze wel goed meehelpen en vond dat ook leuk. Ze vond het best spannend soms, vooral omdat het een beetje donker is met wat geluids- en lichteffecten en door het onverwachtse van iets openmaken en niet weten wat er dan gebeurt, maar ik kan me indenken dat er ook genoeg kinderen zijn die daar geen moeite mee hebben. Ik begreep ook dat als de kamer door alleen kinderen gespeeld wordt met een kinderfeestje, het niveau wordt aangepast. Ik vond de kamer er netjes in decor uitzien, een logisch en duidelijk verhaal en bijpassende puzzels. De gamemaster was heel vriendelijk en dochtertje mocht zelfs nog even in de control room zien hoe dat eraan toegaat bij een escape room. Alles bij elkaar een leuke escape ervaring voor het gezin!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

Sfeervolle puzzelkamer met wat ruis

The Hidden Temple was een kamer die ik al een tijdje op mijn lijst had staan. Hij was gesloten, overgekocht en terug opgebouwd op een iets andere manier. Maar Egmond is echt een heel stuk rijden voor me, te ver voor deze kamers. En ja als we dan toch gaan, pakken we deze kamer op aanraden van een vriendin ook maar mee.
Gisteren waren we er op een uurtje vandaag en ik ben natuurlijk moeilijk te overtuigen, dus ik zat al in de auto.

De boekingsmodule is iets apart.
De kamer lijkt in eerste instantie 70 euro te kosten, maar dit is het basisbedrag. Daar komen de spelers nog bij a 10 euro het stuk.
Maar als je 2 kamers tegelijk boekt maakt deze module een fout en rekent hij maar voor 1 room die spelers aan. Je gaat er dus vanuit dat je 160 euro voor 2 rooms betaald, maar dat blijkt ter plaatse 180 euro te zijn.
Onnodig complex en onduidelijk wat perfect vermeden kan worden.

Onthaal:

Het was lang voor mij geleden, maar ik belde last minute een escape room, er werd opgenomen en ondanks dat we maar met 2 kwamen was het ook echt mogelijk om te boeken. Ik heb vaker anders meegemaakt.

De escape room ligt op een klein industrieterrein, er is gratis parkeerplaats voor de deur en hoewel het wel duidelijk is dat je bij de escape room bent, zou een bordje bij de ingang niet misstaan. Het is voor de goede orde de witte bel links van de deur.

De ontvangstruimte is basic en wat donker, maar prima voor hun primair doel en dat is gezinnen ontvangen.
Onze 2 hosts waren vriendelijk en gaven ons een welkom gevoel.

Kamer:

The Gold of Lutine…. Het verhaal start in de kamer, iets wat ik liever niet zie, maar het filmpje is goed uitgevoerd. Het is duidelijk, niet te lang en we weten wat we moeten doen. Ook erg goed, alle andere lampen zijn uit tijdens het filmpje wat je dwingt te kijken.

Zodra het filmpje klaar is, start ook de kamer op en het is echt een mooi decor dat de schipssetting zo realistisch mogelijk neer weet te zetten. Dit is geen kamer waar je grote verrassingen van moet verwachten, maar echt dat uurtje puzzelplezier.

De sfeer is wat eentonig en er is geen spanningsboog aanwezig. Ik miste dat wel, maar voor een familiekamer is dat natuurlijk niet echt nodig.
De puzzel zijn goed aanwezig en wisselen goed af tussen denk en doe.
Voor ons was er wel wat ruis aanwezig doordat je vaak zaken al half kan oplossen terwijl je met de oplossing nog niets kan, alleen weet je dat op dat moment niet. Tijdig even stoppen is dus de boodschap. Eerlijk gezegd dank ik wel dat het hier en daar opgelost kan worden door bepaalde zaken pas te geven op het moment dat het ook pas nut heeft, maar dan krijg je natuurlijk wel een enorm lineaire kamer en dat is zeker als je deze kamer met 4 speelt niet wenselijk.
De meeste puzzels dagen 2 mensen goed uit tot samenwerken, maar meer ook niet.
Alleen zou het dan wel wenselijk zijn dat je de andere puzzel, die nu maar gedeeltelijk op te lossen is, ook echt kan afmaken.

Zo worden we doorheen de kamer een aantal keren op een doodlopend spoor gezet en hebben we de hint ook echt wel nodig om verder te geraken.
De kamer is een mix tussen old school sloten en hier en daar wat moderne techniek waarvan 1 een klein frustratiemomentje kan geven door zijn gevoeligheid.
Wel zijn alle puzzel echt in thema en bied de kamer ook echt de conclusie die je zoekt.

Conclusie:

Met nog 3 minuten op de klok komen we buiten en ondanks de death ends heb ik me prima vermaakt met ons 2.
Ik denk dat dat de grootste tip is, heb je wat ervaring, kom lekker met ze’n 2-en puzzelen in een leuke setting.

We werden echt prima opgevolgd en kregen onze hints mooi op het moment dat het wel echt nodig was.

Als je komt, begin dan met deze kamer.7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Kelly & Yves

Ontsnapt: Ja

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (187 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2022

Het goud zoeken was nog best een uitdaging.. :-)

De andere kamer op deze locatie stond al een tijdje op onze wish-list. Dus toen we besloten om de reis naar Egmond te gaan maakten, boekten we deze kamer er bij :-) We speelden eerst The expedition en daarna deze. Achteraf gezien hadden we dat liever andersom gedaan. Dus mocht je beide kamers gaan spelen, zouden we aanraden om eerst deze te spelen en daarna The expedition.

Nadat we super enthousiast uit The expedition kwamen, moesten we even wachten tot we door konden. Een andere groep zat namelijk nog in de kamer. In de ontvangstruimte was het best stil en daardoor konden we mee luisteren met de andere groep die nog in de escape room zaten. Het zou fijn zijn als er dan een muziekje aan zou staan in de ontvangstruimte, zodat er wat omgevingsgeluiden zijn en je niet te veel hoort van de escape room. Toen de groep eruit kwam, werd wel aan ze gevraagd niks te vertellen wat wij konden horen, dus dat was wel fijn. Ook deze kamer begint weer met een filmpje om in het verhaal te komen. We moesten even schakelen, want de puzzels in deze kamer waren weer heel anders dan die in The expedition. Leuk om te zien met hoeveel creativiteit beide kamers gemaakt zijn. Zeker een pluspunt! Er was één puzzel die overlap had met de andere kamer. Op zich niet heel storend, maar het verrassingseffect was wel weg voor ons. De host heeft ons goed begeleid. Ze heeft ons veel zelf laten ontdekken en wachtte precies lang genoeg met het geven van hints. Voor ons gevoel hebben we bijna alle puzzels uiteindelijk zelf opgelost en dat blijft toch het leukste aan escapen. De puzzels die je tegenkomt zijn passend in het thema, niet allemaal even origineel, maar wel heel leuk om op te lossen :-). Met een klein beetje extra tijd wisten we het goud te vinden. Super fijn dat we die extra tijd kregen, waardoor we de hele ervaring hebben mee gekregen. Ook hier was er achteraf nog ruimte om onduidelijkheden te verhelderen, maar dat was niet nodig. We maakten weer een foto en konden daarna met een tevreden gevoel beginnen aan onze terugreis!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels in thema
 • Goede begeleiding

 

Eline92Eline92Escape ApprenticeLid sinds: 31 oktober 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2022

Leuke kamer!

De puzzels waren niet enorm lastig. Wel fijn dat we met 2 onderdelen een kleine tip nodig hadden. Verder gingen we gestroomlijnd de kamer door. De jongen die ons hielp was niet erg enthousiast waardoor het ontvangst een beetje ongemakkelijk was.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Logica
 • Slechte service
 • Beleving

 

ThijsJVO98ThijsJVO98Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2022

Leuke instap kamer

Begin super snel van start gegaan maar toch uit eindelijk werd de kamer wel wat moeilijker. Eerste keer dat we een kamer met z’n tweeen deden maar toch zeker goed bevallen


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

CBeentjesCBeentjesEscape ApprenticeLid sinds: 6 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2022

Leuke room

Het was een room met leuke puzzels, die verschillen in moeilijkheid. Wij hebben de Engelse versie gespeeld. De voice-over in het Engels was niet heel goed, maar dit werd ook van tevoren aangegeven. De persoon sprak namelijk niet zo goed Engels, het was verstaanbaar maar met een erg Nederlands accent.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  58:27 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

MattiesMattiesJunior EscaperLid sinds: 21 augustus 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2022

Geweldig decor!

Het decor en de setting waarin deze escaperoom zich afspeelt is fantastisch. Je komt gelijk helemaal in de sfeer door alle details, geluiden en sfeer. De puzzels zelf waren erg leuk, uitdagend en paste perfect in het decor.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:28 min


 • Ambiance
 • Original
 • Difficulty
 • Storyline

 

Inge (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2021

Leuke sfeervolle escaperoom

We hadden een gezellig puzzeluurtje. Puzzels waren prima te doen, hier en daar wat geklungel van ons en ergens werkte de techniek niet mee. Dat mocht de pret niet drukken. Sfeervolle escaperoom!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Ahoy! we found the gold!

Het eerste wat direct al fijn is aan de escape in Egmond is dat je voor de deur kan parkeren als je met de auto langs komt.
De ontvangstruimte is zeer ruim met diverse tafeltjes en een bar waardoor het zeer prettig is om hier voor en na de escape rustig te zitten en alles te kunnen doorspreken. uiteraard mag ook een drankje of een kleine snack niet ontbreken en dit is allemaal goed verzorgd in Egmond.
Na een korte uitleg door onze begeleider mochten wij de escape betreden. In de kamer zelf krijg je nog een korte introductie op het scherm waardoor je het achtergrond verhaal van de escape te weten komt en dus duidelijk is dat de opdracht is om het goud te zoeken welke is achtergebleven in de Lutine.
De kamer is qua setting netjes aangekleed maar is niet heel groot dus mijn advies is om dit maximaal met 3-4 personen te spelen. Ook denk ik dat deze ervaring goed te doen is voor mensen die graag een kamer met 2 personen zouden willen spelen.
De puzzels zijn vrij linear opgebouwd dus dit is ideaal voor een klein groepje terwijl je allemaal dan toch lekker bezig kan blijven.
Elke puzzel past prima binnen het verhaal zonder dat het echt pittige brein brekers zijn.
De ervaren escapers zullen hier niet verrast worden door nieuwe puzzels en zullen soms herkenning hebben van puzzels die ook in andere escaperooms terug te vinden zijn in een ander jasje.
Hierdoor kan het zeker door ervaren escapers (als je niet zo loopt te klungelen als ons groepje :)) misschien als wat eenvoudig worden aangemerkt.
Alles bij elkaar hebben wij met heel veel plezier gepuzzeld en bezorgt deze kamer je gewoon een ouderwets leuk uurtje.
De prijs/kwaliteit verhouding is daardoor prima in balans want het tarief van deze kamer is lager dan de gemiddelde escaperoom welke je tegenwoordig in Nederland kan spelen.
De eigenaar weet dus dat deze kamer misschien niet tot de top van Nederland behoort maar heeft daar ook zijn prijs op aangepast.
Hierdoor kan ik iedereen die in de buurt is adviseren om deze kamer mee te pakken en je zal zeker een leuk uur beleven met klassieke puzzels.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  53:24 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel

 

Erg weinig sfeer

De kamer ziet er redelijk uit. Persoonlijk vond ik dat er zo weinig sfeer zat in de kamer, dat ik me op een gegeven moment zelfs een beetje verveelde (dit heb ik vrijwel nooit gehad). Puzzels redelijk. Ontvangst erg saai en vlak. Al met al een redelijk matige kamer voor ons.


5.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Slechte begeleiding

 

YorishaYorishaJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Het was oke

Kamer was anders dan we gewend zijn. Intro is met een filmpje.
Je kwam niet echt lekker in de flow met de puzzels en sommige waren ook niet echt duidelijk.
Decor was mooi gemaakt


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Mooi decor
 • Goede beginners escaperoom
 • Sommige puzzels waren niet duidelijk

 

DanielDanielJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Meer voor beginners


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Leuk verhaallijn
 • Mooi ingericht
 • Niet het gevoel dat de escaperoom klaar was
 • Onduidelijk soms wat voor wat bedoeld is

 

llaaaarrrllaaaarrrJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Goede escaperoom voor beginners


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Mooi decor
 • Sommige puzzels waren leuk
 • Hints werden op een leuke manier geven
 • Abrupt einde
 • Niet voor ervaren escapers als je meer dan 4 bent
 • Sommige puzzels waren onduidelijk

 

Leuke ervaring gehad, zeker leuk voor een bedrijf of familie uitje, of gewoon voor een regenachtige dag.

Met twee volwassenen en twee kinderen van 7 en 11 was het voor ons net nog even te lastig maar we waren wel al bijna aan het eindspel toegekomen :-)
Nog een drankje achteraf gedaan en wat nagekletst. En nog goede uitleg over de puzzel die we nog niet hadden gehad, dus helemaal prima geregeld!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagende puzzels
 • Leuke technische effecten
 • Mooie aankleding

 

Christa89Christa89Junior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2021

Mooie kamer

Een warm, vriendelijk ontvangst van de host. Goede uitleg over het spel en verhaallijn werd leuk verteld.
Kamer is mooi gebouwd. Leuke en variërende puzzels in de kamer.
Met nog 47 seconden over, de kamer gehaald!
Na het spelen van de kamer nog met de host de kamer doorgelopen om aantal puzzels te bespreken, dat werd zeer gewaardeerd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Mooie aankleding
 • Leuke sfeer
 • Variatie puzzels

 

lisa-daisylisa-daisySenior EscaperLid sinds: 28 juli 2018 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2021

mooi decor, vriendelijke ontvangst

Prima escape room voor een regenachtige middag. Aan de aankleding is aandacht besteed.
De puzzels hadden niet onze logica en één puzzel duurde door technisch mankement eindeloos, terwijl we de oplossing allang hadden. Ik vind dat je als GM dan moet ingrijpen, dat gebeurde niet helaas. De rest kon alleen maar toekijken.

Ontvangst erg vriendelijk.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: It's Tops!

Ontsnapt: Ja


 • vriendelijke ontvangst
 • decor
 • logica
 • techniek die niet werkte en veel tijd kostte

 

PlofrijstPlofrijstEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2020

(Technische) tegenvaller

Het begin van de Escape Room zou ik beoordelen met een 8 `a 9
Echter, door een technische storing hebben wij ongeveer de helft van de kamer niet normaal kunnen uitspelen
Dat kan natuurlijk gebeuren, maar los het dan aub wel netjes op


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding (1e deel)
 • Aanbod puzzels (1e deel)
 • Storing en afhandeling (2e deel)

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Leuke kamer

Leuke kamer met een mooi thema, wel veel slotjes maar het zijn leuke puzzels dus dat vond ik niet zo'n probleem.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal

 

Johannes van Staveren (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2020

Frustratieloos escapen, wat heb ik genoten!

Lastig uit te breiden zonder te spoilen maar bij Escaperoom Egmond hebben wij in The gold of Lutine genoten. De puzzels zijn extra leuk omdat vaak paralel van elkaar 2 puzzels kunt oplossen. Dus als er eentje niet direct lukt pak je de andere of je team splitst op. Ook waren kosten noch moeite gespaard bij de aankleding, fraaie licht effecten, een echt gebeurt verhaal om in te verdrinken en fantastische voice acting.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • licht effecten
 • leuke puzzels
 • stem acteurs
 • gebaseerd op een echt verhaal
 • paralelle puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig