Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Metro

Rotterdam , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over Metro

‘I want to be a part of it, New York, New York!’ Centraal Station Rotterdam… Koffer in de ene hand, ticket in de andere. Je bent helemaal klaar voor de reis van je leven! De stoomturbines van het ss Rotterdam draaien al warm en ‘La Grande Dame’ is bijna klaar voor de grote oversteek. Je hoeft er alleen nog maar naartoe met de metro. Nog een uur, dat gaat lukken. Toch!? Maar de tijd tikt door. Je wil niet de boot missen. Letterlijk! Hoor je daar in de verte al een scheepshoorn…?


Thema's

Avontuur

Reizen

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

62 bezoekers

97.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM, Rotterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

34 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

devatudevatuJunior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2019

Waanzinnig realistische kamer

Wat een onwijs vette kamer is dit! Ik heb al redelijk wat kamers gespeeld, maar deze vond ik echt heel tof.

Als je zou denken: “Een escaperoom op een schip? Dat is vast zo’n gekocht concept wat ze erbij doen.”, dan zit je goed fout.
Je zou het haast andersom zien: “Ze hebben een vet concept voor een escaperoom en hadden toevallig een schip over.”

De aanwezigheid van alle props die echt werken is geweldig.
Het decor doet je echt vergeten dat je op de SS Rotterdam aanwezig bent.

Het klopt gewoon van begin tot eind. De puzzels zijn thematisch en uniek, de muziekkeuze past erbij en het enthousiasme van het personeel dat ook al meerdere escaperooms heeft gespeeld, zorgen voor een mooie beleving.

Een must do!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Muziekkeuze
 • Realistisch decor en props
 • Unieke puzzels

  ss Rotterdampauperloos

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13 januari 2019 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2019

Hier mot je geweest zijn!

Een metro op een schip, dat geloof je toch niet? Toch heeft het ss Rotterdam het voor elkaar gekregen! De look and feel van deze escape room is super realistisch, hierdoor waan je je echt in een metro. Dat is erg knap gedaan! De puzzels zijn gevarieerd en uitdagend en passen goed bij het thema. Sommige puzzels zijn zelfs zo realistisch, dat het net echt is. Na al veel kamers gespeeld te hebben was dit weer een unieke ervaring!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:49 min


 • Look and feel
 • Gevarieerde en uitdagende puzzels
 • Puzzels passen in het thema
 • Uitstekende service
 • Unieke locatie

  ss Rotterdampauperloos

Aschwin Verheijden (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2020

Super leuke opzet

Iedereen is ook echt bezig. De hulp die geboden wordt houdt het spel leuk, zonder dat de spanning eronder leidt en je toch zelf aan de slag moet. Ook de leuke ontvangst en introductie dragen bij aan een geslaagd spel.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  pauperloos

thurbothurboEscape ApprenticeLid sinds: 28 juli 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2023

De moeite waard

Hele leuke kamer op een unieke locatie. Qua puzzels ook echt wat anders dan anders. Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  53:49 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

MarindeMarindeEscape GuruLid sinds: 10 augustus 2019 (143 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2022

Goed gethematiseerde kamer, maar mindere flow

#108 Door technische problemen heeft het spelen en inplannen van deze kamer maar liefst twee jaar op zich laten wachten, maar vandaag was het zover. Leuk om op deze manier de SS Rotterdam te bezoeken, maar het ontvangst op een dergelijke horeca/hotel locatie is wel echt anders dan bij een andere escape room en staat minder in het teken van ervaringen uitwisselen. We werden wel netjes opgehaald in de lounge en de gamemasters introduceerden enthousiast de regels.

Het verhaal is helder en de opdracht duidelijk. Wat mij betreft had dit nog sterker gekund als de gamemasters die ons ontvingen niet dezelfde waren als die we later weer tegen kwamen. Maar het is een originele start die op een ongemakkelijke manier heel leuk uitpakt. Ook verder door de kamer is het thema sterk en overtuigend neergezet. Zowel in materiaalgebruik, als in de handelingen, beeld en geluid.

De puzzels vond ik goed aansluiten bij het thema, afwisselend en leuk om te doen. De kamer bevat niet super veel puzzels, want wij hadden nog een kwartier over en hebben toch echt af en toe wel even vast gezeten. Dit laatste zorgt er ook voor dat ik deze kamer een 7,5 geef en geen 8. Relatief aan het begin van de kamer ontstond er een moment dat de techniek niet langer meewerkte maar onze gamemasters dit niet door hadden. Nog even los van dat we nog niet het juiste antwoord hadden, kregen we door het uitvallen van de techniek de indruk dat we met iets anders bezig moesten. We hebben meermaals moeten benoemen dat we geen code ik konden voeren voordat de gamemasters ingrepen en ons verder hielpen. Ook later kwam het heel nauw en bleek dat we al een paar minuten het goede antwoord hadden en richting het einde van de kamer zat nog zo'n moment. Ik kom tot de conclusie dat ik gewoon te fanatiek ben en ik dan gefrustreerd raak als het niet soepel loopt, dat haalt mij uit mijn flow en het verhaal.

Zonde, want de kamer heeft veel leuks en we hebben ook echt lekker gepuzzeld. De kamer heeft gewoon veel toffe elementen die goed passen in het verhaal en thema, en ook goed zijn uitgewerkt. Ik raad de locatie aan om nog eens kritisch naar de techniek en flow te kijken en ik raad ervaren spelers aan om de kamer met twee of drie spelers te gaan spelen als je in de buurt bent.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  43:39 min


 • Aankleding
 • Uitwerking thema
 • Puzzels in thema
 • Leuk aandenken
 • Haperende techniek/begeleiding

 

Debby RoukensDebby RoukensSenior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 april 2022

(Te) korte trip down memory lane

Omdat de corona regels hier nogal streng werden nageleefd werd ons bezoek meerdere keren uitgesteld. Uiteindelijk met vier volwassenen en twee kinderen toch kunnen spelen. De locatie is natuurlijk uniek. We gingen aan boord en hadden gelijk zin om richting Engeland te varen voor een korte vakantie. Na even gewacht te hebben in de bar (waar je ook eten en drinken kunt bestellen) werden we opgehaald door de metrocontroleur. Na een zigzag wandeling door heel veel gangetjes kwamen we uiteindelijk aan bij een prachtig zwembad (er hebben duidelijk rijke mensen met deze boot gereisd) en toen waren we er. Na nog wat gangetjes dan. Het leuke is dat je inderdaad alleen aan je lichaam voelt dat je niet echt in een oude metro bent, je loopt constant toch een beetje scheef. Het perron en de metro zijn overtuigend echt en ook de binnenkant deed bij mij oude tijden herleven. Ik was even weer terug in mijn tienerjaren toen ik heel wat keren van Rotterdam Zuidplein naar het centrum ging met de metro. De puzzels waren leuk en origineel maar toen, huh? Was dit het? We hadden meer dan 20 minuten over. Ik realiseer me dat we na het spelen van heel wat top kamers wat verwend zijn, maar deze kamer is echt te beperkt, al is hij nog op zo'n geweldige locatie gevestigd. Als ze prijs wat naar beneden zouden schroeven zou het misschien iets 'eerlijker' voelen, maar dan nog, er had echt meer in gezeten.

Mijn 44e kamer.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Prijs
 • Te weinig ruimtes
 • daardoor te snel klaar

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2022

Leuke beginners kamer

Na lang te hebben getwijfeld om deze kamer te boeken (gezien de prijs in combi met verschillende reviews), toch besloten om dan zelf maar een oordeel te gaan vellen over de Metro. Het boeken vooraf was een beetje vaag. Op de site staat nog dat je met max. 2 mag spelen of 4 uit 1 huishouden. Na te hebben gemaild met de locatie werd dit niet veel duidelijker, dus toch maar geboekt en met zijn vieren (uit verschillende huishoudens) gegaan. Gelukkig gaf dit op locatie verder geen problemen. We moesten wat lang wachten tot we konden gespelen, maar goed dat kan gebeuren en de host bood netjes haar excuses aan.

De kamer: Het decor van de metro ziet er echt toppie uit! Je hebt totaal niet meer het idee dat je op de SS Rotterdam bent. De kamer begon voor ons wat vaag en ongemakkelijk. Na het oplossen van de eerste puzzels was dat gevoel gelukkig verdwenen. Voor ons gevoel kregen we vrij snel hints en daardoor hadden we achteraf het gevoel dat we niet zo veel hebben gedaan in de kamer. We stonden met nog 12 minuten over ook buiten. Een tip die we zouden geven is om net wat langer te wachten met het geven van hints, zodat spelers eerst zelf kunnen puzzelen. De puzzels zijn divers en leuk om op te lossen. Achteraf werd er nog een foto gemaakt: altijd een leuke herinnering!

Ik zou deze escape eerder aanraden aan beginnende groepen. Al moet je het dan wel de prijs waard vinden. Er zijn, naar mijn mening, betere escape rooms met een betere spelbegeleiding, die ik dan eerder zou aanraden.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Decor: je vergeet dat je op de SS bent
 • Leuke puzzels
 • Prijs
 • Begeleiding

 

Het is net of je in een echte metro zit!

Super leuk, dat je in een "echte" metro zit. De opdrachten zijn best lastig, maar met een paar hints kwamen we best goed op gang. De RET heeft heel veel originele elementen geleverd, waardoor de sfeer helemaal compleet is.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels

 

M. (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 juli 2021

Tijd en geld verspilling

Tot 2 keer toe deze escape geboekt om de eerste keer met 3 dagen van te voren te horen krijgen dat het niet door gaat. En de tweede keer al in de ss rotterdam te lopen richting de escape rooms om te horen te krijgen dat de metro nog niet werkt. Heb de dag ervoor nog een bevestiging gehad en nu een mail of we het leuk gehad hebben. Nou zo leuk was het allemaal niet. We boeken wel ergens anders een escape room waarbij we kunnen starten voor we bij de exit staan.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 1.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere keren afgelast

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscape ExpertLid sinds: 10 maart 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2020

Geweldig

Een mooie escaperoom. Een goede Rotterdamse gastvrouw die meteen zorgde voor een goede sfeer. De locatie is ook geweldig. Tijdens de escaperoom vergeet je dat je op een schip zit.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Locatie
 • Gastvrouw
 • Leuke puzzels

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieSenior EscaperLid sinds: 19 december 2017 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Met volle vaart vooruit...

De ontvangst was erg leuk. We werden met veel humor ontvangen en dat brengt de sfeer er goed in. De aankleding deed echt denken of je in de metro was. Dat was wel leuk gedaan. In het begin iets te veel mensen voor de beginpuzzel, maar uiteindelijk waren we allemaal lekker bezig. De puzzels zijn leuk, maar vooral ook goed passend bij het thema.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Alles paste bij het Thema
 • Decor en aankleding leuk
 • Enorme leuke ontvangst en begeleiding
 • SS Rotterdam is een bijzondere locatie
 • Voor het begin is de groep wat groot

 

Tjeerd Hofmeijer (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 maart 2020

Lekker Rotterdamse escape room

Super ontvangst bij RET. Tebbie heeft ons goed begeleid. De Metro was leuk en uitdagend. Top avond voor jong en oud. 😃👍😃


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Geen

 

M (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2020

Toffe setting en leuke raadsels maken dit een aanrader!

Wij hebben met 5 meiden deze escape room gedaan en binnen het uur ontsnapt! Iedereen had wat te doen en samen kwamen wij tot de oplossingen. Het begint wat simpel qua aankleding maar eenmaal in de metro weet je niet waar je moet kijken! Overal hints en leuke effecten. Wij vonden het niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Uiteindelijk maar 2 hints gekregen. Ook de dame die ons ontving en de escape begeleidde deed het erg leuk. Wij raden deze escape room zeker aan! Ik heb ook de andere kamer op de ss Rotterdam gedaan en ook deze vond ik leuk om te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Realistisch
 • Veel verschillende raadsels om op te lossen
 • Iedereen heeft iets te doen

 

Janneke_xxJanneke_xxEscaperLid sinds: 25 augustus 2019 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Nog nooit zo veel moeite moeten doen om de metro te halen!😁

Wij waren met een groep van 5 personen naar deze escaperoom gegaan. Wij hebben de andere escaperoom op de SS Rotterdam ook gedaan. Nu was deze aan de beurt. We werden vriendelijk ontvangen. Gezellig praatje gemaakt en toen was het tijd voor de escaperoom.

Toen we binnen kwamen, kwam je meteen in de goede sfeer. De kamer paste goed bij het onderwerp. Er waren leuke puzzels die goed bij het onderwerp paste. Er zat een leuk verhaal in en je werd met het verhaal meegetrokken. Zelf zijn we op veel dingen vastgelopen maar door de goede hints kwamen we hier uiteindelijk uit.

Kortom, het was een geslaagde avond!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer
 • Goede verhaallijn
 • Gastvriendelijkheid
 • Afwisselende puzzels
 • Prijs
 • Met 5 mensen is niet iedereen bezig

 

frederikefrederikeEscape ApprenticeLid sinds: 19 januari 2020 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Mooie locatie

Personeel is top, heerlijke humor. Het is een leuke kamer. Ze hebben het tof nagemaakt. Het is wel makkelijkere kamer.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Blackfarmers

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Personeel

 

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26 november 2016 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 februari 2020

Leuke kamer

Een leuke kamer, aan de makkelijke kant. Aankleding origineel, al had het op sommige plekken misschien nog met wat fraaier gekund.
Locatie is top, maar maakt ook dat de kamer eigenlijk te duur is voor wat het is.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Niet al te moeilijk
 • Duur

 

MooiweertjeMooiweertjeJunior EscaperLid sinds: 18 juni 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2022

Leuk voor beginners, weinig uitdaging voor ervaren escapers

De start was leuk en veel belovende, de ambiance was ook erg leuk maar als je na 40 minuten klaar bent verwacht je meer.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  38:34 min


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Mooi weertje (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2020

Te makkelijk

Met 26.56 minuten over waren we toch wel wat teleurgesteld. De escaperoom is leuk, de puzzels ook maar echt een eenvoudige kamer.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding
 • Te makkelijk

 

ex-EscaperoomCrewex-EscaperoomCrewJunior EscaperLid sinds: 18 november 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2020

Superleuke escape room

Echt een enorm leuke escape room.

Ontvangst zeer leuk en helemaal in stijl.


Kamer erg leuk gemaakt, ziet er tof uit.
Veel leuke / originele puzzels.

Wij waren snel, maar toch een leuke combinatie van snelle puzzels en zeer irritante ruzie veroorzakende puzzels.

Bijna alle onderdelen/puzzels in thema.

Echt een aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Decoratie
 • Ontvangst

 

John (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 januari 2020

Geweldige rit!

Een echte aanrader deze rit onder in de SS Rotterdam. Goed gemaakt, inventieve puzzels, prima sfeer.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bereikbaarheid
 • Locatie
 • Puzzels
 • Inventief
 • Geen

 

michaelsnoekmichaelsnoekJunior EscaperLid sinds: 4 januari 2020 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2020

Super mooie kamer!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruLid sinds: 31 december 2018 (174 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2020

Mooie, leuke, originele kamer. Voor ervaren spelers misschien wel iets te makkelijk.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (193 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Leuke maar makkelijke kamer

Leuke kamer om te spelen met mensen die nog niet zoveel ervaring hebben in het spelen van een escaperoom. Voor de gevorderde speler erg makkelijk.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  38:00 min

 

ad_antonissead_antonisseEscape ApprenticeLid sinds: 27 december 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 december 2019

Super mooie room

Echt erg mooi uitgewerkte kamer. Leuke puzzels en aardige begeleider. Zeker aan te raden.

Originele puzzels. Leuk passend in het concept van de kamer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi concept
 • Leuke puzzels
 • Mooi uitgewerkt

 

Johan Le VanJohan Le VanSenior EscaperLid sinds: 12 september 2019 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 december 2019

Fantastisch

Erg toffe escape room, alles in thema. Goede host die alles goed begeleid! En op een prachtige locatie!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host
 • Locatie
 • Puzzels
 • Sfeer

 

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2019

Leuk!

Het was een leuke escape room. Heel iets anders dan wat wij gewend zijn van de andere 35 escape rooms.

Leuk decor en erg realistisch!
Hier en daar kon nog wel wat mooier afgewerkt worden.

Het zijn aparte puzzels die je nog nooit gezien hebt of nog weinig gezien hebt. Wel vonden wij ze best makkelijk..

Misschien een paar puzzels wat moeilijker maken?

Het was leuk dat het personeel mee speelt en in zijn/haar rol gaat.

Zouden wij deze escaperoom aanraden? Ja als je een beginner bent wel. Nee als je al veel escape rooms gedaan hebt.

Wij vinden het best een dure kamer als je nog 18 minuten over hebt op de klok als je ontsnapt bent.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Acteur
 • Personeel
 • Echtheid idee
 • Afwerking
 • Makkelijke puzzels
 • Niet kunnen napraten met een drankje

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig