Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Alice, escape out of Wonderland

Breda , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 5)

9 jaar

Lees reviews

Meer over Alice, escape out of Wonderland

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoe het is om wonderland te betreden? Alice is verdwenen en nodigt jullie uit om deze wondere wereld te betreden. Treed in de voetsporen van Alice, ontmoet de vreemdste figuren en laat het visuele spektakel op je afkomen in deze unieke met black light verlichte kamer. Een ervaring die je simpelweg moet beleven!


Alice in Wonderland is een kamer gemaakt voor volwassen spelers die ook zeer goed gespeeld kan worden door jonge spelers. De puzzels zijn dus voor oudere spelers nog steeds erg uitdagend dus we raden aan om altijd minimaal één begeleider mee te nemen met kinderen in de kamer. Knipperende en bewegende lichteffecten kunnen wij uitschakelen voor spelers met epilepsie (geef dit door als opmerking bij de reservatie).


Kindvriendelijk

Thema's

Science Fiction

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

34 likes

425 bezoekers

91.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weidehek 8
4824 AS, Breda
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

115 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Blondeel Sixtine (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2018

Fantastisch!

Wij vonden het een fantastische kamer om te spelen en zouden deze room sowieso aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  tonygils

annevandijk98annevandijk98Escape ApprenticeLid sinds: 18 maart 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2023

Uitdagende ervaring

Aan het donker moesten de ogen eerst even wennen, en aan de aangegeven volgorde hebben we ons absoluut niet gehouden, maar de puzzels zijn uitdagend en origineel en we hebben het onwijs naar ons zin gehad.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:44 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

RicardoVD90RicardoVD90Escape ExpertLid sinds: 17 juli 2021 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2023

Meh

We bedachten ons weer eens om last minute een escape room te zoeken. Na wat zoeken konden we deze kamer een paar uur van te voren nog boeken en gingen we deze doen!

Onthaal:
We werden heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers die aanwezig waren. Omdat het al vrij laat was gingen we vlug naar de wc en gingen we richting de kamer.

Kamer:
We deden onze spullen in een kastje en kregen een kleine intro van de kamer. Hierna begaven we ons richting de kamer en konden we beginnen. De kamer is heel donker, maar vrij groot. Je ziet gelijk een aantal dingen waarvan je kan denken, hier moet ik iets mee maar wat. Na een tijdje zoeken konden we de puzzels opzoeken. De manier van puzzels oplossen was niet helemaal mijn ding. Alles bleef ongeveer hetzelfde waardoor de kamer eentonig overkwam op mij. Ik had zelf niet echt het gevoel dat ik veel had gedaan in de kamer. Dit zal een van de redenen zijn, dat dit niet een kamer voor mij is. We hadden een paar hints nodig om verder te komen en we kwamen dus ook steeds verder. Maar ik bleef me maar op 1 puzzel focussen die ik maar niet opgelost kreeg. We losten nog wat andere puzzels op en waren al bij het einde. Nog de laatste puzzel en we hadden Alice gevonden! De host wilde nog even de kamer overlopen en hij gaf aan dat we een puzzel op hadden gelost op een manier die niet de bedoeling was. We waren dan ook de eerste die het op die manier hadden gedaan. Maar we hebben nog heel even staan praten en zijn ook weer richting huis gegaan, want het begon al laat te worden.

Conclusie:
Dit was niet mijn kamer. De aankleding was leuk gedaan, maar ik kreeg het gevoel dat het al wat ouder was. De puzzels waren wel in thema, maar kwamen voor mij niet altijd even goed over. Ook met het gevoel dat ik bijna niks had gedaan, was dit gewoon niet mijn kamer. Maar hij kan last minute geboekt worden en de prijs is vergeleken met andere kamers aan de lage kant. Dus zoek je iets last minute zou je altijd deze nog kunnen doen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Team Dreamwork

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • Goede service

 

AHaAHaEscape ApprenticeLid sinds: 28 augustus 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2023

Tegenvallend

Wij vonden dit niet zo'n leuke kamer. Het zag er mooi uit (niet heel origineel), maar de puzzels waren erg voor de hand liggend.


4

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig origineel
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

JeroenSchuyJeroenSchuySenior EscaperLid sinds: 25 april 2022 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 januari 2024

Leuke puzzelkamer in tof decor

Als je van puzzelen houdt, is deze zeker leuk om te doen. Het is een paralelle puzzelkamer waarbij je al snel ziet welke puzzels allemaal opgelost moeten worden en hiermee kan je dan aan de slag. Dit maakt wel dat je niet zozeer in een verhaal zit maar echt een lijstje aan het afwerken bent.
De fluokamer geeft dan wel weer iets extra aan deze kamer, alsook de geluidseffecten, al vonden wij die soms onverstaanbaar.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:38 min

 

Norma VerkerkNorma VerkerkJunior EscaperLid sinds: 18 augustus 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2023

Geinig

Wij hebben op deze locatie Alice in wonderlans gespeeld. We waren allemaal benieuwd hoe het zou zijn een escape volledig in blacklight te ervaren. De kamer is mooi versierd en erg ruim. Mensen in een rolstoel kunnen deze kamer goed mee spelen. Daar een pluspunt voor! Met 1 enkele hint hebben we deze soms toch pittige kamer kunnen oplossen. We hebben genoten.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  55:50 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Hint worden gegeven afhankelijk van speelervaring
 • Veel puzzels in 1 hoek v/d kamer

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2023

Vrolijke kamer!

Vrolijke kamer en de puzzels zijn goed in thema. Na een hele slechte ervaring bij een andere kamer op deze locatie, waren we blij dat we deze als afsluiter hebben gespeeld. De flow in de kamer is erg fijn. Ook al is de kamer niet lineair, is het wel een logische kamer om te spelen. Qua techniek gaat deze kamer je niet wegblazen, maar een erg goede kamer als je een dagje wilt puzzelen. Ook de gamehost voelde goed aan wanneer hij een hint kon geven


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2023

Leuke kamer (zeker met kinderen)

Na een slechte ervaring in het museum was het tijd voor Alice. Een thema die ons ontzettend aanspreekt dus we begonnen er met goede moed aan! Dit is wat ons betreft samen met Magic & Mystery by far de leukst aangeklede kamer. Het is niet heel origineel maar alles wat je hoopt tegen te komen in een kamer over Alice in Wonderland zit erin. De puzzels zijn leuk en passen goed in thema en je krijgt na elke puzzel een fijne bevestiging dat je hem hebt gehaald. Wij vonden dit de leukste kamer hier (samen met Magic & Mystery). Vooral met kinderen is dit een hele leuke kamer maar ook voor 2 volwassenen is hij erg vermakelijk. Ook in deze kamer ontbrak bij ons een onderdeel maar dit werd snel opgelost. Op zich niet erg behalve dat het na de vorige kamer erg opvallend is dat er ook hier weer wat misging.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

 

Koen_en_MiekeKoen_en_MiekeJunior EscaperLid sinds: 10 december 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2023

Oké escaperoom, met de nodige verbeterpunten

Deze kamer aangeraden gekregen vanwege het feit dat het ook grappig is om te escapen in blacklight. Gelukkig was de kamer Alice, escape out of Wonderland dichtbij en konden we last-minute nog boeken.

Op de locatie zelf wordt je ontvangen in een horecaruimte, waar alle groepen die tegelijkertijd een escaperoom op deze locatie gaan spelen worden verzameld voor een algemeen intropraatje. Bij het algemene intropraatje in het horecagedeelte wordt gevraagd of je al wat ervaring hebt. Ook als de gehele groep daar bevestigend op heeft geantwoord, krijg je op een naar ons idee nog vrij kinderlijke wijze te horen wat de (standaard) regels zijn in de kamers. Wij vonden dat dit beter/netter kon.

Wat we daarnaast jammer vonden is dat het intropraatje van Alice in de kamer zelf plaatsvindt. Dat ging niet per sé over het verhaal, maar meer over de manier waarop de gevonden oplossingen moesten worden verwerkt. Dat deed voor ons wat af aan de beleving en was volgens ons ook niet nodig. Wanneer dit in het algemene intropraatje zou worden gedaan, zou de beleving beter zijn.

De kamer is vrij compact en het was voor ons ook moeilijk voor te stellen dat deze kamer ook wordt gepresenteerd als speelbaar door groepen van 8 personen. Wij speelden deze kamer met zijn tweeën en dat was prima te doen. Wij zouden deze kamer met niet meer dan 3 personen spelen, ondanks dat vrijwel alle puzzels parallel te doen zijn.

Er zijn veel puzzels te doen in de kamer en hierbij maakt het niet uit in welke volgorde je de puzzels oplost. Doordat er geen logische volgorde in de puzzels zat, miste deze kamer ook de flow. Ook zorgde dit met regelmaat dat je op een dood punt terecht kwam. De puzzels zijn ook niet echt origineel, dus verwacht hier zeker geen ‘wauw'-momenten. Het einde was wat abrupt, maar had een leuke verrassing. Ook vonden we de meeste puzzels grappig om te doen.

Wij vonden in het algemeen de puzzels aan de eenvoudige kant. Dit is volgens ons om die reden ook meer een kamer voor de beginnende escaper of voor families met kinderen. Het is geen spannende of enge kamer.

Daarnaast hebben we nog een puzzeltechnisch feedbackpunt: Een keer kregen we een hint, terwijl het duidelijk was wat we moesten doen. Hierbij werd ook meteen de halve oplossing gegeven. Wij begrepen dat de hint die over deze puzzel ging betrekking had op een puzzel die op meerdere manieren opgelost kon worden, waarbij slechts één antwoord een oplossing opleverde die werd goedgekeurd door het systeem. Dit kan frustrerend werken, waardoor wij als tip willen meegeven om deze puzzel aan te passen, zodat slechts 1 antwoord kloppend is.

Met nog 2 minuten op de klok zijn we uit de kamer ontsnapt.

Kortom: Er is nog wat werk aan de winkel voor deze kamer op het gebied van flow en puzzels. Ook kan de introductie beter. Desalniettemin was het een leuke ervaring om te escapen in blacklight.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Blacklight
 • Intropraatje
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad (te eenvoudig)

 

kayleekayleeJunior EscaperLid sinds: 30 juni 2021 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2023

Grappige en originele kamer

Een originele kamer met prachtige aankleding en een leuke sfeer. We zijn ontzettend gastvrij ontvangen en ook goed begeleid tijdens het spel. De puzzels zelf waren niet allemaal even origineel of logisch op te lossen. Voor de ervaren escaper zal het geen ontzettend uitdagende kamer zijn, maar het is absoluut een aanrader voor minder ervaren escapers of kinderen. Al met al zeker een leuke kamer om een keer te doen!


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  57:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 maart 2023

Grappige kamer met leuke effecten

Leuke, misschien wat simpele kamer, maar met hele leuke effecten. Alleen al van de aankleding word je erg vrolijk. De puzzels zijn leuk. Soms mag het net iets duidelijker, vooral als een puzzel op meerdere manier op te lossen is maar er maar één antwoord goed is. Wij hebben ons wel erg vermaakt. Zeer geschikt voor beginnende groepen, maar ook voor ervaren escapers is het leuk om deze een keer met een klein groepje te spelen.


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

AlexremiAlexremiEscaperLid sinds: 25 maart 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

Meer van verwacht

Als je de blacklight uit zou zetten, zou het een matige kamer zijn. De puzzels zijn erg eenvoudig en ik mis een wow-factor.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal

 

dodetskidodetskiEscaperLid sinds: 11 februari 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Mooie kamer

De kamer is redelijk eenvoudig en daarom meer voor beginnende spelers. meer ervaren spelers zullen wat uitdaging missen.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  47:12 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel

 

paezrapaezraJunior EscaperLid sinds: 11 februari 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 februari 2023

Vrolijke kamer maar weinig uitdaging

We gingen erg snel door de kamer heen. Er waren wat momenten waarbij maar een enkeling bij het materiaal kon en de rest niets kon bijdragen. We waren ook wel met een grote groep.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  47:50 min


 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

VeraFortuinVeraFortuinEscape ApprenticeLid sinds: 12 september 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2023

Wel leuke kamer voor beginners

Onze eerste kamer met onze Escape Groep
Niet heel moeilijk, maar wel grappig en het verhaal klopt


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Decor

 

Lynn11Lynn11Junior EscaperLid sinds: 06 november 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 november 2023

Heel tof!

Dit was mijn aller eerste kamer. Ik schrijf de review ook een tijdje later.
Gespannen gingen we naar binnen. Wat kan je verwachten. Ik vind dit de perfecte instapksmer. Het is duidelijk wat je moet doen om eruit te komen. Er zitten een paar leuke snufjes in.
2 puzzels waren echt te lastig of we zagen het niet waardoor we gefrustreerd raakten. Maar we werden goed geholpen.
Het is een leuke single room met snufjes en blacklight.
Toen de tijd op was kwamen er nog 3 mij bij. Uiteindelijk hebben we daardoor alsnog de kamer uitgespeeld. Ze zagen dat we zo dichtbij waren. Dat is heel tof en geeft een euforisch gevoel.
De deur ging open maar daar was niemand. We wisten niet zo goed wat we moesten doen en euforie ging over in twijfel. Is dit het? En nu?
Maar de gamehost kwam uiteindelijk naar ons toe en legde de kamer nog uit.
Het is jong personeel en meer onzeker dan enthousiast.
Ik heb inmiddels bijna alle kamers daar gespeeld, maar de gamehost zijn meestal geen verhaalvertellers.
Helaas is er in de ontvangstruimte geen plaats om een foto te maken of iets waardoor je ziet dat je ontsnapt bent.
Na het opruimen van de kamer mochten wij er terug in om een foto te maken, dat was wel heel tof!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Logica
 • Onervaren personeel
 • Slechte ontvangstruimte

 

Vera_1994Vera_1994Junior EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2023

Leuke puzzels

We kregen de uitleg tegelijkertijd met de andere escaperooms.
Vervolgens moesten we wachten tot alle andere gasten naar hun escaperoom waren voordat wij gebracht werden.

De puzzels bij Alice waren anders dan anders, erg leuk. Ook de aankleding van de kamer was top.
Het laatste spel werkte helaas niet zoals het moest, dus moest de gamemaster de kamer in komen om iets aan te passen.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

Daan92Daan92Escape GuruLid sinds: 12 juni 2017 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2023

Leuke beginnerskamer

#39 Een beginnerskamer die leuk is als je er in de buurt bent. De kamer heeft redelijk leuke puzzels. Soms hadden we wel het idee ‘wat moeten we nu doen?', maar door een hint te vragen, kwamen we toch een stukje dichterbij. Met 2 onervaren en 2 ervaren Escapers hebben we deze kamer met ‘bonustijd' gered.
De kamer is ook wel leuk voor het hele gezin, aangezien hij niet eng is en ook wel voor kinderen geschikt.
Na afloop konden we nog napraten in de zitruimte met een drankje erbij.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Onlogische puzzels

 

Lies82Lies82Junior EscaperLid sinds: 18 mei 2023 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2023

Mooi

Mooie kamer , nog niet eerder zo gezien en helemaal in het thema.
Best wat puzzels maar wel lineair dus met 5 personen sta je te vaak niks te doen.
Vind de ontvangst en mogelijkheid tot napraten echt heel slecht geregeld hier. Het leek niet echt of men er zin in had.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Slechte begeleiding

 

mirthe23mirthe23Escape ApprenticeLid sinds: 17 augustus 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2023

Bijzondere sfeer

Bijzonder om een blacklight room puzzels op te lossen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Decor
 • Relatief makkelijk

 

wendybleijenbergwendybleijenbergEscape ApprenticeLid sinds: 05 november 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2022

Leuke escaperoom in blacklight

Leuke escaperoom maar voor ons wel de minst leuke die wij gespeeld hebben. Het is wel een hele leuke escaperoom om met kinderen te spelen.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Goede prijs
 • Beleving
 • Sfeer

 

rosa_kuijerrosa_kuijerEscaperLid sinds: 29 juli 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2022

Een leuke, grappige kamer, met een vet glow in the dark effect

Wij speelden deze kamer met twee volwassenen. Wanneer je deze kamer met volwassenen speelt zou ik het ook zeker aanraden met twee spelers, dat maakt het net wat uitdagender! Het was mooi passend bij het verhaal van Alice in Wonderland en alle scene's die je daarbij verwacht! Een vermakelijke kamer dus.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Slechte begeleiding

 

Hele vette kamer!

Dit was de eerste keer dat ik met zn 2en een escaperoom had gedaan. Met zn 2en is het natuurlijk altijd wat lastiger maar onze gamemaster heeft ons goed geholpen met fijne hints waardoor we alsnog met zn 2en konden ontsnappen.

Het is een spannende en leuke kamer. De gehele sfeer was erg gezellig en het waren leuke en uitdagende puzzels. De storyline zat goed in elkaar en het was leuk ingericht. Er zat ook veel logica in de puzzels en de volgorde.

We hebben achteraf ook nog leuk nagepraat met de gamemaster.

Van begin tot eind was het echt een super ervaring en ik kom zeker nog terug voor de andere kamers!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Nog niet eerder geziene effecten.

Deze kamer bevatte voor mij een nog niet eerder geziene originele effecten. Tevens ook mijn eerste blacklight kamer. Er was geen gebrek aan puzzels wat iedereen voldoende te doen gaf.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:40 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Puzzels

 

LaDeliciousLaDeliciousJunior EscaperLid sinds: 05 februari 2023 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

We're al mad in here

Alice thema on the spot! Veel leuke en speelse effecten. Geen hindernissen dus ook geschikt voor mensen die slechter te been zijn.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (184 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2022

Leuke puzzel kamer!

Na Magic & Mysterie mochten we ook deze kamer nog spelen... Nogmaals dank voor de gastvrijheid!

Deze kamer is een single room. En ik vind echt dat we in ''escape wereld'' eens moeten ophouden over dat een kamer meerdere ruimtes moet hebben. Lulkoek als je het mij vraagt en deze kamer laat zien dat ook met slechts 1 ruimte je een hele leuke Escaperoom kan maken.

De puzzels zijn lekker divers en in grote getale aanwezig. Ze volgen elkaar in rap tempo op en zitten leuk in het thema verwerkt.
Ook in deze kamer liepen we 1x vast en kregen we een kleine hint zonder daar naar te vragen, dit was puur omdat we iets goed deden maar het nog eens moesten doen... En toen ging het wel gelijk goed :)

Al met al een hele leuke kamer die we met 12:15 over gehaald hebben. Goeie kamer om als gevorderde spelers met z'n 2e te spelen! Heerlijk uurtje puzzelen!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  47:45 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig